ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μηνιαίο ωροσκόπιο: Νοέμβριος 2021

Το μηνιαίο ωροσκόπιο μας με αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα ζώδια.

Κριός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Περίοδος κοινωνικοποίησης κατά τις αρχές του μήνα, όπου θα διασκεδάσετε, θα γνωρίσετε νέο κόσμο, θα νιώσετε ανανεωμένοι, ενώ θα περάσετε και πολύ χρόνο με άτομα που σας ανεβάζουν τη διάθεση. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να έχετε εξελίξεις και στα ερωτικά, χάρη στις γνωριμίες σας.

2ο Δεκαήμερο

Στον τομέα των αισθηματικών και διάθεσης ευνοείστε κατά πολύ αυτό τον μήνα και θα φανεί ωφέλιμο να στρέψετε εκεί την προσοχή σας για να νιώσετε καλά μετά από κάποιες ανατροπές που αναμένονται από άλλους τομείς στη ζωή σας αυτήν την περίοδο κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου.

3ο Δεκαήμερο

Έχετε σημαντικές και καλές εξελίξεις στη ζωή σας αυτό το διάστημα, όπου γνωρίζετε νέους ανθρώπους, κάνετε νέες παρέες/φιλίες και κοινωνικοποιείστε. Οι άνθρωποι αυτοί που πρόκειται να γνωρίσετε αυτό το διάστημα όχι μόνο θα σας κάνουν να νιώσετε καλά, αλλά επιπλέον θα σας ενθαρρύνουν να εξελιχθείτε κι εσείς ως προσωπικότητες και να επιτύχετε νέα πράγματα.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καλό είναι να κάνετε έναν καλό προϋπολογισμό των οικονομικών σας, αφού αναμένονται ανατροπές επί των οικονομικών σας και κάποια έξοδα το πρώτο μισό του μήνα. Από τις 19 Νοεμβρίου κι έπειτα η κατάσταση των οικονομικών σας πρόκειται να βελτιωθεί αισθητά και να αντιμετωπίσετε επιτυχώς οποιαδήποτε δυσκολία που θα έρθει στο δρόμο σας.

2ο Δεκαήμερο

Κι εσείς αναμένεται να έχετε ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά κι εργασιακά σας και καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Σε περίπτωση απώλειας της εργασίας σας, δείτε το ως ευκαιρία εύρεσης μίας νέας, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια μείωση απολαβών. Ο περίγυρός σας θα σας σταθεί όσο το χρειάζεστε.

3ο Δεκαήμερο

Αναμένονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και επί των επαγγελματικών σας ζητημάτων. Η επισύναψη νέων συμφωνιών ή η εύρεση κάποιας επαγγελματικής ευκαιρίας είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο καθόλη τη διάρκεια του μήνα, άρα στείλτε βιογραφικά κι επικοινωνήστε με άτομα που μπορούν να σας ανοίξουν νέες πόρτες.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για ασφάλεια και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να το κάνετε τώρα που Άρης-Κρόνος σας αγγίζουν αλλά χρειάζεται περισσότερη προσοχή στην εφαρμογή των σχεδίων σας, όχι βιασύνες και όχι θυμός, γιατί υπάρχει μια τάση για ατυχήματα, καυγάδες και για ενέργειες που θα πληγώσουν εσάς και τους άλλους. Χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι  ειδικά γύρω στις 10 Νοεμβρίου και ειδικά όσοι έχουν ήλιο ή πλανήτες γύρω στην 7η μοίρα του ζωδίου. Το πέρασμά της Αφροδίτης σε τρίγωνο θα γλυκάνει και θα ζεστάνει λίγο τις σχέσεις σας ενώ θα σας γεννήσει την  ανάγκη για κάποια έξοδα προκειμένου να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μην υποκύψετε σε υπερβολές, υποκύψτε όμως στην ανάγκη σας για αυτοπροστασία και αυτοφροντίδα.

2ο Δεκαήμερο

Έχετε και εσείς τις αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις σας που οξύνονται από το πέρασμα των πλανητών στον σκορπιό αλλά δε μασάτε, τι πεισματάρηδες ταύροι θα ήσασταν. Ελέγξτε τυχόν θυμούς, και αρκεστείτε σε «τσάι και συμπάθεια», μην ξεχνάτε, ζώδιο της Αφροδίτης είστε. Όσοι βρίσκονται κοντά στη 12η μοίρα θα έχουν ευκαιρίες για μια καινούργια αγάπη, έναν κεραυνοβόλο έρωτα η μια εφήμερη γνωριμία. Σκαμπανεβάσματα σε σχέσεις , επανασυνδέσεις και χωρισμοί είναι πιθανοί σε κάποιους από αυτό το δεκαήμερο. H Νέα σελήνη στις 4 Νοεμβρίου ίσως έχει και αναπάντεχα γεγονότα για όσους είναι γεννημένοι στις αρχές Μαΐου και ενδέχεται και ένα κλείσιμο κύκλου προκειμένου να πάτε σε κάτι καινούργιο ή δυσκολίες αισθηματικές  σε κάποιες σχέσεις.

3ο Δεκαημερο,

Είστε το πιο «ζουμερό» σε γεγονότα 10ήμερο μιας και η σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου συμβαίνει στην 27η μοίρα του ταύρου, με μια σελήνη να βρίσκεται στα καλύτερα της στο ζώδιο σας,  ενώ και ο Δίας και ο Πλούτωνας  και ο Ποσειδώνας σας επηρεάζουν, μαζί και η αντισκιά του Κρόνου. O κυβερνήτης σας η Αφροδίτη  βρίσκεται στο πρακτικό και φιλικό για σας ζώδιο του αιγόκερου και σας βοηθάει στα αισθηματικά σας, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και  με τη βοήθεια και του Ουρανού και του Πλούτωνα μπορείτε να μεταμορφώσετέ τη ζωή σας και να αλλάξετε προς το καλύτερο τις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική αυτής της έκλειψης για να βρείτε σύντροφο, όσοι δεν έχετε. Ετοιμαστείτε και για αποκαλύψεις και αναπάντεχα μυστικά που θα έρθουν στο φως. 

Από την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινάει για εσάς με το βλέμμα στραμμένο στις συνεργασίες και τα οικονομικά σας,θα θελήσετε να κάνετε κάποιες οικονομικές και εργασιακές  συμφωνίες που πολύ πιθανόν να σχετίζονται με το εξωτερικό ή άτομα που έχουν καταγωγή από το εξωτερικό.Μέχρι και16 Νοεμβρίου εστιάστε σε αυτό το κομμάτι για να μπορέσετε λίγο αργότερα να έχετε βάλει τις βάσεις και να είσαστε κατά πολύ πιο ήσυχοι και ήρεμοι.Επίσης θα έχετε τον άρη απεναντί σας για αρκετό διάστημα και άτομα που συνεργάζεστε θα είναι ιδιαίτερα εριστικά μαζί σας,φροντίστε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας για να αποφύγετε οριστικές ρήξεις.

2ο Δεκαημερο

Εσείς αν εξαιρέσουμε τον ουρανό που σας ταλαιπωρεί και σας επιβάλλει αλλαγές στις συνεργασίες σας μέχρι και 16 Νοέμβρη μπορείτε να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας,μετά τις 16 Νοέμβρη όμως θα πρέπει να εστιάσετε σε οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες που λίγο αργότερα θα σας αποδώσουν οικονομικά οφέλη με αποτέλεσμα να πατάτε γερά στα πόδια σας και να είσαστε πιο αισιόδοξοι.Μετά τις 16 Νοεμβρίου ο άρης θα μπεί στο δικό σας δεκαήμερο και θα σας φέρει εντάσεις με άτομα που συνεργάζεστε όπως επίσης και πιθανές ρήξεις,φροντίστε λοιπόν να είσαστε προετοιμασμένοι και προσπαθήστε να είστε ήρεμοι.

3ο Δεκαημερο

Ένας μήνας  αρκετά ήσυχος για εσάς καθώς ο άρης θα αργήσει να έρθει στο Δεκαημερό σας και έτσι θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο ήρεμα από τις 18 Νοεμβρίου για να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια να μπορέσετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες εργασιακές και να επενδύσετε κάποια χρήματα για τα επαγγελματικά σας.Αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να επεκταθείτε με κάποιες συνεργασίες που θα είναι αρκετά ευνοικές για εσάς,και μην ξεχνάτε πως ο Δίας δουλεύει για εσάς καθώς γύρισε ορθόδρομος και τρέχει κάποια θέματα επαγγελματικά με πολύ κ.αλές προοπτικές.

Δίδυμοι

Από την Φλώρα Ευσταθίου Διώνη.      

Αισθηματικά   

1ο Δεκαήμερο

Για τους διδύμους του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται ότι όλη η δράση είναι στοχευμένη πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα παρα στον ερωτικό. Πάραυτα υπάρχουν βοηθητικές όψεις που θα σας ευνοήσουν σε θέματα καρδιάς ώστε να μην υπάρξει κάποιο αρνητικό θέμα η εμπόδιο στα απλά καθημερινά σας σχέδια με την ήδη υπάρχουσα σχέση. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένας μήνας που θα σας φέρει καινούργια χτυποκάρδια ή κάτι το απρόσμενο. Μην ξεχνάτε όμως, ότι πολλές φορές η ηρεμία είναι πιο ωφέλιμη  και δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να μπορέσει να προχωρήσει και να εστιάσει σε διαφορετικά θέματα της ζωής του.  Για αυτόν λοιπόν τον λόγο, θα συνιστούσα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την καθημερινότητά σας και να εστιαστείτε στο επαγγελματικό, μιας και εκεί θα έχει τις περισσότερες ευκαιρίες αυτόν τον μήνα. Οργανώστε μικρές βόλτες σε κινηματογράφο, εστιατόρια με το σύντροφο σας ἢ με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και όλα θα κυλήσουν αρμονικά ώστε να καταλάβετε πως θέλετε να πορευτείτε στο άμεσο μέλλον.

2ο Δεκαήμερο

Το δεύτερο δεκαήμερο του διδύμου και αυτό με τη σειρά του διανύει μία χαλαρή περίοδο σε σχέση με τα αισθηματικά του. Χρειάζεται μία σχετικά μικρή προσοχή γύρω στις 5 – 11 που  θα  πραγματοποιηθεί μία αντίθεση του ηλίου  με τον ουρανό και έπειτα ακολουθεί και ο Άρης. Η περίοδο αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί έως μία περίοδο που θα φέρει μικρές αναστατώσεις και  κάποια απρόοπτα ίσως γεγονότα, που μπορεί να σας βγάλουν από τη σταθερότητα που ήδη υπάρχει, γεγονός που φαίνεται να ξεπερνιέται με τη δική σας προσπάθεια  αφού η όψη ημιεξάγωνου που  κάνει με το δικό σας δεκαήμερο είναι βοηθητική.  Συνιστώ και σε σας χαλαρές βόλτες με καλή παρέα, μείνετε σπίτι με αγαπημένα άτομα και απολαύστε την καθημερινότητα. Έτσι κι αλλιώς φθινόπωρο αυτό δεν θα είναι καθόλου βαρετό σε διάφορα θέματα και τομείς που σας ενδιαφέρουν στη ζωή σας.  Η περίοδο αυτή ενδείκνυται στο να έρθετε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας και να σπάσετε τον πάγο που ενδεχομένως να είχε δημιουργηθεί κάτω από τις τελευταίες επιρροές του Κρόνου που είχατε περάσει.

3ο Δεκαήμερο

Οι δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουνε σαφέστατα περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερες όψεις που θα σας επηρεάσουν.  Ας  ξεκινήσουμε με την όψη του Ερμή τρίγωνο με το Δία στην 22η μοίρα του Ζυγού και του υδροχόου την  1-11 που θα σας φέρει σαφέστατα τις κατάλληλες ευκαιρίες για χαρούμενα νέα και  όχι μόνο. Στα αισθηματικά κάτι που περιμένατε δείχνει να ξεκαθαρίζει, και να σας δείχνει πως να κινηθείτε, κάτι που ψάχνατε τον τελευταίο καιρό. Νέα δεδομένα  για το πώς μπορείτε να συνεχίσετε μία καινούργια σχέση ή μία ήδη υπάρχουσα, με λίγα λόγια προχωράτε στην επόμενη πίστα πιο σίγουροι και πιο ξεκάθαροι σε σχέση με το προηγούμενο καιρό. Εν συνέχεια στις 6 του μηνός με το εξάγωνο του Ερμή – Αφροδίτη θα επηρεάσει τις τελευταίες τελευταίες μοίρες του δικού σας δεκαήμερου με ξεκάθαρα ερωτικά μηνύματα. Στις 16 του μηνα ο ήλιος θα κάνει τετράγωνο με το Δία στην 23η μοίρα του υδροχόου γεγονός που θα τριγωνίσει το  δεκαήμερο σας. Εκεί θα έχετε κάποια γεγονότα τα οποία θα σας ξεβολέψουν για λίγο αλλά επειτα θα σας βάλουν σε μία καλυτερη πορεία. Το τέλος του μήνα δείχνει να είναι όμορφο και συναρπαστικό με τον Δία να κάνει όψη με εξάγωνου με τον Πλούτωνα, πράγμα το οποίο είναι τρομερά βοηθητικό για σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε.

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου το Νοέμβριο θα έχουν πολλές ευκαιρίες να διεκδικήσουν πράγματα στον επαγγελματικό τους τομέα από τη στιγμή που ο Άρης έχει μπει στο γενέθλιο 6ο οίκο σας. Είναι στιγμή να βγείτε μπροστά και με τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει να καταφέρεται πολλά πράγματα ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Με τον Ερμή να μπαίνει και εκείνος στο οίκο της εργασίας και της καθημερινότητας θα έχετε αρκετή πειθώ ώστε να έρθετε πιο κοντά στους επαγγελματικού σας στόχους.

2ο Δεκαήμερο

Το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων για αυτό το μήνα θα έχει και εκείνο τη προσοχή του στις εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στη καθημερινότητα τους καθώς ο Ήλιος ο Άρης και ο Ερμής από τα μέσα του μήνα θα σας ξεσηκώνουν για να λάβετε άμεση δράση ώστε να διεκδικήσετε κάτι στον επαγγελματικό σας χώρο που σας απασχολεί. Προσοχή θέλει καθώς ο Ουρανός καραδοκεί και ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες εκπλήξεις και ίσως να δημιουργηθούν και ρίξεις με συνάδελφους οπότε προσοχή στο τι λέτε και πως το λέτε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

3ο Δεκαήμερο

Για το Γ’ Δεκαήμερο εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η θολή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας λόγω του Ποσειδώνα στο γενέθλιο σας 10 οίκο. Στις 19/11 η έκλειψη  επηρεάζει την καθημερινότητα σας και θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο να μη πάρετε μεγάλες αποφάσεις εκείνη τη περίοδο, αφουγκραστείτε πρώτα το κλίμα και μετά δράστε.

Καρκίνος

Από την Εύη Κατσέλη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Για εσάς αυτός ο μήνας θα ενεργοποιηθεί ευχάριστα στο κομμάτι της διασκέσασης της χαράς και των ερωτικών,είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθείτε με το ταίρι σας να μιλήσετε και γιατί όχι να πάτε ένα ταξίδι μαζί μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη αν σας  προτείνει ένα διήμερο απόδρασης γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσετε υπέροχα.Οσοι από εσάς είστε ελεύθεροι αρκετός κόσμος θα φλερτάρει μαζί σας και θα αναζητά την παρέα σας μην κλειστείτε λοιπόν στο σπίτι σας και βγείτε έξω γιατί κάπου εκεί σας περιμένει ο έρωτας.

2ο Δεκαήμερο

Για εσάς δεν θεωρώ απίθανο να προκύψει ένας έρωτας εντελώς ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένατε γύρω στις 17 Νοεμβρίου ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους και πολύ πιθανόν να είναι μέσα από το φιλικό περιβάλλον  που θα σας βομβαδίσουν με μηνύματα και προσκλήσεις για να βρεθείτε μην αφήσετε λοιπόν την ευκαιρία να πάει χαμένη και πείτε ναι σε μια συνάντηση μαζί τους.υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθεί μια σχέση έτσι ακριβώς όπως την ονειρευόσαστε.Αν πάλι θέλετε να αποκτήσετε ένα απόγονο είναι ένα διάστημα αρκετά ευνοικό για να το πετύχετε.

3ο Δεκαήμερο

Για εσάς μέχρι και 18 Νοεμβρίου είναι ένα διάστημα που μπορείτε να διαχειριστείτε κάποιες φοβίες σας και να τις αφήσετε πίσω σας, για να μπορέσετε λίγο αργότερα να  ερωτευτείτε να διασκεδάσετε και να χαρείτε, είναι η ώρα που κάποιος θα δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον  και θα μπορέσετε να βγείτε από το τέλμα που σας είχε οδηγήσει μια αγάπη από το παρελθόν και σας είχε αναγκάσει να κλειστείτε στον εαυτό σας με το φόβο να μην ξαναπληγωθείτε.Θα δείτε λοιπόν κάπου παρακάτω πως ήταν λάθος σας αυτό σας το αποτράβηγμα από την αγάπη.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του α΄ δεκαημέρου η Αφροδίτη από τις 5/11 μπαίνει στον Αιγόκερω και θέλετε σταθερότητα στην εργασία και στα οικονομικά κυρίως με τους συνεργάτες σας. Αισθάνεστε περισσότερη ευθύνη, επικεντρώνεστε στην εργασία σας. Ο Ερμής στο Σκορπιό σας κάνει περισσότερο σκεπτικιστές, αναλυτικούς, επίμονους στην επίλυση των προβλημάτων. Η εξαγωνική επαφή του με την Αφροδίτη σας κάνει κοινωνικούς κυρίως σε επαφές με γυναίκες. Οι 10/11 και 11/11 είναι πολύ πιεστικές ημέρες. Υπάρχει εκνευρισμός και ένταση και καλύτερα η δημιουργικότητά σας να εκφραστεί μέσω χειρωνακτικών εργασιών. Ίσως δεχτείτε πιέσεις και κριτική από τους συνεργάτες σας, προσοχή στους καυγάδες και στα ατυχήματα. Από τις 24/11 ο Ερμής σας επηρεάζει από τον Τοξότη, ασχολείστε με τα προβλήματα της εργασίας σας, τη σχέση με τους συνεργάτες σας, με πιό πολύπλευρη και φιλοσοφημένη σκέψη, με προσοχή βέβαια να μην διασκορπιστεί σε πολλά θέματα και χάσετε την ουσία. Ο μήνας κλείνει για εσάς με επικοινωνίες και σοβαρές συζητήσεις.

2ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του β΄ δεκαημέρου η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω από τις 10/11 επηρεάζει το δεκαήμερό σας και θέλετε σταθερότητα στην εργασία και στα οικονομικά κυρίως με τους συνεργάτες σας. Αισθάνεστε περισσότερη ευθύνη, επικεντρώνεστε στην εργασία σας. Ο Ερμής στο Σκορπιό σας κάνει περισσότερο σκεπτικιστές, αναλυτικούς, επίμονους στην επίλυση των προβλημάτων. Στις αρχές του μήνα έχετε απρόσμενες αναστατώσεις, ξαφνικά έξοδα που αφορούν τα παιδιά, ή κάποια σχέδιά σας. Ξαφνικά εμπόδια σε μετακινήσεις μπορεί να φέρουν ένταση στην καριέρα σας ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι για κάποιο θέμα με τους γονείς σας. Στόχοι που σχεδιάζατε με τους συνεργάτες σας ευοδώνονται και προχωρούν. Προς το τέλος του μήνα οι σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε είναι αρμονικές και ευχάριστες.

3ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του γ΄ δεκαημέρου οι πρώτες μέρες του μήνα είναι αντιφατικές. Έχετε δημιουργικό μυαλό και λύνεται εύκολα οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Βγάζετε όμως και μιά εγωιστική συμπεριφορά και να έχετε έντονες διαφωνίες με τους συνεργάτες και συνεταίρους. Ασχολείστε με πιό πνευματικά θέματα και ίσως παρακολουθήσετε κάποια αντίστοιχα σεμινάρια. Προγραμματίστε οικονομικά θέματα και κρατείστε χαμηλούς τόνους στις συνεργασίες σας. Η έκλειψη 19/11 επηρεάζει το δεκαήμερό σας και σας βοηθά σε  θέματα παιδιών, δημιουργικών σχεδίων, επαφών με φίλου, με σύνεση και προσοχή στις υπερβολές. Μπορείτε να πετύχετε στις συνεργασίες σας με σεβασμό στην άποψη των άλλων. Ο μήνας κλείνει με ευνοϊκές όψεις και σχέδια για συνεργασίες με εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου ή και να προγραμματίσετε σπουδές ή επιμορφωτικά σεμινάρια.

Λέων

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Βιώνετε κι εσείς μία καλή περίοδο με θετική διάθεση και σταθεροποίηση, έως κι επισημοποίηση μίας σχέσης. Είναι το τελευταίο διάστημα που ο Κρόνος είναι απέναντί σας, επομένως σταδιακά θα αρχίσετε να νιώθετε πολύ καλύτερα και θα φύγει αυτό το βάρος πολλαπλών ευθυνών που νιώθατε το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα θα νιώσετε πιο ξεκούραστοι και θα απολαύσετε τα αποτελέσματα των κόπων σας. Το φλερτ ακόμη και στο χώρο εργασίας σας για τους ελεύθερους υπάρχει ως ενδεχόμενο και μάλιστα με καλές προοπτικές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ατυχήματα και τυχόν βεβιασμένες κινήσεις.

2ο Δεκαήμερο

Το πρώτο μισό του μήνα αναμένονται πολλές ανατροπές αμφότερα στη διάθεση και τη ζωή σας και καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί σε τυχόν ατυχήματα και άλλες ψυχολογικές αναταραχές. Οφείλετε να κάνετε υπομονή έως ότου ο Ουρανός αφήσει και το δικό σας δεκαήμερο, κυρίως όσων είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου, διότι προκαλεί πολλές αλλαγές στη ζωή σας, πράγμα με το οποίο δε τα πάτε καλά εκ φύσεως. Για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του δεκαημέρου δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις. Θα περάσετε καλά και θα φλερτάρετε, κάνοντας νέες γνωριμίες.

3ο Δεκαήμερο

Πολύ θετικά γεγονότα θα έχετε, εφόσον θεωρείστε από τους πιο ευνοημένους του μήνα σε κάθε τομέα της ζωής σας, ιδίως όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα με την υπάρχουσα σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε έναν νέο έρωτα που θα σας κάνει να νιώσετε ευτυχία.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Μέχρι και την έκλειψη αναμένονται πάρα πολλές πιέσεις και αντιπαραθέσεις είτε στα προσωπικά σας είτε στα επαγγελματικά. Πάντως φαίνεται πως ο ένας τομέας θα επηρεάσει τον άλλον, συνεπώς πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε μην πάθετε υπερκόπωση από την υπερβολική δουλειά ή άγχος. Από τις 18 του μήνα κι έπειτα, νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή μία προαγωγή μπορούν να σας χτυπήσουν την πόρτα. Υπάρχει εύνοια σε νέα ξεκινήματα και τελειώματα ανεπιθύμητων καταστάσεων.

2ο Δεκαήμερο

Όπως και στον τομέα των αισθηματικών, έτσι και των επαγγελματικών, αντίστοιχα, αναμένονται δυσκολίες και ανατροπές κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου, ενώ οι τελευταίες θα έχουν έναν πιο ομαλό μήνα χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις ή αλλαγές. Θα πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση των καταστάσεων, χωρίς να υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας και να αποδεχθείτε την οποιαδήποτε αλλαγή.

3ο Δεκαήμερο

Πολύ μεγάλες επαγγελματικές κι επιχειρηματικές ευκαιρίες προβλέπονται για τα Λιοντάρια του 3ου δεκαημέρου με το Δία απέναντί τους. Η τύχη και οι ευκαιρίες έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον, επομένως δε χρειάζεται να κοπιάσουν ιδιαίτερα για τη δημιουργία νέων. Υπάρχει μία γενικότερη εύνοια και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε ώστε να βελτιστοποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Η πολυαστρία του Νοεμβρίου στο σκορπιό είναι ευνοϊκή για σας και θα σας επιτρέψει να εμβαθύνετε στα αισθηματικά σας ζητήματα και να δώσετε λύσεις, να τονώσετε το πάθος στη σχέση σας ή να διακόψετε τελματωμένες καταστάσεις μιας και ο Άρης στο σκορπιό κόβει σα χειρουργικό μαχαίρι. Μια νέα γνωριμία που είχατε και που συναντούσε εμπόδια είναι πιθανό να ευοδωθεί και να ευδοκιμήσει αυτόν τον μήνα, και μόνο τα βεγγαλικά του έρωτα λείπουν πλέον για να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας. Οικογενειακά και αισθηματικά διλλήματα θα αντιμετωπίσουν όσοι βρίσκονται στις πρώτες μοίρες της παρθένου. Μετά την πανσέληνο και έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου  είναι πιθανόν να υπάρξουν αποχωρισμοί για σας. Αρωγός σας και φίλη σας η Αφροδίτη, ειδικά στις αρχές του μήνα.

2ο Δεκαήμερο

Τα ερωτικά σας ευνοούνται αυτόν τον μήνα και οι πλανητικές συνθήκες είναι σα να σας δίνουν ένα σπρώξιμο για να κινηθείτε μπροστά και να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Άλλωστε ο σκορπιός θεωρείται το ζώδιο του πάθους και είναι σε καλή όψη με τον ήλιο σας. Νέες γνωριμίες, φιλίες ή σχέσεις είναι πιθανές και χρειάζεται και σεις να κάνετε μια προσπάθεια, μην τα περιμένετε όλα από το σύμπαν.  Μια πρακτική και γήινη Αφροδίτη στον αιγόκερο σας βοηθάει να αντιληφθείτε τις ανάγκες σας και τις αξίες σας, σας τονώνει τη φιλοδοξία και τον αισθησιασμό και σε συνδυασμό με τον Ουρανό κατευθύνει όσα ήταν σχέδια μέχρι τώρα στο να γίνουν πράξη, συχνά με έναν ασυνήθιστο τρόπο, σαν σενάριο ταινίας, και ως γνωστόν η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια.

3ο Δεκαήμερο

Ευνοϊκή για σας η έκλειψη, με αυτήν την ωραία σελήνη στον ταύρο να σας κοιτάει σε τρίγωνο, και να δέχεστε και ένα τρίγωνο από την Αφροδίτη, αυτό θα πει ότι η ενέργεια στα αισθηματικά και στα οικογενειακά σας θα ρέει άφθονα αυτόν τον μήνα, και το κερασάκι στην… τούρτα θα είναι ένας παθιάρης Άρης στο σκορπιό, ακόμη και ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα σας μιλάει για τα πάθη σας και θα σας φέρει αναπάντεχα νέα. Ίσως να μην σας αρέσουν όλα όσα θα μάθετε αυτόν το μήνα, το σίγουρο, όμως είναι ότι θα είναι προς το συμφέρον σας και θα ευνοήσουν την εξέλιξη σας στον αισθηματικό τομέα. Είναι και για σας ένας μήνας ευνοϊκός για νέες γνωριμίες και για ερωτικές συνευρέσεις.

Από την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

1ου Δεκαημέρου

Ένας μήνας αρκετά βοηθητικός για εσάς καθώς θα μπορέσετε να μετακινηθείτε αρκετά για να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια, και γιατί όχι να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο,αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε να κλείσετε μια επαγγελματική και πολύ ευνοική συμφωνία και το μόνο σίγουρο είναι πως θα φτιάξει κατά πολύ η ψυχολογία σας εκμεταλευτείτε λοιπόν όλες τις ευκαιρίες  που θα σας δωθούν μέχρι και 17 Νοεμβρίου για να μπορέσετε ακόμα και να βγάλετε χρήματα μέσα από ένα δημιουργικό σας σχέδιο ή να κάνετε επάγγελμα ένα από τα χόμπυ σας.

2ου Δεκαημέρου

Για εσας μέχρι και 13 Νοεμβρίου θα υπάρχει ένας περιορισμός στις κινήσεις σας που για κάποιο λόγο θα σας δυσκολέψουν και πιθανόν να σας κρίνουν κάποια άτομα μέσα από τον εργασιακό σας χώρο ,μετά όμως τις 13 Νοεμβρίου θα αποκτήσετε μεγάλη εύνοια στο να μπορέσετε να υπογράψετε κάποιες εργασιακές συμφωνίες να τα έρθετε κοντά με κάποια άτομα πολύ δικά  σας που για κάποιο λόγο είχαν χαλάσει οι σχέσεις σας, και να βρείτε τη χρυσή τομή για οτιδήποτε έχει να κάνει με μια ανώτερη γνώση,με τις επικοινωνίες σας και τις μετακινήσεις σας.Αρκετά θα είναι επίσης τα ευχάριστα νέα που θα λαμβάνετε.

3ο Δεκαημέρο

Για εσάς υπάρχει ο Δίας που έχει γυρίσει ορθόδρομος και εξακολουθεί να σας ευνοεί σε θέματα εργασίας ,άτομα λοιπόν μέσα από τον εργασιακό χώρο σας βοηθούν και σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη με αποτέλεσμα εσείς να αισθάνεστε υπέροχα ,δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αυξηθεί το εισοδημά τους με κάποια χρήματα παραπάνω στο μισθό τους.Μετά τις 18 Νοεμβρίου όλοι σας θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοικές συνεργασίες να υπογράψετε συμβόλαια να μετακινηθείτε ευχάριστα και να λαμβάνετε ευχάριστες ειδήσεις,φροντίστε λοιπόν να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δωθούν.

Ζυγός

Από τη Φλώρα Ευσταθίου Διώνη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου το μήνα Νοέμβριο οδηγούνται και αυτοί σε μία κατάσταση η οποία θα υπάρξει μία ισορροπία και μία ηρεμία χωρίς απρόοπτα γεγονότα θετικά ή αρνητικά. Λόγω της παραμονής του Κρόνου στον υδροχόο στο πρώτο δεκαήμερο και έχοντας ήδη κάνει αρκετές όψεις που επηρεάζουν το δικό σας δεκαήμερο, επέρχεται μία περίοδο η οποία απλά θα απολαμβάνετε αυτά που ήδη έχετε σταθεροποιήσει. Δεν φαίνεται κάποια καινούργια σχέση ή κάτι καινούργιο να έχετε που θα σας συνταράξει, όμως η ηρεμία και η σιγουριά που παίρνετε από τις ήδη υπάρχουσες επιλογές σας στον ερωτικό τομέα, θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να δείτε το άλλο άτομο πιο βαθιά σε ποια πράγματα ώστε να καταλάβετε πως μπορείτε να πορευτείτε μαζί του. Θα χαρακτήριζα την περίοδο ως σταθεροποιητική και ως μία περίοδο που θα κλείσετε ανοιγμένα κεφάλαια και θα προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων που εσείς έχετε θέσει για τομείς της ζωή σας και φυσικά και των ερωτικών σας.

2ο Δεκαήμερο

Οι ζυγοί του 2ου δεκαημέρου κινούνται σαφέστατα στα χνάρια και τις επιρροές που έχει και το πρώτο δεκαήμερο. Δηλαδή ούτε κάτι συνταρακτικό, ούτε κάτι ξαφνικό,  ούτε κάτι αρνητικό θα μπορούσε να χαλάσει τη ροή αυτού του μήνα. Με εξαίρεση  κάποιων συγκεκριμένων συναισθηματικών  ανασφαλειών που λίγο έχετε για άτομα που υπάρχον δίπλα σας στην αισθηματική σας σχέση προς το τέλος του μήνα. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτό μπορεί να είναι το πιο κατάλληλο ερέθισμα ώστε να προωθήσει τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο το οποίο είναι, μία πιθανή συμβίωση κάτω από την ίδια στέγη η μία επισημοποίηση σε τυχόν σχέσεις που δεν είχαν ήδη επισημοποιηθεί. Το κλειδί στο να αντιληφθείτε ακριβώς αυτό που θέλετε και για να σιγουρευτείτε ότι είναι το σωστό για εσάς είναι, να δώσετε λίγο χώρο στη άλλη πλευρά, να ακούσετε τι έχει να σας πει και όχι να βάζετε πάντα τον εαυτό σας ως προτεραιότητα. Αφήστε λοιπόν λίγο τα θέλω σας στην άκρη και κρίνοντας από τα λεγόμενά θα καταλάβετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε και τι κινήσεις ακριβώς θα πρέπει να κάνετε για τη σχέση σας.

3ο Δεκαήμερο

Οι ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν λίγο περισσότερα γεγονότα σε σχέση με τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Ξεκινώντας από την 1-11 με Ερμή τρίγωνο Δια, στην 22η μοίρα του υδροχόου που  θα φέρει σαφέστατα κάποια νέα και κάποιες ειδήσεις στο συναισθηματικό κομμάτι,  και συνεχίζοντας με την όψη του Ερμή εξάγωνο Αφροδίτη που θα επηρεάσει τις τελευταίες μέρες του δεκαημέρου σας, πιστεύω ότι από την αρχή του μήνα θα έχετε ήδη μία ξεκάθαρη εικόνα για το πως θέλετε να συνεχίσετε συναισθηματικά έχοντας βέβαια λάβει τις απαντήσεις που περιμένατε. Θα συνιστούσα λίγη προσοχή γύρω στις 19 -11, γύρω δηλαδή  στην έκλειψή λόγω του τάφ τετράγωνου που γίνεται με κορυφή του Δία και τριγωνίζει το δικό σας ζώδιο. Εκεί θα συνιστούσα μεγαλύτερη διαύγεια και σωστή σκέψη πριν πράξετε οτιδήποτε. Γενικότερα είστε ένα ευνοημένο δεκαήμερο που η εύνοια σας συνεχίζει και στα επαγγελματικά εάν εσείς το παλέψετε και το θέλετε πραγματικά.

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σχετικά ήρεμος μήνας για τους Ζυγούς του Α’ δεκαημέρου έπειτα από ένα πλούσιο Οκτώβρη, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με την εξεύρεση εναλλακτικών πόρων. Η παρουσία του Άρη μέχρι τα μέσα του μήνα να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο στο φυσικό σας 2ο οίκο, σας βοηθά να αναλάβετε δράση και να ενεργήσετε κατάλληλα.

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο θα απασχοληθεί πέρα από τα τρέχοντα οικονομικά του θέματα θα πρέπει να κοιτάξει και πως ακριβώς θα διαχειριστεί καλύτερα θέματα με έξοδα που θα προκύψουν από τρίτους. Ενδέχεται ένα θέμα γραφειοκρατικό ή κάποιο άλλο έκτακτο περιστατικό να σας βγάλει εκτός budget. Δώστε έμφαση από τα μέσα του μήνα έως και το τέλος του και δείτε πως μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα.

3ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου με τη σειρά τους θα τους απασχολήσουν θέματα οικονομικών και τις σχετικής τους διαχείρισης. Εσείς ειδικά, προς τα τέλη του μήνα θα έχετε έμπνευση στο να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους για να επικοινωνήσετε κατάλληλα αυτό που θέλετε για να πετύχετε τα μέγιστα οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. Ειδικά η έκλειψη που πραγματοποιείτε στις 19/11 θα «φωτίσει» ακριβώς αυτό το τομέα εφόσον γίνεται στο φυσικό σας γενέθλιο 2ο οίκο.

Σκορπιός

Από την Εύη Κατσέλη

Αισθηματικά

1ου Δεκαήμερο

Για εσάς αυτός ο μήνας θα σας επηρεάσει θετικά σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις με τα άτομα της καρδιάς σας ως και τις 17 Νοεμβρίου αδράξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας να ανανεωθείτε και να περάσετε όμορφα. Θα ήθελα να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο πως μιλάτε στο ταίρι σας ως 15 Νοεμβρίου καθώς ο άρης θα σας κάνει ιδιαίτερα νευρικούς και εριστικούς απεναντί τους.

2ο Δεκαήμερο

Για εσας θα κινητοποιήσει ψυχολογικές αναζητήσεις για τον έρωτα και πως λαμβάνετε την αγάπη από τον ερωτικό σας σύντροφο,πιθανότατα όμως κάποιοι φίλοι να αποκτήσουν ένα ρόλο τελείως διαφορετικό στην ερωτική σας ζωή.Θα σας απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και πιθανόν να είσαστε παραπάνω εριστικοί απεναντί τους και νευρικοί για αυτό αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες μην φτάνετε  στα άκρα για να μην το μετανιώσετε αργότερα.

3ο Δεκαήμερο

Για εσάς ένας ονειρικός έρωτας ένας έρωτας με ροζ γυαλιά όπως ακριβώς τον θέλατε μόνο που μπορεί να τον υπερεκτιμήσετε για αυτό να είστε λίγο παραπάνω προσεχτικοί.Θα σας δωθούν ευκαιρίες να μετακινηθείτε να πάτε ένα ταξίδι και να περάσετε όμορφα,ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις από άτομα που σας φλερτάρουν και αποζητούν την παρέα σας όλο αυτό το μήνα θα σας ανεβάζουν τη διάθεση,η δημιουργία και τα παιδιά σας μπορεί να αποτελέσουν ένα πεδίο συναισθηματικής ικανοποίησης.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του α΄ δεκαημέρου η Αφροδίτη από τις 5/11 μπαίνει στον Αιγόκερω και θέλετε σταθερότητα σε θέματα επαφών, συμβολαίων και συμφωνιών που αφορούν οικονομικά. Αισθάνεστε περισσότερη ευθύνη, επικεντρώνεστε στις μετακινήσεις σας, σε συμβόλαια και συμφωνίες. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σας κάνει περισσότερο σκεπτικιστές, αναλυτικούς, επίμονους στην επίλυση των προβλημάτων. Η εξαγωνική επαφή του με την Αφροδίτη σας κάνει κοινωνικούς κυρίως σε επαφές με γυναίκες. Οι 10/11 και 11/11 είναι πολύ πιεστικές ημέρες. Υπάρχει εκνευρισμός και ένταση και καλύτερα η δημιουργικότητά σας να εκφραστεί μέσω χειρωνακτικών εργασιών. Ίσως δεχτείτε πιέσεις και κριτική στην εργασία σας ή και στην οικογένειά σας, προσοχή στους καυγάδες και στα ατυχήματα. Από τις 24/11 ο Ερμής σας επηρεάζει από τον Τοξότη, ασχολείστε με τα οικονομικά σας, με πιό πολύπλευρη και φιλοσοφημένη σκέψη, με προσοχή βέβαια να μην διασκορπιστεί σε πολλά θέματα και χάσετε την ουσία. Ο μήνας κλείνει για εσάς με επικοινωνίες και σοβαρές συζητήσεις.

2ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του β΄ δεκαημέρου η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω από τις 10/11 επηρεάζει το δεκαήμερό σας και θέλετε σταθερότητα σε θέματα επαφών, συμβολαίων και συμφωνιών που αφορούν οικονομικά. Αισθάνεστε περισσότερη ευθύνη, επικεντρώνεστε στις μετακινήσεις σας, σε συμβόλαια και συμφωνίες. Ο Ερμής στο Σκορπιό σας κάνει περισσότερο σκεπτικιστές, αναλυτικούς, επίμονους στην επίλυση των προβλημάτων. Στις αρχές του μήνα έχετε απρόσμενες αναστατώσεις, ξαφνικά προβλήματα με τους συνεργάτες ή συντρόφους ή με εχθρούς που σας επιβουλεύονται.. Ξαφνικές εντάσεις στις επικοινωνίες, εμπόδια σε μετακινήσεις, προβλήματα με συνεταίρους ή και τον σύντροφο, προβλήματα στην καθημερινότητα, προσοχή σε ατυχήματα. Συναντήσεις και συζητήσεις για νέες συνεργασίες   ευοδώνονται και προχωρούν. Προς το τέλος του μήνα οι σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε είναι αρμονικές και ευχάριστες.

3ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του γ΄ δεκαημέρου οι πρώτες μέρες του μήνα είναι αντιφατικές. Έχετε δημιουργικό μυαλό και λύνεται εύκολα τα θέματα της εργασίας σας ή της οικογένειας. Βγάζετε όμως και μιά εγωιστική συμπεριφορά και να έχετε έντονες διαφωνίες στις επικοινωνίες σας με τους άλλους. Ασχολείστε με πιό πνευματικά δημιουργικά σχέδια, με φιλανθρωπική ίσως χροιά. Προγραμματίστε θέματα της εργασίας σας και κρατείστε χαμηλούς τόνους στις συνεργασίες σας. Η έκλειψη 19/11 επηρεάζει το δεκαήμερό σας και σας βοηθά στις σχέσεις με συνεταίρους και συντρόφους, για την προσωπική και οικονομική ανάπτυξή σας, με σύνεση και προσοχή στις υπερβολές. Μπορείτε να πετύχετε στις συνεργασίες σας με σεβασμό στην άποψη των άλλων. Ο μήνας κλείνει με ευνοϊκές όψεις για την υλοποίηση δημιουργικών σχεδίων και ευνοεί επικοινωνίες και μετακινήσεις για το κλείσιμο οικονομικών συμφωνιών.

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Θα έχετε καινούριες δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης όπου θα νιώσετε καλά και οικεία με τους ανθρώπους γύρω σας. Η καθημερινότητά σας θα ρέει ομαλά και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Γενικότερα τα άτομα γύρω σας, δεν είναι απλά φιλικά μαζί σας, αλλά σας βοηθούν και με όποιον τρόπο χρειάζεστε.

2ο Δεκαήμερο

Ο Ουρανός στον Ταύρο για εσάς, παρά των σχετικών δυσκολιών που μπορεί να εγκυμονεί, όπως αναφέρεται στα επαγγελματικά σας, είναι βοηθητικός για την αποβολή συνηθειών από την καθημερινότητά σας, οι οποίες δεν σας εξυπηρετούν πια. Από τις 18 του μηνός κι έπειτα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από τις διάφορες αλλαγές και να νιώσετε καλύτερα. Οι άνθρωποι γύρω σας θα συντελέσουν στο να περάσετε όμορφα κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Είναι ένα διάστημα πολύ ομαλών εξελίξεων. Δεν υπάρχουν ανατροπές ή αδιέξοδα για εσάς. Αναμένεται περίοδος όπου θα βελτιωθεί η αυτοπεποίθησή σας, δραστηριοποίησης, δημιουργικότητας και γνωριμιών. Γενικά δεν εκτιμάται να έχετε ιδιαίτερα γεγονότα αυτό το διάστημα στα προσωπικά σας αυτό τον μήνα.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε όσοι είστε γεννημένοι κατά το τέλος του δεκαημέρου αυτού, αφού τείνετε να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες στην εργασία σας και καταπιάνεστε με περισσότερα πράγματα από όσα ρεαλιστικά μπορείτε να αποπερατώσετε. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι η υπερκόπωση ή ακόμη και η χειροτέρευση της ψυχολογικής σας διάθεσης κι ενδεχομένως να αναγκαστείτε να σταματήσετε πολλές δραστηριότητες στο μέλλον αν δεν προσέξετε. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα ηρεμήσετε και θα έχετε ξαφνική επαγγελματική επιτυχία.

2ο Δεκαήμερο

Το πρώτο μισό του μήνα είναι δύσκολο για τα επαγγελματικά σας με αναπάντεχα αδιέξοδα, εξαιτίας του Ουρανού στον οίκο της καθημερινότητάς σας (6ος). Το θετικό είναι πως το δεύτερο μισό του μήνα τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και καλύτερα με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η διάθεσή σας και να αξιολογήσετε τα γεγονότα με καθαρό μυαλό, επομένως και να εκμεταλλευτείτε νέες ευκαιρίες.

3ο Δεκαήμερο

Θα είναι ένα ομαλό και σταθερό διάστημα για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες, δίχως ανατροπές, ενώ οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου θα έχετε θετικά γεγονότα, επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες και ο επαγγελματικός τομέας της ζωής σας θα σάς κάνει να αισθανθείτε επιτυχημένοι, αυξάνοντας και την αυτοεκτίμησή σας.

Αιγόκερως

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Είναι μια καλή συγκυρία για τα ζώδια της γης, επωφεληθείτε από το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και από τις ευκαιρίες που θα σας δώσει ο Άρης να ζήσετε πιο παθιασμένα με τη σχέση σας ή να βρείτε σύντροφο όσοι δεν έχετε, ικανοποίηση και πάθος, ζεστασιά και ασφάλεια, ότι επιλέξετε ευνοείται ειδικά στις αρχές του μήνα. Αποβάλλετε τραύματα και φοβίες και ζήστε με πιο θετική διάθεση. Αν σας δυσκολεύει κάποια σχέση, αν έχετε κάποιο ένοχο μυστικό αυτό το μήνα θα υπάρξουν αποκαλύψεις για αυτό να είστε έτοιμοι, και να ξέρετε ότι αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά και το νοικοκύρη, και ίσως κάποια άπλυτα βγουν στη φόρα. Οι υπόλοιποι δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεστε.

2ο Δεκαήμερο

Νέες σχέσεις και νέα ζωή μπορεί να σηματοδοτήσει αυτός ο μήνας και σημαντικά σχέδια ευνοούνται. Το αναπάντεχο του Ουρανού το έχετε βιώσει κάποιοι από σας και ήδη έχει κάνει αλλαγές στη ζωή σας, αλλαγές προς το καλύτερο για τους περισσότερους, οι εκπλήξεις συνεχίζονται και αυτόν τον μήνα. Ωριμάσατε από τον προηγούμενο χρόνο με το πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιο σας και τώρα κατασταλάζετε σε αυτά που σας αρέσουν και θέλετε, αναγνωρίζετε την αξία σας και προχωράτε. Ίσως παλιά άγχη και φοβίες να έρθουν στην επιφάνεια, σε γενικές γραμμές πάντως είναι μια καλή περίοδος για σας, αρκεί να μην είστε τόσο ανασφαλείς. Νέοι έρωτες είναι πιθανόν να προκαλέσουν την καθημερινή σας ρουτίνα και να ταράξουν όσα ήσυχα νερά , όσα δηλαδή δεν τάραξε ο Ουρανός.

3ο Δεκαήμερο

Αδράξτε τις ευκαιρίες από την πανσέληνο και έκλειψη για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και στον αισθηματικό τομέα και μην κοιτάξετε πίσω, γιατί μπορεί να πετρώσετε σαν την γυναίκα του Λοτ, με άλλα λόγια αφήστε τα παλιά, πετάξτε τα. Τώρα που και ο Πλούτωνας ορθοδρόμησε είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά με δύναμη και πάθος. Όσοι έχετε οικογένειά φροντίστε την περισσότερο και δείξτε ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι υπόλοιποι θυμηθείτε το μότο που λέει «κρύο, καιρός για δυο». Θα είναι μια πανσέληνος αποκαλυπτική και για σας αυτόν το μήνα, μιας και ο Ερμής δε συνηθίζει να κρατάει μυστικά, ακόμη κι αν βρίσκεται στο σκορπιό, η αλήθεια θα λάμψει υπό το φως της έκλειψης.

Από την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

1ου Δεκαημέρου

Ένας μήνας αρκετά ευνοικός για εσάς καθώς κάποια όνειρα που είχατε εργασιακά πραγματοποιούνται άτομα από το φιλικό περιββάλον σας στηρίζουν και σας βοηθούν σε αυτό σας το επιχείρημα γεμιζοντάς σας ικανοποίηση,αρκετοί θα λάβετε μια οικονομική βοήθεια από εκεί που δεν την περιμένατε και πολύ πιθανόν να ξαφνιαστείτε αλλά όπως και να έχει αυτός ο μήνας θα σας ευνοήσει αρκετά.Πιθανόν να πραγματοποιήσετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό αρκετοί από εσάς που το σκεφτόσασταν καιρό τώρα.Αν πάλι είσαστε σε μια ομάδα και έχετε ένα κοινό στόχο θα σας δωθούν ευκαιρίες να τα πάτε πάρα πολύ καλά και να πετύχετε.

2ο Δεκαημερο

Για εσάς μέχρι και 15 Νοεμβρίου θα είστε λίγο ανασφαλής σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά και τις ασφαλειές σας γενικότερα καθώς ο κρόνος σας πιέζει σε αυτό το κομμάτι,μετά τις 15 Νοεμβρίου όμως θα δείτε πως θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα καθώς κάποιοι στόχοι σας που αφορούν την εργασία πραγματοποιούνται και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα,συγχρόνως φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν σε οτιδήποτε αποφασίζετε.Αν πάλι ασχολείστε με τα κοινά μέσα από την πολιτική και πάλι σε αυτό το κομμάτι θα έχετε επιτυχία με τη συμμετοχή άλλων ανθρώπων.

3ου Δεκαημέρου

Για εσάς ο Δίας γύρισε ορθόδρομος και σας βοηθάει πολύ σε θέματα οικονομικά και ασφαλειών σας κανοντάς σας να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερη αισιοδοξία,συγχρόνως θα δεχτείτε μετά τις 18 Νοεεμβρίου βοήθεια από άτομα που δουλεύετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και δεν το θεωρώ απίθανο να πάρετε και μια αύξηση οικονομική.Αν πάλι εργάζεστε με κάποια άτομα για ένα κοινό στόχο υπάρχει μεγάλη εύνοια στο να πετύχετε ακριβώς ότι επιθυμείτε ,όνειρα ελπίδες και μεγαλεπήβολα σχέδια είναι η στιγμή που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Υδροχόος

Από τη Φλώρα Ευσταθίου Διώνη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Για σας τους υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο αυτόν τον μήνα που να αναστατώσει την καθημερινότητα σας ερωτικά. Ακολουθείται η ίδια ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα ζώδια του αέρα του πρώτου δεκαημέρου. Η ενέργεια διοχετεύεται περισσότερο στα επαγγελματικά και από εκεί θα υπάρχει σαφέστατα μία πίεση. Η συναισθηματική ζωή δείχνει να έχει πάρει μία κατεύθυνση μετά τις τελευταίες όψεις του προηγουμένου μήνα. Ο Κρόνος που γυροφέρνει στο δεκαήμερο σας σας δημιουργεί κάποιες  πιέσεις σε σχέση με την καθημερινή σας ρουτίνα όμως να θυμάστε ότι Ουδέν κακό αμιγές καλού. Την περίοδο αυτή θα αναγκαστείτε να παραμελήσετε λίγο το συναισθηματικό κομμάτι στην άκρη, γιατί η καθημερινότητα θα είναι αρκετά απαιτητική. Ωστόσο θα τα καταφέρετε όλα μία χαρά και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε καλύτερα μετα από  το πρώτο εικοσαήμερο αυτού του μήνα.

2ο Δεκαήμερο

Για τους υδροχόους του δευτέρου δεκαήμερου, τα πράγματα είναι ότι λίγο εντονότερα σε σχέση με καθημερινές δραστηριότητες  που για κάποιο λόγο θα είναι πάρα πολύ αυξημένες. Στις  5 – 11 που ο ήλιος θα κάνει μία αντίθεση με τον ουρανό και θα τετραγωνίσει το δεκαήμερο σας,  θα νοιώθετε μια συνεχής  αυξανόμενη πίεση. Η συναισθηματική ζωή δεν θα παίξει κάποιον Ιδιαίτερο ρόλο αυτόν τον μήνα.  Η αίσθηση θα  είναι λίγο πολύ στο ίδιο μήκος κύματος που ήδη ήταν στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Η περισσότερη ενέργεια  θα διοχετευτεί σε πιθανές ανατροπές που μπορεί να έχετε σε θέματα σπιτιού και συνεργασιών. Εκεί φαίνονται όλα τα γεγονότα του Νοέμβριου. φροντίστε να ξεκουράζεστε για να έχετε ενέργεια να αντιμετωπίζεται το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας.

3ο Δεκαήμερο

Το τρίτο δεκαήμερο του υδροχόου εξακολουθεί να είναι το πιο τυχερό όλων των ζωδίων του αέρα. Όσο γυροφέρνει  ο Δίας στο 10ημερο σας, τα πράγματα θα βαίνουν για εσάς αισίως καλώς. Από την 1η Νοεμβρίου κιόλας, η τριγωνική όψη του Ερμή με τον Δία θα σας φέρει χαρμόσυνα νέα που περιμένατε από καιρό. Η αλήθεια είναι ότι θα σας συναρπάσουν χαρούμενες ειδήσεις και η ψυχολογία σας θα ανέβει στα ύψη. Λίγο προσοχή στις 5 Νοεμβρίου με τον ήλιο αντίθεση ουρανό, όταν τετραγωνίσει το δεκαήμερο σας. Εκεί μπορεί να έχετε μικρές ανατροπές που ξεπερνιούνται πολύ εύκολα όμως.  Οπότε μην ανησυχείτε ιδιαίτερα. Τέλος η έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου θα δημιουργήσει ένα ταυ τετράγωνο με κορυφή τον Δία από το 10ήμερο σας, που εκεί χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ηρεμία, καλή κατανόηση της κατάστασης που ενδεχομένως να έχει δημιουργηθεί,  και σκέψη πριν λειτουργήσετε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αφήστε πρώτα το μυαλό σας να ξεκουραστεί και να καταλάβετε τι έχει συμβεί αν έχει προκύψει κάτι απρόοπτο και  έπειτα πράξτε καταλλήλως. Καλό μήνα λοιπόν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις προβλέψεις του Δεκέμβριου.

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α΄δεκαημέρου σας περιμένει από τις αρχές κιόλας του μήνα και μέχρι τα μέσα του μια πίεση στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στο πως μιλάτε και τι ενέργειες κάνετε μέσα στο χώρο τις εργασίας σας γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια, νεύρα και ρίξεις με τους Ερμή και Άρη στο Σκορπιό να σας τετραγωνίζουν. Μη ξεχνάμε ότι ο  Κρόνος όντας ακόμα στο ζώδιο σας και στο δεκαήμερο σας ίσως σας φέρει σε τελειωτικές καταστάσεις από τι στιγμή που θα δημιουργηθούν όψεις τετραγώνου μεταξύ τους.

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων θα αντιμετωπίσει θέματα στον επαγγελματικό του χώρο από τα μέσα του μήνα και μετά εφόσον το Τ- τετράγωνο που θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή του Ερμή στο Σκόρπιο με τους διευλάνοντα Ήλιο και Ουρανό στο Ταύρο θα προκαλέσει εντάσεις και εκρηκτικούς διαλόγους που ίσως να μην έχουν την καλύτερη εξέλιξη. Ίσως να πρέπει να συμμορφωθείτε κατά κάποιο τρόπο ώστε να αφήσετε το κλίμα να ηρεμήσει ώστε να έχετε τις λιγότερες επιπτώσεις.

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου για εσάς, η «δράση» ξεκινά με την έκλειψη στις 19/11 και επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας έμφαση στα επαγγελματικά σας και στη σχέση που έχετε με τους ανωτέρους σας. Ο Δίας στο ζώδιο σας τετραγωνίζει τον Άρη και τον Ερμή στο Σκορπιό στο φυσικό σας 10ο οίκο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά, και ίσως σας οδηγήσει σε κάποια υπερβολή. Προσοχή που σπαταλάτε τα λεφτά σας και πως. Είναι προτιμότερο να πάτε με τα νερά των άλλων και να μη φέρεται αντίσταση γιατί οι ρίξεις είναι πολύ πιθανές.

Ιχθείς

Από την Εύη Κατσέλη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Για εσας μια σχέση που μπορεί να εχει καταγωγή ή να μένει στο εξωτερικό θα ενεργοποιηθεί το μήνα νοέμβρη,συγχρόνως δεν αποκλείεται και ένας έρωτας μέσα από το διαδίκτυο που θα σας ενθουσιάσει.Ευχάριστες  επικοινωνίες με φίλους μέσα από συλλογικούς χώρους και εκπεδευτικά ιδρύματα.Ευνοούνται ταξίδια στο εξωτερικό και θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή με διαφορετική ματιά,θα σας πρότεινα να αναζητήσετε τον έρωτα μέσα από τους φίλους.

2ο Δεκαήμερο

Εσείς θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη σχέση  με το συντροφό σας και να δώσετε μια πιο φιλική διάσταση στο τρόπο που επικοινωνείτε μαζί του,ανταλάξτε απόψεις λάβετε μέρος σε κοινές δημιουργικές εδηλώσεις ή και ξεκινήστε να μάθετε  μια ξένη γλώσσα μαζί.Τυχόν αντιδικίες μπορούν τώρα να διευθετηθούν με ένα συμβιβασμό ή εναλλακτικές λύσεις,φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό και να βγείτε από τα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν.

3ο Δεκαήμερο

Ο ποσειδώνας καιρό τώρα σας ταλαιπωρεί και δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα κάποιες σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας,προσπαθήστε να μην ζείτε σε ουτοπικές καταστάσεις και να μην βάζετε κάτω από το χαλί τα προβλήματα στη σχέση σας.Αναθεωρήστε κάποιες απόψεις σας και δείτε πιο ξεκάθαρα το άτομο που έχετε απεναντί σας για να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις.Προσπαθήστε να διευρύνετε τους οριζοντές σας και να εισχωρήσετε σε διαφορετικούς χώρους.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του α΄ δεκαημέρου η Αφροδίτη από τις 5/11 μπαίνει στον Αιγόκερω και θέλετε σταθερότητα στους στόχους σας, στους συλλόγους και στα σωματεία που ανήκετε. Αισθάνεστε περισσότερη ευθύνη, επικεντρώνεστε στην εργασία σας. Ο Ερμής στο Σκορπιό σας κάνει περισσότερο σκεπτικιστές, αναλυτικούς, επίμονους στην επίλυση των προβλημάτων. Η εξαγωνική επαφή του με την Αφροδίτη σας κάνει κοινωνικούς κυρίως σε επαφές με γυναίκες. Οι 10/11 και 11/11 είναι πολύ πιεστικές ημέρες. Υπάρχει εκνευρισμός και ένταση και καλύτερα η δημιουργικότητά σας να εκφραστεί μέσω χειρωνακτικών εργασιών. Ίσως δεχτείτε πιέσεις και κριτική, προσοχή στους καυγάδες και στα ατυχήματα. Από τις 24/11 ο Ερμής σας επηρεάζει από τον Τοξότη, ασχολείστε με την καριέρα σας, την κοινωνική σας εικόνα, με πιό πολύπλευρη και φιλοσοφημένη σκέψη, με προσοχή βέβαια να μην διασκορπιστείτε σε πολλά θέματα και χάσετε την ουσία. Ο μήνας κλείνει για εσάς με επικοινωνίες για την καριέρα σας και σοβαρές συζητήσεις ίσως και για σχέδια που κρατούσατε στην άκρη του μυαλού σας.

2ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του β΄ δεκαημέρου η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω από τις 10/11 επηρεάζει το δεκαήμερό σας και θέλετε σταθερότητα στους στόχους σας, στους συλλόγους και στα σωματεία που ανήκετε. Αισθάνεστε περισσότερη ευθύνη, επικεντρώνεστε στην εργασία σας. Ο Ερμής στο Σκορπιό σας κάνει περισσότερο σκεπτικιστές, αναλυτικούς, επίμονους στην επίλυση των προβλημάτων. Στις αρχές του μήνα έχετε απρόσμενες αναστατώσεις, ξαφνικά αναβολές στα ραντεβού, ή κάποια σχέδιά σας. Αναπάντεχα εμπόδια σε μετακινήσεις μπορεί να φέρουν ένταση στην καριέρα σας ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι, ίσως και αλλαγή σε θέματα σπουδών και εκπαιδεύσεων. Θέματα καριέρας και οικονομικών, συναντήσεις, συμφωνίες, συμβόλαια θα έχουν καλή έκβαση. Προς το τέλος του μήνα οι σχέσεις με τα άτομα που ανήκετε στους ίδιους επαγγελματικούς ή φιλικούς κύκλους είναι αρμονικές και ευχάριστες.

3ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του γ΄ δεκαημέρου οι πρώτες μέρες του μήνα είναι αντιφατικές. Έχετε δημιουργικό μυαλό και λύνεται εύκολα θέματα με εξωτερικό, διαδίκτυο, σπουδές. Βγάζετε όμως και μιά εγωιστική συμπεριφορά και να έχετε έντονες διαφωνίες με τους άλλους. Ασχολείστε με πιό πνευματικά θέματα και ίσως παρακολουθήσετε κάποια αντίστοιχα σεμινάρια. Οργανώστε την σκέψη σας και να έχετε ταπεινότητα στις επαφές σας. Η έκλειψη 19/11 επηρεάζει το δεκαήμερό σας και σας βοηθά σε  θέματα επικοινωνιών, σπουδών, ταξιδιών στο εξωτερικό, διαδικτύου, διαχειριστείτε τα με σύνεση και προσοχή στις υπερβολές. Μπορείτε να πετύχετε στους στόχους σας με σεβασμό στην άποψη των άλλων. Ο μήνας κλείνει με ευνοϊκές όψεις και σχέδια για συνεργασίες με εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου ή και να προγραμματίσετε σπουδές ή επιμορφωτικά σεμινάρια.

Αρέσει σε %d bloggers: