ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ηλιακή έκλειψη και προβλέψεις ζωδίων!

Από την Εύη Κατσέλη και την Χριστίνα Στεργίου

ΕΥΗ ΚΑΤΣΕΛΗ

ΚΡΙΟΣ

Μια έκλειψη που πραγματοποιείται στο 3ο σας οίκο και θα τονίσει θέματα που σχετίζονται με αδέλφια επικοινωνίες συμβόλαια και κοντινούς συγγενείς.Μην ξεχνάμε όμως τη συμμετοχή του Ποσειδώνα που κινείται μέσα στο 12ο οίκο σας και μπορεί να προκαλέσει εξαπατήσεις και και θολές καταστάσεις.Προσοχή λοιπόν στο τι υπογράφετε όπως επίσης στους χώρους που Κινείστε για τυχόν απώλειες προσωπικών σας αντικειμένων.

Έχουμε και έναν ερμή ανάδρομο που θα επαναφέρει παλιές καταστάσεις στο προσκήνιο που θα έχουν να κάνουν με την αγορά η πώληση ενός ακινήτου η θέματα με την οικογένεια που πρέπει να ολοκληρωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς η έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο 2ο οίκο για σας και θα ρίξει περισσότερο φως στις συναισθηματικές και υλικές σας ασφάλειες όπως επίσης και στις πραγματικές σας αξίες.Θα πρέπει να σας τονίσω ότι δεν πρέπει να κάνετε ξαφνικά και απρόοπτα ξεσπάσματα σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά όπως  σε σχέσεις και συνεργασίες.Καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομος θα κινητοποιήσει τον ερωτικό σας τομέα με ένα άτομο από το παρελθόν που θα θα φέρει αναστάτωση, και θα χρειαστεί  να πάρετε το χρόνο σας για να αποφασίσετε αν θα πρέπει να ασχοληθείτε η όχι,και αν είναι πραγματικά ικανό να σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς αυτή η έκλειψη πραγματοποιείται στο 1ο σας οίκο και πολύ σημαντικό γιατί έχει να κάνει με τον εαυτό σας τη προσωπικότητα και το περιβάλλον που ζείτε.Και  σας ρίχνει φως έτσι ώστε να κάνετε αλλαγές και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με ένα ακίνητο η με άτομα της οικογενειά σας που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα καθώς   ο Ερμής είναι ανάδρομος. Και μην ξεχνάτε πως υπάρχει αυτή η δύσκολη όψη με το Ποσειδώνα που φέρνει απογοητεύσεις και όχι τόσο   ξεκάθαρες καταστάσεις ιδιαίτερα για εσάς του   3ου  ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.Για αυτό εστιάσετε σε εσάς και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις  και βάλτε νέα project που θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς αυτή η έκλειψη πραγματοποιείται στο 12ο που είναι ένας οίκος ευαίσθητος και εκεί αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας στο καθρέπτη.Θα κινητοποιήσει κρυφές Επικοινωνίες όπως επίσης μετακινήσεις που γίνονται με κάποιο άτομο από το παρελθόν καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος,καθώς  κάποιες συμφωνίες και συμβόλαια.Μην ξεχνάτε όμως πως υπάρχει πολύ έντονη η παρουσία και η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε όλα αυτά για αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί υπάρχει ένα πέπλο που δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα κάποια πράγματα και μπορεί να απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ

Αυτή η έκλειψη πραγματοποιείται στον  11ο οίκο που σημαίνει ότι θα πρέπει να εστιάσετε σε στόχους που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα όπως επίσης  η συμετοχή σας σε κάτι ομαδικό ή κάποιο σύλλογο    λόγω της αναδρομής του ερμή ,αλλά με τελείως διαφορετική προσέγγιση και  κάποιες αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να μπουν καινούργια project για να μπορέσετε να πετύχετε και να δείτε τα ονειρά σας να πραγματοποιούνται.Θα πρέπει επίσης να είστε προσεχτικοί και να μην κάνετε απότομα ξεσπάσματα σε κάποιους περιορισμούς που μπορεί να σας βάλουν κάποια άτομα μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον για να αποφύγετε συγκρούσεις και τυχόν διασπάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς η έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο 10ο οίκο και είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα για το 3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ καθώς φωτίζει ένα γωνιακό και πολύ σημαντικό τομέα. Η αναδρομή του ερμή θα επαναφέρει πάλι θέματα καριέρας και γάμου   στο προσκήνιο  που   μέσα από αλλαγές θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Επίσης θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο Ποσειδώνα που είναι πολύ έντονη η συμμετοχή του σε αυτή την έκλειψη  και είναι η αιτία που δεν βλέπετε ξεκάθαρα ,καθώς υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείτε από μια σχέση η συνεργασία, και να σας αποκαλυφθούν  πράγματα που ούτε καν σας είχαν περάσει από το μυαλό.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΖΥΓΟΣ

Η πολυαστρία στο Δίδυμο θα φέρει θέματα σπουδών, πεποιθήσεων και εξωτερικού, παλιά και νέα. Πολύ πιθανόν να σκέφτεστε αν κάνατε καλά σε αυτούς τους τομείς, καθώς και να αξιολογείτε τις παλαιότερες αποφάσεις, όμως το καλό είναι πως η αναδρομή του Ερμή αυτήν την περίοδο είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Συνιστώνται οι προσεκτικές κινήσεις σε σχέση με φιλίες και ομάδες ανθρώπων, διότι μπορεί να σας αποσπάσουν από την καθημερινότητά σας, ενώ καλό είναι να αποφεύγετε και το συνωστισμό. Όσοι αντιμετωπίζετε ψυχολογικής φύσεως θέματα, θα σας βοηθήσει η προσφυγή σε ασχολίες καλλιτεχνικής ή πνευματικής φύσεως και αν αυτό αποτελεί μέρος της φύσεως της δουλειάς σας, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σας ωθήσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 8ο Ηλιακό σας σπίτι κατά την έκλειψη θα εμπεριέχει πλανήτες όπως ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Βόρειος Δεσμός, τονίζοντας την εμμονή σας για θέματα κερδοσκοπίας, χρήματα τρίτων, κληρονομικών θεμάτων, όπως όμως και φοβιών οι οποίες πρόκειται να έρθουν στην επιφάνεια για να μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε. Ως σταθερό ζώδιο, δεν είναι χαρακτηριστικό σας τα έντονα ξεσπάσματα και οι σπασμωδικές κινήσεις και θα αποδειχθεί ωφέλιμο να συνεχίσετε έτσι για τους επόμενους 4 μήνες που διαρκεί η επιρροή της έκλειψης, ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, επιπλέον, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συγγενείς του έτερόν σας ήμισυ, εφόσον σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο προσκήνιο θα έρθουν θέματα σχέσεων, συνεργασιών, αλλά και νομικών θεμάτων, που προβλέπεται να φέρουν πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα και τρόπο σκέψης σας, λόγω του τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό. Η όψη αυτή θα αποβάλλει συνήθειες που σας βάραιναν ή γενικότερα δεν ήταν εποικοδομητικές για εσάς και οι αποβολές αυτές θα γίνονται ξαφνικά. Η Αφροδίτη από τον 8ο οίκο θα σας ευνοήσει σε θέματα οικονομικών τρίτων προσώπων και ταυτόχρονα ο Δίας στους Ιχθείς θα βελτιώσει την κατάσταση στο σπίτι και με την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά θέματα σας βαραίνουν διότι ο Κρόνος βρίσκεται στον 2ο οίκο σας, όσο η έκλειψη πραγματοποιείται στον 6ο σας. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσετε να εργάζεστε περισσότερο, ακόμη κι από όσο συνηθίζατε, αλλά η θετική όψη μεταξύ Κρόνου, Ήλιου και Σελήνης θα σας ανταμείψει μακροπρόθεσμα και σταθερά. Η Αφροδίτη απέναντί σας, θα βελτιώσει σχέσεις και συνεργασίες, όμως πρέπει είστε κυρίαρχοι του εαυτού σας και των συναισθημάτων σας, διαφορετικά η Λίληθ και ο Ουρανός από τον 5ο οίκο σας ίσως προκαλέσει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας στον 3ο οίκο σας, σάς θολώνει τον τρόπο σκέψης και καλό είναι να καταφύγετε στην απόκτηση νέων γνώσεων, οποιασδήποτε φύσης, με στόχο να στρέψετε αυτήν την ενέργεια υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν να ερωτεύεστε ή να σας απασχολήσουν θέματα δημιουργικότητας και παιδιών αυτήν την περίοδο, διότι η έκλειψη λαμβάνει χώρα από το 5ο Ηλιακό σας σπίτι. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε σε τυχόν εξαπατήσεις, αφού το τετράγωνο του Ποσειδώνα δεν θεωρείται βοηθητικό, υπό την μοναδική εξαίρεση καλλιτεχνικών δημιουργικών ενασχολήσεων, οι οποίες πρόκειται να πάνε περίφημα, χάρη στη θετική όψη που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ήλιο και τη Σελήνη. Η Αφροδίτη φαίνεται να προσφέρει έξτρα ‘πινελιές’ στο δημιουργικό σας κομμάτι και να ομορφαίνει την καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΣ

Όσοι έχετε γεννηθεί τις 3 πρώτες ημέρες του ζωδίου θα είστε αρκετά τυχεροί, λόγω του Δία στο ζώδιό σας. Η έκλειψη αυτή στον 4ο οίκο σας, φέρνει θέματα που απασχολούν κάποιον γονέα σας, το σπίτι ή την οικογένειά σας και η σκληρή όψη από τον Ποσειδώνα ίσως φέρει παρεξηγήσεις κι απογοητεύσεις, εάν δεν προσέξετε. Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο σας, όμως, θα σας φέρει θετικά γεγονότα στα ερωτικά. Ο Ουρανός από τη σκληρή όψη με τον Κρόνο σας καλεί να αποκτήσετε κουράγιο, να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια και να απαιτήσετε να πράξουν και οι υπόλοιποι γύρω σας αντίστοιχα.

Αρέσει σε %d bloggers: