ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αστρολογικό  Ημερολόγιο Αύγουστος 2021

Αστρολογικό  Ημερολόγιο  Αύγουστος  2021

Από τη Ράνια Μαρκέλλη

Ο Αύγουστος πάντα είναι ο αγαπημένος μήνας του καλοκαιριού που συνήθως εμπνέει για να τον τραγουδήσουμε και να αναδείξουμε την ομορφιά του, ενώ παράλληλα είναι αφιερωμένος στην ανάπαυση, στις διακοπές, στη δροσιά του βουνού και της θάλασσας.. Ο Αύγουστος του 2021 είναι ένας μήνας λίγο περίεργος  που δεν τον λες και μήνα διακοπών έτσι όπως τις ξέρουμε αλλά περάσαμε και χειρότερα και ελπίζουμε σε καλύτερα! Χαρακτηρίζεται από την αναδρομή  του Ουρανού στον Ταύρο, τις ανατροπές που συνεπάγεται και  τον φόβο της αλλαγής που εμπεριέχει η προσκόλληση στον παλιό τρόπο σκέψης. Ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα και προσφέρει παρόλα αυτά ευχάριστες στιγμές και  ζωτική δύναμη για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Κατά τη διάρκεια του μήνα  ο Ήλιος επιστρέφει στην Παρθένο και εστιάζει την προσοχή μας στην οργάνωση και τον προγραμματισμό στα νέα δεδομένα. Με τη Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι καλούμαστε να δημιουργήσουμε νέα  δεδομένα στην ζωή μας για να προβάλλουμε τον εαυτό μας και έπειτα η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα δώσει φως σε ευκαιρίες για σημαντική προσωπική βελτίωση και μεταμόρφωση. Ο μήνας κλείνει με την  είσοδο του Ερμή στον Ζυγό που θα τονίσει τη ανάγκη της διπλωματικής οδού σε καθημερινές υποθέσεις σαν τη βέλτιστη επιλογή.

Πλανητικά Γεγονότα Αυγούστου  2021

11- Αυγούστου: Ο Ερμής  εισέρχεται στην Παρθένο έως 30.8.21.

Ο Ερμής εισέρχεται στο οικείο περιβάλλον του, την αναλυτική και εργατική Παρθένο και αυτό σημαίνει μια περίοδος αυξημένης διανοητικής δραστηριότητας όπου θέλουμε να οργανώσουμε και να προγραμματίσουμε την καθημερινότητα μας. Η ανάλυση των καταστάσεων,  ο ρεαλισμός και η λογική θα υπερισχύουν. Το ενδιαφέρον στρέφεται σε στόχους και έργα που έχουμε στο μυαλό μας και αυτό το διάστημα μπορούμε να τα ερευνήσουμε διεξοδικά και να τα εφαρμόσουμε. Υπάρχει σκεπτικισμός στις  επικοινωνίες μας  και τις πληροφορίες που λαμβάνουμε τις επεξεργαζόμαστε επιμελώς και ελέγχουμε την αξιοπιστία τους, προκειμένου για να οργανώσουμε τις κινήσεις μας.

30-Αυγούστου:  Ο Ερμής εισέρχεται  στο Ζυγό  και η  επικοινωνία γίνεται πιο ευγενική , διπλωματική και με διάθεση διατήρησης των ισορροπιών. Η ανάγκη εξισορρόπησης των καταστάσεων για να επικρατούν ειρηνικές συνθήκες και η εύρεση συμβιβαστικών λύσεων είναι το πρώτο ζητούμενο στις διαπραγματεύσεις μας. Από την άλλη η αντανάκλαση των προκλήσεων δεν αποκλείει να ξετυλιχθούν γεγονότα που δεν είναι και τόσο ειρηνικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής στην Παρθένο

11.8: αντίθεση με το Δία

13.8: τετράγωνο με τη Λίλιθ

15.8: τετράγωνο με το Βόρειο Δεσμό.

19.8: σύνοδος με τον Άρη.

20.8: τρίγωνο με τον Ουρανό.

25.8: αντίθεση με Ποσειδώνα

26.8: τρίγωνο  με Πλούτωνα.

16- Αυγούστου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό έως  10.9 .21.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της στο ζώδιο του Ζυγού, αξιοπρεπής και διπλωματική, τονίζει την αρμονία, τη συνοχή και το συμβιβασμό σε όλες τις σχέσεις. Νιώστε τις επιθυμίες της καρδιάς και εκδηλώστε αρμονικά την συντροφική διάθεση που αντιπροσωπεύει αυτή η θέση. Η γοητεία τονίζεται και η διακριτική αισθητική επηρεάζει τις επιλογές μας. Επιτυχία αυτό το διάστημα σε τομείς τέχνης , αισθητικής και  μόδας.

19.8: τρίγωνο με τη Λίλιθ

21.8: τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό

23.8:  τρίγωνο με Κρόνο

26.8: αντίθεση με Χείρωνα

19- Αυγούστου: Ο Ουρανός σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην 14°47΄ Ταύρου  έως  6. 1.22.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ουρανού στον Ταύρο έρχεται να σημάνει ένα μικρό διάλλειμα στις έντονες ανατροπές και τις ξαφνικές αλλαγές που βιώνουμε, χωρίς ωστόσο να σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει ή να μας αναστατώνει ακόμα και στην αναδρομή του. Είναι η εποχή για να εξετάσουμε τα γεγονότα που προέκυψαν να ελέγξουμε τη στάση μας σε αυτά και να αλλάξουμε την οπτική που τα προσεγγίζουμε, να προβληματιστούμε για ό,τι μας προκάλεσε αναστάτωση ή δυσαρέσκεια. Είναι ένα διάστημα πέντε μηνών όπου μας δίνεται ο χρόνος να εξετάσουμε τη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων μας και να πορευτούμε με στόχο να βρούμε νέους τρόπους ανάπτυξης. Καθώς οι αλλαγές μειώνουν  λίγο ταχύτητα πρέπει να εξετάσει ο καθένας τα δεδομένα που προέκυψαν από τις περιστάσεις χωρίς φόβο και προσκόλληση στις παλιές δομές. Ωστόσο μέσα από την αναδρομή του μπορεί να μας δώσει λύσεις εκεί που δεν το περιμέναμε σε προβλήματα που μας ταλαιπωρούν.

23-Αυγούστου: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 00:35 π.μ.,  έως 22 Σεπτεμβρίου.

Το πέρασμα του Ηλίου στην Παρθένο σηματοδοτεί ένα διάστημα οργάνωσης, καθαρότητας  και ταξινόμηση των θεμάτων. Ο Ήλιος από την πρακτική και ρεαλιστική Παρθένο φωτίζει το μυαλό μας και τονίζει την ικανότητα διάκρισης. Φωτίζει την υγεία και τα ζητήματα που σχετίζονται με θέματα υγείας και φροντίδας, ενώ η ενέργεια μας γίνεται πιο συγκροτημένη με καλύτερη ικανότητα διάκρισης των συνθηκών που μας περιβάλλουν. Λίγη παραπάνω προσοχή αυτό το διάστημα στην υπερβολική αυτοκριτική που τελικά οδηγεί σε επεισόδια άγχους. Ας δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στη σοφία μέσα από τις εμπειρίες  και να εκμεταλλευτούμε την περίοδο αυτή για καλύτερη οργάνωση με ρεαλισμό και ευελιξία.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος στην Παρθένο

1.8:  σύνοδο με τον Ερμή

2.8:  αντίθεση με τον Κρόνο

5.8:  τρίγωνο με τον Χείρωνα

7.8:  τετράγωνο με τον Ουρανό

20.8: αντίθεση  με το Δία

27.8: τετράγωνο με τη Λίλιθ

29.8: τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό

Επιπλέον..

  • Ο Δίας συνεχίζει σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο Υδροχόου και θα διανύσει από 29° 37’ έως 25°   42’.
  • Ο Κρόνος συνεχίζει σε ανάδρομη κίνηση στον Υδροχόο από 10° ♒ 17 έως 08° 08.
  • Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες  από 22° ♓ 51 έως 22° ♓  09.
  • Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω από 25°♑ 13’ έως 24°♑ 36’.

Φεγγάρια Αυγούστου 2021

Νέα Σελήνη :  8 Αυγούστου 2021   :  4:51 μμ, ώρα Ελλάδος στην   16°  14’ του Λέοντα.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα.  Το ζώδιο του Λέοντα συνδέεται με τη χαρά μέσα από την διασκέδαση, τη διάθεση για έρωτα και ξενοιασιά, τη χαρά με τα παιδιά. Ο νέος κύκλος γεγονότων που ξεκινά μέσα από την παθιασμένη συνάντηση Ηλίου-Σελήνης στο Λιοντάρι φουντώνει το πάθος και τον ενθουσιασμό για ζωή. Η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό δίνει ένα νέο φεγγάρι ανατρεπτικό. Ξαφνικά γεγονότα φέρνουν ανατροπές στα σχέδια μας και σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας. Το ζώδιο του Λέοντα αφορά και τους ηγέτες και δεν αποκλείεται αποφάσεις που θα ανακοινωθούν να προκαλέσουν αναταραχές.  Η παρουσία του Ερμή κοντά στη Νέα Σελήνη δείχνει μια απόλυτη στάση που δεν επιτρέπει να δεχτούμε εύκολα τις αντιδράσεις των άλλων, ενώ μας ενθαρρύνει να ονειρευόμαστε και να σκεφτόμαστε μεγαλεπίβολα σχέδια. Ταυτόχρονα κινεί τα συναισθήματα και προτρέπει να ακούσουμε και να ανοίξουμε  την καρδιά για να νιώσουμε την ενέργεια των συναισθημάτων. Ζητούμενο: Η εσωτερική σχέση με τον εαυτό μας και η αποδοχή μας από τους άλλους είναι ένα ζήτημα που θα ξυπνήσει ο Ουρανός για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε μια διαφορετική νέα επίγνωση της αξίας μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Χείρωνα θα λειτουργήσει σα θεραπευτικό δώρο για να απελευθερωθούμε από προσωπικές συναισθηματικές πληγές που προέρχονται από το παρελθόν ίσως και την παιδική μας ηλικία!

  *Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, που έχουν γεννηθεί στο 2ο  δεκαήμερο.

Πανσέληνος- 22  Αυγούστου 2021 :   3:02 μμ ώρα Ελλάδος, στην 29° 37’ του  άξονα Υδροχόου-Λέοντα.  Η Πανσέληνος  στον άξονα του Υδροχόου στοχεύει στο να αποκαλύψει και να φωτίσει καταστάσεις που ξεκίνησαν στην Νέα Σελήνη. Ζητά να βρούμε την εξισορρόπηση, την ισοτιμία αλλά και την αυθεντικότητα που περιβάλλει τις σχέσεις μας. Ζητά την κοινωνική ευαισθητοποίηση  και συνεργασία, ενώ ό,τι στηρίζεται στο ψέμα και την υποκρισία δεν μπορεί να λειτουργήσει πλέον.  Ήρθε η ώρα τώρα να δούμε και να εξισορροπήσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις που κρύβαμε κάτω από το χαλί, να τις αποδεχτούμε με ρεαλισμό και να δούμε τις νέες  ευκαιρίες που μας δίνονται για προσωπική βελτίωση. Η θετική αλληλεπίδραση με αληθινούς φίλους και οι αυθεντικές σχέσεις είναι μέσα στη δυναμική αυτής της Πανσελήνου. Η Πανσέληνος στον φιλελεύθερο και ιδεαλιστή Υδροχόο φέρνει στο επίκεντρο ενδιαφέροντος μας την ανάγκη να εξισορροπήσουμε τη συναισθηματική ικανοποίηση μας στις σχέσεις με φιλίες. Τη δυναμική αυτής της Πανσελήνου τονίζει η παρουσία του Δια και αυξάνει την ανάγκη της συναισθηματικής ελευθερίας.  Δημιουργεί υπερβολική κατάχρηση της ενέργειας μας χωρίς να υπολογίζουμε τα όρια, τις αντοχές ή τις δυνατότητες μας, με αποτέλεσμα να παίρνουμε ρίσκα που πιθανόν να εμπεριέχουν και απώλειες.  

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, που έχουν γεννηθεί στο 3ο  δεκαήμερο.

Άστρο-περπατήματα και σημαντικές όψεις.

1-Αυγούστου:   *  Σύνοδος Ήλιου με τον Ερμή στις 9° 32’ Λέοντα. Ενθουσιασμός και χαρά  στις σχέσεις με έντονη ανάγκη για συζητήσεις και συναντήσεις , μετακινήσεις. Σημαντική μέρα για την προώθηση κάποιου νέου έργου , ενός δημιουργικού σχεδίου που μπορούμε να εκφράσουμε και να το επικοινωνήσουμε στο περιβάλλον μας με άνεση. Δημοσιότητα και καλή εντύπωση στους άλλους.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

  • Μετά την ενθουσιώδη συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο στο δρόμο του βρίσκεται ο Κρόνος που έρχεται να μπλοκάρει την αυτοπεποίθηση και να περιορίσει την έκφρασή μας και να δημιουργήσει δυσάρεστες σκέψεις . Είναι μια όψη που προκαλεί φόβο και ανασφάλειες και μπορεί να μας δημιουργήσει διλλήματα και αμφιταλάντευση. Θα πρέπει να τολμήσουμε να είμαστε ανοιχτοί για να μην δημιουργηθούν αδιέξοδα και συγκρούσεις λόγω διαφορετικών απόψεων.  *Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

2-Αυγούστου:  *Ο Ήλιος στις 10° 11’ Λέοντα αντίθεση με τον Κρόνο στον  Υδροχόο. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με πιθανά εμπόδια και περιορισμούς ή την επιβολή κάποιων κανόνων που θα επηρεάσουν τη διάθεση μας και θα βάλουν ένα φρένο στον ενθουσιασμό. Ανεξάρτητα τα εμπόδια η επαφή με το κέντρο του εαυτού μας και η φλογερή επιθυμία μπορεί  να κρατήσει ζωντανό τον ενθουσιασμό και να συνεχίζουμε πιο προσεκτικά να περνάμε καλά ακόμα και αν συμβιβαστούμε για λίγο σε μια πιο οριοθετημένη κατάσταση.

 *Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

3-Αυγούστου: *Η Αφροδίτη στις 14° 41’ Παρθένου τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα φέρει ενθουσιασμό και τύχη στον τομέα των σχέσεων . Μια ευχάριστη έκπληξη, μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία ή ένα κεραυνοβόλος έρωτας, θα μπορούσε να προκύψει κατά ένα περίεργο τρόπο. Πειραματισμοί στην εμφάνιση μας με πρωτότυπα στυλ μπορούν να ανανεώσουν την εικόνα μας. Μια ενδιαφέρουσα ώθηση θα μπορούσε να διευκολύνει στα οικονομικά μας .

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο  2ο δεκαήμερο.

-Ερμής 14° 42’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 14° 42’ Ταύρου. Η συμπεριφορά μας μπορεί να γίνει λίγο επιθετική και νευρική σήμερα με απότομες εναλλαγές που μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια και επιπλοκές αν αφεθούμε στον ενθουσιασμό και την παρόρμηση της στιγμής. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια προβλήματα με το μεταφορικό μέσο ή σε ηλεκτρονικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμαι.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του  Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

6 – Αυγούστου:  *Ο Ήλιος στις 14° 44’ Λέοντα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτές τις μέρες δεν λείπουν τα απρόοπτα και οι αλλαγές συνεχίζουν να μας ανατρέπουν τα δεδομένα με απρόοπτες εξελίξεις και δυσάρεστες εκπλήξεις που θα προκαλέσουν συγκρούσεις, εντάσεις ή χαοτικές καταστάσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

9 – Αυγούστου:  *Η Αφροδίτη στις 22° 41’ Παρθένου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σύγχυση και απογοήτευση σε αισθηματικές υποθέσεις μπορεί να φέρει αυτή η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Εξιδανικεύσεις και φαντασιώσεις που μπορεί να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η αφέλεια και η ανάγκη επιβεβαίωσης μέσα από την κολακεία μπορεί να μας μπερδέψουν σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Ένας πλατωνικός έρωτας μπορεί να μας προσελκύσει το ενδιαφέρον και την επιθυμία να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Συστήνεται αυξημένη προσοχή στις συναλλαγές μας αλλά και στις σχέσεις μας γιατί τις μέρες αυτές τα ανεδαφικά όνειρα στοιχίζουν ακριβά.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

10-Αυγούστου*Ο Ερμής στις 28° 24’ Λέοντα σε αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο. Απόφυγε τις σοβαρές δοσοληψίες σήμερα, διασκέδασε αλλά χωρίς να παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις ενώ δεν θα πρέπει να εκθέτεις τις απόψεις σου σε σοβαρά θέματα. Η επιπολαιότητα και η υπερβολική κουβεντούλα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να υπάρχει διάδοση πληροφοριών που δεν είναι βέβαιο ότι εξυπηρετεί.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

11-Αυγούστου: *Η  Αφροδίτη στις 24° 59’ Παρθένου σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Βοηθητικό τρίγωνο που μπορεί να προωθήσει σημαντικά μια αισθηματική σχέση με έντονη ερωτική σφραγίδα. Ένας μεγάλος έρωτας ή μια καθοριστική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από κοινωνικές επαφές και θα είναι άμεση η ερωτική έλξη.  Επιπλέον  εμμονή και επιμονή σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να οδηγήσει σε κατάλληλους χειρισμούς προκειμένου να μπορεί κάποιος να το τακτοποιήσει.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

18-Αυγούστου: *Ο Ερμής σύνοδο με τον Άρη στις 12° 48’ Παρθένου. Διανοητική υπερένταση και ανυπομονησία στα λόγια και τις πράξεις  και γρήγορη διεκπεραίωση των υποθέσεων. «Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» σήμερα για αυτό θέλει λίγο προσοχή για να μην πούμε λέξεις που μπορεί με την οξύτητα τους  να πληγώσουν. Σήμερα μπορούμε να αναλάβουμε δράση και να τακτοποιήσουμε διάφορα μαστορέματα ή τεχνικές εργασίες με πολύ καλό αποτέλεσμα. Επιπλέον μέσα από σαφή και εύστροφη επικοινωνία μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις που θα βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων και στην υποστήριξη των ιδεών μας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

19-Αυγούστου: *Ο Ήλιος στις 27° 14’ Λέοντα σε αντίθεση με Δία στον  Υδροχόο.

Η επιπολαιότητα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές σπατάλες για καλοπέραση αλλά και για επίδειξη με υπέρμετρη έμφαση στο εγώ μας. Η τύχη βοηθά να έρθουν εύκολες λύσεις και ευκαιρίες για επέκταση. Δείξε τον εαυτό σου φωτεινό και σεμνό και αυτό θα βοηθήσει να επιτύχεις τελικά καλύτερα αποτελέσματα στους στόχους σου.

 *Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

20-Αυγούστου: *Ο Ερμής στις 14° 47’ Παρθένου σε τρίγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Εφευρετικότητα  και απίθανες ιδέες θα μας βγάλουν από αδιέξοδα. Ημέρα γεμάτη εναλλαγές και απρόοπτα , απρόσμενες συναντήσεις, πληροφορίες και ειδήσεις που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα βοηθητικές σήμερα.  Ενασχόληση με θέματα που μέσα από τη λεπτομερή ανάλυση τους θα μπορούμε να φτάσουμε στην ουσιαστική και ριζική επίλυση τους. Καλή μέρα για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού  σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

22-Αυγούστου:  *Ο Άρης στις 14° 47’ Παρθένου σε τρίγωνο με Ουρανό στον  Ταύρο. Ανάγκη να ανατρέψουμε τα δεδομένα , να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να απελευθερωθούμε από δεσμούς που περιορίζουν. Ενώ επιδιώκουμε την τελειότητα στις κινήσεις μας, ο Ουρανός φέρνει αιφνιδιαστικές ανατροπές και μας οδηγεί στην ανάληψη ρίσκου χωρίς να δίνουμε την  απαραίτητη προσοχή στη λεπτομέρεια.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

23-Αυγούστου:  *Η  Αφροδίτη στις 8° 40’ Ζυγού σε τρίγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο. Αξιοπιστία στις σχέσεις –σταθερότητα-διευκολύνσεις. Υπάρχει πνεύμα συνεργασίας στις συναλλαγές και οικονομικές συμφωνίες που υπόσχονται σταθερότητα. Γνωριμίες και σχέσεις μπορεί να προκύψουν με άτομο που υπάρχει διαφορά ηλικίας. Βοηθητικές ημέρες για ανάπτυξη δεσμών και κοινωνικές επαφές με συμφέρουσες διαπραγματεύσεις. Λήψη σημαντικών αποφάσεων με διάρκεια ενώ πολύτιμες συμβουλές μπορεί να βοηθήσουν από μεγαλύτερα άτομα που έχουν εμπειρίες.

*Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

24-Αυγούστου *Ο Ερμής στις 22° 20’ Παρθένου σε αντίθεση με Ποσειδώνα στους  Ιχθύες. Σύγχυση και παρανοήσεις επικρατούν για αυτό είναι καλύτερο να αποφεύγουμε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σήμερα. Υπάρχει μια ασάφεια και παραπληροφόρηση και δεν μπορούμε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει. Παρεξηγήσεις σε επικοινωνίες και συζητήσεις θέλουν προσοχή, ενώ λόγω αφηρημάδας μπορεί να γίνουν σημαντικές παραλείψεις ή να προκύψουν απώλειες αντικειμένων. Προσοχή λοιπόν σε απώλειες που παραμονεύουν και επιπλέον να αποφεύγουμε χώρους που μπορεί να είναι εστίες μικροβίων και μολύνσεων.

 *Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

 26-Αυγούστου: *Ο Ερμής στις 24° 42’ Παρθένου σε τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μετά από ένα διήμερο μπερδεψούρας το μυαλό δουλεύει καλύτερα και μπορούμε να αντιληφθούμε πιο καθαρά τις καταστάσεις και να συλλάβουμε οποιαδήποτε κρυφή πληροφορία ή δύσκολη έννοια. Η παρατηρητικότητα είναι αυξημένη και μέσα από εξονυχιστική έρευνα μπορούμε να διερευνήσουμε και να ξεμπερδέψουμε μυστήρια ή παρασκηνιακές καταστάσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Σταθερού και  Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο   3ο  δεκαήμερο.

Σελίδα Facebook  AstroRan – Ταξίδι στα Άστρα: @rania.markelli

Αρέσει σε %d bloggers: