ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πλανητικά Γεγονότα Απριλίου 2021

Απο την Ράνια Μαρκέλλη!


Καλό Απρίλη σε όλους! Εύχομαι η ανθισμένη φύση να σκορπίσει σπόρους αισιοδοξίας  που θα δημιουργήσουν φωτεινές σκέψεις και θετική διάθεση!

Ο μήνας Απρίλιος ξεκίνησε και έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις καθώς όλοι οι πλανήτες εξακολουθούν να βρίσκονται σε ορθή πορεία. Είναι ένας μήνας με σημαντικά σημεία που θα ενεργοποιήσουν νέα ξεκινήματα, θα ξεμπλοκάρουν δραστηριότητες και θα προχωρήσουν θέματα που υπήρχαν καθυστερήσεις μέσα από τη δυναμική  ενέργεια του Κριού. Ένας μήνας με παρορμητικό χαρακτήρα με  σημαντικές ακόμα δυσκολίες, αλλά υπόσχεται καλύτερες συνθήκες εξωστρέφεια και σημαντικές νέες δραστηριότητες .

Πλανητικά Γεγονότα Απριλίου 2021

4-Απριλίου: Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό. Στο ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής αποχαιρετά το θολό, νωχελικό περιβάλλον των Ιχθύων και εισέρχεται στο πύρινο ζώδιο του Κριού έως τις 19 Απριλίου. Ο Ερμής επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητα μας και δηλώνει τον τρόπο σκέψης, τη λογική, την επικοινωνία, το εμπόριο, την αλληλογραφία και ότι έχει σχέση με χαρτιά. Στο περιβάλλον του Κριού κινητοποιεί και επιταχύνει την σκέψη μας και οι ιδιότητες του έχουν σαν κέντρο τις προσωπικές μας ανάγκες. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η εφευρετικότητα θα βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και να βρούμε άμεσες λύσεις. Οι πλανητικές συναντήσεις του στην πορεία του μήνα, θα φέρουν ευχάριστες ειδήσεις , ερωτικές ευκαιρίες, μπλοκαρίσματα, έμπνευση και γρήγορη εξέλιξη σε νέα ξεκινήματα που βρισκόταν σε καθυστέρηση, ευχάριστες επικοινωνίες , αλλά και βιαστικές αποφάσεις και συμπεράσματα. Ωστόσο η βιασύνη του και ο αυθορμητισμός του και ο χειμαρρώδης λόγος του μέσα από τον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει εγωιστικές συμπεριφορές, αντιπαραθέσεις και νευρικότητα. *Ενεργοποιεί Κριούς, Λέοντες και Τοξότες με νέες ιδέες και ευκαιρίες, φέρνει ευκολίες σε Διδύμους, Ζυγούς , Υδροχόους και προκαλεί να πάρουν αποφάσεις οι Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

19-Απριλίου: Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο. Ο Ερμής αφήνει το ηλεκτρισμένο περιβάλλον του Κριού και μεταβαίνει σε μια πιο ήρεμη και ήπια θέση. Έως τις 4 Μαΐου η επικοινωνία γίνεται πιο προσεκτική και τις πληροφορίες που λαμβάνουμε τις επεξεργαζόμαστε αργά και σταθερά για να τις αφομοιώσουμε καλύτερα. Ασχολούμαστε περισσότερο με πρακτικά και οικονομικά θέματα κάνουμε καλύτερες διαπραγματεύσεις και προσέχουμε περισσότερο ότι αφορά τα έσοδά μας. * Ενεργοποιεί τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) να ασχοληθούν με σοβαρές διαπραγματεύσεις, δίνει ξαφνικές ευκαιρίες σε Καρκίνους και Ιχθύες και ευκολίες σε Παρθένους και Αιγόκερους.

14-Απριλίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, ζώδιο της κυβέρνησής της, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Μαΐου 2021. Η Αφροδίτη δείκτης ασφάλειας, αξίας και αξιών, βρίσκεται σε ένα περιβάλλον άνεσης και θα δώσει την δυνατότητα το διάστημα αυτό να μπορέσουμε με υπομονή και χωρίς παρορμητισμούς να διαχειριστούμε ταλαιπωρίες της προηγούμενης περιόδου. Η διέλευση της ενισχύει την δυνατότητα επαφών με τους γύρω μας, θα βοηθήσει σε θέματα σχέσεων, θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά, την καλοπέραση, τις τέχνες. Αναζητούμε την αρμονία και την αποκατάσταση της ισορροπίας μετά το πέρασμά της από τον Κριό. Η διάθεση για καλοπέραση τονίζεται αλλά και στα οικονομικά θέματα αναζητούμε πρακτικές λύσεις προκειμένου να πετύχουμε μια θετική εξέλιξη. Οι σχέσεις γλυκαίνουν και υπάρχει έντονη διάθεση να εκφράσουμε τα όμορφα συναισθήματα και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές. Υπάρχει ελπίδα ανανέωσης τόσο σε οικονομικά όσο και σε ερωτικά ζητήματα που μας απασχολούν με σημαντικές ευκαιρίες για οικονομικά ανοίγματα και νέες συνεργασίες. *Ενεργοποιεί ευνοϊκά τα ζώδια της Γης, (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), δίνει ευκολίες και ξαφνικές γνωριμίες στα ζώδια του Νερού, (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

19-Απριλίου: Ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο ώρα 22:33, μ.μ. Το πέρασμα του Ήλιου στη ζωδιακή περιοχή του Ταύρου σηματοδοτεί την ανάπτυξη σε νέες δραστηριότητες που ξεκίνησαν την εποχή του Κριού. Το ζώδιο του Ταύρου έχει άμεση σχέση με τις οικονομικές μας υποθέσεις και τον τρόπο που κερδίζουμε χρήματα και αποκτήματα. Την περίοδο αυτή κινούμαστε με επιμονή και μεγάλη αντοχή να βρούμε τρόπους να σταθεροποιήσουμε την οικονομική μας ασφάλεια και να διατηρήσουμε αποκτήματα που μας προσφέρουν άνετη ζωή. Το ζώδιο του Ταύρου έχει άμεση σχέση με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε να επιβιώσουμε και πως διαμορφώνουμε τις αξίες μας. Σημαντικό αίτημα της περιόδου αποτελεί η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια με ρεαλιστικές επιλογές χωρίς ρίσκα. Η παρουσία όμως του Ουρανού στον Ταύρο, προστάζει πως πλέον πρέπει να ακολουθήσουμε ανατρεπτικές και ιδιαίτερα ευφυείς μεθόδους για να αποκτήσουμε εισοδήματα.

23-Απριλίου: Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο. Ο Άρης εγκαταλείπει τους αέρινους Διδύμους και εισέρχεται στο υδάτινο περιβάλλον του Καρκίνου όπου θα παραμείνει έως 11 Ιουνίου. Η φλογερή του ενέργεια σβήνει μέσα στον Καρκίνο και μετατρέπεται σε ισχυρή διαίσθηση προκειμένου να επιβιώσει και να το διαχειριστεί την έμφυτη επιθετικότητα του. Η συναισθηματική παρόρμηση αντικαθιστά την ριψοκίνδυνη φύση του και μπορεί να νιώθουμε πως αντοχή μας επηρεάζεται και ο δυναμισμός δεν μπορεί να εκφραστεί άμεσα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσωτερικές συγκρούσεις και θυμός. Παράλληλα μας ωθεί να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να αναζητήσουμε τρόπους για να λειτουργήσουμε σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την πατρίδα ή μπορεί και να ασχοληθούμε με επισκευές στο σπίτι. Την περίοδο αυτή πιθανόν να ανακινηθούν οικογενειακά προβλήματα, διαμάχες και παλιές πληγές που μας ταλαιπωρούν σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο. *Η παραμονή του Άρη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού,(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και τους καλεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, δημιουργεί ευκαιρίες σε Ταύρους και Παρθένους και ευκολίες σε Σκορπιούς και Ιχθύες

Νέα Σελήνη 12 Απριλίου ώρα Ελλάδας 04:30, στις 22° 24′ Κριού

Η Νέα Σελήνη αυτή είναι ιδιαίτερα τονισμένη από την ποιότητα του Κριού και η συγκέντρωση πλήθους πλανητών στον οίκο που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, προμηνύει πως θα εμφανιστούν νέα θέματα που θα προκαλέσουν αναταραχές και μια έντονη δραστηριότητα που θα μας επηρεάσει. Η Νέα Σελήνη μέσα στο 3ο δεκαήμερο του φλογερού και εκρηκτικού Κριού, δηλώνει πως η ανεκτικότητα και η υπομονή πλέον δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η ανυπομονησία είναι το κύριο χαρακτηριστικό και ο έλεγχος εύκολα μπορεί να χαθεί και να οδηγήσει σε μια κοινωνική έκρηξη. Η παρουσία του Ποσειδώνα κοντά στον Ωροσκόπο της Νέας σελήνης περιγράφει τη νοσηρή εικόνα που υπάρχει στον τομέα της δημόσιας υγείας.

*Επηρεάζονται περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. Επίσης όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Πανσέληνος 27 Απριλίου ώρα Ελλάδας 06:31, στις 07° 06 στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου.

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονα που θεωρείται άξονας της επιβίωσης και σχετίζεται με την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, τις εσωτερικές μας ανάγκες και τις επιθυμίες. Καλούμαστε να ισορροπήσουμε τον εαυτό μας μεταξύ συναισθήματος και ύλης και μεταξύ κρίσης και ασφάλειας. Η θέση της Σελήνης στο Σκορπιό, είναι δύσκολη και υπό την επίδραση και του Ουρανού θα προκαλέσει αναταράξεις και συναισθηματική ανασφάλεια. Τα απροσδόκητα και απρόβλεπτα γεγονότα που θα φέρει στην επιφάνεια θα φέρουν αναστάτωση και θα δημιουργήσουν τεράστια ένταση στον ψυχισμό μας. Η Πανσέληνος αυτή κρύβει μεγάλη δυναμική και θα ρίξει φως σε οικονομικές υποθέσεις ενώ θα βγάλει στην επιφάνεια οικονομικά και ερωτικά σκάνδαλα

*Επηρεάζονται περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Γής (Ταύροι-Παρθένοι- Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαήμερου. Επίσης όσοι έχουν Προσωπικούς Πλανήτες ή Ωροσκόπο κοντά στην 8η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Σημαντικές κύριες όψεις και πως επηρεάζουν

2-Απριλίου 2021: 

*Ο Ερμής 26°39′ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 26°39′ Αιγόκερω. Η όψη αυτή βοηθά το μυαλό και τη σκέψη να λειτουργεί πολύ διαισθητικά και διερευνητικά και μπορεί να κατανοήσει τι γίνεται κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων. Η δυνατότητα βαθύτερης κατανόησης θα σας δώσει τη δύναμη και την ευκαιρία για να ανακαλύψετε μυστικές καταστάσεις και παράνομες δραστηριότητες. *Επηρεάζει θετικά κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

6-Απριλίου 2021:

*Η Αφροδίτη στις 19° 44′ Κριού εξάγωνο με τον Άρη 19° 44′ Διδύμων: Η όψη αυτή ευνοεί τη δυνατότητα να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας σε άτομα που μας ενδιαφέρουν, να επικοινωνήσουμε μέσα στις σχέσεις και να διεκδικήσουμε αυτά που επιθυμούμε . Οι ερωτικές επαφές αυξάνονται και οι τυχόν διαφορές γεφυρώνονται και υπόσχονται ευχάριστες στιγμές. *Επηρεάζει θετικά και δίνει μια ευχάριστη προοπτική κυρίως σε Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο και 3ο δεκαήμερο.

9-Απριλίου 2021:

* Ο Άρης 21° 44′ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 21° 44′ Ιχθύων:Αυτές οι μέρες χρειάζονται λίγο παραπάνω την προσοχή μας καθώς ο Άρης σε δύσκολη γωνία με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα θολό τοπίο και μας παρασύρει σε λάθη και παραλήψεις αν λειτουργήσουμε με την απερισκεψία και των ενθουσιασμό των Διδύμων. *Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

10-Απριλίου 2021 :

*Ερμής 12° 04′ Κριού εξάγωνο με Κρόνο 12° 04′ Υδροχόου:

Είναι μια ευνοϊκή όψη που βοηθά να βρούμε λύσεις και να καταφέρουμε με υπευθυνότητα να συζητήσουμε τις ιδέες μας, τις προτάσεις μας και να υλοποιήσουμε δημιουργικά νέα σχέδια. Επαγγελματικές ευκαιρίες και σύναψη νέων συμβάσεων θα μπορούσαν να εξελιχθούν ευνοϊκά αυτές τις μέρες. *Επηρεάζει θετικά κυρίως Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη , Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

*Αφροδίτη 25° 05′ Κριού εξάγωνο με Δία 25° 05’Υδροχόου.

Οι μέρες αυτές χρωματίζονται με τις όμορφες πινελιές της Αφροδίτης -Δία, που δίνουν ένα τόνο αισιοδοξίας μέσα στις δυσκολίες. Κάποιες ευκαιρίες δημιουργούν μια ευχάριστη διάθεση, την ελπίδα να δοκιμάσουμε κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό που θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε. Αυτές τις μέρες το σύμπαν δίνει άφθονες ευκαιρίες για υλική και συναισθηματική ανάπτυξη, οικονομικά οφέλη και λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με τον κοινωνικό περίγυρο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

*Επηρεάζει θετικά κυρίως Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

11-Απριλίου 2021:

* Αφροδίτη 26° 45′ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26° 45′ Αιγόκερω.

Η όψη αυτή αποτελεί ένα συνδυασμό ηφαίστειο που επιδιώκει πολύ βαθιές και σκοτεινές σχέσεις με μια διαρκή μάχη ελέγχου και κυριαρχίας μέσα στις σχέσεις και την κάθε μορφή σύνδεσης. Αυτό το χρονικό διάστημα σχέσεις που βρίσκονται κάτω από σκιές αμφισβήτησης και τις χαρακτηρίζει η έντονη κτητικότητα και η ζήλια, θα κλονιστούν ιδιαίτερα και θα σας προβληματίσουν. Συνειδητοποιείστε την ρίζα των προβλημάτων σας, κατανοήστε τη δική σας συμβολή σε αυτά και μην παραδίνεστε στα καταστροφικά ένστικτα. *Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

13-Απριλίου 2021 :

* Ήλιος 24° 14′ Κριού εξάγωνο με Άρη 24° 14′ Διδύμων

Εξαιρετική γωνία για νέα ξεκινήματα που δίνει δυναμισμό, αυξάνει τη ζωτικότητα μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ευκαιρίες για θετικές αλλαγές. Αυτές τις μέρες μπορούμε να κυνηγήσουμε τους στόχους μας και να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας στο να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες, ή να συμμετέχουμε σε αθλητικές δραστηριότητες. Η θετική ενέργεια μας και η δύναμη της θέλησης, θα βοηθήσει να ανοίξουμε νέους δρόμους που θα μας χαροποιήσουν, αρκεί να αξιοποιήσουμε σωστά και λογικά τις πληροφορίες και τις ιδέες που θα προκύψουν. *Επηρεάζει θετικά κυρίως Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

15-Απριλίου 2021:

* Ήλιος 25° 57′ Κριού εξάγωνο με Δία 25° 57′ Υδροχόου. Ιδανική όψη για επαγγελματικές συμφωνίες και διευκολύνσεις από ισχυρά άτομα, ιδιαίτερα βοηθητική γωνία για οικονομικές υποθέσεις και για να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε στο μέλλον. Η αισιόδοξη οπτική σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση και την ελπίδα μπορούν να βοηθήσουν να καταφέρουμε πολύ περισσότερα. Παρόλο που θεωρείται μια γωνία εξέλιξης και αισιοδοξίας  δεν ενδείκνυται για υπερβολές και προσωπικό ξόδεμα χωρίς ουσία. «Παν μέτρον Άριστον»

*Επηρεάζει ευνοϊκά κυρίως τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

16-Απριλίου 2021:

*Ήλιος 26° 47′ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26° 47′ Αιγόκερω. Ο Ήλιος δείκτης της προσωπικότητας μας συγκρούεται με τον Πλούτωνα πλανήτη της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης δημιουργώντας ένα δυνατό κράμα που λειτουργεί καταλυτικά και μας προκαλεί να εγκαταλείψουμε οριστικά φθαρμένες καταστάσεις. Ξεκαθαρίσματα και οριστικές διαγραφές ενδέχεται να μας προβληματίσουν και θέλουμε να φωτίσουμε κάθε σκοτεινή κατάσταση. Οι ιδιαίτερες πιέσεις που αντιπροσωπεύει η όψη αυτή μας καλούν να επιστρατεύσουμε όλη μας την ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες που θα δημιουργηθούν σε επαγγελματικές συμφωνίες. Παράλληλα μας διακατέχει έντονη παρόρμηση για να εκφράσουμε τις προσωπικές επιθυμίες και τις ανάγκες μας και να διεκδικήσουμε πράγματα που θα αλλάξουν ριζικά την προσωπική μας ζωή.

*Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως σε Κριούς, καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

17-Απριλίου 2021 :

*Άρης 26° 12′ Διδύμων τρίγωνο με Δία 26° 12′ Υδροχόου. Η σχέση του Άρη με τον Δία αποτελεί μια από τις πιο θετικές ενδείξεις για επιτυχία σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την δράση. Υπάρχει καλή διάθεση και αισιοδοξία για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και πίστη στις δυνατότητες μας που βοηθά να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες για να βελτιώσουμε τις συνθήκες που μας περιβάλλουν. Πολύ καλή στιγμή για να προωθήσουμε σπουδές ή να ξεκινήσουμε επιμορφωτικά σεμινάρια. Κατάλληλο διάστημα για να λειτουργήσουμε με σθένος και ενθουσιασμό για κάθε εργασία και να πάρουμε επιτυχημένα ρίσκα. Σχεδόν οτιδήποτε ξεκινήσει με αυτή την όψη έχει θετικές προδιαγραφές να επιτύχει και να αποδώσει τα αναμενόμενα. *Επηρεάζει θετικά κυρίως Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς Τοξότες, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

17-Απριλίου:

*Ερμής 26° 16′ Κριού εξάγωνο με Δία 26° 16′ Υδροχόου. Το διάστημα αυτό οι συζητήσεις και η επικοινωνία είτε σε προσωπικό, είτε σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι εποικοδομητικές και έχουν θετική ανταπόκριση. Μπορεί να λάβουμε σημαντικές ειδήσεις και πληροφορίες που θα βοηθήσουν να πάρουμε καθαρές και ορθές αποφάσεις και να υπογράψουμε σημαντικές συμφωνίες. Η διάθεση μας γίνεται πιο ευχάριστη και αισιόδοξη, ενώ επιτέλους ευνοούνται οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, η διδασκαλία, οικονομικές υποθέσεις και οι επαφές το εξωτερικό. *Επηρεάζει θετικά κυρίως Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς Τοξότες, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

*Ερμής 26° 33′ Κριού εξάγωνο με Άρη 26° 33′ Διδύμων

Ο Ερμής συνεργάζεται αρμονικά με τον Άρη, συνεπώς μπορούμε να συγχρονίσουμε σωστά τις σκέψεις με τις πράξεις μας αυτή τη μέρα και να έχουμε την δυνατότητα, το σθένος και την ευχέρεια να βάλουμε σε εφαρμογή νέα σχέδια και πρωτοποριακές ιδέες. Συγγενικά πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον είναι υποστηρικτικά στις ιδέες μας και ταυτόχρονα μπορεί να βοηθήσουν και με δικές τους. *Επηρεάζει θετικά κυρίως Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

*Ερμής 26° 47′ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26° 47′ Αιγόκερω.

Κάτω από την επιρροή της απαιτητικής όψης τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ενδεχομένως να βρεθούμε εμπλεκόμενοι σε προκλητικές καταστάσεις που θα προκαλέσουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Η επιθετική συμπεριφορά και ο έλεγχος που μπορεί να αισθανθούμε θα είναι η αιτία που μπορεί να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να μπούμε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Επιπλέον τα παιχνίδια δύναμης και ελέγχου σε κάθε μορφή επικοινωνίας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και απότομες αντιδράσεις. Προσέχουμε τι λέμε για να μην προκαλέσουμε σοβαρά ρήγματα στις σχέσεις μας. Κρυμμένοι φόβοι και κρυμμένα μυστικά ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια, καθώς αναζητούμε  διαρκώς σε βάθος τι κρύβεται πίσω από τα λόγια στις συνομιλίες μας. Ευτυχώς που ταυτόχρονα υπάρχει η εύνοια του Δία που εξομαλύνει την δυσκολία αυτής της όψης. *Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3° δεκαήμερο

18- Απριλίου 2021 : Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 29° 15′ Κριού.

Το μυαλό βρίσκεται σε συνεχή κίνηση αλλά η επιμονή και η απόλυτη συμπεριφορά που εκφράζει αυτή η όψη θα επηρεάσει τις επικοινωνίες μας . Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ο εγωισμός και η κυριαρχική συμπεριφορά θα μπλοκάρει τις καθημερινές μας επαφές και θα αναλωθούμε σε ατέρμονες συζητήσεις χωρίς να μπορούμε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις.

* Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3° δεκαήμερο.

22- Απριλίου 2021 : Αφροδίτη Σύνοδος με Ουρανό 10° 14′ Ταύρου.

Συναισθηματικές εντάσεις και απροσδόκητες καταστάσεις εμφανίζονται και προκαλούν αβεβαιότητα σε σχέσεις. Ο Ουρανός σηματοδοτεί την αντίδραση και την ανεξαρτησία και οδηγεί τις στενές μας σχέσεις σε δοκιμασίες, αστάθεια και απομακρύνσεις. Από την άλλη και μια ξαφνική γνωριμία δεν αποκλείεται να μας εντυπωσιάσει μέσα από τυχαίες συναντήσεις. Η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις δύσκολα μπορεί να συμπλεύσει με την ανεξάρτητη φύση του Ουρανού. Παράλληλα μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να δοκιμαστεί η οικονομική μας κατάσταση.

*Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στις αρχές του 2ου δεκαημέρου

24 Απριλίου 2021: Ερμής Σύνοδος με Ουρανό 10° 18’Ταύρου .

Ξαφνικά και απρόσμενα νέα μας αφυπνίζουν και αλλάζουν τον τρόπο σκέψης μας. Η γρήγορη σκέψη, η αντίληψη των καταστάσεων και η έντονη διαίσθηση μας κινητοποιεί να καταπιαστούμε με νέες ασυνήθιστες δραστηριότητες για να επιτύχουμε σε θέματα που μας ενδιαφέρουν. Ωστόσο υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα σε οικονομικά θέματα και κάποιες επικοινωνίες θα δημιουργήσουν εντάσεις που θα δοκιμάσουν τα νεύρα και την ψυχραιμία μας.

*Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στις αρχές του 2ου δεκαημέρου

25 Απριλίου 2021:

*Αφροδίτη 12° 52 Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 12° 52 Υδροχόου

Η λογική κυριαρχεί των συναισθημάτων φέρνοντας μοναξιά και απαισιοδοξία. Ο παράγοντας καθήκον χρωματίζει τις μέρες και περιορίζει οτιδήποτε μπορεί να μας χαροποιήσει. Η ανάγκη για συντροφικότητα συνδυάζεται με τον περιορισμό της ελευθερίας και δημιουργεί μπλοκάρισμα στη συμπεριφορά μας. Μπορεί να νιώσουμε ότι κάποιες καταστάσεις είναι ιδιαίτερα πιεστικές και σκληρές, να αισθανθούμε ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας. Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, κάποια συναισθηματική απομάκρυνση ή κάποιες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να μας προβληματίσουν.

*Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

*Ερμής 12° 53′ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 12° 53′ Υδροχόου.

Εμπόδια στην επικοινωνία , στενότητα πνεύματος και σκληρή κριτική μπορεί να δημιουργήσει αυτή η όψη , καχυποψία και άκαμπτη συμπεριφορά. Υπερβολικά μεγάλες ευθύνες ενδέχεται να κουράσουν και μπλοκάρουν τη σκέψη. Ωστόσο ιδιαίτερες δυσκολίες στην επικοινωνία με τα παιδιά αυτή τη μέρα και καθυστερήσεις σε μετακινήσεις.

*Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

*Ερμής Σύνοδος με Αφροδίτη 13° 48′ Ταύρου.

Οι τρυφερές σκέψεις και η ταύτιση των επιθυμιών μπορεί να βοηθήσει σχέσεις που έχουν γερή βάση να συζητήσουν και να επιλύσουν προβλήματα που έχουν προκύψει. Μια χειρονομία αγάπης θα μπορούσε να γλυκάνει τις καταστάσεις και να δώσει ρομαντισμό και ευχάριστη συναισθηματική έκφραση. Μέσα από τη σωστή επικοινωνία και τον θετικό τρόπο έκφρασης θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με αγαπημένα μας άτομα και να αναθερμάνουμε τις σχέσεις.

*Επηρεάζει ευνοϊκά κυρίως Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

29 Απριλίου 2021: Ερμής 22° 22′ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° 22′ Ιχθύων

Η επικοινωνία μας αλλάζει μορφή, γίνεται πιο γλυκιά, τα λόγια μας εκφράζονται με μεγαλύτερη ευαισθησία και τα αισθήματα μας διακρίνονται από ρομαντισμό και λεπτές αποχρώσεις. Ο Ερμής συνεργάζεται θετικά με τον Ποσειδώνα από αυτή τη θέση και οδηγεί σε πνευματική ανύψωση , προσαρμοστικότητα. Το Θρησκευτικό συναίσθημα ρέει σε νου και ψυχή και επιδρά θεραπευτικά και καταπραϋντικά. Η γόνιμη φαντασία και η έμπνευση οδηγεί σε δημιουργικές ιδέες και είτε μπορεί να ασχοληθούμε με καλλιτεχνικές δημιουργίες, είτε να ακούσουμε χαλαρωτική μουσική, να δούμε μια όμορφη ταινία. *Επηρεάζει ευνοϊκά κυρίως Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

30 Απριλίου 2021:

Ήλιος Σύνοδος με Ουρανό 10° 41′ Ταύρου.

Εκρηκτικό και ανήσυχο το διάστημα αυτό καθώς η θέληση μπλέκεται στην υπηρεσία του αντισυμβατικού Ουρανού και εκφράζεται επιθετικά για την απόκτηση της ελευθερίας, μας  οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις και αναζήτηση νέων τρόπων έκφρασης με στόχο την αλλαγή. Οι κανόνες που μπορεί να μας επιβάλλουν δεν γίνονται πλέον αποδεκτοί, οι προθέσεις αμφισβητούνται και νιώθουμε έντονα πως θέλουμε να λειτουργήσουμε πέρα από τους κανόνες εφαρμόζοντας εναλλακτικές λύσεις. Έτσι, η επιθυμία της απελευθέρωσης από οτιδήποτε μας περιορίζει γίνεται επιτακτική, οι ενέργειες μας και οι αποφάσεις είναι αιφνιδιαστικές και ακραίες, χωρίς να είναι καλά μελετημένες ως προς τη χρησιμότητα και την ασφάλεια. Η επαναστατικότητα μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και επιθετικές αντιδράσεις με άτομα εξουσίας και ενδεχομένως να μας δυσκολέψουν τα τολμηρά ρίσκα.

*Επηρεάζει και δημιουργεί δυσκολίες κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

Αρέσει σε %d bloggers: