ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μία πνευματώδης Πανσέληνος στις 19.12.2021

Μία πνευματώδης Πανσέληνος στις 19.12.2021

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Η Πανσέληνος στην Ελλάδα κορυφώνεται στις 6.35πμ στις 19 Δεκεμβρίου 2021 και στρέφει την προσοχή… μέσα μας με διάφορους τρόπους.

Καταρχήν επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς στις μοίρες 0ο, 1ο και 24ο-29ο, δηλαδή των πρώτων και τελευταίων ημερών. Επιπλέον επηρεάζει με μικρότερη βαρύτητα τις 13ο-15ο των σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), άρα δεύτερο δεκαήμερο σταθερών.

Το γενικότερο κλίμα είναι λίγο εσωστρεφές και πολλοί άνθρωποι θα προτιμήσουν να περάσουν χρόνο μόνοι τους, παρά να βγουν έξω και μάλιστα ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό υπενθυμίζουν την κοινωνική καταπίεση και πάλη μεταξύ παλαιών και νέων συνηθειών ή κανονισμών.

Το θετικό είναι ότι το τρίγωνο Σελήνης – Δία, θα αφήσει ανοιχτή την πόρτα σε όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με δικούς τους ανθρώπους, είτε διά ζώσης είτε μέσω της τεχνολογίας και μαζί βοηθά να δούμε την κατάσταση από μία πιο θεωρητική και πνευματική σκοπιά, αντί να εγκλωβιστούμε σε πρακτικά ζητήματα. Το κάθε ζώδιο έχει ως εξής, για Α’, Β’ και Γ’ δεκαήμερα:

Κριός

Α) Περάστε χρόνο με την οικογένειά σας και άτομα που εμπιστεύεστε. Είναι η περίοδος που ωριμάζετε πνευματικά και το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα για πολλούς θα λειτουργήσει ευεργετικά.

Β) Ξαφνικές αλλαγές και εξελίξεις από εκεί που δε το περιμένατε. Αν προσέξετε τα νεύρα σας, θα είναι όλα υπό έλεγχο. Επίσης, μπορείτε να κάνετε και γνωριμίες που θα σας κάνουν καλό.

Γ) Είστε από τους τυχερούς της Πανσελήνου, με καλή διάθεση, εξωστρέφεια και μάλιστα είναι και καλό διάστημα να φλερτάρετε ή να αναζωπυρώσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Τυχόν αποκαλύψεις μπορεί να γίνουν από συγγενείς ή να μάθετε κάτι καινούριο.

Ταύρος

Α) Το γενικότερο κλίμα για εσάς είναι θετικό. Με τονωμένο ηθικό, και τον Ερμή στον 9ο οίκο σας, γίνεστε πολύ δυναμικοί και αισιόδοξοι για το μέλλον. Ούτως ή άλλως, ο Ουρανός έφυγε από το δεκαήμερό σας και θα ηρεμήσετε.

Β) Αναμένονται ξαφνικές εξελίξεις και αποκαλύψεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Είναι περίοδος αλήθειας και ωρίμανσης, ενώ σε βάθος χρόνου θα βγείτε κερδισμένοι.

Γ) Υπάρχει εύνοια σε διαδικτυακές γνωριμίες, επικοινωνία με το εξωτερικό, ενώ παρά τις απαγορεύσεις, δεν αποκλείεται πολλοί να περάσετε και τα σύνορα.

Δίδυμος

Α) Από τους πρωταγωνιστές της Πανσελήνου. Ίσως να υπάρχουν κάποιες μικροεντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους ή άτομα με τα οποία συνεργάζεστε, γενικά όμως η κατάσταση δεν φαίνεται να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Β) Μπορεί η Πανσέληνος να γίνεται στο ζώδιό σας, όμως δεν επηρεάζεστε. Έχετε τον Κρόνο, μόνο στον 9ο οίκο σας, άρα θέματα ιδεολογίας ή σπουδών ίσως να σας ζορίζουν αυτήν την περίοδο.

Γ) Πολλές αποκαλύψεις και πολλά γεγονότα φαίνεται να φέρνει η Πανσέληνος για εσάς, είτε για καλό είτε για κακό. Συνιστάται να προσέξετε τα λόγια σας ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις ή οι αποκαλύψεις πληροφοριών που θέλετε κρυφές.

Καρκίνος

Α) Είναι περίοδος που σκέφτεστε αρκετά τη δουλειά σας και το ότι θα μπορούσατε να τα πάτε καλύτερα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, επομένως αποδεχθείτε την παρούσα κατάσταση και μόλις ο Χείρωνας αφήσει το δεκαήμερό σας θα λάμψετε ξανά.

Β) Ίσως να έχετε καβγάδες με φιλικά πρόσωπα, ενώ η γενικότερη στάση των άλλων στη ζωή σας, μάλλον δείχνει αρκετά σκληρή κι εσείς αντιδράτε σε αυτό με τον τρόπο σας. Είναι μία περίοδος που θα σας μάθει να δέχεστε καινούρια πράγματα στη ζωή σας και θα βγει σε καλό.

Γ) Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στο κρυφό 12ο οίκο σας, άρα πολλά παλιά ‘ψυχολογικά’ θέματα μπορεί να επανεμφανιστούν. Κι εσείς μπορεί είτε να μάθετε νέες πληροφορίες που δεν περιμένατε, είτε να συνειδητοποιήσετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Λέων

Α) Ο Χείρωνας είναι ακόμη στον 9ο οίκο σας και μέσα από την πνευματικότητα μπορείτε να επουλώσετε παλιές ψυχικές πληγές. Διαβάστε βιβλία ψυχολογίας, προσευχηθείτε, μάθετε κάτι νέο και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες από εδώ και στο εξής.

Β) Επηρεάζεστε κι εσείς από την Πανσέληνο δευτερευόντως, άρα θα υπάρχει μία σχετική εγρήγορση. Μαζί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα αλλάξει πολλά πράγματα στο εργασιακό περιβάλλον και τις σχέσεις σας, αλλά ο,τι έχει γερά θεμέλια, απλώς θα εξελιχθεί.

Γ) Αυτές τις μέρες έχετε μία βεβαρημένη σχετικά καθημερινή ζωή, αλλά οι φίλοι σας, σάς στέκονται όσο το χρειάζεστε. Μαζί μπορείτε να έχετε και κάποιο φλερτ που σας γίνεται εμμονή ή μπορεί να φλερτάρετε στον εργασιακό χώρο.

Παρθένος

Α) Ο Βόρειος Δεσμός στον οίκο των επαγγελματικών σας βοηθάει να εξελιχθείτε στο πεδίο αυτό. Μεγάλη προσοχή μην εξαπατηθείτε από τους άλλους είχε συναισθηματικά είτε οικονομικά.

Β) Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να κάνετε τσεκ-απ, όμως μαζί πρέπει να προσέξετε μην πάθετε υπερκόπωση, αφού φαίνεται να ασχολείστε με πολλά και να διοχετεύετε σε αυτά μεγάλο ποσοστό της ενέργειάς σας.

Γ) Τείνετε πολλοί, να μπερδεύετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά, με αποτέλεσμα να προκαλούνται άθελά σας εντάσεις στο σπίτι. Εύνοια παρατηρείται στα ερωτικά και για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους.

Ζυγός

Α) Πολύ πνευματώδεις γίνεστε την παρούσα Πανσέληνο, αφού παρατηρείται μία πολυαστρία στον 9ο οίκο σας και μαζί, ο Άρης στον 5ο ανεβάζει τη λίμπιντο, αυξάνει τη δημιουργικότητά σας και θα νιώσετε πολύ καλά. Ένα νέο φλερτ είναι ενδεχόμενο.

Β) Πολλοί θα έχετε κεραυνοβόλους έρωτες ή ραγδαίες εξελίξεις στα ερωτικά. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να έρθουν σε οτιδήποτε συσχετίζεται και με παιδιά, εγκυμοσύνη ή σύλληψη νέων ιδεών από το πουθενά.

Γ) Εντάσεις και προσπάθεια κυριαρχίας από ή προς εσάς και μέλη της οικογένειας. Γενικότερα αυτή η τάση κυριαρχίας και περιορισμών μπορεί να συσχετίζεται στο φόβο κάποιου οικογενειακού μέλους για την κοινωνική του εικόνα.

Σκορπιός

Α) Εάν το επιθυμείτε, υπάρχει μία σχετική εύνοια απόκτησης χρημάτων από δουλειά δική σας, όμως μαζί με αυτό, ίσως η αυτοεκτίμησή σας να σημειώσει σκαμπανεβάσματα λόγω κάποιων ειδήσεων που μπορεί να ακούσετε.

Β) Η λίμπιντό σας είναι αυξημένη. Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα φέρει διάφορες αλλαγές στη ζωή σας για το επόμενο διάστημα, φέροντας κάποιες φοβίες του παρελθόντος, με στόχο να τις αντιμετωπίσετε.

Γ) Θετική διάθεση προβλέπεται για εσάς, με λίγες υπερβολές στο σπίτι. Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα κάνουν σύνοδο και σας βοηθούν να γίνετε πιο καλοί χειριστές του λόγου προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε.

Τοξότης

Α) Είστε πάρα πολύ δραστήριοι και στις συζητήσεις σας λίγο φανατισμένοι, οπότε καλό είναι να προσέξετε μην προκαλέσετε εντάσεις τη σχέση σας ή ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

Β) Είστε μαζεμένοι σε αυτά που λέτε, χάρη στον Κρόνο στον 3ο οίκο σας, όμως θα πρέπει όσα χρειάζεται να επικοινωνήσετε να τα εκφράσετε, διαφορετικά, πέρα από παρεξηγήσεις, μπορεί να καταλήξετε να κάνετε και τις δουλειές των άλλων.

Γ) Πολλές αποκαλύψεις αναμένονται στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Μάλιστα, η χιαστί Σελήνης – Αφροδίτης δείχνει είτε έλλειψη ευχαρίστησης, είτε απομάκρυνση και διάλυση κάποιας σχέσης ή συνεργασίας, λόγω ασυνεννοησίας ή γιατί δεν εξυπηρετεί πια.

Αιγόκερως

Α) Κοινωνικοποιείστε με τον Ερμή στον Αιγόκερω, από την μία, από την άλλη με τον Άρη στο 12ο οίκο σας κινείστε στο παρασκήνιο και προσπαθείτε να βρείτε την ηρεμία σας. Δεν αναμένονται ιδιαίτερα γεγονότα κατά την Πανσέληνο.

Β) Δεν αποκλείονται τυχόν ξαφνικοί έρωτες, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας, αφού το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού δεν αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν και πολύ ομαλά. Έχετε καλή διάθεση.

Γ) Η Πανσέληνος φαίνεται παθιασμένη με αρκετές δημιουργικές εντάσεις για εσάς. Δεν αποκλείεται να είναι η αφετηρία για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, συνεπώς καλό θα ήταν να δικτυωθείτε.

Υδροχόος

Α) Στον πιο τυχερό άξονα βρίσκονται οι δεσμοί για εσάς, άρα η Πανσέληνος ‘ρίχνει φως’ σε θέματα ερωτικών, φιλιών και ευνοεί όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους, ιδίως εφόσον είστε γεννημένοι τις 2 πρώτες ημέρες.

Β) Επικρατεί μία γενικότερη πίεση και τάση για επανάσταση σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οφείλετε να φέρεστε με σεβασμό στα μέλη της οικογένειάς σας, αφού κάποιες από τις εντάσεις έχουν το σπίτι ως αφετηρία.

Γ) Είναι μία καλή περίοδος και για εσάς, για τα ερωτικά σας, την κοινωνικοποίησή σας και αναμένονται κάποιες εξελίξεις και αποκαλύψεις σε αυτούς τους τομείς. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα αυξάνει τις εντάσεις με τις σχέσεις σας με αρνητικό ψυχολογικό αντίκτυπο.

Ιχθύς

Α) Αναμένονται κάποιες εντάσεις αμφότερα στο σπίτι, αλλά και τη δουλειά σας, όμως ο Άρης αυξάνει την ενεργητικότητά σας και μπορείτε να αποπερατώσετε δραστηριότητες που χρειάζεται, προκειμένου να συνεχίσετε δημιουργικά.

Β) Παρατηρείται μία εσωτερική πάλη με θέματα που θέλετε να επιλύσετε, αλλά σας φαίνεται αρκετά δύσκολο. Ενώ νομίζετε ότι η απόκρυψη κάποιων γεγονότων θα σας βοηθήσει, στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο και καλείστε να μιλήσετε ειλικρινά.

Γ) Αποκαλύψεις σε θέματα σπιτιού και εργασίας, όμως και εξιδανίκευση καταστάσεων ή λάθος επιλογές. Γενικότερα, όμως, έχετε αρκετό κουράγιο και θέληση για να προχωρήσετε αισιόδοξα στη ζωή σας.

Αρέσει σε %d bloggers: