ΔΙΑΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Φίλιππος Μαουντμπάττεν, δούκας του Εδιμβούργου: 1921 – 2021

Από τη Βίρνα Κουτράκου


Ο Φίλιππος του Εδιμβούργου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, στο ανάκτορο του Mon Repos, ως «Φίλιππος Schleswig Holstein Sonderburg Glucksberg, της Ελλάδος κ της Δανίας», στις 28 Μαΐου 1921 , σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο (OS) που η Ελλάδα τότε ακολουθούσε (για όσους δεν το γνωρίζουν, η χώρα μας ήταν από τις τελευταίες στην Ευρώπη που υιοθέτησε το διορθωμένο Γρηγοριανό ημερολόγιο στις 16/2/1923 που έτσι έγινε 1/3/1923). Η πραγματική λοιπόν ημερομηνία γέννησης του Φιλίππου, σύμφωνα με το σημερινό ημερολόγιο είναι 10 Ιουνίου 1921.  Η ώρα γεννήσεώς του είναι αμφίβολη καθώς υπάρχουν διαφορετικές μαρτυρίες, όπως 10.00 το πρωί (δίνει ωροσκόπο στις 18.30 Λέοντα), 11 το βράδυ (δίνει ωροσκόπο 03.38 Υδροχόου), ενώ με διόρθωση που έγινε από τον Isaac Starkman , η ώρα που προέκυψε ήταν 21.48΄. 16΄΄ , που δίνει ωροσκόπο στις 18.35 Αιγόκερω. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν ωροσκόπο από αυτούς, θα απέρριπτα τον ωροσκόπο Υδροχόο, γιατί δεν ταιριάζει με κανένα στοιχείο των παιδιών του κ θα  διάλεγα ως πρώτη επιλογή τον ωροσκόπο Αιγόκερω, τόσο γιατί η σύζυγός του Ελισάβετ ΙΙ έχει ωροσκόπο Αιγόκερω (βεβαίως, έχει κ σελήνη στον Λέοντα, αλλά το ίδιο κ ο Φίλιππος), όσο κ το Ηνωμένο βασίλειο έχει Ήλιο στον Αιγόκερω κ όπως γνωρίζουμε από την Εγκόσμια Αστρολογία, ο χάρτης ενός ηγέτη μιας χώρας, πρέπει να ταιριάζει κ να «δένει» με τον χάρτη της χώρας, αν είναι να παραμείνει στα υψηλά της αξιώματα. Ως δεύτερη επιλογή θα έπαιρνα τον ωροσκόπο Λέοντα, διότι και τα 4 παιδιά του έχουν στους χάρτες τους λιονταρίσια στοιχεία, τα οποία όμως θα μπορούσαν να έχουν προέλθει και από την Σελήνη στον Λέοντα που είχαν κ οι δύο γονείς.

 Όπως κ να έχει όμως, όταν η ίδια η Lois Rodden, ιδρύτρια του Astrodata bank, από όπου έχω αντλήσει κ τις πληροφορίες για την ώρα γέννησης του Φιλίππου, κ συλλέκτρια των στοιχείων αυτών τα χαρακτηρίζει ως DD (δλδ Dirty Data) , αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αναξιόπιστα, άρα είναι λάθος να δουλέψουμε με αυτά, οπότε, ο χάρτης θα δουλευτεί σαν να μην υπάρχει καθόλου ώρα γέννησης και θα χρησιμοποιηθεί ο πιο κοινός τύπος αστρολογικού χάρτη χωρίς ώρα γέννησης, που είναι ζώδιο του Ωροσκόπου να γίνει το ζώδιο του Ηλίου. Σκοπίμως βάζω ώρα γέννησης 12 το μεσημέρι, ώστε να βρω το μέσον του τόξου που διαγράφει η Σελήνη σε ένα 24ωρο, οπότε ξέρω ότι η θέση της Σελήνης είναι έως +/- 7ο από εκεί που την βλέπω στον συγκεκριμένο χάρτη (η συγκεκριμένη σελήνη είναι γρήγορη) :

Ήταν λοιπόν γεννημένους στους Διδύμους, με Ήλιο στην 18η  μοίρα, σε συγκλίνουσα σύνοδο με τον Άρη,  σε τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Κρόνο κ σε ημιτετράγωνο με την Αφροδίτη, ενώ ξέρουμε ότι η Σελήνη του μπορεί να είναι από την 9ο έως την 23ο Λέοντα και ίσως υπό Ποσειδώνια επίδραση. Όπως κ να έχει, δεν είναι ένας εύκολος χάρτης, αλλά δεν θα επεκταθώ διότι η ανάλυση αυτού του χάρτη δεν είναι ο σκοπός μου, αλλά το να δω αν υπήρχαν ενδείξεις στα διάφορα προβλεπτικά συστήματα για το επερχόμενο τέλος του.

Βλέποντας την ισχύουσα Ηλιακή του επιστροφή, τον χάρτη δλδ που καταστρώνουμε κάθε χρόνο όταν ο ήλιος επιστρέφει στην θέση που είχε κατά την γέννηση μας, εδώ τον χάρτη των γενεθλίων του κατά το 2020 (κ πάλι λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας ότι δεν έχουμε ώρα γέννησης, άρα κ ωροσκόπο, μεσουράνημα, οικοθεσία κ ακριβή θέση Σελήνης), παρατηρούμε ότι έχει σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα (κίνδυνος μόλυνσης, αιματολογικό θέμα, εξασθένιση ζωτικής δύναμης) κ αυτή η όψη έρχεται επάνω στον Ήλιο του σε τετράγωνο, κ μάλιστα ο Άρης είναι σε ιδιομοιρία, το οποίο είναι μια πρώτη ένδειξη αν όχι θανάτου, τουλάχιστον σοβαρού ιατρικού προβλήματος. Η επιστρέφουσα Σελήνη δεν ξέρουμε πού ακριβώς βρίσκεται, στον Αιγόκερω, ή στον Υδροχόο, όπως κ να έχει όμως, είναι σε ζώδιο που κυβερνήτη έχει τον Κρόνο,  πράγμα που από μόνο του δηλώνει δυσκολίες.

Από την δευτερεύουσα πρόοδο (κ πάλι χωρίς ώρα γέννησης, άρα αγνοούμε ωροσκόπο, μεσουράνημα, οικοθεσία κ Σελήνη) βλέπουμε ότι ο δευτερεύων Ήλιος κατά την περίοδο αυτή βρίσκεται στις 24 Παρθένου, έχει κάνει δλδ πριν από 6 χρόνια την σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο τώρα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη, μία όψη δύσκολη που σε αυτές τις ηλικίες δεν προμηνύει κάτι καλό. Στον τριπλό χάρτη  που ακολουθεί φαίνονται ακριβώς αυτά που συζητήθηκαν μέχρι τώρα. Μέσα είναι ο γενέθλιος χάρτης, στην μέση η Ηλιακή Επιστροφή κ εξωτερικά η δευτερεύουσα πρόοδος:

Ας δούμε τώρα κάτι άλλο, ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε άνθρωπο κ αυτό είναι η προγενέθλια έκλειψή του, δλδ η ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε της γέννησης του. Η προγενέθλια ηλιακή έκλειψη του Φιλίππου έλαβε χώρα στις 8 Απριλίου 1921 στις  11. 04΄.46΄΄ το πρωί, κ για την Κέρκυρα, τόπο γέννησής του, είχε ωροσκόπο 11.31 Καρκίνου  κ είχε την σύνοδο Ηλίου κ Σελήνης (γιατί  ΚΑΘΕ ηλιακή έκλειψη είναι μία Νέα Σελήνη, όπως και ΚΑΘΕ σεληνιακή έκλειψη είναι μια Πανσέληνος) στις 17. 59 Κριού, δλδ πρακτικά, στις 18 Κριού. Κυβερνήτης της έκλειψης από θέση ήταν ο Άρης, που βρισκόταν στις 10 Ταύρου κ πήγαινε σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11 Λέοντα. Ας κρατήσουμε λοιπόν ότι ό κυβερνήτης της προγενέθλιας έκλειψης είναι σε (πολύ κλειστό, συγκλίνον) τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Κυβερνήτης της έκλειψης από έξαρση, τριπλότητα κ δεκανό ήταν ο ίδιος ο Ήλιος, ενώ κυβερνήτης της από όριο ήταν ο Ερμής, που βρισκόταν στις 21.53 Ιχθύων, άλλη μια πληροφορία πολύ χρήσιμη που θα ξαναβρούμε μπροστά μας σε λίγο. Η προγενέθλια έκλειψη είναι ο μεσαίος χάρτης, επάνω στον γενέθλιο χάρτη του Φιλίππου

Ο τελευταίος χάρτης που θα εξετάσουμε είναι ο χάρτης θανάτου του Φιλίππου, καταστρωθείς για 9 Απριλίου 2021, 2 το μεσημέρι (η ώρα ανακοίνωσης),  στο κάστρο Winsdor  (Λονδίνο) , κ είναι ο εξωτερικός χάρτης:

Βλέπουμε ότι ο Ήλιος βρίσκεται στις 19.51 (πρακτικά στις 20) Κριού, πάρα πολύ κοντά στον ήλιο της προγενέθλιας έκλειψης, ενεργοποιώντας την. Δεν αρκεί όμως μόνον αυτό. Βλέπουμε ότι ο κυβερνήτης του Ηλίου Άρης, βρίσκεται στις 21.32 Διδύμων, πηγαίνοντας να κλείσει το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα , στις 21.43 Ιχθύων, επαναλαμβάνοντας έτσι την όψη τετραγώνου Άρη – Ποσειδώνα που υπάρχει στην Προγενέθλια έκλειψη. Επιπλέον, ο Άρης με σύνοδο, αλλά κ ο Ποσειδώνας με τετράγωνο, ενεργοποιούν το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ήλιου/Άρη στις 21.38 Διδύμων (άξονας ζωτικότητας που υφίσταται επίθεση κ διάλυση). Υπάρχει όμως κ κάτι άλλο: ο Ερμής, κυβερνήτης της προγενέθλιας έκλειψης από όριο, στις 21.53 Ιχθύων, βάλλεται κ αυτός τόσο από τον Ποσειδώνα με σύνοδο, όσο κ από τον Άρη με τετράγωνο, ενώ η Σελήνη, που στην παραδοσιακή αστρολογία δείχνει μεταξύ άλλων κ το φυσικό σώμα, κινείται προς τον Ποσειδώνα κ τον Άρη.

Όλοι οι χάρτες που εξετάσαμε είναι σαφέστατοι κ δείχνουν ότι έρχεται το τέλος.
Ο σκοπός λοιπόν αυτού του άρθρου θεωρώ ότι έχει επιτευχθεί, καθώς ήταν να δούμε, αν παρά την έλλειψη της ώρας γέννησης, μπορούσε να προβλεφθεί το γεγονός αυτό. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να κάνω μια προσθήκη κ να πω ότι αν δεν έχουμε την ώρα γέννησης κάποιου κ ψάχνουμε να βρούμε κάτι σοβαρό για αυτό το πρόσωπο, μπορούμε να δούμε κ χάρτες μελών της οικογενείας του, ώστε να το ανιχνεύσουμε μέσω του αντίκτυπου που προκαλεί.

Έτσι λοιπόν, μπορούμε να σημειώσουμε ότι η Ελισάβετ ΙΙ έχει σελήνη στις 12.07 Λέοντα, στον 8ο οίκο (σε whole sign house system το οποίο χρησιμοποιώ πάντα κ ειδικά όταν δουλεύω με μεγάλα γεωγραφικά πλάτη), που όμως κυβερνάει τον 7ο οίκο της, του συζύγου. Αυτό από μόνο του, μας έδειχνε ότι φέτος, κατά το πρώτο μισό κυρίως, θα υπήρχε θέμα με τον σύζυγο.  Η Σελήνη αυτή ήδη δέχεται την αντίθεση του Κρόνου από τον Υδροχόο (κατά την ημερομηνία θανάτου του συζύγου της ο Κρόνος ήταν στις 11.59 Υδροχόου, δλδ μόλις 8 λεπτά μακριά από την Σελήνη της), ενώ θα δεχτεί μέσα στο επόμενο δίμηνο κ το ανώτερο τετράγωνο από τον Ουρανό. Αναρωτιέμαι αν, δεδομένου ότι η Σελήνη βρίσκεται στο βασιλικό ( λεγόμενο) ζώδιο αλλά κ στον 8ο οίκο, οι Κρόνος κ Ουρανός έχουν τελειώσει μαζί της, ή αν έπεται συνέχεια…..

Αρέσει σε %d bloggers: