ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20.10.2021: Πανσέληνος είναι… Θα περάσει!

20.10.2021: Πανσέληνος είναι… Θα περάσει!

Από την Χριστίνα Στεργίου

Αυτή η Πανσέληνος ενδέχεται να επηρεάσει κυρίως τους παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, όμως δε θα σταματήσει μόνο εκεί!

Οι όψεις που σχηματίζονται είναι αρκετά σκληρές, ιδίως το Τ-τετράγωνο όπου συμμετέχουν η Σελήνη, ο Ήλιος και ο Πλούτωνας, προκαλώντας γεγονότα ή καταστάσεις που μας ωθούν να εμβαθύνουμε μέσα μας, εξαιτίας των ποικίλων συναισθημάτων που γεννούν. Ως γενικότερο κλίμα, στο προσκήνιο επέρχονται διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και ζητήματα σχετικά με την καριέρα ή κοινωνική εικόνα μας. Μία αλλαγή σε κάτι από τα παραπάνω θα συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους τομείς, όσων επηρεάζει η παρούσα Πανσέληνος. Κάθε ζώδιο και δεκαήμερο έχει ως εξής:

Κριοί

1ου Δεκαημέρου: Μόνο οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου θα επηρεαστείτε σε διαπροσωπικά θέματα. Ο Ερμής πια θα είναι ορθόδρομος απέναντί σας, άρα προσέξτε μην πείτε πράγματα που δεν εννοείτε πραγματικά σε συγγενικά πρόσωπα, ενώ θα κληθείτε να αποπερατώσετε κάποιες καθημερινές υποχρεώσεις που είχατε παραμελήσει.

2ου Δεκαημέρου: Οι δύο πρώτες ημέρες κυρίως θα βιώσουν παρόμοιες καταστάσεις με εκείνες του 1ου, σχετικά με διαπροσωπικές σχέσεις, μικρές εντάσεις με συγγενείς ή και γείτονες και θα πρέπει να φανούν συνεπείς στις καθημερινές τους υποχρεώσεις. Αν διαχειριστείτε ορθά το λόγο σας, θα βγείτε κερδισμένοι.

3ου Δεκαημέρου: Από τους πρωταγωνιστές της περιόδου, αντιμετωπίζοντας διαπροσωπικές αντιπαραθέσεις και είτε γίνεστε άκρως χειριστικοί, είτε μπλέκετε σε χειριστικές καταστάσεις ή με χειριστικά άτομα. Η πίεση που ασκείται από το περιβάλλον σας, σάς προκαλεί έντονα μεταμορφωτικά συναισθήματα σε βάθος χρόνου.

Ταύροι

1ου Δεκαημέρου: Δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα, παρά μόνο σε θέματα κοινωνικής εικόνας κι επαγγελματικών, όπου αναμένονται αποκαλύψεις. Στοιχεία που είτε θα αφορούν εσάς και θα αποκαλυφθούν, είτε εσείς θα πάρετε πληροφορίες που δεν περιμένατε.

2ου Δεκαημέρου: Ο Ουρανός σας πίεζε αυτό το διάστημα ούτως ή άλλως και η Πανσέληνος θα δώσει μία παραπάνω ένταση, αλλά και αποκαλύψεις σχετικά με τον ψυχικό σας κόσμο που δε γνωρίζατε. Απαιτείται ειλικρίνεια με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας.

3ου Δεκαημέρου: Από τους τυχερούς της περιόδου με εργασιακές ευκαιρίες, θετική διάθεση, αυξημένο ψυχικό σθένος. Με τον κυβερνήτη του οίκου των σχέσεων και συνεργασιών σας (Πλούτωνα) στον 9ο οίκο σας, δεν αποκλείονται και συνεργασίες ή γνωριμίες με άτομα από άλλη χώρα.

Δίδυμοι

 1ου Δεκαημέρου: Αναμένονται ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης, κυρίως από το εξωτερικό περιβάλλον. Υποστηρικτικό μοιάζει να είναι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ εσείς επενδύετε αρκετό χρόνο για τα άτομα που έχετε σε εκτίμηση.

2ου Δεκαημέρου: Νέες γνωριμίες με προοπτικές προσφέρει αυτή η Πανσέληνος και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα. Θα κοινωνικοποιηθείτε και θα νιώσετε καλά.

3ου Δεκαημέρου: Ζητήματα με κοντινά σας πρόσωπα ή ακόμη και αντιπαραθέσεις με τα παιδιά σας μπορεί να συμβούν. Εν τέλει, πρόκειται να βρεθεί λύση με διάρκεια σε βάθος χρόνου.

Καρκίνοι

1ου Δεκαημέρου: Η τελευταία ημέρα του δεκαημέρου επηρεάζεται μόνο και θα την απασχολήσουν θέματα καριέρας και σπιτιού, αφού θα υπάρξουν μικροεντάσεις έως ότου εξισορροπήσετε αμφότερους τους τομείς.

2ου Δεκαημέρου: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου τείνετε να εξισορροπήσετε καταστάσεις μεταξύ σπιτιού και καριέρας, χωρίς ιδιαίτερα συνταρακτικά γεγονότα.  Πρέπει να αποκτήσετε τον έλεγχο της διάθεσής σας.

3ου Δεκαημέρου: Αντιπαραθέσεις, γεγονότα και αποκαλύψεις με την οικογένεια και το σπίτι σας, καθώς και της ευρύτερης κοινωνικής εικόνας σας. Πολύ πιθανόν ο ένας τομέας να επηρεάσει τον άλλον αυτή την περίοδο και απαιτείται ψυχραιμία στη διαχείριση των κατάστασεων.

Λέοντες

1ου Δεκαημέρου: Βιώνετε τις τελευταίες πιέσεις λόγω των απαιτήσεων του περίγυρού σας, όμως αυτή η Πανσέληνος δε σηματοδοτεί ιδιαίτερα γεγονότα για εσάς. Η πίεση που σας ασκείται είναι από των διελαύνοντα απαιτητικό Κρόνο απέναντί σας.

2ου Δεκαημέρου: Ο Ουρανός προκαλεί αλλαγές στην καριέρα και κοινωνική σας εικόνα. Ως πλανήτης της αλήθειας, μοναδικός του στόχος είναι να αποβάλλει οτιδήποτε δε σας εκφράζει, συνεπώς ευνοείστε και στην ολική αλλαγή επαγγελματικής πορείας.

3ου Δεκαημέρου: Θεωρείστε από τους ευνοημένους της Πανσελήνου, με καλή διάθεση, βοήθεια από το εξωτερικό σας περιβάλλον (πχ από σχέσεις ή συνεργασίες). Αν επιδιώκατε ευκαιρίες από άλλη χώρα ή να σπουδάσετε κάτι νέο, είναι η ιδανική περίοδος να το ξεκινήσετε.

Παρθένοι

1ου Δεκαημέρου: Με θάρρος και προσπάθεια θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τα πράγματα που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Είναι καλή περίοδος να επενδύσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες ή διαπροσωπικές σχέσεις.

2ου Δεκαημέρου: Η χιαστί μεταξύ Ουρανού και Αφροδίτης σηματοδοτεί το ξαφνικό τέλος σε καταστάσεις που μείωναν την αυτοεκτίμησή σας. Λογικά απομακρύνεστε από άτομα που δεν σας προκαλούσαν θετικά συναισθήματα.

3ου Δεκαημέρου: Τα οικονομικά σας πρόκειται να σας απασχολήσουν πολύ αυτό το διάστημα. Με τον Ποσειδώνα απέναντί σας, καλό είναι να μη ρισκάρετε σε επενδύσεις πριν τις μελετήσετε επαρκώς. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε και τις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

Ζυγοί

1ου Δεκαημέρου: Παίρνετε στα σοβαρά τις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και με τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο χειριστικοί με τους άλλους. Κυρίως οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα πρέπει να προσέχετε τι λέτε.

2ου Δεκαημέρου: Υπάρχει εύνοια σε ταξίδια εσωτερικού κι επισύναψης νέων συμφωνιών που ίσως προσωρινά να σας απομακρύνουν από τα άτομα που αγαπάτε. Αν επιθυμείτε να μετακομίσετε η τύχη είναι με το μέρος σας.

3ου Δεκαημέρου: Μπορεί να έχετε πολλά νεύρα και να νιώσετε πως βρίσκεστε σε αδιέξοδο σχετικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά με σωστή διαχείριση θα βγείτε κερδισμένοι. Παρατηρείται εύνοια για νέες ερωτικές γνωριμίες ή απόκτηση παιδιών.

Σκορπιοί

1ου Δεκαημέρου: Η πίεση από το σπίτι ή από την οικογένεια δεν αποκλείεται να προκαλέσει γεγονότα τέτοια που θα σας ωθήσουν να επιλύσετε θέματα ψυχολογικής φύσεως που σας πίεζαν ήδη καιρό τώρα. Σιγά-σιγά θα υποχωρήσουν.

2ου Δεκαημέρου: Η Αφροδίτη στο 2ο οίκο σας ευνοεί στα οικονομικά, όμως παράλληλα προμηνύει πως έχετε δώσει ιδιαίτερη σημασία στα υλικά αγαθά που έχετε και όσα επιθυμείτε να αποκτήσετε, προσέξτε όμως μην απορροφηθείτε τελείως από την πολλή δουλειά.

3ου Δεκαημέρου: Οι δικοί σας άνθρωποι φαίνεται να προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεστε. Η επιρροή αναμένεται να είναι κυρίως ψυχολογικής φύσεως, όσο ο Πλούτωνας από τον 3ο οίκο σας κάνει μυστικοπαθείς, όμως συγχρόνως χαρίζει προσβασιμότητα σε πληροφορίες που είχατε ανάγκη.

Τοξότες

1ου Δεκαημέρου: Γενικά φαίνεστε μετρημένοι στις κινήσεις σας και θα χρειαστεί να κοπιάσετε αρκετά εάν θέλετε να εξελιχθείτε σε κάποιον τομέα, αφού ο Νότιος Σεληνιακός Δεσμός βρίσκεται σε σύνοδο με το ζώδιό σας. Οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

2ου Δεκαημέρου: Αναμένονται γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και φαίνεται πως η δημιουργικότητά σας βελτιώνεται αισθητά. Η Αφροδίτη σε χιαστί με τον Ουρανό απομακρύνει συνήθειες που δε σας εξυπηρετούν πια.

3ου Δεκαημέρου: Τα ερωτικά σας θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την περίοδο, όμως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές που κάνετε, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, γιατί ο Ποσειδώνας σας κάνει να εξιδανικεύετε όποιον γνωρίζετε.

Αιγόκεροι

1ου Δεκαημέρου: Ο Κρόνος στο 2ο οίκο σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε σταδιακά ένα καλύτερο αύριο για τα οικονομικά κι επαγγελματικά σας, όμως κρύβει την παγίδα να νομίζετε πως αξίζετε σαν άνθρωποι μόνο εφόσον κατέχετε πολλά χρήματα ή υλικά αγαθά.

2ου Δεκαημέρου: Υπάρχει εύνοια στα επαγγελματικά και ευκαιρίες καριέρας στο εξωτερικό ή ευκαιρία για να εκπαιδευτείτε σε κάτι νέο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για το μέλλον σας. Στα ερωτικά σας παρατηρείται επίσης μία σχετική ένταση ή και κάποιος κρυφός έρωτας.

3ου Δεκαημέρου: Μπορεί να νιώσετε πως η οικογένειά σας δημιουργεί εμπόδια στην επαγγελματική σας ανέλιξη και αυτό σας κάνει να προσπαθείτε ακόμη σκληρότερα για να πετύχετε. Υπάρχει θετική επιρροή για τα οικονομικά σας.

Υδροχόοι

1ου Δεκαημέρου: Με τον Κρόνο πάνω σας, πιέζεστε ιδιαιτέρως και τίποτα δεν σας χαρίζεται, όμως σε βάθος χρόνου θα καταλάβετε πως δε χρειάζεστε βοήθεια, έχοντας ήδη χτίσει γερές βάσεις πάνω σε ο,τι θέλετε να επιτύχετε. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και στα ερωτικά.

2ου Δεκαημέρου: Βιώνετε πολύ μεγάλη πίεση στην προσωπική σας ζωή και συμπαρασύρει πολλούς ακόμη τομείς. Οι ξαφνικές αλλαγές εξαιτίας του Ουρανού στον Ταύρο δεν σας αφήνουν να βαρεθείτε ούτε λεπτό.

3ου Δεκαημέρου: Λαμβάνετε νέα από συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ η έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρόκειται να έχει επιτυχία. Εάν προσπαθείτε να εργαστείτε στο εξωτερικό ή στην εκπαίδευση, μπορείτε να διεκδικήσετε την κατάλληλη ευκαιρία.

Ιχθείς

1ου Δεκαημέρου: Δεν προβλέπονται ιδιαίτερα γεγονότα, εκτός κι αν αυτό αναιρείται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Γενικά ο Κρόνος στον 12ο οίκο σας ωριμάζει πνευματικά και μπορείτε να ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος μέσα από προσωπική καλλιέργεια.

2ου Δεκαημέρου: Η Αφροδίτη στον οίκο των επαγγελματικών σας μπορεί να δώσει νέες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος ή και καριέρας. Η χιαστί με τον Ουρανό επιταχύνει τα γεγονότα.

3ου Δεκαημέρου: Θα συγκρουστείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή τις επαγγελματικές συνεργασίες σας για λόγους οικονομικής φύσεως. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι με τις απαιτήσεις σας, όμως όχι απόλυτοι.

Αρέσει σε %d bloggers: