ΛΟΙΠΑ

Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό 27/09 με 18/10

Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό 27/09 με 18/10

Απο τη Μαρία Σόγια

Ο Ερμής ως γνωστόν είναι ο βασικός πλανήτης της επικοινωνίας. Ανάλογα το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκετε στο γενέθλιο χάρτη , χρωματίζει τη σκέψη  καθώς και τον τρόπο επικοινωνίας του ατόμου. Περίπου κάθε 100 μέρες ο Ερμής αλλάζει την φορά του και γυρνάει ανάδρομος. Μερικές μέρες πριν αλλάξει φορά είτε προς την μια είτε προς την άλλη κατεύθυνση η κίνηση του γίνεται αισθητά πιο αργή . Εκείνες τις ημέρες χρειάζεται περισσότερη προσοχή αυτό διαρκεί περίπου ένα δεκαήμερο. Θεωρητικά την περίοδο που ο πλανήτης αυτός είναι ανάδρομος  υπάρχει μια γενική ασυνεννοησία , πολλές παρεξηγήσεις , προβλήματα σε συναντήσεις ,συμφωνίες , καθυστερήσεις σε προγραμματισμένα ταξίδια ή ακόμα και σε προγραμματισμένες συμφωνίες. Πάντα όμως πρέπει να λαμβάνουμε υπ όψιν μας και το ζώδιο στο όποιο είναι ο Ερμής στην περίοδο της αναδρομής του .

Ο Ερμής στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021 θα γυρίσει ανάδρομος στην 27 μοίρα του ζυγού και θα ολοκληρώσει την αναδρομή του στις 18 Οκτώβριου στην 10 μοίρα του ζυγού. Η αναδρομή αυτή του Ερμή θα επηρεάσει κυρίως όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού . ( κριούς ,ζυγούς ,καρκίνους ,αιγόκερους) αλλά όλοι θα αισθανθούμε αυτή την επιρροή του ανάδρομου στον οίκο του ωροσκοπίου μας που γίνεται η διέλευση αυτή.

Οι σημαντικότερες όψεις που θα κάνει ο ανάδρομος Ερμής είναι στις 1/10 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον αιγόκερο , στην 24 μοίρα, επηρεάζοντας αρκετά όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά σε αυτές τις μοίρες του κριού, ζυγού, καρκίνου , αιγόκερου. Θα βιώσουν αρκετή πίεση πιθανών από θέματα του παρελθόντος τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο για άλλη μια φορά .   Στις 04/10 έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία από τον υδροχόο στην 22 μοίρα , το οποίο θα δώσει μια ανάσα στους δίδυμους, ζυγούς , υδροχόους του τελευταίου δεκαήμερου, ίσως να έχουν την δυνατότητα να επιλύσουν κάποιο πρόβλημα που έχει έρθει στο προσκήνιο από το παρελθόν θέλει όμως αρκετή προσοχή γιατί μπορεί να αισθανθούν υπερβολική αισιοδοξία και να αναλάβουν παραπάνω υποχρεώσεις από όσες μπορούν να φέρουν εις πέρας καθώς και να πουν εύκολα ναι σε κάτι που με μια δεύτερη σκέψη θα έλεγαν όχι . Στις 9 Οκτωβρίου έχουμε την σύνοδο με τον Άρη στην 16 μοίρα του ζυγού. Εδώ προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι κριοί ,ζυγοί, καρκίνοι και αιγόκεροι του δευτέρου δεκαήμερου. Είναι μια μέρα που θα επικρατήσει ένταση και νευρά καθ όλη τη διάρκεια της. Το μυαλό μπορεί να υπερλειτουργεί αλλά με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να γυρνά και να υπεραναλύει και θέματα από το παρελθόν τα οποία δεν έχουν λυθεί και οδηγούν σε περεταίρω διενέξεις και όχι σε πραγματική επίλυση του προβλήματος . Όσοι επηρεάζονται από αυτή την όψη θα πρέπει να επιδείξουν υπομονή καθώς δεν διαρκεί πολύ , επίσης πρέπει να προσέχουν για τυχόν ατυχήματα λόγο της υπερέντασης τους καθώς και τις ταχύτητας .Τέλος, στις 17 Οκτωβρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη στον τοξότη στην 10 μοίρα , επηρεάζοντας κυρίως τους διδύμους , τοξότες , παρθένους και ιχθύες γεννημένους τέλος πρώτου αρχές δευτέρου δεκαήμερου. Αυτή η όψη θα φέρει ίσως κάποιο παλιό φλέρτ ή σχέση στην ζωή σας μπορεί όμως να σας φέρει και χρήματα τα οποία σας οφείλουν από το παρελθόν.

Πώς θα σας επηρεάσει η αναδρομή του Ερμή συμφώνα με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας?

Κριός

Όσο διαρκεί ο ανάδρομος Ερμής ίσως αντιμετωπίσετε νεύρα από τυχόν παρεξηγήσεις. Είναι μια απαιτητική περίοδος οπού θα χρειαστείτε νηφαλιότητα και ψυχραιμία για να επιλύσετε τα  διάφορα προβλήματα που θα προκύπτουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είναι καλό να είστε απόλυτοι και δογματική καθώς με ανάδρομο Ερμή η κρίση σας δεν θα είναι και τόσο καθαρή. Μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά κρατήστε αποστάσεις και μία ουδέτερη στάση. Αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για να εκφράσετε τις απόψεις σας γιατί είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθούν ή να παρερμηνευτούν. Χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την περίοδο καθαρά για προσωπική ανάπτυξη , στρέψτε όλη αυτή την ενέργεια δημιουργικά προς τα μέσα . Ναι , ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας μπορεί να μην σας καταλαβαίνουν ή ακόμα μπορεί να νιώθετε ότι και εσείς οι ίδιοι δεν καταλαβαίνετε τον ίδιο σας τον εαυτό και τους αλλού. Δώστε χρόνο , δουλέψτε όλα αυτά που νιώθετε ότι θέλετε να πείτε μέσα σας και μετά τον ανάδρομο μπορείτε να τα κοινοποιήσετε στους άλλους.

Ταύρος

Τα προβλήματα τα οποία μπορεί να εμφανιστούν στα επαγγελματικά και  ιδιαίτερα στη δουλειά καθημερινά μπορεί να σας κουράσουν. Ασυνεννοησία ,καθυστερήσεις ,περιττός εκνευρισμός και ένταση σαν φυσικό επακόλουθο αυτής της κατάστασης είναι μέσα στο πρόγραμμα. Διανύεται μια περίοδο που η καθημερινότητα σας θα διαταραχτεί αισθητά. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να διαταραχθεί ως φυσικό επακόλουθο και η υγεία σας. Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να σας προκαλέσει άγχος που με τη σειρά του μπορεί να αποβεί επιβλαβές για την υγεία σας. Ψυχική και σωματική. Είναι φυσικό να νιώθετε μειωμένη ενέργεια . ευεργετικό θα ήταν να υιοθετήσετε μια καθημερινή ρουτίνα(  καλύτερη διατροφή , φυσική άσκηση , ξεκούραση) ώστε να κρατήσετε ισορροπίες αυτή την απαιτητική περίοδο.

Δίδυμος

Αυτές τις ημέρες θα νιώθετε κάπως περίεργα καθώς θα είσαστε γεμάτοι δημιουργική ενέργεια που θα δυσκολεύεστε να εσωτερικεύσετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια . Από την άλλη αν είστε καλλιτέχνης είναι η κατάλληλη στιγμή να κλειστείτε κάπου και να αρχίσετε να δημιουργείτε. Είναι μια περίοδος που ενδείκνυται για επανασυνδέσεις ερωτικού περιεχομένου. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν ο ανάδρομος να φέρει πρώην φλερτ ή φίλους στην πόρτα σας. Για όσους έχουν παιδιά μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος στην επικοινωνία σας καθώς θα υπάρχουν μικροπαρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν με τη σειρά τους σε εντάσεις και προστριβές.

Καρκίνος

Σαφώς και διανεύετε μια περίοδο εσωστρέφειας. Ίσως το ιδανικό είναι να αποτραβηχτείτε λίγο από την κοινωνική σας ζωή και να εστιάσετε στα του σπιτιού σας. Μπορεί να προκύψουν θέματα με το σπίτι , ζημιές , ηλεκτρικές βλάβες ή ίσως ξαναέρθει στο προσκήνιο κάποια επισκευή που αποφεύγατε να κάνετε εδώ και καιρό. Υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψουν θέματα με την πατρογονική σας οικογένεια τα οποία νομίζατε πως είχαν διευθετηθεί και κάποιοι από εσάς μπορεί να μετακομίσετε στο πατρικό σας ή σε κάποιο σπίτι που μένατε παλαιοτέρα με την οικογένεια σας. Όλο αυτό έχει και τη θετική του πλευρά, καθώς ήδη διανεύετε μια περίοδο εσωστρέφειας. Διαχειριστείτε άμεσα τα πρακτικά θέματα τα οποία σας φέρνει αυτή η διέλευση και για τα υπόλοιπα δώστε χρόνο και σκεφτείτε διεξοδικά, θα έχετε ευκαιρία να τα λύσετε όλα μετά τον ανάδρομο με μεγαλύτερη διαύγεια.

Λιοντάρι

Η ταλαιπωρία αν αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι καθώς και οι καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας είναι δεδομένη. Επίσης μπορεί να προκύψουν θέματα με τα αδέρφια και τους γείτονες. Βλάβες στο κινητό ή στον υπολογιστή , παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στα social είναι όλα πιθανό να συμβούν. Μην μπείτε σε διαδικασία διενέξεων σκεφτείτε ότι όλοι πέρασαν ένα δύσκολο καλοκαίρι και ότι μετά τον ανάδρομο θα φτιάξουν τα πράγματα. Όσο για τα ταξίδια προετοιμαστείτε λίγο καλύτερα , εφοδιαστείτε με υπομονή και μην τρέχετε . Για τις βλάβες που μπορεί να συμβούν στα ηλεκτρονικά σας δεν μπορείτε ουσιαστικά να προετοιμαστείτε , κάντε ένα back up σε ένα σκληρό για καλό και για κακό και επισημοποιήστε τα με προσοχή μην τους κάνετε οι ίδιοι κάποια ζημία. Και μην ξεχνάτε, προλαβαίνετε να κάνετε εκείνο το σέρβις στο αυτοκίνητο που τόσο καιρό έχετε αμελήσει.

Παρθένοι

Είναι μία περίοδος που μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες και τις πεποιθήσεις που μέχρι σήμερα διέπουν τη ζωή σας. Επίσης κάποιο οικονομικό θέμα από το παρελθόν ίσως ξανακάνει την εμφάνιση του. Κάποιος λογαριασμός που αμελήσατε ίσως, έξοδα τα οποία δεν είχατε διαχειριστεί και τώρα επανέρχονται ζητώντας άμεση διευθέτηση. Δεν είναι όμως απίθανο να σας έρθουν και χρήματα τα οποία περιμένατε να μπουν στο λογαριασμό σας και αυτά δεν έχουν μπει ακόμα.  

Ζυγός

Είναι μια περίοδος με πολλές πιθανότητες για επανασύνδεση ιδιαίτερα αν είσαστε παντρεμένοι και σκεφτόσαστε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Μετά από σκέψη μπορεί να αισθάνεστε αυτή την περίοδο ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση καθώς και εσωτερικά. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να πάρετε το χρόνο σας και να σκεφτείτε τι θέλετε από τον σύντροφο σας καθώς και από τον εαυτό σας, ούτος ώστε με το που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, για μια καλύτερη ζωή και ποιο ουσιαστικές σχέσεις.

Σκορπιός

Είναι μια μοναχική περίοδος για εσάς και σε αυτό συμβάλει κατά πολύ ο ανάδρομος. Από τη μία μπορεί αυτή η εσωτερική αναμόχλευση να σας βοηθήσει να καταλάβετε τις φοβίες και τα άγχη σας καθώς και τα λάθη τα οποία ενδεχομένως έχετε κάνει και από την άλλη να ξεκαθαρίσετε μέσα σας πώς θέλετε να ζήσετε, να παλέψετε με τους δράκους σας και στο τέλος να βγείτε στο φώς. Φτιάχνοντας μια ζωή όπως την έχετε ονειρευτεί. Θέλει όμως προσοχή να μην βυθιστείτε τόσο στη σκέψη σας και στη φαντασία σας ώστε να αλλοιώσετε την πραγματικότητα.

Τοξότης

Φίλοι από το παρελθόν θα εμφανιστούν στη ζωή σας . Έντονη κινητικότητα στο φιλικό σας περιβάλλον. Επίσης είναι μια ιδανική περίοδος για να σκεφτείτε τα όνειρα σας και τιε επιθυμίες σας έτσι ώστε να καταστρώσετε τα σχέδια σας για το μέλλον και να αναπτύξετε τυχόν ιδέες που έχετε έτσι ώστε να περάσουν από την φαντασία στην πραγματικότητα.

Αιγόκερος

Στην κοινωνική σας ζωή μπορεί να έχετε χαθεί με κάποια άτομα λόγο των περιστάσεων της ζωής και αυτή την περίοδο να ξανακάνουν την εμφάνιση τους . Καθυστερήσεις στα επαγγελματικά , ίσως εκείνη η προαγωγή να αργεί ή αντιθέτως μπορεί κάτι που περιμένατε πολύ καιρό τώρα να γίνει . Όπως θα μπορούσε να έρθει μια πρόσκληση για ένα κοινωνικό γεγονός την οποία εσείς δεν περιμένετε καθόλου.

Υδροχόος

Είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε εκείνα τα σεμινάρια αυτογνωσίας ή εκείνο το μεταπτυχιακό ακόμα και την εκμάθηση μια ξένης γλώσσας που συνεχώς αναβάλλετε. Όσοι ήδη κάνετε ανώτερες σπουδές μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που μπορεί να οφείλονται σε παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις . Όσοι έχετε κανονίσει ταξίδια στο εξωτερικό καλό θα ήταν να τα οργανώσετε διεξοδικά ως και την τελευταία λεπτομέρεια Επίσης μπορεί να έχετε μια επανασύνδεση ή νέα από ένα άτομο το οποίο ζει στο εξωτερικό ή είναι ξένος.

Ιχθύς

Περιουσιακά θέματα τα οποία σας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν και δεν έχουν διευθετηθεί θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο .Τυχόν οικονομικές υποθέσεις οι οποίες δεν έχουν ταχτοποιηθεί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια περιμένοντας να δοθούν λύσεις . Από την άλλη όμως μεριά χρήματα τα οποία σας χρωστούν τρίτοι μπορεί να έρθουν επιτέλους τώρα στα χέρια σας. Αποφύγετε προς το παρόν τις οικονομικές και περιουσιακές συζητήσεις και μέχρι την αναδρομή του Ερμή αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η κρίση σας να είναι θολωμένη και έτσι να μην είναι όλο αυτό προς όφελος σας.

Αρέσει σε %d bloggers: