ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πανσέληνος 24.7.2021

Η Πανσέληνος στις 24.7.2021

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Η Πανσέληνος αυτό το μήνα θα έχει πολλά γεγονότα για πολλές ζωδιακές ομάδες. Πρωταγωνιστές είναι τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των πρώτων ημερών, όμως θα επηρεαστούν πολλοί ακόμη. Ο χάρτης της Πανσελήνου, παραπάνω, αποκαλύπτει τη γενικότερη διάθεση που πρόκειται να επικρατήσει.

Ξεκινώντας από τον ωροσκόπο στις 21ο 21¨ Καρκίνου και τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών, κατανοούμε πως ο αυτός ο τομέας θα μας απασχολήσει τόσο πολύ, που θα μας επηρεάσει πολύ. Ο Ερμής στις 21ο 47¨ Καρκίνου (πάνω στον ωροσκόπο) θα αποκαλύψει πολλές μυστικές σχέσεις, έρωτες ή θέματα σχετικά με τυχερά παιχνίδια ή επιπόλαιες επενδύσεις που θέτουν σε κίνδυνο οικονομικά καθώς και τα αισθήματά μας.

Το οικονομικό μέρος επιβεβαιώνεται και από την αντίθεση Άρη-Δία, που ενώ θεωρείται υπερβολική μεν, τυχερή δε, όψη, σε περίπτωση που δεν προσέξετε, μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερβολικές σπατάλες. Η Λίληθ σχηματίζει ένα Τ-τετράγωνο με την αντίθεση αυτήν, δείχνοντάς μας πως η διέξοδος βρίσκεται στις φιλίες μας και τη συναναστροφή μας με πλήθος ανθρώπων, ως προς το οποίο παρατηρούνται και πάλι θέματα ανασφάλειας που μας παρεμποδίζουν να ξεπεράσουμε προβλήματα. Συγχρόνως, η χιαστί Άρη-Πλούτωνα βάλλει οικονομικά όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στις 26ο Λέοντα ή Αιγόκερω.

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης πάνω στον Aldebaran (απλανής αστέρας) στον 11ο οίκο δείχνει την επικρατούσα ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε ομάδες ανθρώπων. Επομένως, αναμένεται αναβρασμός το επόμενο διάστημα για λόγους επικοινωνιακούς, αντιλήψεων, έως και φιλοδοξιών. Δυστυχώς, προβλέπεται έντονη χειραγώγηση μαζών το επόμενο διάστημα, πράγμα που προκαλεί, αντίστοιχα και τη χειραγώγηση σε διαπροσωπικές σχέσεις ή ακόμη και εντός του εργασιακού μας περιβάλλοντος, έχοντας τον κυβερνήτη του Μεσουρανήματος του χάρτη (Άρης) να συμμετέχει στην προαναφερθείσα χιαστί.

Η θετική έκφανση της Πανσελήνου είναι η εποικοδομητική εκμετάλλευση της ενέργειας του Ποσειδώνα, άρα αντί για υπερβολές και λανθασμένες κινήσεις, συνιστάται η επένδυση του χρόνου μας σε δημιουργικές, καλλιτεχνικές ή πνευματικές δραστηριότητες. Δηλαδή, αντί να παίξουμε στο καζίνο, ας παίξουμε με τα παιδιά μας, αντί να πλάσουμε μία ψεύτικη πραγματικότητα στο μυαλό μας, προκειμένου να αντέξουμε τις σκληρές συνθήκες που επικρατούν, να προσευχηθούμε, να διαλογιστούμε, να συζητήσουμε αποκολλημένοι από τις προσωπικές μας απόψεις ή έστω να ακούσουμε μουσική. Όσοι έχουν πλανήτες προσωπικούς ή ωροσκόπο μεταξύ 20ο-23ο Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύ, έχουν τη δυνατότητα να δουν τα θετικά στοιχεία της Πανσελήνου. Επιπροσθέτως, προβλέπονται απελευθερωτικοί χωρισμοί από άτομα που μειώνουν την αυτοεκτίμησή μας, χάρη στη χιαστί Ήλιου-Δία, που επηρεάζει Λέοντες και Ιχθύες μεταξύ 0ο – 3ο.

Για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά έχουμε ως εξής:

Κριός: Οι φίλοι σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτές τις ημέρες, όμως δώστε μεγάλη προσοχή και στα ερωτικά σας, αφού η χιαστί Ήλιου-Δία προκαλεί ασυνεννοησίες κι απομάκρυνση.

Ταύρος: Η καριέρα, οι συνεργασίες ή οι σχέσεις με συναδέλφους πρόκειται να σας απασχολήσουν. Προσέξτε τα συμβόλαια που υπογράφετε.

Δίδυμος: Ζητήματα ταξιδιών, σπουδών και διεύρυνσης του νου θα έχουν κυρίαρχο ρόλο. Τείνετε να εμβαθύνετε στα πράγματα περισσότερο απ’ ό,τι συνηθίζετε.

Καρκίνος: Η προσοχή εστιάζεται στον τρόπο που λαμβάνετε και δίνετε εκτίμηση προς τους κοντινούς σας ανθρώπους. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, προσέξτε μην πείτε καμιά κουβέντα παραπάνω.

Λέων: Σχέσεις, συνεργασίες, αντιμετώπιση φόβων, αποκαλύψεις και αυτοπραγμάτωση είναι μόνο λίγα από τα πράγματα που φαίνεται να εστιάζετε την προσοχή σας αυτό το διάστημα.

Παρθένος: Θέματα αυτοπεποίθησης, φοβιών ή ψυχικής ή σωματικής υγείας πρόκειται να ανέβουν στην επιφάνεια ώστε να αντιμετωπιστούν. Φίλοι, παιδιά και σύντροφοι μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ζυγός: Πρόκειται να σας απασχολήσουν θέματα ερωτικά, κοινωνικοποίησης ή όσοι έχετε ή θέλετε να κάνετε παιδάκια θα στρέψετε εκεί την προσοχή σας.

Σκορπιός: Ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιον γονέα σας, θα επέλθουν ξανά στην επιφάνεια. Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σας κάνει καχύποπτους, όμως ταυτοχρόνως δίνει τη δυνατότητα αποκάλυψης της αλήθειας.

Τοξότης: Θα κάνετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Θα ταξιδέψετε, θα ανταλλάξετε απόψεις με άλλους, ενώ πολλοί υμών θα ξεκινήσετε νέες σπουδές ή θα μάθετε κάτι καινούριο.

Αιγόκερως: Αν χειριστείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται καλά, τότε θα βρείτε νέες πηγές εσόδων, αποκτημάτων ή θα βελτιώσετε τις υπάρχουσες.

Υδροχόος: Έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο με αυτήν την Πανσέληνο. Θέματα αυτοπραγμάτωσης απορροφούν τόσο την ενέργειά σας, που μπορεί και να αποσπαστείτε από τους ανθρώπους γύρω σας. Αν έχετε μυστικά που θέλετε να κρατήσετε κρυφά πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ.

Ιχθύς: Η Πανσέληνος αυτή αναμένεται προκλητική, εφόσον καλείστε να αντιμετωπίσετε ψυχικής φύσεως ζητήματα. Αποδεχθείτε τον εαυτό σας και θυμηθείτε πως όλοι έχουμε τρωτά σημεία κι ευαισθησίες.

Αρέσει σε %d bloggers: