ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αφροδίτη στο Τοξότη

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΑΠΟ 7/10/2021 ΕΩΣ 5/11/2021

Απο την Ερατώ Δραγανίδου

Η Αφροδίτη αφήνει το εμμονικό και σκοτεινό περιβάλλον του σκορπιού στις 7/11/2021 και περνάει στο φιλοσοφικό  και προοδευτικό ζώδιο του Τοξότη. Θα διανύσει τις τριάντα μοίρες του ζωδίου μέχρι τις 5/11/2021 χαλαρώνοντας τους ρυθμούς μας και δίνοντας ένα αίσθημα χαράς,γενναιοδωρίας και αισιοδοξίας. Θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις μας και τα συναισθήματα μας. Οι οικονομικές συναλλαγές θα δεχθούν ευνοϊκές επιρροές. Θα δώσει νέα πνοή στις σχέσεις μας και ενδεχομένως κάποιες από αυτές να αναζωπυρωθούν.  Η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει γενικότερα ελευθερία επιλογής και κυρίως δίνει την άνεση να υπάρχει ποικιλία στις γνωριμίες ,στον τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας έχει μια φοβερή ευθιξία όταν της στερούν το δικαίωμα επιλογής. Πιστεύει ότι η αγάπη είναι ταυτόσημη με την ελευθερία και ότι είναι ένα συναίσθημα που βοηθά την εξέλιξη και την εξάπλωση.

Όσοι έχουν γενέθλια Αφροδίτη στον Τοξότη διακρίνονται για τις ηθικές αρχές, την ευθύτητα του λόγου τους και κινούνται πάντα με άξονα την δικαιοσύνη. Είναι αισιόδοξοι και γαλαντόμοι.

Η Αφροδίτη λοιπόν  ο πλανήτης της αγάπης,  της ευχαρίστησης  της ομορφιάς, των ερωτικών σχέσεων, των κοινωνικών επαφών, των απολαύσεων, της διασκέδασης αφήνει την ένταση, την αμφισβήτηση, τον φόβο της απόρριψης που δημιούργησε το περιβάλλον του Σκορπιού και μπαίνει στον Τοξότη στο ζώδιο της θετικότητας, της ζεστασιάς, της φιλομάθειας, του ιδεαλισμού, της οικουμενικής αντίληψης, της επέκτασης.

Θα ευνοήσει κυρίως τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους δίνοντας μια ώθηση σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, καθώς επίσης θα δώσει και σημαντικές ευκαιρίες στους Ιχθύες και Παρθένους.

Στις 11/10 σε αντίθεση με τον βόρειο δεσμό, δημιουργεί προβλήματα σε κάποιες ερωτικές σχέσεις.

 Θα κάνει στις 13/10  όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στο Υδροχόο, βελτιώνοντας τα οικονομικά και τα αισθηματικά των Διδύμων, Τοξοτών, Υδροχόων και Λεόντων κυρίως του πρώτου δεκαήμερου. Η παραπάνω όψη θα διευρύνει τον κοινωνικό τους περίγυρο και θα σταθεροποιήσει τις σχέσεις  και τα οικονομικά.

Στις 27/10 σε τετράγωνο με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, επηρεάζει τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες οι οποίοι θα πρέπει να έχουν τεταμένη  την προσοχή τους σε παραπλανητικές καταστάσεις ιδιαίτερα σε εξαπατήσεις σε οικονομικά θέματα.

Και στις 28/10 το εξάγωνο με τον Δία θα ευνοήσει ξεκινήματα  καινούργιων σχέσεων τους Διδύμους και Τοξότες του τρίτου Δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΙ

Η Αφροδίτη μπαίνοντας στον Τοξότη περνάει στο ένατο ηλιακό σου οίκο. Ευνοούνται οι επαφές σας με το εξωτερικό η ενασχόληση σας με την φιλοσοφία η εκπόνηση κάποιας μελέτης, οι ανώτερες σπουδές σας. Κάποιο μακρινό ταξίδι ίσως πραγματοποιηθεί και θέματα νομικής φύσεως θα έχουν την τιμητική τους.

ΤΑΥΡΟΙ

Στον όγδοο οίκο των Ταύρων η Αφροδίτη. Μπορεί να έχετε οφέλη μέσω ενός συνεταίρου, μιας κληρονομιάς η ενός τραπεζικού θέματος, κάνοντας  πχ μια ευνοϊκή ρύθμιση ενός δανείου σας. Τα οικονομικά του συντρόφου σας  θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση. Γενικά θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οφειλών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας μέχρι τις 5/11. Οι εμπορικοί συνεταιρισμοί και οι σχέσεις σας πηγαίνουν πολύ καλά με την επιρροή της Αφροδίτης σε καλές όψεις από τον έβδομο οίκο για τους δεσμευμένους. Για τους αδέσμευτους ενισχύονται οι πιθανότητες  εύρεσης ενός νέου συντρόφου.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Θα είστε προσανατολισμένοι  στην εξυπηρέτηση των άλλων και θα τείνετε «χείρα βοηθείας» σε συναδέλφους η σε υπάλληλους σας.  Ίσως αποφασίσετε  να ασχοληθείτε με την διατροφή σας και να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθεί  ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Η φλογερή Αφροδίτη στον Τοξότη στο φλογερό επίσης ζώδιο του Λέοντα. Πάθη έρωτες διασκέδαση εν όψει. Ακόμη και οι σχέσεις με τα παιδιά έχουν κάτι καλό να σας πουν. Στους δεσμευμένους Λέοντες ίσως προκύψει η απόκτηση ενός απογόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. Θα ασχοληθείτε με σπίτι σας, τους γονείς σας και το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας την φιλοξενία αγαπημένων σας προσώπων ή ενός προσώπου από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΙ

 Η Αφροδίτη στο τρίτο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 5/11. Ίσως ένα μικρό ταξίδι αναψυχής σας ανεβάσει την διάθεση ή θα έχετε μια ευχάριστη επικοινωνία με τα αδέλφια σας, θα μπορούσε επίσης αυτό το διάστημα να ενεργοποιηθεί το συγγραφικό σας ταλέντο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

 Στο δεύτερο ηλιακό σπίτι περνάει η Αφροδίτη και σας υπόσχεται νέα δεδομένα στα οικονομικά σας . Η Βελτίωση των οικονομικών θα προέλθει  από κάποια αγοραπωλησία η επένδυση. Προσοχήόμως στην αναδιοργάνωση των εσόδων και των εξόδων σας . Απαιτείται σύνεση και τάξη για να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Έχετε την τιμητική σας . Η Αφροδίτη στον πρώτο οίκο χαρίζει ομορφιά αρμονία ισορροπία και προσωπική χάρη. Εκμεταλλευτείτε την.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Μια κρυφή σχέση ίσως σας απασχολήσει . Τα υπόγεια θέματα σας, ρέουν βέβαια ομαλά αλλά θα πρέπει να έχετε το νου σας αν η Αφροδίτη κάνει άσχημες όψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Επιτυχία  σε ομάδες και συλλόγους αυτή την περίοδο. Δείχνετε την φιλική σας διάθεση σε όλους προσοχή όμως γιατί πολλές φορές κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Δημοφιλία τύχη και επιτυχία υπόσχεται η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο. Επιτυχία στα επαγγελματικά και βοήθεια από ένα γονιό.

Αρέσει σε %d bloggers: