ΛΟΙΠΑ

Αναλυτικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

Κριός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινάει με μειωμένη διάθεση που προκαλείται εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων γύρω σας. Ο Άρης έχει πια φύγει από το δεκαήμερό σας, άρα δε θα έχετε τόσα νεύρα, τουλάχιστον. 7-16 Οκτώβρη θα έχετε την εύνοια της Αφροδίτης που θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα, να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέο κόσμο και μάλιστα δεν αποκλείονται επανασυνδέσεις με παλιές σχέσεις, ή παλαιότερες γνωριμίες που δεν είχαν εξελιχθεί όπως θα θέλατε. Να είστε πολύ προσεκτικοί όμως, γιατί ο Ερμής, πέρα από ανάδρομος, θα βρίσκεται στην αντισκιά του Ποσειδώνα, γεγονός που θα σας κάνει να τα βλέπετε όλα ρόδινα αυξάνοντας τις πιθανότητες να απογοητευτείτε. Είναι καλό να επενδύσετε το χρόνο σας με τους φίλους σας, αφού φαίνεται πως τους παίρνετε και σας παίρνουν στα σοβαρά. Φροντίστε να έχετε οπλιστεί με καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση, γιατί κατά τα τέλη του μήνα θα πιεστείτε από φίλους, σ

2ο Δεκαήμερο

Ως και τα μέσα του μήνα θα τσακώνεστε με τους γύρω σας, διότι ο Άρης στο Ζυγό δημιουργεί ένα κλίμα καθωσπρεπισμού που δεν σας επιτρέπει να εκφραστείτε ‘Κριαρίσια’, όπως θέλετε. Στις 5 Οκτώβρη, επίσης, η χιαστί Άρη-Ουρανού με τον δεύτερο ανάδρομο θα σας κάνει να έχετε νεύρα για παλαιότερες καταστάσεις. Ατυχήματα και χωρισμοί είναι πιθανοί αν δεν σκεφτείτε πριν πράξετε ή μιλήσετε. 17-25 Οκτώβρη θα ηρεμήσετε στα αισθηματικά, χάρη στην Αφροδίτη στον Τοξότη στο δεκαήμερό σας. Αναμένεται πιο ήρεμη διάθεση, πιο ανάλαφρη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων και αισιοδοξία. Όσοι είστε ελεύθεροι, ευνοείστε σε γνωριμίες.

3ο Δεκαήμερο

Ασυνεννοησίες με τον περίγυρό σας αναμένονται τις πρώτες ημέρες του μήνα, διότι ο Ερμής αναδρομεί στο δικό σας δεκαήμερο στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, επομένως μην εκπλαγείτε από επανασυνδέσεις. Να προσέχετε τι λέτε, αλλά και τι σας λένε, όπως και τι υπογράφετε. Ο Δίας είναι ακόμη στον δεκανό σας, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας, ιδίως προς το δεύτερο μισό του μήνα. 13-23 Οκτωβρίου τα ερωτικά σας σάς απασχολούν ιδιαίτερα και φαίνεται να έχετε ευκαιρίες, όμως δώστε προσοχή στον τρόπο που φέρεστε και αναζητάτε προσοχή, αφού το τετράγωνο Ηλίου-Πλούτωνα σας κάνει αρκετά χειριστικούς κι εκκεντρικούς.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Με τον Κρόνο στον 11ο οίκο σας και σε καλή κατάσταση (στην κυριαρχία του), παίρνετε βοήθεια για την κοινωνική και επαγγελματική σας ανέλιξη μέσω φίλων, συλλόγων ή και άλλων ομάδων ανθρώπων. Η αναδρομή του βρίσκεται σε ισχύ το πρώτο μισό του μήνα, καλώντας σας να επανεξετάσετε ζητήματα φιλίας, επαγγελματικών, όπως αντίστοιχα και των γενικότερων αξιών σας, με σκοπό να προβείτε στις απαραίτητες αλλαγές μόλις ορθοδρομήσει. Οι σχέσεις σας με τους συγγενείς σας καλυτερεύουν και θα είναι η χείρα βοηθείας σας σε καταστάσεις που δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε. 7-16 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σας δίνει ευκαιρίες για γνώση ή εργασία από το εξωτερικό και αισιοδοξία για το μέλλον.

2ο Δεκαήμερο

Μεγάλη προσοχή κατά την αναδρομή του Ερμή, όσον αφορά τη συνεννόησή σας με τους άλλους και την επισύναψη νέων συμφωνιών. Ο Ουρανός συνεχίζει να προκαλεί αστάθεια στα οικονομικά σας, όμως και να σας χαρίζει ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένατε. 16 Οκτωβρίου ο Άρης σχηματίζει αντισκιά με τη Σελήνη και θα θέλετε να μαλώσετε με όλους. Όλος ο μήνας είναι ικανός να σας δώσει επαγγελματικές ευκαιρίες, όμως μετά από αρκετή έρευνα.

3ο Δεκαήμερο

Θετικός εκτιμάται να είναι για εσάς αυτός ο μήνας για τα επαγγελματικά σας, αφού από τον μία σχηματίζονται όψεις που σας αναστατώνουν εσωτερικά, όμως φαίνεται να χειρίζεστε θετικά αυτήν την ένταση. Μέχρι τις 30 του μήνα, δώστε μεγάλη προσοχή στα νεύρα σας, γιατί μπορεί να δείξετε το λάθος πρόσωπο σε περιπτώσεις που δεν θα έπρεπε. Θα εμφανίζονται κερδοφόρες ευκαιρίες, νέες και παλαιότερες, απλά χρειάζεται προσοχή κατά τη διάρκεια αναδρομής του Ερμή, διότι συνήθως μόλις τελειώνει το φαινόμενο, μετανιώνουμε για τις απερίσκεπτες/βιαστικές επιλογές μας. 31 Οκτωβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στην αντισκιά του Ήλιου, είναι μία τυχερή όψη και θα σας επηρεάσει θετικά στην αύξηση του κύκλου γνωριμιών.

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Ταύρος

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Βρισκόσαστε σε φάση αναθεώρησης ως προς τα αισθηματικά σας, ίσως θέλετε να χωρίσετε, ίσως να επιστρέψετε σε μια σχέση και να την φτιάξετε καλύτερη, πάντως να ξέρετε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Ζυγίστε τα πράγματα και σκεφτείτε με ωριμότητα και ρεαλισμό, γιατί αργά ή γρήγορα όλα θα ξεκαθαρίσουν και η πραγματικότητα θα σας προσγειώσει. Είναι ένα καλό διάστημα για να σας απασχολήσουν θέματα συμβίωσης και να ζήσετε κάποιες στιγμές πιο έντονα και πιο παθιασμένα. Ίσως νιώσετε αδικημένοι ή ότι το σύμπαν κρατάει μικρό καλάθι για σας, αλλά πρόκειται απλά για μια περίοδο που οι καταστάσεις σας δοκιμάζουν και σεις πρέπει να μείνετε πιστοί στις αξίες σας.

2ο Δεκαήμερο 

Καλό διάστημα να σκεφτείτε περί των σχέσεων σας, των αισθηματικών σας, τι παίρνετε, τι δίνετε. Η ζωή δε σταματάει να σας εκπλήσσει, ακολουθήστε τη ροή, ακόμη και οι δυσάρεστες εκπλήξεις κρύβουν ένα δώρο. Ζείτε μια περίοδο με πολλά διλήμματα στα αισθηματικά σας και το ζητούμενο είναι να ισορροπήσετε τα θέλω σας με τα θέλω των άλλων, να δείξετε προσαρμοστικότητα και να καλλιεργήσετε πιο αρμονικές σχέσεις. Κάποιες φορές και το να τερματίσετε μια σχέση είναι πολύ αναζωογονητικό, όσο και αν η σταθερότητα που σας διακρίνει δεν σας αφήνει να δείτε τη ζωή σας διαφορετικά και να την αλλάξετε. Από την άλλη μπορείτε να δώσετε τέλος στις δικές σας ανασφάλειες και να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση αν αυτό επιθυμείτε.

3ο Δεκαήμερο 

Πολλά θέματα καθημερινότητας σας απασχολούν αυτό το διάστημα και έτσι μοιράζεστε ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει. Δώστε χώρο και στα δυο γιατί δέχεστε αυτές τις συμπαντικές επιρροές. Η σταθερότητα που αποζητάτε και στα αισθηματικά σας είναι τώρα εφικτή, ωστόσο, θα πρέπει να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και να μην τα θέλετε όλα δικά σας. Η χαρά και οι απολαύσεις που τόσο επιζητάτε έρχονται αλλά μέσα από δική σας προσπάθεια και μετά από κάποια βασανιστική περίοδο ενδοσκόπησης. Πάρτε αποφάσεις γνωρίζοντας ότι σε όλα υπάρχει ρίσκο, δύσκολο για σας αλλά εφικτό αν ξέρετε τι θέλετε. Δείτε τη ζωή με αισιοδοξία.

Από την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη στις 10/9 στο σκορπιό απέναντι σας να φέρνει εύνοια στις συνεργασίες και κατανόηση από άτομα που συνεργάζεστε,ως και 20/9.Λίγο μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστεί από εσάς στις  17/9 για τυχόν εμπόδια στα επαγγελματικά αλλά και την καριέρα σας καθώς η Αφροδίτη θα συναντηθεί με το Κρόνο και πολύ πιθανόν να υπάρξει και κάποια δυσκολία στα οικονομικά σας και αυτό να σας χαλάσει τη διάθεση,θα είναι όμως για ένα πολύ μικρό διάστημα.

2ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ένα δημιουργικό σας σχέδιο πάει πολύ καλά και οι στόχοι σας να πραγματοποιούνται όπως και τα ονειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά.θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις 22/9 καθώς υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει μια συνεργασία επαγγελματική ή να  προκύψουν κάποιες αλλαγές που δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

3ο Δεκαήμερο 

Εσάς η τύχη  σας χτυπάει τη πόρτα στις  12/9     σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο που τώρα είναι η ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε και να το δείτε να μεγαλουργεί έτσι όπως το είχατε ονειρευτεί.Η εργασία σας σας απασχολεί πολύ έντονα και θέλετε να έχετε μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές που σίγουρα θα σας δωθούν και θα νιώσετε σαφώς καλύτερα.

Δίδυμοι

Από τη Φλώρα Ευσταθίου Διώνη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Τα διδυμάκια του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν μία   ευχάριστη

πορεία και μία νέα γνωριμία πολύ μοιραία κοντά στις 13/10. Eίστε από τους τυχερούς αυτής της περιόδου μία και που η Αφροδίτη θα κάνει   εξάγωνο   με   τον   Κρόνο   και   θα   φέρει   σταθεροποίηση   και Καινούργιες   γνωριμίες.   Θα   μπορέσετε   να   περάσετε καταπληκτικά   ,Θα   βγείτε   από   προβλήματα,   αδιέξοδα   και δυσκολίες. θα βγείτε να διασκεδάσετε  και δεν αποκλείετε να έχετε συγκλονιστικές εξελίξεις.   Θα είναι γενικά μία περίοδο που σας βοηθάει να ανανεωθείτε και να περάσετε υπέροχα. Ο Οκτώβριος είναι   ένας   καλός   μήνας,   ήρεμος,   που   θα   έχει   κάποια   όμορφα διασκεδαστικά γεγονότα και ίσως και χρήσιμα. Ο έρωτας και το φλερτ είναι μέσα στην καθημερινότητά σας ειδικά θα σας έλεγα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου Από τις 7-10, η Αφροδίτη που περνάει στο ζώδιο του τοξότη έρχεται λοιπόν να εμπλουτίσει και να ομορφύνει τις σχέσεις σας τις διαπροσωπικές του σχέσεις που έχουν να κάνουν τόσο με το συναισθηματικό κομμάτι όσο και με το επαγγελματικό.

2ο Δεκαήμερο

Τα διδυμάκια του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν μία   ευχάριστη
πορεία και μία νέα γνωριμία πολύ μοιραία κοντά στις 13/10. Eίστε
από τους τυχερούς αυτής της περιόδου μία και που η Αφροδίτη θα
κάνει   εξάγωνο   με   τον   Κρόνο   και   θα   φέρει   σταθεροποίηση   και
Καινούργιες   γνωριμίες.   Θα   μπορέσετε   να   περάσετε
καταπληκτικά   ,Θα   βγείτε   από   προβλήματα,   αδιέξοδα   και
δυσκολίες. θα βγείτε να διασκεδάσετε  και δεν αποκλείετε να έχετε
συγκλονιστικές εξελίξεις.   Θα είναι γενικά μία περίοδο που σας
βοηθάει να ανανεωθείτε και να περάσετε υπέροχα. Ο Οκτώβριος
είναι   ένας   καλός   μήνας,   ήρεμος,   που   θα   έχει   κάποια   όμορφα
διασκεδαστικά γεγονότα και ίσως και χρήσιμα. Ο έρωτας και το
φλερτ είναι μέσα στην καθημερινότητά σας ειδικά θα σας έλεγα
την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου Από τις 7-10, η Αφροδίτη που
περνάει στο ζώδιο του τοξότη έρχεται λοιπόν να εμπλουτίσει και
να ομορφύνει τις σχέσεις σας τις διαπροσωπικές του σχέσεις που
έχουν να κάνουν τόσο με το συναισθηματικό κομμάτι όσο και με το
επαγγελματικό.

3ο Δεκαήμερο

Για το τρίτο δεκαήμερο του διδύμου μπορώ να πω ότι είναι μία περίοδο που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, και επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά εάν εξαιρέσουμε λίγο γύρω στο τέλος του μήνα που πρέπει να προσέχετε τις επιλογές που θα κάνετε στα συναισθηματικά σας, μην ξεγελαστείτε από λάθος εκτιμήσεις. Η αναδρομή του Ερμή από τον Ζυγό θα σας επηρεάσει για σχεδόν όλο το μήνα, θα σας φέρει εννοείται μηνύματα από το παρελθόν, σχέσεις που σας είχαν απασχολήσει ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο. Στις 15/12 περιμένουμε το τρίγωνο του ήλιου με τον Δία που θα φέρει σίγουρα γνωριμίες καλή διάθεση, διασκέδαση, λάμψη  και Καλή τύχη σε οτιδήποτε θέλετε να κατακτήσετε. Ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα Έστω κι αν ο Ερμής είναι ανάδρομος υπάρχουν τόσες πολλές καλές όψεις που μπορεί να σας φέρουν προοπτικές στα συναισθηματικά σας. Ελέγξτε καλά πιθανόν πισωγυρίσματα που μπορούν να επανέλθουν. Από τις 15  που αρχίζει να σας επηρεάζει και ο Άρης,  τα πράγματα γίνονται φυσικά πιο στο κομμάτι των σχέσεων, των συνεργασιών, των δημιουργικών θεμάτων. μπορούν να επανέλθουν από τις 15 τώρα που μπαίνει και ο Άρης στο παιχνίδι εκεί τα πράγματα γίνονται φυσικά πιο δυναμικά και από τις 26 είναι και η Αφροδίτη από τον έχουμε λοιπόν ένα δυναμικό πεδίο Στο κομμάτι των σχέσεων των συνεργασιών των δημιουργικών θεμάτων

Από τη Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

 

1ο Δεκαήμερο 

Oι δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου είναι από τους τυχερούς αυτού του μήνα, μιας και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής από τις 27 του Σεπτέμβρη και τη συνεχίζει έως και τις 17 του μήνα, σας άφησε αλώβητους. Εννοείται ότι ίσως κάποιες παρανοήσεις, μικρό-καθυστερήσεις να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο αλλά μην περιμένετε κάτι έντονο.

2ο Δεκαήμερο 

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ο κυβερνήτης σας Ερμής θα διατρέξει όλο το δεκαήμερο σας, οπότε μια έξτρα προσοχή χρειάζεται σε πράγματα καθημερινότητας όπως τον τρόπο που εκφράζεστε πάνω σε κάποια πράγματα, ή πως χειρίζεστε τις επικοινωνιακές σας σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει από τον φυσικό σας 12ο οίκο να σας αναστατώνει με σκέψεις σχετικά με χρέη και οικονομικές υποχρεώσεις.

3ο Δεκαήμερο 

Οι του τρίτου δεκαημέρου, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα, σε συνδυασμό με τη παραμονή του Ποσειδώνα  στο φυσικό σας 10 οίκο, είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο, ειδικά δε με άτομα κύρους. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας καλεί να περιορίσετε τα έξοδα σας αυτό μήνα στα βασικά.

Καρκίνος

Από την Εύη Κατσέλη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ενας έρωτας γεννιέται μέσα από τον εργασιακό σας χώρο με διαφορετική φιλοσοφία από τη δίκη σας ή μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό,όπως επίσης αν αποκλείεται να είναι μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον . Η  καθημερινοτητά σας γίνεται πιο όμορφη και πιο ανάλαφρη με αποτέλεσμα να φτιάχνει κατά πολύ η ψυχολογία σας καθώς οι εντάσεις έχουν αρχίσει να υποχωρούν.

2ο Δεκαήμερο 

Με τον ερμή να αναδρομεί εσάς σας ενεργοποιεί επικοινωνίες από το παρελθόν με άτομα που έχετε χαθεί και πολύ πιθανόν να μην είχατε λύσει τις διάφορες σας ,τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσετε και να τα βρείτε,δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες κρυφές μετακινήσεις έτσι ώστε να τα συναντήσετε.Μέχρι και τις 16/10 θα βιώνετε κάποιες εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά αυτό θα υποχωρήσει σιγά σιγά και θα νιώσετε καλύτερα.

3ο Δεκαήμερο 

Εσάς θα σας δωθούν  ευκαιρίες να αποκτήσετε ένα ερωτικό σύντροφο ιδιαίτερα όσοι είστε μόνοι και  θα ενεργοποιηθεί το σεξουαλικό σας κομμάτι.Αρκετοί από εσάς μια ερωτική σχέση    θα την κάνετε πιο επίσημη και θα τη γνωρίσετε σε άτομα της οικογενειάς σας.Υπάρχουν κάποιες σχέσεις για ορισμένους από εσάς που σας δημιουργούν κρίσεις μέσα από ένα μεταμορφωτικό στάδιο.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του α΄ δεκαημέρου ασχολείστε πολύ με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Θέλετε να το φροντίσετε, να το καθαρίσετε, να το διακοσμήσετε, ασχολείστε με τα οικονομικά της οικογένειας, έχετε ένταση και διάθεση γι’αυτό. Η οικογένειά σας είναι στη σκέψη σας, πώς θα τους φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη από τις 7/10 στον Τοξότη βοηθά στο να γίνει λίγο πιό ανάλαφρη η καθημερινότητα και η εργασία σας. Με την βοηθητική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, που έχει ορθοδρομήσει, είστε τακτικοί στην εργασία σας και ρέουν όλες οι δουλειές με πρόγραμμα και στρατηγική και με την βοήθεια των προϊσταμένων σας. Έχετε πετυχημένες συναντήσεις και επικοινωνίες με άτομα κύρους και πετυχαίνετε τους στόχους σας. Στις 30/10 θα πιεστείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις.

2ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του β΄ δεκαημέρου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη και με τον Ερμή στις 8 και 9 του μήνα και η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στις 10/10 φέρνουν εντάξεις και λόγια στο σπίτι ή στο εργασιακό περιβάλλον για θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας που επανέρχονται προς επίλυση. Προσοχή σε ύπουλες ενέργειες πίσω από την πλάτη σας. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη στις 17/10 εξομαλύνει λίγο την κατάσταση.

3ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του γ΄ δεκαημέρου ο Πλούτωνας και ο Δίας ορθοδρομούν και σιγά σιγά αρχίζουν να προχωρούν τα δημιουργικά σχέδιά σας που είχαν καθυστερήσει. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δυσκολεύει τις επικοινωνίες και σας κάνει πιό πεισματάρηδες στην άποψή σας, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας δίνει κάποιες ευκαιρίες για την υλοποίηση των στόχων σας. Ο Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον Δία αυξάνει τα έσοδα από την εργασία σας. Έχετε πολύ ενέργεια για την πραγματοποίηση των στόχων σας και κάποια σχέδιά σας τα κρατάτε κρυφά. Ο Ποσειδώνας σας δυσκολεύει με εργασίες με εξωτερικό ή με ίντερνετ, αλλά ο Δίας δίνει ευκαιρίες για ανάπτυξη της εργασίας σας.

Λέων

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Κρόνος δίνει το τελικό του ‘χτύπημα’ στο 1ο δεκαήμερο για τελευταία φορά, έως ότου αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει πως αυτή η περίοδος είναι η τελευταία ευκαιρία να καταλάβουν και διορθώσουν από μόνοι τους τα λάθη τους. Αν δεν γίνει αυτό, είναι πιθανό το ενδεχόμενο χωρισμών και αλλαγών κάποιων καταστάσεων. Βέβαια, αν οι άνθρωποι γύρω σας τείνουν να σας υποτιμούν χωρίς να το αξίζετε, πιθανόν να λήξετε εσείς τις σχέσεις σας μαζί τους. Επιπλέον, το πρώτο μισό του μήνα εμφανίζονται ερωτικές ευκαιρίες, χάρη στην Αφροδίτη στον Τοξότη και μάλιστα το εξάγωνό της με τον Κρόνο μπορεί από ερωτικά παιχνίδια, να τις εξελίξει σε σοβαρές σχέσεις με διάρκεια.

2ο Δεκαήμερο

Ο Ουρανός εξακολουθεί να φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας και η αστάθεια είναι κάτι που σίγουρα δεν σας αρέσει. Το θετικό είναι πως το δεύτερο μισό του μήνα σας επηρεάζει θετικά η Αφροδίτη, δίνοντας ευκαιρίες για φλερτ, έρωτες, γνωριμίες ή ακόμη και να αποκτήσετε παιδάκι, όσοι προσπαθείτε. Οι εντάσεις με συγγενείς θα είναι αναμενόμενες και όχι εποικοδομητικές αυτό τον μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Εντάσεις στο σπίτι ή με την οικογένειά σας και απογοητεύσεις προβλέπονται λόγω ασυνεννοησίας, ενώ κατά τις 17 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η χιαστί Άρη Ποσειδώνα. Εδώ καλείστε να προσέξετε θέματα υγείας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, διότι θα επικρατήσει ένας ισχυρός αντικειμενισμός. Θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα και με συγγενείς εξ αγχιστείας ή εξ αίματος. Ο Δίας λειτουργεί βοηθητικά με την μορφή γνωριμιών, σχέσεων και άλλων γνωστών που σας δείχνουν το δρόμο προς την επίλυση διαφόρων θεμάτων, καθώς και για να εξελιχθείτε.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επανεξετάζει την επαγγελματική πορεία έως ότου σταματήσει η αναδρομή του κατά τις 11 Οκτώβρη. Από εκεί κι έπειτα θα είστε κι εσείς πιο συνειδητοποιημένοι, όμως να είστε και προετοιμασμένοι, αφού όλοι θα σας φαίνονται να είναι παραπάνω απαιτητικοί από ο,τι συνήθως. Η ειλικρίνεια, η δίκαιη αντιμετώπιση των συνθηκών και η εργατικότητα θα αναγνωριστεί πολύ αργότερα και θα επιβραβευθεί. Προς το παρόν, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και κάνετε υπομονή.

2ο Δεκαήμερο

Με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σας, η κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα είναι ασταθής. Αν τόσο καιρό κάνατε κάποιο επάγγελμα ή βρισκόσασταν σε έναν εργασιακό χώρο που δεν σας εκφράζει, τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει, ασχέτως αν είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Είναι ένα δύσκολο διάστημα εξαιτίας της αστάθειας που επικρατεί, όμως κάποιες ευκαιρίες ενδέχεται να εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένατε. Μεγάλη προσοχή κατά τις 17 Οκτώβρη, όπου η δύσκολες όψεις του Άρη θα προκαλέσουν νεύρα και σύγχυση στην επικοινωνία και πιθανές δυσκολίες σε ακαδημαϊκά ή εκπαιδευτικά ζητήματα. Πιθανές είναι και οι ευκαιρίες καριέρας στο εξωτερικό.

3ο Δεκαήμερο

Ευκαιρίες καριέρας, αυτοπραγμάτωσης και μεταμόρφωσης χαρίζονται στα Λιοντάρια 3ου δεκαημέρου, έχοντας ήδη επαναπροσδιορίσει όσα θέματα τους απασχολούν. Κατά τα τέλη του μήνα οφείλετε να κάνετε έναν καλό οικονομικό προϋπολογισμό προκειμένου να μην βγείτε εκτός budget, αφού προς το παρόν τείνετε να γίνεστε λίγο σπάταλοι. Ο Δίας εξακολουθεί να σας κάνει δημοφιλείς και να βελτιώνει τον κύκλο γνωριμιών σας, οι οποίες μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν βοηθητικές. Οι τελευταίες ημέρες των ζωδίων δεν θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα αυτό τον μήνα.

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Βιώνετε κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σας και κουράζεστε με τις υποχρεώσεις σας αλλά τα καταφέρνετε να ισορροπείτε. Δώστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και περιορίστε τις άσκοπες σχέσεις και συναναστροφές. Γίνετε περισσότερο υπεύθυνοι απέναντι στη σχέση σας και ζητήστε της να κάνει το ίδιο. Η πανσέληνος του Οκτωβρίου σας βρίσκει με πιο γεμάτες τις μπαταρίες και σας καλεί να κοιτάξετε την υγεία σας και κυρίως την ψυχολογική σας ευεξία και ισορροπία. Δε χρειάζεται να αναμασάτε τα παλιά και να σκαλίζετε πληγές είναι χρήσιμο, όμως, να δείτε τι αποκομίσατε από κάποιες εμπειρίες. Αν υπάρχουν άνθρωποι που σας χαλάνε τη μέρα σας είναι καιρός να τους πείτε αντίο και να χτίσετε την επόμενη με αυτούς που σας κάνουν να χαμογελάτε.

2ο Δεκαήμερο 

Καιρός να ανακαλύψετε την αξία σας και να δείτε πόσα πολλά προσφέρετε και πόσο οι άλλοι σας χρησιμοποιούν ή αν πραγματικά σας αγαπάνε. Αλλά κι εσείς αλλάζετε εύκολα διαθέσεις και αυτό κάποιες φορές πληγώνει τους άλλους και τους δημιουργεί ανασφάλειες. Επιλέξτε πιο σταθερά βήματα, δείξτε περισσότερη κατανόηση χωρίς να γίνεστε το θύμα των καταστάσεων. Δείτε και σεις τι φοβάστε από τη σχέση σας, τι σας ταλαιπωρεί στη ζωή σας, πως θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και αφήστε πίσω ότι σκοτεινό έρχεται στην επιφάνεια του νου. Για όσους πασχίζουν για μια επανασύνδεση ο μήνας αυτός θα έχει εκπλήξεις.

3ο Δεκαήμερο 

Τα θέματα που σας ταλαιπωρούν θα μπουν στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα μιας και βρίσκονται στην τελική ευθεία και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις, κάποιες από τις οποίες θα είναι πολύ σημαντικές. Ίσως να μην καταλάβετε τις ζυμώσεις που γίνονται μέσα σας, ίσως νομίζετε ότι το υποσυνείδητο σας πολιορκεί, ωστόσο, ριζικά τα πράγματα αλλάζουν για κάποιους και δίνεται τέλος σε παλιές καταστάσεις, για τα καλύτερα πάτε πλέον. Η συμβίωση και η φροντίδα των άλλων είναι πολύ σημαντικά για σας και συχνά θα δίνετε όλο τον εαυτό σας σε αυτά ξεχνώντας τις δικές σας ανάγκες. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει κάποιο εκνευρισμό ή και θυμό. Ζήστε το όνειρο αλλά δείτε και την πραγματικότητα, η οποία συνήθως θέλει να είστε πιο προσεκτικοί.

Από την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Έχετε ήδη διευθετήσει θέματα με τους συνεργάτες σας και τώρα θα πρέπει να ρίξετε όλο το βάρος στις μετακινήσεις σας όπως και στις επικοινωνίες και να κλείσετε ευνοϊκές συνθήκες στα εργασιακά αλλά και σε συμφωνίες που σας συμφέρουν και να υπογράψετε συμβόλαια από 11/9 ως και 21/9.Επικοινωνήστε τα θέλω σας και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι είναι το μόνο σίγουρο.

2ο Δεκαήμερο 

Είναι ένα αρκετά ευνοϊκό διάστημα από 3/9 να διευθετήσετε θέματα εργασιακά και να βρείτε τις ισορροπίες που θέλετε με τους συνεργάτες σας ως και 13/9 οπότε πείτε ακριβώς αυτό που ζητάτε και θα σας δωθεί.Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν επίσης εργασιακές που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με άτομα από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να έρθουν και τελείως ξαφνικά.

3ο Δεκαήμερο 

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και τις 14/9 θα έχετε κάποιες υποχρεώσεις επαγγελματικές παραπάνω και θα πρέπει να τρέχετε για να τις προλάβετε ,όπως επίσης δεν αποκλείεται να είστε και λίγο παραπάνω εκνευρισμένοι με άτομα που συνεργάζεστε καλό θα ήταν να  κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πείτε λόγια που δεν μπορείτε να τα πάρετε πίσω αργότερα.Ένα δημιουργικό σας σχέδιο είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ζυγός

Από τη Φλώρα Ευσταθίου Διώνη

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι ζυγοί του πρώτου δεκαήμερου, είναι πραγματικά από τα πρωταγωνιστικά ζώδια του Οκτωβρίου. Οι όψεις που γίνονται είναι μοναδικές για εσάς και θα φέρουν μοιραία  γεγονότα, καινούργιες καινούργιους έρωτες ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, Εκτός από την επαγγελματική επιτυχία μαζί συνάδει και η ερωτική. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στο μήνα για ανανέωση ακόμα και για ομορφιά, και ίσως  να ξεκινήσετε κάποια διατροφή η γυμναστική. Τυχόν ειδοποιήσεις από επαγγελματικό τομέα αλλά και αισθηματικό από σημαντικούς ανθρώπους που τυχόν περιμένατε και είχατε ξαναμιλήσει μαζί τους, θα σας απασχολήσουν. Γενικότερα είναι ένας ήσυχος μήνας με αρκετά σχέδια να μπαίνουν και να προχωρούν όπως ακριβώς θα περιμένατε.

2ο Δεκαήμερο

Για το δεύτερο δεκαήμερο τώρα, θα είναι πάρα πολύ Καλή εποχή και θα έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη που θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας, και με την συμμετοχή  του Κρόνου που από τις 12 του μηνός γυρνάει ορθόδρομος θα μπορέσετε επιτέλους να ασχοληθείτε με κάποια παγιωμένα πράγματα, σχέδια,  σχέσεις και άτομα και να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να καταλάβετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε μαζί τους. Η νέα σελήνη βέβαια θα είναι πολύ δυναμική για εσάς που μπορεί να κάνετε καινούργια ξεκινήματα τα οποία θα έχουν δύναμη και ενέργεια αλλά ταυτόχρονα, θα κρύβουν και μία κούραση λόγω του Άρη με τον Ερμή και τον ήλιο που κάνουν  την πολυαστρία πια στο ζώδιό σας. Εκτός από όλα αυτά, ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα επηρεάσει πάρα πολύ τα ωραία και γλυκά μηνύματα  στα ερωτικά σας. Σε εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θα σας φέρει επικοινωνίες με άτομα γλυκά μηνύματα συναισθήματα, κάτι που σας ζεστάνει την ατμόσφαιρα και να σας ξαναφέρει σε μία πάρα πολύ ωραία κατάσταση ψυχική κα ερωτική. Λίγο προσοχή στις 10/10 που ο Ερμής θα κάνει μία αντίθεση με τον Άρη και θα σας επηρεάσει. Προσέξτε λίγο το διάλογο σας πώς λέγονται τα πράγματα να μην είστε πολύ επιθετικοί χωρίς να το θέλετε και  έρθουν ας πούμε κάποιες μικρές ρίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

3ο Δεκαήμερο

Tο τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού με το τετράγωνο Αφροδίτης Δια στην πρώτη του μηνός, κατευθείαν θα δείτε ευκαιρίες για ανοίγματα, καινούργια πράγματα, καινούργια άτομα και ίσως κάποιες καινούργιες σχέσεις με προοπτικές. Ακόμα και πράγματα τα οποία θέλατε να κάνετε από καιρό, θα σας παρουσιαστούν τώρα οι κατάλληλες ευκαιρίες. Με την Αφροδίτη τετράγωνο Δια η αλήθεια είναι όμως μέσα σε αυτή την όψη, ότι χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαχείριση και χειρισμό για να μπορέσετε να καταλάβετε πώς να φέρετε εις πέρας αυτό που πραγματικά θέλετε, και όχι να πέσετε σε μικρές παγίδες. Επίσης το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα  την συγκεκριμένη μέρα θα υπάρχουν σίγουρα κάποια ερωτικά μηνύματα. Σίγουρα κάποια ευκαιρία να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και φυσικά η ευκαιρία να έχετε μία σωστή διαχείριση των πραγμάτων με αυτή την πολύ πολύ καλή όψη.  Επίσης ο Ερμής κάνει τρίγωνο και με το Δία στις 4/10 που είναι υπέροχο για εσάς.  Δηλαδή γενικότερα το πρώτο δεκαήμερο μέχρι και  δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, θα είναι για σας υπέροχο. Το τρίγωνο του ήλιου – Δία  που θα σας φέρει πάλι συνεργασίες, ευκαιρίες και συμφωνίες.  Επιτέλους μπορεί κάτι να σταθεροποιηθεί στην σχέση σας και φροντίστε να έχετε καθαρή σκέψη ώστε να  αποφάσισε σωστά.

Από τη Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο μήνας για εσάς τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου ξεκινάει με πλήρες πρόγραμμα! Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο σας, όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη στην αυτοπροβολή σας. Ο Άρης σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και διάθεση προκειμένου να κάνετε πράγματα, και θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι τις 8/10. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να οργανώσετε δραστηριότητες και ψάξετε συμβόλαια ή αντικείμενα που έχουν χαθεί. Με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία από τα μέσα του μήνα και έπειτα, θα μπορέσετε ελεύθερα και άφοβα να κάνετε αυτά που θέλετε.

2ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου αν και θα εξακολουθεί να υπάρχει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας και κλασσικά θα πρέπει να προσέχετε, τις μετακινήσεις σας, το πώς προβάλλεστε στους γύρω σας-ειδικά στον εργασιακό σας χώρο και στους συνεργάτες σας. Ο Άρης από την άλλη, θα σας βοηθήσει αρκετά αυτό το μήνα να κάνετε πράγματα που θέλετε.

3ο Δεκαήμερο

Oι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν μπροστά τους ένα μήνα όπου, μπορεί μεν στα μισά ο ανάδρομος να δημιουργήσει θέματα επικοινωνίας, ο Άρης όμως προς το τέλος του μήνα που μπαίνει στο ζώδιο σας θα σας δώσει το θάρρος να αυτοπροβληθείτε όπως θέλετε. Προσοχή σε παρασκηνιακές συγκρούσεις με συνάδελφους που μπορεί να προκύψουν λόγω τετραγώνου μεταξύ Άρη-Πλούτωνα για θέματα εξουσίας στον εργασιακό σας χώρο. Εάν δουλεύετε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες προσοχή στις συναλλαγές σας.

Σκορπιός

Από την Εύη Κατσέλη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Για αρκετό διάστημα κρύβατε κάποια σχέση που είχατε συνάψει από τη μόνη θέα ήρθε όμως η στιγμή να τη φανερώσετε και δεν αποκλείεται αυτή η σχέση να ήταν με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.θα θελήσετε να νιώσετε ασφάλεια συναισθηματική  αλλά και υλική από το σύντροφο της ζωής σας μέχρι και 17/8 καθώς για αρκετό διάστημα το είχατε ανάγκη αλλά τώρα  ήρθε η στιγμή να το ζητήσετε.

2ο Δεκαήμερο 

Αλλαγές το μήνα Οκτώβριο στις σχέσεις αλλαγές που πρέπει να γίνουν καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι πολύ δύσκολο για εσάς που είσαστε σταθερά ζώδια και δεν μετακινείστε εύκολα όμως πρέπει να γίνουν για το δικό σας καλό.Αρκετοί από εσάς θα αναζητήσετε συναισθηματική ασφάλεια από το συντροφό σας και θα ζητήσετε αποδείξεις για την αγάπη του.

3ο Δεκαήμερο 

Εσείς θα θελήσετε να μείνετε λίγο μόνοι σας για  να σκεφτείτε πολύ πιθανόν μια σχέση που είχατε μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας και δεν αποκλείεται να τη κρατούσατε και κρυφή .Αρκετό επίσης παρασκήνιο γίνεται πίσω από τη πλάτη σας  και ενέργειες που θα τις μάθετε κάπου παρακάτω.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του α΄ δεκαημέρου ασχολείστε πολύ με τον ψυχισμό σας, με την καριέρα και τη κοινωνική σας εικόνα. Σκέφτεστε την εργασία σας και τους στόχους σας, οικονομικές υποχρεώσεις, έχετε φοβίες και ίσως να λειτουργείτε παρασκηνιακά για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Η Αφροδίτη από τις 7/10 στον Τοξότη βοηθά στο να κάνετε μετακινήσεις, επικοινωνίες για να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Με την βοηθητική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, που έχει ορθοδρομήσει, είστε τακτικοί στην εργασία σας και ρέουν όλες οι δουλειές με πρόγραμμα και στρατηγική και με την βοήθεια των προϊσταμένων σας. Έχετε πετυχημένες συναντήσεις και επικοινωνίες με άτομα κύρους και πετυχαίνετε τους στόχους σας. Στις 30/10 θα πιεστείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον και στο σπίτι σας και ίσως θα πρέπει να φτιάξετε τα ωράριά σας για να σας βλέπει και η οικογένεια.

2ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του β΄ δεκαημέρου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη και με τον Ερμή στις 8 και 9 του μήνα και η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στις 10/10 φέρνουν ψυχολογικές εντάξεις, παρασκήνιο πιέζεστε από την καθημερινότητα, και την εργασία, έχετε φοβίες για την δουλειά και την καριέρα σας. Προσοχή σε ύπουλες ενέργειες πίσω από την πλάτη σας. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη στις 17/10 εξομαλύνει λίγο την κατάσταση.

3ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του γ΄ δεκαημέρου ο Πλούτωνας και ο Δίας ορθοδρομούν και ταξίδια και επικοινωνίες που αφορούν την εργασία και την οικογένεια και είχαν καθυστερήσει, θα πραγματοποιηθούν. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δυσκολεύει τις επικοινωνίες και σας κάνει πιό πεισματάρηδες στην άποψή σας, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας κάνει επικοινωνιακούς και προβάλλεται ευκολότερα τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Ο Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον Δία είναι βοηθητικό για να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα στο σπίτι σας, στον χώρο σας.. Έχετε έντονες σκέψεις και κάποια σχέδιά σας τα κρατάτε κρυφά. Ο Ποσειδώνας σας δυσκολεύει την κατάσταση και αισθάνεστε ότι δεν σας εκτιμούν, αλλά ο Δίας δίνει ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας.

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Είναι πολύ καλή περίοδος όπου η Αφροδίτη σας βοηθάει να επιτύχετε στον έρωτα και να περάσετε καλά, κυρίως κατά το πρώτο μισό του μήνα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο πέρα από φλερτ, χαρίζει και τη δυνατότητα να ξεκινήσετε οι ελεύθεροι μία σχέση, ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να την σταθεροποιήσετε και να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και οικειότητα μέσα σε αυτήν. Δώσετε προσοχή μεταξύ 18-20 Οκτωβρίου γιατί θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε όσους γνωρίζετε και να πλάθετε μία λίγο διαφορετική πραγματικότητα στο μυαλό σας από αυτήν που υπάρχει. Θα είστε αναποφάσιστοι, αλλά καλό είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας να αποφασίσει βιαστικά για το οτιδήποτε, κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

2ο Δεκαήμερο

Θα έχετε μεγάλες ερωτικές προοπτικές, θα νιώσετε δημοφιλείς, όμως οφείλετε να αξιολογείτε επαρκώς τις γνωριμίες σας και τις πιθανές προθέσεις των άλλων. Θεωρείτε από τους θετικούς μήνες για τα αισθηματικά σας, με την εξαίρεση πως θα εξιδανικεύετε τους γύρω σας χωρίς αυτό να αντικατοπτρίζεται από την πραγματικότητα. Ο Ουρανός εξακολουθεί να κάνει αλλαγές στην καθημερινότητά σας, αποβάλλοντας συνήθειες που δεν ήταν καλές για εσάς. Η λίμπιντό σας θα είναι στα ύψη και ο τομέας των ερωτικών και της απόκτησης παιδιών θα είναι από τους τυχερούς για εσάς τον μήνα Οκτώβρη.

3ο Δεκαήμερο

Νιώθετε καλά, η αυτοπεποίθησή σας βελτιώνεται ακόμη περισσότερο και αυτό έχει και πρακτικό θετικό αντίκτυπο. Θα νιώσετε πως όλα βαίνουν καλώς, ενώ είναι άριστη περίοδος να ξεκινήσετε πνευματικές δραστηριότητες που θα παγιώσουν την πίστη στον εαυτό σας μακροπρόθεσμα. Ελκύετε τον κατάλληλο κόσμο που θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα και να νιώσετε ανανεωμένοι και δυνατοί. Οι τελευταίες ημέρες του ζωδίου, ενώ αρχικά θα έχουν έναν ήρεμο μήνα αρχικά, η Πανσέληνος στις 20 Οκτώβρη θα τους φέρει νέα ερωτική γνωριμία ή αν είναι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν την υπάρχουσα σχέση τους. Είναι άριστη περίοδος για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά ή να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους μαζί τους.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Επαγγελματικές επιτυχίες μετά από μεγάλη προσπάθεια, έρευνα και καθυστερήσεις, εξαιτίας της αναδρομής του Ερμή και του Δία . Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες παίζουν επίσης σαν ενδεχόμενο. Μεγάλη προσοχή με τη διατροφή και την ξεκούρασή σας, γιατί μπορεί να πάθετε υπερκόπωση από την υπερβολική δουλειά. Έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από παλαιά επαγγελματικά αδιέξοδα και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση.

2ο Δεκαήμερο

Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε πολύ και δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες θετικές εξελίξεις, εκτός και αν αυτό αποτρέπεται αποκλειστικά από τον δικό σας προσωπικό γενέθλιο αστρολογικό χάρτη. Θα αντιμετωπιστούν πιέσεις και πιθανόν να επηρεαστεί και η διάθεσή σας. Θα υπάρχει για τις τελευταίες ημέρες του δεκαημέρου μεγάλη ένταση και ανατροπές στην κοινωνική σας εικόνα και καριέρα. Πρέπει να προσέξετε τα άτομα που προσεγγίζετε ή σας προσεγγίζουν, κυρίως όσον αφορά φίλους, γνωστούς και άλλες κοινωνικές ομάδες, αφού ενδέχεται να σας προκαλέσουν προβλήματα επί του τομέα, είτε επίτηδες, είτε κατά λάθος.

3ο Δεκαήμερο

Οικονομικές ευκαιρίες αναμένονται κατά τον Οκτώβρη, άρα κοιτάξτε είτε για νέες πηγές εσόδων είτε διαπραγματευτείτε διπλωματικά κάποια αύξηση στη δουλειά σας. Η διάθεσή σας, κυρίως των γεννημένων τις πρώτες πέντε ημέρες του δεκαημέρου, θα είναι αρκετά καλή ώστε να αποκτήσετε το θάρρος να διεκδικήσετε όσα θέλετε, να γνωρίσετε τον κατάλληλο κόσμο που θα συντελέσει την κοινωνική σας ανέλιξη και να νιώσετε πραγματικά επιτυχημένοι. Τα νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά είναι επίσης πιθανά. Στις 20 του μηνός κι έπειτα ενδέχονται και νέες συνεργασίες.

Αιγόκερως

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Κάνετε κάποια λάθη που θα τα δείτε αργότερα, γι’ αυτό δεν είναι εποχή να παρασύρεστε από τις φιλοδοξίες σας, καλύτερα να ηρεμήσετε λίγο αυτόν το μήνα και απλώς να χαρείτε όσα έχετε, και κυρίως να ζεσταθείτε συναισθηματικά κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν αποκλείονται, ωστόσο και νέες γνωριμίες οι οποίες θα έρθουν από το άμεσο περιβάλλον σας και θα σας βάλουν σε διλλήματα. Τα θέματα του γάμου σας είναι πιο επιτακτικά για σας που είστε παντρεμένοι ή και όσοι είστε σε μόνιμη σχέση και καλό θα είναι να ξέρετε ότι οι σύντροφοι σας έχουν ανάγκη να σας βλέπουν πιο πολύ, επειδή ίσως έχετε χαθεί από το κυνήγι της επιτυχίας.

2ο Δεκαήμερο 

Χρειάζεται να αλλάξετε τρόπο σκέψης, να αναθεωρήσετε λίγο τις κινήσεις σας και να γίνετε πιο διαλλακτικοί και πιο καταδεκτικοί. Και να τα κάνετε αυτά κυρίως με τη σχέση σας μιας και αρκετά σκαμπανεβάσματα ζείτε στον αισθηματικό τομέα. Υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες για όσους ενδιαφέρονται για μια νέα σχέση αλλά δεν θα είναι εύκολη η προσέγγιση. Ίσως να γευτείτε την άνοστη γεύση μιας «χυλόπιτας» αλλά καθώς όλα ρέουν στο σύμπαν, έτσι και σε αυτό το θέμα τα πράγματα γρήγορα μπορούν να αποκτήσουν μια πιο αισιόδοξη τροχιά και να ευεργετηθείτε με μια νέα πιο όμορφη σχέση. Δείτε μέσα από ένα νέο πρίσμα όλες τις σχέσεις σας και αλλάξτε ότι σας ενοχλεί.

3ο Δεκαήμερο 

Είναι ένα διάστημα στο οποίο ξαναβρίσκετε τη δύναμη σας, αναζωογονήστε και χαράζετε νέες γραμμές πλεύσης. Υπάρχει μια τάση να κυριαρχήσετε στο περιβάλλον σας, ακόμη και να το χειραγωγήσετε πιστεύοντας ίσως στις καλές σας προθέσεις. Όσο και αν η δυναμική σας έλκει νέες ή παλιές σχέσεις θα υπάρξουν δυσκολίες αν εσείς δεν γίνετε πιο ευέλικτοι. Τόσο οι νέες σχέσεις, όσο και οι χωρισμοί είναι πιθανοί αυτόν τον μήνα και αν και νιώθετε υπεράνθρωποι κάποιες φορές συναισθηματικές πληγές και συναισθηματικές αντεκδικήσεις μπορεί να μην τις αποφύγετε. Στο γάμο σας ελέγχετε τώρα περισσότερο τις καταστάσεις και αυτό σας ικανοποιεί,  δεν υπάρχει όμως το μοίρασμα που επιζητεί ο σύντροφος σας. Χρησιμοποιείστε τη δυναμική που σας δίνει το σύμπαν με θετικό τρόπο και όλα θα πάνε καλά.

Από την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Εύνοια και τύχη σε όνειρα ελπίδες και σε μεγάλα σχέδια σας από 10/9 ως και 20/9.Φίλοι είναι εκεί δίπλα σας και σας στηρίζουν και αυτό σας κάνει να νιώθετε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.Επίσης θα υπάρξουν οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σας και θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει χρήματα.Από τις 15/9 θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω στην εργασία σας και χρειαστεί να τρέξετε περισσότερο.

2ο Δεκαήμερο 

Εσείς θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θα επικοινωνήσετε με κόσμο για το τι θάλλετε ακριβώς και θα κλείσετε και κάποιες συμφωνίες.Από τις 20/9 θα σας δωθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο σχέδιο και θα είναι ένα πολύ βοηθητικό διάστημα για εσάς.Εστιάστε λίγο παραπάνω και θα τα καταφέρετε.Αν έχετε επενδύσει σε κάτι που έχει να κάνει στο εξωτερικό επίσης υπάρχει αρκετή εύνοια.

3ο Δεκαήμερο

Για αρκετό Χρονικό διάστημα τα οικονομικά σας   δεν πήγαιναν όπως εσείς θέλατε τώρα όμως ο Δίας από τον Υδροχόο στο δικό σας ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ήρθε και σας βοηθάει να αποκτήσετε χρήματα και να γεμίσει το πορτοφόλι σας,κάντε σωστή διαχείρηση έτσι ώστε όταν φύγει να έχετε αποθέματα.Μετά τις 16/9 κλείστε συμφωνίες επαγγελματικές και πείτε ακριβώς αυτό που θέλετε και θα σας δωθεί. 

Υδροχόος

Από τη Φλώρα Ευσταθίου Διώνη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Για σας τους υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, που ευνοείστε λόγω της πολυαστρια στο Ζυγό και της νέας σελήνης σε μεγάλο βαθμό. Να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε πραγματικά κάτι σταθερό. Πολλοί από εσάς  είστε σε πιθανή περίοδο εγκυμοσύνης, και ευνοεί εσάς που σας έχει απασχολήσει το θέμα και θέλετε να κάνετε ένα παιδάκι.  Εννοείται η ψυχολογία σας που φαίνεται να είναι καλή αν και λίγο κουρασμένη αλλά γενικότερα η καλή διάθεση και χαρά θα σας βοηθήσει αυτόν το μήνα. Γύρω στις 13 του μηνός θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες για σταθεροποίηση σχέσεων συνεργασιών, η και να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο. Λίγο προσοχή χρειάζεται στο τέλος του μήνα που ο κρόνος για τελευταία φορά, θα τετραγωνίσει το δεκαήμερο σας και θα σας βάλει να σκεφτείτε ότι πράγματα και καταστάσεις έχετε ήδη ξαναδεί στο άμεσο παρελθόν και έπρεπε να επιλυθούν.  Αυτό θα είναι το τελευταίο τετράγωνο  του Κρόνου στο δεκαήμερο σας και έπειτα θα φύγει και δεν θα σας ξαναενοχλήσει ποτέ. Ότι μαθήματα πήρατε πήρατε, οποίοι χωρίσατε, χωρίσατε και από δω και έπειτα ξεκινάτε και ένα πραγματικά καινούργιο κεφάλαιο

2ο Δεκαήμερο

Οι υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου  θα υποδεχτούν  τον Άρη που θα είναι πιο φιλικός για το δεύτερο δεκαήμερο σε σχέση με του πρώτου.  Αυτό γίνεται διότι ο Άρης κάνει πιο όμορφες και πιο βατές όψεις για το δεκαήμερο αυτό.  Δηλαδή σημαίνει ότι θα σας εμπλουτίσει ο Άρης από το ζυγό με δύναμη και ενέργεια ώστε να προχωρήσουν τα σχέδια σας με σύνεση χωρίς πολλή φόρα και με μετά από σκέψη. Λίγη προσοχή χρειάζεται στο κοντινό σας περιβάλλον που αυτό ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνει και την σχέση σας,  για κάποια ένταση και νεράκια που μπορεί να σας δημιουργήσει όλο αυτό που σου εξήγησα παραπάνω για την πολυαστρία στο Ζυγό. Γύρω στις 16 του μηνός θα έχετε φοβερές ευκαιρίες να κάνετε και εσείς, όπως και τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα σχέδια και πράξεις  σταθεροποίησης σε σχέσεις και συνεργασίες. Πολλοί από εσάς  θα βλέπετε σχέδια σας να προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο που αυτό ενδεχομένως  και σίγουρα θα συμπεριλαμβάνει και τα ερωτικά σας. Όλα δείχνουν ότι αυτός ο μήνας θα είναι ο τελικός μήνας ξεκαθαρισμάτων.  Θα σας βγάλει από όποια κατάσταση που σας είχε φθείρει, και  θα σας δώσει ένα καινούργιο μέτωπο και έδαφος να πατήσετε και να πολεμήσετε και να θέσετε τη ζωή σας σε καινούργιες βάσεις.  Καλή επιτυχία λοιπόν

3ο Δεκαήμερο

Το τρίτο δεκαήμερο του υδροχόου εξακολουθεί να είναι το πιο τυχερό όλων των ζωδίων του αέρα. Το τελευταίο αυτό διάστημα ο Δίας γυροφέρνει στο ζώδιο και στο δεκαήμερο σας με περηφάνια μπρος-πίσω, και κάνει πάρα πολύ ωραίες και βοηθητικές όψεις. Η ζωή σας ποια αλλάζει μπαίνει σε καινούργια πορεία σε καινούργιο επίπεδο. Πολλοί από σας παντρευτήκατε. Πολλοί από σας είστε ήδη έτοιμοι για να αλλάξετε καριέρα, πολλοί από σας περιμένετε ίσως ένα παιδάκι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δίας θα σας έχει δώσει ευτυχία μετά από τόσο καιρό που περιμένατε τα δώρα του, και μετά από τόσα πράγματα που είχατε περάσει ιδιαίτερα με τα οικονομικά σας προβλήματα. Στις 15 του μηνός θα έχετε καταπληκτικές ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν πραγματικά στο απώτερο μέλλον να εγκαθιδρύσετε σχέσεις, σχέδια, συνεργασίες, μην το χάσετε! Ο Άρης από το ζυγό σας δίνει τα κατάλληλα όπλα να μπορέσετε να πορευτείτε στις αποφάσεις σας, και ο Δίας που θα διανύσει το ζώδιο σας ορθοδρομα πλέον από τα μέσα του μήνα  και μετα στο τρίτο δεκαήμερο του υδροχόου, θα δώσει πραγματικά όλα του τα δώρα μέχρι το Δεκέμβριο. Σας αξίζει και σας εύχομαι τα καλύτερα. Ετοιμαστείτε να γευτείτε όλα τα δώρα του Δία ξαφνικά!

Από τη Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος από τον  1ο  φυσικό σας οίκο συνεχίζει να σας στηρίζει ακόμα και ανάδρομος, για τα θέματα αυτοπροβολής σας. Μπορείτε με οργανωμένο τρόπο να σχεδιάσετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις ή ακόμα να συζητήσετε με κάποιον ανώτερο σας την απόδοσή σας ώστε να γίνετε καλύτεροι στο τομέα σας.

2ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου ενδεχομένως  να νιώθουν μια πίεση στα επαγγελματικά λόγω του Ουρανού στο Ταύρο ο οποίος επηρεάζει τις καταστάσεις στη δουλειά σας μέσα, με την παρουσία ξαφνικών γεγονότων που σας καλούν για προσαρμογή. Όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται είναι προτιμότερο να πάτε με τα νερά της κατάστασης.

3ο Δεκαήμερο

οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς έχουν τον Δία ακόμα στο δικό τους δεκαήμερο λαμβάνουν  τις ευεργετικές του ιδιότητες και σε συνδυασμό με το τρίγωνο Άρη-Δια θα μπορέσουν να αυτοπροβληθούν ακριβώς όπως θέλουν.  Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα από το φυσικό τους 2ο οίκο ενδέχεται να τους φέρει χρηματικές απώλειες.

Ιχθείς

Από την Εύη Κατσέλη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Μέσα από μια σχέση σας θα προκύψουν οικονομικά οφέλη ή πολύ πιθανόν να είχαν δανειστεί από εσάς χρήματα και τώρα να σας τα επιστρέψουν πίσω.Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνάψετε  οι ελεύθεροι μια σχέση μέσα από την εργασία σας με μεγαλύτερο άτομο από εσάς ή άτομο με εξουσία ίσως και με το αφεντικό σας.

2ο Δεκαήμερο 

Ξαφνικές και ευχάριστες επικοινωνίες και ευχάριστα μηνύματα θα κυλήσει ο μήνας και δεν θα λείψουν  οι κοντινές και  ευχάριστες μετακινήσεις.Ιδιαίτερα ενεργοποιημένο θα είναι το σεξουαλικό  σας κομμάτι κανοντάς σας να κρυφογελάτε από ικανοποίηση.Όλο αυτό το μήνα θα έχετε το βλέμμα στραμμένο στις σχέσεις σας .

3ο Δεκαήμερο 

Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, ένας έρωτας που θα σας αλλάξει όλη σας τη ζωή ,και θα  δείτε τα πάντα με άλλη ματιά   δεν αποκλείεται  να είναι άτομο με εξουσία.Αρκετοί από εσάς κλείνετε ένα κεφάλαιο ζωής και πάτε στο επόμενο.Επίσης θα ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα το σεξουαλικό σας κομμάτι.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του α΄ δεκαημέρου ασχολείστε πολύ με τα οικονομικά και υποχρεώσεις προς τρίτους. Θέλετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας για να είναι ασφαλείς η οικογένειά σας και ο σύντροφος. Ο φόβος σας είναι μήπως δε καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Η Αφροδίτη από τις 7/10 στον Τοξότη είναι στον τομέα της καριέρας και ίσως είναι αναγκαίο να επιμορφωθείτε σε κάποιον τομέα. Με την βοηθητική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, που έχει ορθοδρομήσει, είστε τακτικοί στην εργασία σας και ρέουν όλες οι δουλειές με πρόγραμμα και στρατηγική και με την βοήθεια των προϊσταμένων σας. Έχετε πετυχημένες συναντήσεις και επικοινωνίες με άτομα κύρους και πετυχαίνετε τους στόχους σας. Στις 30/10 θα πιεστείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις.

2ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του β΄ δεκαημέρου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη και με τον Ερμή στις 8 και 9 του μήνα και η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στις 10/10 φέρνουν εντάξεις και τρέξιμο και όλο αυτό σας πιέζει ψυχολογικά. Προσοχή σε ύπουλες ενέργειες πίσω από την πλάτη σας. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη στις 17/10 εξομαλύνει λίγο την κατάσταση.

3ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του γ΄ δεκαημέρου ο Πλούτωνας και ο Δίας ορθοδρομούν και σιγά σιγά αρχίζουν να προχωρούν θέματα εκπαίδευσης ή εργασίες με εξωτερικό. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δυσκολεύει τις επικοινωνίες και σας κάνει πιό πεισματάρηδες στην άποψή σας, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας δίνει κάποιες ευκαιρίες για την υλοποίηση των στόχων σας. Ο Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον Δία είναι βοηθητική όψη για να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις στο σπίτι. Έχετε πολύ ενέργεια για την πραγματοποίηση των στόχων σας και κάποια σχέδιά σας τα κρατάτε κρυφά. Ο Ποσειδώνας σας δημιουργεί μιά κόπωση, μια στενοχώρια ή με ίντερνετ, αλλά ο Δίας δίνει ευκαιρίες για ανάπτυξη της εργασίας σας.

Αρέσει σε %d bloggers: