ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Ηλιακή χρονιά των σαγηνευτών του ζωδιακού: Σκορπιός

Η Ηλιακή χρονιά των σαγηνευτών του ζωδιακού

Σκορπιός, Α ́ Δεκαήμερο (23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου, 0°00 ́ – 9°59 ́ )

Ήδη από την 1η Αυγούστου και ως τις 18 Δεκέμβρη, ο Κρόνος από τον Υδροχόο και το 4ο ηλιακό σας οίκο, βρίσκεται σε τετράγωνο με το δεκαήμερό σας και παράλληλα σε ένα βοηθητικό εξάγωνο με το Χείρωνα, επουλώνοντας εν μέρει περιορισμούς και απαγορεύσεις σε οικογενειακά θέματα, που υφίστανται οι γεννημένοι 29 Οκτώβρη – 1 Νοέμβρη, ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες από 7° έως 10° ♏.

Από τα Χριστούγεννα έως και τις 15 Φλεβάρη του επόμενου έτους, ο Δίας από τους Ιχθύες και 5ο ηλιακό σας οίκο έρχεται να τριγωνίσει το δεκαήμερό σας και κάθε εμπόδιο μοιάζει να απομακρύνεται από τη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την τυχερή περιόδο και την αισιοδοξία σας, για να διασφαλίσετε τη γενικότερη ευημερία σας, να βελτιώσετε τα οικονομικά μέσα από επενδύσεις και επιχειρηματικά πλάνα, ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, με ταξίδια και ένα νέο πλάνο σπουδών.

Η μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 30 Απριλίου 2022, πραγματοποιείται σε αντίθεση με το δεκαήμερό σας, στις 10°35΄ του Ταύρου, τη μοίρα της Εκπλήρωσης, σύμφωνα με τον Kozminsky, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα και προσήλωση στους στόχους στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Η επιρροή της θα διαρκέσει έως και τις 25 Οκτώβρη, οπότε θυμηθείτε ότι η υπερβολική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και τάσεις αλαζονείας ενδέχεται να εγείρουν αντιδράσεις. Καλό είναι να στραφείτε στη διπλωματία για να μη βρίσκεστε διαρκώς αντιμέτωποι με το περιβάλλον σας και να μην μπλοκάρετε οι ίδιοι τις προσπάθειές σας.

Η ηλιακή σας χρονιά κλείνει με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το δεκανό από 22 Οκτώβρη, χαρίζοντάς σας λάμψη, γοητεία και γενικότερη εύνοια σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Παράλληλα, προετοιμάζει για την Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο δεκαήμερό σας στις 25 Οκτώβρη, εισάγοντας με τον καλύτερο τρόπο το επόμενο ηλιακό έτος.

Σκορπιός, Β ́ Δεκαήμερο (2 Νοεμβρίου – 11 Νοεμβρίου, 10°00 ́ – 19°59 ́ )

Από τον Απρίλη του 2021, το δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού έχει αρχίσει να βιώνει ακραίες αλλαγές, με τον Ουρανό στον Ταύρο να βρίσκεται σε αντίθεση με το δεκανό. Η σταθερότητα και η ασφάλεια εκλείπουν, η πίεση μεγαλώνει και οι αντιδράσεις από το περιβάλλον είναι το σύνηθες σκηνικό έως και το Μάη του 2023, οπότε θα χρειαστεί να είστε ανοιχτοί σε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και να υιοθετήσετε μια πιο ευέλικτη στάση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Από τις 7 Δεκέμβρη του 2021 ως 16 Μαρτίου του 2022, ο Κρόνος από τον Υδροχόο και 4ο ηλιακό σας οίκο τετραγωνίζει σταδιακά ολόκληρο το δεκαήμερο, τεστάροντας τις αντοχές σας και καλώντας σε επαναπροσδιορισμό σχεδίων και στόχων σχετικών με το οικογενειακό περιβάλλον, προκειμένου να θέσετε γερές βάσεις για τη μετέπειτα πορεία της ζωής σας. Οι γεννημένοι 9 – 11 Νοεμβρίου και όσοι έχουν πλανήτες στις 18°-20° ♏, θα επαναλάβουν την ίδια όψη από 1η Σεπτέμβρη έως και 10 Δεκέμβρη του 2022, κατά τη διάρκεια της αναδρομής του Κρόνου.

Από 10 Φεβρουαρίου έως 28 Μαρτίου 2022, ο Δίας από τους Ιχθύες εξαγωνίζει το δεκαήμερο, φέρνοντας αυτοπεποίθηση και καλή τύχη σε θέματα 5ου οίκου. Εκμεταλλευτείτε την αισιοδοξία σας για να προχωρήσετε σε επενδύσεις, επιχειρηματικά σχέδια, ταξίδια, σπουδές ή μια νέα ερωτική γνωριμία. Από τις 10 έως 27 Φεβρουαρίου μάλιστα, ο Δίας βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη κορυφώνεται στις 17 του μήνα, δίνοντας διάθεση για πειραματισμό και ευκαιρίες, που δίνουν μια πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική νότα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Σε αντίθεση με το δεκανό, πραγματοποιείται η μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 30 Απριλίου 2022, στις 10°35΄ του Ταύρου, τη μοίρα της Εκπλήρωσης, κατά Kozminsky, που θα σας επηρεάσει μέχρι τις 25 Οκτώβρη του 2022. Οι επαγγελματικοί στόχοι βρίσκονται στο επίκεντρο, οι σχέσεις τεστάρονται και θα χρειαστεί να επιδείξετε διαλλακτικότητα για να αποφύγετε τις συγκρούσες και να διατηρήσετε τη σταθερότητα στις διαπροσωπικές σας επαφές.

Σκορπιός, Γ ́ Δεκαήμερο (12 Νοεμβρίου – 22 Νοεμβρίου, 20°00 ́ – 29°59 ́ ♏︎)

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, στον 5ο ηλιακό σας οίκο βρίσκεται ήδη σε τρίγωνο με το δεκανό σας, χαρίζοντας πνευματική στήριξη, ευαισθησία στις σχέσεις με τα παιδιά, αλλά και έναν ιδανικό έρωτα στους γεννημένους 12 – 17 Νοεμβρίου, ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 20° – 25° ♏. Ταυτόχρονα, ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και 3ο ηλιακό σας οίκο, εξακολουθεί να τριγωνίζει το δεκαήμερό σας, οπότε η σκέψη σας εμπλουτίζεται με μια ισχυρή αίσθηση αυτοπεποίθησης, ενώ οι σχέσεις με το στενό περιβάλλον αποκτούν ένταση και βάθος, αρχικά για τους γεννημένους 17 – 21 Νοεμβρίου, ή αν έχετε πλανήτες στην 24η° – 28η°.

Ο Δίας από τον Υδροχόο και 4ο ηλιακό οίκο θα τετραγωνίζει το δεκαήμερο ως τα τέλη του 2021, δίνοντας ώθηση για πειραματισμό, διασκέδαση αλλά και ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά της οικογένειας, εφόσον μείνετε μακριά από ύποπτες κινήσεις ή/και υπερβολική αλαζονεία.

Στις 19 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται Σεληνιακή Έκλειψη στις 27°17΄ του Ταύρου, η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, ανακινώντας ζητήματα σταθερότητας, ασφάλειας, ηρεμίας και αυτοεκτίμησης. Η επιρροή της θα διαρκέσει ως και τις 30 Απριλίου του 2022 και μόνη σας επιδίωξη είναι η απόλυτη επιτυχία. Δείξτε καλή θέληση, προτιμήστε τη συνεργασία από τον ανταγωνισμό και λάβετε υπόψιν ότι η διάθεσή σας ενδέχεται να επηρεάσει τους γύρω σας περισσότερο από το συνηθισμένο.

Από τις 7 Μάρτη – 20 Σεπτέμβρη του 2022, ο Κρόνος από τον Υδροχόο και 4ο ηλιακό σας οίκο τετραγωνίζει τους γεννημένους 12 – 17 Νοεμβρίου και όσους έχουν πλανήτες στις 20°– 25° ♏, τεστάροντας τις αντοχές σας και καλώντας σε επαναπροσδιορισμό σχεδίων και στόχων σχετικών με το οικογενειακό περιβάλλον, προκειμένου να θέσετε τις σωστές βάσεις για την πορεία της ζωής σας. Όλο το δεκαήμερο θα επηρεαστεί από την ίδια όψη από το Νοέμβρη του 2022 και εξής, κατά τη διάρκεια της αναδρομής του Κρόνου.

Από 24 Μαρτίου – 13 Μαΐου 2022, ο Δίας από τους Ιχθύες και 5ο ηλιακό οίκο έρχεται να τριγωνίσει το δεκαήμερo και όλες οι προκλήσεις φαίνεται πως υποχωρούν. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την τύχη της περιόδου για να διασφαλίσετε τη γενικότερη υλική και πνευματική ανάπτυξη και ευημερία σας και να βελτιώσετε με κάθε τρόπο την καθημερινότητά σας, διευρύνοντας τους ορίζοντες και αυξάνοντας τις οικονομικές σας απολαβές μέσα από επενδύσεις, σπουδές και επιχειρήσεις.

Από 2 έως 23 Απριλίου μάλιστα, ο Δίας συναντά τον Ποσειδώνα, σε μια όψη πνευματικής επέκτασης, που κορυφώνεται στις 12 του μήνα, προωθώντας την ανάπτυξη μέσα από τη γενναιοδωρία και τις διορατικές σας ικανότητες. Από 24 Απριλίου – 13 Μαΐου, ο Δίας σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και 2ο ηλιακό σας οίκο, δίνοντας ευκαιρίες στην καριέρα, αναμόρφωση των οικονομικών και αύξηση της αυτοπεποίθησης και αίσθησης ασφάλειας. Οι γεννημένοι μεταξύ 21 και 22 Νοεμβρίου και όσοι έχουν πλανήτες στις 28°– 29°, επωφελούνται από ένα ακόμη τρίγωνο του Δία στα τέλη της ηλιακής χρονιάς, αν καταφέρουν να αποφύγουν τα μεγάλα ανοίγματα και την υπεραισιοδοξία κατά την αναδρομή 22 Οκτωβρίου – 24 Νοέμβρη του 2022.

Τέλος, στις 16 Μαΐου 2021 και για όλο υπόλοιπο ηλιακό έτος 2021/2022, βρίσκεστε κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που λαμβάνει χώρα στο δεκανό σας στις 25°18΄ ♏, τη μοίρα της Θυσίας κατά Sepharial, δίνοντάς σας τη μαχητικότητα που χρειάζεται για να παλέψετε με την άγρια θάλασσα των προσωπικών σας σχέσεων και να βγείτε εν τέλει νικητές, προχωρώντας σε μια νέα σχέση ή ανανεώντας εκ βαθέων τις υπάρχουσες, εφόσον εξακριβώσετε πρώτα τί ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και ερευνήσετε τους κατάλληλους τρόπους για να πετύχετε. Ή άλλως, ζήτα και θα σου δοθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: