ΛΟΙΠΑ

Η ηλιακή χρονιά των ρομαντικών του ζωδιακού – Ζυγός

Η ηλιακή χρονιά των ρομαντικών του ζωδιακού

Απο τη Μάρω Κουβάτσου

Ζυγός, Α΄ Δεκαήμερο (23 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου, 0°00΄ – 9°59΄ )

Η ηλιακή σας χρονιά ξεκινά κάτω από την επιρροή της ολικής Σεληνιακής Έκλειψης του Μαΐου που πραγματοποιήθηκε στο 3οηλιακό σας σπίτι, στις 5°29’ του Τοξότη, τη μοίρα της Υπηρεσίας κατά Sepharial, σε εξάγωνο με το δεκανό σας. H επιρροή της θα διαρκέσει έως και τις 19 Νοέμβρη, χαρίζοντας διαύγεια και αρμονικές σχέσεις με συγγενείς και κοντινό περιβάλλον.

Ήδη από τις αρχές Αυγούστου, έως και τις 18 Δεκέμβρη, ο Κρόνος από τον Υδροχόο και 5ο ηλιακό σας οίκο τριγωνίζει το δεκαήμερο, επηρεάζοντας τους γεννημένους 29 Σεπτέμβρη – 3 Οκτώβρη, ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 6° – 10°. Είναι η καλύτερη εποχή να χτίσετε γερά θεμέλια και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, αφού δε σας λείπει η αφοσίωση και η πειθαρχία. Δεν αποκλείεται η δημιουργία σχέσης έπειτα από ώριμη σκέψη, και πιθανόν με μια διαφορά ηλικίας.

Έως και τις 30 Σεπτέμβρη, ο Άρης βρίσκεται στο δεκανό σας, γεμίζοντάς σας αυτοπεποίθηση και έξτρα δυναμισμό. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ενέργεια εποικοδομητικά και εκμεταλλευτείτε τον έντονο μαγνητισμό που σας προσφέρει, αποφεύγοντας τις όποιες αψιμαχίες.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 30 Απριλίου 2022 πραγματοποιείται σε χιαστί με το δεκανό, στις 10°35’ του Ταύρου και 8οηλιακό σας οίκο. Συγκεντρωθείτε σε έναν ξεκάθαρο στόχο, προκειμένου να μετουσιώσετε σταδιακά, έως και τις 25 Οκτώβρη 2022, την αρχική αβεβαιότητα και τις φοβίες σας σε μια εντυπωσιακή εσωτερική ισορροπία, επιτυγχάνοντας την Εκπλήρωση που προτείνει ο Kozminsky για την εν λόγω μοίρα.

Από 8 Μαΐου έως το Νοέμβρη του 2022, ο Δίας βρίσκεται στον Κριό, σε αντίθεση με το δεκαήμερό σας, φέρνοντας εντάσεις στις σχέσεις και μια τάση πλεονεξίας, για τους γεννημένους 23 Σεπτέμβρη – 1 Οκτώβρη, ή όσους έχουν πλανήτες στις 0° – 8°. Αν επιλέξετε να αναζητήσετε την ευτυχία μέσα σας, χωρίς να απαιτείτε αυτά που οι άλλοι δεν είναι σε θέση να σας δώσουν, δε θα λείψουν οι ευκαιρίες και η καλή τύχη. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί την εποχή που ο Δίας γυρίζει ανάδρομος, από 29 Ιουλίου και εξής, οπότε και η απληστία, οι διατροφικές ατασθαλίες και κάθε είδους υπερβολές μπορεί να σας παρασύρουν.

Από 24 Αυγούστου έως και τα τέλη του το γεννέθλιου έτους, ο Ερμής βρίσκεται στο δεκανό σας, κάνοντάς σας έξτρα επικοινωνιακό και ευέλικτο, ευνοώντας σχέσεις με αδέρφια και κοντινά ταξίδια. Όταν θα γυρίσει ανάδρομος στο δεκαήμερο, μεταξύ 10 – 24 Σεπτέμβρη, σας πιάνει μια γενικότερη τάση ανασκόπησης, ενώ δεν αποκλείονται συναντήσεις από το παρελθόν, αλλά και δυσκολίες στη συνεννόηση με τους γύρω σας και λοιπές καθυστερήσεις.

Ζυγός, Β΄ Δεκαήμερο (4 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου, 10°00΄ – 19°59΄ )

Η νέα ηλιακή σας χρονιά σας βρίσκει κάτω από την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης της 10ης Ιουνίου, που έλαβε χώρα στις 19°47΄ Διδύμων και 9ο ηλιακό σας οίκο, σε τρίγωνο με το δεκαήμερο και σε σύνοδο με τους απλανείς Nihal και Bellatrix, που χαρίζουν ευστροφία, επιφυλακτικότητα, στρατηγικό ταλέντο και μαχητικό πνεύμα,ανοίγοντας μια περίοδο έως και τις 19 Νοέμβρη, ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με το εξωτερικό ή για να συνεχίσετε τις σπουδές σας, απελευθερωμένοι από συνήθειες και περιορισμούς του παρελθόντος.

Ο Ερμής τώρα γυρίζει ανάδρομος μεταξύ 27 Σεπτέμβρη – 18 Οκτώβρη, οπότε και η έμφαση δίνεται στο παρελθόν, με σχετικές απρόσμενες συναντήσεις, νευρικότητα, καθυστερήσεις στις συναλλαγές και γενική ασυνεννοησία. Προσέξτε τί λέτε και κρατήστε μικρό καλάθι σε αυτά που ακούτε, ειδικά όταν ο ανάδρομος επισκέπτεται το δεκαήμερο 5 – 18 Οκτώβρη.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο και 5ο ηλιακό σας σπίτι τριγωνίζει το δεκανό, από το Δεκέμβρη έως και το Μάρτη του 2022. Διαθέτετε την αντοχή και το οργανωτικό πνεύμα να φέρετε εις πέρας κάθε δημιουργικό σχέδιο, ενώ μπορεί και να προχωρήσετε στη δημιουργία σχέσης με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο ή μικρότερό σας. Οι γεννημένοι 12 – 13 Οκτωβρίου, ή όσους έχουν πλανήτες στις 18° – 19°, θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία από 1 Σεπτεμβρίου – 10 Δεκέμβρη του 2022 λόγω αναδρόμησης, να εκμεταλλευτούν την ευεργετική επιρροή.

Η ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιείται σε εξάγωνο με το δεκανό, στις 12°16’ Τοξότη και 3οηλιακό σας οίκο, ενεργοποιώντας τον Alwaid, φύσεως Άρη και Κρόνου, που αυξάνει τη μαχητικότητα και τη διάθεση να κατακτήσετε τους στόχους σας. Κάθε πρόβλημα φαίνεται να λύνεται ως δια μαγείας και η δύναμη και ο ενθουσιασμός σας εντυπωσιάζουν, έως και τις 30 Απριλίου 2022. Πρόκειται μάλιστα για την κατάλληλη συγκυρία για δημιουργία νέας σχέσης, που θα συμβαδίζει με τον αισθησιασμό και την πληρότητα που υπόσχεται η συγκεκριμένη μοίρα κατά Sepharial.

Η Αφροδίτη βρίσκεται ανάδρομη στον Αιγόκερω στο 4οηλιακό σας σπίτι, σε τετράγωνο με το δεκανό, από 5 έως 28 Ιανουαρίου, μια ταραχώδη περίοδο, όπου οι οικογενειακές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και καλό είναι να αποφεύγονται οι σπατάλες. Παλιοί φίλοι και εραστές μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους, έρχεται η στιγμή να επιλύσετε καρμικά ζητήματα σε σχέση με το σπίτι και την αίσθηση του ανήκειν, αλλά δεν αποκλείεται και να συναντήσετε μια αδελφή ψυχή.

Η ηλιακή χρονιά κλείνει με μια ακόμη Ηλιακή Έκλειψη να σας επηρεάζει άμεσα, στις 30 Απριλίου στη μοίρα Εκπλήρωσης, 10°35’ του Ταύρου, και 8ο ηλιακό οίκο. Η επιρροή της, σε χιαστί με το δεκανό, θα διαρκέσει έως και τις 25 Οκτωβρίου, οπότε οι ανασφάλειες και φοβίες σας θα χτυπήσουν κόκκινο, μέχρι να καταφέρετε να πετύχετε βήμα-βήμα τη γαλήνη, προσδιορίζοντας τί ακριβώς είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να επιτύχετε και περιορίζοντας τις ενέργειές σας στην πραγματοποίησή του.

Ζυγός, Γ΄ Δεκαήμερο (14 Οκτωβρίου – 23 Οκτωβρίου, 20°00΄ – 29°59΄ )

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και 4οηλιακό σας οίκο, σε τετράγωνο με το δεκαήμερό σας, έχει εντείνει την ανάγκη να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο του χαρακτήρα και της δύναμής σας, ήδη από το 2018, γεγονός που φέρνει απίστευτες εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας στις οικογενειακές σχέσεις, έως ότου μάθετε να υπερασπίζεστε τα δικαιώματά σας, μεταμορφώνοντας τον ίδιο σας τον εαυτό και την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σας. Η επιρροή του Πλούτωνα στους γεννημένους 13 – 16 Οκτωβρίου έχει αρχίσει πια να υποχωρεί. Μέσα στο 2021, επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί 17 – 19 Οκτωβρίου, ενώ οι γεννημένοι 20 – 22 Οκτωβρίου βιώνουν την όψη μέσα στο 2022.

Η νέα ηλιακή χρονιά σας ξεκινά υπό την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης της 10ης Ιουνίου στις 19°47΄ Διδύμων και 9ο ηλιακό σας οίκο. Η σύνοδος της έκλειψης με τους απλανείς Nihal και Bellatrix χαρίζει μαχητικότητα, στρατηγικές ικανότητες και καθαρή σκέψη που θα σας βοηθήσουν σε νέα ξεκινήματα σχετικά με το εξωτερικό και τις σπουδές σας έως και τις 19 Νοέμβρη.

Ήδη από 23 Ιουλίου – 31 Δεκέμβρη, ο Δίας από τους Ιχθύες και6οηλιακό οίκο έρχεται να τριγωνίσει το δεκαήμερo και όλες οι προκλήσεις φαίνεται πως υποχωρούν. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την τύχη της περιόδου για να διασφαλίσετε τη γενικότερη υλική και πνευματική ανάπτυξη και ευημερία σας και να βελτιώσετε με κάθε τρόπο την καθημερινότητά σας, διευρύνοντας τους ορίζοντες και αυξάνοντας τις οικονομικές σας απολαβές μέσα από επενδύσεις, σπουδές και επιχειρήσεις. Αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα και την υπεραισιοδοξία κατά την αναδρομή 23 Ιουλίου – 18 Οκτώβρη.

Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στις αρχές της νέας ηλιακής χρονιάς από 27 Σεπτέμβρη – 18 Οκτώβρη 2021, αλλά και στις 14 Γενάρη – 3 Φλεβάρη 2022. Συναντήσεις από το παρελθόν, άγχος, καθυστερήσεις και δυσκολίες στις επικοινωνίες είναι το κλειδί της περιόδου. Συγκρατείστε τα νεύρα σας και διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας σε κούφιες υποσχέσεις, κυρίως όταν ο ανάδρομος επισκέπτεται το δεκανό, μεταξύ 27 Σεπτέμβρη – 7 Οκτώβρη και 25 Γενάρη – 3 Φλεβάρη.

Η επιρροή της μερικής Σεληνιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται σε χιαστί με το δεκανό στις 19 Νοεμβρίου 2021, στις 27°17’ του Ταύρου και 8οηλιακό σας οίκο, διαρκεί έως τις 30 Απριλίου 2022, φέρνοντας ταραχές, φοβίες και ανασφάλειες στην επιφάνεια. Θυμηθείτε ότι η ευτυχία μπορεί να παραχθεί μόνο μέσα από την ίδια την ικανοποίηση, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει για τη συγκεκριμένη μοίρα ο Carelli, και φανείτε διαλλακτικοί, προχωρώντας στους απαιτούμενους συμβιβασμούς, προκειμένου να βγείτε εν τέλει νικητές από τις κρίσεις.

Από 7 Μαρτίου – 20 Σεπτέμβρη, ο Κρόνος από τον Υδροχόο και 5ο ηλιακό οίκο τριγωνίζει το δεκανό, επηρεάζοντας τους γεννημένους 14 – 19 Οκτώβρη, ή όσους έχουν πλανήτες στις 20°– 25°. Χτίστε το μέλλον σας, βασιστείτε στα δημιουργικά σας ταλέντα, και εκμεταλλευτείτε την πειθαρχία που σας διακατέχει. Τώρα ευνοείται η δημιουργία μιας ώριμης σχέσης, αλλά και η ενασχόληση με μεσιτικά, ανακαινίσεις ή γενικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι.

Αρέσει σε %d bloggers: