ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ήλιος-Κρόνος αντίθεση, Ήλιος -Ουρανός τετράγωνο: Εν αναμονή του απρόβλεπτου.

Ήλιος-Κρόνος αντίθεση, Ήλιος -Ουρανός τετράγωνο: Εν αναμονή του απρόβλεπτου.

Από την Βάλια Παγίδα

Το τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, το πλανητικό σκηνικό μας ετοιμάζει τα καλύτερα! Είναι γεγονός ότι διανύουμε τη περίοδο που γιορτάζουν οι Λέοντες, και δεν θα γινόταν διαφορετικά αν δεν παίρναμε και εμείς οι υπόλοιποι λίγο από το vibe τους.

Όταν ο  Ήλιος είναι στο Λέοντα τότε μπορούμε να πούμε ότι επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας, υπάρχει αυξημένη αυτοπεποίθηση, θέλουμε να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε τις καλοκαιρινές μέρες . Ο Λέοντας είναι ψυχαγωγός, ευγενικός ενθουσιώδης αλλά και ντόμπρος και εγωιστής.

Καθώς ξεκινά ο Αύγουστος, τη δεύτερη κιόλας μέρα, στις 2/08 δηλαδή, ο Ήλιος που θα βρίσκεται στη 10η μοίρα του Λέοντα, θα συναντήσει απέναντί του ακριβώς το Κρόνο στη 10η μοίρα του Υδροχόου, δημιουργώντας έτσι μια αντίθεση ακριβείας μεταξύ  Ήλιου -Κρόνου.

O Kρόνος στον Υδροχόο σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με τις σχέσεις με τα κοινά, τις οργανώσεις τις ομάδες, την πολιτική.  Ο Κρόνος εκεί είναι φιλόδοξος, τίμιος και με ορθή κρίση. Μη ξεχνάμε βέβαια ότι ο Υδροχόος έχει σαν παραδοσιακό κυβερνήτη του τον Κρόνο οπότε μπορούμε να μιλήσουμε και για ψυχρότητα και αυταρχισμό.

Όταν έχουμε λοιπόν αντίθεση μεταξύ Ηλίου-Κρόνου αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι δυσκολίες και περιορισμούς, καθυστερήσεις και εμπόδια. Επίσης  μπορεί να σημαίνει και την διακοπή μιας σχέσης (επαγγελματικής, φιλικής, ερωτικής).

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 06/08 ο Ήλιος θα βρεθεί στη 14η μοίρα του Λέοντα και θα σχηματίσει τετράγωνο ακριβείας με τον Ουρανό που βρίσκεται στη 14η μοίρα τουΤαύρου.

Ο Ουρανός στο Ταύρο στην ουσία μας μιλάει για μια αλλαγή που χρειάζεται να γίνει. Ο Ουρανός ζορίζεται πολύ σαν θέση στο Ταύρο μιας και ο Ταύρος σα ζώδιο είναι σταθερό δεν αλλάζει γνώμη και συνήθειες εύκολα και γενικά απεχθάνεται τις ριζοσπαστικές αλλαγές που τον καλεί ο Ουρανός να κάνει.

Όταν ο Ήλιος κάνει όψη  τετραγώνου με τον Ουρανό τότε μπορούμε να πούμε ότι επικρατεί μια αστάθεια, μια έλλειψη πρακτικότητας και αυτοπειθαρχίας.  Ξαφνικά γεγονότα έρχονται στο προσκήνιο και ανατρέπουν  τα ως τώρα δεδομένα.

Με βάση  τις παραπάνω όψεις, βλέπουμε ότι σχηματίζεται ένας σχηματισμός στο σταυρό των σταθερών, το γνωστό και ως  Τ-τετράγωνο.  Ένα Τ-τετράγωνο σε σταθερά ζώδια σημαίνει ότι υπάρχει η τάση να αναζητούμε εμμονικά σχεδόν, την υλοποίηση στόχων, που από τη μια είναι καλό γιατί υπάρχει η σταθερότητα και η επιμονή μέχρι να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Βέβαια, στο συγκεκριμένο Τ-τετράγωνο που σχηματίζεται, στη κορυφή του βρίσκεται ο Ουρανός το οποίο σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε μια τάση για εκτονωθεί η συγκρατημένη ενέργεια που έχει συσσωρεύσει ο Κρόνος και τώρα με τον Ουρανό, μοιάζει με χύτρα ταχύτητας έτοιμη να πετάξει τη βαλβίδα προς τα πάνω.  Πράγματα θα γίνουν ξαφνικά, μπορεί να προκύψουν ζητήματα πρακτικής και οικονομικής φύσης κυρίως που να επιζητούν απαιτητικά την προσοχή σας για την άμεση λύση τους. 

Το διάστημα που θα είναι ενεργό αυτό το Τ-τετράγωνο ξεκινάει από τις 31/07 μέχρι και τις 10/08.

Θα επηρεάσει κυρίως τα σταθερά τελευταίες μέρες πρώτου δεκαημέρου, αρχές δευτέρου δεκαημέρου και συγκεκριμένα Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόος που έχουν τον  Ήλιο τους ή τον Ωροσκόπο τους μεταξύ 10-14 μοίρες.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο συγκεκριμένος σχηματισμός είναι ο αστάθμητος παράγοντας που όλοι λίγο πολύ θα πρέπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ώστε να μην μας έρθει κάπως, ειδικά για τα σταθερά ζώδια, η αλλαγή αυτή.

Αρέσει σε %d bloggers: