ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

H Χρονιά του Καρκίνου

Από τη Μάρω Κουβάτσου

Καρκίνος, Α ́ Δεκαήμερο (21 Ιουνίου – 1 Ιουλίου, 0°00 ́ – 9°59 ́ )

Η ηλιακή σας χρονιά ξεκινά κάτω από την επιρροή της ολικής Σεληνιακής Έκλειψης του Μαΐου που πραγματοποιείται στο 6ο ηλιακό σας σπίτι, στις 5°29’ του Τοξότη, τη μοίρα της Υπηρεσίας, κατά Sepharial, σε χιαστί με το δεκανό σας. Η επιρροή της θα διαρκέσει έως και τις 19 Νοέμβρη, οπότε και δε θα λείψουν αισθήματα έντασης, ανασφάλειας και νευρικότητας. Ακούστε το σώμα σας, φροντίστε τη διατροφή σας, και μάθετε να αφήνετε πίσω το Eγώ και παρωχημένα μοτίβα συμπεριφοράς, εγκαθιδρύοντας σταδιακά νέες ισορροπίες στην καθημερινή ζωή και την εργασία σας.

Από τα Χριστούγεννα έως και τις 15 Φλεβάρη του επόμενου έτους, ο Δίας από τους Ιχθύες και 9ο ηλιακό σας οίκο έρχεται να τριγωνίσει το δεκαήμερo και όλες οι προκλήσεις φαίνεται πως υποχωρούν. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την τύχη της περιόδου και την καλή σας διάθεση, για να διασφαλίσετε τη γενικότερη ευημερία σας, να αυξήσετε τις οικονομικές σας απολαβές μέσα από επενδύσεις και επιχειρηματικά πλάνα, αλλά και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, σχεδιάζοντας ταξίδια ή ένα νέο πλάνο σπουδών.

Η μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 30 Απριλίου 2022, πραγματοποιείται σε εξάγωνο με το δεκαήμερό σας, στις 10°35’ του Ταύρου, τη μοίρα της Εκπλήρωσης, σύμφωνα με τον Kozminsky, στον 11ο ηλιακό σας οίκο, χαρίζοντάς σας δημιουργικότητα και ενέργεια για την επίτευξη κάθε είδους στόχων. Μέχρι τις 25 Οκτώβρη, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σας, οι ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται, είναι δε η κατάλληλη εποχή για τη δημιουργία σχέσης, αφού είσαστε πια έτοιμοι να λάβετε την αγάπη που σας αξίζει.

Στις 8 Μαΐου, ο Δίας στον Κριό και 10ο οίκο σας, θα τετραγωνίσει το δεκανό, επηρεάζοντας για αυτήν την ηλιακή χρονιά, τους γεννημένους 21-29 Ιουνίου, δίνοντας ώθηση για νέα ξεκινήματα, που οδηγούν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες όσον αφορά στην κοινωνική σας θέση, με προσοχή πάντα να μην γυρίσει μπούμερανγκ η όλη εύνοια λόγω αλαζονικής συμπεριφοράς, ανήθικων ενεργειών ή αθέμιτου ανταγωνισμού. Σε καμμία περίπτωση λοιπόν μη αμελήσετε την παρομοιώδη ενσυναίσθηση του Καρκίνου. Υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας και περνούν τα δικά τους. Μην το ξεχνάτε αυτό.

Καρκίνος, Β ́ Δεκαήμερο (2 Ιουλίου – 12 Ιουλίου, 10°00 ́ – 19°59 ́ )

Ήδη από τον Απρίλιο, ο Ουρανός στον Ταύρο εξαγωνίζει το δεκαήμερό σας και μπορείτε να εκφραστείτε πιο άνετα σε ζητήματα 11ου οίκου, με ευχάριστες αλλαγές σε ομαδικές δραστηριότητες και συναρπαστικoύς νέους φίλους. Μέσα στο 2021 θα επηρεαστούν οι γεννημένοι 2-6 Ιουλίου, ενώ όσοι γεννήθηκαν 7-10 του μήνα θα δεχτούν την ευεργετική επιδράση του Ουρανού το 2022.

Η περίοδος μεταξύ 17 έως 23 Ιουλίου ενδέχεται να είναι μια από τις πιο δραστήριες φάσεις, με έμφαση στην επικοινωνία, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο δεκανό σας. Ο Ερμής όμως γυρνά ανάδρομος στο Ζυγό και 4ο ηλιακό σας σπίτι, από 27 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, δυσχεραίνοντας τη συνεννόηση με τους οικείους σας και φέρνοντας βλάβες, καθυστερήσεις, απώλειες αντικειμένων, νοσταλγική διάθεση ή συναντήσεις με το παρελθόν. Πάρτε το χρόνο σας και προσέξτε τα λόγια σας, ιδιαίτερα όταν ο Ερμής ανάδρομος τετραγωνίσει το δεκαήμερο από 5 έως 18 Οκτωβρίου.

Η ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιείται σε χιαστί με το δεκανό, στις 12°16’ Τοξότη και 6ο ηλιακό σας οίκο. Συγκεντρωθείτε σε έναν ξεκάθαρο στόχο, προκειμένου να μετουσιώσετε σταδιακά, έως και τις 30 Απριλίου 2022, την αρχική αβεβαιότητα στην καθημερινή σας ζωή σε μια εντυπωσιακή εσωτερική ισορροπία, που θα συμβαδίζει με τον αισθησιασμό και την πληρότητα που προτείνει ο Sepharial για τη συγκεκριμένη μοίρα.

Η Αφροδίτη βρίσκεται ανάδρομη στον Αιγόκερω, σε αντίθεση με το δεκανό, από 5 έως 28 Ιανουαρίου, μια ταραχώδη περίοδο, όπου οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και καλό είναι να αποφεύγονται οι σπατάλες. Παλιοί φίλοι και εραστές μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους, έρχεται η στιγμή να επιλύσετε καρμικά ζητήματα, αλλά δεν αποκλείεται και να συναντήσετε μια αδελφή ψυχή.

Από 10 Φεβρουαρίου έως 28 Μαρτίου 2022, ο Δίας από τους Ιχθύες εξαγωνίζει το δεκαήμερο, φέρνοντας αυτοπεποίθηση και καλή τύχη σε θέματα 9ου οίκου. Εκμεταλλευτείτε την αισιοδοξία σας για να προχωρήσετε σε επενδύσεις, επιχειρηματικά σχέδια, ταξίδια ή να συνεχίσετε τις σπουδές σας. Από τις 10 έως 27 Φεβρουαρίου μάλιστα, ο Δίας βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη κορυφώνεται στις 17 του μήνα, δίνοντας διάθεση για πειραματισμό και ευκαιρίες, που κάνουν την κοινωνική σας ζωή ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα.

Η ηλιακή χρονιά κλείνει με μια ακόμη Ηλιακή Έκλειψη να σας επηρεάζει άμεσα, στις 30 Απριλίου στη μοίρα Εκπλήρωσης, στις 10°35’ του Ταύρου. Η επιρροή της θα διαρκέσει έως και τις 25 Οκτωβρίου, φωτίζοντας τον 11ο οίκο σας και δίνοντας ενέργεια για την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων, αφού ο ενθουσιασμός σας θα εντυπωσιάσει τους γύρω σας και είναι δε ιδανική περίοδος για μια νέα σχέση.

Καρκίνος, Γ ́ Δεκαήμερο (13 Ιουλίου – 22 Ιουλίου, 20°00 ́ – 29°59 ́ )

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, απέναντι από το δεκαήμερό σας, έχει εντείνει την ανάγκη να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο της ζωής σας, ήδη από το 2018, γεγονός που μπορεί να φέρει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας στις διαπροσωπικές σχέσεις, έως ότου μάθετε να υπερασπίζεστε τα δικαιώματά σας, χαλιναγωγώντας παράλληλα την τάση σας να επιβάλλεστε. Η επιρροή του Πλούτωνα στους γεννημένους 13-16 Ιουλίου έχει αρχίσει πια να υποχωρεί. Μέσα στο 2021, επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί 17-19 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι 20-21 Ιουλίου βιώνουν την όψη μέσα στο 2022.

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες τριγωνίζει το δεκαήμερο, ευνοώντας αυτήν την ηλιακή χρονιά τους γεννημένους 13-18 Ιουλίου, δίνοντας έμπνευση σε θέματα 9ουοίκου, χαρίζοντάς δημιουργικότητα και αυξημένη φαντασία και καλώντας σας να ακολουθήσετε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι, ενώ οι αδέσμευτοι ενδέχεται να συναντήσετε μια αδελφή ψυχή.

Από 27 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό και 4ο ηλιακό σας σπίτι, δυσχεραίνει τις επικοινωνίες με την οικογένεια και σας φέρνει σε επαφή με το παρελθόν. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στο διάστημα 27 Σεπτέμβρη έως 7 Οκτώβρη, οπότε και τετραγωνίζει το δεκαήμερο.

Η επιρροή της μερικής Σεληνιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου 2021, στις 27°17’ του Ταύρου και 11ο ηλιακό σας οίκο, διαρκεί έως τις 30 Απριλίου 2022, χαρίζοντας εσωτερική ηρεμία και αντικειμενικότητα στην κρίση, που εξομαλύνουν τις διαφορές στις σχέσεις σας, αφού η ευτυχία μπορεί να παραχθεί μόνο μέσα από την ίδια την ικανοποίηση, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει για τη συγκεκριμένη μοίρα ο Carelli, ενώ παράλληλα έχετε την ευκαιρία να δραστηροποιηθείτε με επιτυχία σε κάθε είδους ομαδική δραστηριότητα.

Από 24 Μαρτίου έως 13 Μαΐου 2022, ο Δίας στους Ιχθύες σε τρίγωνο με το δεκαήμερό σας φέρνει καλή τύχη και πίστη στο μέλλον. Αξιοποιήστε την περίοδο αυτή για να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας και να διευρύνετε τον τρόπο σκέψης σας. Η σύνοδος Δία και Ποσειδώνα από 2 έως 23 Απριλίου, με κορύφωσή της στις 12 Απριλίου, θα δώσει προσωπική, υλική και πνευματική ανάπτυξη. Γίνεστε πιο γενναιόδωροι, καταλαβαίνετε τη θέση και την αποστολή σας στον κόσμο, και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε πνευματικό επίπεδο. Από 24 Απριλίου έως 13 Μαΐου, ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, με την όψη να κορυφώνεται στις 3 Μαΐου, δίνει τη δύναμη για θετικές αλλαγές και είναι εποχή μεταμόρφωσης και μεγάλης ικανοποίησης, σε όλους τους τομείς.

Τέλος, η ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 16 Μαΐου στη μοίρα της Θυσίας κατά τα Sepharial, στις 25°16’ του Σκορπιού και 5ο ηλιακό σας οίκο, τριγωνίζει το δεκαήμερό σας, οπότε και δρέπετε τους καρπούς της εναγώνιας προσπάθειας των προηγούμενων ετών. Έως και τις 25 Οκτωβρίου 2022 νιώθετε επιτέλους την ασφάλεια να είστε ο εαυτός σας, καθιστώντας έτσι τις ερωτικές σχέσεις σας πιο αρμονικές από ποτέ.

Αρέσει σε %d bloggers: