ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ερμής στο Ζυγό Δίας στον Υδροχόο σε ορθόδρομη πορεία από τις 18/10: Ώρα για ξεμπλοκάρισμα!

Ερμής στο Ζυγό Δίας στον Υδροχόο σε ορθόδρομη πορεία από τις 18/10: Ώρα για ξεμπλοκάρισμα!

Από την Βάλια Παγίδα

Ερμής στο Ζυγό Δίας στον Υδροχόο σε ορθόδρομη πορεία από τις 18/10: Ώρα για ξεμπλοκάρισμα!

Στις 18/10 επιτέλους επιστρέφουν σε ορθόδρομη πορεία ο Ερμής και ο Δίας και αρχίζουν πράγματα και καταστάσεις που είχαν μείνει σε κατάσταση αναστολής να επαναδρομολογούνται.

Είναι περίοδος που θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με γονείς, σύντροφο φίλους και συνεργάτες.

Aς πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή να δούμε ξεχωριστά τι σημαίνει Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στον Ζυγό και στη συνέχεια να εξετάσουμε τον Δία, ο οποίος την ίδια μέρα τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και γυρνά ξανά ορθόδρομος στον Υδροχόο.

Στο τέλος του άρθρου θα δούμε πως ακριβώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια τόσο με τον Ερμή στο Ζυγό όσο με τον Δία στον Υδροχόο.

Ερμής στο Ζυγό μετά από αναδρομή

Ο Ερμής μπήκε στο Ζυγό στις 30 Αυγούστου και ξεκίνησε την αναδρομή του στις 27 Σεπτέμβρη για να την ολοκληρώσει στις 18 Οκτώβρη.  Θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 6 Νοέμβρη για να περάσει μετά στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας και στο ζώδιο του Ζυγού περνάει μια χαρά καθώς ο Ζυγός είναι διπλωματικός, αντικειμενικός και κοινωνικός. Είναι ιδιαίτερα βοηθητική και σαν θέση γιατί οι διάλογοι που γίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορούν να γίνουν πάρα πολύ εποικοδομητικοί και να γεννήσουν νέες βάσεις στα διάφορα σχέδια που είχατε υπόψη.  Κατά τη διάρκεια της αναδρομής, όλη αυτή η γόνιμη επικοινωνία πήγε περίπατο, μιας και ο Ζυγός δεν φημίζεται στο να αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο καταστάσεις αλλά προτιμάει πιο ήπιους ήρεμους τρόπους,  με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Από τις 18/10 θα νιώσετε σαν ένα πέπλο να σηκώθηκε, σαν ο τρόπος που επικοινωνείτε τα θέλω σας, με όποιο τρόπο διαλέξετε να βρίσκει το στόχο του και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να φοβάστε αν θα σας παρεξηγήσουν. Εκεί που όλα πηγαίναν στραβά, εκεί που τα εμπόδια βρίσκαν ευφάνταστους τρόπους να ξεπετάγονται μπροστά σας, ξαφνικά, ηρεμία. Ξεκινά μια περίοδος όπου η επικοινωνία αποκαθίσταται, μπορείτε να προγραμματίσετε μετακινήσεις, να υπογράψετε συμβόλαια να αγοράσετε πράγματα τεχνολογίας χωρίς φόβο και πάθος!

Δίας στον Υδροχόο μετά από αναδρομή

Ο Δίας ήταν στον Υδροχόο από τις 20 Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι και τις 21 Μαΐου όπου μετέπειτα μπήκε στους Ιχθείς για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 28 Ιουλίου του 2021 και να φτάσει την ορθοδρόμησή του στις 18 Οκτώβρη. Θα παραμείνει στο ζώδιο του Υδροχόου έως και τις 30 Δεκεμβρίου για να ξαναπεράσει μετά και πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Δίας θεωρείται ο μεγάλος πλανήτης ευεργέτης, αυτός που φέρνει τύχη βοηθάει στις επεκτάσεις και στην εκπλήρωση μεγάλων ονείρων μας! Με καλές όψεις επίσης δίνει εύνοια και στο γάμο ή συμβολίζει και την ίδια την πράξη του γάμου.  

Η θέση του Δια στη θέση του Υδροχόου μας ωθεί στο να κοιτάξουμε να βρούμε τρόπους μέσα από ομάδες και φίλους στο να συμβάλουμε στο κοινωνικό καλό. Η τεχνολογία και γενικά τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης βοηθάνε με την επεκτατική φύση του Δία όσο και με την εκκεντρικότητα και επαναστατικότητα του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της αναδρομής του, ο Δίας ήταν σαν περνάγαμε απέξω από ένα ζαχαροπλαστείο. Η βιτρίνα είχε τέλεια γλυκά αλλά δεν μπορούσατε να μπείτε μέσα γιατί πρώτα έπρεπε να κάνετε την ατομική ενδοσκόπησή σας, άσε δε, που ήταν σαν κάποιος εκεί να σας περιόριζε ώστε να μη μπορούσατε ούτε ραντεβού με το ζαχαροπλαστείο να κλείσετε! Με την ορθοδρόμηση του, μπορείτε να μπείτε επιτέλους μέσα στο ζαχαροπλαστείο και να απολαύσετε όσα γλυκά θέλετε, μπορείτε να βάλετε στόχους και projects που είχατε για κάποιο λόγο παγώσει, πάλι μπροστά. Τώρα είναι η ώρα να τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα για να έρθετε πιο κοντά στη πραγματοποίηση των θέλω σας.

Ας δούμε λοιπόν τώρα, σε ποιους τομείς επηρεάζονται τα δώδεκα ζώδια από την ορθοδρόμηση των δυο αυτών πλανητών

ΚΡΙΟΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις είτε πρόκειται για τον ερωτικό σύντροφο είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, πλέον αποκαθίστανται και η επικοινωνία πλέον γίνεται καλύτερη. Επιπλέον θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν μέσω φίλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την ορθοδρόμηση του Ερμή και Δία πράγματα στον επαγγελματικό σας χώρο θα δείτε να βελτιώνονται σημαντικά. Τώρα μπορείτε να συζητήσετε για αυτήν την αύξηση που θέλατε, είτε να ψάξετε για δουλειά με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας θα γίνει καλύτερη, εάν είχατε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί τώρα είναι στιγμή που θα αποκατασταθεί η ισορροπία.  Εύνοια σε όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, έχουν επαφή με άτομο στο εξωτερικό ή προγραμματίζουν ένα πτυχίο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν υπήρξαν θέματα συνεννόησης μέσα στο σπίτι με την οικογένεια σας ήρθε η ώρα να αρθούν. Αν σας απασχολούσε ένα κληρονομικό ζήτημα ή η διαχείριση στα οικονομικά τρίτων επίσης είναι μια καλή περίοδος για να διευθετηθεί.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινή σας επικοινωνία βελτιώνεται, καθώς επίσης ευνοούνται και μικρά ταξιδάκια και εκδρομές. Μεγάλη εύνοια στις σχέσεις, ειδικά αν πρόκειται να προβείτε σε μια μεγάληδέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να διευθετήσετε καλύτερα τα των οικονομικών σας, καθώς θα έχετε μεγαλύτερη διαύγεια και καλύτερη κρίση στη καθημερινότητα σας. Ο προγραμματισμός θα είναι πιο εύκολος.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα γίνεται πιο εύκολα. Εύνοια μεγάλη σε θέματα με τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς και με τα παιδιά αν έχετε. Τέλος, εάν έχετε δική σας επιχείρηση είναι καλή περίοδος για επέκταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα θέμα σπιτιού που σας απασχολούσε τώρα μπορεί να διευθετηθεί καλύτερα. Μυστικές συναντήσεις επίσης ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέοι φίλοι και νέες παρέες έρχονται στη ζωή σας και ο κύκλος των γνωστών σας μεγαλώνει. Εύνοια σε κοντινά ταξίδια αναψυχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος αυτοπροβολής σας ευνοείται, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας τώρα.  Ίσως προκύψει μια επικοινωνία με άτομα του εξωτερικού.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορείτε τώρα να προγραμματίσετε ότι σας απασχολούσε αλλά δεν είχατε σωστή κρίση ώστε να το κάνετε σωστά. Η σεξουαλική σας ζωή περνάει μια άνθηση αυτή τη περίοδο.

Αρέσει σε %d bloggers: