ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ποιοι θα Έχουν Εξελίξεις τον Ιανουάριο του 2022. Δείτε Πώς:

Ποιοι θα Έχουν Εξελίξεις τον Ιανουάριο του 2022. Δείτε Πώς:

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Ο Ιανουάριος, πέρα από πρώτος μήνας του έτους, αναμένεται να παρουσιάσει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους, όντας πολλά υποσχόμενος, εκ των οποίων το καλύτερο είναι η οριστική απομάκρυνση του Κρόνου από τον Ουρανό για πολύ καιρό, οι οποίοι συναντήθηκαν ως και το Δεκέμβρη του 2022 με τετράγωνο, που θεωρείται από τις σκληρότερες όψεις, αστρολογικά, φέρνοντας σοβαρές ανατροπές κυρίως στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. Ο Δίας, θα βρίσκεται ήδη από το Δεκέμβρη στους Ιχθείς, θέση που αγαπάει, καλυτερεύοντας τον τρόπο που σκεφτόμαστε και συνάμα νιώθουμε περισσότερη ευγνωμοσύνη για πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα. Προφανώς και αυτό τον μήνα κάποια ζώδια, μοίρες και δεκαήμερα θα έχουν μεγαλύτερες πλανητικές επιρροές από άλλα.

Ξεκινώντας ημερομηνιακά, έχουμε τα παρακάτω φαινόμενα με τα αντίστοιχα αποτελέσματα:

1/1: Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Θα φέρει ευκαιρίες και θετικές ανατροπές σε πολλά πεδία για τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) και τους Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών του Α’ δεκαημέρου και των πρώτων του Β’, συγκεκριμένα για μοίρες 9ο -11ο.

2/1: Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο, επισκέπτεται τον Υδροχόο, άρα περιμένουμε ένα κλίμα πιο συμπονετικό, εξωστρεφές, με όχι τόση σκληρότητα κι επικέντρωση στα επαγγελματικά μας. Είναι μία θέση που πολλοί παραδοσιακοί αστρολόγοι τη θεωρούν ως την έξαρση του πλανήτη, άρα οι ποιότητές του πρόκειται να εκφραστούν με μεγαλύτερη ισχύ. Αύξηση της εξωστρέφειας, αποτελεσματική επικοινωνία, περισσότερη οξυδέρκεια, καλύτερη διαχείριση των νέων πληροφοριών, ανεξαρτησία, ασφαλέστερες μετακινήσεις, ειλικρίνεια και πιθανόν νέα συμβόλαια με διάρκεια. Μαζί, συμβαίνει και η Νέα Σελήνη στο Β’ δεκαήμερο του Αιγόκερω, φέρνοντας νέες ευκαιρίες και ξεκινήματα για 10ο -14ο των παρορμητικών.

3/1: Ο Ερμής σε τρίγωνο και ο Δίας σε τετράγωνο με το Βόρειο Δεσμό ταυτόχρονα αυξάνουν την αισιοδοξία μας, φέρνουν θετικές εξελίξεις. Πολλά χαρμόσυνα νέα ή και νέα ξεκινήματα θα έχουν τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) των πρώτων ημερών 0ο – 2ο.

5/1: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ευνοούνται οι γνωριμίες και οι καλλιτεχνικές ενέργειες. Θεωρείται όψη που ευνοεί την αγάπη, τον έρωτα, την ίαση, την εξιδανίκευση, τη δημιουργικότητα και επηρεάζει το Β’ και Γ’ δεκαήμερο Καρκίνου, Αιγόκερω, Ιχθύ, Παρθένου, μεταξύ 19ο -21ο. Αν ανήκετε σε αυτές τις ομάδες και μοίρες, είναι έχετε την ευκαιρία για δημιουργικά ή ερωτικά ξεκινήματα ή αναζωπύρωση της επαγγελματικής, οικογενειακής ή προσωπικής ζωής. Συγκρατήστε επίσης πως η Αφροδίτη θα είναι ακόμη ανάδρομη και μπορεί να σας επανασυνδέσει με ανθρώπους από το παρελθόν.

9/1: Ο Ήλιος συνοδεύει την Αφροδίτη κι επηρεάζει τις 17ο -19ο των ζωδίων της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και των Καρκίνων, δηλαδή τέλη δευτέρου δεκαημέρου. Θα τονώσετε την εμφάνισής σας (λόγω αναδρομής συνιστάται η επιστροφή σε κάποιο παλαιότερο λουκ που είχατε), μπορεί να βρείτε κοσμήματα που δε θυμόσασταν που είχατε αφήσει, ενώ θα έχετε και εξελίξεις σε αισθηματικά κι επαγγελματικά.

11/1: Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα για τα ζώδια της γης μεταξύ 19ο -21ο. Είναι όψη έμπνευσης, ίασης, χαλάρωσης και θα βρείτε απλές λύσεις για την επίλυση τυχών προβλημάτων που αντιμετωπίζατε καιρό. Ταυτόχρονα ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, αυξάνοντας τις πιθανότητες μετάδοσης σεξουαλικών νοσημάτων ή άλλων λοιμώξεων, καθώς και κακής διάθεσης για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Η θετική έκφανση της όψης είναι η κινητοποίηση να επιλύσουν προβλήματα και να βρουν δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

14/1: Ο Ερμής αναδρομεί. Τα ζώδια του αέρα έχουν επανασυνδέσεις, επιστρέφουν σε παλιές δουλειές ή κάποια συμβόλαια που ήταν υπό συζήτηση μπορούν πλέον να ολοκληρωθούν. Σε γενικό επίπεδο, υπάρχουν ασυνεννοησίες, ενώ η πολιτική κορρεκτίλα που συχνά επικρατεί, μπορεί να μεγεθυνθεί. Προσοχή σε τι λέμε, γιατί προκαλούνται παρεξηγήσεις, αλλά και υπομονή με τα μέσα τεχνολογίας, γιατί πιθανόν να λειτουργούν πιο αργά (πχ να ‘κολλάνε’ οι υπολογιστές, να γίνεται πιο αργή η σύνδεση στο διαδίκτυο κλπ). Ο ανάδρομος Ερμής ευνοεί στην επανεύρεση χαμένων αντικειμένων.

16/1: Ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα με σύνοδο και φέρνει τεράστιες ευκαιρίες στους παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, όπως μαζί Παρθένοι και Ταύροι μεταξύ 24ο – 27ο, κυρίως στα επαγγελματικά σας με πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη.

18/1: Ο Ουρανός γυρνά ορθόδρομος (μετά από στασιμότητα). Θα επικρατήσει μία αίσθηση ελευθερίας για πολλούς και η κατάσταση θα αλλάξει σταδιακά. Θα νιώθουμε μεγαλύτερη σιγουριά να εκφραστούμε, ενώ δεν αποκλείεται πολλοί να ξοδέψουν χρήματα για αγορές αγαθών που δε χρειάζονται πραγματικά. Γενικότερα οι ρυθμοί της ζωής θα γίνουν ταχύτεροι και εκτιμώνται αρκετές εξελίξεις για όλους. Η φύση των εξελίξεων εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

19/1: Η Πανσέληνος στην Ελλάδα θα προκαλέσει αρκετά γεγονότα στους παρορμητικούς του Γ’ δεκαημέρου 25ο – 29ο. Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται πολύ κοντά στον Ήλιο ακόμη και αντιτίθεται της Σελήνης, συνεπώς αναμένονται ριζικές αλλαγές, όπως συγχρόνως και ψυχολογικές εξάρσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στο άρθρο της Πανσελήνου κοντά στην ημερομηνία αυτήν.

24/1: Ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιο της έξαρσής του, τον Αιγόκερω, αυξάνοντας τη λίμπιντό μας, το κουράγιο μας και δρούμε πιο στρατηγικά και με πειθαρχία για την επίτευξη των στόχων μας. Επηρεάζονται τα ζώδια της γης και οι Καρκίνοι και θα έχουν θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά κι ερωτικά.

23/1: Σύνοδος Ερμή-Ήλιου. Πολύ ευνοϊκή για τους σταθερούς των πρώτων ημερών μεταξύ 2ο – 4ο  και μάλιστα αμφότεροι σε τρίγωνο με τη Σελήνη. Επικρατεί πολύ καλή διάθεση, εξωστρέφεια και ευνοούνται οποιεσδήποτε δραστηριότητες συσχετίζονται με επικοινωνία, συμβόλαια, επανασυνδέσεις, διεύρυνση του μυαλού, αλλά και κύκλου γνωριμιών. Γίνεστε ιδιαίτερα ετυμόλογοι και διπλωματικοί.

26/1: Ο Ερμής ξαναπηγαίνει στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας τις τελευταίες ημέρες του Αιγόκερω, Καρκίνου, αλλά και Παρθένου και Ταύρου μεταξύ 24ο – 29ο. Αναθεωρείτε πράξεις του παρελθόντος, επανασυνδέεστε με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα και να προχωρήσετε επαγγελματικά, όμως πρέπει να προσέχετε τι λένε και πώς οδηγείτε.

29/1: Από τη σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα περιμένουμε πόλωση, ιδίως για τους παρορμητικούς του Γ’ δεκαημέρου (25ο -29ο) σε θέματα που αφορούν τον εαυτό τους, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά. Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα βοηθητική για όσους επιθυμούν να επιτύχουν επαγγελματικά και να βελτιώσουν την κοινωνική τους εικόνα. Επίσης, η Αφροδίτη ορθοδρομεί και αναμένονται θετικές εξελίξεις σταδιακά για όλους. Ευκαιρίες, νέοι έρωτες και βελτίωση των οικονομικών.

30/1: Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό που επηρεάζει 9ο – 11ο σταθερών. Ταραχές, ξαφνικές ανατροπές και σύγχυση. Το καλό είναι ότι αποχωρίζεστε συνήθειες και άτομα τα οποία δεν σας έκαναν να νιώθετε καλά ή περιόριζαν την ελευθερία σας.

Αρέσει σε %d bloggers: