ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Επαγγελματικές προβλέψεις των 12 ζωδίων για το 2022

Επαγγελματικές προβλέψεις των 12 ζωδίων για το 2022

Από τη Βάλια Παγίδα

Έφτασε λοιπόν το 2022 και πέρα από υγεία και έρωτα ένα ακόμα ερώτημα που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι «πως θα είναι τα επαγγελματικά μου φέτος;» . 

Αυτό θα δούμε μαζί παρακάτω με κάποιες σύντομες αλλά περιεκτικές  προβλέψεις για τα επαγγελματικά των 12 ζωδίων ανά μήνα για το 2022.

Κριός

Ιανουάριος: Όλη σας η ενέργεια αυτό το μήνα θα είναι κυρίως γύρω από τα επαγγελματικά σας και τι επίτευξη των στόχων σας.  Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω θα σας κάνει να επανεξετάσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή με τον Ερμή σε αναδρομή που και αυτός από τις 16 του μήνα θα βαλθεί να σας κάνει έξτρα προσεκτικούς σε τι συζητάτε και τι υπογράφετε.

Φεβρουάριος: ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω σας τσιγκλίζει να κάνετε αλλαγές και να προβείτε σε ενέργειες όλο τον μήνα. Με τη πληθώρα τον πλανητών μαζεμένα στο φυσικό σας 10ο οίκο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε καθόλου στον επαγγελματικό σας χώρο. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις 8 του μήνα θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε.

Μάρτιος: Με την είσοδο του Άρη και της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο για σας του Υδροχόου σας δίνεται η ευκαιρία να προβείτε σε πρακτικές λύσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Προσοχή στα μέσα του μήνα καθώς το τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικά έξοδα.

Απρίλιος: Mε τον Ερμή στο ζώδιο σας έως τις 10 Απριλίου, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα ότι σκέφτεστε μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Έπειτα από τις 11 του μήνα ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα δικά σας οικονομικά. Προσοχή στις 24 του μήνα, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ίσως φέρει τσακωμούς ή σκληρά λόγια.

Μάιος: O μήνας ξεκινά όμορφα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 3 μήνα και με την είσοδο του Δία στις 11 του μήνα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε τώρα εύκολα να προωθήσετε και να ρυθμίσετε γραφειοκρατικά κυρίως πράγματα τα οποία μπορεί να σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα.

Ιούνιος: Mε τον Άρη και τον Δία να σας υποστηρίζουν μπορείτε εύκολα να αυτοπροβληθείτε με μεγάλη επιτυχία και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Με την Αφροδίτη στο Ταύρο μπορείτε να πετύχετε και το κλείσιμο ενός μεγάλου συμβολαίου.

Ιούλιος: Ο κυβερνήτης σας Άρης θα κάτσει για λίγες μέρες στο ζώδιο σας, φέρνοντας όμως με το τετράγωνο με το Πλούτωνα κάποιες ριζικές αλλαγές  στα επαγγελματικά ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερου του ζωδίου. Η παρουσία του Δία παραμένει υποστηρικτική αν και μερικές οδηγεί σε υπερβολές στη δουλειά.

Αύγουστος: Κάποιο οικονομικό θέμα επηρεάζει εσάς τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου και σας πιέζει. Εξακολουθείτε να έχετε τη στήριξη του Δία και η είσοδος του Ερμή στη Παρθένο σας βάζει επιτέλους σε τάξη.

Σεπτέμβριος: Πολύ θετικός ο μήνας Σεπτέμβριος για τους Κριούς ειδικά του δευτέρου δεκαημέρου όπου θα μπορέσουν να δουν μια άνθηση στις τσέπες τους από τα μέσα του μήνα λόγω του τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού. Η περίοδος αυτή θα ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει έως τις 25 του μήνα.

Οκτώβριος: Δύσκολος μήνας ο Οκτώβριος καθώς από τη μια το τετράγωνο Άρη-Ερμή στις αρχές του μήνα και μέχρι τα μέσα, σας δυσκολεύει να εκφράσετε αυτό που θέλετε, από την άλλη το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ίσως μιλάει για μια σοβαρή απώλεια οικονομικού εισοδήματος προς τα τέλη του μήνα.

Νοέμβριος: Ένα οικονομικό θέμα, ίσως κάποιο ακίνητο ή κάποια οικονομική εκκρεμότητα τρίτων θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα και θα σας επιβάλει να βρείτε λύση. Ευτυχώς, αργότερα, από τα μέσα του μήνα και προς το τέλος, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή Αφροδίτης και Πλούτωνα θα σας δώσει τις λύσεις που θέλετε.

Δεκέμβριος: Το Δεκέμβριο θέλετε να εστιάσετε κυρίως στα θέματα καριέρας σας και η πολυαστρία στον Αιγόκερω αυτό ακριβώς θα σας βάλει να κάνετε. Θα πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα και να σωστό προγραμματισμό προκειμένου να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ταύρος

Iανουάριος: Οι Ταύροι ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να προσέχουν τι λένε και πως το λένε, καθώς το εντατικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού θα τους κάνει επιρρεπή σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερα δε, από τις 16 του μήνα που ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος, θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι σε αυτά που ακούτε και διαβάζετε καθώς και να μην προβείτε σε ενέργειες που ενδεχομένως στο μέλλον να στοιχήσουν στη τσέπη σας.

Φεβρουάριος: Τον Φεβρουάριο ίσως κάνετε κάποιες συζητήσεις για με κάποιον ανώτερο σας ή με άτομο το οποίο έχει κύρος και το οποίο θα σας βοηθήσει σημαντικά ώστε να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας για την καλυτέρευση των οικονομικών σας.

Μάρτιος: O Μάρτιος θέλει προσοχή στο πως χειρίζεστε οικονομικά θέματα καθώς προκύπτουν έξοδα που δεν τα περιμένατε. Ειδικά όσοι είστε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή ελεύθεροι επαγγελματίες, καλό θα ήταν να έχετε κάποια καβάτζα για παν ενδεχόμενο.

Απρίλιος: Ο μήνας μέχρι και τα μέσα θα είναι αρκετά βοηθητικός με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό να σας βγάζει από τα αδιέξοδα με ξαφνικές ιδέες και ειδήσεις. Αρκετά βοηθητικά θα είναι και τα εξάγωνα που θα σχηματίσει με τον Δία και τον Ποσειδώνα ο Ερμής. Όμως, στις 23 του μήνα το τετράγωνο ακριβείας μεταξύ Ερμή και Κρόνου θα χρειαστεί προσοχή στο τι λέτε στη δουλειά σας ειδικά του τρίτου δεκαημέρου Ταύροι. Στις 30 του μήνα η έκλειψη αλλάζει τα δεδομένα και μπορεί να μάθετε κάτι που να σας επηρεάσει άμεσα.

Μάιος:  Κάποια προβλήματα που δεν είχαν λυθεί στον οικονομικό τομέα θα βγουν στην επιφάνεια αυτό το μήνα καθώς ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στις 11/05 και αργότερα πραγματοποιείτε η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Μαΐου οπότε και το βάρος πέφτει στο πως θα χειριστείτε τα θέματα που προέκυψαν και τις σχέσεις σας με τους άλλους στο εργασιακό σας χώρο.

Ιούνιος: O κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, επιτέλους γύρισε και σας χαρίζει αυτομάτως και την εύνοια της ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε διάφορα θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως τα οποία μπορεί μέχρι τώρα να φαίνονταν άλυτα.

Ιούλιος: Ένας ήρεμος σχετικά μήνας ο Ιούλιος για εσάς τους Ταύρους, ο Άρης μπαίνει στο δικό σας ζώδιο από τις 6 του μήνα, οπότε υπάρχει μια επιπλέον δυναμική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Στις 14 του μήνα καλό θα ήταν να έχετε το νου σας στο που ξοδεύετε τα λεφτά σας καθώς το τετράγωνο Αφροδίτη Ποσειδώνα προκαλεί κάποιες  απατηλές καταστάσεις.

Αύγουστος: Ένας δύσκολος μήνας ο Αύγουστος αφού θέματα κυρίως από το σπίτι σας επηρεάζουν και έχουν άμεση επίπτωση και στη καριέρα σας. Χρειάζεται προσοχή γιατί η σύνοδος Άρη Ουρανού σε τετράγωνο με το Κρόνο είναι ιδιαίτερα προβληματική .

Σεπτέμβριος: Αυτό το μήνα κυρίως θα σας απασχολήσει το πως να επικοινωνήσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν στο χώρο της εργασίας σας. Με δεδομένη την αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό στο φυσικό σας 6ο οίκο, θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πραγμάτων.

Οκτώβριος: Δύο ταχυτήτων ο Οκτώβρης για τους Ταύρους. Στα μισά του μήνα, στις 14 συγκεκριμένα, το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτη Άρη και Κρόνου θα σας βοηθήσει σημαντικά να προωθήσετε τα θέματα που αφορούν τη καριέρα σας. Από την άλλη στις 25 η Ηλιακή έκλειψη θα σας κάνει να εστιάσετε κυρίως σε θέματα σχέσεων.

Νοέμβριος: Το μενού για το Νοέμβριο ξεκινά με την Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σας στις 8 του μήνα και ζητά από εσάς να κάνετε μια αυτοκριτική και έναν απολογισμό για το τι μπορείτε να βελτιώσετε σε διάφορους τομείς στη ζωή σας κυρίως στα επαγγελματικά σας.

Δεκέμβριος: ο Άρης είναι στο τομέα των οικονομικών σας αυτό το μήνα και σας ενεργοποιεί προκειμένου να αναλάβετε δράση. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα βέβαια καθώς ο Άρης είναι σε αναδρομή έτσι η δυναμική του είναι κάπως περιορισμένη.

Δίδυμοι

Iανουάριος: O Γενάρης θα έχει αρκετές διακυμάνσεις για τους Διδύμους. Ο Ποσειδώνας από τον φυσικό σας 10ο οίκο σε τετράγωνο με τον Άρη στις αρχές του μήνα, θα σας δημιουργεί εκνευρισμό και καλό είναι να φανείτε λίγο πιο διαλλακτικοί. Ο Δίας στους Ιχθύες  θα σας δώσει μια έξτρα τάση για επέκταση και κατάκτηση των στόχων σας. Το εξάγωνο με την Αφροδίτη, για σας, ίσως αφορά μια οικονομική ευκαιρία που δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Προσοχή στις υπερβολές.

Φεβρουάριος: Αυτό το μήνα θα σας απασχολήσουν λίγο κάποια θέματα που έχουν περισσότερο να κάνουν με τη διαχείριση των οικονομικών τρίτων ατόμων. Ίσως προκύψουν κάποια έξοδα στη δουλειά που θα πρέπει να χειριστείτε. Θέλει λίγο προσοχή ο επαγγελματικός χώρος να μην προβείτε σε υπερβολές.

Μάρτιος: Θα νιώσετε πολλοί ότι στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν υπάρχει συνεννόηση ή υπάρχει μια τάση για υπερβολή. Πριν βγάλετε συμπεράσματα, ζυγίστε τις καταστάσεις καθώς μπορεί να ωραιοποιούνται καταστάσεις από συναδέλφους για να μη φανούν άλλα ζητήματα.

Απρίλιος: Θα σας απασχολήσει πολύ ένα θέμα στο χώρο της εργασίας σας αυτό το μήνα και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για να μην πέσετε θύμα εξαπάτησης. Ίσως ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει να ρυθμιστεί άμεσα.

Μάιος: O μήνας των γενεθλίων σας, περιέχει και τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας από τις 11/05. Προσοχή στο τι γράφετε, τι λέτε και τι καταλαβαίνετε στον εργασιακό σας χώρο. Δεν είναι καλή περίοδος για υπογραφές συμβολαίων μέχρι και το τέλος του μήνα.

Ιούνιος: Ένας μήνας σχετικά ήρεμος για εσάς τους Διδύμους, μπορείτε να οργανώσετε και να ρυθμίσετε όπως επιθυμείτε τα θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Ιδιαίτερα από τις 16 του μήνα όπου ο Ερμής θα μπει ξανά στο ζώδιο σας, κάνοντας σας ιδιαίτερα επικοινωνιακούς.

Ιούλιος: Xρειάζεται να δώσετε προσοχή λίγο παραπάνω από τις 14 του μήνα και μετά καθώς το μεν τετράγωνο Αφροδίτης -Ποσειδώνα προκαλεί απατηλές καταστάσεις ειδικά στον επαγγελματικό τομέα και από την άλλη η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα λέει ότι υπάρχει ένα θέμα οικονομικό που μάλλον θα βγει στην επιφάνεια όσο και να θέλετε να το κρύψετε.

Αύγουστος: Eίναι ένας μήνας ήρεμος σχετικά ο Αύγουστος για εσάς τους Διδύμους. Ο Ερμής στη Παρθένο ίσως φέρει κάποιες μικροπαρανοήσεις που ενδεχομένως να επηρεάσουν ελεύθερους επαγγελματίες και άτομα που δουλεύουν με την οικογένειά τους.

Σεπτέμβριος: Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή το μήνα Σεπτέμβριο καθώς οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις τόσο στο σπίτι όσο και στον εργασιακό τομέα  θα είναι έντονες σχεδόν όλο το μήνα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα μπει σε ανάδρομη πορεία μέσα στο μήνα και θα δυσχεράνει και άλλο τη κατάσταση.

Οκτώβριος:  Στα μισά του μήνα ένα καταπληκτικό τρίγωνο που πραγματοποιείτε με τον Άρη, Αφροδίτη και Κρόνο σας δίνει ακριβώς τη δύναμη που χρειάζεστε αλλά και την έμπνευση για να βάλετε γερές βάσεις στα όποια επαγγελματικά σας σχέδια.

Νοέμβριος: To μήνα αυτό θα είναι καλό να προσέχετε τις σχέσεις με συναδέλφους σας καθώς το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα ενδέχεται να δημιουργήσει μια τοξική κατάσταση μέσα στον εργασιακό σας χώρο και να σας κάνει να δυσφορήσετε. Η όψη αυτή συνεχίζεται για όλο το μήνα. Μιας και ο Άρης είναι ανάδρομος.   

Δεκέμβριος: Το Δεκέμβριο θα σας απασχολήσουν κυρίως το θέμα επικοινωνίας και διευθέτησης θεμάτων οικονομικών τρίτων ανθρώπων είτε που έχουν να κάνουν με την εργασία σας είτε κάποιο μέλος της οικογένειας σας θα θέλει τη βοήθειά σας.

Καρκίνος

Iανουάριος Κάποια θέματα οικονομικής φύσης που έχουν να κάνουν με ακίνητα, κληρονομικά ίσως σας απασχολήσουν αυτό το μήνα, καθώς θα προκύψουν ξαφνικά. Είναι καλύτερο να φροντίσετε να κλείσετε τυχόν τρέχοντα τέτοια ζητήματα πριν τις 16 του μήνα που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και ίσως οξύνει τέτοιες καταστάσεις.

Φεβρουάριος: Θα μπορέσετε τώρα να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που είχαν μείνει από τον προηγούμενο και είχαν να κάνουν με χρήματα τρίτων. Ενδεχομένως, ένα ζήτημα αισθηματικής φύσεως να σας βάλει σε έξοδα. Είναι ευκαιρία να οργανωθείτε και όχι να ξοδέψετε.

Μάρτιος: Kάποιο οικονομικό θέμα φαίνεται ότι σας έχει μπλοκάρει και προσπαθείτε να βρείτε διέξοδο. Η λύση θα έρθει από κάποιο άτομο με κύρος είτε κάποιο συνεργάτη από το εξωτερικό είτε μπορεί μια δικαστική απόφαση να βγει υπερ σας. Προσέχετε πως θα σας επηρεάσουν τα έξοδα τρίτων.

Απρίλιος: o Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα πρέπει να προσέχετε μην έρθετε σε συγκρούσεις με τους ανωτέρους σας στο χώρο της εργασίας σας καθώς ενδέχεται κατά καιρούς ο εκνευρισμός να επικρατήσει και να θέλετε να βάλετε τα όρια σας. Δώστε προσοχή στο πως χειρίζεστε τα συναισθήματά σας.

Μάιος: Το μήνα αυτό καλό είναι να προσέχετε κάποια θέματα οικονομικής φύσεως που θα προκύψουν στη δουλειά και ενδέχεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας ή με άτομα εξουσίας μέσα στον εργασιακό χώρο. Μην παρασύρεστε από το συναίσθημά σας καθώς ο Δίας στο Κριό θα σας κάνει υπερβολικούς.

Ιούνιος: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερες όψεις να σας επηρεάζουν αλλά σε κάθε περίπτωση η παρουσία του Δία και του Άρη στο Κριό, ίσως να σας προκαλέσει κάποιες εντάσεις μέσα στον εργασιακό χώρο με κάποια άτομα που θα προσπαθήσουν να σας βγάλουν εκτός ορίων.

Ιούλιος: Κάποιες εκκρεμότητες οικονομικής φύσης ίσως προκαλέσουν κάποια ένταση μεταξύ συνεργατών σας στη δουλειά. Το τετράγωνο που δημιουργείτε μεταξύ του Ερμή και του Δία προκαλεί παρανοήσεις και εκνευρισμό και ύστερα το τετράγωνο Αφροδίτης και του Δία ίσως παραπάνω σπατάλη απ’ ότι πρέπει. Η περίοδος που θέλει προσοχή είναι κυρίως από τις  11 του μήνα έως τις 12 του μήνα και μετά από τις 22 Ιουλίου έως τέλος του μήνα.

Αύγουστος: Είναι ένας μήνας που θα κάνετε την αυτοκριτική σας για το κατά πόσο είστε ικανοί να κάνετε οικονομία. Υπάρχει μια γκρίνια για το ότι πρέπει να μάθετε να επενδύετε σοφά τα χρήματά σας.  Η τάση για υπερβολή ακόμα υπάρχει.

Σεπτέμβριος: Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ο μήνας για να σας απασχολήσει. Ενδεχομένως κάποιες μικρές διαμάχες στον εργασιακό σας χώρο λόγω κάποιας μικρής παρεξήγησης που ίσως πάρει άλλες διαστάσεις από τη πραγματικότητα αλλά δεν θα έχει μεγάλη ένταση ή έκταση.

Οκτώβριος: Ήρεμος μήνας για εσάς τους Καρκίνους ο μήνας Οκτώβριος. Άνετα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας αν ψάχνετε για δουλειά να στείλετε το βιογραφικό σας, ή να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα για κάποια συμφωνία.

Νοέμβριος: Ο Νοέμβριος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με τον Οκτώβριο. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 18 του μήνα σας βοηθάνε καλύτερα να διεκπεραιώσετε πράγματα της καθημερινότητας.

Δεκέμβριος: To έτος κλείνει χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο αυτό το μήνα είναι κυρίως τη εικόνα βγάζετε προς τα έξω και κυρίως τι εικόνα επαγγελματία βγάζετε γιατί προσπαθείτε να χτίσετε μια σωστή εικόνα για τους γύρω σας προκειμένου να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη εύνοια.

Λέων

Iανουάριος: H καθημερινότητα και οι τρέχοντες πόροι που έχετε σαν βάση για το εισόδημά σας θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον 6 οίκο σας να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στα τέλη του μήνα, οι Λέοντες του 2ο δεκαήμερου θα πρέπει να αναθεωρήσουν μάλλον κάποιες συνεργασίες που ίσως τελικά να τους κόστιζαν χρήμα.

Φεβρουάριος: Ένας μήνας που ίσως βιώσετε κάποια αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη καθημερινή σας ζωή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το εξάγωνο Δία-Άρη το οποίο μπορεί να σας δώσει τη κατάλληλη έμπνευση ώστε να προχωρήσετε με τα σχέδια σας.

Μάρτιος: H μπόρα των αλλαγών συνεχίζεται, αλλά τώρα μπορείτε να δείτε ότι δεν είναι για κακό σας. Το εξάγωνο Δία-Ερμή με τον Ουρανό  σας φέρνουν ανακουφιστικά νέα στα επαγγελματικά σας και έτσι μπορείτε να πάρετε μια ανάσα. Τα έκτακτα έξοδα συνεχίζονται.

Απρίλιος: Η τάση για αυτό το μήνα είναι ξαφνικά νέα στον εργασιακό χώρο που μπορεί να σας αλλάξουν τα δεδομένα για όσα ξέρατε. Μπορεί να μάθετε για μια νέα δουλειά ή κάποια θέματα μέσα στο χώρο που δεν ξέρατε πριν και τώρα καλείστε να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα.

Μάιος:  Εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται αυτό το μήνα. Θα γίνουν αλλαγές που θα επηρεάσουν ειδικά τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου με την Σεληνιακή έκλειψη να επηρεάζει το 10ο φυσικό σας οίκο. Δεν είναι καλή περίοδος να διεκδικήσετε πράγματα.

Ιούνιος: Αυτό το μήνα ίσως σας απασχολήσει ένα θέμα οικονομικό που να σχετίζεται με ακίνητα ή με μια κληρονομιά και θα ήθελε λίγο παραπάνω τη προσοχή σας.  Έχει τα ξαφνικά του και ο Ιούνιος αλλά σε καλύτερα διαχειρισιμό βαθμό.

Ιούλιος: Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, θέλει ιδιαίτερη προσοχή το πως διαχειρίζεστε τον εκνευρισμό που σας προκαλούν άτομα και καταστάσεις στον εργασιακό χώρο. Η παρουσία του Άρη σε συνδυασμό με τον Ουρανό στο Ταύρο καθώς και το τετράγωνο με τον Κρόνο σας κάνει επιρρεπή σε ατυχήματα μέσα στη δουλειά.

Αύγουστος: Ευχάριστος προβλέπεται ο Αύγουστος για τους Λέοντες. Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου στο φυσικό σας 2ο οίκο  σας βοηθάει να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από τις 12 του μήνα σας κάνει ακαταμάχητους.

Σεπτέμβριος: Οι Λέοντες αυτό το μήνα θα πρέπει να προσέξουν που ακριβώς ξοδεύουν τα χρήματά τους. Ενδέχεται να πέσουν θύματα εξαπάτησης μέσω συναλλαγών οπότε μεγάλη προσοχή.

Οκτώβριος: Eίναι γεγονός ότι τον Οκτώβρη θα νιώσετε μια μεγάλη πίεση στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενδεχομένως ο φόρτος εργασίας να είναι μεγαλύτερος από το αναμενόμενο και να μην έχετε ποιοτικό προσωπικό χρόνο για εσάς.  Στις 25 του μήνα, η Ηλιακή έκλειψη θα κάνει focus ακριβώς εκεί. Αφορά κυρίως του Λέοντες πρώτου δεκαημέρου.

Νοέμβριος: Αυτό που χρωματίζει το μήνα, είναι η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 του μήνα στο φυσικό σας 10ο οίκο που είναι ο οίκος της καριέρας. Όπως καταλαβαίνετε, το βάρος και η πίεση προκειμένου να αλλάξετε και ξεφορτωθείτε τα κακώς κείμενα στη δουλειά θα είναι μεγάλη. Η ανακούφιση που θα νιώσετε μετά θα είναι μεγαλύτερη.

Δεκέμβριος: Ο χρόνος τελειώνει με το πολύ βοηθητικό τρίγωνο Ερμή Αφροδίτης με Ουρανό που θα σας χαρίσει μεγάλη εύνοια ειδικά στη δουλειά σας και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε projects που ίσως σας φαινόντουσαν βουνό.

Παρθένος

Iανουάριος : Για τους Παρθένους, ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θέλετε να χτίσετε γερές βάσεις στη δουλειά σας, να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να διακριθείτε. Στα μισά του μήνα, ο Ερμής κυβερνήτης σας, γυρνάει ανάδρομος οπότε καλό θα ήταν μέχρι τις 15 να έχει τακτοποιήσει ότι εκκρεμότητες έχετε, κυρίως γραφειοκρατικές.

Φεβρουάριος: Ένας σχετικά ήρεμος μήνας για τα επαγγελματικά σας ο Φεβρουάριος για εσάς τους Παρθένους, μπορείτε με μια σχετική άνεση να προωθήσετε τις ιδέες σας, μιας και ο Κυβερνήτης σας Ερμής θα πάψει από τις αρχές του μήνα να είναι ανάδρομος και από τις 15/02 θα μπει στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας σας μοναδικές ιδέες.  Σε συνδυασμό δε με τη σύνοδο Κρόνου-Ερμή θα ζητάνε από εσάς συμβουλές.

Μάρτιος: Ένας μήνας που θα χρειαστεί να δώσετε βάρος στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις στην μεταξύ σας επικοινωνία και να νιώσετε ότι δεν μιλάτε την «ίδια» γλώσσα.  Συνεχίστε στη ρουτίνα σας και μην μπείτε τόσο σε ανάλυση των καταστάσεων.

Απρίλιος: Mε τη πολυαστρία στους Ιχθύες ακριβώς απέναντι σας, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για τις συναλλαγές που κάνετε και να διευκρινίζετε ακριβώς αυτά που λέτε και αυτά που συνεννοείστε είτε δια ζώσης είτε μέσω από εμαιλ. Υπάρχει μεγάλη τάση παρανόησης και υπερβολής.

Μάιος: Mε τον κυβερνήτη σας να γυρνάει ανάδρομος στις 16 του μήνα στο φυσικό σας 10ο οίκο που είναι ο οίκος των επαγγελματικών, θα έλεγε κανείς ότι μπαίνετε σε μια φάση ανασυγκρότησης. Μπορείτε να οργανώσετε τα αρχεία σας καλύτερα, μπορείτε να βρείτε πράγματα που νομίζατε ότι είχατε χάσει. Μην υπογράψετε κανένα συμβόλαιο αυτή τη περίοδο, μην κλείσετε καμία συμφωνία οικονομικής φύσεως αν δεν την έχετε ελέγξει ενδελεχώς.

Ιούνιος: Tριβές και μικροεντάσεις με άτομα από τη δουλειά σας είναι το κύριο χαρακτηριστικό για τον Ιούνιο για εσάς τους Παρθένους. Ενδεχομένως να έχετε μια εύνοια στο να τακτοποιήσετε ένα θέμα οικονομικών τρίτων όπως συμβόλαια για ένα σπίτι πχ.

Ιούλιος: Θα υπάρξει ενδεχομένως μια αναστάτωση στα οικονομικά σας από ένα θέμα που θα προκύψει στη δουλειά. Αυτό αφορά ιδιαίτερα τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου και μιλάμε για τη περίοδο 11-20 Ιουλίου.

Αύγουστος: Mε το κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο σας αυτό το μήνα θα μπορέσετε εύκολα και με μεγάλη πειθώ να αυτοπροβληθείτε και δρομολογήσετε πράγματα όπου ακριβώς θέλετε.

Σεπτέμβριος: Ο Ερμής περνάει στο δεύτερο οίκο των οικονομικών σας και αναδρομή από τις 11 Σεπτέμβρη άρα οτιδήποτε είχε να κάνει με πληρωμές, επαφές για διάφορα projects κτλ πάει πίσω. Αναμείνατε καθυστερήσεις και παρανοήσεις.

Οκτώβριος: Mε την Αφροδίτη και τον κυβερνήτη σας Ερμή στο 2ο φυσικό σας οίκο, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε και να οργανώσετε σωστά και εύκολα ό,τι οικονομικές εκκρεμότητες είχαν μείνει από τον προηγούμενο μήνα και δεν καταφέρατε να κάνετε.

Νοέμβριος: Οι Παρθένοι αυτό το μήνα έχουν μια δημιουργική πίεση προκειμένου να ολοκληρώσουν ένα μεγάλο project στη δουλειά, ή νιώθουν την ανάγκη να κάνουν κάτι προκειμένου να διακριθούν. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου είναι αρκετά βοηθητικό στο τομέα της καριέρας. Προσοχή μόνο καθώς υπάρχει μια τάση ωραιοποίησης πραγμάτων.

Δεκέμβριος: Το 2022 ολοκληρώνετε με εσάς πολύ δημιουργικούς  και με γεμάτες εμπειρίες. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχετε σε ποιους δανείζετε λεφτά αυτή τη περίοδο γιατί υπάρχει μικρή πιθανότητα να μην τα ξαναδείτε.

Ζυγός

Iανουάριος: Ενδεχομένως για εσάς τους Ζυγούς αυτό που θα σας απασχολήσει μέσα στο μήνα είναι κάποια οικονομικά θέματα που θα προκύψουν μέσα από το σπίτι και θα πρέπει να ρυθμίσετε.  Στα τέλη του μήνα, παρά τον ανάδρομο Ερμή, είναι πιθανόν να προκύψουν λύσεις ξαφνικά για τα θέματα που σας απασχολούσαν.

Φεβρουάριος: Υπάρχουν κάποια θέματα μέσα από το σπίτι που σας συνοδεύουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσπαθήστε να μη φέρνετε τα προσωπικά σας θέματα στη δουλειά σας. Θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τη καθημερινότητα σας μέσα από μια δημιουργική απασχόληση που ίσως ξεκινήσει σα χόμπι αλλά έχει προοπτικές για έξτρα εισόδημα.

Μάρτιος: Πολύ καλός ο μήνας Μάρτιος για τους Ζυγούς που θέλουν είτε να βρουν δουλειά, είτε να ζητήσουν για κάποια προαγωγή στον εργασιακό τους χώρο. Θα δείτε ότι οι κόποι σας φέρνουν καρπούς και τώρα μπορείτε να τους απολαύσετε. Το εξάγωνο Δια-Ερμή με τον Ουρανό σας φέρνει ξαφνικά μικρά δωράκια οικονομικής φύσης, είτε μέσα από μια εργασία που έχει σχέση με την συγγραφή είτε μέσα από το ίντερνετ.

Απρίλιος: Σχετικά ήρεμος ο μήνας Απρίλιος για εσάς τους Ζυγούς, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας για τα επαγγελματικά σας. Λίγη προσοχή στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και με τους ανωτέρους σας η άτομα εξουσίας στη δουλειά καθώς ενδέχεται κατά διαστήματα να προκληθούν έντονες τριβές.

Μάιος:  H είσοδος του Δία και της Αφροδίτης στο Κριό, για εσάς τους Ζυγούς αυτό το μήνα θα αποδεχτεί ως πρόκληση στον εργασιακό τομέα καθώς οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ίσως περάσουν μια περίοδο ταραχών. Παρασκηνιακές καταστάσεις τρέχουν και θέλουν και αυτές προσοχή.

Ιούνιος: Aυτό το μήνα θα πρέπει να δώσετε έμφαση στις σχέσεις που έχετε με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας καθώς μπορεί μια παρεξήγηση πολύ σύντομα να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Προσπαθήστε αυτή την ενέργεια να την διοχετεύσετε σε ένα έργο δημιουργικά.

Ιούλιος: Εσείς οι Ζυγοί του τρίτου κυρίως δεκαημέρου θα νιώσετε μέσα στον Ιούλιο να υπάρχει μια μεγάλη ψυχική καταπόνηση η οποία ίσως προέρχεται από stress στο χώρο της δουλειάς. Προσοχή να μην πάθετε burn out . Αυτό γίνεται λόγω της αντίθεσης του Πλούτωνα με τον Ήλιο σας.

Αύγουστος: Το μήνα Αύγουστο ένα θέμα που σας απασχολούσε σχετικά με τη ρύθμιση ή την έκβαση κάποιου θέματος οικονομικού κυρίως θα πάρει μια θετική τροπή και θα ανακουφιστείτε. Είναι ένας μήνας που θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε.

Σεπτέμβριος: Από τις 11 του μήνα με τον Έρμη ανάδρομο είναι προτιμότερο να μην μπείτε στη διαδικασία να υπογράψετε συμβόλαια ή να κλείσετε να πάτε για κάποια συνέντευξη. Επίσης να διαβάζετε πολύ καλά τι email στέλνετε προς αποφυγή παρανοήσεων.

Οκτώβριος: Ο κυβερνήτης σας βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτό το μήνα, πράγμα που σηματοδοτεί διάφορες ευκαιρίες για να μπορέσετε να προωθήσετε καλύτερα τη δική σας ατζέντα και να πετύχετε καλύτερα τους στόχους σας. Η συν παρουσία του Ερμή από τα μισά του μήνα και ύστερα είναι εξίσου πολύ βοηθητική.

Νοέμβριος: Ένας μήνας που θα μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας και ίσως μπείτε στη διαδικασία να κάνετε καλύτερη αποταμίευση. Η αντίθεση Ερμή Ουρανού σε τετράγωνο με τον Κρόνο που θα κορυφωθεί την ημέρα της Σεληνιακής έκλειψης στις 8 είναι προειδοποιητική να προσέχετε το πορτοφόλι σας, ενδέχεται να υπάρξει περίοδος ξαφνικής οικονομικής στενότητας.

Δεκέμβριος: Το Δεκέμβριο το μόνο που χρειάζεται να έχετε υπόψιν σας είναι ίσως κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις με συναδέλφους σας οι οποίες θέλουν απλά να έχετε καλύτερα τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοικτά.

Σκορπιός

Iανουάριος: Ο μήνας έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό του τη πίεση που δέχεστε από το οικογενειακό σας περιβάλλον για να ανταπεξέλθετε στις διάφορες οικονομικές προκλήσεις. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και κατά την αναδρομή του θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό σε σύνοδο με το Κρόνο, θα υπάρξει δηλαδή μια περίοδος, εντάσεων κυρίως λεκτικών, άρα εσείς πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι και να θυμάστε ότι η σιωπή αυτή τη περίοδο είναι χρυσός.

Φεβρουάριος: Ένα θέμα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας βάλει σε διαδικασίες για να το ρυθμίσετε. Ενδέχεται να ακούσετε κάτι να μάθετε κάτι το οποίο και θα σας επηρεάσει. Από την άλλη, μια επιχειρηματική ιδέα ίσως αποδώσει καρπούς.

Μάρτιος: Aυτός ο μήνας θέλει προσοχή ώστε να μην έρθετε σε ρήξεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Εκτός αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά και να παραιτηθείτε, κάνοντας έτσι έναν επαναπροσδιορισμό απλά προσέξτε γιατί είναι ζόρικα τα πράγματα εκεί έξω και οικονομικά βάλλεστε.

Απρίλιος: Τεταμένο το κλίμα ενδέχεται να είναι στο χώρο της δουλειά σας. Υπάρχει ένταση και εκνευρισμός ειδικά προς τα τέλη του μήνα . Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να φέρει ρίξεις μέσα από λάθος επιλογή λέξεων.  Ευτυχώς τα εξάγωνα του Ερμή με Δια Ποσειδώνα αλλά και Αφροδίτη θα μπορέσουν να ομαλοποιήσουν τις καταστάσεις.

Μάιος: Το κυρίαρχο θέμα του μήνα έχει να κάνει με την Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 16 του μήνα και θα επηρεάσει κυρίως τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου σε θέματα που έχουν να κάνουν τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και μέσα στο σπίτι. Δείτε λοιπόν τι έχει μείνει που θέλει ρύθμιση ώστε να το χειριστείτε κατάλληλα.

Ιούνιος: Έπειτα από αρκετό καιρό, θα μπορέσετε εσείς οι Σκορπιοί να τακτοποιήσετε και να προωθήσετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε ειδικά στον επαγγελματικό τομέα με μια μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τη περίοδο.

Ιούλιος: Τον Ιούλιο αρκετοί Σκορπιοί του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου κυρίως, ίσως να αντιμετωπίσουν κάποιες πιεστικές καταστάσεις που να τους εκνευρίσουν και να μη ξέρουν πως να το χειριστούν καλύτερα μιας και η πίεση θα προκληθεί από άτομα της δουλειάς κυρίως. Από τις 20 του μήνα, κάποια επικοινωνιακά θέματα ίσως προκύψουν με το αφεντικό σας.

Αύγουστος: Κάποια οικονομικά θέματα θα προκύψουν ξαφνικά στο τομέα της εργασίας σας και θα σας απασχολήσουν σχεδόν όλο το μήνα. Κάντε υπομονή το εξάγωνο με το Πλούτωνα απαλύνει λίγο τις οξυμένες καταστάσεις.

Σεπτέμβριος: Eξελίξεις θα έχουν οι Σκορπιοί αυτό το μήνα για ένα οικονομικό θέμα που τους απασχολούσε. Ίσως στην αρχή υπάρχουν κάποια θολά σημεία που θέλουν διευκρινήσεις, στο τέλος όμως θα βρεθεί η λύση.

Οκτώβριος: Ο μήνας περιέχει μια Ηλιακή έκλειψη και τονίζει την ανάγκη να κάνετε ένα βήμα πίσω να δείτε μέσα και να ρωτήσετε αν είστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όχι μόνο τα επαγγελματικά σας αλλά γενικά η ζωή σας.

Νοέμβριος: H περίοδος της αυτοκριτικής δεν σταματά καθώς με την Σεληνιακή έκλειψη στις 8, οι σχέσεις σας (φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές)  περνάνε στο μικροσκόπιο. Η πίεση για αλλαγή και restart είναι μεγάλη.

Δεκέμβριος: Mέσα στο μήνα θα υπάρξουν κάποιες μικρο-εντάσεις για οικονομικά ζητήματα καθώς στα προσωπικά σας έξοδα-έσοδα θα εμπλακούν και τρίτοι πράγμα που θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Καλύτερα να δείτε τα πράγματα με μια πιο ήρεμη ματιά.

Τοξότης

Iανουάριος: O Άρης θα είναι ακόμα στο ζώδιο σας μέχρι και τις 25 του μήνα, άρα θα έχετε τη απαιτούμενη ενέργεια για να μπορέσετε να διευθετήσετε κάποια πράγματα που θέλετε σχετικά με τη δουλειά. Προσοχή κυρίως στις 11-14 του μήνα, καθώς το τετράγωνο Άρη- Ποσειδώνα ίσως κάνει μια κατάσταση στο σπίτι προβληματική και αυτό να έχει αντίκτυπο στην δουλειά σας.

Φεβρουάριος: Ένας σχετικά ήρεμος μήνας για εσάς τους Τοξότες ο Φεβρουάριος, μπορείτε να διευθετήσετε τα θέματα τα οποία σας απασχολούν. Ενδεχομένως κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούσαν από το σπίτι και σας άγχωναν να λυθούν με τη βοήθεια κάποιου τρίτου.

Μάρτιος: Θα υπάρχει μια βαβούρα στο γραφείο και θα μαθαίνετε πράγματα και θα θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτό το «εργασιακό κουτσομπολιό». Η πολυαστρία στους Ιχθύς στο φυσικό σας 4ο οίκο θα πρέπει να σας κάνει πιο «ψυλλιασμένους». Μην ανοίγεστε στα άτομα στη δουλειά σας και μεταφέρετε τα όποια προβλήματα έχετε στο σπίτι σας γιατί μπορεί αυτό να γυρίσει εναντίον σας και να σας σχολιάζουν μετά.

Απρίλιος: Mεγάλη προσοχή θέλει ο μήνας Απρίλιος καθώς με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύες θα γίνουν κάποια πράγματα στη δουλειά σας και ίσως διαταράξουν τις σχέσεις σας με συναδέλφους. Μην πιστεύετε ότι ακούτε και να είστε πολύ επιφυλακτικοί με ότι σας ζητήσουν να υπογράψετε.

Μάιος: Ο μήνας επιφυλάσει αλλαγές στην καθημερινότητά σας, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα, πραγματοποιείτε στον 6ο φυσικό σας οίκο και ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια κάποια θέματα τα οποία δεν είχατε παρατηρήσει στον εργασιακό σας χώρο και τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε πλέον ανάλογα.

Ιούνιος: O Iούνιος είναι ένας μήνας που απαιτεί να δώσετε περισσότερο έμφαση στη καλυτέρευση των διαπροσωπικών σας σχέσεων στον εργασιακό τομέα. Θα υπάρξουν κάποιες μικρές προκλήσεις όσο αφορά το επίπεδο κατανόησης του τι θέλουν οι άλλοι από εσάς.

Ιούλιος: Θα είναι ενας μήνας ο οποίος θα σας απασχολήσουν θέματα άλλων. Έχετε ήδη βέβαια κουραστεί να τρέχετε για τους άλλους και να φροντίζετε να έχετε όλες τις οικονομικές τους υποθέσεις τακτοποιημένες. Υπομονή. Ο μήνας σε γενικές γραμμές είναι ήρεμος για τα επαγγελματικά σας.

Αύγουστος:  Ήρεμος ο μήνας Αύγουστος, δεν πραγματοποιείτε κάποια σημαντική όψη που να σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο. Μπορείτε άνετε να προωθήσετε τα οποία σχέδια είχατε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σεπτέμβριος: Ο μήνας Σεπτέμβριος με τη παρουσία της Αφροδίτης στη Παρθένο δυναμιτίζει ένα υπάρχον οικονομικό θέμα που υπάρχει μεταξύ εσάς και ενός ατόμου εξουσίας στη δουλειά σας. Προς το τέλος του μήνα, μην πάτε να συζητήσετε σχετικά με αυτό γιατί με την αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, δύσκολα θα βγάλετε άκρη.

Οκτώβριος: Κάποια άτομα στο εργασιακό σας περιβάλλον προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές. Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σας προειδοποιεί να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για «αθώες» παρεξηγήσεις που ίσως κρύβουν κάτι βαθύτερο.

Νοέμβριος: Σχεδόν όλο το μήνα θα νιώθετε ότι υπάρχει μια αίσθηση επιβράδυνσης των πραγμάτων μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Με τη παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μπορείτε να αυτοπροβληθείτε καλύτερα, αλλά προσοχή προς τα τέλη του μήνα γιατί ενδέχεται να παρεξηγήσουν συνάδελφοι τις προθέσεις σας.

Δεκέμβριος: Επιτέλους ο Άρης αυτό το μήνα σταματά να είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που τόσο πολύ σας ταλαιπώρησε και ήρθε η ώρα να σας «ξυπνήσει» και να τεστάρει το περιπετειώδη χαρακτήρα που έχετε μέσα σας με το να ενεργοποιηθείτε στο τομέα της εργασίας σας.

Αιγόκερως

Iανουάριος: Ο μήνας είναι αφιερωμένος σε εσάς, είναι η περίοδος που θέλετε να κάνετε ολική επαναφορά και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και την αυτοπροβολή σας. Η πολυαστρία πλανητών που έχετε σας βοηθάει για τις αλλαγές που θέλετε να πετύχετε. Ο Κρόνος και ο Ερμής, σας λένε ότι όταν κάνετε καλούς λογαριασμούς, έχετε και τα σωστά αποτελέσματα. Από τα μέσα του μήνα, ο Ερμής αναδρομεί οπότε προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές σας.

Φεβρουάριος: Mε την Αφροδίτη και τον Άρη ακόμα στο δικό σας ζώδιο και αυτό το μήνα, θα μπορέσετε να «αυγατίσετε» τις υποθέσεις σας και να παγιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Κάποια νέα για κάποια δουλειά ή συνεργασία είναι πιθανόν να σας ξαφνιάσουν.

Μάρτιος:  Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα μπορείτε να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν. Προσοχή μόνο τη περίοδο 17-25 Μαρτίου στο τι υπογράφετε και τι αγοράζετε καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχατε υπολογίσει.

Απρίλιος: Έχετε μεγάλη δύναμη να αλλάξετε ότι θέλετε και να πετύχετε πράγματα στον εργασιακό τομέα απλά θέλει προσοχή στο πως εκφράζεστε γιατί μπορεί να προκληθεί εκνευρισμός. Προς τα τέλη του μήνα θα χρειαστεί να δώσετε βάρος στα οικονομικά σας καθώς ενδέχεται να υπάρξει κάποια απώλεια ή άλλο θέμα οικονομικής φύσης που θα θέλει τη προσοχή σας.

Μάιος: Mε τον ανάδρομο Ερμή στις 11 του μήνα είναι λογικό και επόμενο κάποια πράγματα στη δουλειά σας να μην πάνε όπως εσείς τα θέλετε. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και θα ήταν φρόνιμο να μην προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων γιατί μετά ίσως χρεωθείτε πράγματα τα οποία δεν είχατε προσέξει.

Ιούνιος: Ο μήνας είναι καλός προκειμένου να μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη καθημερινές δουλειές και να κάνετε μια σωστή οργάνωση ώστε να τελειώνετε πιο γρήγορα . Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση ίσως σε ένα οικονομικό θέμα προσωπικό σας.

Ιούλιος: Αυτό το μήνα θα σκεφτείτε ότι ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνετε κάποια αλλαγή στον εαυτό σας. Ίσως θέλετε να δείτε τι άλλες επιλογές έχετε για καλύτερη δουλειά ή ίσως σκέφτεστε να αλλάξετε και επαγγελματικό προσανατολισμό. Σκεφτείτε το καλά πριν πράξετε.

Αύγουστος:  Υπάρχει μια δυσκολία το μήνα Αύγουστο σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο έχει προκύψει και σας απασχολεί έντονα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι είναι κάτι περαστικό και η πίεση που νιώθετε σύντομα θα περάσει.

Σεπτέμβριος: Για αυτό το μήνα ο Άρης στο φυσικό σας 6ο οίκο θα βαλθεί να σας ξεκουνήσει και να κάνετε ενέργειες προς τη πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσοχή πως χειρίζεστε  διάφορα οικονομικά θέματα.

Οκτώβριος: Εάν ψάχνατε να βρείτε κάποιο έξτρα οικονομικό εισόδημα , ή για δουλειά, ή να κλείσετε μια συμφωνία, τώρα είναι μια καλή περίοδος καθώς το τρίγωνο Κρόνου-Άρη δίνει τη κατάλληλη δυναμική ώστε να παγιωθεί μια συμφέρουσα κατάσταση για σας.

Νοέμβριος: Αν και θα υπάρξουν κάποιες ενδεχομένως ανατροπές και εξελίξεις που δεν περιμένατε, ο μήνας είναι καλός για να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια τα οποία έχουν μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές.

Δεκέμβριος: Είναι η ώρα για σας να λάμψετε! Η πολυαστρία στο ζώδιο σας, σας βοηθά ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να έρθετε ποιο κοντά στους στόχους σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υδροχόος

Iανουάριος : Με τον Κρόνο να σας στηρίζει σε οποιοδήποτε θέμα αυτοπροβολή σας, στο παιχνίδι μπαίνει δυναμικά και ο Ερμής ο οποίος μέχρι να γυρίσει ανάδρομος θα μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες. Αργότερα στις 16 του μήνα και για όλο το υπόλοιπο μήνα,  ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος και θα πρέπει να περιορίσετε αυτά που θέλετε να κάνετε στη δουλειά και θα πρέπει να αποφύγετε να υπογράψετε οτιδήποτε οικονομικής φύσεως. 

Φεβρουάριος: Aυτό το μήνα εσείς οι Υδροχόοι ανακαλύψετε κάποια νέα πηγή εισοδήματος, η μπορεί να μάθετε για κάτι που γινόταν παρασκηνιακά και θα αποκαλυφθεί σε σας είτε μέσω του οικογενειακού περιβάλλοντος είτε μέσα από συνεργάτες.  Δείτε πως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Μάρτιος: Πολύ καλύτερη διαχείριση  των οικονομικών σας θεμάτων αυτό το μήνα. Ο Άρης και η Αφροδίτη σας κάνει ποιο διεκδικητικούς ώστε να έρθετε πιο κοντά στους επαγγελματικούς σας στόχους.  Λίγη προσοχή χρειάζεται τη περίοδο 17-25 Μαρτίου ώστε να μη έρθετε σε συγκρούσεις με συναδέλφους σας.

Απρίλιος: Mε τον Ερμή να έχει πάει στον Ταύρο αντιμετωπίζετε θέματα έκφρασης και επικοινωνίας στη δουλειά σας. Μπορεί να σοκάρετε κόσμο με το τρόπο που επιλέγετε να επικοινωνήσετε ένα θέμα. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή προς τα τέλη του μήνα καθώς με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα υπάρξουν μεγάλες επικοινωνιακές αναταραχές.

Μάιος: Η Σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει εσάς τους Υδροχόους σε ένα ζήτημα οικονομικό το οποίο θα σας επηρεάσει όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στο σπίτι σας. Δώστε προσοχή τώρα με τον ανάδρομο Ερμή γιατί θα υπάρξουν και καθυστερήσεις στα θέματα που θέλετε να δρομολογήσετε.

Ιούνιος: O Kρόνος, παραδοσιακός κυβερνήτης σας, γύρισε ανάδρομος οπότε υπάρχει ακόμα η υποστηρικτική του δύναμη για την αυτοπροβολή σας αλλά σε ένα πιο συγκρατημένο βαθμό. Ο μήνας είναι σχετικά ήρεμος, θέλει λίγο προσοχή μόνο σε κάποιες μικροπαρεξηγήσεις στη δουλειά.

Ιούλιος:  Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και κυρίως εκεί γύρω στα τέλη του μήνα χρειάζεται προσοχή να μην έχετε κάποιο ατύχημα ή κάποιος γεγονός μέσα στο σπίτι το οποίο και θα σας επηρεάσει και θα επηρεάσει και τη δουλειά σας. Ο Άρης στο Ταύρο θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και παράλληλα σχηματίζουν όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Επηρεάζονται πρώτα οι του δευτέρου δεκαημέρου και έπειτα οι του τρίτου δεκαημέρου.

Αύγουστος: Η πίεση συνεχίζεται και αυτό το μήνα και τα ζητήματα έχουν να κάνουν με το τρόπο που αυτοπροβάλεστε.  Ένα ζήτημα κληρονομιάς, η με συμβόλαια έγγραφα και άλλα γραφειοκρατικά επιτέλους δείχνει να παίρνει το δρόμο του.

Σεπτέμβριος: Εάν δεν καταφέρατε να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούσαν το προηγούμενο μήνα, θα έχετε ευκαιρία να το κάνετε με αυτό το μήνα. Προσοχή στο τέλος μόνο του μήνα, όπου η αντίθεση Αφροδίτη-Ποσειδώνα δηλώνει χρηματική εξαπάτηση. Θα διανύουμε ήδη και ανάδρομο Ερμή οπότε μην υπογράψετε κάτι που μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

Οκτώβριος: Υπάρχει ένα θέμα μέσα από το σπίτι, ή εσείς έχετε κάποια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ενδεχομένως έχει κάποια ζητήματα τα οποία επηρεάζουν και αντανακλούν μέσα στο τομέα της καριέρας σας. Η Ηλιακή έκλειψη στο τέλος του μήνα στις 25, θα σας καλέσει να δείτε αυτό το θέμα με μεγαλύτερη προσοχή.

Νοέμβριος: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 του μήνα, σας καλεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα της καριέρα σας και να κάνετε μια καλή αυτοκριτική. Είναι καλή περίοδος ώστε να κλείσετε υποθέσεις για να βάλετε βάσεις για νέα πράγματα.

Δεκέμβριος: Το έτος ολοκληρώνετε με το Κρόνο να συνεχίζει να στηρίζει τα θέματα αυτοπροβολής σας και το βοηθητικό τρίγωνο με τον Άρη το οποίο θα σχηματίζεται σχεδόν όλο το μήνα θα σας βοηθήσει να βάλετε γερές βάσεις για ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί.

Ιχθύς

Ιανουάριος Με την είσοδο του Δία στο δικό σας ζώδιο οι Ιχθύες ειδικά των πρώτων ημερών θα νιώσουν μια μεγάλη εύνοια όσο αφορά τα θέματα αυτοπροβολής τους στον εργασιακό χώρο. Είναι μια περίοδος που ίσως αναγνωριστεί ένα ταλέντο σας ή μπουνε τα θεμέλια για μια συζήτηση για μια προαγωγή. Προσοχή μόνο τη περίοδο 11-14 Ιανουαρίου, καθώς το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα για τους Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου ίσως φέρει θέματα παρανοήσεων και παρεξηγήσεων με τους ανωτέρους σας στη εργασία.

Φεβρουάριος: Ένας μήνας δημιουργικός, μπορείτε να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και με αυτή τη δυναμική να προχωρήσετε και βρείτε νέους τρόπους εισοδήματος ή να ξεκινήσετε κάτι εντελώς δικό σας σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

Μάρτιος: Mε την ύπαρξη τόσο πλανητών στο ζώδιο σας το μήνα των γενεθλίων σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δέχεστε μια πολύ μεγάλη πλανητική υποστήριξη ώστε να βρείτε λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν στον εργασιακό σας χώρο και γιατί όχι να διακριθείτε. Καλή περίοδος να βρείτε δουλειά αν ψάχνετε.

Απρίλιος: Συνεχίζεται η εύνοια για σας τους Ιχθύς και αυτό το μήνα καθώς ο Δίας σε σύνοδο με το κυβερνήτη σας Ποσειδώνα θα σας χαρίσουν την εύνοια που επιθυμείτε προκειμένου να έρθετε πιο κοντά στο να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Μάιος: Mέχρι και τις 25 του μήνα και λίγο πριν αλλάξει ο μήνας, έχετε την υποστήριξη του ΄Αρη προκειμένου να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση να κάνετε αυτά που θέλετε. Γενικά με την πολυαστρία στον Κριό, τα οικονομικά σας πάνε καλά, αλλά προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή στο φυσικό σας 10ο οίκο, διότι θα φέρει παρανοήσεις στον εργασιακό χώρο και καθυστερήσεις.

Ιούνιος: To καλοκαίρι ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες με Άρη και Δία στον 2ο φυσικό σας οίκο που είναι ο οίκος των οικονομικών σας και σας προδιαθέτει ότι θα μπορέσετε με τις κατάλληλες ενέργειες να πετύχετε τους σκοπούς σας παρά το ίσως δύσκολο κλίμα που μπορεί να επικρατεί στο γραφείο.

Ιούλιος: Χωρίς κάτι το συνταρακτικό ο μήνας Ιούλιος για εσάς τους Ιχθύς. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20 του μήνα και σας στηρίζει καλύτερα στο να διεκπεραιώσετε ποιο εύκολα τις δουλειές σας τις καθημερινές.

Αύγουστος: Ίσως αυτή τη περίοδο δεν είναι καλή ιδέα να πείτε τι έχετε σχεδιάσει για τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε τρίτους. Θέλει προσοχή του τι λέτε και πως το λέτε γιατί οι συνάδελφοί σας ενδέχεται να παρεξηγηθούν.

Σεπτέμβριος: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν κυρίως οι οικονομικές σας απολαβές. Στις 11 του μήνα γυρνάει ανάδρομος ο Ερμής και ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που εσείς περιμένατε να λάβετε.

Οκτώβριος: Θα έχετε κάποια θέματα ως προς το πως ακριβώς παρουσιάζεται τον εαυτό σας αυτή τη περίοδο. Κάποια μικρο-προβλήματα  για κάποιους λάθος οικονομικούς υπολογισμούς. Ειδικά εάν έχετε δική σας επιχείρηση δώστε ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή λαθών και χάσιμο χρημάτων.

Νοέμβριος:  Ο Δίας γυρνάει στο ζώδιο σας, έστω και ανάδρομος δίνει λίγο μαζί με τον Κυβερνήτη σας Ποσειδώνα την απαραίτητη ενέργεια ώστε να μπορέσετε να επεκτείνετε λίγο τη δράση σας πάνω σε ένα θέμα που σας απασχολεί. Προσοχή θέλει όσοι έχουν επιχειρήσεις, ενδέχεται να προκύψει ένα οικονομικό πρόβλημα που δεν φαινόταν πριν.

Δεκέμβριος: Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τομέα της καριέρα σας καθώς θα πρέπει να είστε εντελώς ξεκάθαροι σε αυτά που θέλετε και ζητάτε από τους ανωτέρους σας. Σε γενικές γραμμές ο μήνας είναι ήρεμος με ελάχιστες μικρο-εντάσεις από το χώρο του σπιτιού που καλό θα ήταν να μην μεταφέρονται στο χώρο της εργασίας σας.

Αρέσει σε %d bloggers: