ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ερωτικές Προβλέψεις 2022

Απο τη Μαρία Σόγια!

Το 2022 θα είναι σίγουρα μια καλύτερη χρονιά για τους περισσότερους και θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά όλων των ζωδίων! Με τις εκλείψεις στον άξονα ταύρου σκορπιού θα υπάρχει σίγουρα πάθος , έντονη κινητικότητα και αναθεώρηση των σχέσεων κυρίως σε σκορπιούς και ταύρους. Η αλήθεια είναι ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του αιγόκερο δεν βοηθάει στην αρχή του έτους να νιώσουμε απόλαυση και χαρά , μας βάζει περιορισμούς , προβληματισμούς και βαραίνει λίγο την ατμόσφαιρα.

Το 2020 καθώς και το 2021 μας έμαθε να μην θεωρούμε τίποτε δεδομένο στη ζωή μας. Αυτές τις μέρες και ώσπου η Αφροδίτη να γυρίσει ορθόδρομη  αρχές Φεβρουαρίου  του 2022 ας πάρουμε το χρόνο μας να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας, ίσως έχουμε κάνει και εμείς τα λάθη μας, ίσως δίνουμε πολύ από τον εαυτό μας, ίσως λίγο. Τι ζητάμε από το σύντροφο μας, τι θέλουμε , τι έλκουμε και το ποιο ουσιαστικό από όλα, τι είδους σχέση αναζητούμε ουσιαστικά για να γεμίσει η ζωή μας σε αυτό τον τομέα , για να έχουμε μια ευτυχισμένη και ουσιαστική σχέση. Ο καθένας από εμάς  έχει διαφορετικές ανάγκες σε αυτό τον τομέα, μπορεί η βαθύτερη ανάγκη σας να είναι ο απόλυτος έρωτας, μπορεί να είναι να βιώσετε την συντροφικότητα και την αγάπη, να νιώσετε ασφάλεια και αποδοχή ή ένα μεγάλο πάθος. Κανένας δεν θα σας κρίνει , αυτή η Αφροδίτη στον αιγόκερο μας μαθαίνει πώς να θέτουμε υγιή όρια στις ερωτικές μας σχέσεις και να μην δεχόμαστε να είμαστε σε σχέση με χειριστικούς ανθρώπους, μπορεί να καθαρίσει το μυαλό σας και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια  ερωτική σχέση που θα σας καλύπτει και θα σας βελτιώνει τη ζωή και τη διάθεση.

Κριός

Με τον Νότιο δεσμό στο κομμάτι που αφορά το σεξ και τις φοβίες σας είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε το κλίμα περίεργο στη σχέση σας και να μην σας απασχολεί ιδιαίτερα η σεξουαλική σας ζωή. Έχει έρθει η ώρα να απελευθερωθείτε από τις φοβίες και τα ταμπού στη σεξουαλική σας ζωή και όχι μόνο, να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε για πολλά πράγματα καθώς μετέπειτα και οι εκλείψεις τι χρονιάς θα γίνουν στον ίδιο άξονα στο ωροσκόπιο σας, στον άξονα της ασφάλειας σας και της λίμπιντο σας. Αρχές Μάιου η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σας, όλος ο προηγούμενος καιρός περισυλλογής που έχετε περάσει σας έχει προετοιμάσει για τις αλλαγές που θα φέρετε στη ζωή σας. Έρωτας και ρομαντική διάθεση λοιπόν για τους ελεύθερους και για τους παντρεμένους. Προς το τέλος του χρόνου ( 2 τελευταίους μήνες) ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στους διδύμους και καθώς είναι κυβερνήτης σας για άλλη μια φορά θα αισθανθείτε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη κάνει την αναδρομή της στον αιγόκερο στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αυτό σίγουρα φέρνει διάφορα προβλήματα και καθυστερήσεις σε ότι αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας καθώς και με το γάμο σας για τους παντρεμένους. Με το βόρειο δεσμό και τον ουρανό να βρίσκονται ακόμα στον 1ο  οίκο του ωροσκοπίου σας εκτός από τις προφανείς αλλαγές στην εξωτερική σας εικόνα , στο γάμο και στις συνεργασίες σας θα έρθουν και σημαντικοί εκκεντρικοί ή διαφορετικοί άνθρωποι στη ζωή σας. Στις 28 Μαΐου και ως της 22 Ιουνίου η Αφροδίτη ο πλανήτης της ομορφιάς και του έρωτα βρίσκετε στο ζώδιο σας , είναι η κατάλληλη περίοδος για να απολύσετε τον έρωτα και να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα στη σχέση σας.

Με τις εκλείψεις της χρονιάς να πέφτουν πάνω σε εσάς και στις σχέσεις σας και τόση κινητικότητα αστρολογικά ένα είναι σίγουρο, είτε είστε παντρεμένος , είτε ελεύθερος οι σχέσεις σας θα αλλάξουν δομή και αυτό είναι για το καλό.

Δίδυμοι

Με τον πλανήτη της αγάπης του έρωτα και της ομορφιάς στο ζώδιο σας από τις 23 Ιουνίου ως και τις 17 Ιουλίου είναι πολύ πιθανό να βιώσετε το αίσθημα της ανέμελης αγάπης , της ικανοποίησης και της απόλαυσης σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σας! Ο Άρης επίσης θα μπεί στο ζώδιο σας από τις 20 Αυγούστου και ως το τέλος του χρόνου.  Αυτό θα δώσει παραπάνω παιχνιδιάρικη διάθεση και κινητικότητα στα ερωτικά σας. Σεξουαλικές και ερωτικές σχέσεις λοιπόν το θέμα του καλοκαιριού για εσάς διδυμάκια που αυτό το καλοκαίρι θα είσαστε ακαταμάχητα και ασταμάτητα! Προσοχή όμως σε αυτούς τους τομείς από τέλος Οκτωβρίου καθώς ο Άρης ετοιμάζεται για την αναδρομή του και μπορεί να φέρει σοβαρά προβλήματα.

Καρκίνος

Είναι γνωστό ότι είσαστε από τα πιο ευαίσθητα και ρομαντικά πλάσματα του ζωδιακού. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον αιγόκερο σίγουρα το τέλος του 2021 και η αρχή του 2022 σας βρίσκουν σε μια περίοδο γεμάτη ψυχρότητα , σοβαρότητα αλλά και συναισθηματικής πίεσης. Νιώθετε ότι είναι πολύ δύσκολο να αντλήσετε ευχαρίστηση από οποιαδήποτε σχέση σας είναι μια περίοδος ιδανική για να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας . Αυτό το εσωτερικό ξεκαθάρισμα  στη συνέχεια θα σας δώσει φοβερή ώθηση και θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσάς. Η σύνοδος Δία- Αφροδίτης τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο θα σας δώσει την ευκαιρία να χτίσετε τον έρωτα που επιθυμείτε . Τέλος του χρόνου από τον Νοέμβριο και μετά με τον ανάδρομο Άρη στους διδύμους θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αφέθητε στο να ξεπεράσετε οποιαδήποτε φοβία υπάρχει στο υποσυνείδητο σας.

 Λιοντάρι

Στον 7ο οίκο των σχέσεων σας βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο Κρόνος. Δημιουργώντας προβλήματα, ατυχίες , καχυποψία στις σχέσεις σας και από την άλλη το φόβο της μοναξιάς. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν αξίζετε να αγαπηθείτε ή ότι δεν θα σας αγαπήσουν ποτέ όσο έχετε ανάγκη. Μια σχέση θέλει πολύ δουλειά , επιμονή και υπομονή. Τον μήνα Μάρτιο με την Αφροδίτη σύνοδο Ουρανό είναι καλό να δουλέψετε με τον εαυτό σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα αυτά τα οποία θέλετε από μια σχέση δεν είναι απίθανο να έρθουν στη ζωή σας. Ο Δίας στον ιχθύ στον 8ο οίκο σας μπορεί να σας δημιουργήσει την ανάγκη για ένα σύντροφο παθιασμένο , για μια σχέση μέσα στην οποία θα χαθείτε ολοκληρωτικά , μια αδερφή ψυχή. 

Παρθένος

Με τον Δία στον ιχθύ στον 7ο σας οίκο , οίκο του γάμου και τον σχέσεων σας και τις εκπληκτικές όψεις που κάνει μέσα στην άνοιξη θα νιώσετε ευλογημένοι σε αυτό τον τομέα. Ιδιαίτερα τον Απρίλιο οι ελεύθεροι μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Αρχές Μαρτίου η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του αιγόκερου κάνουν σύνοδο στον οίκο του έρωτα και των παιδιών, τον οίκο του σεξ , της απόλαυσης και της διασκέδασης.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ξεκίνημα της χρονιάς δημιουργεί προβλήματα στα ερωτικά σας , αναθεωρείτε πολλά πράγματα αι νιώθετε ένα βάρος, νιώθετε ότι σπαταλάτε εκεί υπερβολική ενέργεια. Η Αφροδίτη είναι πολύ σημαντική για εσάς καθώς είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η πολύ σημαντική συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη πρώτα στα μέσα Φεβρουαρίου και στη συνέχεια ξανά αρχές Μαρτίου σας ωθεί να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 22 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας σας όμορφους και γοητευτικούς και βοηθώντας σας να δεσμευτείτε σε κάτι πολύ πολύ όμορφο και απολαυστικό.

Σκορπιός

Καθώς οι δεσμοί του πεπρωμένου ή αλλιώς οι δεσμοί τις σελήνης επηρεάζουν το ζώδιο σας όλη τη χρονιά μαζί με τις εκλείψεις του 2022 , ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τις παλιές σας πεποιθήσεις και απόψεις για τον έρωτα και τη ζωή γενικότερα. Οι εκλείψεις του 2022 σηματοδοτούν μεγάλες αλλαγές σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Σημαντική όψη της χρονιάς το εξάγωνο Δία / Ουρανού τον Φεβρουάριο . Είναι μια πολύ σημαντική εποχή που κάτι διαφορετικό θα έρθει στη ζωή σας.

Τοξότης

Σχεδόν όλη τη χρονιά ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Δίας θα είναι σε μια παρά πολύ καλή θέση πλανητικά αλλά και στο ωροσκόπιο σας καθώς θα μετακινείτε από το τέταρτο στο πέμπτο σπίτι του ωροσκόπιου σας . Νομίζω μάλλον έχει έρθει η χρονιά για να σοβαρευτείτε τοξοτάκια, να κάνετε μια σοβαρή σχέση? Να βρείτε το άλλο σας μισό? Να κάνετε παιδιά? Μήπως είναι η χρονιά που θα ερωτευτείτε παράφορα? Κάτι θα αλλάξει και θα αλλάξει για προς το καλό ή μάλλον το καλύτερο! Προετοιμαστείτε κατάλληλα.  

Αιγόκερος

Η χρονιά τελειώνει με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας να ενεργοποιεί άλλη μια φορά τον πλανήτη των εμμονών και του πάθους καθώς και της αυτοκαταστροφής τον Πλούτωνα. Όλη η χρονιά που πέρασε καθώς και εκείνη που θα έρθει έχει ως στόχο την μεταμόρφωση σας. Πλέον ψάχνεται το βάθος στις σχέσεις σας και οι εκλείψεις στον άξονα του έρωτα και των ονείρων σας δείχνουν έντονα αυτό το στοιχείο. Είναι ένας σημαντικός χρόνος που θα αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον έρωτα. Από τις 28 Μάιου ως τις 22 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρίσκετε στον τομέα των ερωτικών σας. Χρησιμοποιήστε τη σωστά και δεν θα χάσετε!

Υδροχόος

 Η αλήθεια είναι ότι έχετε ταλαιπωρηθεί όλο το 2021 με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και τον ουρανό κυβερνήτη του ζωδίου σας σε μία όχι και τόσο ευνοϊκή θέση στο ζώδιο του ταύρου. Η χρονιά θα συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς. Από την μια ο φόβος της δέσμευσης από την άλλη ο φόβος της μοναξιάς και του να πληγωθείτε θα σας βασανίζει στις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτή η έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία αλλά από την άλλη η έντονη ανάγκη για μια σοβαρή σχέση θα σας τσακίζει το ηθικό και το νευρικό σύστημα. Στις 6 Μαρτίου η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο σας υπόσχετε καλύτερες μέρες στα ερωτικά σας και στα συναισθηματικά σας, ενώ η Αφροδίτη θεά του έρωτα της χαράς και της απόλαυσής  θα σας επισκεφθεί ξανά από άλλο ζώδιο αυτή τη φορά τον Οκτώβριο δίνοντας σας το περιθώριο για κάτι νέο στη ζωή σας.

Ιχθύς

Είσαστε αποδειγμένα πλέον ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού και αυτή είναι η χρονιά σας . Το Μάρτιο του 2022 ο Δίας παραδοσιακός κυβερνήτης σας μπαίνει στο ζώδιο σας και συναντά μετά από λίγο τον άλλο σας κυβερνήτη τον Ποσειδώνα. Είναι μια πολύ τυχερή χρονιά για εσάς. Είναι μια χρονιά που μπορούν να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας όσο τρελά και αν είναι. Μια χρονιά που θα αγαπήσετε και Θα σας αγαπήσουν πολύ. Μια χρονιά που θα έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε το αριστούργημα σας είτε στα επαγγελματικά , είτε στα ερωτικά , στο γάμο σας και στις συνεργασίες σας. Βάζετε τα θεμέλια για μια καινούρια ζωή.

Αρέσει σε %d bloggers: