ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αναλυτικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Κριός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Χείρωνας βρίσκεται ακόμη σε αυτό το δεκαήμερο και μέσα από εσωτερικές αλλά και εξωτερικές κρίσεις προσπαθεί να ρίξει φως σε ζητήματα του παρελθόντος που σας πλήγωσαν και δεν τα αντιμετωπίσατε όπως θέλατε, κυρίως για τους γεννημένους τις τελευταίες 2 ημέρες του δεκαημέρου. Η ιδιότητα του πλανήτη αυτού είναι θεραπευτική, μέσα όμως από προκλήσεις όπου απαιτείται ειλικρινής αντιμετώπιση. Το πρώτο πενθήμερο μπορεί να έχει ξαφνικές ερωτικές επιτυχίες, δυστυχώς όμως και κάποιες συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει καλή διάθεση, ερωτικές ευκαιρίες με ακόμη περισσότερο πάθος, συγκριτικά με εκείνες του πρώτου. Ο Δίας στους Ιχθείς στο τέλος του μήνα θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας.

2ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι την 1η Απριλίου (μόνο) νιώθετε ήδη την επιρροή του Χείρωνα μέσω εσωτερικών εντάσεων και κρίσεων. Το πρώτο πενθήμερο αντιμετωπίζει ήδη μικροκαβγάδες με φιλικά πρόσωπα με αρνητικό αντίκτυπο είτε στα οικονομικά του, είτε στην αυτοεκτίμησή του, συνεπώς καλό είναι να σταθείτε δυνατοί και να θέσετε όρια με ήπιο τρόπο προκειμένου να προλάβετε το κακό. Το δεύτερο πενθήμερο του δεκαημέρου δεν έχει ιδιαίτερες εξελίξεις αυτό το μήνα και πρόκειται να περάσει σχετικά καλά και χαλαρά, με την μοναδική εξαίρεση αν το ανατρέπει αυτό το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

3ο Δεκαήμερο

Νέες ερωτικές επιτυχίες εκτιμώνται αυτό τον μήνα κατά τη σύνοδο του Ερμή με την Αφροδίτη την τελευταία εβδομάδα, όμως ήδη θα έχετε από την αρχή ερωτική διάθεση και αυξημένη αυτοεκτίμηση που θα σας κάνει πολύ πιο ελκυστικούς από ο,τι συνήθως. Η Αφροδίτη θα έχει συναντήσει τον Πλούτωνα κατά τις 9 του μηνός, αυξάνοντας το μαγνητισμό και τη λίμπιντό σας και μετά, κατά τις 19 του μηνός ξεκινά η αναδρομή της, με επανασυνδέσεις ή συναντήσεις με άτομα που είχατε καιρό να δείτε, ακόμη και μοιραίες σχέσεις. Οι ζήλιες και η κτητικότητα δεν θα λείψουν από το πρόγραμμα.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες, ιδίως κατά το πρώτο μισό του μήνα, εκτιμώνται για το 1ο δεκαήμερο που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Η έκλειψη του Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί στον 9ο οίκο σας, προσφέροντας όχι μόνο ευκαιρίες γνώσεων κι επέκτασης, αλλά και δυνατότητα εργασίας/συνεργασίας με το εξωτερικό. Ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα με εξάγωνο την πρώτη εβδομάδα, γεγονός που σημαίνει πως χαρακτηρίζεστε από ιδιαίτερο θάρρος και αποφασιστικότητα για να επιτύχετε, ενώ έπειτα εισέρχεται στον Τοξότη, κάνοντάς σας πολύ δημιουργικούς και τυχερούς. Κατά τα μέσα του μήνα βοηθητικός θα γίνει και ο Ερμής στον Αιγόκερω που βελτιστοποιεί την επιχειρηματική σας σκέψη και επινοείτε νέες διεξόδους εξέλιξης.

2ο Δεκαήμερο

Πέρα από κάποιες διαχειρίσημες οικονομικές απώλειες λόγω τρίτων για τους γεννημένους το πρώτο μισό του δεκαημέρου δεν παρατηρούνται μεγάλες εξελίξεις. Ο Ερμής σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα που προκαλεί εμπόδια, κάνετε λάθος επιλογές, συγκρούεστε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δέχεστε πισώπλατα χτυπήματα και αυτό βγάζει αρνητικά αποτελέσματα στη διάθεσή σας.

3ο Δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι σε άριστη κατάσταση και μάλιστα παρατηρούνται και θετικές ανατροπές από εκεί που δε το περιμένατε. Οι ευκαιρίες, αμφότερα, κοινωνικής και οικονομικής βελτίωσης γίνονται εύκολα αντιληπτές, ενώ πρόκειται να γνωρίσετε ανθρώπους που θα συμβάλουν στη δικτύωση και περεταίρω επαγγελματική εξέλιξή σας. Τα παραπάνω ισχύουν κατά πολύ περισσότερο για όσους γεννήθηκαν κατά τις 5 τελευταίες ημέρες του ζωδίου ή έχουν πλανήτες μεταξύ 24ο – 27ο του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Η αναδρομή της Αφροδίτης επαναφέρει και παλαιότερες συνεργασίες.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ευνοούνται οι μικρές αλλαγές στη ζωή σας αλλά γενικά είναι ένας ήσυχος μήνας για σας, με εξαίρεση όσους βρίσκονται κοντά στην 8η μοίρα του ταύρου για τους οποίους υπάρχουν δυσκολίες στις σχέσεις και προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν με αποφασιστικότητα Αν έχετε τον Κρόνο «πάνω από το κεφάλι σας» ίσως κάποιες σχέσεις να δοκιμαστούν και δεν αποκλείονται και χωρισμοί, ενώ γενικότερα θα έχετε μια βαριά διάθεση και κάποιες στιγμές θα νιώθετε κουρασμένοι και θλιμμένοι και θα θέλετε να τα παρατήσετε όλα, αλλά κατά βάθος θα θέλετε να γίνει το δικό σας και θα αντιδράσετε με αυταρχισμό σε κάποια κοντινά σας πρόσωπα. Γενικότερα για όσους έχουν γεννηθεί το α δεκαήμερο είναι καλό να φροντίσετε την υγεία σας αυτόν τον μήνα και να κάνετε πράξεις που θα δείξουν πρώτα στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους αγάπη και καλοσύνη. Καλλιεργήστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, επικοινωνήστε με άτομα που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας είτε υλικά, είτε πνευματικά. Βάλτε στη ζωή σας λίγο παραπάνω χρώμα, αφήστε τον εαυτό σας να ζήσει κάποιες στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε πιθανά αυξημένα οικογενειακά βάρη και ευθύνες της καθημερινότητας.

2ο Δεκαήμερο

Θα νιώσετε πιεσμένοι αυτό το διάστημα και θα δείτε κάποια σχέδια σας να συναντούν δυσκολίες, ειδικά αν ετοιμάζεστε να κάνετε κάποιο ταξίδι. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στα μετακινήσεις σας και να δείξετε υπομονή στις σχέσεις και στα οικονομικά σας. Θα δεχτείτε προκλήσεις από τον περίγυρο σας και μπορεί να βρεθείτε απέναντι με αγαπημένα σας πρόσωπα, και εδώ η απάντηση είναι ισορροπία, αλλά χωρίς να παραδώσετε τα θέλω σας και αυτά που σας κάνουν χαρούμενους. Φοβικές καταστάσεις ίσως να ενεργοποιηθούν από την έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου, ωστόσο η Αφροδίτη έχει ενεργοποιήσει και καλά πράγματα στη ζωή σας και κάποιοι από σας γνώρισαν έναν νέο  έρωτα τον μήνα που πέρασε. Η αναδρομή της Αφροδίτης ίσως σας κάνει να επανεξετάσετε σχέσεις και να αποφύγετε για ένα διάστημα τις πολλές συναναστροφές, ωστόσο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την εποχή για να διορθώσετε πράγματα που σας στενοχωρούν ή σας ενοχλούν και να αναζωπυρώσετε λιμνάζουσες σχέσεις. Ευνοούνται και για σας οι αλλαγές ενώ όσοι βρίσκονται στις αρχικές μοίρες του δεκαημέρου θα συνεχίσουν να βιώνουν απρόοπτα στη ζωή τους.

3ο Δεκαήμερο,

Αν δεν σας ταρακούνησε η έκλειψη τότε δεν έχετε λόγω να αγχώνεστε, όσοι όμως βίωσαν με δραματικό ή έντονο τρόπο την πανσέληνο στον Ταύρο σίγουρα βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγών και ξεσκαρταρίσματος, ξεφορτώνονται τα παλιά και κάνουν μια νέα αρχή, επόμενο είναι ότι θα συναντήσουν και δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά έχετε και ενεργητικότητα και ανθεκτικότητα για τις νέες προκλήσεις της ζωής και επίσης συνεχίζετε να ευνοείστε στα ερωτικά σας θέματα. Οι υπερεντάσεις και οι εξάψεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό και προσοχή, μπορεί να αποβούν καταστροφικές, και επίσης θα πρέπει να αποφύγετε βιασύνες γιατί μπορεί να κάνετε λάθη ή να έχετε κάποιο ατύχημα. Γενικά ο καμβάς τω διαπροσωπικών και οικογενειακών σας σχέσεων αλλάζει εντελώς και δέχεστε νέες προκλήσεις από τις οποίες δεν θα λείψουν τα εμπόδια, οικονομικά και συναισθηματικά. Θα μπείτε και σεις σε διαδικασία να αναπολήσετε παλιότερες καταστάσεις, να γυρίσετε σε παλιότερες σχέσεις και χρειάζεται προσοχή για να μην πέσετε στην παγίδα να θυσιάσετε τα θέλω σας προκειμένου  να έχετε την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας. Γενικότερα είναι καλό διάστημα για να κλείσετε παλιούς «λογαριασμούς».

Απο την Εύη Κατσέλη

Επαγγελματικά

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο

Ευκαιρίες πολλές για εσάς σε ότι έχει να κάνει με επενδύσεις οικονομικές στο εξωτερικό  από εκεί έχετε πολλές προοπτικές να έχετε οφέλη οικονομικά ,όπως επίσης αν έχετε δικαστικές εκκρεμότητες  έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα.Προσπαθήστε μόνο να βάλετε σε μια τάξη τυχόν οικονομικές οφειλές που μπορεί να έχετε προς τράπεζες ή δημόσια ταμεία.

2ο Δεκαήμερο

Θα μπείτε σε μια διαδικασία αυτό το μήνα να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε σε τράπεζες ή  με ένα συνταξιοδοτικό σας θέμα καλό θα ήταν να  το τακτοποιήσετε.Θα ευνοηθείτε αρκετά σε οικονομικά οφέλη που μπορεί  να προέρχονται από ένα μέρος του εξωτερικού.

3ο Δεκαήμερο

Εσεις θα θελήσετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε όσο πιο μακρυά μπορείτε πολύ πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι για να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες ,ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα πάρει το δρόμο που εσείς επιθυμείτε και θα σας γεμίσει ικανοποίηση .Πιθανόν να σας απασχολήσουν κληρονομικά θέματα σε σχέση με κάποιο ακίνητο.

Δίδυμος

Από την Βάλια Παγίδα

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου αυτό το μήνα θα πρέπει να επανεξετάσετε λίγο το τι έχετε κάνει στις διαπροσωπικές σχέσεις. Εάν είσαστε σε σχέση είναι καλή περίοδος να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ήρεμα χωρίς εντάσεις ο,τι σας απασχολεί. Η είσοδος του Άρη στο Τοξότη ίσως φέρει εντάσεις αλλά με καλή επικοινωνία όλα λύνονται. Οι ελεύθεροι αυτού του δεκαημέρου σας δίνεται η ευκαιρία για φλερτ, απλά με προσοχή ποιον διαλέγετε αν δεν θέλετε να πληγωθείτε.

2ο Δεκαήμερο

Ήρεμα και χαλαρά το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων αυτό το μήνα θα μπορέσει να βγει να χαρεί τη σχέση του για όσους είναι η σχέση και όσοι είχατε προστριβές με το ταίρι σας, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να τις λύσετε και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Λίγο προσοχή μόνο στο τι λέξεις διαλέγετε να χρησιμοποιήσετε.

3ο Δεκαήμερο

Το Γ΄δεκαήμερο πρέπει να δείξει προσοχή ειδικά όσοι είστε παντρεμένοι, καθώς ενδέχεται να υπάρξει μια παραπάνω παρανόηση, ή διάφορες μικροπαρεξηγήσεις. Καλό θα ήταν προκειμένου να μην υπάρχει αυτό το κλίμα να είσαστε πιο μετρημένοι και να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματικότητα  σας και την ευχέρεια λόγου που ούτως ή άλλως κατέχετε.  

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου θα έχετε ένα σχετικό ήρεμο Δεκέμβριο, χωρίς να επηρεάζεστε από κάποια όψη όσο αφορά τον επαγγελματικό-οικονομικό σας τομέα. Η δράση για σας, ξεκινά τη τελευταία βδομάδα του μήνα όπου ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα και μαζί με τον Δία που μπαίνει στους Ιχθύες  σας καλεί να προσέξετε θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά τρίτων και πως τα διαχειρίζεστε. Θυμηθείτε ο Δίας μπορεί να είναι γενναιόδωρος αλλά πρέπει η ενέργεια του να διαχειρίζεται με σύνεση και όχι υπερβολή.

2ο Δεκαήμερο

Το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων αυτό το μήνα θα μπορέσει να οργανωθεί και βάλει σε τάξη ότι εκκρεμότητες υπήρχαν. Είναι ευκαιρία αυτή τη περίοδο, μιας και δεν επηρεάζεστε από κάτι σε ότι αφορά τα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά να καταστρώσετε με την ησυχία σας τα σχέδια σας.  Προσοχή μόνο θέλει με τον Ουρανό που καραδοκεί εκεί απέναντι από τον φυσικό σας 6ο οίκο και ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες εκπλήξεις και ίσως να δημιουργηθούν εντάσεις με συνάδελφους οπότε προσοχή στο τι λέτε και πως το λέτε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

3ο Δεκαήμερο

Για το Γ’ Δεκαήμερο εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η θολή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας λόγω του Ποσειδώνα στο γενέθλιο σας 10 οίκο. Ταυτόχρονα, ο Άρης στο Σκορπιό στο φυσικό σας 6ο οίκο θα σας δίνει ενέργεια για να δράσετε τουλάχιστον το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, όπου εκμεταλλευτείτε την ενέργεια ανάλογα. Ακόμα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σας τονίζουν ότι τώρα μπορείτε να οργανώσετε και να διεκπεραιώσετε με επιτυχία όποια οικονομική εκκρεμότητα είχατε προς τρίτους. Μπορείτε επίσης να προβείτε στην υπογραφή συμβολαίων.

Καρκίνος

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του α΄ δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία και την βοήθεια του Κρόνου να τακτοποιήσετε θέματα της εργασίας σας, των οικονομικών ή χρεών και υποχρεώσεων προς τρίτους, να γίνετε πιό επικοινωνιακοί και ίσως να κάνετε κάποιες μετακινήσεις για την εργασία σας. Ο Ερμής στις 13/12 και ο Ήλιος στις 21/12 από το ζώδιο του Αιγόκερου σας κάνουν να σκέφτεστε στρατηγικά και πρακτικά στις συνεργασίες σας, ή και στις σχέσεις με τον σύντροφό σας. Ο Άρης από τις 13/12 σας κινητοποιεί στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε και έναν έλεγχο για την υγεία σας. Στις 29/12 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, στην παραδοσιακή κυβέρνησή του. Ευνοούνται ταξίδια για την εργασία ή για διασκέδαση, ανώτατες σπουδές, μετεκπαιδεύσεις, παραγματοποιούνται πολλά όνειρά σας.

2ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του β΄ δεκαημέρου η ηλιακή έκλειψη στις 4/12 σας επηρεάζει στην εργασία και στην καθημερινότητά σας. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα προληπτικό έλεγχο της υγείας σας. Εσείς των δύο τελευταίων ημερών του δεκαημέρου σας προσέξετε τα ψέματα και τις απάτες, ίσως και κάποια σωματική ατονία. Στο τέλος του μήνα έχετε την ευκαιρία να κινητοποιηθείτε στην εργασία σας, να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας και ίσως κάποια έσοδα από τρίτους.

3ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του γ΄ δεκαημέρου την 1/12 ορθοδρομεί ο Ποσειδώνας. Έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε δημιουργικά σχέδια με την βοήθεια των συνεργατών σας, που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας. Προσοχή στα μεγάλα λόγια, να κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις. Ευνοούνται δημιουργικά σχέδια σε λογικά και πρακτικά πλαίσια, που θα σας δυναμώσουν και θα δώσουν ώθηση στην εργασία σας. Επικοινωνίες και μετακινήσεις ευνοούνται. Προσέξτε τα ωράρια εργασίας και να αφιερώνετε χρόνο στην ξεκούρασή σας.  Πιθανή αύξηση των εσόδων, αλλά και ξαφνικά ταξίδια με φίλους. Επαφές με εξωτερικό ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να επανέλθουν και να αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Αυτό που θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα θα είναι ξεκάθαρα οι σχέσεις σας ,αρκετοί από εσάς θα θελήσετε μετά τις 13/12 να επικοινωνήσετε τα θέλω σας με το συντροφό σας να μιλήσετε και να μπορέσετε επιτέλους να έρθετε πιο κοντά .Αρκετοί από εσάς  θα θελήσετε να πάτε και ένα ταξίδι για να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζεστε.

2ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα για εσάς θα προκύψουν έρωτες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και θα θελήσετε να μπείτε σε μια σχέση με αρκετά γερές βάσεις .Οι δεσμευμένοι μέχρι και τέλος Δεκέμβρη θα προσπαθήσουν να πάμε σε μια πιο επίσημη κατάσταση την υπάρχουσα σχέση τους και πολύ καλά θα κάνετε.

3ο Δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη να κινείται μέσα στον 7ο οίκο σας θα υπάρξουν  σίγουρα ευκαιρίες για τους αδέσμευτους  να κάνουν μια σχέση που πολύ πιθανόν να είναι μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή να είναι ένα άτομο που πάντα ελπίζατε πως θα έρθει στη ζωή σας έτσι ακριβώς όπως το είχατε ονειρευτεί.

Λέων

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι ερωτικές επιτυχίες με ενδιαφέρουσα ένταση δεν αποκλείονται με την έκλειψη του Δεκέμβρη και την είσοδο του Άρη στον Τοξότη που θα επηρεάσει τον τομέα των ερωτικών σας. Αν θέλετε να κάνετε παιδάκι, είναι καλή περίοδος να προσπαθήσετε. Το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπεται να είναι πιο ήρεμο χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Ο Χείρωνας παραμένει στις τελευταίες μοίρες του Κριού και τον 9ο οίκο σας για το επόμενο διάστημα, αλλάζοντας ριζικά κάποιες απόψεις που σας δεσμεύουν σε καταστάσεις που δεν αξίζετε.

2ο Δεκαήμερο

Η Έκλειψη θα γίνει στο 5ο ηλιακό σας σπίτι, με νέες ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, καλή ψυχολογία και θετικά γεγονότα για τον αισθηματικό σας κόσμο. Θα επηρεαστούν από αυτήν οι γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του δεκαημέρου. Το δεύτερο μισό του μήνα έχουμε το τετράγωνο των δύο Τιτάνων: Κρόνου και Ουρανού που θα προκαλέσει εμπόδια από το πουθενά και θα νιώθετε πως βρίσκεστε σε αδιέξοδο, συγχρόνως, βέβαια, παρατηρείται και αίσιο τέλος, χάρη στο εξάγωνο Άρη-Κρόνου που αυξάνει το θάρρος και την πειθαρχία σας, ώστε να διαχειριστείτε άψογα οποιεσδήποτε δυσκολίες. Οι γεννημένοι μετά τις 5 Αυγούστου δεν επηρεάζεστε από τη σκληρή αυτή όψη και όσοι γεννηθήκατε μετά τις 6 Αυγούστου δε θα έχετε ιδιαίτερα γεγονότα όλο το μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Αυξημένη λίμπιντο, τύχη και ενεργή σεξουαλικότητα προκαλεί το τετράγωνο Άρη-Δία, προσοχή όμως στις υπερβολές για να μην κουραστείτε. Όλος ο μήνας είναι θετικός για τα αισθηματικά σας, υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση, και συγχρόνως θα επιλύσετε προβλήματα και θα ξεπεράσετε εμπόδια που σας απασχολούν.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Από την πρώτη κιόλας ημέρα του Δεκέμβρη αναμένονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, ιδίως για τους γεννημένους μεταξύ 7ο και 9ο του Λέοντα, δηλαδή 31,1 και 2 Αυγούστου. Ο Άρης στο μετέπειτα εισέρχεται στον Τοξότη και 5ο ηλιακό σας σπίτι εκτοξεύοντας τη δημιουργικότητα στα ύψη. Παράλληλα, όσοι σπουδάζετε επιστήμες σχετικές με την ιατρική, την ψυχολογία ή εναλλακτικές θεραπείες, θα έχετε επιτυχίες ή εφόσον το επιθυμείτε, είναι θετική περίοδος να ξεκινήσετε κάτι τέτοιο.

2ο Δεκαήμερο

Η Έκλειψη στις 12ο Τοξότη αυξάνει τη δημιουργικότητα και τύχη σας, άρα πολλοί από εσάς θα βρείτε νέους τρόπους να εξελιχθείτε επαγγελματικά, κοινωνικά, καθώς και να βρείτε ή φτιάξετε νέες πηγές εσόδων. Συνιστάται να είναι νόμιμες, αφού ο Κρόνος επισκέπτεται το 7ο ηλιακό σας οίκο των συνεργασιών και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό κατά τα τέλη του μήνα, ανατρέποντας οτιδήποτε θεωρούσατε δεδομένο ως τώρα. Από αυτή την όψη επηρεάζονται μόνο οι γεννημένοι μεταξύ 3-5 Αυγούστου και στη συνέχεια η ίδια ομάδα έχει καλές επαγγελματικές ευκαιρίες, χάρη στο εξάγωνο Άρη – Κρόνου.

3ο Δεκαήμερο

Η τύχει είναι με το μέρος σας, διότι όλος ο μήνας είναι γεμάτος οικονομικές κι επαγγελματικές ευκαιρίες. Τείνετε από την μία να υπεραισιοδοξείτε με το τετράγωνο Άρη – Δία (πολύ τυχερή όψη), οφείλετε βέβαια, να προσέξετε μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και βρεθείτε εκτός απροόπτων. Το πρώτο μισό του δεκαημέρου δεν ενδέχεται να έχει σημαντικά γεγονότα, ενώ το υπόλοιπο μισό θα έχει επαγγελματικές επιτυχίες, επιτυχή αντιμετώπιση παλαιότερων δυσκολιών, νέα συμβόλαια και πολύ θάρρος.

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Θα σας απασχολήσουν πολύ οι προσωπικές σας σχέσεις αυτό τον μήνα, ο γάμος σας, ο εραστής σας, η οικογένεια σας. Μπορεί να νιώσετε μια ανάγκη να επανεξετάσετε καταστάσεις ή να τις βάλετε σε μια νέα πορεία. Έχετε τη δυναμική να το κάνετε και να βρείτε μια καλύτερη φόρμουλα για να επικοινωνείτε χωρίς να χρειάζεται διαρκώς να υποχωρείτε ή να θυματοποιείστε. Θα υπάρξουν εμπόδια στα προσωπικά  σας σχέδια, που όμως θα προκύψουν για να τσεκάρουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα σας. Γενικότερα πάντως δεν θα είναι ένας δύσκολος  μήνας για σας. Επικεντρωθείτε σε θέματα σπιτιού, διευρύνετε τους ορίζοντες σας μέσα από μια νέα ασχολία ή χόμπι, και φροντίστε να διασκεδάσετε και να συνδεθείτε με τη φύση μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Φροντίστε την υγεία σας και αποφύγετε την επικοινωνία με ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Έχετε ανάγκη από κάποιες αλλαγές, λίγο περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος στην καθημερινότητα σας, με προσεκτικά βήματα και με πρακτική σκέψη βρείτε αυτό που σας προχωράει ένα βήμα παραπέρα και βάλτε το στη ζωή σας.

2ο Δεκαήμερο

Και σεις νιώθετε λίγο αλλαγμένοι και νέα πρόσωπα, νέα σχέδια μπαίνουν στη ζωή σας. Πολλά τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, πολλές οι νέες γνωριμίες και έχετε διάθεση να ανανεωθείτε και να χαρείτε, ωστόσο κάποιες καταστάσεις θα σας συγκρατούν, κυρίως οι ήδη ανειλημμένες  υποχρεώσεις σας που θα τις βιώσετε σαν βάρος αυτόν το μήνα. Υπάρχει και μια θετική για σας διέλευση, της Αφροδίτης, που θα σας ευνοήσει με μια πιο καλή διάθεση και μια εξωστρέφεια. Όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου θα επηρεαστούν από την έκλειψη και θα έχουν γεγονότα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια, τα οποία σίγουρα θα δρομολογήσουν εξελίξεις, μιας και έχουμε νέα σελήνη. Ο αντίκτυπος της έκλειψης πάντως δεν είναι αρνητικός, ωστόσο κάποιες στιγμές θα νιώσετε περιορισμένοι και ίσως σχέδια μετακίνησης που είχατε να ακυρωθούν. Τα ερωτικά ζητήματα και οι νέες γνωριμίες  ευνοούνται και θα νιώσετε παλιά πάθη να εμφανίζονται. Κάποιοι από σας θα αποχωριστείτε από αγαπημένα πρόσωπα είτε με δραματικό τρόπο, είτε με μια αίσθηση ανακούφισης. Είναι καλή περίοδος να φροντίσετε την υγεία και το σώμα σας.

3ο Δεκαήμερο

Θα σας δοθούν ευκαιρίες για σύναψη ερωτικών σχέσεων και όσοι είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα. Υπάρχει έμπνευση και δυναμική στην καθημερινότητα σας, διάθεση για κοινωνική συναναστροφή και για να διασκεδάσετε. Επίσης, υπάρχει η διάθεση να ερωτευτείτε, να ανοιχτείτε, να κάνετε νέα βήματα. Στιγμές οικογενειακές, θαλπωρής και ζεστασιάς ευνοούνται. Επίσης, τα έντονα πάθη και οι κεραυνοβόλοι έρωτες οι οποίοι θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας και θα σας αγχώσουν σε κάποιο βαθμό, ενδεχομένως δε να μπείτε και στον πειρασμό να κρατήσετε κρυφή την προσωπική σας ζωή.  Ως συνήθως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σας πιέσουν και ίσως χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο άτομο από τον περίγυρο σας. Δώστε προσοχή στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε κάθε πεδίο της ζωής σας και επιλέξτε με σωστό κριτήριο, γιατί ενδέχεται να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Κατά τα άλλα νιώθετε πιο ζωντανοί και πιο δυνατοί αυτό το διάστημα ενώ ευνοείστε και από την τύχη σε πολλούς τομείς.

1ο Δεκαήμερο

Εσείς θα έχετε αρκετή εύνοια σχετικά με ένα δημιουργικό σας σχέδιο που το έχετε σαν παιδί σας και θέλετε να το απογειώσετε και πολύ καλά θα κάνετε ,συγχρόνως τα επαγγελματικά σας θα πάνε παρά πολύ καλά και αυτό θα σας γεμίσει ικανοποίηση καθώς θα δείτε πως οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι.Θέματα οικογενείας θα σας απασχολήσουν έντονα.

2ο Δεκαήμερο

Εσεις θα ασχοληθείτε έντονα με ένα ακίνητο περιουσιακό σας στοιχείο και πως θα διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας απασχολούν καιρό τώρα ,προσπαθήστε τώρα να επενδύσετε όσο περισσότερο μπορείτε στη καριέρα σας καθώς θα είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για εσάς .

3ο Δεκαήμερο

Εσεις θα επεκταθείτε και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο που αν το χειριστείτε καλά θα το δείτε να απογειώνεται και αρκετοί από εσάς θα είστε και πολύ οφελημένοι οικονομικά για αυτό δραστηριοποιηθείτε και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια.

Ζυγός

Από την Βάλια Παγίδα

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Με αντιφάσεις για τους Ζυγούς του Α’ δεκαημέρου προβλέπεται να εξελιχθεί ο μήνας Δεκέμβριος. Από την μία ο Κρόνος στον Υδροχόο στον φυσικό σας 5ο οίκο σας κάνει να θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας αν έχετε ή να ψάχνετε να βρείτε μια σχέση εσείς οι ελεύθεροι, και εκει που είστε στο ψάξιμο, ουρανοκατέβατα σας έρχονται νέες γνωριμίες που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Λυπάμαι που σας το λέω αλλά πρέπει να πάρετε μια απόφαση για το πως θέλετε να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή.

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με τους Ζυγούς του Α’δεκαημέρου αλλά σε πιο χαμηλά ντεσιμπέλ.  Είναι πολύ πιθανόν για εσάς που είστε σε σχέση να αποφασίσετε ξαφνικά να επισημοποιήσετε το δεσμό σας και οι ελεύθεροι να ερωτοχτυπηθείτε με κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς.

3ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου θα περάσετε έναν όμορφο μήνα με τη σχέση σας. Με το Δία στον Υδροχόο σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί να οργανώσετε κάποια εκδρομή και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που ίσως εξελιχθούν σε σχέση.

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σχετικά ήρεμος μήνας για τους Ζυγούς του Α’ δεκαημέρου προβλέπεται να εξελιχθεί ο μήνας Δεκέμβριος. Έχετε την άνεση να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε κάποια πράγματα που σας απασχολούν σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Λίγο προσοχή θέλει μόνο προς το τέλος του μήνα για τυχόν ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν λόγω τρίτων ή εσείς να βρεθείτε να οφείλετε σε τρίτους.

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο θα απασχοληθεί πέρα από τα τρέχοντα οικονομικά του θέματα θα πρέπει να κοιτάξει και πως ακριβώς θα διαχειριστεί καλύτερα θέματα με έξοδα που θα προκύψουν από τρίτους. Ενδέχεται ένα θέμα γραφειοκρατικό ή κάποιο άλλο έκτακτο περιστατικό να σας βγάλει εκτός budget. Δώστε έμφαση από τα μέσα του μήνα έως και το τέλος του και δείτε πως μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα.  

3ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου με τη σειρά τους θα τους απασχολήσουν θέματα οικονομικών και τις σχετικής τους διαχείρισης. Με τη παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε ή εάν έχετε κάποια οικογενειακή επιχείρηση να μπορέσετε καλύτερα τους στόχους σας τους οικονομικούς.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο

Για εσάς από τις 13/2 θα σας δωθούν αρκετές ευκαιρίες να βρεθείτε με αρκετό κόσμο να μιλήσετε να μετακινηθείτε και γιατί όχι να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από φιλικές συναναστροφές ,μην αρνηθείτε τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν γιατί κάπου εκεί έξω σας περιμένει ένας έρωτας.

2ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του μήνα θα νιώθετε κάπως περίεργα και θα ψαχτείτε να βρείτε τι είναι αυτό που σας φταίει και νιώθετε την συναισθηματική ανασφάλεια από τους ανθρώπους που υπάρχουν  κοντά σας,και θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά τους και να τους μιλήσετε για τος ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν έτσι ώστε να βρείτε μια λύση.

3ο δεκαήμερο

Για εσάς όλος ο μήνας σχεδόν θα είναι πολύ βοηθητικός να μιλήσετε με κόσμο να βγείτε να περάσετε όμορφα και κάπου εκεί έξω να γνωρίσετε έναν έρωτα  που θα σας ενθουσιάσει και θα κάνει τη καρδιά σας να χτυπήσει πιο γρήγορα ,ιδιαίτερα για εσάς που είστε αδέσμευτοι.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του α΄ δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία και την βοήθεια του Κρόνου να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, της οικογένειας, δάνεια ή κληρονομιές. Ίσως να χρειαστούν την βοήθειά σας οι γονείς σας. Ο Ερμής στις 13/12 και ο Ήλιος στις 21/12 από το ζώδιο του Αιγόκερου σας κάνουν να σκέφτεστε στρατηγικά και πρακτικά στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σας, ίσως και σε συμβόλαια με συγγενείς. Ο Άρης από τις 13/12 σας κινητοποιεί και γίνεστε πιό επικοινωνιακοί, έχετε νέες γνωριμίες και επαφές. Ίσως χρειαστεί να λύσετε κάποια θέματα με συγγενείς. Στις 29/12 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, στην παραδοσιακή κυβέρνησή του. Ευνοούνται δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια, διασκέδαση, νέες σχέσεις και ότι αφορά τα παιδιά σας.

2ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του β΄ δεκαημέρου η ηλιακή έκλειψη στις 4/12 σας επηρεάζει στα οικονομικά σας, στα οικονομικά προς άλλους ή από άλλους. Προσέξτε τις επενδύσεις σας, μην είστε εκπρόθεσμοι σε οικονομικές υποχρεώσεις, μην ξεχάσετε απλήρωτους λογαριασμούς. Εσείς των δύο τελευταίων ημερών του δεκαημέρου σας προσέξετε τα ψέματα και τις απάτες, ίσως και κάποια σωματική ατονία. Στο τέλος του μήνα έχετε την ευκαιρία να κινητοποιηθείτε στην εργασία σας, να αυξήσετε τα οικονομικά της οικογένειας και ίσως κάνετε μιά εκδρομή.

3ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του γ΄ δεκαημέρου την 1/12 ορθοδρομεί ο Ποσειδώνας. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες επαφές, μετακινήσεις, να διαφημήσετε την εργασία σας. Προσοχή στα μεγάλα λόγια, να κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις. Ευνοούνται δημιουργικά σχέδια σε λογικά και πρακτικά πλαίσια, που θα σας δυναμώσουν και θα δώσουν ώθηση στην εργασία σας και στα οικονομικά σας. Επικοινωνίες και μετακινήσεις ευνοούνται. Προσέξτε τα ωράρια εργασίας και να αφιερώνετε χρόνο στην ξεκούρασή σας.  Πιθανή αύξηση των εσόδων, αλλά και ξαφνικά ταξίδια με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Κάποια δημιουργικά, καλλιτεχνικά σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν και θα αποφέρουν έσοδα και ικανοποίηση.

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Χείρωνας διανύει τις τελευταίες μοίρες του 5ου ηλιακού σας οίκου, δηλαδή του οίκου των ερωτικών, της δημιουργικότητας και των παιδιών, πράγμα που χαρίζει τη δυνατότητα να επουλώσετε παλιές πληγές στις ερωτικές σας σχέσεις και εκείνες με τα παιδιά σας. Υπάρχει και η πιθανότητα μοιραίων γνωριμιών που θα σας σταθούν ψυχολογικά και κατά τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη η είσοδος του Δία στους Ιχθείς αυξάνει την αισιοδοξία, το θάρρος, τη λίμπιντο και βελτιώνει την ικανότητα αυτοέκφρασής σας.

2ο Δεκαήμερο

Η Έκλειψη θα γίνει στις αρχές του μήνα πάνω στον άξονα των σχέσεων και συνεργασιών, έχοντας πλέον νέες γνωριμίες με προοπτικές. Κατόπιν, ο Άρης αυξάνει την ενεργητικότητά σας και πρόκειται να ξεκινήσετε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο κατά τα τέλη του μήνα αναμένεται να σταθεροποιήσει τις φιλικές σας σχέσεις και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα συντελέσουν στην προσωπική εξέλισή σας. Οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα, μόνο, του δεκαημέρου, πρέπει να προσέξετε ποιον εμπιστεύεστε και να διαχειριστείτε με ψυχραιμία οτιδήποτε προκύψει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ώστε να μην έχετε προβλήματα.

3ο Δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας σάς επηρεάζει και θα εξακολουθήσει να το κάνει για αρκετό χρονικό διάστημα, διδάσκοντας πως πολλές φορές η αποδοχή κάποιων καταστάσεων αποτελεί και τη λύση τους. Πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί ως προς το ποιους εμπιστεύεστε και μην αναθέτετε την αποπεράτωση σημαντικών δραστηριοτήτων που απαιτούν υπευθυνότητα σε τρίτους. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχουν εντάσεις ή και απογοητεύσεις και μία καλή διέξοδος για αυτό είναι οι τέχνες ή οι πνευματικές δραστηριότητες. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου είστε πιο ήρεμοι στα αισθηματικά σας.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Όσοι σπουδάζετε ή είστε μαθητές, συνιστάται να καταβάλλετε λίγο περισσότερη προσπάθεια από ο,τι συνήθως, προκειμένου να ικανοποιηθείτε από την επίδοσή σας. Ο Άρης κατά τις αρχές του μήνα, θα αυξήσει το θάρρος και την ενεργητικότητά σας, ώστε να εργαστείτε με την απαιτούμενη ένταση και να επιτύχετε τους στόχους σας. Το δεύτερο μισό του μήνα σκέπτεστε τρόπους να εξασφαλίσετε περεταίρω επιτυχία επί των οικονομικών σας, αλλά αποτελέσματα δεν θα σημειωθούν άμεσα. Κατά τα τέλη του μήνα ο Δίας στους Ιχθείς χαρίζει τη δυνατότητα νέων συνεργασιών και συμβολαίων για τις πρώτες ημέρες του ζωδίου.

2ο Δεκαήμερο

Η Έκλειψη δίνει τη δυνατότητα νέων συνεργασιών, φέρνει ευκαιρίες και επιτυχίες επί των επαγγελματικών σας από τις αρχές, κιόλας, του μήνα. Όσοι γεννηθήκατε την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου καλό είναι να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε και να αξιολογήσετε παλαιούς και νέους οικονομικούς/επαγγελματικούς συνεργάτες και να μην επενδύσετε πολλά χρήματα. Το τετράγωνο Άρη-Δία, από την μία σας χαρίζει τύχη, θάρρος, αποτελεσματικότητα και τρομερές σωματικές αντοχές, από την άλλη πρέπει να προσέξετε μην καταπονήσετε το σώμα ή τον οργανισμό σας σας περισσότερο από όσο πραγματικά αντέχει.

3ο Δεκαήμερο

Μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σας οι γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο, αφού έχετε την τάση να εξιδανικεύετε καταστάσεις ή να αψηφάτε αρνητικά σημάδια/μηνύματα από το περιβάλλον σας, νομίζοντας πως όλοι θέλουν το καλό σας. Ούτε εσείς δεν πρέπει να επενδύσετε μεγάλα χρηματικά ποσά αν έχετε επιχείρηση και όσοι εργάζεστε για κάποιον, πρέπει να θέσετε όρια ώστε να μην σας εκμεταλλευτεί. Η διάθεσή σας θα είναι σχετικά καλή και αν σας χρωστούν χρήματα είναι το ιδανικό διάστημα να τα διεκδικήσετε με την αναδρομή της Αφροδίτης, από τις 19 του μηνός κι έπειτα. Οι του δευτέρου πενθημέρου θα έχετε πολύ θετικές εξελίξεις και δεν επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα, επομένως οι επιιλογές σας είναι προσεγμένες.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο

Εσεις θα ασχοληθείτε πολύ πιθανόν με δικαστικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που για αρκετό διάστημα ήταν στο πάγο  ,ενώ συγχρόνως θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τγν εργασία σας και όσοι από εσάς είναι άνεργοι καλό θα ήταν να ψάξετε να βρείτε καθώς αυτό το μηνα   

 2ο Δεκαήμερο
Εσείς από τις αρχές του μήνα σκέφτεστε έντονα τι μπορείτε να κάνετε με θέματα κληρονομικά ή θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε με τράπεζες ή δημόσια ταμεία καλό θα ήταν αντί να το σκέφτεστε μόνο να ενεργοποιηθείτε κιόλας δεν θα λυθούν δια μαγείας ξέρετε.
3ο Δεκαήμερο
Εσεις θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και θα έχετε όλο το μήνα σχεδόν το βλέμμα σας στραμμένο σε αυτό το κομμάτι και πολύ καλά θα κάνετε ,επίσης ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα το προωθήσετε αυτό το μήνα και πολύ πιθανόν να αποδώσει καρπούς

Αιγόκερος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Δεν δέχεστε ισχυρές προκλήσεις στον αισθηματικό τομέα αυτόν τον μήνα, πιο πολύ θα κληθείτε για αποφάσεις, τα πράγματα θα λέγαμε ότι έχουν δρομολογηθεί και έχουν μπει σε μια σειρά για σας και συναισθηματικές δυσκολίες που ήδη αντιμετωπίζετε θα σας στεναχωρήσουν αλλά δεν θα ματαιώσουν όσα στοχεύετε και θέλετε να κατακτήσετε. Ενδεχομένως να σας πιέζουν αυτό το διάστημα θέματα υγείας  και θα πρέπει να δείξετε υπομονή ενώ και ο/η σύντροφος σας ίσως να έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Σε γενικές γραμμές πάντως θα είναι μια καλή συγκυρία για σας, ειδικά προς το τέλος του μήνα,  αν ξεκαθαρίσετε με όσα προβλήματα έχουν προκύψει και δεν αφήσετε εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό να διαιωνίζονται και στη νέα χρονιά. Μην επιτρέπετε στις καταστάσεις να σας χαλάνε τη διάθεση και φανείτε λίγο περισσότερο συνεπείς προκειμένου να μην κρίνετε αργότερα τον εαυτό σας. Γίνετε πιο δημιουργικοί όσον αφορά στον τρόπο που κατορθώνετε να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε και ανοίξτε λίγο περισσότερο την πόρτα της διαίσθησης σας γιατί μόνο με την τετράγωνη λογική δεν λύνονται τα προβλήματα.

2ο Δεκαήμερο

Είστε σε καλή διάθεση και είστε αισιόδοξοι αυτόν το καιρό ενώ ο Άρης έχει ζωογονήσει σχέσεις και σχέδια, ωστόσο, με την ορμητικότητα σας ίσως έχετε κάνει και λάθη που τώρα μετανιώνετε γι’ αυτά. Μην επιτρέψετε σε στιγμές μελαγχολίας και άσκοπες αναδρομές στο παρελθόν να σας πάνε πίσω στη ζωή σας, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Δώστε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας και στις καθημερινές σας υποθέσεις και βάλτε περισσότερη χαρά σε οτιδήποτε κι αν κάνετε. Σε όσους βρίσκονται κοντά στην 12 μοίρα τα απρόοπτα συνεχίζονται, ωστόσο οι αναταράξεις του Ουρανού έχουν φέρει και καλά γεγονότα στη ζωή σας και πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι πλαισιώνουν τώρα τον περίγυρο σας. Αν και θα σας απασχολήσουν  ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας θέματα, μην διστάσετε να χαλαρώνετε όποτε μπορείτε γιατί κάποια νευρική διάθεση και κάποια υπερένταση θα τη νιώσετε στα μέσα του μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Εσείς είστε οι πιο τυχεροί του ζωδίου γιατί στο δεκαήμερο σας συναντιέται η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, και μάλιστα 3 φορές, μια σύνοδος που σας χαρίζει μαγική έλξη, δύναμη και ερωτισμό. Αυτή η σύνοδος συνδέεται με εύνοια και στο χρήμα αλλά και στον έρωτα, θα σας κάνει να νιώσετε δυνατοί, γεμάτοι πάθος για τη ζωή και φιλοδοξία ενώ είναι ένα bonus από το σύμπαν για να νιώσετε στιγμές αξέχαστες και αισθησιακές. Προσοχή στα πάθη, λοιπόν, χαρείτε τα, μην παρασυρθείτε από την χειριστική διάθεση του Πλούτωνα, ούτε να επενδύσετε πάρα πολύ στον έρωτα  γιατί η αναδρομή της Αφροδίτης ίσως σας φέρει καταστάσεις, πιθανά και από το παρελθόν, για τις οποίες αργότερα ίσως να αλλάξετε γνώμη. Το βαθύτερο νόημα αυτής της συνόδου, άλλωστε είναι να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε, τι σας ευχαριστεί μέσα σας και δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται καλό στα μάτια των άλλων. Κοινωνικές συναναστροφές, κοινωνική δικτύωση και μια αυτοπροβολή του εαυτού σας -που ίσως φτάσει και στο σημείο της αυταρέσκειας- θα είναι μέσα στα ενδιαφέροντα σας του επόμενου μήνα.

Υδροχόος

Από την Βάλια Παγίδα

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α΄δεκαημέρου ο Κρόνος όντας ακόμα στο ζώδιο σας και στο δεκαήμερο σας βοηθά όχι μόνο σε θέματα αυτοπροβολής αλλά επιπλέον σας βοηθά να βάλετε μια γερές βάσεις στις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι ειδικά Υδροχόοι με την είσοδο του Άρη στο Τοξότη κοντά στα τέλη του μήνα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθου τους και να έχουν μεγάλη επιτυχία στο φλερτ.

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων θα έχει έναν ήρεμο μήνα όσο αφορά τα ερωτικά του. Δεν προβλέπεται κάτι συνταρακτικό, θα μπορέσετε να απολαύσετε το μήνα με τον σύντροφό σας, ή ακόμα και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες μέσω γνωστών και φίλων που ίσως προκύψει κάτι παραπάνω.

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου για εσάς, θα πρέπει ειδικά όσοι είσαστε παντρεμένοι να δώσετε προσοχή στο πως χειρίζεστε τα λόγια και τις πράξεις σας μέχρι της 15 του Δεκέμβρη .Ο Δίας στο ζώδιο σας τετραγωνίζει τον Άρη στο Σκορπιό στο φυσικό σας 10ο οίκο που σχετίζεται εκτός από τα επαγγελματικά αλλά και το γάμο ίσως σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα και εντάσεις που θα σας πικράνουν. Κάντε υπομονή λίγες μέρες, όψεις είναι θα περάσουν.

.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α΄δεκαημέρου επιτέλους η πίεση που υπήρχε τον προηγούμενο μήνα έχει περάσει. Ο Κρόνος όντας ακόμα στο ζώδιο σας και στο δεκαήμερο σας σας βοηθά σε θέματα αυτοπροβολής αλλά με το τετράγωνο με τον Ουρανό στο Ταύρο στα μισά του μήνα ίσως σας φέρει σε τελειωτικές καταστάσεις σε ότι αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες ή άτομα που δουλεύουν από το σπίτι ή έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις.

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων θα έχει έναν ήρεμο μήνα όσο αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά του. Ο Ουρανός που και που σας δίνει κάποιες τσιγκλιές αλλα δεν είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δεχτείτε τα γεγονότα ως έχουν ώστε να μη βρεθείτε προ ξαφνικών οικονομικών θεμάτων που θα προέρχονται όμως από το σπίτι σας.

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου για εσάς, η  μεγαλύτερη πίεση που θα νιώσετε θα είναι μέχρι της 15 του Δεκέμβρη .Ο Δίας στο ζώδιο σας τετραγωνίζει τον Άρη στο Σκορπιό στο φυσικό σας 10ο οίκο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά, και ίσως σας οδηγήσει σε κάποια υπερβολή. Προσοχή που σπαταλάτε τα λεφτά σας και πως. Είναι προτιμότερο να πάτε με τα νερά των άλλων και να μη φέρεται αντίσταση γιατί οι ρίξεις είναι πολύ πιθανές.

Ιχθείς

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του α΄ δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία και την βοήθεια του Κρόνου να ξεπεράσετε φοβίες, που πιθανώς κρατούσατε μέσα σας, και αφορούν την καριέρα σας ή την κοινωνική εικόνα σας. Ο Ερμής στις 13/12 και ο Ήλιος στις 21/12 από το ζώδιο του Αιγόκερου σας κάνουν να σκέφτεστε στρατηγικά και πρακτικά σχετικά με τους στόχους σας, τους συλλόγους που ανήκετε, ακόμη και στις παρέες σας. Ο Άρης από τις 13/12 σας κινητοποιεί στην εργασία σας και στην καριέρα σας και παρουσιάζετε ένα πιό δυναμικό προφίλ. Στις 29/12 ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας, στην παραδοσιακή κυβέρνησή του. Είναι πολύ ευνοϊκός για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει και υπερβολές. Μην ξεχνάτε ότι είναι και ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας και πρέπει να προσέχετε τις εξαπατήσεις.

2ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του β΄ δεκαημέρου η ηλιακή έκλειψη στις 4/12 σας επηρεάζει στην εργασία και στην καριέρα σας. Καλό θα ήταν να προσέξετε τις κινήσεις σας για να μην θιγεί η κοινωνική σας εικόνα. Εσείς των δύο τελευταίων ημερών του δεκαημέρου σας προσέξετε τα ψέματα και τις απάτες, ίσως και κάποια σωματική ατονία. Στο τέλος του μήνα έχετε την ευκαιρία να κινητοποιηθείτε στην καριέρα σας, και ίσως αποκαλυφθούν κρυφοί εχθροί σας.

3ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του γ΄ δεκαημέρου την 1/12 ορθοδρομεί ο Ποσειδώνας. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες επαφές με το εξωτερικό, που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας. Προσοχή στα μεγάλα λόγια, να κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις. Ευνοούνται θέματα καριέρας, που θα σας δυναμώσουν και θα δώσουν ώθηση στην εργασία σας και στην κοινωνική εικόνα σας. Επικοινωνίες και μετακινήσεις ευνοούνται. Προσέξτε τα ωράρια εργασίας και να αφιερώνετε χρόνο στην ξεκούρασή σας.  Κάποια σχέδια που κρατούσατε στο μυαλό σας θα τα φέρετε στο προσκήνιο και θα έχετε ξαφνικές επαφές, ίσως και υπογραφή συμβολαίων. Φίλοι και η οικογένειά σας θα είναι στο πλευρό σας για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

Ιχθύες

1ο Δεκαήμερο

Για εσάς από τις 13/12 θα αρχίσει να σας χαμογελά η τύχη σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας που θα δείτε αρκετό κόσμο να σας φλερτάρει να θέλει να περάσει χρόνο μαζί σας και να σας δείχνουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους ,μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν για έξοδο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

2ο Δεκαήμερο

Εσείς θα εστιάσετε λίγο παραπάνω στη εικόνα που έχετε προς τα έξω και δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το γάμο σας ή τη σχέση σας.

Υπάρχουν όμως πολλές προοπτικές για να γνωρίσετε ένα ερωτικό σύντροφο μέσα από μια φιλική πρόσκληση και να είναι πραγματικά ακριβώς αυτό που αναζητούσαμε.

3ο Δεκαήμερο

Αρκετοί θα είστε εσείς που θα εστιάσετε λίγο παραπάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπως επίσης αρκετοί από εσάς θα μπείτε σε μια φάση να περάσετε καλά να φλερτάρετε και να επιδιώξετε να πάρετε αγάπη από άτομα που υπάρχουν γύρω σας,δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας από το πουθενά.       

Αρέσει σε %d bloggers: