ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιούλιος 2021

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον μήνα Ιούλιο 2021!

Προβλέψεις Ιουλίου

Απο τις Χριστίνα Στεργίου – Καλλιόπη Τσικνάκη – Βάλια Παγίδα – Φλώρα Ευσταθίου – Εύη Κατσέλη – Άννα Τσοπαναρίδου

Κριός

Χριστίνα Στεργίου

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε θετική όψη με το Δία πολλοί από εσάς στρέφετε την ενέργειά σας στο σπίτι και την οικογένεια και συγχρόνως κατά το απόγευμα της 1ης Ιουλίου το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και θα σας κάνει πιο ελκυστικούς, φέρνοντας ερωτικές επιτυχίες και κάνοντάς σας πιο συναισθηματικούς. 12-16 Ιουλίου παρατηρείται ένας συναισθηματισμός στο σπίτι σας, που αν τον διοχετεύσετε ορθά, θα επωφεληθείτε κι επουλώσετε παλιές πληγές δικές σας ή κοντινών ανθρώπων σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κατά τη διάρκεια του μήνα δεν αποκλείει κεραυνοβόλους έρωτες. 17-27 Ιουλίου η αντίθεση Αφροδίτης-Δία θα σας φέρνει τύχη σε θέματα αισθηματικών, σπουδών και οικονομικών. Ο μήνας προβλέπεται να κλείσει με συναισθηματικές, αλλά και λεκτικές εντάσεις που θα έχουν εμφανή αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σας.

Επαγγελματικά

Πλέον ο Ερμής με την ορθοδρομή του σας επιτρέπει με καθαρό μυαλό να κλείσετε νέες συμφωνίες ή ακόμη και αλλαγή οικειακής κι επαγγελματικής στέγης. Ο Βόρειος Δεσμός βλέπει το ζώδιό σας με πολύ θετική όψη, που σημαίνει πως αν διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, θα έχετε επιτυχίες. Φίλοι, ομαδικοί σύλλογοι και άλλοι γνωστοί σας μπορούν να αποτελέσουν τη λύση στα επαγγελματικά σας.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Από την αρχή κιόλας του μήνα έχουμε σκληρές όψεις μεταξύ Άρη-Ουρανού-Κρόνου, όπου θα επηρεαστούν θέματα διαπροσωπικών σχέσεων κι επαγγελματικών, βάλλοντας την αυτοπεποίθησή σας. Ως Κριάρια ξέρετε πολύ καλά να διαπραγματεύεστε άμεσα, να θυμάστε όμως ότι η συμβολή του Κρόνου στην όψη αυτήν απαιτεί υπομονή και διπλωματία. 18-23 Ιουλίου ο Ερμής από τον 4ο οίκο θα προκαλέσει είτε γκρίνιες, είτε θα δημιουργήσει το αίσθημα οικογενειακής θαλπωρής, εφόσον εκφράσετε θετικά τον έντονο συναισθηματισμό σας.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σας, πιθανόν να είναι και η ‘έξοδος διαφυγής’ των προσωπικών προβλημάτων σας. Ζητήστε βοήθεια από συγγενείς που εμπιστεύεστε, αφού φαίνεται πως θα αποτελέσουν τη λύση σε πολλά από τα προβλήματά σας, χάρη στο εξάγωνο Βορείου Δεσμού με τον Άρη και το τρίγωνο με τον Κρόνο που βοηθά στο κτίσιμο της πορείας της επιχείρησής σας, για όσους η εργασία σας βασίζεται κυρίως στην επισύναψη συμβολαίων.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Θα έχετε αρκετά σκαμπανεβάσματα διάθεσης αυτόν το μήνα με εμμονές, κτητικότητα στις αρχές του μήνα, όμως 14 – 22 Ιουλίου ευνοείστε στα ερωτικά. Με το δυνατό Ποσειδώνα πίσω από το ζώδιό σας τείνετε να κάνετε λάθος επιλογές, επομένως προσπαθήστε να αξιολογήσετε τις νέες γνωριμίες σας. Η Λίληθ από το 2ο οίκο σας, σάς προκαλεί κάποιες εσωτερικές κρίσεις και ανασφάλειες των οποίων η αιτία προέρχεται από ζητήματα υλικής ασφάλειας ή προσωπικών αξιών, ως τα μέσα του μήνα.

Επαγγελματικά

Κατά τις 3 Ιουλίου, προσέξτε τη διάθεσή σας, αφού η Σελήνη συναντά με τετράγωνο τον Πλούτωνα, κάνοντάς σας εμμονικούς και κτητικούς σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Γενικώς, έχετε κάποιες εμμονές με την κοινωνική σας εικόνα, όμως ο Ποσειδώνας πιθανόν να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Η Λίληθ στον Ταύρο στο 2ο οίκο σας, σάς προκαλεί το αίσθημα υλικής ανασφάλειας και προσωπικές εσωτερικές κρίσεις το πρώτο μισό του μήνα. Προσπαθήστε να κάνετε καλό προϋπολογισμό εσόδων κι εξόδων για να το μετριάσετε αυτό, όπως και να επιβραβεύετε ενεργά τον εαυτό σας για οποιεσδήποτε προσπάθειες.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Για σας που περάσατε ένα τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού δε μπορεί πλέον τίποτα να σας πτοήσει, ούτε καν το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, που θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές Μαΐου. Η όψη αυτή, ωστόσο, είναι καταλύτης, είναι κάτι σαν πυρίτιδα, ανάβει φωτιές, ανάβει πάθη αλλά και εντάσεις, πυροδοτεί καυγάδες αλλά και νέους έρωτες ή και ξαφνικούς χωρισμούς. Γενικότερα ο Άρης σε όλη την διάρκεια του Ιουλίου τετραγωνίζει όσους έχουν πλανήτες στον Ταύρο και ο μόνος τρόπος να επωφεληθείτε από αυτήν την διέλευση είναι να βάλετε στόχους και να δώσετε την ενέργεια σας εκεί.

1ο Δεκαήμερο

Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε κάπως και να κάνετε τα μπάνια σας, αυτός ο μήνας θα είναι σχετικά ήρεμος για σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια σας. Η επιρροή του Ουρανού-Κρόνου εξασθενεί σε σας (εκτός κι αν έχετε πλανήτες στα επόμενα δεκαήμερα του Ταύρου) και μοιάζει να έχετε περάσει από μια καταιγίδα και τώρα να πρέπει να διορθώσετε τις ζημιές που προκάλεσε.

2ο Δεκαήμερο

Είστε το δεκαήμερο που τα άστρα αποφάσισαν να το δοκιμάσουν, γι’ αυτό οπλιστείτε με δύναμη να περάσετε και αυτό το Crash test. Θα είναι ένας έντονος μήνας για σας ο Ιούλιος, ευνοούνται οι σεξουαλικές γνωριμίες και οι νέες σχέσεις, ειδικά με λέοντες αλλά και με ταύρους, υδροχόους και σκορπιούς. Ίσως όμως να πρόκειται για το «μια αγάπη για το καλοκαίρι», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι. Αν η σχέση σας έχει ραγίσματα, μπορεί αυτός ο μήνας να είναι που το «γυαλί» θα σπάσει, και δεν αποκλείεται να έχετε ξαφνικό χωρισμό. Στα οικογενειακά σας θα έχετε γεγονότα και θα έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας.

3ο Δεκαήμερο

Εσάς ο Πλούτωνας σας «ψήνει» σιγά-σιγά, τα κάρβουνα σιγοκαίνε από κάτω και δεν το καταλαβαίνετε ότι αλλάζετε και δυναμώνετε. Ο μήνας θα είναι ευνοϊκός για ρομαντικές σχέσεις, για ενδοσκόπηση, για συζητήσεις με τους αγαπημένους, με την οικογένεια και με τους φίλους σας. Γενικά θα είναι ένας καλός μήνας και στα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την Εύη Κατσέλη

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Έχετε ηρεμήσει από τους περιορισμούς και τα πρέπει που σας είχαν επιβάλει στη δουλειά σας όπως και από τις απανωτές αλλαγές που έγιναν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις  και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρετε ανάσες και να νιώσετε καλύτερα. Από τις 11/7 θα αρχίσετε να κλείνετε οικονομικές συμφωνίες και να κάνετε αρκετές μετακινήσεις για αυτό το λόγο. Εξακολουθείτε να έχετε εύνοια και να πραγματοποιούνται οι στόχοι σας με τη βοήθεια φίλων.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Υπάρχουν  αρκετές εντάσεις με άτομα που συνεργάζεστε όπως και αρκετό τρέξιμο για την  οικογένειά σας,   και για θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας. Θα δέχεστε όλο τον Ιούλιο την επιρροή του κρόνου που θα σας περιορίζει στα επαγγελματικά και θα σας επιβαρύνει με περισσότερες υποχρεώσεις. Από τις 21/7 όμως θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες και να μετακινηθείτε αρκετά και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Θα υπάρχει από τις 14/7 μια κινητοποίηση παραπάνω σε θέματα ακινήτων όπως και οικογένειας καθώς ο Άρης έρχεται στο δικό σας ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να τρέξετε λίγο παραπάνω για να τους προλάβετε όλους και όλα και αυτό να σας κουράσει. Θα θελήσετε επίσης  να μείνετε  λίγο παραπάνω μέσα στο σπίτι σας για να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους δικούς σας ανθρώπους, και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να εργαστείτε μέσα από την οικία σας.  

Δίδυμοι

Βάλια Παγίδα

1o Δεκαήμερο 

Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε για λίγο καιρό ακόμα τον Δία στον 10ο φυσικό σας οίκο πράγμα που σημαίνει ότι έχετε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά προσοχή στις υπερβολές και στο γεγονός ότι ο Δίας μιας και έχει μπει στην αναδρομή του, καθυστερεί να εκφράσει την ενέργειά του. Στις 12 Ιουλίου ο Κυβερνήτης σας Ερμής φεύγει από το ζώδιο σας και μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, και στο φυσικό σας 2ο οίκο δίνοντας τη δυνατότητα να διευθετήσετε καλύτερα τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

2ο Δεκαήμερο 

Oι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν μοίρες μεταξύ 10-13 μοίρες των Διδύμων, μπορεί ο Ερμής να γύρισε ορθόδρομος, αλλά θα προκύψουν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις από τρίτους, τις οποίες πρέπει να οργανώσετε σωστά, προκυμμένου να μην σας σκάσουν «βόμβες» ξαφνικά.  Να έχετε τις κεραίες σας καλά τεντωμένες και να βγάλετε τον φυσικό σας διπλωμάτη από μέσα σας, καθώς με τον  Ήλιο αυτό το μήνα να κάνει χιαστί με το Πλούτωνα, ίσως σας πιάσει μια ανάγκη να βελτιώσετε τα οικονομικά σας άμεσα.

3ο Δεκαήμερο

To τρίτο Δεκαήμερο των Διδύμων αυτό το μήνα θα σας απασχολήσουν κυρίως νέοι τρόποι για να αυξήσετε το εισόδημα σας και να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες. Με τον Κυβερνήτη σας και τον Ήλιο φυσικό σας 2ο οίκο θα μπορέσετε να ελιχθείτε κατάλληλα. Προσοχή μόνο ειδικά όσοι Δίδυμοι έχουν μοίρες σε Ήλιο ή ωροσκόπο 20-24ο καθώς υπάρχουν εντάσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είτε από συναδέλφους είτε από κάποιον ανώτερό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φλώρα Ευσταθίου

O Ιούλιος για τα διδυμάκια του πρώτου δεκαημέρου είναι ένας μήνας, ο οποίος δεν Θα έχει πολλές αλλαγές,  απρόοπτα γεγονότα,  ή κάτι διαφορετικό που να  αξίζει να σημειωθεί ως συνταρακτικό στα ερωτικά του. Ο  μήνας θα κυλήσει σχεδόν στο ίδιο τέμπο θα έλεγα , όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι βαρετός. Με την σωστή επιλογή παρέας συντρόφου και φίλων όλα αποκτούν κάποιο καλύτερο ιδιαίτερο κλήμα. Για εσάς τα γεγονότα θα αρχίσουν να τρέχουν από τις 22 Ιουλίου, που η Αφροδίτη θα αγγίξει την παρθένο και θα κάνει τη φανταστική αντίθεση με τον Δία, στην οποία εκεί θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Πράγματα που περιμένατε από καιρό να πραγματοποιηθούν του να παίρνουν σάρκα και οστά. Υπομονή λοιπόν τα καλύτερα έρχονται και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Οι δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου και αυτοί είναι πιο χαλαροί αυτόν το μήνα, δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερα γεγονότα πάνω στα συναισθηματικά. Αυτό δεν θεωρείται απαραίτητα κακό. Προσωπικά το θεωρώ όμορφο διότι προσφέρει μία ηρεμία και μία αρμονία. Σε αυτές τις αγχωτικές περιόδους που διανύουμε κάπου πρέπει να βρίσκουμε τη γαλήνη! Για κάποιους η ηρεμία βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους και για κάποιους τους περιμένει στο σπίτι. Δεσμευμένοι η αδέσμευτοι λοιπόν, τα πράγματα θα είναι χαλαρά και όμορφα κατά την διάρκεια σχεδόν όλου του μήνα. Για εσάς δεν υπάρχει κάτι να σας ενοχλεί, ακόμα και ο Κρόνος από τον Υδροχόο μπορεί για κάποιους να είναι δύσκολες, αλλά για σας μπορεί να είναι μία σταθεροποίηση μετά τις δυσκολίες. Σας υπόσχομαι όμως έναν καλύτερο Αύγουστο!

Για τους διδύμους του τρίτου δεκαημέρου, μπορώ να πω, ότι αλλιώς θα αρχίσει ο μήνας αλλά αλλιώς θα τελειώσει.  Στις 6 Ιουλίου έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που θα επηρεάσει το δεκαήμερο σα. Θα φέρει λάθος κρίση σε άτομα, παρεξήγησες, κακή συνεννόηση και απογοήτευση. Το τετράγωνο αυτό θα φέρει κάποιες ψευδαισθήσεις σχετικά με άτομα, καταστάσεις και γεγονότα στη ζωή σας. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε ξανά και ξανά, πριν πράξετε, για να είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Η επιστροφή όμως στο τέλος του μήνα του Δία στον Υδροχόο θα σας φέρει μία ανανέωση και έναν αέρα ανακούφισης. Καινούργιες προοπτικές μέχρι το τέλος του χρόνου, και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό και μία μεγάλη ευκαιρία για το ζώδιο σας και το δεκαήμερο σας να χαλαρώσει και να απολαύσει αυτά που έρχονται.

          ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εύη Κατσέλη

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Στις αρχές του μήνα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με εσάς, να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας να βγείτε έξω να κάνετε τις αγορές σας για το καλοκαίρι έτσι ώστε να φτιάξετε τη ψυχολογία σας και να νιώσετε ευχαρίστηση και πολύ καλά θα κάνετε. Ο Δίας εξακολουθεί να σας ευνοεί σε ταξίδια και μετακινήσεις και κανονίσετε που θα πάτε για τις διακοπές σας. Βάζετε σε τάξη τις σχέσεις και τους έρωτές σας, και από τις 12/7 είσαστε έτοιμοι να μετακινηθείτε για όπου τραβάει η ψυχή σας καθώς οι προτάσεις  θα είναι πολλές και θα υπάρχουν αρκετά μηνύματα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Έχετε επικεντρωθεί ιδιαίτερα στα συναισθήματά σας και προσπαθείτε να καταλάβετε αν παίρνετε την αγάπη που εσείς έχετε ανάγκη, αν σας καλύπτουν συναισθηματικά τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας, αν σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και εν αξίζουν πραγματικά είναι δίπλα σας μέχρι και τις 22/7.Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείτε πως υπάρχουν άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον που έχουν συναισθήματα για σας και να σας αποκαλύψουν τον ερωτά τους και καλό θα ήταν να τους δώσετε μια ευκαιρία και να το σκεφτείτε καλά πριν τους απορρίψετε.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Μέχρι και τις 12/7 Κινείστε παρασκηνιακά κρυφές επικοινωνίες μηνύματα και τηλέφωνα που δεν τα συζητάτε με κανέναν και τα κρατάτε μόνο για σας, καθώς επίσης αρκετές μετακινήσεις που κι αυτές είναι κρυφές.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποιο παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη σας και να υπάρχουν άτομα που σας σχολιάζουν και όλο  αυτό να το μάθετε κάποια στιγμή είναι το μόνο σίγουρο. Μετά τις 15/7 θα θελήσετε να πάρετε ασφάλεια και αγάπη και αυτό να προκύψει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άννα Τσοπαναρίδου

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Καρκίνοι του α ́δεκαημέρου ο Ήλιος στο ζώδιο και το δεκαήμερό σας τις 2 πρώτες ημέρες του Ιουλίου σας φωτίζει την προσωπικότητά σας, ενώ από τις 22/7 επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/7 και έχετε μετακινήσεις, επικοινωνίες, νέες επαφές. Η Αφροδίτη έως τις 5/7 τονίζει τον ερωτισμό σας, ευνοώντας και τις επαγγελματικές επαφές σας και τα οικονομικά σας. Από τις 22/7 σας δίνει ευκαιρίες στα οικονομικά και η όψη αντίθεσης με τον Δία από τους Ιθχείς φέρνει τύχη, ανάπτυξη, άνοδο και οικονομικές εξελίξεις. Από τις 11/7 – 17/7 και ο Ερμής είναι θετικά στο ζώδιό σας και το τρίγωνό του με τον Δία βελτιώνει την διάθεσή σας, οι σπουδαστές θα έχουν καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις τους, ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερό σας από 2/7 – 12/7, δεν έχει συγκρούσεις με άλλους πλανήτες, μόνο στις 5/7 έχει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ουρανό,που φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους, νέους στόχους, ευκαιρίες μέσα από συλλόγους. Οι συγκρούσεις του Άρη και της Αφροδίτης με Κρόνο και Ουρανό έως 13/7 θα σας δυσκολέψουν στα οικονομικά σας, στα οικονομικά του συντρόφου σας, ίσως κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές πρέπει να τακτοποιηθούν, ξαφνικές συγκρούσεις ή και αποχωρήσεις από συλλόγους . Στις 13/7 η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και οργανώνετε τα οικονομικά σας, ή και αναζοωγονείστε από κάποιο ξαφνικό έσοδο.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Έως τις 11/7 ο Ερμής φέρνει στο φως κάποιες φοβίες, σκέψεις . Από 23/7 – 28/7 στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας, γίνεστε πιό επικοινωνιακοί και ξεκαθαρίζετε τις σκέψεις σας και κάποια συμβόλαια που πιθανώς εκκρεμούν. Από 12/7 – 21/7 σας επηρεάζει ο Ήλιος και στις 15/7 κάνει ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, κάποιο οικονομικό σχέδιο έχει επιτυχία, άνοδος στον τομέα της καριέρας σας, κάποιο όνειρό σας πραγματοποιείται. Στις 18/7 έρχεται απέναντι από τον Πλούτωνα και βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες εμμονές για κάποιο στόχο σας, φοβίες μήπως αποτύχετε, πιέσεις από οικονομικά και οφειλές που αφορούν τρίτους. 24/7 ο Ερμής πριν φύγει από το ζώδιό σας, ευνοεί την καριέρα σας με το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα και 29/7 νέες προοπτικές στα οικονομικά, αφού ο Άρης κάνει μιά αντίθεση με τον Δία που έχει μπει ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου

Λέων

Απο την Χριστίνα Στεργίου

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα αντιμετωπίσετε μεγάλες εντάσεις, φοβίες και προβλήματα σε σχέσεις-συνεργασίες κυρίως στις αρχές του μήνα, όμως η ένταση θα μειώνεται σταδιακά, χωρίς, βέβαια, να εξαλειφθεί τελείως. 4-6 Ιουλίου από την μία αυξάνεται η λίμπιντο, γίνεστε πιο ερωτικοί κι επιθυμείτε να περάσετε καλά, από την άλλη οι άνθρωποι γύρω σας και οι συνεργασίες σας, σάς ‘φρενάρουν’. 6-7 του μήνα η διάθεσή σας καλυτερεύει. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο απαιτεί μεγάλη προσοχή σε αισθηματικά από τις 22 του μήνα κι έπειτα, λόγω της δυσμενούς στης θέσης και τυχόν αλλαγές στην εμφάνισή σας καλύτερα να αποφευχθούν.

Επαγγελματικά

Όσοι γεννηθήκατε τις πρώτες μέρες του ζωδίου οι εσωτερικές σας κρίσεις θα αντικατοπτριστούν και σε επαγγελματικές, όχι όμως με συνταρακτικά γεγονότα, αλλά θα περιοριστούν μόνο στις αρχές του μήνα. Από τις 22 του μήνα κι έπειτα καλό είναι να προσέχετε τα οικονομικά σας, να μην κάνετε νέες αγορές ή ακριβές επενδύσεις, όμως η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί στο να βρίσκετε καλές προσφορές. Υπάρχει εύνοια στο να εξοικονομήσετε χρήματα ή να κάνετε οικονομίες.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Φαίνεται ότι σας απασχολούν πολλά πράγματα όπως εντάσεις με ερωτικά, παιδιά ή ανησυχίες, όμως θα κατευνάσουν κάποιες από τις εντάσεις όσο προχωρά ο μήνας. Στα μέσα του μήνα, παίζουν κεραυνοβόλοι έρωτες από το πουθενά και πολύ πιθανόν ξαφνικές αλλαγές στην εμφάνισή σας. Το θετικό με τον Κρόνο απέναντί σας και τον Ουρανό σε σκληρή όψη με την Αφροδίτη εκείνη την περίοδο, είναι πως μπορείτε να χάσετε κιλά, να μεταβείτε σε επιστημονικές μεθόδους βελτίωσης της εμφάνισής σας και να υιοθετήσετε συνήθειες που θα κρατήσουν για καιρό.

Επαγγελματικά

Η σκληροπυρηνική όψη μεταξύ Άρη-Κρόνου-Ουρανού θα φέρει τα πάνω-κάτω σε σχέσεις, συνεργασίες και θέματα καριέρας. Πρέπει οπωσδήποτε να δράτε ψύχραιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ θα συναντήσετε και πολλά απρόοπτα. Ο Κρόνος για αρκετό χρονικό διάστημα βλέπει με ευνοϊκή όψη τον Βόρειο Δεσμό, επιτρέποντάς σας να ωριμάσετε, να κοινωνικοποιηθείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα και να επιτύχετε στόχους.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Το εξάγωνο Πλούτωνα-Ποσειδώνα μόνο φαίνεται να σας επηρεάζει από τις αρχές του μήνα, ευνοώντας σε αισθηματικά θέματα.14 και 15 του μήνα δημιουργείται ένας αρκετά ευνοϊκός σχηματισμός (μυστικό παραλληλόγραμμο) με τους πλανήτες: Ήλιο, Σελήνη, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, βοηθώντας σας να επιτύχετε πολλά πράγματα σε τομείς αντιμετώπισης ψυχολογικών θεμάτων, φοβιών, εμβάθυνσης σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, απόκτηση χρημάτων, καλλιέργεια της αυτοπεποίθησής σας και δημιουργικές δραστηριότητες. 12-23 Ιουλίου τείνετε να εμβαθύνετε σε θέματα συνηθειών, καθημερινότητας και ψυχολογίας. Κατά τα τέλη του μήνα φαίνεται να έχετε πολλή ενέργεια χάρη στην αντίθεση Άρη-Δία από ευνοϊκές θέσεις, με αποτέλεσμα να γίνεστε θαρραλέοι, ερωτικοί, αισιόδοξοι με τύχη σε θέματα σχέσεων και γνωριμιών.

Επαγγελματικά

Παρατηρείται εύνοια καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αρχικά σε θέματα οικονομικών τρίτων προσώπων ή επενδύσεων και δημιουργικά θέματα. Το μυστικό παραλληλόγραμμο που σχηματίζεται είναι μία σχετικά σπάνια όψη και πολύ ευνοϊκή που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε στόχους, αλλά και να στρέψετε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση προς όφελός σας, πχ να μάθετε από λάθη τρίτων και να διαχειριστείτε σοφότερα τις δικές σας καταστάσεις.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Είναι μήνας εσωστρέφειας για σας ο Ιούλιος και συναισθηματικής ενδοσκόπησης. Πιθανά δε θα έχετε πολύ διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές γι’ αυτό αποφύγετε να κριτικάρετε τον εαυτό σας για τυχόν μελαγχολίες και απλά αποδώστε τη συννεφιασμένη διάθεση σας στα… άστρα.

1ο Δεκαήμερο

Εσείς που προλάβατε να αποκομίσετε τα δώρα του Δία στους ιχθύς μπορείτε ακόμη να γευτείτε την εύνοια του και στα αισθηματικά σας και ίσως η αναδρομή του να σας φέρει μια αγάπη από τα παλιά. Για όσους βιώσατε λύπες και αναπάντεχα γεγονότα με τους αγαπημένους σας, οι δοκιμασίες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα και δείτε το σαν ένα κάλεσμα για ν ́ ασχοληθείτε πιο πολύ με την οικογένεια σας και να την φροντίσετε περισσότερο. Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας θα σας επιτρέψει να ζήσετε τις μικροχαρές της καθημερινότητας και να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι.

2ο Δεκαήμερο

Δεν θα είναι άσχημος αυτός ο μήνας για σας. Αν αντιμετωπίσετε διλήμματα τώρα είναι η ευκαιρία να λύσετε «γόρδιους δεσμούς». Είναι καλό διάστημα για να καθιερώσετε νέες, πιο υγιεινές συνήθειες, να αναρωτηθείτε τι σας πληγώνει στις σχέσεις σας και πως μπορείτε να το αλλάξετε αυτό. Γενικά είναι καλή εποχή για αποφάσεις

3ο Δεκαήμερο

Πιο δύσκολα διλήμματα θα φέρει η αναδρομή του Δία σε σας και γι’ αυτό χρειάζεται περίσκεψη και όχι επιπόλαιες αποφάσεις. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε παγιδευμένοι στο λαβύρινθο της σκέψης ή σε συναισθηματικές αυταπάτες. Η παρουσία του Πλούτωνα στο δεκαήμερο σας σας δίνει τη δυναμική για μια εκ των βάθρων ανανέωση και για τολμηρές επιλογές. Δεν ευνοούνται οι συζητήσεις και τα ξεκαθαρίσματα με τα λόγια, είναι καλύτερο να σκέφτεστε πριν μιλήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εύη Κατσέλη

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Όλο τον Ιούλιο υπάρχει μεγάλη εύνοια σε συνεργασίες και πολύ πιθανόν να δέχεστε και βοήθεια από άτομα της οικογένειάς σας. Από τις 10/7 θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται κάποιοι στόχοι σας που πιθανόν να έχουν να κάνουν με μια ομάδα ανθρώπων και όλοι μαζί να πραγματοποιείτε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σας. Τα επαγγελματικά σας είναι πολύ καλά βγάζετε αρκετά χρήματα και αυτό φτιάχνει κατά πολύ τη διάθεσή σας.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Εσείς εξακολουθείτε να είστε κάπως χαμένοι και να μην ξέρετε αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που σας λένε και σας τάζουν οι συνεργάτες σας καθώς ο Ποσειδώνας σας θολώνει και δεν βλέπετε ακόμα ξεκάθαρα πάρτε το χρόνο σας λοιπόν και να είστε πολύ επιφυλακτικοί με όλους όσους βρίσκονται απέναντί σας. Από τις αρχές του μήνα κρύβετε και εσείς κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας τα οποία θα φανερωθούν μετά τις 15/7.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Εσείς από τις 14/7 θα αρχίσετε να Κινήστε λίγο παρασκηνιακά σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας και θα είστε επιφυλακτικοί ενώ συγχρόνως σκέφτεστε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με χρέη προς τράπεζες και δημόσια ταμεία. Δεν αποκλείεται το μήνα Ιούλιο να πραγματοποιηθεί  κάτι που από καιρό σχεδιάζατε και τώρα ήρθε η ώρα της πραγμάτωσης.

Ζυγός

Από την Βάλια Παγίδα

1ο Δεκαήμερο

Oι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου με το Δία να «κυκλοφορεί» ακόμα στο φυσικό σας 6ο οίκο, η καθημερινότητα σας στο γραφείο θα είναι λίγο πιο χαλαρή και ίσως έχετε και κάποιες ευκαιρίες για συνεργασία. Στις 12 του μήνα ο Κυβερνήτη σας Ερμής μετακινείτε από το φιλικό προς τα εσάς ζώδιο των Διδύμων σε αυτό του Καρκίνου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εσωτερικεύεται πολύ τις σκέψεις σας και να μη μπορείτε να εκφράσετε ακριβώς αυτό που θέλετε στον επαγγελματικό σας χώρο.

2ο Δεκαήμερο

To δεύτερο δεκαήμερο των Ζυγών ή όσοι έχουν ωροσκόπο εκεί 10-13ο του ζωδίου, θα πρέπει να δώσουν προσοχή αυτό το μήνα σε τυχόν έξοδα ξαφνικά που μπορεί να προκύψουν ή σε γεγονότα που σχετίζονται  με κληρονομίες ασφάλειες  και πληρωμές τρίτων καθώς το εντατικό τετράγωνο μεταξύ Κρόνου-Ουρανού προκαλεί μεγάλες ανατροπές σε αυτό το τομέα.

3ο Δεκαήμερο

To τρίτο δεκαήμερο των Ζυγών, αυτό το μήνα έχει στραμμένη τη προσοχή του σε ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο όμως είτε σχετίζεται με κάποια οικογενειακή επιχείρηση είτε εσείς οι ίδιοι μεταφέρετε το θέμα μέσα στο σπίτι δημιουργώντας περαιτέρω εκνευρισμό. Θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και ζυγίσετε καλά τις καταστάσεις πρώτού προβείτε σε κάποια παρορμητική κίνηση.

ΖΥΓΟΣ

Φλώρα Ευσταθίου

Το πρώτο δεκαήμερο του ζυγού, χωρίς και αυτό να έχει κάποια ιδιαίτερα γεγονότα και κάποιες ιδιαίτερες όψεις που να τον απασχολούν, θα συνεχίσουνε να έχουνε την δυνατότητα, που παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα, να συντηρήσουν την ηρεμία που αναζητούσαν εδώ και πολλά χρόνια. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είχατε ταλαιπωρηθεί σχεδόν σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο μήνας αυτός διατίθεται για χαλάρωση βαλίτσες τα σαββατοκύριακα, και για  σταθεροποίηση κάποιας εργασίας που έχει βρεθεί τώρα τελευταία ή ακόμα και μία σχέση που έχει ξεκινήσει τελευταία. Ο μήνας θα κινηθεί στα χνάρια του Ιουνίου, και λίγο καλύτερα θα έλεγα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια έκλειψη να μας απασχολεί. Θα βρείτε την ευκαιρία να φορτώσετε τις μπαταρίες για έναν καλύτερο Αύγουστο, που σίγουρα θα μας απασχολήσει και θα μας δώσει περισσότερα γεγονότα για τους ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου.

Οι ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, θα κληθούν να διαχειριστούν στις 4 Ιουλίου το τετράγωνο του ήλιου με τον Χείρωνα που θα φέρει κάποιες πληγές στην επιφάνεια που θα έπρεπε ή θα πρέπει να διαχειριστούν ακόμα και τώρα. Θα φέρει δυσκολίες και προβλήματα που θα ξυπνάνε κάποιες παλιές μνήμες, και επίσης κάποιες πιέσεις πιο εσωτερικές που θα πρέπει να διαχειριστούνε για να βρούνε καλύτερες λύσεις και να γιατρευτούν. Ο Ιούνιος για εσάς δεν ήταν και τόσο έντονος μήνας με γεγονότα. Όμως… ο Ιούλιος δίνει την έναρξη για ένα πραγματικά καλό καλοκαίρι με επιτυχίες και νέους έρωτες!
Ο Αύγουστος και για σας θα είναι καλύτερος, αφού θα σας εξαγωνίσει η σύνοδο του Άρη με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, αλλά για αυτά θα μιλήσουμε τον επόμενο μήνα.

Οι ζυγοί του τρίτου δεκαήμερου μοιάζουν να είναι πιο ευνοημένοι, μιας και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για νέους έρωτες και δημιουργίες.  Το μόνο που Θα πρότεινα ότι θα πρέπει λίγο να προσέξετε είναι γύρω στις 18 Ιουλίου που ο ήλιος κάνει μία αντίθεση με τον Πλούτωνα και τα φέρει κάποιες ζημιές υπερβολές και θέματα δύναμης και εξουσίας. Γενικότερα ένα καλοκαίρι το οποίο οι περισσότεροι σίγουρα θα ερωτευτείτε και θα έχετε  ευκαιρίες για διασκέδαση βόλτες παραλίες με αγαπημένες παρέες. Η  εύνοια του μήνα είναι βέβαια τα επαγγελματικά, αλλά αυτό δεν αναιρεί και θα πολύ καλά σας ερωτικά. Και εσείς με την σειρά σας περιμένετε τον Δια να επιστέψει στο τελευταίο δεκαήμερο του υδροχόου που θα σας ανανεώσει σε ένα μεγάλο βαθμό. Ο Δίας επιστρέφοντας στον πέμπτο σας οίκο θα σας δώσει δυνατότητες να χαρείτε να διασκεδάσετε με την καρδιά σας, και δεν αποκλείεται και η έλευση ενός απογόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την Εύη Κατσέλη

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Όλο τον Ιούλιο δέχεστε την εύνοια του Δία στο 5ο σας οίκο θα παίρνετε αγάπη λοιπόν θα περνάτε όμορφα θα διασκεδάσετε θα χαίρεστε και θα υπάρχει αφθονία ατόμων που θα σας φλερτάρουν θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους και αν είστε σε σχέση θα πάρετε την αγάπη που ποθεί η ψυχή σας. Και από τις 12/7 θα αρχίσετε να κινητοποιήστε για να κλείσετε τις διακοπές σας και καθόλου απίθανο  αυτές οι διακοπές να είναι στο εξωτερικό κλείστε λοιπόν τα εισιτήρια και καλό σας ταξίδι.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ναι έχετε ένα Κρόνο να σας πιέζει να σας περιορίζει και να σας έχει επιβαρύνει με ατέλειωτες υποχρεώσεις ,και έναν ουρανό να σας αναγκάζει να δείτε την αλήθεια μέσα στις σχέσεις και το γάμο σας και όλο αυτό να σας έχει πιέσει όπως και αγχώσει εσείς θα πρέπει να υπάκουσε στις καταβολές των πλανητών και να κάνετε ότι σας λένε για να μπορέσετε να εξελιχτείτε και να πάτε ένα βήμα παρακάτω τη ζωή σας χωρίς τα βαρίδια που υπάρχουν στα πόδια σας και σας δυσκολεύουν να μετακινηθείτε όπως πρέπει.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ένας μήνας ιδιαίτερα έντονος σε ότι έχει να κάνει με τη ψυχολογία σας τουλάχιστον μέχρι και τις 11/7 που σας κάνει να ψάχνετε πιο βαθιά τα θέματα αγάπης και αν  ικανοποιήστε. Αρκετοί είστε εσείς που σχεδιάζετε το γάμο σας και κανονίζετε όλες τις διαδικασίες για αυτό το μεγάλο γεγονός στη ζωή σας μετά τις 14/7.Υπάρχει για σας η προοπτική να ζήσετε το μεγάλο έρωτα αυτόν τον έρωτα που ονειρεύεστε και γίνεται ώρα πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Σκορπιοί του α ́δεκαημέρου ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου και το δεκαήμερό σας τις 2 πρώτες ημέρες του Ιουλίου ευνοεί τις σπουδές τις φιλοδοξίες σας και μακρυνά ταξίδια, ενώ από τις 22/7 επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/7 και έχετε επαφές με φίλους, στόχους με συλλόγους, κινητοποιείστε σε οικονομικά φόρουμ. Η Αφροδίτη έως τις 5/7 τονίζει την καριέρα σας και το κοινωνικό σας προφίλ, η δουλειά σας γίνεται γνωστή και αποκτάτε φήμη. Από τις 22/7 σας δίνει ευκαιρίες στα οικονομικά με φίλους, με ομάδες κοινού στόχου με εσάς, και η όψη αντίθεσης με τον Δία από τους Ιχθείς φέρνει τύχη, ανάπτυξη, άνοδο στα δημιουργικά σχέδιά σας. Από τις11/7 – 17/7 και ο Ερμής στον τομέα των σπουδών και των επιμορφώσεων κάνει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία, βελτιώνει την διάθεσή σας, οι σπουδαστές θα έχουν καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις τους, ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερό σας από τον Καρκίνο από 2/7 – 12/7, δεν έχει συγκρούσεις με άλλους πλανήτες, μόνο στις 5/7 έχει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ουρανό, που φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες και επαφές για συνεργασίες, νέους στόχους, ευκαιρίες μέσα από μετακινήσεις και ταξίδια. Οι συγκρούσεις του Άρη και της Αφροδίτης με Κρόνο και Ουρανό έως 13/7 θα σας δυσκολέψουν τις οικογενειακές σχέσεις, τις σχέσεις με τον σύντροφο, με τον συνεργάτη, σε σχέση με την καριέρα σας, πιθανώς να δυσανασχετήσει η οικογένεια γιατί σας απορροφά η καριέρα και η πρόοδός σας . Στις 13/7 η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και η αναγνώριση της εργασίας σας αυξάνει το κύρος σας και την φήμη σας.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Έως τις 11/7 ο Ερμής φέρνει στο φως κάποιες φοβίες, ή οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια . Από 23/7 – 28/7 από το ζώδιο του Καρκίνου και στο δεκαήμερό σας, γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και ξεκαθαρίζετε τις σκέψεις σας ασχολείστε με τις σπουδές σας, οργανώνετε κάποιο μακρινό ταξίδι. Από 12/7 – 21/7 σας επηρεάζει ο Ήλιος στον τομέα των σπουδών και ταξιδιών και στις 15/7 κάνει ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, κάποιο δημιουργικό οικονομικό σχέδιο έχει επιτυχία, άνοδος στον τομέα της δημιουργικότητάς σας, κάποιο όνειρό σας πραγματοποιείται. Στις 18/7 έρχεται απέναντι από τον Πλούτωνα και βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες εμμονές για κάποιο στόχο σας, ίσως προβλήματα με αδέρφια, αλλαγές στον τρόπο σκέψης για την καθημερινότητα, αλλά και της φιλοσοφικής και πνευματικής σκέψης σας. 24/7 ο Ερμής πριν φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου, ευνοεί τις φιλοδοξίες σας με το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα και 29/7 νέες προοπτικές στην καριέρα σας και υποστήριξη από την οικογένεια , αφού ο Άρης κάνει μια αντίθεση με τον Δία που έχει μπει ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου

Τοξότης

Απο την Χριστίνα Στεργίου

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Ερωτικές εντάσεις προβλέπονται στις 2 πρώτες ημέρες του μήνα, καθώς και τύχη σε θέματα οικονομικών από σπίτια και οικογένεια και κατά τα μέσα του μήνα θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη εύνοια στα αισθηματικά/σχέσεις. Ο Δίας όλο τον μήνα είναι στο δεκαήμερό σας και η επιρροή του παίρνει την μορφή υποστηρικτικού οικογενειακού περιβάλλοντος και καλής διάθεσης στο σπίτι, όμως δεν πρέπει να επαναπαυθείτε σε αυτό, αφού μπορεί και να αποτραβηχτείτε από άλλα πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά

16 Ιουλίου θα σχηματιστεί μία πάρα πολύ τυχερή όψη που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Πρόκειται για το ‘Μεγάλο Τρίγωνο’ Σελήνης, Κρόνου, Βορείου Δεσμού και θα σας ευνοήσει σε γνωριμίες, σπουδές, μετακομίσεις, μικρά ταξίδια, έναρξη ευχάριστων ενασχολήσεων που διαρκούν σε βάθος χρόνου και νέες συμφωνίες/συμβόλαια. Η πτωτική Αφροδίτη στην Παρθένο κατά τα τέλη του μήνα θα δώσει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, που μπορεί να μην εκμεταλλευτείτε επαρκώς αν δεν είστε αρκετά συγκεντρωμένοι.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Παρατηρούνται εντάσεις κι αντιπαραθέσεις στον τρόπο που δίνετε και λαμβάνετε αγάπη αυτόν τον μήνα. Κατά τ’ άλλα, κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας είναι μέρος του προγράμματος μέχρι τα μέσα του Ιούλη. Μετακινήσεις και σπουδές σας απασχολούν έντονα το πρώτο μισό του μήνα και η διαφυγή σας μπορεί να είναι η στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον ή άτομα με τα οποία έχετε ισχυρούς δεσμούς.

Επαγγελματικά

Πρέπει να φανείτε διπλωματικοί σε ο,τι αντιμετωπίζετε, αφού οι εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν αρχικά την ψυχολογίας σας με αποτέλεσμα να επηρεαστούν και τα οικονομικά σας, κυρίως στην περίπτωση που επιθυμείτε να διαπραγματευτείτε/παζαρέψετε μία οικονομική συμφωνία. 7-13 του μήνα έχετε ενέργεια και αυτοπεποίθηση να εργαστείτε και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, όμως να είστε προετοιμασμένοι, αφού ο Κρόνος και ο Ουρανός θα φέρουν ανατροπές. Οι τομείς όπου θα παρατηρήσετε αλλαγές θα εξαρτηθούν από το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Εξαπατήσεις κι απογοητεύσεις πιθανόν να προκληθούν από τη δική σας θολωμένη κρίση, εξ’αιτίας του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, που όμως είναι σχετικά αντιμετωπίσιμο, χάρη στης θέσης κυβέρνησης του εκάστοτε πλανήτη. 12-22 Ιουλίου προκύπτουν μικρά προβλήματα στον τρόπο που δείχνετε και σας δείχνουν οι άλλοι την εκτίμησή τους και η διαφυγή για εσάς θα είναι ο Ποσειδώνας σε θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, δηλαδή θα δώσετε βάση σε πνευματικές ενασχολήσεις, θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας, ή ακόμη και να μείνετε σπίτι, κάνοντας κάτι δημιουργικό. 21-25 του μήνα εκτιμώνται σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας και ο μήνας κλείνει με ένα τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα που σας δίνει εμμονές στον τομέα των αισθηματικών.

Επαγγελματικά

Ήδη ο μήνας από την αρχή του απαιτεί μεγάλη προσοχή σε τι λένε ή σας λένε, καθώς και τι υπογράφετε. Αν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις ώριμα και ψύχραιμα, κατά τα τέλη του μήνα δεν θα υπάρξει η ικανότητα εκμετάλλευσης κάποιων επαγγελματικών ευκαιριών, αφού η δυσμενής Αφροδίτη στην Παρθένο θα εισέρχεται σιγά-σιγά στα επαγγελματικά σας. Αποκτάτε όμως διάθεση, ενέργεια και θέληση να εργαστείτε και να οργανώσετε την επαγγελματική σας καριέρα.

   ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλλιόπη Τσικνάκη

Εποχή να ησυχάσετε και σεις λίγο από τις φουρτούνες της προηγούμενης χρονιάς. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει τις αναστατώσεις που φέρνει ο Ουρανός, πιθανά όμως θα είναι ευχάριστες. Γενικά ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

1οδεκαήμερο

Οικογενειακές στιγμές ηρεμίας, αλλά και μεγαλύτερες ευθύνες προς τους οικείους σας θα φέρει αυτός ο μήνας. Θα έχτε πάντως την τάση να προσφέρετε, να φροντίσετε, να στηρίξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι ένας μήνας θαλπωρής, νοιαξίματος και συναισθηματικής έμπνευσης, γι’ αυτό επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει συναισθήματα όπως τρυφερότητα, γαλήνη και αισιοδοξία.

2οδεκαήμερο

Και για σας είναι μια ευκαιρία ξεγνοιασιάς, χαράς και παιχνιδιού αυτός ο μήνας. Πιο πολύ από τα άλλα δεκαήμερα ευνοούνται οι νέες γνωριμίες αλλά ίσως να έχετε και το αναπάντεχο στη ζωή σας αυτόν τον μήνα. Μπορεί να βιώσετε και ανατροπές σε θέματα οικογένειας και να κληθείτε να φροντίσετε ανθρώπους το κοντινού σας περίγυρου.

3οδεκαήμερο

Ο Πλούτωνας συνεχίζει να φέρνει κρίσεις στη ζωή σας και να ανατρέπει όλα σας τα προσωπικά δεδομένα, τη ρουτίνα και τις σχέσεις σας. Ίσως νιώσετε ότι θέλετε να τελειώνετε με βαλτωμένες καταστάσεις, ότι θέλετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε κάποια παλιά θέματα που σας πλήγωσαν και να βάλετε κάποια όρια στον τρόπο που υπάρχετε μέσα σε κάθε σχέση, σε κάθε συναναστροφή. Είναι καλή περίοδος να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε δε σας επιτρέπει να προχωρήσετε στη ζωή με χαρά και αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύη Κατσέλη

1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Από τις 5/7 ευνοούνται οι συνεργασίες όπως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες το πελατολόγιο αυξάνεται άρα και περισσότερα οικονομικά οφέλη και αυτό σίγουρα θα σας φτιάξει κατά πολύ τη ψυχολογία. Αρκετές θα είναι οι μετακινήσεις σας όπως αρκετοί είστε εσείς  που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο και υπάρχει αρκετή εύνοια στο να το κάνετε.

2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Εσάς ενεργοποιήθηκαν αρκετά από το προηγούμενο μήνα τα εργασιακά σας  και από εκεί που ήσασταν άνεργοι αποκτήσατε επιτέλους εργασία. Από τις  20/7 θα σας γίνουν κι άλλες προσφορές εργασίες και αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε όλο και περισσότερους πελάτες. Μπορεί να αισθάνεστε ανασφάλεια και ότι τα οικονομικά σας δεν τρέχουν όπως εσείς  θέλετε αλλά αυτός ο μήνας θα είναι βοηθητικός για εσάς σε αυτό το κομμάτι.

3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Εσείς θα εστιάσετε από τις από τις 12/7 ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας και θα κλείσετε αρκετές οικονομικές συμφωνίες και κατά συνέπεια αυτό θα φτιάξει κατά πολύ τη διάθεσή σας και θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλής. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που μπορεί να σας δοθούν για οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε σε δημόσια ταμεία ή τράπεζες και μην το αμελήσετε γιατί σίγουρα είναι για το καλό σας

Υδροχόος

Βάλια Παγίδα

1ο Δεκαήμερο:  Tο πρώτο δεκαήμερο των Υδροχόων μπορεί να περιμένει έναν ήσυχο μήνα όσο αφορά τα επαγγελματικά του καθώς δεν βάλετε από κάποια όψη. Μπορείτε άνετα να κάνετε τις επαφές σας και να διεκδικήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα. Ο Κρόνος ακόμα στο δικό σας δεκαήμερο σας στηρίζει . Στις 22 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο  του Λέοντα  δημιουργώντας μια αντίθεση με τον δικό σας Ήλιο, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως υπάρξουν κάποιες προκλήσεις στις οποίες πρέπει να αφήσετε στην άκρη το πείσμα σας και να δεχθείτε τις καταστάσεις.

2ο Δεκαήμερο: Όσοι Υδροχόοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο ή έχουν ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες, θα βρίσκονται κάτω από το Τ τετράγωνο που δημιουργείται μεταξύ Άρη, Ουρανού και Κρόνου και μετέπειτα η αντίθεση Ηλίου Κρόνου στο δεύτερο δεκαήμερο  του ζωδίου σας με ταυτόχρονο τετράγωνο στο φυσικό σας 4ο οίκο βγάζει στην επιφάνεια ξαφνικά θέματα και εξελίξεις που θα σας αναγκάσουν προσαρμοστείτε σε αυτές γιατί ενδέχεται να έχουν αντανάκλαση και στον επαγγελματικό σας χώρο. Αν και η λέξη προσαρμογή και αλλαγή δεν είναι οι αγαπημένες σας, είναι καλύτερο να μην αντισταθείτε στην ενέργεια.

3ο Δεκαήμερο: To τρίτο δεκαήμερο όπως και πρώτο, δεν έχει ιδιαίτερα θέματα να αντιμετωπίσει, αυτό το μήνα, ήρεμος προβλέπεται, μπορείτε να χαρείτε το καλοκαίρι σας όσοι φεύγετε για διακοπές, λίγη σύνεση ίσως χρειαστεί να δείξετε στα έξοδα που θα κάνετε προς τα τέλη του μήνα, μιας και η Αφροδίτη, στις 22 του μήνα, θα μετακινηθεί στο ζώδιο της Παρθένου και ίσως ξοδέψετε λίγο παραπάνω από όσα είχατε υπολογίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Φλώρα Ευσταθίου

Οι υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου είναι σε μία πολύ ήρεμη φάση χωρίς ιδιαίτερες δύσκολες όψεις να προσβάλλουν το δεκαήμερο σας. Τα δύσκολα φαίνεται ότι έχουν περάσει και για τον Ιούλιο τουλάχιστον φαίνεται να είναι όλα χαλαρά κι εσείς να απολαμβάνετε καλή παρέα και φίλους.  Η Αφροδίτη από το λιοντάρι απέναντι σας, θα σας στέλνει την όμορφη της ενέργεια. Ο  Ερμής από το Λέοντα βοηθάει το πρώτο δεκαήμερο του υδροχόου επίσης να κοινωνικοποιηθεί περισσότερο οπότε και αυτό βοηθάει στο ερωτικό. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα πολλοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες γνωριμίες. Κάποιοι από σας θα έχετε ευχάριστες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση σας, θα ομορφύνετε θα γίνεται πιο κοινωνικοί, και πιο αγαπητοί από τους τρίτους ανθρώπους.  Ο Άρης μόλις ολοκλήρωσε την επιρροή του απέναντι από τον λέοντα για σας. Σας γέμισε με δυναμισμό ενέργεια και περισσότερο πάθος. Ο Ιούλιος θα είναι ένας πανέμορφος μήνας για σας, οπότε απολύστε τον.

Το δεύτερο δεκαήμερο του υδροχόου, έχει μία σειρά δύσκολων όψεων οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις τέσσερις Ιουλίου μέχρι και οκτώ με πρωταγωνιστή τον Άρη σε τετράγωνο με ουρανό, τον Ερμή τετράγωνο με Ποσειδώνα, την Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο και την Αφροδίτη τετράγωνο ουρανό, που θα θέλουν φοβερές ανακατατάξεις, πίεσης δυσκολίες ακόμα και δυστυχώς χωρισμούς. Θα είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο που θα κληθείτε να δείξετε υπομονή, σοφία, ηρεμία και  να κάνετε μετρημένες και σκεπτόμενες κινήσεις. Θα έλεγα ότι αυτός ο μήνας, λόγω του ότι υπάρχουν και άλλες όψεις που θα πιέζουν ταυτόχρονα με το τετράγωνο του ουρανού που δέχεστε το τελευταίο καιρό, θα μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο που θα αφήσει πίσω του μόνο ότι είχε γερά θεμέλια. Την πίεση αυτή θα τη νιώθουν περισσότερο αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου, ενώ λίγο πιο τυχεροί θα είναι αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου λόγω μιας γλυκιάς συνόδου του Άρη – Αφροδίτης απέναντί τους. Υπομονή λοιπόν, να θυμάστε ότι θα μείνει ότι αξίζει, και ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ο Αύγουστος θα είναι πολύ καλύτερος για σας.

Οι υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου είναι σε μία πάρα πολύ καλή φάση. Στις 12 Ιουλίου η γλυκιά σύνοδο του Άρη με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα αγγίξει του γεννημένους στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου του ζώδιου σας. Η σύνοδος θα φέρει πραγματικά πάρα πολύ ωραίες στιγμές,  και μεγάλες ευκαιρίες να γνωρίσετε κάτι καινούργιο, ἠ φοβερή ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση. Οι ερωτικές στιγμές είναι επιβεβαιωμένες από αυτή τη σύνοδο και σας περιμένουν τρυφερές στιγμές αγάπης. Στην συνέχεια περιμένουμε τον Δία να επιστρέψει στο τρίτο δεκαήμερο του υδροχόου στις 28 Ιουλίου, που αυτό πραγματικά θα φέρει τις ευκαιρίες που αναζητούσατε μέχρι το τέλος του χρόνου. Έρωτες, παιδιά, επαγγελματικά κέρδη, καινούργια πράγματα, αγορές, ανανέωση. Οτιδήποτε θα θέλατε εδώ και καιρό τώρα είναι η ευκαιρία σας με την επιστροφή του Δία στο 10ήμερο σας, να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Τέλος στις 29 Ιουλίου ο Άρης θα κάνει μία αντίθεση με τον Δια, πού θα φέρει ολοκλήρωση σχεδίων, νέα επιχειρηματικά σχέδια. Η επιτυχία είναι προ των πυλών.  Θα είστε γεμάτοι με πολύ θετική ενέργεια και δράση, οπότε τολμήστε να κάνετε τα σχέδιά σας πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Εύη Κατσέλη

1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Είναι πολλές οι ευκαιρίες που σας δίνονται να χαρείτε να διασκεδάσετε να περάσετε όμορφα και να ερωτευτείτε όσοι είσαστε μόνοι σας και υπάρχουν πραγματικά πολλά άτομα που σας φλερτάρουν και είναι ερωτευμένα μαζί σας μην αφήσετε λοιπόν τίποτα να πάει χαμένο μέχρι και τις 22/7.Ενοείται πως ο Δίας σας πριμοδοτεί σε θέματα σχέσεων και γιατί όχι σε μια επισημοποίηση μιας σχέσης είναι ένας πολύ καλός μήνας λοιπόν για σας και σηματοδοτεί   ένα όμορφο καλοκαίρι.

2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Έχετε αναπροσδιορίσει τις σχέσεις σας αρκετοί από εσάς και σας δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε και να δείτε καθαρά αν είναι ικανοί για να πάτε ένα βήμα παρακάτω μαζί τους σε μια επισημοποίηση. Για του ελεύθερους μετά τις 12/7 υπάρχουν αρκετές ερωτικές ευκαιρίες με ανθρώπους που σας φλερτάρουν και  σας δείχνουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους για εσάς εκμεταλλευτείτε το λοιπόν και μην κάνετε πίσω για να περάσετε το καλοκαίρι σας πιο ευχάριστα.

3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Εσείς έχετε δεχθεί την έκλειψη του Ιουνίου και ακόμα είσαστε επηρεασμένοι καθώς έχετε αναθεωρήσει τις σχέσεις σας και έχετε δει πως ζούσατε κάποιες θολές και καθόλου  ξεκάθαρες καταστάσεις μαζί τους  και αυτό σας έχει κρατάει λίγο πίσω. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο ηρεμήστε πάρτε βαθιές ανάσες πηγαίνετε στη θάλασσα γιατί ο Ποσειδώνας μόνο με τη θάλασσα μπορεί να εκτονωθεί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας καθώς τα καλύτερα έρχονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Άννα Τσοπαναρίδου

Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ιχθύες του α ́δεκαημέρου ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου και το δεκαήμερό σας τις 2 πρώτες ημέρες του Ιουλίου ευνοεί τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σχέδια, ενώ από τις 22/7 επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητας και της υγείας. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/7 και μπαίνουν στο προσκήνιο οι σχέσεις με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες. Η Αφροδίτη έως τις 5/7 σας ευνοεί να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σώμα σας, την διατροφή σας, αλλά και να έχετε οικονομικές απολαβές από την εργασία σας. Από τις 22/7 σας δίνει ευκαιρίες στα οικονομικά με συνεργασίες, και η όψη αντίθεσης με τον Δία από τους Ιχθείς φέρνει τύχη, ανάπτυξη, άνοδο στα δημιουργικά σχέδιά σας. Από τις 11/7 – 17/7 ο Ερμής στον τομέα των καλλιτεχνικών και δημιουργικών σχεδίων, κάνει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία στις 12/7, βελτιώνει την διάθεσή σας, η φαντασία σας για να δημιουργήσετε είναι πολύ μεγάλη και υπόσχεται επιτυχία σε ότι κάνετε.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερό σας από τον Καρκίνο από 2/7 – 12/7, δεν έχει συγκρούσεις με άλλους πλανήτες, μόνο στις 5/7 έχει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ουρανό, που φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες για οικονομικά, πραγματοποίηση δημιουργικών σχεδίων και καλλιτεχνικών επιτευγμάτων. Οι συγκρούσεις του Άρη και της Αφροδίτης με Κρόνο και Ουρανό έως 13/7 θα σας δυσκολέψουν στην καθημερινότητα, πιθανώς να χρειαστείτε ξεκούραση και να απομονωθείτε για λίγο, να πιεστείτε σε οικονομικά και να πέσει το ηθικό σας . Στις 13/7 η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακτάτε τις δυνάμεις σας και βάζετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης στο καθημερινό πρόγραμμά σας.

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Έως τις 11/7 ο Ερμής φέρνει στο φως κάποια οικογενειακά προβλήματα. Από 23/7 – 28/7 από το ζώδιο του Καρκίνου και στο δεκαήμερό σας, αυξάνεται η καλλιτεχνικότητά σας, ξεκινάτε την υλοποίηση κάποιων στόχων σας, η δημιουργικότητά σας αποδίδει καρπούς. Από 12/7 – 21/7 σας επηρεάζει ο Ήλιος στον σχέσεων και σχεδίων σας και στις 15/7 κάνει ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, κάποιο δημιουργικό οικονομικό σχέδιο έχει επιτυχία, άνοδος στον τομέα της δημιουργικότητάς σας, κάποιο όνειρό σας πραγματοποιείται. Στις 18/7 έρχεται απέναντι από τον Πλούτωνα και βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες εμμονές για κάποιο στόχο σας, δραστηριοποιείστε με φίλους ή με ομάδες και συλλόγους για την υλοποίησή του. 24/7 ο Ερμής πριν φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου, ευνοεί τις φιλοδοξίες σας με το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα και 29/7 αναδιοργανώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας, φροντίζετε να αποβάλλετε τις φοβίες σας και να φροντίσετε περισσότερο την υγεία και την ξεκούρασή σας, αφού ο Άρης κάνει μια αντίθεση με τον Δία που έχει μπει ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου.

Αρέσει σε %d bloggers: