ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η έκλειψη με μια διαφορετική ματιά

Από την Χαρίκλεια Καρπέτα

Η μερική σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στην 27° μοίρα των σταθερών ζωδίων. Η πρωταγωνίστρια αυτής της έκλειψης αλλά και των επόμενων εκλείψεων για τα επόμενα δύο χρόνια είναι η Αφροδίτη και ανάλογα την θέση που θα βρίσκεται κάθε φορά θα μας δείχνει τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστούμε τα γεγονότα που θα συμβαίνουν στην ζωή μας είτε αυτά είναι καλά είτε είναι άσχημα.

Στην συγκεκριμένη έκλειψη η Αφροδίτη είναι σε μια δύσκολη θέση μέσα στον Αιγόκερω καθώς την ορίζει η ψυχρότητα, ο αυστηρός έλεγχος και η ματαιοδοξία, επίσης έρχεται αντιμέτωπη με δύο σκληρούς πλανήτες τον Πλούτωνα ,που βρίσκεται μέσα στον Αιγόκερω, και είναι ο πλανήτης της ριζικής αλλαγής και μεταμόρφωσης και με τον Ουρανό που είναι ο πλανήτης των ξαφνικών γεγονότων, αποφάσεων και αλλαγών, βρίσκεται μέσα στον Ταύρο και η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης αυτού του ζωδίου.

Αυτό σημαίνει οτι μέχρι και τις αρχές Μαρτίου που θα ολοκληρώσει την πορεία της από τον Αιγόκερω καλείται να διαχειριστεί με ψυχραιμία τα ξαφνικά γεγονότα και τις δοκιμασίες που θα τις βάζουν αυτοί οι δύσκολοι πλανήτες.

Επίσης η Αφροδίτη βρίσκεται εκτός ορίων μέσα στον Αιγόκερω που εντείνει περισσότερο την θέση της, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μια ταραχώδη ερωτική ζωή καθώς θα προσπαθούμε να έχουμε τον ελέγχο της, η οικονομική διαχείριση θα χαρακτηρίζεται από σπατάλες,  λάθος ενέργειες, με λίγα λόγια θα βιώσουμε μια  αψυχόλογητη συναισθηματική και οικονομική σπατάλη και όλο αυτό γιατί η ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει θα χάνετε εύκολα.

Καλό λοιπόν είναι να υιοθετήσουμε τα καλά χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που είναι η ψυχραιμία, η εγκράτεια και η οργανωτικότητα αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο συναισθηματικά και οικονομικά χειμώνα.

Παρακάτω θα διαβάσετε σε ποιούς τομείς θα επηρεαστούμε και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί περισσότερο με βάση την Αφροδίτη μας και σε ποιο ζώδιο είναι στον αστρολογικό μας χάρτη.

Αφροδίτη στον Κριό: Οι σχέσεις με τα αδέρφια , τους γείτονες και το έμμεσο περιβάλλον ακόμη τα συμβόλαια που θα υπογράψετε και τις συμφωνίες  καθώς υπάρχει κίνδυνος ακυρώσεων και απώλειες, να ελέγχετε οτιδήποτε παίρνετε στα χέρια σας και ζητά την υπογραφή σας.

Αφροδίτη στον Ταύρο: Το σπίτι σας , τα άτομα της οικογένειάς σας , μετακομίσεις και ότι έχει να κάνει με το οικογενειακό περιβάλλον θα ζητά την οικονομική σας συνδρομή καθώς θα εμφανίζονται ξαφνικά έξοδα και πολλές φορές θα βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού. Επίσης αν θέλετε να μετακομίσετε καλό θα ήταν να γίνει από την άνοιξη γιατί όλο και κάποιο πολυέξοδο εμπόδιο θα εμφανίζεται.

Αφροδίτη στους Διδύμους: Ερωτικές περιπέτειες και χρήμα πάνε μαζί , θα θέλετε να βγαίνετε , να φλερτάρετε , να συναντάτε νέους ανθρώπους αλλά όλο αυτό θα είναι περισσότερο ξοδεμα χρόνου και χρήματος μαζευτείτε λίγο. Ακόμη όσοι έχετε παιδιά θα ζητηθεί η συνδρομή και η στήριξη σας για τις ανάγκες τους.

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Η εργασία, η καθημερινότητα και η υγεία είναι τομείς που θα απαιτήσουν το επόμενο διάστημα την προσοχή σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πολλοί από σας να σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, συμβουλή μη το κάνετε όχι ακόμη τουλάχιστον,  ακόμη μπορεί καθημερινά να συναντάτε απρόβλεπτα προβλήματα που θα έχουν δαπανηρό τρόπο λύσης. Οργανωθείτε.

Αφροδίτη στον Λέοντα: Ο γάμος σας, οι συνεργασίες και επενδύσεις καλό είναι να περάσουν από ένα μικροσκόπιο. Πόσα ξοδεύετε εσείς πόσα οι άλλοι ,κερδίζετε ή χάνετε είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά. Καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε νέα επένδυση γιατί θα χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα ως προς τα κέρδη της.

Αφροδίτη στην Παρθένο: Δάνεια, εφορία, τράπεζες, δημόσιο, λογαριασμοί για όλα αυτά απαιτείται μια προσεκτική οικονομία γιατί μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά και αν πρέπει να κάνετε κάποιο διακανονισμό να δώσετε μεγάλη προσοχή για να μην έχετε απώλειες.

Αφροδίτη στον Ζυγό: Θέματα με το εξωτερικό καθώς μπορεί να κάνετε απρόβλεπτα ταξίδια. Με τις σπουδές ίσως να δαπανήσετε κάποια χρήματα ακόμη  νομικές υποθέσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρξουν απώλειες από την πλευρά σας.

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Συχνά θα σκέφτεστε αν αισθάνεστε καλά με την επαγγελματική σας πορεία και αν αυτά που κερδίζετε σας ικανοποιούν και αν θελήσετε να αλλάξετε την  επαγγελματική σας πορεία ίσως να μην έχει την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια που ζητάτε.

Αφροδίτη στον Τοξότη: Φίλοι, επιθυμίες θα είναι το επίκεντρο για εσάς ίσως να βρεθείτε σε δίλημμα με ένα φιλικό σας πρόσωπο, μπορείτε να αρχίσετε να το βλέπετε ερωτικά, καλό είναι να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί αν όντως τρέφετε ερωτικά συναισθήματα ή απλά η έντονη οικειότητα σας μπερδεύει. Τώρα αν κάποιος φίλος ζητήσει την οικονομική σας συνδρομή σκεφτείτε το καλά πριν απαντήσετε.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πολλοί από εσάς θα προβείτε σε άσκοπες αγορές απλά για να νιώσετε ψυχολογικά καλύτερα και για να ικανοποιήσετε την εσωτερική σας ένταση. Ίσως πάλι κάποιοι θελήσετε να αλλάξετε ριζικά την συναισθηματική και οικονομική σας συμπεριφορά προς τους άλλους , προσπαθήστε να μην ξεφύγετε με τις νέες σας απαιτήσεις για αποφυγή παρεξηγήσεων και απωλειών.

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Λόγω των πιέσεων που έχετε βιώσει θα θελήσετε να κάνετε πολλές αλλαγές στη συμπεριφορά σας αλλά και στο περιβάλλον που ζείτε. Σκεφτείτε τι είναι αυτό ή ποιός σας δημιουργεί προβλήματα και σας δυσκολεύει και σιγά σιγά με ένα έξυπνο τρόπο να το ή τον-την απομακρύνετε.

Αφροδίτη στον Ιχθύ: Τα οικονομικά σας , τα ακίνητα και ότι σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν μια πιο σταθερή διαχείριση από την πλευρά σας και όχι  σε ακόμα έξοδα και πολυέξοδες αγορές για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Αρέσει σε %d bloggers: