ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

H Σεληνιακή έκλειψη στο Τοξότη. Βασική επιρροή και προβλέψεις

Απο την Άννα Τσοπαναρίδου

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ   26 ΜΑΪΟΥ  2021

Στις 26 Μαίου 2021 στις 11:13:51 am γίνεται η πρώτη έκλειψη  του 2021, είναι ολική Σεληνιακή έκλειψη και ανήκει στην Lunar Saros 121. Γίνεται στην 5ο 25΄του Τοξότη και θα διαρκέσει 1 ώρα και 37 λεπτά. Είναι μιά πανσέληνος που ο Ήλιος είναι στην 5ο 25΄των Διδύμων και η Σελήνη στην 5ο 25΄ του Τοξότη.

    Είναι έκλειψη Νοτίου Δεσμού, η Σελήνη είναι στον Νότιο Δεσμό της, που της δίνει μεγαλύτερη δυσκολία.

    Η σειρά Saros 121 είναι μιά σειρά σεληνιακών εκλείψεων, που ξεκίνησε το 1029 και θα τελειώσει το 2526. Περιλαμβάνει 84 σεληνιακές εκλείψεις, από τις οποίες οι 29 είναι ολικές, που έγιναν από το 1560 ως το 2021. Η προηγούμενη ολική έκλειψη της ίδιας  Saros  έγινε στις 16 Μαίου του 2003. Η σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαίου 2021 είναι η 55η και είναι η τελευταία ολική έκλειψη αυτής της σειράς.  Η επόμενη μερική έκλειψη θα γίνει στις 6 Ιουνίου 2039.

   Η πρώτη έκλειψη αυτής της Lunar Saros 121 έγινε στις 6 Οκτωβρίου 1047 7:05:28 pm.

   Μελετώντας την μητρική έκλειψη βλέπουμε ότι ο Ήλιος είναι στην 18ο 43΄του Ζυγού και η Σελήνη στην 18ο 44΄του Κριού.

    Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης είναι στην 3ο 13΄ του Ζυγού σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Ουρανό, που δείχνει ένταση, αναστάτωση, ξαφνικά γεγόντα σε ομάδες ανθρώπων, αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων, τη δικαιοσύνη και τους νόμους.

    Ο  Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή, η πρακτική σκέψη, φρόνηση, ο νους, η αντίληψη, και σε αντίθεση η Σελήνη και τον Ποσειδώνα, η φαντασία, η έμπνευση, το όραμα , αλλά και η αυταπάτη, η εξαπάτηση , τα ψέματα, οι ιώσεις και οι μολύνσεις.

    Η Έκλειψη είναι στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Κρόνου που μας μιλάει για περιορισμούς και αναστολές στην ερωτική ζωή, ψυχρότητας αισθημάτων, στέρησης αισθηματικής έκφρασης, μοναχική ζωή.

    Ο Βόρειος Δεσμός είναι στο μεσοδιάστημα Δία /Ποσειδώνα και Κρόνου/Ουρανού.

Βόρειος=Δίας/Ποσειδώνας

Άξονας κερδοσκοπίας, ιδεαλισμού,σχέσεις με απατεώνες, αφελείς ή κερδοσκόπους.

Βόρειος= Κρόνος/Ουρανός

Άξονας ξαφνικού περιορισμού, δυσάρεστης ξαφνικής έντασης, μιά προκλητική συμπεριφορά, ενωμένη προσπάθεια απέναντι σε ένα κοινό εχθρό.

    Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ζώδιο αδυναμίας  γι’ αυτήν, αλλά στην αγκαλιά  του Άρη που είναι στο ζώδιο της παραδοσιακής κυβέρνησής του.

    Ο Δίας είναι στο ζώδιο της κυβέρνησής του, τον Τοξότη, εκτός ορίων της εκλειπτικής, δίνει τον τόνο της υπερβολής, υπεραισιοδοξίας, φιλοσοφικής σκέψης.

    Ο Κρόνος στο ζώδιο της κυβέρνησής του στον Αιγόκερω.

    Ο Ποσειδώνας πολύ κοντά στην Σελήνη και τον Χείρωνα.   

    Ο Πλούτωνας επίσης εκτός ορίων, σε έξαρση στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου, είναι σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον οικοδεσπότη του Υδροχόου, τον  Ουρανό και με τον Βόρειο Δεσμό.

   Συμπερασματικά, η ενέργεια της μητρικής έκλειψης είναι ξαφνικές δυσκολίες και περιορισμός σε ομάδες ανθρώπων, εξαπατήσεις στις σχέσεις και σε οικονομικές δοσοληψίες, υπερβολή και ιδεαλισμός, πάθος, έρωτας αλλά και χωρισμοί και εμμονικές, καταστροφικές σχέσεις, και η παρουσία του Χείρωνα πολύ κοντά στη Σελήνη ,τον Νότιο Δεσμό της και τον Ποσειδώνα, μας δείχνει θέματα ιώσεων, ψυχικών τραυμάτων, πληγών, λανθασμένη εικόνα σε θέματα ασθενειών.

26 Μαίου 2021

 Η έκλειψη της 26ης Μαίου  2021, γίνεται  στις 14:13:51 am με συντεταγμένες Αθήνας και ο χάρτης  είναι:

    Ο  Ήλιος στον χάρτη της έκλειψης είναι στην 5ο 25΄των Διδύμων και η Σελήνη  5ο 25΄του Τοξότη, αφού η σεληνιακή έκλειψη είναι και πανσέληνος.  Επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων, κοντά στην 5η  μοίρα αλλά και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των παρορμητικών, Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω, από 8η αρμονική.

    Η μοίρα της έκλειψης από 8η αρμονική ισούται με τον Άρη που είναι στην 20ο του Καρκίνου. Ο Άρης δίνει μιά μεγαλύτερη ένταση, αφού είναι σε ζώδιο πτώσης και σε ζώδιο νερού που δεν ταιριάζει στην πύρινη φύση του.

    Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι στάσιμοι, πολύ κοντά σε Ήλιο και Σελήνη, τονίζουν μιά κατάσταση που θα γίνει πολύ έντονη και ίσως να πρέπει να λυθεί τώρα. Η σχέση τους με το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/ Δία, δίνει  χαρά, επιτυχία, υλική άνεση, αγάπη, ισχυρά συναισθήματα.

     Πολύ σημαντικός στον χάρτη είναι ο Δίας που βρίσκεται στην 1ο  των Ιχθύων στην

παραδοσιακή κυβέρνησή του. Είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και την Σελήνη. Τύχη, υπεραισιοδοξία, υπερβολή, ανθρωπισμός, οικονομικά θέματα.

    Ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο των Διδύμων, ζώδιο κυβέρνησης του Ερμή, εκτός των ορίων της εκλειπτικής. Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, οι οικονομικές συναλλαγές και σχέσεις, συμβόλαια, είναι σε πρώτο πλάνο. Περιορίζονται από την όψη τετραγώνου που δέχονται οι δύο πλανήτες από τον Ποσειδώνα, που είναι παντοδύναμος στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυταπάτες, απάτες, υπέρμετρος ιδεαλισμός  αφού είναι κι ο Δίας στους Ιχθύες και μεγενθύνει την ενέργεια,  παράλληλες σχέσεις, δύσκολες σχέσεις, οικονομικά προβλήματα. Αφορά τις μοίρες 20-25 των μεταβλητών ζωδίων, αλλά και των παρορμητικών, λόγω του τριγώνου με τον Άρη στην 20ο του Καρκίνου.

    Ο Κρόνος ανάδρομος στη 13ο του Υδροχόου, ζώδιο παραδοσιακής κυβέρνησής του, ζητά επαναπροσδιορισμό στρατηγικής, σχεδίων. Κάνει ένα βοηθητικό τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και εξάγωνο με τον Χείρωνα, και δίνει βοήθεια από άτομα κύρους σε τραύματα ή ασθένειες που πρέπει να επουλωθούν. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό βγάζει μιά δυσάρεστη ξαφνική ένταση, προκλητική συμπεριφορά, πράξεις βίας.

    Ο Πλούτωνας από την 26ο του Αιγόκερω κάνει μιά αρκετά μακρινή αντίθεση με τον Άρη από τον Καρκίνο, άρα στην ουσία είναι χωρίς όψεις.  Είναι πιό εμμονικός, χειριστικός, θέλει να φωτίσει καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα.

    Ο Κρόνος στο μεσοδιάστημα του Δία/Πλούτωνα περιορίζει τα οικονομικά, τις επενδύσεις.

   Εγκόσμια Ανάλυση

    Στα εγκόσμια θέματα, η κυβέρνηση χειρίζεται τα θέματα του λαού και τις εσωτερικές υποθέσεις με μιά υπερβολή.

    Βοήθεια από το εξωτερικό, με διεθνείς συνεργασίες για τα θέματα δημόσιας υγείας.

Άτομα κύρους ή κράτη σύμμαχοι θα βοηθήσουν στα θέματα με τον κορωναϊό, ίσως και στα θέματα δανεισμού.

    Πιθανή αστάθεια, εξαπάτηση,  σε οικονομικές συνεργασίες, στο εμπόριο, στα δάνεια. Προβλήματα με τους συμβούλους σε θέματα υγείας, αλλά και δημόσιων οικονομικών και δανείων. Πιθανή ανάμειξη του στρατού, για να υπερασπιστεί τους σκοπούς και τις καλές σχέσεις με συμμάχους λαούς.

    Ξαφνικές εντάσεις στην διεθνή διπλωματία, περιορισμό στις εισαγωγές και εξαγωγές της χώρας,  ίσως αύξηση της θαλάσσιας κυρίως, εισόδου μεταναστών στην χώρα και προβλήματα στην προώθηση του τουρισμού.

Γενικότερα, οι σεληνιακές εκλείψεις δεν δίνουν μεγάλα  γεγονότα, αλλά είναι περισσότερο εσωτερικές. Η έκλειψη της 26 Μαίου 2021 δεν είναι τρομερά δύσκολη. Χρειάζεται προσοχή, προγραμματισμό, ανοιχτό μυαλό, σεβασμό του εαυτού μας και των άλλων ως προς τις εξαπατήσεις, είτε συναισθηματικές είτε οικονομικές και προστασία του πλούτου  της χώρας μας από αυτούς που τον επιβουλεύονται και από τις απατηλές συμφωνίες και συμμαχίες για το υπέδαφος της χώρας μας.

Αρέσει σε %d bloggers: