ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μια γενική αίσθηση της έκλειψης και οι όψεις με τους γενέθλιους πλανήτες!

Απο την Χαρίκλεια Καρπέτα

Νέα Σελήνη στις 19′ των Δίδυμων οπου οι μεταβλητοί θα είναι σε θολό τοπίο χωρίς να μπορούν να διακρίνουν το τι είναι πραγματικότητα και τη ψευδαίσθηση ειδικά για όσους ανήκουν από την 19’έως την 24′ μοίρα τόσο ερωτικά , συνεργασίες αλλά και φιλικά θα έχουν εξαπατήσεις (όμως και οι ίδιοι θα πρέπει να προσέχουν να μην εξαπατούν επίσης). Ας διαβάσουμε όμως για κάθε ζώδιο ξεχωριστά πως θα επηρεάσει και στην συνέχεια θα δούμε και τα μεσοδιάστηματα της Νέας Σελήνης και πως επηρεάζει τον κάθε πλανήτη στον γενέθλιο χάρτη μας.

Κριός ♈: Δεν σας επηρεάζει αυτή η νέα Σελήνη είναι καλή για το δικό σας ζώδιο και ειδικά το 3ο δεκαήμερο θα ευνοηθεί στην καριέρα του


Ταύρος ♉: Θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας , επαγγελματικά καθως και το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή στους γεννημένους από τις 11 έως 14 μοίρες καθώς θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα με χρήματα τρίτων ( δάνεια , εφορία, χρέη κ.α).


Δίδυμοι ♊: Θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών ,ταξιδιών όπως και οι επαφές με το εξωτερικό και για ορισμένους ίσως να κάνουν μια ερωτική γνωριμία από το εξωτερικό. Προσοχή για ερωτικές εξαπατήσεις όπως και για συνεργασίες για αυτούς που είναι στην 19εως 24 μοίρα.


Καρκίνος ♋: Δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα αλλά μόνο προσοχή μια μέρα πριν και μια μέρα μετά την νέα Σελήνη για ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.


Λέων ♌: Θα ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που αγαπάτε π.χ ένα χόμπι που έχετε , με τους φίλους σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Προσοχή στους γεννημένους στην 12,13 και 14 μοίρα καθώς θα έχετε αρκετές δυσκολίες στις ερωτικές σχέσεις ή με τα παιδιά σας όπως και επαγγελματικά.


Παρθένος ♍: Καλή αυτή η νέα Σελήνη θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας. Προσοχή στους γεννημένους από τις 19 έως 24 μοίρες για εξαπατήσεις ερωτικές και με συνεργασίες.


Ζυγός ♎: Οι επικοινωνίες με το συγγενικό περιβάλλον , επικοινωνίες μα τα μέσα διδκτυωσεις κ.α θα είναι αρκετά έντονα για εσάς και ειδικά για αυτούς που είναι από την 3,4 και 5 μοίρα ίσως να δημιουργήσουν μια ξαφνική σχέση.


Σκορπιός ♏: Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν καθώς θα θελήσετε να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις αλλά προσοχή στους γεννημένους από τις 11 έως 13 μοίρες καθώς θα έχετε αρκετά και ξεφνικα έξοδα με το σπίτι αλλά και προς τρίτους (χρέη, δάνεια κ.α). Οι γεννημένοι από τις 16 έως 18 μοίρες ίσως να έχουν μια σημαντική ερωτική γνωριμία που θα τους ανανεώσει.


Τοξότης ♐: Θα σας απασχολήσουν το άμεσο περιβάλλον και οι σχέσεις σας. Προσοχή στους γεννημένους στις 6,7 και 8 μοίρες καθώς θα έχουν κάποιες εξαπατήσεις όπως και για τους γεννημένους από 19 έως 24 μοίρες που και αυτοί θα αντιμετωπίσουν εξαπατήσεις είτε ερωτικές είτε με συνεργάτες.


Αιγόκερως ♑: Η καθημερινότητα και τα θέματα της θα σας απασχολήσουν μόνο προσοχή στους γεννημένους από 8 έως 10 μοίρες καθώς θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητά και για τους γεννημένους από 25 έως 28 μοίρες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια σχέση που θα τους ανανεώσει αλλά και εύνοια σε συνεργασίες.


Υδροχόος ♒: Καλή αυτή η νέα Σελήνη για εσάς που ευνοεί κυρίως τα δημιουργικά σας σχέδια , την σχέση σας με τα παιδια σας αλλά και τα ερωτικά σας μόνο προσοχή οι γεννημένοι από 12 έως 14 μοίρες καθώς όλα έχουν δυσκολίες και ξαφνικά γεγονότα στα ερωτικά τους.


Ιχθύες : Οι των πρώτων 3 μοιρών θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε καθημερινά και εργασιακά θέματα το ίδιο και οι υπόλοιποι αλλά όχι με την ίδια ένταση. Προσοχή στους γεννημένους από 19 έως 24 μοίρες για ερωτικές εξαπατήσεις.

Τα βασικά μεσοδιάστηματα της νέας Σελήνης είναι δύο Ήλιος/Σελήνη και Άρης/Πλούτωνας. Ας διαβάσουμε για το πρώτο μεσοδιάστημα του Ήλιου/Σελήνης,
αν κάποιος πλανήτης στο γενέθλιο χάρτης σας βρίσκεται στην 19 μοίρα του Διδύμου τότε σας επηρεάζει ως εξής:

Ήλιος: Θα έχετε εσωτερικές συγκρούσεις που θα προκληθούν κυρίως από τις σχέσεις σας και αυτό θα οδηγήσει σε μια δυσαρμονία στην συμπεριφορά σας.

Σελήνη: Συναισθηματική δυσαρμονία και εντάσεις με τις σχέσεις σας.

Ερμής: Ίσως εκδηλώσετε σκέψεις για γάμο ή για μια πιο σοβαρή δέσμευση στην υπάρχουσα σχέση σας.

Αφροδίτη: Αρμονία στην ερωτική σας σχέση ή στο γάμο σας καθώς και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

Άρης: Θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση καθώς και επιτυχημένες δραστηριότητες.

Δίας: Υγιής συναισθήματικη διάθεση , ευτυχία και πολλές πιθανότητες για μια εγκυμοσύνη.

Κρόνος: Καταπίεση, δυσκολίες, χωρισμοί και αίσθημα μοναξιάς.

Ουρανός: Ξαφνικό χωρισμό και την τάση να απαλλαγείτε από καταπιεστικόυς ανθρώπους.

Ποσειδώνας: Παρεξηγήσεις, λάθη, ψευδαίσθησεις και απογοήτευση από τις σχέσεις.

Πλούτωνας: Αναστάτωση εξαιτίας ενός χωρισμού και αλλαγές ως προς την εξέλιξη της ζωής σας.

Βόρειος Δεσμός: Νέα σχέση με σοβαρό σκοπό και εύνοια σε συνεργασίες.

Ωροσκόπος: Κοινωνικότητα, επιθυμία για να γνωρίσετε νέο κόσμο.

Μεσουράνημα: Μια αρμονική συμπεριφορά απέναντι στους φίλους σας , στην σχέση σας και η εκπλήρωση ενός σκοπού.

Το δεύτερο μεσοδιάστημα είναι του Άρη/Πλούτωνα , αν κάποιος πλανήτης σας βρίσκεται στην 4η μοίρα της Παρθένου τότε επηρεάζετε ως εξής:

Ήλιος: Υπερκόπωση και τάση για ατυχήματα.

Σελήνη: Θα έχετε θάρρος, τόλμη για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Ερμής: Εκνευρισμός και τάση για να πετύχετε με κάθε κόστος.

Αφροδίτη: Τάση για υπερβολικό ενθουσιασμό αλλά προσοχή σε σεξουαλικές παρενόχλησεις.

Άρης: Προσοχή στην συμπεριφορά σας για να μην εκδηλώσετε βίαιες τάσεις.

Δίας: Οργανωτικοτητα και επιτυχία.

Κρόνος: Έντονη επιθυμία για να ξεπεράσετε εμπόδια που επηρεάζουν την εξέλιξη σας.

Ουρανός: Ξαφνική ταλαιπωρία.

Ποσειδώνας: Σκληρότητα και προσοχή στην τάση σας για να εξαπατήσετε τους άλλους.

Πλούτωνας: Μέσα από δύσκολα γεγονότα θα αναγκαστείτε να αλλάξετε.

Βόρειος Δεσμός: Μια επιτυχία μαζί με άλλους ανθρώπους.

Ωροσκόπος: Τόλμη, θάρρος αλλά προσοχή σε ατυχήματα.

Μεσουράνημα: Αυτοπεποίθηση, φιλοδοξία.

Αρέσει σε %d bloggers: