ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αύγουστος 2021

Κριός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ανάμεικτα συναισθήματα παρατηρούνται τον μήνα Αύγουστο και πρέπει να προσέξετε τυχόν λάθος κινήσεις φροντίζοντας για την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Έχετε τον Ήλιο και τον Ερμή στον οίκο των ερωτικών σας, άρα θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε, όμως πρέπει να διαχειριστείτε σωστά σχέσεις με φίλους για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. 15-25 Αυγούστου πολλοί μπορεί να δημιουργήσετε νέες σχέσεις με την ευνοϊκή Αφροδίτη στο Ζυγό και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Με τη Σελήνη 24-25 Αυγούστου στο δεκαήμερό σας, ασχολείστε περισσότερο με την οικογένειά σας και περνάτε χρόνο στο σπίτι με δικούς σας ανθρώπους μέχρι το πέρας του μήνα.

2ο Δεκαήμερο

1-8 Αυγούστου, όσοι επιθυμούσατε να χωρίσετε, πιθανόν αυτό το διάστημα να σας φανεί χρήσιμο, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και τετράγωνο με τους Σεληνιακούς Δεσμούς που σας απελευθερώνει από άτομα και συνήθειες που δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά. 8 Αυγούστου η Νέα Σελήνη σας φέρνει νέα ξεκινήματα, χαρά, έρωτες και για όσους προσπαθείτε παιδιά/εγκυμοσύνη. 2-6 του μήνα φαίνεται να σας απασχολεί πολύ το θέμα του φλερτ, αλλά οι φίλοι σας περιορίζουν από αυτό, επομένως φροντίστε να βρείτε μία μέση λύση. 15-29 Αυγούστου ευνοούνται φυσικές δραστηριότητες που θα βελτιώσουν την υγεία και φυσική σας κατάσταση.

3ο Δεκαήμερο

1-2 του μηνός το τρίγωνο Σελήνης Πλούτωνα σας χαρίζει μεγάλο ψυχικό σθένος και τη δυνατότητα να λύσετε ψυχολογικά θέματα που σας απασχολούν καιρό. 6-23 Αυγούστου θα ευνοηθείτε κι εσείς σε θέματα ερωτικών, γνωριμιών και γενικότερης κοινωνικοποίησης, διότι η αντίθεση Ερμή-Δία κι έπειτα Ήλιου-Δία σας κάνουν δημοφιλείς. 7-15 ευνοείστε και από την Αφροδίτη, όμως η αντίθεση με τον Ποσειδώνα σας ωθεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Από τις 23 Αυγούστου κι έπειτα, συνιστάται να προσέξετε την υγεία σας κι αν έχετε κατοικίδια να τα φροντίσετε και παρατηρήσετε λίγο περισσότερο.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος, η Λίληθ και οι Σεληνιακοί Δεσμοί φέρνουν γνωριμίες με ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν στην επαγγελματική και κοινωνική ανέλιξή σας, όλο το μήνα τις οποίες επιβάλλεται να διαχειριστείτε διπλωματικά. Συγχρόνως ο Άρης ως τις 14 του μήνα σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να εργαστείτε προς την εκπλήρωση κάποιων στόχων σας. 12-17 με τον πολύ δυνατό Ερμή επιλύετε όποια προβλήματα απασχολούν την καθημερινότητα ή υγεία σας. 19-25 Αυγούστου παρουσιάζονται ευκαιρίες και διευκολύνεστε σε θέματα εργασίας, επαγγελματικών γνωριμιών και γραφειοκρατίας. Κοντινά ταξίδια και μετακομίσεις ευνοούνται. Ο μήνας κλείνει με μία επαναστατική διάθεση που διευκολύνει και πάλι τον τρόπο που εργάζεστε, όπως και να εκπαιδευτείτε καλύτερα πάνω στα επαγγελματικά σας.

2ο Δεκαήμερο

Με τον Ουρανό στον οίκο των οικονομικών κι ασφαλειών, καλό είναι να προσέχετε τις επιλογές σας και να μην είστε σπάταλοι. Αποφύγετε οποιαδήποτε κίνηση κερδοσκοπίας εφόσον δεν καλύπτεστε νομικά, γιατί αναμένονται κυρώσεις. 2-6 Αυγούστου φαίνεστε αδιαπραγμάτευτοι σχετικά με τα εργασιακά σας και συνιστάται να ενεργήσετε πιο έξυπνα ώστε να κερδίσετε αυτό που διεκδικείτε. Από τις 17 Αυγούστου κι έπειτα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και όσοι ασκείτε ελεύθερο επάγγελμα μπορείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες.

3ο Δεκαήμερο

Όλο το μήνα έχετε τον τυχερό Δία στο δεκαήμερό σας από τον Υδροχόο να ευνοεί στη διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών και συμμετοχή σε συλλόγους και άλλες ομάδες ατόμων. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας, εφόσον μπορείτε να βγάλετε χρήματα από δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, γιατί η Αφροδίτη και ο Ερμής σας βοηθούν μεταξύ 7-15 και 24-30 του μήνα.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Βυθισμένοι στη ραστώνη του καλοκαιριού, θα έρθει το δροσερό μελτεμάκι του Άρη στην Παρθένο να σας αναζωογονήσει, γι’  αυτό απολαύστε τον Αύγουστο και τις χαρές του. Κάποια απρόοπτα και δυσκολίες θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Απριλίου-αρχές Μάϊου, καθώς θα νιώσουν την ανάσα του Κρόνου, καυτή, μέσα από το τετράγωνο στον υδροχόο και οικογενειακά βάρη και υποχρεώσεις θα περιορίσουν λίγο την ανεμελιά των διακοπών. Οι υπόλοιποι μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας καταπιεί, βουτήξτε στο απέραντο γαλάζιο, κάντε κάτι καινούργιο κάθε μέρα για να δείτε τη διάθεση και το κέφι σας να ανεβαίνουν. Ίσως νιώσετε την ανάγκη για ενασχολήσεις πιο πνευματικές που θα σας βγάλουν από τα γήινα μονοπάτια που τόσο καλά γνωρίζετε.

2ο Δεκαήμερο

Φεύγει για λίγο ο Κρόνος από το δεκαήμερο σας, για να πάρετε μια ανάσα και να ξεκουραστείτε, παραμένει ο Ουρανός να ταράζει με απρόοπτα τα λιμνάζοντα ύδατα της καθημερινότητας, φέρνει όμως και εκνευρισμό- πιο έντονο για όσους βρίσκεστε κοντά στην 14η  μοίρα του Ταύρου. Νέοι άνθρωποι, νέες γνωριμίες εξακολουθούν να εισέρχονται σαν πλημμυρίδα στη ζωή σας και παλιά πράγματα, παλιές σχέσεις να αλλάζουν ή να τερματίζουν. Όταν η ζωή είναι όλο εκπλήξεις δεν σας αρέσει αλλά αν το δείτε μακροπρόθεσμα αυτή η περίοδος θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες της ζωής σας. Η Αφροδίτη με το πέρασμα της από την Παρθένο θα σας φροντίσει και θα σας γιατροπορέψει και για λίγο θα νιώσετε το καλοκαίρι να σας χαμογελά, τη ζωή να είναι όμορφη.

3ο Δεκαήμερο

Έχετε αυτόν τον Πλούτωνα και αυτόν τον Ποσειδώνα εσείς, τα όνειρα σας έχουν μεγαλείο και δύναμη αυτόν τον καιρό, είναι η εποχή που βουτάτε στα βαθιά νερά των επιθυμιών σας, των απωθημένων σας, θέλετε να πάρετε μια βαρκούλα και να χαθείτε σε γήινους παραδείσους, κάποιοι κάνετε όμορφα ταξίδια, σε κάποιους όμως η ζωή φέρνει κρίσεις και δοκιμασίες. Τα καταφέρνετε παρ’ όλα αυτά να ξεγελάσετε την καθημερινότητα με ενδοσκόπηση, με όραμα, και με το γνωστό πείσμα σας. Ίσως να ξυπνήσουν παλιές πληγές, ίσως κάτι να σας πονέσει προς τα μέσα του μήνα, και θα πρέπει να δείξετε στωικότητα.  Οι εμμονικές σκέψεις που ο Πλούτωνας γεννά γίνονται η μαγιά των νέων σχεδίων σας, και τώρα χρειάζεται να κάνετε υπομονή και επίσης να έχετε καλή παρέα για να απολαύσετε μοναδικές αυγουστιάτικες στιγμές.

Από την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Από τις 9/8 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επενδύσετε χρήματα σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο υπάρχει η δυνατότητα να το αξιοποιήστε και να έχετε οικονομικές απολαβές λίγο αργότερα, το μόνο σίγουρο είναι πως όλο αυτό το έχετε σαν παιδί σας και έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο για να το εξελίξετε. Τώρα που τα δύσκολα του Κρόνου έχουν περάσει και έχει πάψει να σας περιορίζει και να σας προκαλεί εμπόδια μπορείτε να πραγματοποιήσετε οτιδήποτε έχετε στοχεύσει.

2ο Δεκαήμερο

Ότι και να πείτε έχετε δίκιο το ξέρω πως έχετε κουραστεί πως έχετε ταλαιπωρηθεί πως έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή σας στην καριέρα σας στην εργασία σας και βρίσκετε παντού εμπόδια και ανθρώπους που μονίμως σας δίνουν αρνητικές απαντήσει σε ότι ζητάτε. Από τις 20/8 όμως θα υπάρξει ένα διάστημα πολύ βοηθητικό για εσάς έτσι ώστε να τρέξετε ένα project που δουλεύετε από καιρό και να μπορέσετε να έχετε οικονομικές απολαβές.

3ο Δεκαήμερο

Εσάς γύρισε επιτέλους ο Δίας ανάδρομος και μαζί φέρνει την εύνοιά του και θέματα επαγγελματικά που πρέπει να ξανασκεφτείτε ,και αυτός έχει όλη τη καλή διάθεση να σας βοηθήσει να  επεκταθείτε στη καριέρα σας και συγχρόνως να έχετε πολλές απολαβές, ενώ συγχρόνως σας περιμένουν χαρές από τα παιδιά σας ή από ένα δημιούργημά σας που το νιώθετε και αυτό σαν   παιδί σας και έχετε δουλέψει πολύ για να το φτάσετε στο επίπεδο που το έχετε φτάσει.

Δίδυμοι

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινά με εντάσεις στο σπίτι έως τις 13 Αυγούστου εξαιτίας της δικής σας υπερέντασης και τάσης να κρίνετε, βελτιώνετε ή ακόμη πολλοί και να κουτσομπολεύετε τους γύρω σας. Αυτή η διάθεση μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελός σας αναλώνοντας την ενέργειά σας για να φέρετε εις πέρας καθημερινές υποχρεώσεις. 12-17 Αυγούστου ο Ερμής σας κάνει πιο φλύαρους, αλλά ταυτοχρόνως πιο εύστροφους και βρίσκετε λύσεις σε πρακτικά θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σας. Από τα μέσα του μήνα ως τις 24 Αυγούστου θα έχετε επιτυχίες στα προσωπικά με κορύφωση το διάστημα 21-23. Ο μήνας κλείνει με εντάσεις από το οικογενειακό περιβάλλον, όμως πρόκειται να έχετε καλή διάθεση, χάρη στην ικανότητά σας να σκέπτεστε λογικά και σφαιρικά.

2ο Δεκαήμερο

Ο Ουρανός θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα μεταλλάξουν τη γενικότερη νοοτροπία σας, μέχρι το πέρας της διέλευσής του από το 2ο δεκαήμερο/δεκανό του Ταύρου. Κατά τις αρχές του μήνα παρουσιάζονται μπλοκαρίσματα ως προς τις μετακινήσεις σας και απαιτείται πολύ καλή οργάνωση. Επιπλέον, χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που μιλάτε, σκέφτεστε και στις πληροφορίες που κατέχετε και τυχόν διανέμετε. Από τα μέσα του μήνα κι έπειτα παρατηρούνται οικογενειακές και οικιακές εντάσεις, αλλά από τις 25 Αυγούστου κι έπειτα θα έχετε εύνοια στα προσωπικά και ερωτικές επιτυχίες.

3ο Δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο δεκαήμερό σας και θα σχηματίσει σταδιακά σκληρές όψεις όλο το μήνα με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη, θολώνοντας την κρίση σας, τον τρόπο σκέψης, τις επιλογές των ανθρώπων που βάζετε στη ζωή σας και πρέπει οπωσδήποτε να θέσετε σε προτεραιότητα τη διατήρηση της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας σας. Η έξοδος διαφυγής σας θα είναι η στροφή της προσοχής σας σε πρακτικά, καθημερινά θέματα και αν έχετε κατοικίδια, θα σας χαρίσουν πολλή χαρά. Ο Κρόνος φεύγει από τον 5ο οίκο σας, άρα ανακτάτε τη δημιουργικότητα κι αισιοδοξία που είχατε πριν τη διέλευσή του. Όσοι έχετε δημιουργικά χόμπι, καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο σε αυτά, διοχετεύοντας σωστά την ενέργεια του Ποσειδώνα.

Από τη Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ήρεμος ο μήνας για σας τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε να απολαύσετε τον Αύγουστο όπως εσείς θέλετε. Χωρίς ανάδρομους ή κάποιες όψεις να α επηρεάζουν άμεσα το δικό σας δεκαήμερο, μπορείτε ανεπηρέαστοι να οργανώσετε τις δουλειές σας, να διευθετήσετε διάφορα θέματα που σας απασχολούν και να προχωρήσετε σε συζητήσεις που έχουν μεγάλη πιθανότητα να εξελιχθούν μετά τον Αύγουστο.

2ο Δεκαήμερο

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, επιτέλους έφυγε ο Ποσειδώνας από το δικό σας δεκαήμερο που ειδικά στα επαγγελματικά σας έφερνε μεγάλη αναστάτωση και δεν μπορούσατε να ξεχωρίστε το ουτοπικό από την πραγματικότητα.  Εάν δουλεύετε από το σπίτι, καλό θα ήταν να οργανώσετε ότι οικονομικά έγγραφα έχετε, να ψάξετε συμβόλαια που ενδεχομένως είχατε χάσει και γενικά να οργανωθείτε καλύτερα ως προς αυτό. Ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικά έξοδα από εκεί που δεν το περιμένατε.

3ο Δεκαήμερο

Οι του τρίτου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσει πολύ ο επαγγελματικός τομέας αυτό το μήνα καθώς πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα από τις 09/08-13/08. Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι σας δώσουν να υπογράψετε και στις συμφωνίες που θα κληθείτε να κλείσετε, επειδή είναι καλοκαιρινός μήνας και όλοι βιάζονται να κλείσουν υποθέσεις, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

Καρκίνος

Από την Εύη Κατσέλη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Από τις 10/8 θα αρχίσετε να επικοινωνείτε να λέτε όλα  αυτά που σκεφτόσασταν καιρό και δεν τα λέγατε πουθενά όπως επίσης να σχεδιάζετε κάποιο ταξιδάκι αναψυχής όχι ιδιαίτερα μακρυά αλλά δεν έχει σημασία αρκεί να μπορέσετε να περάσετε όμορφα. Καθώς αρκετοί πλανήτες θα βρίσκονται μέσα στο οίκο της επικοινωνίας των ειδήσεων και των κοντινών διαδρομών   όλος ο μήνας θα κυλήσει με εσάς να είσαστε συνέχεια έξω να παίρνετε ευχάριστες ειδήσεις και να υπάρχει έντονη κινητοποίηση στα ερωτικά με άτομα που θα σας φλερτάρουν και θα σας προσκαλούν για εξόδους.

2ο Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος σας βρίσκει να εστιάζετε ιδιαίτερα στο κομμάτι που έχει να κάνει με τις ασφάλειές σας συναισθηματικές και υλικές μέχρι και τις 15/8 θα ψάχνετε την ασφάλεια που ζητάει πάντα ένας καρκίνος για να μπορεί να αισθάνεται καλά. Από τις 20/8 θα αποφασίσετε να τα πείτε όλα αυτά  που πραγματικά θέλετε για να είστε χαρούμενοι και θα βρείτε ανταπόκριση, επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγείτε να περάσετε καλά και να προγραμματίσετε και τις διακοπές σας για όσους δεν έχουν ακόμα κανονίσει κάτι.

3ο Δεκαήμερο

Εξακολουθεί ο Πλούτωνας να σας φέρνει μοιραία γεγονότα στις σχέσεις σας  να  τις αλλάζει ριζικά και σίγουρα αυτό έχει ένα βαθμό δυσκολίας για εσάς και μπορεί να σας προκαλεί κρίσεις θα πρέπει όμως να καταλάβετε πως όλο αυτό γίνεται για το καλό σας για να μπορέσετε να εξελιχτείτε και να πάρετε ένα άλλο μονοπάτι σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας. Δεν θα λείψουν και για σας αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσετε να  βγείτε από το σπίτι σας να περάσετε καλά και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες ειδήσεις ιδιαίτερα από τις 7/8.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του α΄ δεκαημέρου η κόντρα Ηλίου και Ερμή με τον Κρόνο 1/8 και 2/8 θα προκαλέσει κάποιες οικονομικές πιέσεις και άγχος. Από 12/8 έως 18/8 ο Ερμής θα επηρεάσει το δεκαήμερό σας από το ζώδιο της Παρθένου, θα ευνοήσει τις μετακινήσεις, τις επαφές και σχέσεις με αδέρφια και από 30/8 μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού. Από τις 16/8 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας ευνοήσει σε οικογενειακά θέματα. Τα ευνοϊκά τρίγωνα με Βόρειο Δεσμό και Κρόνο στις 22/8 και 23/8 φέρνουν μιά ανακούφιση από τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων.

2ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του β΄ δεκαημέρου η ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 3/8 φέρνει κάποια έσοδα από στόχους που πετύχατε ή από την συμμετοχή σας σε ομάδες ή συλλόγους. Στις 4/8 και 7/8 τα τετράγωνα του Ήλιου και Ερμή με τον Ουρανό φέρνουν ακυρώσεις και οικονομικά προβλήματα και ίσως κάποιες εντάσεις αν συμμετέχετε σε κάποιες ομάδες. Η Αφροδίτη είναι βοηθητική στα οικονομικά από 8/8 έως 25/8,  και από 25/8 έως 31/8 στο τομέα των επικοινωνιών, μετακινήσεων και γνωριμιών. Ο Άρης επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 15/8 έως 31/8 και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών, ειδικά την 19/8 που μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα από τις μετακινήσεις σας, πιθανώς βλάβη του μέσου με το οποίο κινείστε. Τα τρίγωνα του Ερμή με τον Ουρανό  20/8 και του Άρη με τον Ουρανό 22/8, φέρνουν ξαφνικά ταξίδια, τύχη, ανανέωση, ευχάριστη είδηση, οικονομικά έσοδα.

3ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του γ΄ δεκαημέρου ο Ερμής σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών από 7/8 έως 11/8 και στον τομέα των μετακινήσεων από 25/8 έως 31/8. Η Αφροδίτη στον τομέα των μετακινήσεων και των επικοινωνιών επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 9/8 έως 16/8. 10/8 η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή στις μετακινήσεις, πιθανές οικονομικές απώλειες και εξαπατήσεις, ασυνεννοησία και ψέματα στις επικοινωνίες. 11/8 ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία, εύνοια, τύχη σε οικονομικά, αυτοπεποίθηση. Στις 20/8 η αντίθεση του Ηλίου με τον Δία φέρνει τύχη, οικονομική εύνοια, επιτυχία. 25/8 μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις, προβλήματα σε εξαπατήσεις και ψέματα, αφού ο Ερμής είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Στις 26/8 ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει μετακινήσεις με τον σύντροφο ή συνεργάτη, ευνοϊκή όψη για καλύτερη επικοινωνία.

Λέων

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Η αντίθεση Ηλίου-Κρόνου που σας στερεί την εκτίμηση και σεβασμό που επιθυμείτε από τους άλλους, όμως ο Ερμής στον 1ο οίκο ενισχύει τις διπλωματικές σας ικανότητες, ώστε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο στις αρχές του μήνα. Ο Άρης από την Παρθένο σας βοηθά στην απόκτηση πληροφοριών και οι συμβουλές από το οικογενειακό περιβάλλον/σπίτι σας αποδεικνύονται χρήσιμες και συγχρόνως ο Βόρειος Δεσμός δείχνει πως η συμμετοχή σας σε συλλόγους, ομάδες ανθρώπων ή ακόμη και οι φίλοι σας είναι η έξοδος διαφυγής κι επίλυσης προβλημάτων και πιέσεων που θα παρατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. 15-25 Αυγούστου η Αφροδίτη από το Ζυγό σας φέρνει ευχάριστα νέα και νέες γνωριμίες που πιθανόν να προκύψουν μέσω ίντερνετ ή ακόμη και σε μέσα μαζικής μεταφοράς ή κοινών γνωστών φίλων ή συγγενικών σας προσώπων.

2ο Δεκαήμερο

2-12 Αυγούστου η αυτοπεποίθησή σας θα εκτοξευθεί με τον Ήλιο στο δεκαήμερό σας. Η Αφροδίτη, όμως, από την Παρθένο ως τις 7 του μήνα θα θέσει πολλά ερωτηματικά ως προς την εικόνα του εαυτού σας και αν η γενέθλια Αφροδίτη σας δεν είναι σε καλή θέση, δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα μικρό διάστημα έλλειψης ικανοποίησης. 15-30 Αυγούστου δράτε με στόχο την απόκτηση αγαθών, όπως αντίστοιχα και την περεταίρω καλλιέργεια της αυτοπεποίθησής σας και του τρόπου επικοινωνίας σας.

3ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών θα είστε πολύ τυχεροί, ερωτικοί, δυναμικοί, δημοφιλείς κι αποτελεσματικοί στις αρχές του μήνα με το Δία απέναντί σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι δρουν συμμαχικά. 7-11 Αυγούστου παρατηρείται μία υπερβολή στον τρόπο που εκφράζεστε, όπως αντίστοιχα και μία υπέρμετρη αισιοδοξία. 24 του μήνα προσέξτε ιδιαίτερα τα νεύρα σας και τι λέτε και αποφύγετε τις διαφωνίες, γιατί τείνετε να είστε επικριτικοί, ενώ αρκετοί είτε θα ακούσετε, είτε θα πείτε ψέματα. Οι συναισθηματικές απογοητεύσεις κι εξαπατήσεις θα είναι το φόρτε της ημέρας. Ο μήνας τελειώνει με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα, όπου και πρέπει να προσέξετε τη σωματική και ψυχική υγεία σας.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι δύσκολη όψη Ήλιου-Κρόνου είτε στερεί σχέσεις και συνεργασίες, είτε δημιουργεί κρίσεις, κατά τις αρχές του μήνα. Κύριο μέλημά σας φαίνεται να είναι τα οικονομικά σας με τον Άρη στην Παρθένο και δράτε μεθοδικά ως προς την υλοποίηση των στόχων. 24 Αυγούστου πρόκειται να έχετε πολύ θετική διάθεση, ενέργεια και θάρρος, τα οποία θα διοχετεύσετε για την ενδυνάμωση των γνώσεών σας ή ακόμη και να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό. Για τους Λέοντες 7ο-9ο (31Ιουλίου – 2 Αυγούστου) ο μήνας κλείνει με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα λάβετε υπόψιν για την καλυτέρευση των οικονομικών σας που όμως δε θα υλοποιήσετε άμεσα.

2ο Δεκαήμερο

Η ζωή σας θα αρχίζει να αλλάζει με τη σκληρή όψη Κρόνου-Ουρανού, ως προς την κοινωνική εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, ενώ πολλοί από εσάς πιθανόν να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Ο πλανήτης της αλήθειας, Ουρανός, μέσα από απότομες αλλαγές θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πραγματικά σας ευχαριστεί και είναι ιδανικό για εσάς. Ως τις 7 του μηνός η Αφροδίτη από την Παρθένο αφενός θα φέρει κάποια μικρή οικονομική βοήθεια, αφετέρου δε αν η κρίση σας δεν είναι σωστή, να μην την εκμεταλλευτείτε όπως θα έπρεπε.  Με τον Ερμή στο 2ο οίκο σας από τις 24 του μηνός, σκέφτεστε νέους τρόπους απόκτησης χρημάτων και υλικών αγαθών και όσων η εργασία συσχετίζεται με την μάθηση, το γραπτό ή προφορικό λόγο, γίνεστε πιο ευφραδείς. Η Αφροδίτη, ομοίως, συμβάλλει ακόμη περισσότερο σε αυτό.

3ο Δεκαήμερο

Εμμονικοί με την απόκτηση υλικών αγαθών γίνεστε μεταξύ 7-15 Αυγούστου με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα κι έπειτα 24-30 με τον Ερμή στο 3ο δεκαήμερο της Παρθένου. Αν κινηθείτε μεθοδικά κι εργαστείτε σκληρά, θα το καταφέρετε, προσοχή, όμως, σε οικονομικές/επενδυτικές προτάσεις που μοιάζουν πολύ εύκολες/θετικές, αφού η εξαπάτηση ή οι απογοητεύσεις δίνουν ρεσιτάλ, κυρίως μεταξύ 23-27 Αυγούστου. Με ο Δία απέναντί σας, μεγαλώνετε τον κύκλο γνωριμιών και όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, ειδικά οι γεννημένοι το 6ο πενθήμερο (δεύτερο μισό του τρίτου δεκαημέρου).

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Άρης στο ζώδιο σας σας δίνει την ενέργεια για νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας και τον Αύγουστο κάνει καλή παρέα με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Ούριος άνεμος για αναζωογόνηση, υγιεινές διακοπές κοντά στη φύση, ησυχία και  στοχασμό. Το υποσυνείδητο βγαίνει στην επιφάνεια αυτόν τον μήνα για όλους τους Παρθένους. Περασμένες εποχές, περασμένες σχέσεις τραβούν για λίγο την προσοχή σας. Θέματα θα προκύψουν που θα αφορούν συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα και που θα χρειαστούν την προσοχή σας. Οπλιστείτε με σύνεση και εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας για να βγείτε από αδιέξοδα και δείξτε δυναμισμό για να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις. Ο μήνας έχει και τα ωραία του μιας και γενικά θα είστε σε καλή διάθεση.

2ο Δεκαήμερο

Ανανεώνεστε παρά τις πολλές υποχρεώσεις σας, οι αισθήσεις σας οξύνονται και η οξυδέρκεια σας επίσης, μέσα από τη σύνοδο του Άρη με τον Ερμή στο δεκαήμερο σας. Θα χρειαστεί λίγο προσοχή στις μετακινήσεις σας τον Δεκαπενταύγουστο και λίγες μέρες μετά και επίσης να προσέχετε σε ότι αποφάσεις πάρετε και σε όσα λόγια θα πείτε. Ασχοληθείτε με  την υγεία σας, φροντίστε τον εαυτό σας και μην αναλαμβάνετε παραπάνω βάρη απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε. Η Αφροδίτη πάνω στον ήλιο σας σας θυμίζει πως είναι να είστε τρυφεροί με τον σύντροφο και την οικογένεια σας. Απρόοπτες συναντήσεις και νέοι έρωτες ευνοούνται.

3ο Δεκαήμερο

Λίγο ο Ποσειδώνας, λίγο ο Πλούτωνας σας έχουν αποσυντονίσει, οπότε αυτή η ανάπαυλα του Αυγούστου- είτε εργάζεστε, είτε είστε σε διακοπές- είναι ωφέλιμη, αυτός ο μήνας φέρνει το μήνυμα της χαράς και της ανανέωσης. Καθώς είναι ο μήνας πριν τα γενέθλια σας μια αναδρομή στα πεπραγμένα και μια νέα στοχοθεσία είναι μέσα στο μυαλό σας όλη την ώρα. Δυναμώνετε και εντυπωσιάζετε με την ενέργεια σας και την αεικίνητη διάθεση σας, μην αφήνετε λανθασμένες εντυπώσεις να σας παραπλανούν και αν ερωτευτείτε ίσως να μην είναι ο έρωτας της ζωής σας, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι όμορφο. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και όλα μπορούν να συμβούν.

Από την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα σας δίνονται ευκαιρίες να πάρετε χρήματα από μια συνεργασία και αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε το πελατολόγιό σας να αυξάνεται και να αυξάνονται και τα οικονομικά σας άλλωστε ο Δίας καιρό τώρα σας έχει ευνοήσει στις συνεργασίες σας και αυτή η εύνοια εξακολουθεί να υπάρχει. Δεν αποκλείεται να εννοηθείτε από κάποιες οικονομικές ρυθμίσεις που θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς για αυτό καλό θα ήταν να μην τις αγνοήσετε.

2ο Δεκαήμερο

Επιτέλους ο Ποσειδώνας έφυγε από το δεκαήμερό σας και το τοπίο έχει ξεδιαλύνει με τους συνεργάτες σας και οι απογοητεύσεις που πήρατε έχουν αρχίσει να υποχωρούν και να νιώθετε επιτέλους καλύτερα. Αρκετά είναι τα χρήματα που θα εισπράξετε στις αρχές του μήνα και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά νέα για μια εργασία που μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό ή με τα social media.

3ο Δεκαήμερο

Έχετε απογοητευτεί από τις συνεργασίες σας και έχετε αποκαλύψει πράγματα που δεν το περιμένατε ότι μπορούσαν να συμβούν σε εσάς σίγουρα ανακαλύψατε πως προσπαθούσαν να σας εξαπατήσουν και αυτό σας στοίχισε κατά πολύ. Από τις 7/8 όμως θα σας δοθούν ευκαιρίες να αυξηθούν τα οικονομικά σας και να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας  και δεν αποκλείεται να εννοηθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.

Ζυγός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι πρώτες ημέρες του μήνα φαίνονται τυχερές για εσάς σε πολλούς τομείς, εκ των οποίων κάποιοι είναι εκείνοι των σχέσεων, φιλιών, γνωριμιών έως και ταξιδιών. Ο Άρης μέχρι τα μέσα του μήνα σας κρατά ανήσυχους, ακόμη και για παρελθοντικές καταστάσεις, αλλά το γενικότερο κλίμα του μήνα είναι θετικό. 16-24 Αυγούστου είναι μία άριστη περίοδος, όπου θα νιώσετε καλά και θα έχετε την άνεση να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Όσοι έχετε παιδιά, θα ασχοληθείτε μαζί τους και θα κτίσετε ακόμη ισχυρότερους δεσμούς.

2ο Δεκαήμερο

Αυτό το μήνα τείνετε να αναλύετε γεγονότα του παρελθόντος. Μεγάλη σημασία δίνετε στον εσωτερικό σας κόσμο λόγω των πολλών διελεύσεων από το ζώδιο της Παρθένου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο δεκαήμερό σας, βελτιώνει τη διάθεση, την εμφάνιση, καθώς και τη γενικότερη εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Στις 24 του μήνα κι έπειτα, συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο για νέες γνωριμίες, αφού αναμένονται θετικές εξελίξεις στα προσωπικά.

3ο Δεκαήμερο

Κι εσείς, όπως και το 2ο δεκαήμερο έχετε την τάση να αναλώνεστε αναλύοντας παρελθοντικά γεγονότα ή ακόμη και αντιμετωπίζοντας φοβίες. Μεταξύ 9-11 και 24-25, μεγάλη προσοχή σε τι σκέφτεστε, τι σας λένε και τι επιλογές κάνετε, γιατί η κρίση σας θα είναι θολωμένη. Αν χρειάζεται να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, καλό είναι να το κάνετε κατά τα τέλη του επόμενου μήνα, εφόσον είναι εφικτό. 12-23 Αυγούστου η διάθεση και αυτοπεποίθησή σας θα είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχει εύνοια στη διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σας.

Από τη Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

O Δίας έφυγε από το φυσικό σας 6ο οίκο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε έναν ευχάριστο μήνα μπροστά σας. Ίσα ισα που οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου μπορούν να βρουν τρόπους και να οργανώσουν καλύτερα ότι εναπομείναντες δουλειές έχουν πριν φύγουν για διακοπές με την εύνοια της Αφροδίτης που μπαίνει στο ζώδιο σας από τις 16 του μήνα.

2ο Δεκαήμερο

To δεύτερο δεκαήμερο των Ζυγών ή όσοι έχουν ωροσκόπο εκεί 10-13ο του ζωδίου, θα πρέπει να δώσουν προσοχή αυτό το μήνα σε τυχόν έξοδα ξαφνικά που μπορεί να προκύψουν ή σε γεγονότα που σχετίζονται  με κληρονομίες ασφάλειες  και πληρωμές τρίτων καθώς το Τ τετράγωνο μεταξύ Ήλιου- Κρόνου-Ουρανού τις πρώτες μέρες του μήνα, προκαλεί μεγάλες ανατροπές σε αυτό το τομέα.

3ο Δεκαήμερο

To τρίτο δεκαήμερο των Ζυγών, αυτό το μήνα έχει στραμμένη τη προσοχή του σε ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο όμως είτε σχετίζεται με κάποια οικογενειακή επιχείρηση είτε εσείς οι ίδιοι μεταφέρετε το θέμα μέσα στο σπίτι δημιουργώντας περαιτέρω εκνευρισμό. Θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και ζυγίσετε καλά τις καταστάσεις πρώτού προβείτε σε κάποια παρορμητική κίνηση. Ταυτόχρονα θα χρειαστεί να προσέξετε τις καθημερινές σας επαγγελματικές επαφές με συναδέλφους σας καθώς τα

πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως φαίνονται.

Σκορπιός

Από την Εύη Κατσέλη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα εσείς θα απολαμβάνετε την αγάπη που θα παίρνετε από τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας με αποτέλεσμα να έχετε καλύτερη διάθεση και να νιώθετε πως έχουν πραγματοποιηθεί όλα σας τα όνειρα και να ελπίζετε σε ακόμα καλύτερο μέλλον. Σίγουρα θα βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και δεν αποκλείεται για όσους είστε μόνοι να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από μια φιλία. Άλλωστε για εσάς έχουν περάσει τα δύσκολα όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε. Χαρείτε λοιπόν γιατί τα καλύτερα έρχονται.

2ο Δεκαήμερο

Ξέρω πως έχετε περάσει δύσκολα πως έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή σας πως τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο πως έχετε επωμιστεί παραπάνω ευθύνες από αυτές που σας αναλογούν, θα σας δοθούν   όμως ευκαιρίες και ιδιαίτερα από της αρχές του μήνα να βρεθείτε με φίλους να διασκεδάσετε να περάσετε όμορφα και δεν αποκλείεται μέσα από μια φιλιά να προκύψει και ένας έρωτας. Μην αφήσετε λοιπόν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και θα δείτε πως όλα θα φτιάξουν, άλλωστε όλα στη ζωή μας για κάποιο λόγο γίνονται.

3ο Δεκαήμερο

Εσείς δεν πρέπει να έχετε κανένα παράπονο όλα στη ζωή σας κυλάνε ήρεμα και δεν έχετε βιώσει ανατροπές και χωρισμούς όπως τα άλλα δεκαήμερα εκτός αν έχετε κάποιο προσωπικό πλανήτη σε αυτές τις μοίρες. Ο Δίας αναδρόμησε και σας δίνεται η ευκαιρία να νομιμοποιήσετε μια σχέση και να την πάτε σε ένα άλλο επίπεδο, και δεν αποκλείεται να κάνετε και μια συγκατοίκηση. Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι από τις αρχές του μήνα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας γνωρίσουν φιλικά σας άτομα ένα άτομο και να προκύψει μια σχέση.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του α΄ δεκαημέρου η κόντρα Ηλίου και Ερμή από τον τομέα της καριέρας, με τον Κρόνο 1/8 και 2/8 θα προκαλέσει κάποιες οικονομικές πιέσεις και άγχος. Από 12/8 έως 18/8 ο Ερμής θα επηρεάσει το δεκαήμερό σας από το ζώδιο της Παρθένου, από τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας, θα ευνοήσει τις επαφές και τις σχέσεις σας και από 30/8 μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού. Από τις 16/8 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας κάνει λίγο πιό εσωστρεφείς, θα ανακινήσει τα άγχη, τις φοβίες και τις κρυφές επιθυμίες σας. Τα ευνοϊκά τρίγωνα με Βόρειο Δεσμό και Κρόνο στις 22/8 και 23/8 φέρνουν μιά ανακούφιση από τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων και οικονομικών της οικογένειας.

2ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του β΄ δεκαημέρου η ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 3/8 φέρνει κάποια έσοδα από στόχους που πετύχατε ή από την συμμετοχή σας σε ομάδες ή συλλόγους και τις συνεργασίες σας. Στις 4/8 και 7/8 τα τετράγωνα του Ήλιου και Ερμή με τον Ουρανό φέρνουν ακυρώσεις και οικονομικά προβλήματα και ίσως κάποιοες εντάσεις με τον σύντροφο. Η Αφροδίτη είναι βοηθητική σε κοθνωνικές επαφές και γνωριμίες για την επίτευξη των στόχων σας, από 8/8 έως 25/8,  και 25/8 έως 31/8 στο τομέα των εσωτερικών αναζητήσεων. Ο Άρης επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 15/8 έως 31/8 και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην κοινωνικές επαφές σας, στις ομάδες που εντάσσεστε ειδικά την 19/8 που έχετε εντάσεις στις επαφές σας. Τα τρίγωνα του Ερμή με τον Ουρανό  20/8 και του Άρη με τον Ουρανό 22/8, φέρνουν ξαφνικές επαφές, τύχη, ανανέωση στη σχέση σας, ευχάριστη είδηση, οικονομικά έσοδα.

3ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του γ΄ δεκαημέρου ο Ερμής σας επηρεάζει στον τομέα των κοινωνικών επαφών και φίλων από 7/8 έως 11/8 και στον τομέα των εσωτερικών αναζητήσεων από 25/8 έως 31/8. Η Αφροδίτη στον τομέα των στόχων, φίλων και ομάδων επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 9/8 έως 16/8. 10/8 η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή σε επαφές και συμφωνίες, πιθανές οικονομικές απώλειες και εξαπατήσεις, ασυνεννοησία και ψέματα στις επικοινωνίες. 11/8 ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία, εύνοια, τύχη σε οικονομικά, αυτοπεποίθηση. Στις 20/8 η αντίθεση του Ηλίου με τον Δία φέρνει τύχη, οικονομική εύνοια, επιτυχία. 25/8 μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις, προβλήματα σε εξαπατήσεις και ψέματα, αφού ο Ερμής είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Στις 26/8 ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει μετακινήσεις, ευνοϊκή όψη για καλύτερη επικοινωνία.

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα κιόλας κινητοποιείστε ως προς την οργάνωση και καλυτέρευση των επαγγελματικών σας, που όμως αυτό θα είναι προϊόν διαπροσωπικών εντάσεων και δικών σας ανασφαλειών που προκαλούνται από τον περίγυρό σας, εξαιτίας του Τετραγώνου Λίληθ-Άρη σε οίκους 7-10. Στα μέσα του μήνα με τη Σελήνη στο ζώδιο και δεκαήμερό σας, από την μία θα αντιμετωπίσετε εξωτερικές εντάσεις που θα σας αναστατώσουν, από την άλλη οι δικοί σας άνθρωποι αμφότερα θα σας επαναφέρουν και βοηθήσουν να τις επιλύσετε. Η Αφροδίτη στο Ζυγό μεταξύ 16-24 Αυγούστου σας ευνοεί να κοινωνικοποιηθείτε και μάλιστα οι θετικές τις όψεις θα σας φέρουν κοντά σε άτομα που θα σας βοηθήσουν σε θέματα συμβολαίων, μετακομίσεων ή ακόμη και να κάνετε σχέσεις που θα μακροημερεύσουν. 24 ως τέλος του μήνα με τον Ήλιο στην Παρθένο σε τετράγωνο με τους Σεληνιακούς Δεσμούς έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε ο,τι σας απασχολεί σε τομείς σχέσεων, εφόσον σπάσετε τη ζώνη άνεσής σας.

2ο Δεκαήμερο

Ο Ουρανός πλέον σας αλλάζει την καθημερινότητα με διάφορους τρόπους. Αν έχετε κατοικίδια, καλό είναι να φροντίσετε αμφότερα τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Επίσης, τείνετε να εστιάζετε την προσοχή σας σε θέματα που σας αρέσουν, όπως ταξίδια, νέες γνώσεις και σπουδές. Φαίνεται να αντιμετωπίζετε δυσκολίες γραφειοκρατικές ή άλλες υποχρεώσεις σχετικά με μεταφορικά μέσα ή με τους συγγενείς σας, λόγω των σταδιακών αντιθέσεων Ερμή, Αφροδίτης και Άρη με τον Κρόνο, κατά τη διάρκεια του μήνα. Επιθυμείτε να διασκεδάσετε, οι εξωτερικοί παράγοντες σας αποτρέπουν, αλλά η Νέα Σελήνη από τις 8 Αυγούστου κι έπειτα σας επιτρέπει να ταξιδέψετε, να νιώσετε καλύτερα ή ακόμη και να ξεκινήσετε πνευματικές δραστηριότητες.

3ο Δεκαήμερο

Μέχρι τα μέσα του μήνα νιώθετε αρκετά καλά και μετακινείστε. Παρατηρείται και εύνοια σε ταξίδια εκτός χώρας, ιδίως τύπου road-trip με τον Ερμή στον 9ο οίκο σας. Από την άλλη προσέξτε τυχόν ασυνεννοησίες ή ακυρώσεις λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ο Πλούτωνας σας κάνει κτητικούς και καχύποπτους, φέροντας στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σας, όμως περνώντας χρόνο στο σπίτι ή με οικεία σας πρόσωπα αυτό μπορεί να εξομαλυνθεί.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος μπορεί να σας φέρει νέα συμβόλαια, όμως πρέπει οι όροι να είναι αληθείς και δίκαιοι για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ αν υπογράψετε όρους που δεν έχετε διαβάσει, πρόκειται να στραφεί εναντίον σας. 17, 20 και 21 Αυγούστου πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή σε θέματα συμβολαίων, σχέσεων, συνεργασιών και κοινωνικής σας εικόνας κι επίτευξης προσωπικών στόχων. Η πολυαστρία στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας και τα διαχειρίζεστε καλά.

2ο Δεκαήμερο

9-12 Αυγούστου το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα σας ωθεί να επενδύσετε χρόνο κι ενέργεια για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Με αρκετή προσοχή η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Από τις 15 Αυγούστου κι έπειτα θα συγκεντρωθείτε κι εσείς στην καριέρα σας και θα συναντήσετε πολλά απρόοπτα, που όμως εκτιμάται να χειριστείτε ορθά, αφού ο Ερμής στην Παρθένο σας ευνοεί. Ο Ουρανός θα σταθεί για αρκετό χρονικό διάστημα στον τομέα της υγείας και καθημερινότητάς σας, οι οποίοι πρόκειται να αλλάξουν ξαφνικά κι ολοκληρωτικά σε βάθος χρόνου. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε επάγγελμα, τα τρίγωνα Ερμή, Αφροδίτης και Άρη με τον Ουρανό θα ευνοήσουν ακόμη και τους πιο απαισιόδοξους.

3ο Δεκαήμερο

Από τις 7 Αυγούστου κι έπειτα επικεντρώνεστε σε θέματα οικονομικών και καριέρας. Συνιστάται να κρατήσετε «μικρό καλάθι», αφού ο Ποσειδώνας δε δίνει ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, μη προστατεύοντάς σας από απογοητεύσεις ή θυματοποιήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όσες ευκαιρίες εμφανίζονται δεν είναι καλές. Μην αφήνετε τις διαπραγματεύσεις που σας ενδιαφέρουν για αργότερα ή φοβούμενοι πως το αίτημά σας θα απορριφθεί, γιατί ο Πλουτώνιος τρόπος σκέψης και δράσης θα αποδειχθεί το κλειδί στην αποφυγή απογοητεύσεων. Με απλά λόγια, να εμβαθύνετε κι αναλύετε τι συμβαίνει γύρω σας, τι προθέσεις έχουν οι άλλοι για εσάς και κατά πόσο η κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται είναι πραγματική.

Αιγόκερως

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Είστε από τους τυχερούς που δεν δέχονται κάποια ισχυρή διέλευση αυτόν τον μήνα και πραγματικά για σας το σύμπαν και τα άστρα κάνουν… διακοπές και σας αφήνουν λιγάκι στην ησυχία σας. Κάντε όπως όλοι: διασκέδαση, μπάνια, ηλιοθεραπεία. Μόνο το γνωστό άγχος σας και η σοβαρότητα σας θα σας εμποδίσουν να γευτείτε τις μικρές απολαύσεις του καλοκαιριού, που είναι στις δόξες του τον Αύγουστο. Ο Άρης θα τριγωνίσει για κάποιες μέρες τον ήλιο σας, χαρίζοντας σας ενέργεια και δύναμη, η Αφροδίτη έχει ήδη φτιάξει τη διάθεση σας, ταξίδια και επαφές με εξωτερικό είναι πολύ πιθανά αυτήν την περίοδο.

2ο Δεκαήμερο

Μικρά θαύματα μπορούν να συμβούν αν υπάρχει καλή διάθεση γιατί και για σας τα άστρα είναι ευνοϊκά αυτόν τον μήνα. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να σας φέρει μικρές δυσκολίες στην αισθηματική σας ζωή και κάποια παραπάνω έξοδα, πάντως είναι μια ωραία Αφροδίτη αυτή στον Ζυγό και πολύ γενναιόδωρη επίσης. Για να χαλαρώσετε από το γεγονός ότι είστε σε διακοπές και δεν

κάνετε κάτι παραγωγικό, αξιοποιείστε τον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε για παράδειγμα να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας παίρνοντας κάποιο βιβλίο στην παραλία ή κάνοντας pilates το ηλιοβασίλεμα.

3ο Δεκαήμερο

Ανοιχτείτε, -στο απέραντο γαλάζιο, σε νέα χόμπι, σε νέες σχέσεις-, αλλάξτε και μεταμορφωθείτε σε αυτό που είναι κρυμμένο στη φαντασία σας. Το αυγουστιάτικο φεγγάρι φέρνει πληροφορίες για σας, σας καλεί να γίνετε περισσότεροι  κοινωνικοί, περισσότερο χαρούμενοι, λιγότερο ευπρεπείς, ζήστε και λίγο αντισυμβατικά σας λέει.  Είναι ένας καλός μήνας για να ζυγίσετε και να αποφασίσετε τι μετράει πιο πολύ στη ζωή σας, τι είναι σημαντικό για σας, και να αποσπάσετε λιγάκι την προσοχή σας από τη γνώμη  των άλλων και από τις κοινωνικά κατεστημένες πεποιθήσεις. Σας δίνετε και η δυνατότητα για νέες σχέσεις και νέους έρωτες αν το επιθυμείτε

Από την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα εσείς θα ευνοηθείτε  με θέματα που αφορούν το εξωτερικό η τα social media θέλω να εστιάσετε σε αυτό το κομμάτι και να μην αφήσετε ευκαιρίες να χαθούν καθώς τώρα θα υπάρχει βοήθεια  σε αυτά τα ζητήματα δεν ξέρω αν αρκετοί από εσάς ετοιμάζετε και κάποιο μακρινό ταξίδι πάντως υπάρχει μεγάλη εύνοια σε ότι σχετίζεται με το εξωτερικό. Με το Κρόνο ανάδρομο ίσως πιεστείτε λίγο οικονομικά και νιώθετε κάπως περιορισμένοι σε αυτό το κομμάτι.

2ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα θα πρέπει να εστιάσετε σε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές που έχετε προς τράπεζες ή δημόσια ταμεία για να μπόρεσε λίγο αργότερα να ησυχάσετε και να φύγει αυτός ο βραχνάς από το κεφάλι σας, συγχρόνως σας γίνεται μια πρόταση εργασίας στο εξωτερικό ή κάτι που έχει σχέση με τα social media και πιθανόν να είναι και αυτό που ονειρευόσαστε αρκετοί από εσάς.

3ο Δεκαήμερο

Ο Δίας αναδρόμησε μέσα στα οικονομικά σας τι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί από αυτό; Aύξηση λοιπόν στα οικονομικά σας εύνοια στα χρήματα και το πορτοφόλι να γεμίζει και ποιος από εμάς δεν θα το ήθελε; Σίγουρα κάποιοι από εσάς βιώνετε κάποια μοιραία γεγονότα και τελειώματα σε συνεργασίες αλλά σκεφτείτε πως όλο  αυτό γίνεται για το δικό σας καλό για να μπορέσετε να εξελιχτείτε και να πάτε ένα βήμα παρακάτω τη ζωή σας.

Υδροχόος

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος επανέρχεται σιγά-σιγά στο ζώδιό σας και βλέπετε με αυστηρότητα και σοβαρότητα τα πάντα γύρω σας. Ο δογματισμός σας πρόκειται να συγκρουστεί με εκείνον των άλλων στις αρχές του μήνα. Η λίμπιντό σας είναι στα ύψη και το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η Αφροδίτη στο Ζυγό 17-23 Αυγούστου που ευνοεί σε γνωριμίες από ταξίδια και τύχη στα ερωτικά και προσωπικά. Όσοι επιθυμείτε να τεκνοποιήσετε, είναι πολύ καλή περίοδος, χάρη στη διέλευση του Βορείου Δεσμού από τον 5ο ηλιακό σας σπίτι, το σπίτι της χαράς και των παιδιών.

2ο Δεκαήμερο

Από το Δεκαπεντάυγουστο και μετά θα έχετε κι εσείς αυξημένη λίμπιντο. Ο Ουρανός από τον Ταύρο προκαλεί απότομες αλλαγές κι εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά και οικιακά, και παράλληλα ο Κρόνος φεύγει από το δεκαήμερό σας, άρα δεν θα είναι βαρετός αυτός ο μήνας. Από τις 25 Αυγούστου μέχρι το τέλος πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ημέρες, διότι κρύβουν πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να πάτε διακοπές και να νιώσετε καλά. Η Νέα Σελήνη θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή συνεργασίες από τις 8 Αυγούστου.

3ο Δεκαήμερο

Η αντίληψή σας αυτό το διάστημα πως οι άνθρωποι γύρω σας έχουν αποκλειστικά αγνές προθέσεις πιθανότατα να σας ωθεί σε επιλογές βλαβερές για εσάς, την τσέπη, αλλά και την αυτοεκτίμησή σας. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αυτό το μήνα και δεν αποκλείεται να γίνετε θύμα παθητικο-επιθετικής συμπεριφοράς. Να έχετε το θάρρος της γνώμης σας με διπλωματικό και ψύχραιμο τρόπο, ενώ η εμβάθυνση στον ψυχολογικό σας κόσμο και η ανάλυση επαναλαμβανόμενων μοτίβων θα σας σώσει από δύσκολες καταστάσεις. Είναι καλή περίοδος για ψυχοθεραπεία. Πολύ θετικές ημέρες θα είναι από τις 12 ως τις 23 Αυγούστου, γιατί θα νιώσετε δημοφιλείς, κοινωνικοί κι αγαπητοί. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τους γεννημένους τις τελευταίες 2 ημέρες αποκαλύπτοντας θέματα σχέσεων ή συνεργασιών.

 

Από τη Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος είναι στον 1ο οίκο σας και σας στηρίζει ακόμα και ανάδρομος, επίσης βοηθητικός είναι και ο Άρης που θα βρίσκεται μέχρι τη 1η Αυγούστου μέχρι και τις 15 Αυγούστου στο δικό σας φυσικό 8ο και θα σας δώσει την ώθηση να βρείτε πρακτικές λύσεις στα οικονομικά θέματα τρίτων που ενδεχομένως να σας απασχολήσουν.

2ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου ενδεχομένως  να νιώσουν μια πίεση στα επαγγελματικά λόγω του Τ τετραγώνου που πραγματοποιείτε μεταξύ Ήλιου Κρόνου και Ουρανού. Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές δεν αρέσουν σε κανέναν αλλά δείτε το σαν μια ευκαιρία για μια δημιουργική αλλαγή, παρά σαν κάτι που πρέπει να υποστείτε και θέλετε να αντιδράσετε.

3ο Δεκαήμερο

Με τον Δία στο τρίτο σας δεκαήμερο δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Μπορείτε να αυτοπροβληθείτε και να ξεκινήσετε συζητήσεις επαγγελματικής φύσεως που λόγω αναδρομής του πλανήτη Δια να μη δείτε άμεσα αποτελέσματα τώρα αλλά συν το χρόνο να αποδώσουν καρπούς. Καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των social Media για να προμοτάρετε την επιχείρηση σας, αργά αλλά σταθερά θα δείτε σε λίγο καιρό τα αποτελέσματα.

Ιχθύες

Από την Εύη Κατσέλη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Εσείς από τις 10/8 θα εστιάσετε στις σχέσεις σας και πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να γνωρίσετε αυτή τη σχέση σε άτομα της οικογένειάς σας, αυτό θα σας ανακουφίσει και θα νιώσετε σίγουρα πιο ασφαλής με το ταίρι σας, και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να το ενισχύσετε οικονομικά. Έχετε πάρει αρκετή εύνοια από το Δία το προηγούμενο διάστημα και σίγουρα αυτή η εύνοια σας ακολουθεί οπότε κοιτάτε να περάσετε ένα καλοκαίρι ευχάριστο με πολλές εξόδους και διασκέδαση.

2ο Δεκαήμερο

Από τις 19/8 θα εστιάσετε στις σχέσεις σας θα πείτε όλα αυτά που  θέλετε να τους πείτε και από καιρό το σκεφτόσασταν αλλά δεν τολμούσατε,  και το μόνο  σίγουρο είναι πως  θα νιώσετε καλύτερα. θα προγραμματίσετε κάποιο ταξιδάκι με το ταίρι σας και θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία  περάσετε όμορφα, ενώ συγχρόνως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα  αυτό το πρόσωπο να το γνωρίσετε και στους γονείς σας και η σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο επίσημο.

3ο Δεκαήμερο

Από τις 7/8 είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να επικοινωνήσετε και να πείτε όλα αυτά που θέλετε και αναζητάτε από τον σύντροφό σας, μιλήστε του λοιπόν πείτε του τι σκέφτεστε, αν και πιστεύω πως αυτό που θέλετε είναι να πάτε μαζί διακοπές τολμήστε να του το ζητήσετε και μην φοβάστε. Αρκετοί από εσάς έχετε βιώσει απογοητεύσεις από τις σχέσεις σας και ανακαλύπτετε πως ο πρίγκιπας δεν ήταν πρίγκιπας αλλά βάτραχος μην στενοχωριέστε κάπου παρακάτω θα υπάρξει ένας πραγματικός πρίγκιπας για εσάς που θα πραγματοποιήσει όλα σας τα όνειρα.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του α΄ δεκαημέρου η κόντρα Ηλίου και Ερμή από τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας με τον Κρόνο 1/8 και 2/8 θα προκαλέσει κάποιες οικονομικές πιέσεις και άγχος στην εργασία. Από 12/8 έως 18/8 ο Ερμής θα επηρεάσει το δεκαήμερό σας από το ζώδιο της Παρθένου , θα ευνοήσει τις σχέσεις με τον σύντροφο, τις επαφές και σχέσεις με συνεργάτες και από 30/8 μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού. Από τις 16/8 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας ευνοήσει σε οικονομικές υποχρεώσεις και δάνεια. Τα ευνοϊκά τρίγωνα με Βόρειο Δεσμό και Κρόνο στις 22/8 και 23/8 φέρνουν μια ανακούφιση από τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων.

2ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του β΄ δεκαημέρου η ευνοϊκή όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 3/8 φέρνει επαφές και επικοινωνίες με συνεργάτες και μετακινήσεις με τον σύντροφό σας. Στις 4/8 και 7/8 τα τετράγωνα του Ήλιου και Ερμή με τον Ουρανό φέρνουν ακυρώσεις και οικονομικά προβλήματα και ίσως κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας. Η Αφροδίτη είναι βοηθητική στις σχέσεις σας από 8/8 έως 25/8,  και 25/8 έως 31/8 στο τομέα των οικονομικών υποχρεώσεων. Ο Άρης επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 15/8 έως 31/8 και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις και επαφές σας, ειδικά την 19/8 που μπορεί να φέρει ξαφνική ένταση και καβγάδες. Τα τρίγωνα του Ερμή με τον Ουρανό  20/8 και του Άρη με τον Ουρανό 22/8, φέρνουν ξαφνικά ταξίδια, τύχη, ανανέωση, ευχάριστη είδηση, οικονομικά έσοδα.

3ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του γ΄ δεκαημέρου ο Ερμής σας επηρεάζει στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας από 7/8 έως 11/8 και στον τομέα των σχέσεων με τους σημαντικούς άλλους από 25/8 έως 31/8. Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 9/8 έως 16/8. 10/8 η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή στις εξαπατήσεις, πιθανές οικονομικές απώλειες, ασυνεννοησία και ψέματα με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη. 11/8 ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία, εύνοια, τύχη σε οικονομικά, αυτοπεποίθηση. Στις 20/8 η αντίθεση του Ηλίου με τον Δία φέρνει τύχη, οικονομική εύνοια, επιτυχία. 25/8 μεγάλη προσοχή στις επαφές και συζητήσεις, προβλήματα σε εξαπατήσεις και ψέματα, αφού ο Ερμής είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Στις 26/8 ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει κοινωνικές γνωριμίες, φιλικές παρέες με τον σύντροφο, ευνοϊκή όψη για καλύτερη επικοινωνία και γνωριμίες για την επίτευξη των στόχων μας.

Αρέσει σε %d bloggers: