ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σύντομες προβλέψεις για τα Ζώδια σύμφωνα με την έκλειψη 26/5

Απο την Έυη Κατσέλη

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη ρίχνει φως στο 9ο οίκο σας ,θέματα που έχουν να κάνουν  με το εξωτερικό,με μια ανώτερη γνώση ,πιθανόν ένα μεταπτυχιακό και τις φιλοσοφικές σας πεποιθήσεις.

Θα μπείτε σε μια διαδικασία να αλλάξετε το τρόπο σκέψης σας σε ότι έχει να κάνει με κοντινούς σας ανθρώπους και πολύ πιθανόν με άτομα της οικογενειάς σας, και δεν θα λείψουν οι επικοινωνίες τα ταξιδια και οι μετακινήσεις.

Επίσης ενεργοποιούνται οι σχέσεις με τα αδέλφια σας,συμβόλαια  συμφωνίες νομικές υποθέσεις και ζητήματα με το  μεταφορικό σας μέσον.

                    ΤΑΥΡΟΣ

Η Έκλειψη πραγματοποιείται μέσα στο 8ο οίκο σας και θα φωτίσει θέματα ασφάλειας και αποκτημάτων της ζωής σας,από που αντλείτε πραγματική  ασφάλεια;παίρνετε την αγάπη και την εκτίμηση  των άλλων;Σας αναγνωρίζουν όλα αυτά που κάνετε γιε εκείνους  ;Έτσι ώστε να έχετε αυτοπεποίθηση για να μπορείτε να συνεχίσετε.

Αναπροσαρμογή οικονομικών και συναισθηματικών αξιών,διευθετήσεις που έχουν να κάνουν με τράπεζες και δημόσια ταμεία όπως και θέματα κληρονομικά.Καλείστε να δείτε την ουσία των πραγμάτων και από που αντλείτε συναισθηματική και υλική ασφάλεια έτσι ώστε να προχωρήσετε τη  ζωή σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερα πατήματα.

                                        ΔΙΔΥΜΟΣ

Εσάς η έκλειψη πραγματοποιείται στον 7ο οίκο σας και θα φωτίσει τον τομέα των σχέσεων των συνεργασιών αλλά και όποιον  βρίσκεται  απέναντι σας,όπως επίσης με εσάς τους ίδιους και το περιβάλλον που ζείτε.Αρκετές αλλαγές που διαφοροποιούν μια σχέση η μια συνεργασία σας,ακόμα και ένα τελείωμα και μια νέα αρχή σε αυτούς του τομείς.Θα δείτε πως οι ανάγκες σας δεν είναι πια οι ίδιες και θα πρέπει να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις ακόμα και στο ίδιο σας τον εαυτό έτσι ώστε να εξελιχτείτε και να πάρε σε ένα τελείως  διαφορετικό μονοπάτι ζωής.

                ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια έκλειψη που πραγματοποιείται στο 6ο   οίκο σας και θα φωτίσει θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας,θέματα καθημερινότητας όπως επίσης θέματα με την υγεία σας.Καλό θα ήταν να ρίξετε περισσότερο βάρος σε όλα αυτά και να είστε Προετοιμασμένοι και προσεχτικοί..

Θα έρθετε επίσης σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σας και θα δείτε πως ένα κεφάλαιο κλείνει και ανοίγει ένα καινούριο γιατί έχετε βγάλει πλέον τα

συμπερασματά σας που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέους δρόμους.

Να είστε προσεχτικοί από παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από τη πλάτη σας ,και σε καταστάσεις  που δεν θα θέλατε να αποκαλυφθούν.

                    ΛΕΩΝ

Εσάς η έκλειψη πραγματοποιείται στον 5ο σας οίκο.Θα σας φωτίσει την ανάγκη σας για έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης να δείτε τι είναι αυτό που σας φέρνει πραγματική χαρά και μέσα σ´όλα αλλάζουν πολλά από τα δεδομένα σας σε ότι έχει να κάνει με τον έρωτα και με την απόκτηση ενός παιδιού.Πολλοί από εσάς θα απαλλαγείτε από έρωτες που δεν σας ικανοποιούν και θα αναζητήσετε έναν έρωτα διαφορετικό που θα σας γεμίζει χαρά ικανοποίηση και θα παίρνετε την αγάπη που πραγματικά έχετε ονειρευτεί.

Στόχοι σας πραγματοποιούνται και φίλοι σας βοηθούν σε αυτό ,όπως και εναρμονίζεστε σε μια ομαδική συνεργασία.

                            ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια έκλειψη που πραγματοποιείται στο 4ο και γωνιακό σας οίκο.

Σίγουρα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογενειά σας και πιθανόν με έναν από τους δυο γονείς σας,επίσης θέματα σπιτιού ή ενός ακινήτου αγοραπωλησία ή μετακόμιση ,καθόλου απίθανο αρκετοί από εσάς  να ετοιμάζεται μια ανακαίνιση επαγγελματικής εστίας.Για αρκετούς από εσάς θα υπάρξει αλλαγή οικογενειακού η επαγγελματικού status

Γενικότερα θα υπάρξει ψυχολογική επιρροή από την οικογένεια σας και θα ανασύρεστε μνήμες που θα σας επηρεάσουν και θα νιώθετε κάπως περίεργα και μελαγχολικά.

Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε τυχόν εξαπατήσεις που μπορεί να αποκαλυφθούν και να εκτεθείτε..

Απο την Χριστίνα Στεργίου

ΖΥΓΟΣ

Πρόκειται να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας σχετικά με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ενώ μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο θέματα σχετικά με τη γειτονιά ή τα αδέρφια σας.  Η έκλειψη σας ενεργοποιεί τον 3ο οίκο, που συσχετίζεται με τα παραπάνω στοιχεία, αλλά και τη σκέψη, τη γνώση και τη μάθηση, όπου θα παρατηρήσετε αλλαγές. Συνιστάται η αντιμετώπιση οποιασδήποτε νομικής εκκρεμότητας ή οποιασδήποτε υποχρέωσης σχετικά με συμβόλαια, μέσα μεταφοράς, μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να… το ρίξετε στο διάβασμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσοι επηρεαστείτε από την έκλειψη που ενεργοποιεί τον 2ο οίκο σας, πιθανόν να έχετε κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σας, τον τρόπο που βγάζετε χρήματα ή ακόμη και την άποψή σας για την εικόνα του ίδιου σας του εαυτού. Προσπαθήστε να μην βλέπετε όσο καχύποπτα αυτά που σας λένε ή τον τρόπο που σας φέρονται οι άλλοι, όσο συνηθίζατε ως τώρα, για να μην επηρεαστεί η αυτοεκτίμησή σας. Προσέξτε τη διατροφή σας, γιατί έχετε την τάση να καταναλώνετε περισσότερη ανθυγιεινή τροφή. Εξετάστε και αξιολογήστε τις πηγές εσόδων σας, ενώ είναι ευνοϊκή περίοδος να στείλετε βιογραφικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που είτε δε γνωρίζατε ως τώρα για τον εαυτό σας, είτε τα αψηφούσατε για τον οποιονδήποτε λόγο, διότι η έκλειψη θα ρίξει φως στον ίδιο σας τον εαυτό (1ος οίκος). Αυτό θα επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, επομένως δεν αποκλείεται να δείτε αλλαγές αμφότερα στον εαυτό σας και τους σημαντικούς ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Αυτοί μπορεί να είναι σχέσεις, συνεργασίες, όμως και οποιοσδήποτε άλλος με τον οποίο συνδέεστε νομικά (πχ έχετε υπογράψει κάποια συμφωνία μαζί του). Να ξέρετε πως οποιαδήποτε απώλεια έχετε θα λειτουργήσει ως άνοιγμα νέων επιλογών, οι οποίες δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσετε αυτήν την έκλειψη, πάνω στο 12ο ηλιακό σας σπίτι. Πρόκειται να γίνουν πάρα πολλές αποκαλύψεις και να έρθουν στην επιφάνεια γεγονότα και συζητήσεις που τελευταία γίνονταν πίσω από την πλάτη σας. Η ενέργεια που ενεργοποιείται αυτήν την περίοδο λειτουργεί υπόγεια και μυστηριωδώς και θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας με τρόπο πνευματικό, ώστε να την εξισορροπήσετε. Αν και πολυάσχολοι, προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο μέσα στη μέρα ώστε να διαλογιστείτε, να αντιμετωπίσετε τυχόν φόβους σας ή να προσευχηθείτε, πράγμα που θα συνεισφέρει και στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Ευνοούνται όσοι κάνουν κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα, αφού αναμένεται να τους έρθει έμπνευση από το πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη θα ολοκληρωθεί στο αγαπημένο οίκο σας, τον 11ο, που αφορά φίλους, ομάδες ανθρώπων, ομαδικές δραστηριότητες κ.α.. Παρά το lockdown, κοινωνικοποιείστε, γνωρίζετε καινούριο κόσμο, κάνετε νέες παρέες και συμμετέχετε σε νέες ομαδικές δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται να επανεξετάσετε τις υπάρχουσες φιλίες σας ή να αλλάξετε παρέες. Ο 11ος οίκος συσχετίζεται και με το πώς λαμβάνουμε αγάπη από τους άλλους, συνεπώς θα νιώσετε πιο ακόμη πιο δημοφιλείς και μην εκπλαγείτε με την εντονότερη εκφραστικότητα των γύρω σας. Γενικά ο,τι ξεκινήσετε αυτό το διάστημα από ομαδικές ασχολίες και φιλίες έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κρατήσει, επειδή έχετε τον συντηρητή Κρόνο στο ζώδιό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σας και η κοινωνική σας εικόνα με την παρούσα έκλειψη θα σας απασχολήσουν πολύ, γιατί ο οίκος της καριέρας (10ος) πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Πολλές ευκαιρίες καριέρας, πολλές πληροφορίες σχετικά με το επάγγελμα που ακολουθείτε ή εκείνο που ονειρεύεστε να κάνετε, ενώ δεν είναι απίθανη μία αλλαγή στα εργασιακά σας. Οι εκλείψεις έχουν την ιδιότητα να αποκαλύπτουν αλήθειες σχετικά με το κάθε ηλιακό σπίτι (οίκο) όπου πραγματοποιούνται, άρα οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει σίγουρα για καλό. Όσοι επιδιώκετε ριζική εργασιακή αλλαγή ετοιμάστε από τώρα ένα πλάνο, αφού ο Δίας θα σας επισκεφθεί μέσα στους επόμενους μήνες, δίνοντας ευκαιρίες αυτοπραγμάτωσης.

Αρέσει σε %d bloggers: