ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουάριου 2022

Ο Μήνας Φεβρουάριος φέρνει αποκαλύψεις αλλά και σημαντικές αλλαγές μάθε τι θα γίνει στο ζώδιο σου ανα δεκαήμερο απο την Χριστίνα Στεργίου, Καλλιόπη Τσικνάκη, Βάλια Παγίδα και Άννα Τσοπαναρίδου.

Κριός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Δεν προβλέπονται ιδιαίτερα γεγονότα για εσάς, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αφού όπως φαίνεται λίγες είναι οι πλανητικές διελεύσεις που επηρεάζουν το δεκαήμερό σας. Μάλιστα οι γεννημένοι τις πρώτες –  πρώτες ημέρες, δηλαδή το λεγόμενο πρώτο πενθήμερο εκτιμάται πως θα χαλαρώσουν και ηρεμήσουν, χωρίς αναταραχές της καθημερινότητάς τους. Είναι ευκαιρία αυτό το διάστημα να οργανώσετε τα επόμενά σας βήματα. Σχετικά με το δεύτερο μισό του δεκαημέρου, προβλέπεται περαιτέρω κοινωνικοποίηση, επίλυση διαφορών ή παρεξηγήσεων, καθώς και πιθανή επούλωση παλαιότερων ψυχολογικών τραυμάτων. Διακατέχεστε από μία ιδιαίτερη ειλικρίνεια που αν διαχειριστείτε σοφά, θα βρείτε το δίκιο σας.

2ο Δεκαήμερο

Η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια του μήνα ολοένα και βελτιώνεται. Υπάρχουν πολύ θετικές όψεις που σας επηρεάζουν, όμως και κάποιες δύσκολες, οπότε θεωρείται ένα διάστημα με ανάμεικτα συναισθήματα. Κατά τις αρχές θα είστε πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα και θα τείνετε να μην προσέχετε τι λέτε στους άλλους, οπότε καλό είναι να μην μιλάτε απερίσκεπτά τις πρώτες 10 ημέρες του Φεβρουαρίου. Η ορθοδρομή του Ερμή σας βοηθά να επιλύσετε παρεξηγήσεις πάντως. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα εκτιμάται να έχετε ευκαιρίες στα αισθηματικά, όπως μία νέα γνωριμία ακόμη και από το εργασιακό σας περιβάλλον, ιδίως το δεύτερο μισό του δεκαημέρου. 24 του μηνός είναι μία από τις ιδανικότερες ημερομηνίες να κλείσετε μία συνεδρία με το γιατρό ή τον ψυχολόγο σας, γιατί η θετική όψη Άρη-Χείρωνα βοηθά στην επούλωση ψυχικών και σωματικών ζητημάτων.

3ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές κιόλας του μήνα έχετε έντονες σκέψεις για πράγματα που θέλετε να κάνετε ή ακόμη και ζητήματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Είστε πιο κοινωνικοί και οι άνθρωποι γύρω σας, σάς στέκονται. Η εξωστρέφειά σας κατά τα τέλη του μήνα αποφέρει καρπούς και σας φέρνει πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες με δυνατότητες εξέλιξης. Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη είναι από τις πιο παθιασμένες και συνδυάζουν τη δράση με την ευχαρίστηση, επομένως το τέλος του Φλεβάρη θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, γιατί θα επικεντρωθείτε σε δραστηριότητες που σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Όπως και στα αισθηματικά, έτσι και στα επαγγελματικά δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις αυτό το διάστημα, υπό την εξαίρεση αν αυτό αναιρείται από το προσωπικό σας γενέθλιο ωροσκόπιο. Το καλό με όσους είναι καλά με τα επαγγελματικά τους είναι ότι μπορούν να νιώσουν ασφάλεια, ενώ όσοι ψάχνουν για επαγγελματικές ευκαιρίες, είναι η καλύτερη στιγμή να φτιάξουν το δικό τους πλάνο ανάπτυξης για να εκμεταλλευτούν σωστά τις νέες ευκαιρίες. Οι Κριοί του Β’ πενθήμερου όντας πλέον πιο εξωστρεφείς και ικανοί να διαπραγματευτούν, μπορούν να διεκδικήσουν νέες ευκαιρίες ή να εξελιχθούν στην παρούσα εργασία τους, αποκτώντας νέα εφόδια. Συνιστάται μία μικρή προσοχή στον τρόπο που χαλάτε χρήματα.

2ο Δεκαήμερο

Είστε κι εσείς ιδιαίτερα κοινωνικοί, εξωστρεφείς και μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, ώστε να επωφεληθείτε στα επαγγελματικά. Η διάθεσή σας είναι καλή, φαίνεται να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και από τα μέσα του μήνα θα έχετε και οικονομική βοήθεια ή ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα και να ενδυναμώσετε την καριέρα σας. Προσέξτε για τυχόν ατυχήματα στον εργασιακό σας χώρο, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου.

3ο Δεκαήμερο

Τα μέσα του μήνα, μάλλον θα είναι ένα ήσυχο διάστημα. Ο Κρόνος βρίσκεται στον 11ο οίκο σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην προσωπική κι επαγγελματική σας εξέλιξη. Έχετε ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα και αυτό προκύπτει από την μεγάλη επιμονή σας ως προς την επαγγελματική σας επιτυχία. Κατά τα τέλη του μήνα, πάλι θα εμφανιστούν ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, είτε από προσωπική εργασία, είτε από τρίτους ή κάποιο παθητικό εισόδημα.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Α΄ δεκαήμερο/αισθηματικά

Οι πρώτες μέρες του μήνα ευνοούν τα αισθηματικά σας και σας γεμίζουν αισιοδοξία, ενώ ευκαιρίες θα έχετε για γάμο, παιδιά και οικογένεια. Να έχετε τις κεραίες σας «τεντωμένες» και να είστε ανοιχτοί σε συναισθήματα και στη διαίσθηση σας, αν τα συνδυάσετε με πρωτοβουλία και με θαρραλέα βήματα μπορείτε να πετύχετε πολλά αυτόν τον μήνα. Φροντίστε τον εαυτό σας, την υγεία σας και τους ανθρώπους της οικογένειας σας,  που πιθανά θα έχουν την ανάγκη σας. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και την πίστη σας σε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας.

Α΄ δεκαήμερο/επαγγελματικά

Οι ενέργειες του υδροχόου που σας επηρεάζουν αυτόν τον μήνα σε συνδυασμό με τους φιλικούς σε σας πλανήτες στον Αιγόκερο, σας δίνουν πολλές δυνατότητες για εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, μέσα από δικτύωση με τον κοινωνικό σας περίγυρο και με σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Θα έχετε εύνοια και στα οικονομικά αλλά χρειάζεται να τολμήσετε κάποιες αλλαγές για να δημιουργήσετε ευκαιρίες, ενώ η τεχνολογία και οτιδήποτε πρωτοποριακό θα δώσει μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας. Ευνοϊκή περίοδος ειδικά για όσους ασχολούνται με θεραπεία ή διδασκαλία.

Β΄ δεκαήμερο/αισθηματικά

Με το «καλημέρα», ο Φεβρουάριος έρχεται με  μια νέα σελήνη την 1η του μήνα, στη 12η μοίρα,  που σας ενεργοποιεί αλλά σας γεμίζει και με ευθύνες, ενώ θα εμφανιστούν και κάποια θέματα που πρέπει να «λύσετε» με τον σύντροφο σας. Ειδικά όσοι είστε στις αρχές του δεκαημέρου θα νιώσετε μια πίεση σε θέματα και οικογένειας και συναισθηματικά αλλά καθώς η Αφροδίτη θα διέρχεται σε τρίγωνο θα έχετε και μια βοήθεια για να ισορροπήσετε και να εναρμονίσετε καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν αλλά και τις νέες προκλήσεις που ίσως κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Ειδικά η 11η μοίρα θα έχει γεγονότα πολύ ευχάριστα ενώ όλο το δεκαήμερο θα νιώσει κάποια ζωογόνηση και ενεργοποίηση σε όλους τους τομείς.

Β΄ δεκαήμερο/επαγγελματικά

Οι πρώτες μοίρες του δεκαημέρου- αλλά και οι υπόλοιπες δεν θα μείνουν ανεπηρέαστες- θα δεχθούν τις ευλογίες μιας Αφροδίτης που ξαναβρίσκει τον καλό της εαυτό και ευνοεί τα οικονομικά. Ωστόσο έχουν να αντιμετωπίσουν και μια πολυαστρία στον υδροχόο, ένα ζώδιο που οι ενέργειες του δεν είναι πολύ αρμονικές με τον ήλιο σας ή τον ωροσκόπο σας στον Ταύρο.  Γενικά,  θα κληθείτε να εναρμονίσετε σχέσεις με προϊσταμένους και πρόσωπα εξουσίας και να ανοιχτείτε λιγάκι στο καινούργιο, ότι κι αν σημαίνει αυτό στον κλάδο όπου εργάζεστε. Αναζητήστε συμμάχους στον κοινωνικό σας περίγυρο και αναλάβετε ευθύνες μόνο αν σας εξελίσσουν. Θα έχετε ευκαιρίες για προαγωγή ή αναβάθμιση στη δουλειά σας.

Γ΄ δεκαήμερο/αισθηματικά

Διέρχεστε από μια περίοδο συναισθηματικών ανακατατάξεων και πιθανά να ονειρεύεστε πράγματα που δεν τολμήσατε ποτέ να ομολογήσετε στον εαυτό σας και αυτό άλλοτε σας γεμίζει με δύναμη, άλλοτε σας βυθίζει στα τάρταρα, πάντως σίγουρα ζείτε ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Οι προκλήσεις συνεχίζονται και αυτόν τον μήνα, έντονα γεγονότα πάντως θα έχουν οι τελευταίες μοίρες του δεκαημέρου, ίσως και μια ερωτική γνωριμία. Σε γενικές γραμμές πάντως οι υποχρεώσεις σας σας αποσπούν  από τον κοντινό σας περίγυρο και σας αδρανοποιούν συναισθηματικά.

Γ΄ δεκαήμερο/επαγγελματικά

Είναι μια συγκυρία που οι επαγγελματικές σας ευθύνες αυξάνονται, το κυνήγι πιο φιλόδοξων στόχων σας αποσπά από τα πράγματα της καθημερινότητας και ανοίγετε το γκάζι για να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε αρκετή εύνοια στα θέματα καριέρας, αν και σεις φανείτε πρόθυμοι να δαπανήσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας και του δυναμικού σας στο κυνήγι της επιτυχίας. Θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα αν επιδιώξετε τη συμπαράσταση από προϊσταμένους και συνεργάτες και αν εστιάσετε πιο πολύ σε όσα θέλετε να πετύχετε.

Δίδυμος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου θα περάσετε ένα σχετικά ήρεμο μήνα στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σας είχαν μείνει με τον ανάδρομο Ερμή. Τα εξάγωνα που δημιουργούνται με Άρη και Δία σας δίνουν την απαραίτητη δυναμική. Ο Δίας στους Ιχθύς για τη πρώτη βδομάδα του μήνα σας κάνει λίγο υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Δίας στους Ιχθείς στο φυσικό σας 10ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Άρη στις αρχές κιόλας του Φλεβάρη θα σας χαρίσουν ρομαντικές και άκρως αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σας.  Οι αδέσμευτοι δίδυμοι του Ά δεκαημέρου πρέπει να δείξουν λίγη προσοχή στις υπερβολές μόνο όσο αφορά τις νέες γνωριμίες για να μη θαμπωθείτε από κάτι που μπορεί να σκουριάσει στο μέλλον.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων αυτό το μήνα θα έχει μια πολύ βοηθητική όψη μεταξύ του Δία και του εξαγώνου με τον Ουρανό. Αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια κίνηση στα επαγγελματικά σας και να ανοιχτείτε τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Προσοχή μόνο στις υπερβολές.

 Αισθηματικά

2ο Δεκαήμερο

Ο μήνας για του Διδύμους του Β΄δεκαημερο περιλαμβάνει και Αφροδίτη σε ορθή πορεία και Άρη στο φυσικό σας 8ο οίκο. Είναι μια χαρά περίοδος για να την εκμεταλλευτείτε σωστά και να περάσετε όμορφες και έντονες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες για πικάντικες βραδιές αν το θέλετε με όποιον θέλετε αφού κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Για το Γ’ Δεκαήμερο εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η θολή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας λόγω του Ποσειδώνα στο γενέθλιο σας 10 οίκο. Από την άλλη μεριά ο μήνας θεωρείτε και αρκετά βοηθητικός καθώς ενδέχεται να έχετε μια πολύ καλή «έμπνευση» η κάποιο χόμπι και ενασχόληση και με την οικονομική βοήθεια τρίτων να καταφέρετε να έχετε κάποιες καλές οικονομικές απολαβές.

Αισθηματικά

Το Γ΄δεκαήμερο θα έχει έναν ήρεμο μήνα το Φεβρουάριο όσο αφορά τα αισθηματικά του. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον 8ο φυσικό τους οίκο θα μπορούν αν θέλουν να βάλουν κάτω το σύντροφό τους και να διορθώσουν τα όποια κακώς κείμενα υπήρχαν μεταξύ τους. Η Αφροδίτη και ο Άρης βοηθάνε επίσης για έντονες μοναδικές στιγμές ! Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, εκμεταλλευτείτε τη περίοδο αυτή για νέες γνωριμίες μέσα από φίλους ή την δουλειά σας.

Καρκίνος

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Εργάζεστε σκληρά μαζί με τους συνεταίρους ή τους συνεργάτες σας, κυρίως μέσω διαδικτύου ή με εξωτερικό. Ίσως κάνετε κάποιο μεταπτυχιακό που αφορά την εργασία σας και θα έχετε επιτυχία. Η ορθοδρόμηση του Ερμή διευκολύνει τις μετακινήσεις που είχατε αναβάλλει και η είσοδός του στον Υδροχόο από τις 14 Φεβρουαρίου, σας βοηθά να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας και να οργανώσετε ένα ταξίδι που είχατε στο μυαλό σας.

2ο Δεκαήμερο

Εργάζεστε με όλες τις δυνάμεις σας, προβάλλετε την εργασία σας με πρόγραμμα, στρατηγική και πειθαρχία. Έχετε έσοδα από αυτήν και αποδοχή από τους συνεργάτες σας. Τακτοποιείτε οικονομικές υποχρεώσεις με έξυπνο τρόπο, που θα αποφέρει τελικά τα καλύτερα αποτελέσματα.

3ο Δεκαήμερο

Η ορθοδρόμηση του Ερμή στο δεκαήμερό σας διευκολύνει την επικοινωνία με τον συνέταιρο ή τους συνεργάτες. Εκφράζετε τις δημιουργικές ιδέες σας, αφού είχατε την ευκαιρία να τις επανεπεξεργαστείτε καλύτερα. Ξεπερνάτε εμμονές και πείσματα και αφήνετε τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα και να επικοινωνήσετε στους άλλους τα όνειρά σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οικονομικά και ψυχικά ωφέλη.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Έχετε ωραίες στιγμές με τον σύντροφό σας στο σπίτι και διασκεδάζετε με φίλους. Αν είστε αδέσμευτοι, μιά γνωριμία μέσω διαδικτύου ή από απόσταση είναι πιθανή. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή και με την είσοδό του στον Υδροχόο, έχετε πολλές έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες και τις εκφράζετε με περισσότερη ευκολία. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό, για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

2ο Δεκαήμερο

Μιά γνωριμία σε ταξίδι ή μέσω φίλων θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα και θα τονωθεί η προσωπικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας. Θα εκδηλώσετε έντονα τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας και θα περάσετε ωραίες στιγμές μαζί. Μπορεί να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε και να μοιραστείτε τις υποχρεώσεις και τις δουλειές στο σπίτι. Καλείτε φίλους διασκεδάζετε και παίρνετε πολύ αγάπη.

3ο Δεκαήμερο

Εκφράζετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας και μπορεί να του φανερώσετε κάποια μυστικά που κρατούσατε για τον εαυτό σας. Όσοι δεν έχουν σχέση, θα γνωρίσουν ένα άτομο που θα αλλάξει τελείως τον τρόπο σκέψης τους. Μετακινήσεις και ταξίδια που έχετε ονειρευτεί, θα σας δώσουν υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σας. Για τους αδέσμευτους μιά γνωριμία σε ταξίδι ή από απόσταση θα είναι ονειρική.

Λέων

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Είναι αρκετός καιρός τώρα που ο Κρόνος και ο Ουρανός εγκατέλειψαν το δεκαήμερο αυτό και πλέον δεν έχετε τόσο σκληρά γεγονότα όσο στο παρελθόν. Κυρίως είναι περίοδος ηρεμίας όπου πολλοί μαζεύετε ‘τα σπασμένα’. Ο Φεβρουάριος θα σας επιτρέψει να ηρεμήσετε όπως το έχετε ανάγκη χωρίς σοβαρές εξελίξεις. Κατά τα τέλη του μήνα έχετε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να νιώσετε καλά, αμφότερα σωματικά και ψυχικά, αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε και να μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα προωθήσουν την προσωπική σας εξέλιξη.

2ο Δεκαήμερο

Δύσκολος αναμένεται αυτός ο μήνας για εσάς, κυρίως για το πρώτο του μισό. Η Νέα Σελήνη ξεκινά με δυσκολίες, εμπόδια, ανατροπές και πολλοί θα νιώσετε καταπιεσμένοι σε πολλούς τομείς.  Αυτό θα θέσει και την αυτοπεποίθησή σας σε κρίση. Κατά τα τέλη του μήνα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα για φιλικές γνωριμίες και θα νιώσετε καλά. Η θετική όψη Άρη-Χείρωνα ενδυναμώνει κατά κάποιον τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα. Η διάθεσή σας βελτιώνεται κατά τα τέλη του μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Σχετικά ήσυχος για εσάς θεωρείται αυτός ο μήνας, με εξαίρεση το δεύτερο μισό του, όπου εκεί ο Ήλιος συναντά τους Δεσμούς της Σελήνης με τετράγωνο και σας ωθεί προς μία σειρά συνειδητοποιήσεων. Από την μία, σας χαρίζεται η δυνατότητα διαφυγής σας από το ‘πεπρωμένο’, δηλαδή να αλλάξετε πράγματα στη ζωή σας, τα οποία έχετε υποστεί λόγω εξωτερικών παραγόντων. Από την άλλη, όχι μόνο σε συλλογικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πρόκειται να υπάρξουν προβλήματα/εντάσεις με διάφορα πρόσωπα εξουσίας. Αυτό δεν αφορά μόνο την πολιτική, αλλά και τη δομή της οικογένειάς σας, την κοινωνία που ζείτε και άλλες ομάδες ανθρώπων με τις οποίες συναναστρέφεστε.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Όπως στα αισθηματικά, έτσι και στα επαγγελματικά πρόκειται να μην έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις, εκτός κι αν αυτό ανατρέπεται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο (πχ θέση Σελήνης ή ωροσκόπου κ.λπ.). Μόνο κατά το δεύτερο μισό του μήνα οι γεννημένοι κατά τα τέλη του Α’ δεκαημέρου μπορεί να γνωρίσουν ανθρώπους που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν επαγγελματικά. Όσοι εργάζονται στον τομέα ψυχολογίας, ιατρικής ή άλλων παραϊατρικών επαγγελμάτων, αναμένεται να έχουν αρκετές ευκαιρίες καριέρας εκείνο το διάστημα.

2ο Δεκαήμερο

Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί εκτιμάται πως θα αντιμετωπίσετε ανατροπές και δυσκολίες. Καλό θα είναι να κινείστε πολύ προσεκτικά και ψύχραιμα,  ώστε να αντιμετωπίσετε επιτυχώς οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί στο δρόμο σας. Όλος ο μήνας κρύβει ‘εκπλήξεις’ κι εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσέξετε την υγεία σας, γιατί η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου μπορεί να σας προκαλέσει υπερκόπωση. Μην απογοητεύεστε, τα πράγματα σε βάθος χρόνου να καλυτερέψουν και θα ανταμειφθείτε για τον κόπο που καταβάλλετε και αυτή τη στιγμή νομίζετε ότι είναι μάταιος.

3ο Δεκαήμερο

Νέες προοπτικές για να δημιουργήσετε και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν στον εργασιακό σας χώρο. Γενικά θεωρείται ένας πολύ καλός μήνας για εσάς και μάλιστα πολλοί θα έχετε νέες ευκαιρίες κατά τα τέλη του μήνα και στα θέματα καριέρας, αλλά και σε ζητήματα οικονομικών εκτός εργασίας.

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Α΄ δεκαήμερο/αισθηματικά

Σας δίνονται πολλές δυνατότητες για μια νέα σχέση, ακόμη και για οικογένεια, -όσοι είστε αδέσμευτοι- και ίσως ήδη ο Δίας στον 7ο ηλιακό σας οίκο σας έχει φέρει κάποιο άτομο ή και κάποια άτομα στη ζωή σας και το μόνο που μένει να αποφασίσετε είναι πόσο χρόνο από την καθημερινότητα σας θα τους αφιερώσετε. O Άρης ζωογονεί το ερωτικό σας αίσθημα αλλά καθώς είναι εκτός ορίων προσέξτε τυχόν υπερβολές. Δείξτε προσοχή και στην υγεία σας και φροντίστε άτομα που τυχόν έχουν ανάγκη την βοήθεια σας.

Α΄ δεκαήμερο/επαγγελματικά

Είναι μια δημιουργική περίοδος για σας και χρειάζεται να δώσετε προσοχή στο σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας βημάτων και να βελτιώσετε τις ικανότητες σας. Πιθανά να προκύψουν ευκαιρίες στον τομέα που απολαμβάνετε πιο πολύ να εργάζεστε και ίσως έχετε απολαβές από τα χόμπι σας. Θα είναι πάντως ένας απαιτητικός μήνας σε επίπεδο υποχρεώσεων, ειδικά αν ασχολείστε με ιατρικά επαγγέλματα. Θα υπάρξουν δυνατότητες για νέες συνεργασίες και γνωριμίες με άτομα υπεύθυνα που θα σας βοηθήσουν στην εργασία σας.

Β΄ δεκαήμερο/αισθηματικά

Γνωριμίες στο χώρο εργασίας είναι πιθανό να προκύψουν για σας αυτόν τον μήνα, θα είναι ωστόσο αμφίβολο αν θα έχουν διάρκεια λόγω εμποδίων επαγγελματικών ή άλλων. Αλλά και εκτός εργασίας ο μήνας θα ευνοήσει νέες γνωριμίες και ερωτικές επαφές. Δώστε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας, στην καλή διατροφή και στην άσκηση. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να μάθετε νέα πράγματα ή να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι θα έχουν πιο πολύ την ανάγκη σας αυτόν τον μήνα.

Β΄ δεκαήμερο/επαγγελματικά

Νέες ευθύνες σας φέρνει αυτός ο μήνας και πιο βαριά καθήκοντα που θα σας πιέσουν και ίσως αναγκαστείτε να το πάρετε απόφαση και να απαλλαγείτε από κάποια καθήκοντα ή από μια δεύτερη εργασία που σας απορροφά πολύ χρόνο. Εστιάστε σε αυτά που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση, αλλιώς τα εργασιακά σας κινδυνεύουν να βυθιστούν στην πλήξη και στη ρουτίνα. Νέες δεξιότητες, εξειδικευμένα σεμινάρια που θα τα χρησιμοποιήσετε στην εργασία σας, εξειδικευμένες θεματικές ομάδες, προσανατολισμένα στη διεύρυνση των μαθησιακών σας δεξιοτήτων, είναι μια καλή ενασχόληση στο πλαίσιο αυτού του μήνα.

Γ΄ δεκαήμερο/αισθηματικά

Και το δικό σας δεκαήμερο θα έχει αισθηματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να «κυνηγήσετε» λίγο αν θέλετε να στεριώσουν και να δείξετε πρακτικό πνεύμα, που άλλωστε σας χαρακτηρίζει. Νεότερα άτομα θα εμφανιστούν και θα διεκδικήσουν την προσοχή σας και γενικότερα ένας αέρας ανανέωσης και διάθεσης για χαρά θα σας παρασύρει λίγο αυτόν το μήνα. Κάποιοι θα νιώσετε μια τάση για αυτονόμηση και ανεξαρτησία, την οποία καλό είναι να διοχετεύσετε σε θετικούς διαύλους και με εποικοδομητικό τρόπο, αλλιώς μπορεί να σας οδηγήσει σε πιο «σκοτεινές» και κρυφές σφαίρες. Και σεις δώστε προσοχή σε θέματα υγείας, δική σας και των γύρω σας.

Γ’ δεκαήμερο/επαγγελματικά

Είναι απλά μια περίοδος σκληρής εργασίας, που πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα, θα ανταμειφθείτε ωστόσο με κάποιο καλύτερο πόστο και με πιο παραγωγικά και ευχάριστα καθήκοντα. Οι προκλήσεις των καιρών σας θέλουν πιο προσανατολισμένους στο μέλλον και αυτός ο μήνας με την έντονη υδροχοϊκή επιρροή θα σας φέρει προκλήσεις ώστε να γίνετε πιο μοντέρνοι, πιο τεχνοκράτες και πιο πολυμήχανοι, με τη θετική έννοια. Επίσης θα έχετε νέες γνωριμίες στο χώρο εργασίας σας ή θα προσελκύσετε άτομα κύρους που θα σας αλλάξουν τη ρουτίνα σας και τον τρόπο της εργασίας σας.

Ζυγός

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ένας μήνας με ευκαιρίες για εξέλιξη ο μήνας Φεβρουάριος για τους Ζυγούς, μιας και υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας με μια βοήθεια μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως να υπάρχουν κάποιες τριβές, ενδεχομένως από το σπίτι σας ή από κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη δουλειά, ειδικά τη πρώτη βδομάδα του μήνα, καθώς ο Άρης στο Αιγόκερω θα είναι στο δικό σας δεκαήμερο, αλλά αυτές οι τριβές θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν σε ένα θέμα καθημερινότητας.

Αισθηματικά

Mε μικροεντάσεις ξεκινά ο μήνας για τους Ζυγούς του Ά δεκαημέρου, καθώς ο Άρης στο φυσικό σας 4ο οίκο θα ανάψει τα αίματα για τα καλά! Συνεπώς οι δεσμευμένοι προσοχή πολύ στις παρεξηγήσεις με το σύντροφο. Από τα μισά του μήνα και μετά που επιρροή θα έχει περάσει θα μπορείτε και να απολαύσετε ήρεμες και όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο θα απασχοληθεί πέρα από τα τρέχοντα οικονομικά του θέματα θα πρέπει να κοιτάξει και πως ακριβώς θα διαχειριστεί καλύτερα θέματα με έξοδα που θα προκύψουν από τρίτους. Ενδέχεται ένα θέμα γραφειοκρατικό ή κάποιο άλλο έκτακτο περιστατικό να σας βγάλει εκτός budget. Προσοχή χρειάζεται σε όσους έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις ή δουλεύουν σε οικογενειακές επιχειρήσεις καθώς η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι στον Αιγόκερω και θα φέρει στην επιφάνεια διάφορα οικονομικά θέματα τα οποία δεν είχαν διευθετηθεί σωστά το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα επιζητήσουν την άμεση προσοχή σας. Επιπλέον, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εκνευρισμό και εντάσεις οπότε προσοχή πως χειρίζεστε το λόγο σας και μη μεταφέρετε τα νεύρα σας από το σπίτι στο γραφείο και τούμπαλιν.

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαήμερο του Ζυγού, θα περάσει ένα ταραχώδη Φεβρουάριο και θα πρέπει όσοι είναι σε σχέση να επικεντρωθούν στο να δημιουργήσουν ωραίες στιγμές με το ταίρι τους. Ο Άρης σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα τεστάρουν τη σχέση σας για όσους είναι δεσμευμένοι ενώ οι αδέσμευτοι, ενδέχεται να περάσουν κάποιες φουρτούνες με μια νέα γνωριμία που ίσως αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους αν δεν καταφέρουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου με τη σειρά τους θα τους απασχολήσουν θέματα οικονομικών και τις σχετικής τους διαχείρισης. Με τη παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε ή εάν έχετε κάποια οικογενειακή επιχείρηση να μπορέσετε καλύτερα τους στόχους σας τους οικονομικούς. O ανάδρομος Ερμής στα πρώτα μισά του μήνα θα σας βοηθήσει αν θέλατε να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε τυχόν γραφειοκρατικές υποχρεώσεις.

Αισθηματικά

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου θα επικεντρωθούν στα θέματα τα οικογενειακά, ίσως ο γάμος σας να περνάει μια κρίση και τώρα με την Αφροδίτη τον Ερμή, τον Πλούτωνα αλλά και τον Άρη στον Αιγόκερω, σας δίνετε η δυνατότητα να βάλετε κάτω τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της σχέσης σας και να δείτε ήρεμα και χωρίς εντάσεις πως ακριβώς μπορείτε να λύσετε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσά σας. Το γεγονός ότι δεν είναι πλέον σε αναδρομή Αφροδίτη και Ερμής ίσως σας βοηθήσουν να ωριμάσετε και άλλο συναισθηματικά.

Σκορπιός

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Με την ορθοδρόμηση του Ερμή και την είσοδό του στον Υδροχόο, οι επικοινωνίες, οι μετακινήσεις για την εργασία σας και η τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων διευκολύνονται. Δημιουργικά σχέδια που υλοποιείται έχουν αποδοχή από τους συνεργάτες σας. Η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθείς και ο Δίας και ο Ποσειδώνας στον ίδιο ζώδιο, ευνοούν τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά προσόντα σας και φέρνουν επιτυχίες.

2ο Δεκαήμερο

Με τάξη, πειθαρχία, στρατηγική, υλοποιείτε τα δημιουργικά σχέδια που είχατε στο μυαλό σας με τους συνεργάτες σας και βλέπετε έσοδα να μπαίνουν στο ταμείο σας. Εργάζεστε με πάθος, αλλά αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Ευνοούνται οι μετακινήσεις για την προβολή της δουλειάς σας, αλλά με προσοχή και σύνεση για αποφυγή ατυχημάτων.

3ο Δεκαήμερο

Με την ορθοδρόμηση του Ερμή στο δεκαήμερό σας, επικοινωνίες, μετακινήσεις, συμβόλαια, προχωρούν πιό γρήγορα. Με την είσοδό του στον Υδροχόο, νέες ιδέες και σχέδια για την εργασία σας έρχονται στο προσκήνιο. Πιθανή μετακόμιση του χώρου εργασίας και αλλαγή στον τρόπο σκέψης, ίσως και κάποια κρυφά σχέδια που βγάζετε στην επιφάνεια να αποδειχτούν προσοδοφόρα. Πάθος, δημιουργικότητα, καλλιτεχνία, αποδίδουν καρπούς.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος και Ουρανός έχουν φύγει από το δεκαήμερό σας και είστε ελεύθεροι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας και να τα απολαύσετε. Έφυγαν οι πιέσεις, οι περιορισμοί και οι ξαφνικές δυσκολίες. Βλέπετε φίλους, διασκεδάζετε, ερωτεύεστε οι αδέσμευτοι και επανέρχεται το πάθος και το όνειρο στην ζωή σας.

2ο Δεκαήμερο

Εκφράστε τα συναισθήματα και την σεξουαλικότητά σας, με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, όπως επιβάλλει ο Κρόνος. Κρυφές σχέσεις θα αποκαλυφθούν και θα φέρουν ξαφνικά προβλήματα. Φερθείτε συνετά και θα περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε νέες παθιασμένες γνωριμίες. Να είστε ειλικρινείς και θα ζήσετε το όνειρό σας.

3ο Δεκαήμερο

Εκφράζετε τα συναισθήματά σας και βρίσκετε ανταπόκριση από τον σύντροφό σας. Μην αγχώνεστε με αμφιβολίες και σκέψεις που τριγυρίζουν στο μυαλό σας. Οι αδέσμευτοι έχετε γνωριμίες με άτομα που ήταν απωθημένο σας. Περνάτε ερωτικά με τον σύντροφο, προσοχή μόνο στις απάτες, αυταπάτες και εξαπατήσεις από τους άλλους ή από εσάς. Συγκρατείστε το ταπεραμέντο σας σε λογικά πλαίσια.

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Είναι ένα διάστημα ηρεμίας χωρίς πολύ μεγάλες ανατροπές για όσους γεννήθηκαν το πρώτο μισό του δεκαημέρου. Εκμεταλλευτείτε το για να ξεκουραστείτε. Δεν προβλέπονται γεγονότα στα αισθηματικά για τους Τοξότες όλου του 1ου δεκαημέρου, όμως γενικά η διάθεσή σας είναι καλή.

2ο Δεκαήμερο

Η αυτοπεποίθησή σας είναι σε καλή κατάσταση. Είστε κοινωνικοί κι επικοινωνιακοί, αλλά μάλλον κάποιες ευθύνες από τη δουλειά σας αγχώνουν και όλο αυτό το μεταφέρετε στην προσωπική σας ζωή. Συνεπώς, καλά θα κάνετε να συζητήσετε ήπια και με ειλικρίνεια για το τι συμβαίνει με τους δικούς σας ανθρώπους,  γιατί εκείνοι είναι που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Δεν προβλέπονται σημαντικές αρνητικές ανατροπές, ενώ μάλιστα πολλοί πέρα από τα ταξίδια, θα κάνετε και κάποιες value for money αγορές ή θα πουλήσετε κάτι που θα σας αποφέρει χρήματα.

3ο Δεκαήμερο

Κι εσείς είστε από τα ζώδια που περνάνε αρκετά καλά τον μήνα Φεβρουάριο. Γενικώς είστε εξωστρεφείς και περνάτε όμορφα με άλλους ανθρώπους. Θα σας κάνει καλό η συμμετοχή σε ομάδες ή συλλόγους όπου θα μπορείτε να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και να ενδυναμώσετε τις γνώσεις σας. Η διάθεσή σας είναι καλή.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Κυρίως όσοι γεννήθηκαν κατά το δεύτερο μισό του δεκαημέρου πρόκειται να έχουν ευκαιρίες να βγάλουν χρήματα, είτε από υπαλληλική δουλειά, είτε από επενδυτικές ενέργειες, όμως και πάλι, αποφύγετε να κάνετε απερίσκεπτες ενέργειες και να επενδύσετε μεγάλα ποσά χρημάτων, γιατί η οικονομική κατάσταση γενικώς είναι τόσο δύσκολη, που αναμένεται πτώση. Οι του πρώτου δεκαημέρου θα είναι πιο χαλαροί και ήρεμοι.

2ο Δεκαήμερο

Στα εργασιακά έχετε θετικές εξελίξεις, με νέες οικονομικές ευκαιρίες, επαγγελματικές μετακινήσεις/ταξίδια, νέες προοπτικές, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τυχόν εντάσεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον που μπορεί να απειλήσουν την κοινωνική σας εικόνα, έστω και παροδικά. Είναι ένας καλός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, ενώ οι άνθρωποι που γνωρίζετε μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην περαιτέρω εξέλιξή σας.

3ο Δεκαήμερο

Έχετε πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά, τα οποία φαίνεται να σας απασχολούν αρκετά αυτόν τον καιρό. Πέρα από επαγγελματικές ευκαιρίες, παρατηρείται γενικότερη τύχη, επομένως αν θέλατε να πουλήσετε κάτι, είναι καλή στιγμή να το κάνετε τώρα σε μία καλή τιμή. Μαζί, όσοι θέλετε να κάνετε μία αγορά, αν κάνετε σωστή έρευνα, θα  μπορέσετε να βρείτε καλές ευκαιρίες/προσφορές. Είστε από τους πλέον ευνοημένους.

Αιγόκερος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

Α΄ δεκαήμερο/αισθηματικά

Εστιάζετε πιο πολύ στην προσωπική σας προβολή και στην ανάδειξη της προσωπικής σας αξίας αυτόν τον μήνα και ίσως αυτό να είναι και η καλύτερη επένδυση σας, συναισθηματικά και οικονομικά. Προβάλλετε τον εαυτό σας, χωρίς τη γνωστή σας αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια γιατί θα έχετε ευκαιρίες να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Κάποια οικογενειακά θέματα ίσως να ανακόψουν αυτήν την διάθεση για εξωστρέφεια, δώστε τους την προσοχή σας και την φροντίδα σας όπου χρειάζεται, ωστόσο μην επιτρέψετε σε παλιές καταστάσεις να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Α΄ δεκαήμερο/επαγγελματικά

Είναι μια εποχή που θα πρέπει να κινήσετε την «αύρα» σας ώστε να έχετε οικονομικά οφέλη βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, να επιβάλλετε κάποιους δικούς σας κανόνες και να δραστηριοποιηθείτε ώστε να αναδείξετε τα προσόντα σας. Οι δυσκολίες δε θα λείψουν, ωστόσο, πολλά θα κριθούν από τις δικές σας ενέργειες και όχι από την τύχη ή από τ΄ άστρα. Δεν είναι ευνοϊκό διάστημα για επενδύσεις και αν θέλετε να προχωρήσετε σε κάποιου είδους σημαντική συναλλαγή καλό είναι να περιμένετε και να ενημερωθείτε πρώτα πολύ καλά. Ευνοούνται εργασίες στο διαδίκτυο και θέματα μετεκπαίδευσης και εκπαίδευσης.

Β΄ δεκαήμερο/ αισθηματικά

Εσάς αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν πιο πολύ τα οικονομικά σας παρά τα αισθηματικά σας, ωστόσο, οι καταστάσεις, που πιθανά θα είναι πιεστικές αυτόν τον μήνα, θα σας στρέψουν στο να επανεκτιμήσετε την προσωπική σας αξία και να συλλογιστείτε και για τον σύντροφο σας ή τα άτομα του στενού σας περίγυρου.  Πιο ευνοϊκά είναι τα πράγματα για όσους είναι στην 11η μοίρα, εκεί που ήδη η Αφροδίτη θα έχει εισέλθει στην ορθόδρομη πορεία της και θα βοηθήσει στο να «ισιώσουν» κάποια πράγματα που είχαν στραβώσει στον αισθηματικό τομέα αλλά και γενικότερα. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν για νέες γνωριμίες.

Β΄ δεκαήμερο/επαγγελματικά

Με μια νέα σελήνη στον οίκο των οικονομικών σας, και με τον Κρόνο να είναι χορηγός της σίγουρα θα έχετε κάποια δυστοκία αυτόν τον μήνα σε θέματα οικονομικά, επενδυτικά και επαγγελματικά. Είναι διάστημα για να μετριάσετε τα έξοδα σας και να δείτε πως θα γειώσετε τους πιο φιλόδοξους στόχους σας, ίσως και να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Έχετε πίστη ότι αυτό θα βγει σε καλό, γιατί συχνά ο Κρόνος ανταμείβει τους κόπους μας, όχι όμως πάντα (για να είμαστε ειλικρινείς κάποιες φορές απαιτεί πολύ σκληρές και ανώφελες θυσίες). Μέτρον άριστον λοιπόν, μένει σε σας να αποφασίσετε, ώστε να βγείτε ευνοημένοι από τις δυσκολίες.

Γ΄ δεκαήμερο/αισθηματικά

Μια μέτρια περίοδος για τα αισθηματικά σας, δεν αναμένονται πολλές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα για σας, το μόνο που μπορεί να σας αναστατώσει είναι κάποια θέματα από το παρελθόν, ή κάτι που δεν θα θέλατε να ξέρουν οι άλλοι και ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση. Η 26η-27η μοίρα ευνοούνται μεσοδιαστηματικά αλλά και λόγω Πλούτωνα με κάποιο νέο έρωτα ενώ κάποια συναισθηματική απογοήτευση θα έχουν όσοι βρίσκεται ο ωροσκόπος τους ή ο ήλιος τους στην 28η μοίρα. Κατά τα άλλα και σας η πολυαστρία στον 1ο ηλιακό σας οίκο θα σας εντείνει την ανάγκη να φανείτε και να ξεχωρίσετε.

Γ΄ δεκαήμερο/επαγγελματικά

Είναι μια καλή περίοδος να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να αναζητήσετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το εισόδημα σας και τα επαγγελματικά σας εφόδια. Η ανάγκη να συμμετέχετε πιο πολύ στα κοινωνικά δρώμενα της επιχείρησης ή του χώρου εργασίας ή σπουδών θα είναι έντονη και θα προωθήσει τους στόχους σας. Αναζητήστε ευκαιρίες μέσα από το διαδίκτυο και γίνετε πιο ανοιχτοί σε κοινωνικές επαφές. Η παλέτα των στόχων σας θα εμπλουτιστεί με νέα δεδομένα, καθώς η αναδρομή του Ερμή θα σαρώσει παλιές πεποιθήσεις και θα σας φέρει νέα ερεθίσματα για ανοίγματα και νέους προσανατολισμούς επαγγελματικά και γενικότερα. Πρώτα όμως επιτρέψτε στο παλιό να φύγει.

Υδροχόος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α΄δεκαημέρου ο Ερμής  ξαναμπαίνει στο δικό σας ζώδιο από τα μισά του Φλεβάρη και εφόσον έχει τελειώσει και την ανάδρομη πορεία του θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα τα θέλω σας.  Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι ότι ο Ερμής μέσα στο μήνα θα σχηματίσει όψη  τετραγώνου με τον Ουρανό στο Ταύρο, που αυτό ερμηνεύεται σαν λεκτικές μικροπαρεξηγήσεις. Ίσως να πρέπει να ακούσετε και τη γνώμη των άλλων με πιο ανοικτό μυαλό και να μη νομίζετε ότι όλοι προσπαθούν να σας επιβληθούν. Η όψη αφορά κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες ή άτομα που δουλεύουν από το σπίτι ή έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις.

Αισθηματικά

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α΄δεκαημέρου, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σας από τις 15/02, κάνοντας σας πιο επικοινωνιακούς και πιο αποτελεσματικούς στο φλερτ. Βέβαια θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις τελευταίες μέρες του μήνα στο τι λέτε και πως το λέτε γιατί ενδέχεται να μάθετε κάτι από το έτερον σας ήμισυ που θα σας εκπλήξει, καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στο Ταύρο. Για τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιον μέσα από κάποια εφαρμογή γνωριμιών ή να δεχτείτε ένα αίτημα φιλίας από εκεί που δεν το περιμένατε.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων θα έχει έναν ήρεμο μήνα όσο αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά του. Ο Κρόνος στο δικό σας δεκαήμερο, σας υποστηρίζει καλύτερα και μπορείτε με μια σχετική ευκολία να αυτοπροβληθείτε και να έρθετε πιο κοντά στα επαγγελματικά σας σχέδια.  Ο Ουρανός που και που σας δίνει κάποιες τσιγκλιές αλλά δεν είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δεχτείτε τα γεγονότα ως έχουν ώστε να μη βρεθείτε προ ξαφνικών οικονομικών θεμάτων που θα προέρχονται όμως από το σπίτι σας.

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων θα έχει έναν ήρεμο μήνα όσο αφορά τα ερωτικά του. Με τον Κρόνο στο δικό σας δεκαήμερο, όσοι είναι σε σχέση θα θελήσουν να τη καλλιεργήσουν και να βάλουν πιο γερά θεμέλια σε αυτήν, ενώ ενδέχεται πολλοί να θελήσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση, ή ακόμα και να πάτε σε ένα απλό βήμα όπως η συγκατοίκησή. Οι ελεύθεροι ψάχνετε κάτι σοβαρό και όχι εφήμερο αυτή τη περίοδο και ίσως τα καταφέρετε τώρα που έχουν τελειώσει και οι αναδρομές Αφροδίτης -Ερμή.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου θα περάσουν έναν ήρεμο Φεβρουάριο και θα μπορέσουν με σωστό προγραμματισμό να μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά σε αυτό που επιθυμούν όσο αφορά τους επαγγελματικούς τους στόχους. Οι Υδροχόοι που αναζητούν δουλειά από τα μισά του μήνα και μετά που θα έχει περάσει και η σκιά του ανάδρομου Ερμή θα μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους, να κλείσουν συνεργασίες  ή να υπογράψουν για κάτι σημαντικό.

Αισθηματικά

Υδροχόοι του Γ΄δεκαημέρου , εάν δεν είχατε κάποια επιστροφή-καταστροφή την περίοδο των ανάδρομων Αφροδίτης-Ερμή, θα συνεχίσετε να περνάτε μια ήρεμη φάση όπου μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας ή να βγείτε μπροστά με αυτοπεποίθηση για να έρθετε πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας οι αδέσμευτοι.

Ιχθείς

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Επανεξετάζετε τους στόχους σας μαζί με τους συνεργάτες σας και επικοινωνείτε με οργανώσεις και ομάδες για την προώθηση των σχεδίων σας. Έχετε δύναμη και επιρροή σε αυτές τις ομάδες και μπορείτε να πετύχετε πολλά. Στα μέσα του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, σας κάνει πιό σκεπτικούς και κρατάτε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας. Προσέχετε ανθρώπους που μπορεί να σας επιβουλεύονται και να σας κακολογούν.

2ο Δεκαήμερο

Έχετε την ευκαιρία για την πραγματοποίηση ενός οικονομικού στόχου. Προγραμματίζετε τις κινήσεις και την δράση σας. Ίσως λάβετε χρήματα από κάποιους συγγενείς ή καταφέρνετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις. Σας απασχολεί πολύ η καριέρα σας και κλείνεστε στον εαυτό σας και σκέφτεστε τα επόμενα βήματα. Προς το τέλος του μήνα ίσως δεχτείτε πισώπλατα χτυπήματα, αλλά έχετε την βοήθεια του Δία στα επαγγελματικά και στην καριέρα σας.

3ο Δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας σας θολώνει το μυαλό, γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή ίσως μάθετε διάφορα σχόλια-κουτσομπολιά που ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη σας. Έχετε την ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε, με τους συνεταίρους και συνεργάτες, τους ανθρώπους που συνεργάζεστε και επαγγελματικές ομάδες που ανήκετε. Προς το τέλος του μήνα θα δείτε κάποια όνειρά σας να πραγματοποιούνται και να αποφέρουν έσοδα.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Είστε πολύ κοινωνικοί, βλέπετε φίλους με τον σύντροφό σας, διασκεδάζετε με παρέες. Ίσως σχεδιάζετε για αργότερα, ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Συμμετέχετε στις παρέες και διασκεδάζετε, ίσως να αλλάξει η κοινωνική εικόνα σας με μιά απρόσμενη δέσμευση ή και γάμο. Από τις 14 Φεβρουαρίου με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο, μένετε περισσότερο στο σπίτι, με τον σύντροφό σας.

2ο Δεκαήμερο

Έρωτες, κοινωνικοποίηση, ξαφνικές γνωριμίες. Αισθάνεστε έναν περιορισμό, αλλά είναι μόνο στη σκέψη σας. Θα κάνετε ξαφνικές γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Ίσως και να κρατήσετε κρυφή μιά νέα γνωριμία ή να είναι ένα άτομο από απόσταση. Προσέχετε μόνο τις παράνομες  σχέσεις αν είστε σε γάμο ή σε μακροχρόνια σχέση.

3ο Δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας σας θολώνει το μυαλό, γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Θα έχετε επικοινωνία και επίσκεψη από φίλους ή σχέσεις από το παρελθόν. Μπορεί να αλλάξει τελείως η σχέση σας με αυτούς που θα επανεμφανιστούν και γιατί όχι να ξεκινήσει από την αρχή, σε νέες βάσεις. Θα κρατήσετε τις επαφές σας κρυφές, έως ότου δείτε πώς θα προχωρήσουν. Προσέξτε μόνο αν είστε σε γάμο ή σε μακροχρόνια σχέση, γιατί μπορεί να αποκαλυφθείτε.

.

Αρέσει σε %d bloggers: