ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2021: Επιτέλους κάποια καλά νέα!

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2021: Επιτέλους κάποια καλά νέα!

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου θα γεννηθεί στις 7 του μηνός, στις 02.51 την νύχτα, στην 14ο Παρθένου κ για την Ελλάδα θα έχει ωροσκόπο στην 5 Λέοντα:

Αρχετυπικά το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με την αξιοπιστία, την μεθοδικότητα, την λογική, την ακρίβεια, την έρευνα, το κριτικό πνεύμα κ την προσοχή στη λεπτομέρεια, την μετριοφροσύνη αλλά κ με την υγεία κ την υγιεινή. Επίσης όμως κ με την  επιφυλακτικότητα, την συγκράτηση, την τυπικότητα, την σχολαστικότητα, την επικριτικότητα, τη στενοχώρια κ το άγχος:  η Νέα λοιπόν αυτή Σελήνη θα χρωματιστεί από αυτές ακριβώς τις ιδιότητες. Ας την δούμε πιο αναλυτικά:

Η Ν.Σ. γίνεται (για την Ελλάδα) στον 2ο Οίκο κ από την αρχή μας εστιάζει την προσοχή στα οικονομικά θέματα. Γίνεται στην κυβέρνηση κ την έξαρση του Ερμή, άρα ο Ερμής έχει τον πρώτο λόγο επί αυτής, στο όριο κ το πρόσωπο της Αφροδίτης, άρα κ η Αφροδίτη θα συνεισφέρει την ενέργειά της, ενώ δεδομένου ότι είναι νυχτερινός χάρτης, κυβερνήτρια της τριπλότητας είναι η ίδια η Σελήνη.  Η τελευταία πτολεμαΐκή όψη που σχημάτισε η Σελήνη πριν πάει να συναντήσει τον Ήλιο, ήταν η αντίθεση με τον Δία, πριν ακόμα αφήσει το ζώδιο του Λέοντα, οπότε αυτήν ακριβώς την ενέργεια μεταφέρει στην Ν.Σ. ενώ η πρώτη όψη που θα σχηματίσει αμέσως μετά είναι τρίγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που έχει βαρύνουσα σημασία επειδή είναι σχεδόν σε απόλυτη ιδιομοιρία με την Ν.Σ. (14ο. 38΄ Παρθένου γίνεται η ΝΑ κ 14ο.39΄ Ταύρου βρίσκεται ο Ουρανός), πριν πάει σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Πλούτωνα κ σύνοδο με τον Άρη. Το τρίγωνο αυτό με τον Ουρανό θα χαρακτηρίσει αυτήν την περίοδο καθώς θα φέρει νέες συνθήκες, αλλαγές, θα επισπεύσει σχέδια τα οποία έχουμε κάνει, δίνοντας τους νέο «αέρα» κ άλλη δυναμική, κ φέρνοντας μας έμπνευση κ λύσεις.
Στο να τελεσφορήσουν τα όσα υπόσχεται το τρίγωνο Ουρανού – Ν.Σ. συνηγορούν 2 ακόμα παράγοντες: το γεγονός ότι η Σελήνη είναι γρήγορα, άρα επιδιώκει τις αλλαγές κ τις επιφέρει αλλά κ το τρίγωνο (επίσης ιδιομοιρίας) Άρη – Πλούτωνα, που μας μιλάει για οργάνωση, θέληση κ αυτοπεποίθηση κ μας υπόσχεται πως ότι αποφασίσουμε να αλλάξουμε κ δουλέψουμε άμεσα για κάτι, αυτό θα εδραιωθεί κ θα κρατήσει!

Ο κυβερνήτης της Ερμής βρίσκεται στο Ζυγό, ζώδιο της Αφροδίτης, στην αέρινη τριπλότητα που του ταιριάζει, κ μάλιστα στην 10ο , εκεί δλδ που στις 19 Οκτωβρίου ο Ερμής θα κάνει την στάση ορθοδρόμησης του, ενώ η Αφροδίτη, που επίσης έχει εξουσία επί της Ν.Σ. αλλά κ επί του Ερμή βρίσκεται στην κατοικία της στον Ζυγό, στην 25ο, ακριβώς στην μοίρα που ο Ερμής, στις 28 Σεπτεμβρίου θα κάνει την στάση αναδρομής του. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι 2 κυβερνήτες της Ν.Σ. δείχνουν την επόμενη αναδρομή του Ερμή, «κλειδώνοντας» τις μοίρες μέσα στις οποίες θα γίνει. Δεδομένου ότι η αναδρομή του Ερμή θα ξεκινήσει μέσα σε αυτήν την Ν.Σ., θα είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η επίδραση της Ν.Σ. αυτής δεν θα είναι μέχρι την επόμενη Ν.Σ. αλλά θα πάρει κ όλον τον Οκτώβριο, μέχρις ότου ο Ερμής πιάσει την 25ο Ζυγού. Επίσης, η συνθήκη αυτή μιλάει για πράγματα που θα αποφασιστούν κ κυρίως αφορούν σχέσεις κ συνεργασίες (Ζυγός) κατά την διάρκεια αυτής της Ν.Σ. (διότι ο Ερμής κ η Αφροδίτη είναι οι εξουσιαστές της), αλλά στην συνέχεια θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις, αμφιταλαντεύσεις, επαναδιαπραγμάτευση (βασικές ιδιότητες του Ζυγού) κ ίσως κ ανάκληση κάποιων αποφάσεων! Τόσο ο Ερμής όσο κ η Αφροδίτη έχουν υποστηρικτικές όψεις: Ο Ερμής βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, ενώ η Αφροδίτη, παρά την δυσκολία του τετραγώνου από τον Πλούτωνα (το οποίο όμως αντιμετωπίζει πιο εύκολα γιατί βρίσκεται μέσα σε δικό της ζώδιο) το οποίο σαφώς θα προκαλέσει ίντριγκα κ θα εξάψει τα πάθη, δέχεται με τρίγωνο την ευμένεια κ την καλοτυχία του Δία!


Για να δούμε όμως τι έχει να μας πει κ ο δωδεκατημοριακός χάρτης της Ν.Σ.

Βλέπουμε τον δωδεκατημοριακό Ωροσκόπο να έχει έρθει στον 3ο Οίκο,  επάνω στον Ερμή που συμβολίζει τόσο τους εφήβους όσο κ την πληροφορία, την «είδηση» , δείχνοντας μας την κατώτερη κ μέση εκπαίδευση κ τα Μέσα Ενημέρωσης (ας μην ξεχνάμε ότι ξεκινούν τα σχολεία εν τω μέσω πολλών συζητήσεων κ αμφιβολιών για το θέμα της πανδημίας κ των εμβολιασμών κ ότι τα fake news διακινούνται σαν τρελά από όλες τις κατευθύνσεις!). Η ίδια η Ν.Σ. έχει έρθει στον 7ο οίκο (ετεροκαθοριζόμενη), επάνω στον Δία, δεχόμενη όμως τετράγωνο από τους δωδεκατημοριακούς Ποσειδώνα κ Δία: Ας μην είμαστε υπεραισιόδοξοι, κ ας προσέξουμε τις τάσεις κερδοσκοπίας που θα είναι έντονες. Ο δωδεκατημοριακός Ερμής πηγαίνει σε σύνοδο με τον Κρόνο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους σχέση: ενώ ο απλός χάρτης μας λέει για συγκροτημένη σκέψη, με βάθος, εδώ βλέπουμε ότι οι γραμμές έχουν χαραχτεί κ κανείς δεν κάνει πίσω. Η δωδεκατημοριακή Αφροδίτη έχει έρθει επάνω στον ωροσκόπο, προσπαθώντας να βοηθήσει όσο γίνεται τουλάχιστον στην οργάνωση κ στην αντίληψη του τι είναι πρακτικό χρήσιμο κ τι όχι, βάλλεται όμως κ αυτή αλλά κ ο Ωροσκόπος από το τετράγωνο του δωδεκατημοριακού Κρόνου, μια συνθήκη που μας μιλάει κ για οικονομική στενότητα αλλά κυρίως για το αίσθημα της πίεσης που αισθανόμαστε, που έρχεται από γύρω μας κ που δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε.

Σε προσωπικούς χάρτες τώρα: Επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν Φώτα, Ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες από την 12ο μέχρι την 17ο μεταβλητών (Παρθένου, Ιχθύων, Τοξότη, Διδύμων). Μεγαλύτερη εύνοια θα έχουν (όσοι έχουν τα προαναφερθέντα) σε  ζώδια της Γης καθώς κ οι Καρκίνοι κ Σκορπιοί. Για να δείτε τι θα κινητοποιηθεί στον χάρτη σας κ ποιος είναι ο τομέας ενδιαφέροντος, δείτε σε ποιο Οίκο γίνεται για εσάς η Ν.Σ. γιατί εκεί ακριβώς θα έχετε εξελίξεις. Δείτε επίσης σε ποιόν Οίκο σας διελαύνει ο Ουρανός, δλδ, σε ποιον Οίκο σας αντιστοιχεί η 14ο Ταύρου που βρίσκεται ο Ουρανός τώρα: από εκεί θα έρθει η έμπνευση, ή η κινητοποίηση, ή η βοήθεια ώστε να κάνετε τα απαιτούμενα βήματα. Θυμηθείτε πως ότι αποφασίσετε να αλλάξετε τώρα κ να δουλέψετε για αυτό, θα εδραιωθεί κ θα κρατήσει!

Αρέσει σε %d bloggers: