ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αναλυτικές προβλέψεις Ιανουάριος 2022

Μία νέα αρχή για όλους

Κριός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο πρώτος μήνας του έτους έχει αρκετές εξελίξεις. Το αρχικό διάστημα είναι ευνοϊκο, θα είναι η διάθεσή σας καλή, θα κοινωνικοποιηθείτε και θα περάσετε όμορφα. Το δεύτερο μισό του μήνα με τον Άρη στον Αιγόκερω, γίνεστε πιο δυναμικοί, διεκδικητικοί κι ερωτικοί και θα νιώσετε πολύ πιο ήρεμοι με τα προσωπικά σας. Η μέση του μήνα θα είναι σχετικά χαλαρή για εσάς

2ο Δεκαήμερο

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις ή κρίσιμα γεγονότα, εκτός και αν αυτό αποτρέπεται αποκλειστικά από το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο. Είναι μία σχετικά εύκολη περίοδος, όπου όλα βαίνουν ομαλά και φαίνεται πως περνάτε ευχάριστα με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν αποκλείονται και κάποιες γνωριμίες ως μέρος την κοινωνικής σας, πλέον, συμπεριφοράς, όμως ο Ουρανός που βρίσκεται ακόμη στον δεύτερο οίκο σας, πιθανόν να καταστρέψει με κάποιον τρόπο κάποια ιδανικά/ιδέες με τις οποίες ήσασταν ως τώρα προσκολλημένοι και γίνεστε πολύ πιο ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί σε νέα πράγματα. Πιθανολογούνται οι επανασυνδέσεις ή οι έρωτες από το εργασιακό περιβάλλον.

3ο Δεκαήμερο

Διακρίνεστε από μεγάλυ ευφυϊα, δημιουργικότητα, επινοητικότητα και σας ανεβάζει τη διάθεση. Το περιβάλλον σας φαίνεται από την μία βοηθητικό και σας σώζει από κάποια αδιέξοδα που νιώθετε πως βρίσκεστε, παρόλα αυτά καλά θα κάνετε να κρατήσετε μικρό καλάθι, γιατί ο 12ος οίκος σας, οίκος των κρυφών γεγονότων, είναι ενεργοποιημένος και μπορεί όσο κάποιοι σας βοηθούν, άλλο τόσο να δέχεστε πισώπλατα χτυπήματα. Η ειλικρινής σας φύση δυσκολεύεται να αντιληφθεί τις υπόγειες προθέσεις των άλλων.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Το πρώτο μισό του μήνα είναι καλό και για  τα επαγγελματικά σας, θα έχετε κάποιες ευκαιρίες, επομένως συνιστάται να στείλετε βιογραφικά και εφόσον είναι εφικτό να κλείσετε νέες συμφωνίες πριν την αναδρομή του Ερμή που είναι στις 14 Γενάρη. Ακόμη και κατά το υπόλοιπο μισό του μήνα προβλέπονται επαγγελματικές ευκαιρίες, όμως κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο.

2ο Δεκαήμερο

Αυτός ο μήνας, εφόσον σας βοηθά να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέο κόσμο, χωρίς να προβλέπονται ραγδαίες εξελίξεις, όπως συμβαίνει ακριβώς και στα αισθηματικά σας. Άρα πρόκειται για μία περίοδο επαγγελματικής και στρατηγικής προετοιμασίας που θα μπορούσατε να κάνετε μέχρι να έρθει η στιγμή που θα γίνουν τα γεγονότα που θέλετε, όπως εύρεση νέων ευκαιριών ή εξέλιξη υπαρχόντων. Παρόλα αυτά, δε φαίνεται να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής, γεγονός που παρουσιάζει και το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να νιώσετε σχετικά ασφαλείς και να οργανώσετε τα νέα βήματά σας. Μόνο οι γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του δεκαημέρου θα έχουν πολύ θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες νέων οικονομικών πηγών, όμως μαζί, πρέπει να προσέξουν τις σπατάλες που πιθανόν να κάνουν, αφού ίσως βγουν εκτός προϋπολογισμού.

3ο Δεκαήμερο

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα αποκτάτε αστείρευτη ενέργεια που μπορείτε να διοχετεύσετε στρατηγικά για να δημιουργήσετε κι επιτύχετε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στα εργασιακά σας. Αναμένονται και διάφορες ευκαιρίες και επιτυχίες στα εργασιακά σας, ενώ παράλληλα οι συνεργάτες σας δρουν βοηθητικά υπέρ σας. Καλό είναι να προσέξετε και σε αυτόν τον τομέα για τυχόν υπόγεια παιχνίδια που μπορεί κάποιοι να παίζουν εναντίον σας και να είστε πολύ μετρημένοι στον τρόπο που εκφράζεστε. Κατά τα μέσα του μήνα θα αποκαλυφθεί οτιδήποτε γίνεται κρυφά από εσάς.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Γενικά θα είναι ήσυχος μήνας για το σύνολο του δεκαήμερου, με εξαίρεση όσους έχουν γεννηθεί κοντά στην Πρωτομαγιά, που θα έχουν να αντιμετωπίσουν την καυτή ανάσα του Ουρανού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ρήξεις σε κάποιες σχέσεις ή ξαφνικές εξελίξεις, ακόμη και μια νέα γνωριμία ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα, πιθανά με νεότερα άτομα. Πολύ ευνοϊκή για τους Ταύρους των πρώτων ημερών θα είναι η είσοδος του Δία στον Ιχθύ, η ρομαντική τους διάθεση και η τάση για φιλανθρωπία και συμπόνοια θα αυξηθεί, θα γίνουν πιο δοτικοί αλλά θα έχουν και εύνοια από αυτόν τον γενναιόδωρο ευεργέτη που θα βρεθεί στην κατοικία του στις 29 Δεκεμβρίου.  Χρειάζεται μέτρο πάντως στην αισιοδοξία γιατί μπορεί να έχετε και οικογενειακά θέματα. Προσοχή στις μετακινήσεις και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια σας.

2ο Δεκαήμερο

Για όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές Μαΐου συνεχίζονται οι εκπλήξεις, που φέρνουν και συναισθηματικές προκλήσεις και έλκουν στον κύκλο γνωριμιών σας απρόβλεπτες καταστάσεις και «παράξενους» ανθρώπους. Όλα αυτά μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή προς το  καλύτερο αν θελήσετε να κάνετε αλλαγές και να γίνετε πιο φιλικοί και προσαρμόσιμοι. Γενικότερα, μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας μέσα από πιο διανοητικούς και πνευματικούς δρόμους, μαθαίνοντας νέα πράγματα ή να κάνετε κάποια μικρή απόδραση για να ξεκουραστείτε μετά την πρωτοχρονιά -βέβαια ίσως προκύψουν αναβολές σε αυτό το θέμα. Και μην ξεχνάτε ότι η παρουσία του Κρόνου σας πιέζει και σας καταπιέζει κάποιες φορές, ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία να σταματήσετε ανθυγιεινές συνήθειες και σχέσεις και να πείτε όχι ή stop όπου χρειάζεται, ειδικά αν σας ταλαιπωρούν ιστορίες από τα παλιά.

3ο Δεκαήμερο

Αυτός ο μήνας είναι ευνοϊκός για σας αρκεί να μην παρελθοντολογείτε ή να αναλωθείτε με «ξινισμένα» και χωρίς ενέργεια θέματα. Μην ξεχνάμε ότι ακόμη δέχεστε την επιρροή της πανσελήνου του Νοέμβρη που σας ταρακούνησε και τώρα βιώνετε τα τελευταία κύματα από το τσουνάμι που σήκωσε. Γι’ αυτό όποια παλιά κατάσταση προκύψει εκ νέου να είστε επιφυλακτικοί. Είστε γεμάτοι σχέδια για τη νέα χρονιά και μπορείτε να βάλετε προσωπικούς στόχους και προσωπικά «στοιχήματα» και να τα κερδίσετε. Ίσως συναντήσετε κάποια ερωτικά εμπόδια αυτόν τον μήνα, δείτε τα σαν προειδοποίηση για να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας. Βέβαια δεν είναι πάντα οι άλλοι λάθος, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, και ξέρετε ότι κάποιες φορές υπερβάλλετε στο πείσμα σας. Αποφύγετε συναισθηματικές εντάσεις, ζήστε σε κλίμα ρετρό, νοσταλγικό αλλά χωρίς αυταπάτες.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Χρειάζεται μεγάλη υπευθυνότητα αυτόν τον μήνα, ειδικά αν ετοιμάζεστε να κλείσετε κάποια συμφωνία ή να υπογράψετε κάποιο έγγραφο. Όσοι ασχολούνται με εκπαίδευση θα βιώσουν κάποια προβλήματα, που ίσως τους φέρουν νευρικότητα αλλά δεν προβλέπεται να έχουν μεγάλες συνέπειες. Πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στην Πρωτομαγιά γιατί καλούνται να δείξουν μεγάλη υπευθυνότητα και συνέπεια και ίσως θα πρέπει να διαχειριστούν κάποιες έκτακτες καταστάσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά τους. Ευκαιρίες καριέρας θα σας φέρει ο Ουρανός, εκμεταλλευτείτε της με σύνεση και με ωριμότητα. Κάποιοι ίσως να έχουν κάποια σύγκρουση με το διευθυντή τους ή με κάποιο άτομο εξουσίας, γι’ αυτό θα είναι καλό να αποφύγετε αυτόν τον μήνα να λύσετε διαφορές.

2ο Δεκαήμερο 

Καλή περίοδος για να βάλετε μπρος επαγγελματικά σχέδια, να ξεκινήσετε σεμινάρια και να επενδύσετε στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σας γιατί η αναδρομή της Αφροδίτης σας επηρεάζει και αυτό θα κρατήσει σχεδόν όλον τον Γενάρη. Πιθανά να σας φέρει και αμφιθυμίες, να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για το ποιο είναι το επόμενο βήμα σας, ωστόσο αν παρουσιαστούν ευκαιρίες στις πρώτες μέρες του μήνα το πιθανότερο να είναι για καλό. Εκπαίδευση και επιμόρφωση ευνοούνται αυτόν τον μήνα και με μια προσεκτική διαχείριση όλων των καταστάσεων θα μπορέσετε να βγείτε ευνοημένοι. Όσοι ασχολούνται με τον τομέα των ταξιδιών ή με σχέσεις με εξωτερικό πιθανά να συναντήσουν κάποιες δυσκολίες. Γενικότερα χρειάζεται προσοχή στις υποσχέσεις που δίνετε γιατί ίσως να μη μπορέσετε να τις τηρήσετε.

3ο Δεκαήμερο 

Παίρνετε μια οικονομική ανάσα αυτόν τον μήνα και αναπροσαρμόζετε τα σχέδια σας. Εξελίξεις θα έχουν όσοι είναι γεννημένοι μετά τις 16 Μαΐου και θα είναι θετικές αν έχετε το προηγούμενο διάστημα φροντίσει γι’ αυτό. Πάντως δε θα δυσκολευτείτε αν θέλετε μια προαγωγή, μια αναβάθμιση στις εργασιακές σας σχέσεις ή μια ευκαιρία για μετακίνηση σε άλλη περιοχή. Η είσοδος των δεσμών της σελήνης στο ζώδιο σας θα σας φέρει εκτός από οικογενειακές και επαγγελματικές ανακατατάξεις, επαφή με νέες ομάδες ανθρώπων και πιθανά να αναπροσανατολίσει και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, ενώ θα τονώσει το ενδιαφέρον σας σε θέματα κοινωνικών και συνδικαλιστικών δράσεων. Ευνοούνται και οι σχέσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, ειδικά για όσους κάνετε επαγγελματικά ταξίδια.

Δίδυμος

Από την Βάλια Παγίδα

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου αυτό το μήνα θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, όσοι έχετε σχέση ή μπορείτε να αναθερμάνετε μια σχέση που θεωρούσατε ότι έχει βαλτώσει. Ο Δίας στους Ιχθείς στο φυσικό σας 10ο οίκο σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε οτιδήποτε σας γυαλίσει για τον συντροφό σας και να φουλάρετε στο ρομαντισμό. Οι ελεύθεροι αυτού του δεκαημέρου σας δίνεται η ευκαιρία για φλερτ, απλά με προσοχή ποιον διαλέγετε αν δεν θέλετε να πληγωθείτε.

2ο Δεκαήμερο

Ήρεμα και χαλαρά το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων αυτό το μήνα με τον Άρη στο δικό σας δεκαήμερο σας δίνεται η ευκαιρία να ενεργοποιηθείτε. Όσοι είστε σε σχέση θα μπορέσετε να ζήσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. Ευκαιρία να οργανώσετε ρομαντικές αποδράσεις. Προσοχή μόνο στις μικρο παραξηγήσεις. Οι ελεύθεροι ίσως γνωρίσετε μέσω κοινής παρέας κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

3ο Δεκαήμερο

Το Γ΄δεκαήμερο πρέπει να δείξει προσοχή ειδικά όσοι είστε παντρεμένοι, καθώς ενδέχεται να υπάρξει μια παραπάνω παρανόηση, ή διάφορες μικροπαρεξηγήσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας κάνει να σκεφτείτε διπλά, πριν αποφασίσετε να πάρετε κάποια απόφαση για την ερωτική σας ζωή. Καλό θα ήταν προκειμένου να μην υπάρχει αυτό το κλίμα να είσαστε πιο μετρημένοι και να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματικότητα  σας και την ευχέρεια λόγου που ούτως ή άλλως κατέχετε.  

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου δεν έχουν κάποιες ιδιαίτερες όψεις να τους προκαλούν προβληματισμό στο οικονομικό-επαγγελματικό περιβάλλον. Εκεί που θα πρέπει να δώσουν μια προσοχή είναι όσοι ετοιμάζεστε για κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή για κάποια σημαντική συμφωνία να προσέξετε τα μικρά γράμματα, καθώς με την είσοδο του Δία στους Ιχθύες ενδέχεται τα πράγματα να εμφανίζονται πιο στρογγυλεμένα απ’ότι είναι στη πραγματικότητα. Προσοχή λίγο προς τα τέλη του μήνα αναδρομή ο Κυβερνήτης σας Ερμής οπότε καλό είναι να κρατήσετε τα οποία επαγγελματικά σας σχέδια για μετά.

2ο Δεκαήμερο

Το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων αυτό το μήνα θα έχει σύμμαχό του τον Άρη με το Κρόνο που θα μπορούν να του δώσουν τη κατάλληλη ενέργεια και πνευματική δύναμη που χρειάζεται ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Η επιρροή κρατάει από τη 1 του μήνα έως τις 12 του Ιανουαρίου. Προσοχή μόνο θέλει με τον Ουρανό που καραδοκεί εκεί απέναντι από τον φυσικό σας 6ο οίκο και ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες εκπλήξεις και ίσως να δημιουργηθούν εντάσεις με συνάδελφους οπότε προσοχή στο τι λέτε και πως το λέτε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

3ο Δεκαήμερο

Για το Γ’ Δεκαήμερο εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η θολή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας λόγω του Ποσειδώνα στο γενέθλιο σας 10 οίκο. Ταυτόχρονα, ο Άρης στο Τοξότη στο φυσικό σας 7ο οίκο θα σας αναγκάσει να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή το τι συμβαίνει ακριβώς με τους ανωτέρους σας, ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμοί στο χώρο εργασίας λόγω ασυνενοησίας. Η όψη θα ξεκινήσει να επηρεάζει από τις 8 του μήνα και θα κορυφωθεί στις 11 του Ιανουρίου με το τετράγωνο ακριβείας Άρη-Ποσειδώνα. Υπομονή μέχρι τις 15 του μήνα όπου θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Καρκίνος

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σας σχολιάζουν ή να επιβουλεύονται την εργασία σας. Ίσως έρθετε σε επαφή με συνεργάτες για την πραγματοποίηση ενός project που είναι απωθημένο σας και το κρατούσατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ο Ερμής 2/1 θα μπει στον Υδροχόο. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο σας πιέζει σε θέματα συνεργασιών και επικοινωνιών με συνεταίρους και συνεργάτες και κάνει την σκέψη σας στρατηγική και οργανωμένη. Στις 14/1 θα αναδρομήσει στο δεκαήμερό σας, θα επανέλθουν στο προσκήνιο υποχρεώσεις που σας αγχώνουν και θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρησης, ίσως με διακανονισμό ή χρήση νέων τεχνολογιών και διαδικτύου και αυτό τονίζεται περισσότερο με το τετράγωνό του με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο στις 20/1 και η σύνοδός του με τον Ερμή, τονώνει την επικοινωνία μέσω διαδικτύου κυρίως για οικονομικά θέματα. Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω σας δραστηριοποιεί στις συνεργασίες σας για την προώθηση της καριέρας σας και του κοινωνικού εικόνας σας.

2ο Δεκαήμερο

Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας βοηθά να ασχοληθείτε με οικονομικά που αφορούν το σπίτι την εργασία σας και κάποιους στόχους που επαναξιολογείτε για την πραγματοποίησή τους. Σε αυτό βοηθά και η ορθοδρομή του Ουρανού στον Ταύρο, μπορεί όμως να γνωρίσετε ξαφνικά νέους φίλους ή να ενταχθείτε σε νέες ομάδες. Στις 29/1 ορθοδρομεί η Αφροδίτη και το τρίγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει νέα έσοδα από την εργασία σας.

3ο Δεκαήμερο

Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία για προώθηση της εργασίας σας στο εξωτερικό ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αύξηση των εσόδων σας. Αυτό ενισχύεται και με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα σας δίνει δύναμη να προβάλλεται τις δημιουργίες σας στους συνεργάτες σας και ίσως να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Η αναδρομή του Ερμή και η σύνοδός του με τον Πλούτωνα σας κάνει πεισματάρηδες και ξανασκέφτεστε τρόπους για να πετύχετε.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ξαφνικές ερωτικές σχέσεις, ίσως κρυφές και πολλές επικοινωνίες θα έχετε με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο.  Η σύνοδος με τον Κρόνο επηρεάζει εσάς των 2 τελευταίων ημερών του δεκαημέρου σας, γίνεστε πεισματάρηδες, ίσως και να πιέζεστε από τον σύντροφο. Με την αναδρομή του Ερμή επαναπροσδιορίζετε την στρατηγική σας, επανεμφανίζονται παλιές σχέσεις, πραγματοποιούνται απωθημένα σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο και την σύνοδό του με τον Ερμή, έχετε πολλές ερωτικές επικοινωνίες. Ο Άρης στον Αιγόκερω δίνει μιά δυναμική για σοβαρές σχέσεις και τονώνει το κοινωνικό προφίλ σας.

2ο Δεκαήμερο

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την πρώτη μέρα του έτους φέρνει διασκεδάσεις με τον σύντροφό σας, με φιλικές παρέες και χαρούμενη ερωτική διάθεση. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας θυμίσει τις πρώτες στιγμές γνωριμίας με τον σύντροφό σας, ή να επανέλθουν σχέσεις από τα παλιά, ίσως και κάποιες επανασυνδέσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο περιορίζει τις ερωτικές επικοινωνίες και ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτείτε την σχέση σας με την αναδρομή του Ερμή. Η Αφροδίτη θα ορθοδρομήσει και το τρίγωνό της με τον ορθόδρομο Ουρανό θα βοηθήσει να προχωρήσουν κάποιες σχέσεις ή επανασυνδέσεις ίσως και με φίλους που είχατε απομακρυνθεί.

3ο Δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει παλιές σχέσεις, ίσως και άτομα που συγκατοικούσατε στο παρελθόν. Ένα άτομο που είναι απωθημένο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αν έχετε κρυφές σχέσεις ή παράλληλες, προσέχετε μήπως βγουν στο προσκήνιο. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας με γνωριμίες που θα κάνετε από το διαδίκτυο, θα τονωθεί η φιλοσοφική σας διάθεση, με προσοχή όμως στα μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσετε με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας κάνει πεισματάρηδες και χειριστικούς στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κρατήσετε ήπιους τόνους στην συμπεριφορά σας. Η τάση αυτή θα γίνει πιό έντονη με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή, που θα μπει πάλι στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας στον Αιγόκερω, με τον Πλούτωνα.

Λέων

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου θα ανανεωθείτε και μπορεί να γνωρίσετε έναν νέο έρωτα οι ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι περνάτε όμορφα με το ταίρι και την οικογένειά σας. Ο Άρης στο Αιγόκερω βρίσκεται πλέον στην έξαρσή του κι έτσι γίνεστε πολύ ενεργητικοί, προσοχή όμως στα ατυχήματα, ή μην πάθετε υπερκόπωση εξαιτίας των πολλαπλών ενασχολήσεών σας. Είναι θετικός στο να φέρετε εις πέρας βαρετές υποχρεώσεις που αποφεύγατε επειδή σας φαίνονταν βαρετές, διότι πλέον κινητοποιείστε. Οι γεννημένοι το δεύτερο μισό του δεκαημέρου θα είστε πολύ πιο χαλαροί, έως ότου αργότερα ο Άρης επισκευθεί και τον δικό σας 6ο οίκο.

2ο Δεκαήμερο

Είναι μία καλή περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε και χαρακτηρίζεται από διάφορες αλλαγές, λόγω του Ουρανού στον 10ο οίκο σας. Μπορείτε να επιλύσετε διάφορα προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούσαν κατά τις αρχές του μήνα και συνιστάται όντως να εκμεταλλευτείτε το παρών διάστημα, ιδίως εκείνοι των πρώτων ημερών, αφού ο μήνας τελειώνει με διάφορες εντάσεις ή και παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Κρόνος απέναντί σας πλέον, πέρα από την τάση να σας πιέζει, σταθεροποιεί τις σχέσεις σας και σας ωριμάζει. Αν έχετε Ήλιο (ζώδιο) στο Λιοντάρι, τότε να θυμάστε ότι ο χαρακτήρας σας είναι τόσο δυναμικός και ατόφιος, χάρη στην κυριαρχία θέσης του, που θα προκαλέσει αμφότερα προβλήματα, αλλά και την πηγή λύσεων για τις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

3ο Δεκαήμερο

Ένα διάστημα που έχετε καλή διάθεση που προκύπτει κυρίως από τις πολύ θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας. Μπορεί να μην έχετε συνταρρακτικά γεγονότα στα αισθηματικά σας, όμως η ανάσα που θα πάρετε από τον ένα τομέα, θα συμπαρασύρει θετικά και τον άλλο, επιτρέποντάς σας να νιώσετε ξέγνοιαστοι με τους δικούς σας ανθρώπους. Χαλαρώστε και χαρείτε με φίλους, συντρόφους και οικογενειακά πρόσωπα.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Με τον Ερμή απέναντί σας, κοινωνικοποιείστε, ανοίγει το μυαλό σας, ασχολείστε με πράγματα που σας ολοκληρώνουν, γεγονός που μπορεί να φέρει και επαγγελματικές ευκαιρίες. Γενικότερα οι όψεις αυτού του μήνα υπόσχονται θετικές εξελίξεις και γνωριμίες που θα μπουστάρουν τα επαγγελματικά σας. Ο Άρης από την μία αυξάνει την ενέργειά σας, την οποία μπορείτε και διοχετεύετε σωστά στην εργασία σας, από την άλλη μπορεί να χάσετε την επαφή με τις ανάγκες του σώματός σας και να πάθετε υπερκόπωση αν το παρακάνετε. Γενικότερα, όμως, φαίνεται να βγάζεται τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά σας.

2ο Δεκαήμερο

Μεγάλες ευκαιρίες και μάλιστα για πολλούς από το πουθενά, χάρη στο τρίγωνο Ήλιου Ουρανού στην αρχή του έτους, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Αναμένεται επίλυση αδιέξοδων για πολλούς, ενώ η φύση του πλανήτη θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με τελείως διαφορετικό τρόπο από ο,τι συνηθίζατε. Η αναδρομή της Αφροδίτης σας φέρνει σε επαφή με άτομα που είχατε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, αρχικά κι έπειτα, κατά τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που συνενοείστε στη δουλειά, τι υπόσχεστε και τι συμβόλαια υπογράφετε, αφού θα αναδρομήσει και ο Ερμής από τις 14 του μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Θα υπάρχει εργασιακή επιτυχία, αναγνώριση και νέα ξεκινήματα για όσους ‘το ψάχνετε’. Οι γεννημένοι το πρώτο μισό του δεκαημέρου θα νιώσετε πως η τύχη είναι με το μέρος σας στα εργασιακά και μάλιστα θα διοχετεύσετε σωστά τις δημιουργικές σας τάσεις και θα διαπρέψετε. Πολλές από τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, θα είναι και ξαφνικές, άρα πολλοί πρόκειται να βγείτε από τυχόν επαγγελματικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζατε. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών θα έχετε και πάλι οικονομικές και επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και περαιτέρω ανάπτυξης. Μάλιστα, στο τέλος του μήνα ο Βόρειος Δεσμός εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων κι επισκέπτεται του Ταύρου, άρα από εδώ και στο εξής αναμένονται μεγάλα γεγονότα στα επαγγελματικά σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Επαγγελματικά  

1ο Δεκαήμερο

Χρειάζεται να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σας γιατί θα υπάρξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Αν έχουν υπάρξει θέματα νομικά ή θέματα σεβασμού των κανονισμών θα πρέπει να τα διευθετήσετε με τον καλύτερο τρόπο γιατί διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Γενικότερα θέματα ηθικής και μέτρου είναι σημαντικά αυτό το διάστημα. Ο Ουρανός αγγίζει όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 8 Σεπτεμβρίου και επιτάσσει αλλαγές προς το καλύτερο που θα πρέπει να τις κάνετε διαφορετικά θα νιώσετε ότι πνίγεστε και θα έχετε συνεχώς ένταση. Οι Παρθένοι των πρώτων ημερών θα έχουν τη δυνατότητα καλών επαγγελματικών συνεργασιών, θα έχουν εύνοια στα οικονομικά και την ευκαιρία να γνωρίσουν άτομα που θα τους ανοίξουν νέους ορίζοντες και πιθανά θα τους δοθεί η δυνατότητα για μια κοινωνική αναβάθμιση.

2ο Δεκαήμερο 

Είναι καλό διάστημα για να αναθεωρήσετε πρακτικές που σας πάνε πίσω, που δεν ευνοούν τα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα νιώσετε την επιθυμία να προσφέρετε στον τομέα της εργασίας σας και θα βλέπετε την παραγωγικότητα σας να αυξάνει, απλά δεν θα δρέψετε αμέσως τους καρπούς των κόπων σας. Καινούργιες ιδέες θα σας έρθουν που θα θελήσετε να τις κάνετε αμέσως πράξη αλλά θα εμφανιστούν καθυστερήσεις που είτε δεν θα έχουν να κάνουν με σας είτε θα οφείλονται σε λάθη που νομίζατε ότι είχατε ξεπεράσει. Γενικότερα είναι ένας μήνας που θα σας παρακινεί στο να κάνετε πράγματα ενώ την ίδια στιγμή κάτι θα σας συγκρατεί και απλά χρειάζεται να κάνετε λίγη υπομονή γιατί δεν έχετε όψεις που σας πραγματικά μπορούν να σας βλάψουν, μόνο ίσως να νιώσετε σαν το θηρίο στο κλουβί. Δεν σας ευνοεί η βιασύνη και η ανυπομονησία.

3ο Δεκαήμερο 

Ευκαιρία για δράση αυτός ο μήνας αλλά όχι για βιασύνες, εξασκηθείτε στην υπομονή και μην είστε «θερμοκέφαλοι». Η παρουσία του Άρη σε τετράγωνο δεν ευνοεί τις συνεργασίες και τη συλλογικότητα, παρά μόνο προς το τέλος του μήνα, όταν αλλάξει ζώδιο. Φροντίστε να δίνετε συμβουλές και να κάνετε γνωματεύσεις με πολύ προσοχή ή αν δέχεστε συμβουλές από ειδικούς να κρατάτε μικρό καλάθι, με άλλα λόγια να είστε επιφυλακτικοί. Δυνατότητες για εξέλιξη θα υπάρξουν και για γνωριμίες με ανθρώπους κύρους, ενώ θα είστε πιο πολύ ενεργητικοί και θα παίρνετε πρωτοβουλίες στον χώρο που εργάζεστε. Ευνοούνται οι εργασίες στον τουρισμό και στην εστίαση και για όσους ασχολούνται με υγεία και διατροφή αλλά χρειάζεται προσοχή αν πρόκειται να κλείσετε συμφωνίες. Ίσως υπάρξουν δυσκολίες για όσους εργάζονται στις επικοινωνίες-πληροφορίες, στον τομέα των μεταφορών ή μετακινούνται συχνά λόγω εργασίας.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Δίας πλέον σας κοιτάζει από απέναντι και αυτό σας δίνει μια ευφορία, μια ανάταση ψυχής αλλά και μια τάση απερισκεψίας, διάθεση για ανεμελιά, για καλοπέραση, η οποία ευνοείται και από τις γιορτές αλλά καλό είναι να μην παρασυρθείτε σε ακραίες σπατάλες και κραιπάλες. Προσέξτε την υγεία σας και τη διατροφή σας, χωρίς υπερβολές, ασχοληθείτε με το σύντροφο σας και διατηρείστε μέτρο σε ότι κι αν κάνετε, βέβαια μην φτάσετε στο σημείο να στερηθείτε τη χαρά και την αισιοδοξία που φέρνει πάντα αυτός ο λαμπερός πλανήτης. Πιθανά να κάνουν την εμφάνιση τους στη ζωή σας άτομα που έχουν τα χαρακτηριστικά του ιχθύ, ευαίσθητα, ονειροπόλα αλλά και με χαρακτήρα πλάνο και χωρίς όρια, όμως με καλή διάθεση μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, μιας και ο Δίας ευνοεί τον γάμο και τις συνεργασίες. Ειδικά για όσους είναι των πρώτων ημερών ίσως υπάρξουν θέματα με οικογένεια.

2ο Δεκαήμερο

Καλό είναι να μη βιάζεστε σε ότι και να κάνετε και να μην ρισκάρετε στις σχέσεις σας αυτό το διάστημα, γιατί θα έχετε κάποια ένταση, θα είστε λίγο περισσότερο ευερέθιστοι ενώ και οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και αν υποκύψετε τουλάχιστον να γνωρίζετε ότι θα έχετε θέματα με την οικογένεια σας και με αυτό που σας παρέχει ασφάλεια. Είναι πάντως ένα δημιουργικό διάστημα για σας και έχετε ξεσηκωθεί για να τα ζήσετε όλα, χαρά και διασκέδαση, πάθη και έρωτες. Η νέα Σελήνη στις 2 του Ιανουαρίου θα σας παρακινήσει να κάνετε μια νέα σχέση ή μια νέα αρχή σε αυτήν που έχετε ήδη, ενώ η αναδρομή της Αφροδίτης θα φέρει στην επιφάνεια δυσαρέσκειες και άλυτα θέματα, ίσως κάποιοι να προχωρήσετε και σε μια επανασύνδεση. Είναι πιθανό κάποιες στιγμές να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε και να αμφιταλαντεύεστε στο τι ν’ αποφασίσετε. Προσέχετε την υγεία σας.

3ο Δεκαήμερο

Ευνοϊκός αυτός ο μήνας για σας αρκεί να μην το ρίξετε στην πολύ σκέψη. Όλα θα σας παρακινούν να δράσετε και να κάνετε πράξη αυτά που επιθυμείτε και έτσι να κάνετε, αποφύγετε όμως τις βιαστικές ενέργειες. Στο τέλος του μήνα θα είναι μια καλύτερη περίοδος για να πάρετε ρίσκα. Στο μεταξύ αποφύγετε την πολύ κοινωνικότητα και καταστάσεις που θα σας φέρουν εκνευρισμό, μη στηρίζεστε στους άλλους για να πάρετε αποφάσεις και μην γκρινιάζετε με ότι δεν σας αρέσει. Γενικά αποφύγετε κάθε σημείο τριβής, εκτονώστε την ενέργεια σας σε πράγματα πρακτικά και δημιουργικά και φροντίστε να μην πλανάστε από τα συναισθήματα σας. Υπάρχουν μυστικά που θα φανερωθούν σε κάποιους από σας για να σας προσγειώσουν, μην απογοητευτείτε, συνεχίστε με πιο πολύ αισιοδοξία και δύναμη.

Ζυγός

Από την Βάλια Παγίδα

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Μια χαρά ξεκινάει για σας, τους Ζυγούς του Α΄δεκαημέρου ο Ιανουάριος, καθώς εισέρχεται ο Ερμής στον υδροχόο, που σας χαρίζει οξυδέρκεια και σας κάνει τρομερους χειριστές του λεκτικου πινκ πονγκ του φλερτ.  Από την άλλη ο Κρόνος στον Υδροχόο στον φυσικό σας 5ο οίκο σας κάνει να θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας αν έχετε. Στις 13 του μήνα ο Ερμής γυρνά ανάδρομος οπότε δεν αποκλείεται να γυρίσουν και σχέσεις από το παρελθόν για όσους είναι αδέσμευτοι.

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαήμερο του Ζυγού, θα περάσει ένα ταραχώδη Ιανουάριο και θα πρέπει όσοι είναι σε σχέση να επικεντρωθούν στο να δημιουργήσουν ωραίες στιγμές με το ταίρι τους. Η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως προκαλέσει εντάσεις και ρίξεις σε όσους είναι παντρεμένοι ή να φέρει παλιούς έρωτες για όσους είναι ελεύθεροι.  Ο Κρόνος στο Υδροχόο σας βοηθά να δείτε πιο αντικειμενικά τα πράγματα όσο αφορά διλήμματα καρδιάς.

3ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου θα επικεντρωθούν στα θέματα τα οικογενειακά, ίσως ο γάμος σας να περνάει μια κρίση και τώρα με την ανάδρομη Αφροδίτη αλλά και τον ανάδρομο Ερμή, σας δίνετε η δυνατότητα να βάλετε κάτω τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της σχέσης σας και να δείτε ήρεμα και χωρίς εντάσεις πως ακριβώς μπορείτε να λύσετε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσά σας. Μη προβείτε σε άμεσες και ριζικές αποφάσεις αυτή τη περίοδο.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σχετικά ήρεμος μήνας για τους Ζυγούς του Α’ δεκαημέρου προβλέπεται να εξελιχθεί ο μήνας Ιανουάριος. Έχετε την άνεση να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε κάποια πράγματα που σας απασχολούν σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Με την είσοδο του Δια στους Ιχθείς είναι καλό να μην υπερ-χαλαρώνετε και να μην αφήνετε το χρόνο σας να περνά άσκοπα γιατί θα πρέπει όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσετε project και πληρωμές που έχετε αφήσει πίσω σας.

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο θα απασχοληθεί πέρα από τα τρέχοντα οικονομικά του θέματα θα πρέπει να κοιτάξει και πως ακριβώς θα διαχειριστεί καλύτερα θέματα με έξοδα που θα προκύψουν από τρίτους. Ενδέχεται ένα θέμα γραφειοκρατικό ή κάποιο άλλο έκτακτο περιστατικό να σας βγάλει εκτός budget. Προσοχή χρειάζεται σε όσους έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις ή δουλεύουν σε οικογενειακές επιχειρήσεις καθώς η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια διάφορα οικονομικά θέματα τα οποία δεν είχαν διευθετηθεί σωστά το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα επιζητήσουν την άμεση προσοχή σας.

3ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου με τη σειρά τους θα τους απασχολήσουν θέματα οικονομικών και τις σχετικής τους διαχείρισης. Με τη παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε ή εάν έχετε κάποια οικογενειακή επιχείρηση να μπορέσετε καλύτερα τους στόχους σας τους οικονομικούς.

Σκορπιός

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Επικοινωνίες με τους συνεταίρους ή συνεργάτες σας, ίσως και κάποιες μετακινήσεις θα αποδώσουν έσοδα και θα εδραιώσουν την εργασία σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο και η σύνοδός του με τον Κρόνο θα βοηθήσει στην επικοινωνία, τους διακανονισμούς οικονομικών υποχρεώσουν και θα οργανωθείτε στις ίσως υπογράψετε εποικοδομητικές συμφωνίες. Με την αναδρομή του Ερμή, θα επανεξετάσετε και θα επαναξιολογήσετε τις συνεργασίες και τους στόχους σας.  Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο στις 20/1 και η σύνοδός του με τον Ερμή, θα ενισχύσουν τις επαφές και μετακινήσεις και θα φωτίσουν την σκέψη σας. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα έχετε μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές για την εργασία σας.

2ο Δεκαήμερο

Με την σύνοδο του Ήλιου και την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω επανεξετάζετε τις σχέσεις σας με άτομα του κοντινού περιβάλλοντός σας, και έχετε μικρές μετακινήσεις και ταξίδια. Η ορθοδρομή του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες για την επέκταση της εργασίας σας και συνεργασίες που είχατε στο μυαλό σας. Με την ορθοδρομή της Αφροδίτης στις 29/1 θα προχωρήσουν αυτές οι συνεργασίες που είχατε στο μυαλό σας.

3ο Δεκαήμερο

Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια δημιουργικά, ίσως και καλλιτεχνικά ταλέντα σας και τα επικοινωνείτε στο περιβάλλον σας με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό ενισχύεται και με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείτε και σας κάνει πιό δυναμικούς και πεισματάρηδες στο περάσετε στους άλλους τις σκέψεις σας. Με την αναδρομή του Ερμή και την σύνοδό του με τον Πλούτωνα, εκφράζετε ξεπερνάτε τις φοβίες σας και προβάλλετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο μένετε σπίτι και περνάτε περισσότερο χρόνο με την σχέση σας. Η σύνοδος με τον Κρόνο επηρεάζει εσάς των 2 τελευταίων ημερών του δεκαημέρου σας, ενισχύει αυτή την διάθεση και θέλετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο οι δυό σας. Με την αναδρομή του Ερμή καλείτε φίλους στο σπίτι και διασκεδάζετε. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας βοηθά να κάνετε καλύτερη την καθημερινότητα με επαφές και μικρά ταξίδια και να είστε πιό κοντά με τον σύντροφό σας.

2ο Δεκαήμερο

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την πρώτη μέρα του έτους φέρνει διασκεδάσεις με τον σύντροφό σας και με φίλους, μικρά ταξίδια, ερωτική διάθεση. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας θυμίσει τις πρώτες στιγμές γνωριμίας με τον σύντροφό σας, ίσως και να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην σύντροφο. Με την σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο ίσως σκεφτείτε να συζήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη θα ορθοδρομήσει και το τρίγωνό της με τον ορθόδρομο Ουρανό θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας με τον σύντροφό σας.

3ο Δεκαήμερο

Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σας ξαναθυμηθούν άτομα που επικοινωνούσατε στο παρελθόν, μπορεί και να κάνετε ένα ταξίδι που θα δείτε παλιούς φίλους. Αν έχετε κρυφές σχέσεις ή παράλληλες, προσέχετε μήπως βγουν στο προσκήνιο. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας με νέες σχέσεις, αλλά προσοχή στις εξαπατήσεις, που μπορεί να έχουν και οικονομικό κίνητρο και να χάσετε χρήματα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας κάνει πεισματάρηδες και χειριστικούς στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κρατήσετε ήπιους τόνους στην συμπεριφορά σας. Η τάση αυτή θα γίνει πιό έντονη με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή, που θα μπει πάλι στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας στον Αιγόκερω, με τον Πλούτωνα και μπορεί να κολλήσετε με άτομα που ήταν το απωθημένο σας.

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι Τοξότες τον μήνα Γενάρη θα έχετε μία καλή διάθεση και τα αισθηματικά σας θα έχουν θετικές εξελίξεις. Θα γνωρίσετε τον κατάλληλο κόσμο που θα συμβάλλει ακόμη και στην προσωπική σας εξέλιξη και μαζί, θα έχετε πολλές γνωριμίες φίλων που θα κρατήσουν σε βάθος χρόνου. Πέρα από το ότι περνάτε καλά και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας, πρόκειται να λυθούν και πολλά προβλήματα που σας απασχολούσαν καιρό. Γίνεστε πιο δυναμικοί, παίρνετε πρωτοβουλίες και τη ζωή στα χέρια σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του δεκαημέρου θα έχετε μία πολύ πιο ήσυχη περίοδο.

2ο Δεκαήμερο

Αυτός ο μήνας έχει εξελίξεις και φαίνεται ότι η καλή εξέλιξη στα εργασιακά σας επηρεάζει τους υπόλοιπους τομείς για καλό και για κακό. Το καλό είναι ότι νιώθετε σιγουριά κι επιτυχία, όμως το κακό είναι το ενδεχόμενο υπερκόπωσης ή κούρασης λόγω κακής διατροφής και υπερβολικής ενεργητικότητας που οφείλετε να προσέξετε. Πολλοί θα επιστρέψετε σε παλαιότερες συνήθειες που σας τόνωναν ψυχολογικά.

3ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες καλό είναι να προσέξετε την υγεία σας για να μην έχετε απρόοπτα,  αφού η δυσμενής όψη μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα σας κάνει πιο ευαίσθητους και συνάμα επιρρεπείς στο να κάνετε λάθος επιλογές. Εκτός αυτού, πρέπει να προσέχετε τις σεξουαλικές σας επαφές για να προστατευτείτε, ενώ οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε και ερωτικές επιτυχίες. Ευνοείστε στο να κάνετε ταξίδια, να μάθετε ή και σπουδάσετε επιτυχώς οτιδήποτε καινούριο επιθυμείτε. Στην πληθώρα των θετικών γεγονότων αυτού του μήνα συμπεριλαμβάνονται και κάποιες νέες γνωριμίες που τονώνουν το ηθικό και βοηθούν στην εργασιακή και προσωπική εξέλιξή σας.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Υπάρχουν ευκαιρίες και στα εργασιακά/επαγγελματικά σας, ενώ χάρη στην έντονη κοινωνικοποίησή σας και τη διεύρυνση του κύκλου επαφών σας, θα έχετε είτε νέες ευκαιρίες εργασίας, είτε νέες συμφωνίες και συμβόλαια. Μεγάλη προσοχή στην αναδρομή του Ερμή από τις 14 του μήνα κι έπειτα, γιατί συνήθως είναι περίοδος είτε εσωστρέφειας, είτε αναποτελεσματικής συνενόησης, με πιθανό αντίκτυπο μία μελλοντική απογοήτευση, εξ΄αιτίας της κακής επικοινωνίας ή λανθασμένων εκτιμήσεων που κάνατε. Καλό είναι να διαβάσετε προσεκτικά οτιδήποτε θέλετε να υπογράψετε. Όσοι γεννηθήκατε το δεύτερο μισό του δεκαημέρου θα έχετε και στα εργασιακά σας λιγότερες εξελίξεις και επίσης θα είναι μία σχετικά χαλαρή περίοδος.

2ο Δεκαήμερο

Και εσείς θα έχετε πολλές θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας και νέα ξεκινήματα και αυτό θα σας τονώσει πάρα πολύ, κυρίως όσων είναι γεννημένοι κατά τις αρχικές ημέρες του δεκαημέρου. Οι οικονομικές σας απολαβές θα βελτιωθούν αισθητά και θα νιώσετε υλική ασφάλεια, όπως παράλληλα και πως φτάνετε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που είχατε στο μυαλό σας. Καλό θα είναι να βάλετε όρια και πρόγραμμα στην εργασία σας και να μην καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια από εκείνη που πραγματικά μπορείτε, αλλιώς κινδυνεύετε να πάθετε υπερκόπωση. Όσοι διεκδικείτε χρήματα, είναι το καλύτερο διάστημα για να τα πάρετε.

3ο Δεκαήμερο

Πολλαπλοί είναι οι τομείς από τους οποίους παίρνετε βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων και των εργασιακών/επαγγελματικών ευκαιριών, αλλά και την αύξηση των εσόδων σας ή τη σταθεροποίησή τους. Δεν αποκλείονται τα ταξίδια για δουλειά ή η εύρεση εργασίας σε περιοχή εκτός της δικής σας. Όσοι γεννηθήκατε τις τελευταίες ημέρες του δεκαημέρου έχετε ακόμη πιο έντονη τη θετική επιρροή και εύνοια στα επαγγελματικά, οικονομικά και γνωριμίες που θα συντελέσουν αισθητά στην ενδυνάμωση της κοινωνικής σας εικόνας και καριέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Από τις 24 του Γενάρη, που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σας, τονώνεται η αισθηματική σας ζωή και κυρίως η αισθησιακή της πλευρά. Εκτροχιαστείτε ελεύθερα, είναι ο καιρός του κυνηγιού για σας, αποφύγετε όμως εντάσεις και διαπληκτισμούς, ενώ προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σας. Και ο Δίας είναι ευνοϊκός και θα σας δώσει ευκαιρίες ακόμη και για γάμο και για παιδί ή για μια καλή σχέση. Έχετε τη δυνατότητα να λάμψετε ως προσωπικότητες και να πάρετε πρωτοβουλίες, ακόμη και να ρισκάρετε. Αποφύγετε όμως τους ανταγωνισμούς και τις υπερβολές, αναδείξτε ότι σας κάνει υπέροχους, ότι σας κάνει να ξεχωρίζετε, και δείξτε πόσο πολύ αξίζετε. Καλή περίοδος για κοινωνικές συναναστροφές, αν δείξετε αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προκλήσεις. Όσοι βρίσκονται στο τέλος του δεκαημέρου θα νιώσουν μια ανακούφιση καθώς ο Ουρανός -που τους έφερε και όμορφες αλλαγές να λέμε την αλήθεια- απομακρύνεται ολοταχώς από πάνω τους στο τέλος του μήνα.

2ο Δεκαήμερο

Η αναδρομή της Αφροδίτης θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για το τι θέλετε πραγματικά από τις σχέσεις σας και πως θα κάνετε πιο ευχάριστη και πιο κοινωνική την παρουσία σας, ενώ σε κάποιους  ίσως φέρει και μπερδέματα και ανακατατάξεις στα αισθηματικά τους. Το παρόν θα συγκρούεται κάποιες φορές με το παρελθόν και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις, ενώ ίσως βιώσετε κάποια σκληρότητα από το περιβάλλον σας. Ίσως και σεις να αισθάνεστε λιγότερο φιλικοί αυτό το διάστημα. Όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 10 Ιανουαρίου έχουν την επέλαση του Ουρανού, ο οποίος θα φέρει και ανατροπές στα αισθηματικά. Όμως μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσουν, αν κάνετε και τις αναγκαίες παραδοχές και βρείτε νέους τρόπους να προσεγγίσετε την καθημερινότητα, ενώ κάθε είδους ενασχόληση με αυτοβελτίωση και με εναλλακτικούς τρόπους ζωής θα σας είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα.

3ο Δεκαήμερο

Εσείς βιώνετε στιγμές μεγαλείου και κορύφωσης στα ερωτικά σας, έχετε και στις αρχές του δεκαημέρου τον Ποσειδώνα να σας παρακινεί για εξιδανίκευση, αλλά μπορεί και να σας εξαπατήσουν οι καταστάσεις, ή να κρύβονται πράγματα κάτω από το χαλί. Έχετε την τάση να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας, θέλετε να γίνετε πιο όμορφοι και πιο αισθησιακοί και σας ενδιαφέρουν πράγματα που παλαιότερα δεν τους δίνατε σημασία. Αισθηματικά είναι ενδιαφέρον διάστημα και θα προκύψουν νέες γνωριμίες αλλά και παλιότερες σχέσεις ίσως βγουν ξανά στο προσκήνιο ενώ οι επαφές με νεότερα άτομα είναι σίγουρες. Ίσως νιώσετε ανησυχία για κάποια πράγματα που δε θα είναι σημαντικά αλλά μπορεί να παραβλέψετε και άλλα που είναι. Καλό διάστημα για να ανακαλύψετε τα μύχια της δικής σας ψυχής αλλά και των άλλων.

Επαγγελματικά  

1ο Δεκαήμερο

Αποφύγετε ανταγωνισμούς και μια τάση υπερβολικού ελέγχου και επιβολής και όλα θα πάνε πολύ καλά στην εργασία σας. Θ σας δοθούν επαγγελματικές ευκαιρίες και έχετε τη δυνατότητα ακόμη και για οικονομικές απολαβές. Περιορίστε όμως δαπάνες και άσκοπες σπατάλες και επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας ανέλιξη και επιμόρφωση. Ευνοούνται τα κτηματομεσιτικά και τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, ενώ η περαιτέρω επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση ίσως σας απασχολήσει αυτόν τον μήνα. Ευνοείται κάθε τύπου ενημέρωση και ίσως αλλάξετε σχέδια και απόψεις σε σχέση με τον τομέα σας. Γενικότερα θα είστε πολύ δραστήριοι αυτό το διάστημα και θα έχετε μεγαλεπήβολες βλέψεις και το μόνο που χρειάζεται είναι να προχωρήσετε σε δράση με προσοχή όμως στις υποσχέσεις που δίνετε και στον υπερβολικό ενθουσιασμό.

2ο Δεκαήμερο 

Καινοτομίες και εναλλακτικοί τρόποι προσέγγισης, νέες τεχνολογίες, και «φοβερές» εκλάμψεις και φρέσκες ιδέες είναι αυτό που φέρνει ο Ουρανός σε όσους βρίσκονται στην αρχή του β΄ δεκαημέρου. Ευνοούνται τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα μετά από προσεκτική μελέτη και εφόσον εδώ και καιρό έχετε ζυγίσει τα πράγματα, και γιατί όχι, θέστε πιο υψηλούς στόχους και εργαστείτε πιο δημιουργικά στο να τους καταφέρετε.  Εσείς θα κινείτε τα νήματα σε ότι σας αφορά και ίσως φανείτε λιγότερο πρόθυμοι να ακούσετε τη γνώμη των άλλων και να συνεργαστείτε. Στις οικονομικές απολαβές θα έχετε κάποιες δυσκολίες αλλά δεν χρειάζεται να πτοείστε. Καλό είναι να δείξετε και πάλι τη γνωστή σας υπευθυνότητα, χωρίς όμως να λαμβάνετε όλα τα βάρη και όλες τις ευθύνες εσείς.

3ο Δεκαήμερο 

Αισθάνεστε δυνατοί αυτό το διάστημα και με αυτοπεποίθηση, προχωράτε σε αλλαγές και ανακατατάξεις και στα επαγγελματικά σας και είστε πολύ φιλόδοξοι, ειδικά όσοι βρίσκεστε κοντά στην 25η-26η μοίρα. Τιθασεύστε τον εγωισμό σας και όλα θα πάνε καλά. Είναι καλή συγκυρία για να ανανεώσετε τα σχέδια σας ακόμη και να σκεφτείτε την πιθανότητα να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό. Ευκαιρίες θα υπάρξουν, αν έχετε αποκτήσει στο παρελθόν και τα τυπικά προσόντα ακόμη καλύτερα για σας. Καλή περίοδος για να προβάλλετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και να εργαστείτε σε πιο προσωπική-ατομική βάση. Γίνετε λίγο πιο προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και στις συμφωνίες σας και έχετε κατά νου να ελέγχετε το ποιον συναναστρέφεστε με προσοχή, ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε δοσοληψίες που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Υδροχόος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α΄δεκαημέρου ο Ερμής μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και μαζί με τον Κρόνο σας βοηθάνε ώστε να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και να μπορεσετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα τα θέλω σας. Από τα μισά του μήνα όμως, καθώς ο Ερμής θα αναδρομήσει στο δικό σας ζώδιο και δεκαημερο, θα ήταν φρόνιμο να εκμεταλευτείτε τη περίοδο για πράγματα που σχεδιάζεται να τρέξετε και να μη προβείτε σε αμέσες κινησεις. Ο Κρόνος όντας ακόμα στο ζώδιο σας και στο δεκαήμερο σας σας βοηθά σε θέματα αυτοπροβολής αλλά με το τετράγωνο με τον Ουρανό στο Ταύρο στα μισά του μήνα ίσως σας φέρει σε τελειωτικές καταστάσεις σε ότι αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες ή άτομα που δουλεύουν από το σπίτι ή έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις.

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων θα έχει έναν ήρεμο μήνα όσο αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά του. Ο Ουρανός που και που σας δίνει κάποιες τσιγκλιές αλλα δεν είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δεχτείτε τα γεγονότα ως έχουν ώστε να μη βρεθείτε προ ξαφνικών οικονομικών θεμάτων που θα προέρχονται όμως από το σπίτι σας.

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου θα περάσουν έναν ήρεμο Ιανουάριο και θα μπορέσουν με σωστό προγραμματισμό να μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά σε αυτό που επιθυμούν όσο αφορα τους επαγγελματικούς τους στόχους. Οι Υδροχόοι που αναζητούν δουλειά καλό θα ήταν την περίοδο που αναδρομεί ο Ερμής να περιμένουν και να μην υπογράψουν κάποιο συμβόλαιο που μετά θα μπορούσε να είναι επιβλαβές για το επαγγελματικό τους μέλλον.

.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α΄δεκαημέρου ο Κρόνος θα μείνει για λίγες ημέρες ακόμα στο δεκαήμερο σας  και θα εξακολουθήσει να σας βοηθά βοηθά όχι μόνο σε θέματα αυτοπροβολής αλλά επιπλέον σας βοηθά να βάλετε μια γερές βάσεις στις σχέσεις σας. O Ερμής περνάει στο ζώδιο σας κάνοντας σας πιο επικοινωνιακούς και πιο αποτελεσματικούς στο φλερτ. Βέβαια θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο τι λέτε και πως το λέτε γιατί ενδέχεται να σοκάρετε το έτερον σας ήμισυ, καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στο Ταύρο. Τέλος, με την αναδρομή του Ερμή προς τα μέσα του μήνα, θα χρειαστεί να είστε έξτρα προσεκτικοί στις γνωριμίες που θα κάνετε όσοι είστε ελευθεροι διοτι δεν αναμένεται να κρατήσουν.  

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων θα έχει έναν ήρεμο μήνα όσο αφορά τα ερωτικά του. Δεν προβλέπεται κάτι συνταρακτικό, θα μπορέσετε να απολαύσετε το μήνα με τον σύντροφό σας, ή ακόμα και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες μέσω γνωστών και φίλων που ίσως προκύψει κάτι παραπάνω.

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄δεκαημέρου αφού περάσατε έναν περίεργο Δεκέμβρη στα αισθηματικά σας, ήρθε η ώρα να απολαύσετε την νηνεμία καθώς δεν υπάρχει κάποια σημαντική όψη που να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Μπορείτε να χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να πείτε ναι σε ένα ραντεβού άλλωστε με την ανάδρομη Αφροδίτη αλλά και τον ανάδρομο Ερμή δεν αποκλείεται να γυρίσει κάποιος/κάποια πρώην και να συζητήσετε για μια δεύτερη ευκαιρία.

Ιχθείς

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας βοηθά να επιτύχετε στην καριέρα σας και να τονώσετε την κοινωνική σας εικόνα. Ο Ερμής στον Υδροχόο και η σύνοδός του με τον Κρόνο θα σας βάλει σε σκέψεις για σχέδια που έχετε πολύ καιρό στο μυαλό σας και θέλετε οπωσδήποτε να πραγματοποιήσετε. Με την αναδρομή του Ερμή, θα επανεξετάσετε και θα επαναξιολογήσετε αυτά τα σχέδια για να το προχωρήσετε με οργάνωση και στρατηγική σκέψη και δράση. Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο στις 20/1 και η σύνοδός του με τον Ερμή, θα φωτίσουν την σκέψη σας. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα δράσετε με την βοήθεια φίλων ή άλλων ομάδων για τους στόχους σας.

2ο Δεκαήμερο

Με την σύνοδο του Ήλιου και την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω επανεξετάζετε τις σχέσεις σας με φίλους και ομάδες και οργανώνετε τους στόχους σας σε νέα πλαίσια. Η ορθοδρομή του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες για επικοινωνίες και μετακινήσεις, ή και για την υπογραφή συμβολαίων που είχαν καθυστερήσει. Με την ορθοδρομή της Αφροδίτης στις 29/1 θα προχωρήσουν αυτές οι επαφές που είχατε στο μυαλό σας.

3ο Δεκαήμερο

Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας, βοηθά να επικοινωνήσετε το άγχος σας και να δεχτείτε βοήθεια από τους συγγενείς και το κοντινό περιβάλλον σας. Αυτό ενισχύεται και με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα αλλάζει τον τρόπο που εργάζεστε, την καθημερινότητά σας, και σας κάνει πιό δυναμικούς και πεισματάρηδες στο να περάσετε στους άλλους την δουλειά σας. Με την αναδρομή του Ερμή και την σύνοδό του με τον Πλούτωνα, μπορεί να ξανασκεφτείτε μιά συνεργασία με το εξωτερικό, ίσως να μετακομίσετε στο εξωτερικό ή και να ξεκινήσετε ανώτερες σπουδές και μεταπτυχιακά.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Δίας στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας θα σας κάνει πολύ θελκτικούς. Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο μένετε στο σπίτι με τον σύντροφό σας και έρχεστε πιό κοντά. Η σύνοδος με τον Κρόνο επηρεάζει εσάς των 2 τελευταίων ημερών του δεκαημέρου σας, ενισχύει αυτή την διάθεση και θέλετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο οι δυό σας. Με την αναδρομή του Ερμή σκέφτεστε την συγκατοίκηση. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και έρχεστε πιό κοντά με τον σύντροφό σας.

2ο Δεκαήμερο

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την πρώτη μέρα του έτους φέρνει διασκεδάσεις με τον σύντροφό σας και με φίλους, και ομορφαίνει την καθημερινότητά σας με μεγαλύτερη ερωτική διάθεση. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σας φέρει πιό κοντά με φίλους από τα παλιά, ίσως και να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην σύντροφο. Με την σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο ίσως σκεφτείτε να συζήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη θα ορθοδρομήσει και το τρίγωνό της με τον ορθόδρομο Ουρανό θα βοηθήσει να βγείτε και να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας.

3ο Δεκαήμερο

Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σας ξαναθυμηθούν άτομα που επικοινωνούσατε στο παρελθόν, και μπορεί να έχετε επανασυνδέσεις. Αν έχετε κρυφές σχέσεις ή παράλληλες, προσέχετε μήπως βγουν στο προσκήνιο. Προσοχή στις εξαπατήσεις από άτομα που θέλουν μόνο μιά περιστασιακή ερωτική σχέση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας κάνει πεισματάρηδες και χειριστικούς στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κρατήσετε ήπιους τόνους στην συμπεριφορά σας. Η τάση αυτή θα γίνει πιό έντονη με την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή, που θα μπει πάλι στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας στον Αιγόκερω, με τον Πλούτωνα και μπορεί να κολλήσετε με συντρόφους που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν.

.

Αρέσει σε %d bloggers: