ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 20/6/2021

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 20/6/2021

                                             ΕΩΣ 18/10/2021

Από την  Ερατώ Δράκου

Ο Δίαςπλανήτης της ακαταμάχητηςεπιθυμίας για επέκταση,ανάπτυξη και διεύρυνση των ψυχικών και πνευματικών οριζόντων. Διευρύνει ό,τι συναντήσει μπροστά του  καλό ή και κακό.

Είναι πλανήτης της γνώσης ,της διδασκαλίας ,της φιλοσοφίας της θρησκείας των ταξιδιών του νομικού δικαίου ,είναι ο προσωπικός κώδικας της τιμής και της ηθικής .Θεωρείται ο Μέγας αγαθοποιός πλανήτης.

Από τις 20/6/2021 έχει αρχίσει τη ανάδρομη του πορεία στις 2 μοίρες και 10΄ των ιχθύων όπου είναι και στάσιμος και μετά τις 28/7/2021  θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στον ανατρεπτικό Υδροχόο μέχρι στις 18/10/2021, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Υπάρχει και μια περίοδος σκιάς που ξεκινά μια εβδομάδα πριν τις 20/6/2021και μια εβδομάδα μετά τις 18/10/2021.

Ο Δίας στην περίοδο της ανάδρομής του σημαίνει καθυστέρηση ή και ανακοπή στα επεκτατικά μας σχέδια,αυτών που βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε αυτών που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Εμείς θα πρέπει να επαναξιολογήσουμε τις επιλογές μας,να επανεξετάσουμε όλες τις παραμέτρους προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε κάθε ρίσκο. Μεγάλη προσοχή  την περίοδο της αναδρομής του πλανήτη των ευκαιριών, μην αφήσουμε ανεκμετάλλευτη  κάποια ευκαιρία ή μήπως φανούμε υπερβολικά γενναιόδωροι η υπερβολικά αισιόδοξοι!

Η επιρροή του ανάδρομου Δια στους ιχθύες  θα είναι περισσότερο σε εσωτερικό επίπεδο.  Επειδή ακριβώς ο Δίας είναι ο πλανήτης που μας βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα τη σύνδεση μας με το »όλον» και με τους πνευματικούς νόμους που διέπουν τις ζωές μας, η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για “θεραπεία” του εαυτού μας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να θέσουμε συγκεκριμένες ερωτήσεις στον εαυτό μας για να πάρουμε τις συγκεκριμένες απαντήσεις, ενώ στον Υδροχόο η επιρροή του είναι περισσότερο σε συλλογικό επίπεδο.Μια βαθιά ενδοσκόπηση θα μας βοηθήσει να εξετάσουμε εξ’αρχής και διεξοδικά τα αίτια που μας οδήγησαν στην λήψη αποφάσεων και την δρομολόγηση των σχεδίων μας ,να επαναξιολογήσουμε τις επιλογές μας και τον αντίκτυπο που είχαν στο περιβάλλον μας.

Σε κάθε περίπτωση η ανάδρομη πορεία του Δια θα πρέπει να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τις ασφαλιστικές δικλείδες που θα περιορίσουν τα λάθη και τις αγκυλώσεις και θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία των στόχων μας.

Αυτοί που επηρεάζονται ιδιαίτερα είναι τα τρίτα δεκαήμερα των σταθερών ζωδίων δηλ. όσοι είναι γεννημένοι από 11-20/2,13-23/5,15-25/8,15-25/11,και όσοι είναι γεννημένοι τις πρώτες μέρες των μεταβλητών ζωδίων η έχουν πλανήτη η σημείο στις πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων

Ο Δίας στην ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του υδροχόου  θα συναντήσει:

Στις 28/7 με όψη χιαστί τον Ερμή: μην είστε υπερβολικά εκφραστικοί.

Στις 29/7  με αντίθεση τον Άρη: Ψυχραιμία ! Μην ξοδεύετε την φυσική σας ενέργεια άσκοπα. Προγραμματίστε τις δουλειές σας και αποφύγετε άσκοπα έξοδα.

Στις 11/8 με αντίθεση  τον Ερμή: Εμβαθύνετε περισσότερο στα θέματα που σας απασχολούν .Προσοχή σ’ όλα όσα νομίζετε επουσιώδη την συγκεκριμένη ημέρα.

Στις 14/8 με χιαστί την Αφροδίτη :Μην υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας.

Στις 20/8 με αντίθεση τον Ήλιο :Δείξτε τον εαυτό σας όπως είναι!!!! Αποφύγετε την επίδειξη και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις κουβέντες που θα κάνετε.

Στις 6/9 με ενάμιση τετράγωνο τον Ερμή: Μην εμπλακείτε σε ενοχλητικές συζητήσεις και μη παρασυρθείτε από κάποια παραπληροφόρηση .Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί!

Στις 21/9 με τρίγωνο τον Ερμή: Ευχάριστα νέα αυτή την μέρα ,εύκολες λύσεις, τρυφερά λόγια, ευχάριστες συζητήσεις .Εκμεταλλευτείτε την!!!

Στις 1/10με τετράγωνο την Αφροδίτη: Προσοχή στις σπατάλες! Και

Στις 18 /10 ορθοδρομεί στις 22 μοίρα 19’ του υδροχόου και συνεχίζει την πορεία του.

Αρέσει σε %d bloggers: