ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ερμής στο Σκορπιό

Απο την Χαρίκλεια Καρπέτα

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με τον Ερμή στο Σκορπιό έχουν ένα σέξυ νου καλυμμένο με την χρυσόσκονη της εμμονής ,της καχυποψίας και της φιλοδοξίας. Το μότο τους είναι » Ή όλα ή τίποτα».Σκοτεινό, μυστηριώδες και σαρκαστικό μυαλό που κανείς δεν μπορεί να καταλήξει τι είναι αυτό ακριβώς που σκέφτεται, από τον παράδεισο στην κόλαση και αντίστροφα είναι ο τρόπος σκέψης του γιατί θέλει να ξέρει τα πάντα, θέλει να έχει υπό έλεγχο τα πάντα τουλάχιστον γι’αυτα που του ανήκουν.

Οι σκέψεις καθορίζουν τις πράξεις και αυτό το ξέρουν πολύ καλά ,για αυτούς η στρατηγική σκέψη έχει μεγάλη σημασία δηλαδή το πώς θα μεθοδεύουν τις κινήσεις τους ώστε να πετύχουν. Ξέρει να κρατά καλά κρυμμένα μυστικά αλλά όμως όταν έρθει η στιγμή που θα γι’αυτόν θα είσαι ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει δεν θα διστάσει καθόλου να τα χρησιμοποιήσει ως όπλο.

 Όταν ένα άτομο με Ερμή στο Σκορπιό βάλει κάτι στο μυαλό του ότι κι αν είναι αυτό, την ίδια στιγμή είναι δικό του έτσι απλά γιατί μπορεί….

Ο Ερμής θα κάνει το πέρασμα του στον Σκορπιό από τις 6/11 έως τις 25/11. Μια διέλευση του Ερμή που δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς σε όλη την διαδρομή θα έχει συνοδοιπόρο τον Άρη. 

Οσοι έχουν γεννηθεί από την 4η μοίρα έως την 14η μοίρα όλων των ζωδίων  θα έχουν μια δυσκολη περίοδο από τις 7/11 έως τις 15/11 καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία του Τ-τετραγωνου Κρόνου, Άρη και Ουρανού, αυτό θα πυροδοτήσει αρνητικές σκέψεις, παρορμήσεις ,επιθετικότητα και λήψη αποφάσεων εν βρασμώ ,όλα αυτά  με αφορμή ξαφνικα  γεγονότα και δυσκολίες που θα προκύψουν. Μυστικά, κρυφές σκέψεις και όλα αυτά που καιρό μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα έρθουν στο προσκήνιο ζητώντας απεγνωσμένα μια ευκαιρία να μην μείνουν μόνο σκέψη αλλά να γίνουν πραγματικότητα αλλά κατά πόσο αυτό είναι εφικτό όταν η συμπεριφορά μας θα είναι σαν ενός μικρού παιδιού που δεν του κάνουν το χατίρι.

 Ακόμη αν θελήσουμε να δώσουμε και μια άλλη ανάλυση αυτή των μεσοδιαστήματων, θα δούμε ότι το μεσοδιάστημα Ερμής/Άρης μας πληροφορεί για καυγάδες, γκρίνια, λανθασμένες σκέψεις, πείσμα κ.α . Τώρα αυτό το μεσοδιάστημα σε  συνδυασμό με Κρόνο και Ουρανό έχουμε τα εξής:

  -Με τον Κρόνο να ισούται με Ερμή/Άρη:

Τάση του ατόμου για καυγάδες με αποτέλεσμα τον χωρισμό, υπερβολική συμπεριφορά και μια τάση να μιλά άσχημα στους άλλους.

  -Με τον Ουρανό να ισούται με Ερμή/Άρη:

Τάση για βιαστικές αποφάσεις, παρορμητικός ενέργειες χωρίς να τις εχουμε σκεφτει πρώτα και μια έλλειψη αυτοελέγχου.

Καλό είναι αν μπορούμε και μας δίνετε η δυνατότητα να αφήσουμε όλα τα σημαντικά από το τέλος του μήνα.

Και οι υπόλοιποι θα συναντήσετε τις ίδιες δυσκολίες αλλά όχι με την ίδια ένταση, ας δουμε ομως  σε ποιο τομέα.

Κριός ♈: Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες με χρήματα τρίτων , εφορία , δημόσιο, δάνεια κ.α.  Αφήστε τους διακανονισμούς και ρυθμίσεις από τέλος του μήνα.

Ταύρος ♉: Σκέφτεστε εδώ και τώρα αλλαγή αλλά not! Σκεφτείτε με ψυχραιμία, σταθείτε θεατές στις δύσκολες καταστάσεις αναλύστε τες από απόσταση και έπειτα να  ενεργήσετε σε ότι αφορά τις σημαντικές σχέσεις σας , τον γάμο σας και τις συνεργασίες σας.

Δίδυμοι ♊: Θέματα υγείας, εργασίας σας απασχολούν ίσως ένα φορτωμένο πρόγραμμα με αρκετές ευθύνες σας αγχώνει , πάρτε ανάσες , ξεκουραστείτε περισσότερο αν μπορείτε και μην αναλάβετε ακόμα περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας.

Καρκίνος ♋: Ερωτικά καυγαδακια , δημιουργική αναστάτωση και προβλήματα με τα παιδιά σας όσοι έχετε , αναβάλλεται όσο μπορείτε τις σοβαρές συζητήσεις και μην γκρινιάζετε με το παρά με παραμικρό.

Λέων ♌: Προβλήματα με θεματα σπιτιού ,οικογένειας και για όσους θέλουν να μετακομίσουν ίσως αναθεώρησουν την ιδέα αυτή. Γενικά το διάστημα αυτό θα συναντήσετε αρκετά πρόβλημα και εντάσεις στον χώρο που μένετε.

Παρθένος ♍: Η επικοινωνία με το έμμεσο περιβάλλον, γείτονες και φίλοι, θα είναι σαν το σπασμένο τηλέφωνο αλλά θα λέτε αλλά θα εννοείται και αλλά θα καταλαβαίνουν.

Ζυγός ♎: Η ανασφάλεια στο κόκκινο  με ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, θα έχετε δυσκολίες που θα σας αναστατώσουν προκαλώντας σας μια επιπλέον ανησυχία.

Σκορπιός ♏: Το περιβάλλον που ζείτε και η συμπεριφορά σας στους ανθρώπους μέσα σε αυτό θα απασχολεί το μυαλό σας αυτό το διάστημα. Δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα κάντε ένα βήμα πίσω και δώστε χώρο στους αγαπημένους σας. 

Τοξότης ♐: Η ψυχολογία σας αλλά και πράγματα που κρύβετε (και δεν είναι λίγα) θα σας αγχώνουν μην φανερωθούν ακόμη ίσως χαθεί λίγο η αισιοδοξία σας καθώς θα γίνετε περισσότερο εσωστρεφείς.

Αιγόκερως ♑: Το μυαλό σας και οι σκέψεις σας θα είναι σε μια διαδικασία αξιολόγησης των φίλων σας ,ποιοι σας υποστηρίζουν στα σχέδιά σας , ποιοι σας συμπαραστέκονται στα δύσκολα και ποιοι αποστασιοποιούνται όταν προκύπτουν προβλήματα , θα σκεφτείτε να γίνετε πιο επιλεκτικοί με τις φιλίες σας.

Υδροχόος: Αλλαγή καριέρας με ανοικτά πανιά και κανείς δεν μας σταματά, τα πάντα μπορούν να σας σταματήσουν. Έχετε πιεστεί και σκέφτεστε  μια αλλαγή ίσως είναι η καλύτερη λύση, ναι ίσως αλλά καλό είναι με ηρεμία και ψυχραιμία σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους και έπειτα αποφασίστε. Δεν υπάρχει χώρος για άλλους ανέργους.

Ιχθύς ♓: Πήρα κόκκινα γυαλιά και όλα γύρω σινεμά τα βλέπω , ταξίδια μακρινά.

Τι κι αν ο Ποσειδώνας σας περιπαίζει και θολώνει το τοπίο θα είστε οι μόνοι που θα ευνοηθείτε στον τομέα των σπουδών και με επαφές με το εξωτερικό.

Αρέσει σε %d bloggers: