ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πλανητικά Γεγονότα Ιουλίου 2021

Πλανητικά Γεγονότα Ιουλίου 2021

Από την Ράνια Μαρκέλλη

Μετά το μήνα των εκλείψεων και την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού καλωσορίζουμε το μήνα Ιούλιο! Ένα μήνα που η ξενοιασιά και η ανεμελιά του καλοκαιριού που προσμέναμε επιτέλους είναι εδώ! Αρχίζουμε  να νιώθουμε πιο ανάλαφρα και θέλουμε  να περάσουμε καλά, αφήνοντας λίγο πίσω τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας!

11- Ιουλίου: Ο Ερμής  εισέρχεται στον Καρκίνο έως 28.7.21.

 Ο Ερμής πλανήτης του πνεύματος και της επικοινωνίας σε ζώδιο του νερού, προάγει την επικοινωνία σε ένα πιο συναισθηματικό και διαισθητικό επίπεδο. Τις επόμενες εβδομάδες οι πληροφορίες και οι σκέψεις αποκτούν ένα βαθύτερο νόημα, αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα από μια συναισθηματική πλευρά και ανταλλάσσουμε επικοινωνίες κινούμενοι σε ένα πνεύμα ευαισθησίας. Η σκέψη προσανατολίζεται περισσότερο σε εμπειρίες και μνήμες του παρελθόντος, οι οποίες καθορίζουν και τις αποφάσεις μας. Οι σκέψεις μας καθορίζονται από τη διάθεση και η διάθεση από τις σκέψεις, η διαίσθηση οξύνεται ενώ έχουμε πιο αμυντικό στο τρόπο έκφρασης!! Το ενδιαφέρον στρέφεται προς το σπίτι, νοσταλγούμε την οικογενειακή θαλπωρή και αναζητούμε οικογενειακές συνδέσεις.  Αναζητούμε να έρθουμε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσουμε όμορφα αρκεί να μην υπάρχουν αρνητικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα.

28.7: Ερμής εισέρχεται στο Λέοντα και τις επόμενες εβδομάδες η επικοινωνία μας γίνεται πιο ζωντανή και διασκεδαστική ενώ προβάλλομε τις ιδέες μας με αυτοπεποίθηση. Θετική επίδραση από αυτή την θέση για να οργανώσουμε τομείς που διαθέτουμε κάποιο ταλέντο, να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Γινόμαστε πιο ενθουσιώδεις και ό,τι μαθαίνουμε γίνεται  με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο! Υπάρχει μια τάση επίδειξης στο τι ξέρουμε και στον τρόπο που το επικοινωνούμε αυτό το διάστημα, στάση που μπορεί να χαρακτηριστεί επιβλητική και πομπώδης από τους άλλους!
29-Ιουλίου: Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 15/9. Το διάστημα αυτό η δράση μας θα είναι πιο σταθερή και οργανωμένη. Προσπαθώντας να αγγίξουμε την τελειότητα, μπορεί να γίνουμε από τη μια επινοητικοί με ισχυρά λογικά επιχειρήματα αλλά μπορεί να ξεπεράσουμε το όριο και να γίνουμε παραπάνω επίμονοι προκαλώντας δυσαρέσκεια. Αυξημένες υποχρεώσεις μας ρουφούν την ενέργεια επηρεάζοντας την ερωτική διάθεση.

22-Ιουλίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα στις 17:27 μ.μ.,  έως 22 Αυγούστου.

Το πέρασμα του Ηλίου στον Λέοντα σηματοδοτεί ένα διάστημα που ερχόμαστε πιο κοντά στο κέντρο του εαυτού μας. Ο Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιο της κυβέρνησης του και η ενέργεια μας γίνεται πιο δυνατή και ζεστή επιτρέποντας μας να ανοίξουμε την καρδιά μας αλλά και να απολαύσουμε αυτό που ικανοποιεί τον εαυτό μας και μας κάνει ευτυχισμένους. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες η διάθεση είναι πιο παιχνιδιάρικη. Έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε τους ρυθμούς μας, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά μας, να εκφράσουμε την αγάπη μας. Η συμπεριφορά μας είναι λίγο πιο δραματική.

22-Ιουλίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου έως 23 Αυγούστου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου σημαίνει πως η αξία που αποκτούν τα πράγματα έχει μια πιο πρακτική και συνετή μορφή. Στα αισθηματικά ζητήματα θα εκδηλώσουμε σεμνά και ταπεινά το ενδιαφέρον μας, με πράξεις και έργα, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού. Σε οικονομικά θέματα επεξεργαζόμαστε και αναλύουμε περισσότερο τη χρησιμότητα και τη λεπτομέρεια κάθε παράγοντα ή συνεργασίας, ενώ είμαστε πιο επιφυλακτικοί στον τρόπο που ξοδεύουμε τα χρήματα μας. Επίσης αυξάνεται το  ενδιαφέρον μας για προσφορά πρακτικής βοήθειας και υποστήριξης σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο η αγάπη εκφράζεται με καθαρότητα, σύνεση και ηρεμία.

28 Ιουλίου: Ο Δίας σε ανάδρομη κίνηση επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου έως 18 Οκτωβρίου : Το διάστημα αυτό έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία για να εγκαταλείψουμε παραδοσιακές και στερεότυπες καταστάσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον και να δούμε τις ευκαιρίες που μας έρχονται μέσα από καινοτόμες καταστάσεις για να επεκταθούμε και να ανεξαρτητοποιηθούμε κοινωνικά.

  • Ο Κρόνος θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 12° 20 έως 10 °13’ Υδροχόου.
  • Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 23° 59 έως 22 °50’ Ιχθύων .
  • Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 25° 56 έως 25 °12 ’ Αιγόκερω .
  • Ο Ουρανός σε ορθή πορεία θα διανύσει από την 13° 49 έως 14 °39 ’ του Ταύρου.

Φεγγάρια Ιουλίου 2021

  • Νέα Σελήνη:10 Ιουλίου 04:16 πμ, ώρα Ελλάδος στην 18°♋

01’ του Καρκίνου.

Η Νέα σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που συνδέεται ιδιαίτερα με την οικογένεια και τις ρίζες μας. Το επόμενο διάστημα εστιάζουμε την προσοχή μας σε θέματα που αφορούν οικογενειακές καταστάσεις και οικογενειακές οικονομικές διαφορές προκειμένου να βρούμε νέους τρόπους διαχείρισης στις καταστάσεις. Νέα οικονομικά ξεκινήματα  με αισιόδοξη προοπτική αλλά και ξαφνικούς έρωτες, διασκέδαση και πάθη υπόσχεται η Νέα Σελήνη.

 Το κλειδί αυτής της Νέας Σελήνης είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε  το συναισθηματικό μας αυτοέλεγχο να μην αφεθούμε στην τάση  κυκλοθυμίας για να έχουμε ειρήνη στο περιβάλλον μας. Η ανάγκη για συναισθηματική τροφή είναι έντονη. Ίσως διεκδικούμε  με υπερβολική απαιτητικότητα την κάλυψη των αναγκών μας περιμένοντας μια στοργική ανταπόκριση για να νιώσουμε ασφαλής. Η απαιτητικότητα όμως σε καταστάσεις που δεν προχωρούν δημιουργεί μπλοκαρίσματα και ενώ έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε σημαντικές νέες ευκαιρίες, μπορεί να τις χάσουμε! *Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, που έχουν γεννηθεί στο 2ο  δεκαήμερο

Πανσέληνος- 24  Ιουλίου 05:36 πμ ώρα Ελλάδος, στην 01° 25’ του  άξονα Υδροχόου – Λέοντα.  Φτάνοντας στην κορύφωση των οικονομικών και οικογενειακών ζητημάτων που ανέκυψαν με την Νέα Σελήνη, τώρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με προκλήσεις και αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις που πρέπει να διαχειριστούμε. Ο άξονας Υδροχόου-Λέοντα απελευθερώνει τον εσωτερικό μας επαναστάτη, τονίζεται η ανάγκη για ατομική ελευθερία και ανεξαρτησία και εύκολα δημιουργεί συναισθηματικές εξάρσεις. Από την άλλη στις αισθηματικές υποθέσεις, η δική μας συμπεριφορά απέναντι στους άλλους και τα συναισθήματα τους, θα καθορίσει την ισορροπία.  Πρόκειται για μια Πανσέληνο που μας  ενθαρρύνει να κάνουμε αλλαγές, μας κινητοποιεί να βρούμε τις ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να αποβάλλουμε στερεότυπες καταστάσεις, να αποτινάξουμε περιοριστικές πεποιθήσεις και να τολμήσουμε αλλαγές! Μέσα μας υπάρχουν συνεχώς αντιστάσεις και πρέπει να βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την προσωπική  μας αρμονία όταν η ζωή μας είναι συνεχώς σε κίνηση μέσα σε ένα σύμπαν που διαρκώς μεταβάλλεται..  

Το κύριο ζητούμενό είναι να αλλάξει ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα γιατί όσο επιμένουμε στην ίδια στάση και συμπεριφορά, θα καταλήγουμε στο ίδιο σημείο. Η θετική επιρροή του τριγώνου Ερμή-Ποσειδώνα συνδέει αρμονικά τη λογική και τη φαντασία, δίνει μεγάλη διαίσθηση και ικανότητα να πετύχουμε στόχους σε λογικούς και καλλιτεχνικούς τομείς. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε με αυτή την Πανσέληνο είναι να παραβλέψουμε διαφωνίες και εντάσεις και να χαλαρώσουμε, να ταξιδέψουμε, να βρούμε χρόνο να πάμε στη θάλασσα, να ασχοληθούμε με το ψάρεμα – να  θυμηθούμε πως η ζωή είναι ωραία και θέλει παιχνίδι και χαρά!

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, που έχουν γεννηθεί στο 1ο  δεκαήμερο.

Μηνιαία Άστρο-περπατήματα και σημαντικές όψεις.

1-Ιουλίου:  

*Ο Άρης στις 12° 21′ Λέοντα αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο: Ένα διήμερο με αντιφατικές καταστάσεις, έντονες συγκρούσεις και επιπόλαιη επαναστατικότητα που θα προκαλέσει σημαντικές διακυμάνσεις και αδιέξοδα. Περιορισμός της ενέργειας και της έκφρασης και ισχυρό κοντράρισμα μεταξύ σκληρής δουλειάς και καλοπέρασης που θα προκαλέσει διακυμάνσεις στην διάθεση. Πιθανόν να βγουν στη  επιφάνεια κρυμμένα ζητήματα που θα δημιουργήσουν θλίψη και απογοήτευση.

 *Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

4-Ιουνίου:

*Ο Άρης στις 13° 55’ Λέοντα τετράγωνο με τον Ουρανό  στον Ταύρο:  Αρκετά ευερέθιστο διήμερο με απρόβλεπτες επιθετικές συμπεριφορές  και έλλειψη ισορροπίας. Είναι μια βίαιη όψη που μπορεί να φέρει επικίνδυνα στοιχεία ή εμπόδια, όπως κάποιο ακαριαίο χτύπημα που θα μας αιφνιδιάσει, ή κάποια βίαιη συμπεριφορά που θα προκαλέσει ανεπιθύμητες καταστάσεις.

 *Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του  Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

5-Ιουλίου:

*Ο Ήλιος στις 13° 59′ Καρκίνου εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο:  Ξαφνικές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να αποκαλύψουν αλήθειες που θα μας επιτρέψουν τελικά να απελευθερωθούμε από δεσμά που μας περιορίζουν να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας. Ευχάριστες αλλαγές και ανατροπές θα δώσουν μια σπίθα αισιοδοξίας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

6 – Ιουλίου:

*Ο Ερμής  στις 23° 10′ Διδύμων τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες:  Παρεξηγήσεις που δημιουργούνται από λανθασμένη εκτίμηση των καταστάσεων και έλλειψη σαφήνειας στην επικοινωνία. Ζητήστε με σαφήνεια να σας εξηγήσουν ότι δεν είναι κατανοητό και προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα για να μην αντιμετωπίσετε κλοπές ή απώλειες από δική σας αφηρημάδα . Οι τέλειες υποσχέσεις επίσης καλό είναι να μην επηρεάζουν τις αποφάσεις σας γιατί μπορεί να βγουν ψεύτικες  

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

7 – Ιουλίου:   

*Η Αφροδίτη στις 12° 01′ Λέοντα αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο: 

Συναισθηματικές απογοητεύσεις και προβλήματα συνοδεύονται με αυτή την όψη. Οικονομικές δυσκολίες που δημιουργούν ανασφάλεια και περιορισμούς.  Επιπλέον  η σύγκρουση λογικής έναντι του συναισθήματος  δημιουργεί μπλοκαρίσματα σε επαγγελματικές συνεργασίες και κοινωνικές φιλοδοξίες

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

8-Ιουλίου:

*Η Αφροδίτη στις 14° 05′ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο: Η επιρροή αυτής της όψης δημιουργεί μια ώθηση για ανεξαρτησία, η οποία ενδεχομένως να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα σε ερωτικές σχέσεις. Κανένας δεν θυσιάζει την προσωπική του ελευθερία για χάρη της σχέσης και αγνοεί τους κανόνες και τα πρέπει προκειμένου να ικανοποιήσει τη δική του ανάγκη. Ωστόσο,  μπορεί να  δημιουργήσουμε γρήγορα και νέες ερωτικές σχέσεις, αλλά εξίσου γρήγορα μπορούμε και  να τις διαλύσουμε. Η άστατη συμπεριφορά που προκαλεί ο Ουρανός μας κάνει ασυνεπείς στα συναισθηματικά θέματα, ιδιόρρυθμους, περίεργους. Η βαθιά ανάγκη για ανεξαρτησία και το ασυμβίβαστο πνεύμα δημιουργούν καταστάσεις που δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτες στο περιβάλλον μας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

12-Ιουλίου:

*Ο Ερμής στις  01° 24’ Καρκίνου τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες:  Πολύ ευνοϊκή μέρα για να πραγματοποιήσετε τυχερές συναντήσεις , ένα όμορφο ταξίδι ή να επικοινωνήσετε ευχάριστα και να έχετε ευνοϊκή εξέλιξη σε γραφειοκρατικά θέματα και εξελίξεις που περιμένετε. Όμορφες ειδήσεις και μια αισιόδοξη προοπτική . Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κοινωνικές συζητήσεις και να προωθήσετε ταλέντα και ιδέες επηρεάζοντας θετικά τους άλλους. Η φαντασία σας είναι πλούσια και παραγωγική. Ευνοείστε για την απόκτηση μεταφορικού μέσου.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

13-Ιουλίου:

*Η Αφροδίτη στις 19° 49′ Λέοντα σύνοδος με τον Άρη:  Έντονη ερωτική επιθυμία , διάθεση για περιπέτεια, φλερτ, εντυπωσιακές ερωτικές γνωριμίες. Η Αφροδίτη και ο Άρης, τα αρχέτυπα των αιώνιων εραστών στη μυθολογία μας συναντιούνται, την καρδιά του καλοκαιριού, σε ζώδιο της φωτιάς και αυτό αποτελεί ένα εκρηκτικό συνδυασμό με τεράστιο ερωτικό ενεργειακό φορτίο που ενισχύει την ερωτική έλξη και τη σεξουαλική επιθυμία. Η διεκδίκηση γίνεται με πάθος και οι ερωτικές υποθέσεις προηγούνται στις επιλογές μας. Στα οικονομικά θέματα είναι στιγμή να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου καθώς μπορείς να προσελκύεις το χρήμα αλλά από την άλλη μπορεί και να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε καλοπέραση.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

15-Ιουλίου:

*Ο Ήλιος στις 23° 06′ Καρκίνου τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες: Το τρίγωνο σε ζώδια του νερού αναδεικνύει εκλεπτυσμένα συναισθήματα και ρομαντική διάθεση. Είναι μια ονειρική και άκρως συναισθηματική όψη που μας ωθεί να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους  και να εκφράσουμε το συναίσθημα μας με ποικίλους τρόπους. Με οδηγό την διαίσθησή και την καρδιά μας οδηγούμαστε να εκπληρώσουμε όνειρα και επιθυμίες. Τρυφερές ερωτικές στιγμές και στιγμές χαλάρωσης και ύπνου. Η ομορφιά και η τέχνη ξυπνούν όμορφα συναισθήματα ενώ η φαντασία οδηγεί σε καλλιτεχνικές δημιουργίες !

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

17-Ιουλίου:

*Ο Ήλιος στις 25° 34′ Καρκίνου αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω: Η ένταση των αισθημάτων είναι τέτοια που τείνει να δημιουργεί συναισθήματα ζήλειας και εκδικητικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να μας δυσκολέψουν και να καταναλώσουμε τεράστια ενέργεια. Τα προσωπικά κίνητρα και τις επιθυμίες  γίνονται η αφορμή για έλεγχο και εξουσία πάνω στους άλλους. Καλή στιγμή για διερεύνηση μυστικών υποθέσεων, που δίνει σημεία για να φτάσουμε στον πυρήνα ενός θέματος. Παράλληλα η εκδικητική διάθεση μπορεί να δημιουργήσει εχθρότητα και οριστικά τελειώματα. Από την άλλη ο όψη αυτή προδίδει βαθιά συναισθήματα, διεισδυτική σεξουαλική ένταση και επιθυμία.

 *Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

20-Ιουλίου:

 *Ο Ερμής στις 14° 24′ Καρκίνου εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο:

Πρωτότυπες ιδέες, εφευρετικές λύσεις και νέες πληροφορίες μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και τις καταστάσεις με ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο, απορρίπτοντας παραδοσιακές απόψεις.  Σε έρευνα αγοράς σήμερα μπορεί να ανακαλύψουμε νέα προϊόντα τεχνολογίας που μας λύνουν τα χέρια και  μπορούμε να  προχωρήσουμε σε αγορές για ανανέωση τεχνολογικού εξοπλισμού.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

22-Ιουλίου:

*Η Αφροδίτη στις 00° 36′ Παρθένου αντίθεση με τον Δία στους Ιχθύες: Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, μπορεί να δημιουργηθούν επιπολαιότητες μέσα σε ερωτικές σχέσεις, που λόγω της παρουσίας του Δία, μπορεί να πυροδοτήσουν αρνητικές συμπεριφορές σε υπερβολικό βαθμό. Μπορεί  να δημιουργηθούν εντυπώσεις χωρίς σημασία που όμως θα φέρουν δυσαρμονικές συνθήκες και έλλειψη καθαρότητας στις προθέσεις ή κάποια ερωτικά σκάνδαλα. Ενώ ο Δίας μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε, να τεμπελιάσουμε και να καλοπεράσουμε είναι προτιμότερο να επιτρέψουμε στην Αφροδίτη να κρατήσει ένα μέτρο για να μην υπερισχύσει η υπερβολική κατανάλωση και να διατηρήσουμε καλύτερη  ποιότητα σε κάθε επιλογή.

*Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

24-Ιουλίου

*Ο Ερμής στις 25° 22′ Καρκίνου τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες: Ο συνδυασμός αυτός δίνει μια λεπτή και έντονη διαίσθηση. Η δημιουργική σκέψη συναντάτην δημιουργικότητα και το όνειρο και παραπέμπει σε μια δημιουργική και όμορφη φαντασία. Η διαίσθηση μας είναι μεγαλύτερη από ότι συνήθως και μπορεί να γίνει ο καλύτερος μας σύμβουλος για να αντιληφθούμε αμέσως τις καταστάσεις γύρω μας. Η φαντασία είναι ιδιαίτερα τονισμένη και  το μυαλό μας έχει την τάση να ταξιδεύει και να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

 *Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

 25-Ιουλίου:

*Ο Ερμής στις 25° 22′ Καρκίνου αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω:  Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη όψη, που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, διαφωνίες και ρήξεις. Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας, καθώς μια ένταση θα μπορούσε να μετατρέψει τις λέξεις σε βέλη που θα μπορούσαν να πληγώσουν υπέρμετρα τις στενές σας σχέσεις. Υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός που μπορεί να οδηγήσει σε βίαιες συμπεριφορές και παρορμητικές αποφάσεις εν θερμώ.  Σε κρίσιμες συζητήσεις  καλο είναι  να αποφύγουμε την αντιπαράθεση και να επιλέξουμε μια πιο συμβιβαστική στάση ή την προσωρινή απομάκρυνση από τα γεγονότα. Συνιστάται να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί σε νέες γνωριμίες.

*Επηρεάζει και δυσκολεύει κυρίως τα Ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

29-Ιουλίου:

 *Ο Άρης στις 29° 53′ Λέοντα αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο: Ο Άρης στον επιβλητικό και πύρινο Λέοντα συνδέεται με εκρηκτικά γεγονότα, φωτιές και έντονη σεισμική δραστηριότητα. Έτσι λίγο πριν τον αποχαιρετήσει για να πάει στην Παρθένο είναι πανέτοιμος να δημιουργήσει μέσα από την κόντρα του με το Δία άγχος, νευρικότητα, αναταραχές, εκρηκτικές καταστάσεις και δραματικά γεγονότα. Η στάση μας γίνεται υπερβολική και ακραία, ενώ η αντίσταση στους κανόνες είναι βέβαιη. Οι στενές μας σχέσεις χρειάζονται προσοχή γιατί θα βγουν στην επιφάνεια οι διαφορές μας. Νιώθουμε μια έντονη υπερένταση που μπορεί να οδηγήσει σε αψυχολόγητες ενέργειες ενώ μας ωθεί να πάρουμε ρίσκα που θα φέρουν απώλειες. 

 *Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο τέλος του 3ου δεκαήμερο.

Αρέσει σε %d bloggers: