ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εξάρτηση από τους άλλους: Πανσέληνος 16ης Φεβρουαρίου 2022

Εξάρτηση από τους άλλους: Πανσέληνος 16ης Φεβρουαρίου 2022

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Η Πανσέληνος της 16ης Φεβρουαρίου στην Ελλάδα φαίνεται πως έχει όλους τους πλανήτες μαζεμένους στο λεγόμενο ‘δυτικό’ ημισφαίριο του χάρτη, δηλαδή από τη δεξιά του μεριά, πλην της Σελήνης που βρίσκεται στον κρυφό 12ο οίκο. Κατά κάποιον τρόπο, επομένως, το γενικότερο κλίμα στη χώρα θα δημιουργεί μία εξάρτηση από τους άλλους με αντίκτυπο αρκετές δυσκολίες για τον ψυχικό μας κόσμο που πιθανόν να μας κάνουν να νιώθουμε απομονωμένοι. Θα επηρεάσει τους γεννημένους ή όσους έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο, Ερμή, Αφροδίτη ή Άρη μεταξύ 26ο -28ο των σταθερών, δηλαδή τρίτο δεκαήμερο Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων.

Η σύνοδος Αφροδίτης και Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό προμηνύουν πως αρκετοί θα ερωτευτούν, θα δημιουργήσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα σχέση και θα αυξηθεί η δημιουργικότητά τους, κυρίως τα δεύτερα δεκαήμερα Καρκίνου, Ταύρου, Σκορπιού, Παρθένου κι Αιγόκερω. Παρά, λοιπόν, κάποιων συγκεκριμένων δυσκολιών είναι μία σχετικά τυχερή Πανσέληνος, λαμβάνοντας υπόψιν πως το εξάγωνο Δία – Ουρανού θεωρείται από τις τυχερότερες όψεις σε έναν αστρολογικό χάρτη και αναμένονται θετικές ανατροπές για τα δεύτερα δεκαήμερα Παρθένου, Ιχθύ, Ταύρου και Σκορπιού. Προσοχή θα πρέπει να δώσουν όσοι υποφέρουν από ψυχοσωματικά προβλήματα, γιατί μπορεί να επιδεινωθούν αν δε φροντίσετε τη διάθεσή σας.

Για τα 12 ζώδια έχουμε ως εξής:

Κριός

1ο Δεκαήμερο

Είναι μία Πανσέληνος συνειδητοποιήσεων. Αναθεωρείται κάποια πράγματα του παρελθόντος, οι φίλοι και συγγενείς σας φαίνεται να είναι υποστηρικτικοί και η ψυχολογία σας είναι γενικότερα σε καλή κατάσταση. Δεν αναμένονται συνταρακτικά γεγονότα από την Πανσέληνο, πέρα από ένα διάστημα εσωτερικής σκέψης κι επαναξιολόγησης διαφόρων πραγμάτων.

2ο Δεκαήμερο

Ίσως να αντιμετωπίσατε πρόσφατα κάποια οικονομικά προβλήματα ή δεν κάνατε καλό προϋπολογισμό. Αυτή η Πανσέληνος είναι βοηθητική στο να βρείτε ευκαιρίες να φτιάξετε την κατάσταση για εσάς και γίνεστε πιο αισιόδοξοι. Ο Κρόνος πια βρίσκεται αρκετά μακριά από τον Ουρανό, οπότε οι αναποδιές σιγά-σιγά για εσάς έρχονται στο τέλος τους. Έχετε το νου σας για τυχόν νέες πηγές εσόδων.

3ο Δεκαήμερο

Είναι μία ερωτική και δημιουργική Πανσέληνος και για εσάς, αφού ‘ρίχνει φως’ στον 5ο οίκο σας. Βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά, κοινωνικοποιείστε και ταυτόχρονα σας ενδιαφέρει πολύ και ο τομέας των επαγγελματικών και της κοινωνικής σας εικόνας. Εξελίσσεστε όπως χρειάζεται για να επιτύχετε τους στόχους σας και ακόμη κι αν σας λείπουν τα εφόδια, θα βρείτε τρόπο να τα αποκτήσετε και να συνεχίσετε.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο

Ο Ουρανός έχει πλέον εγκαταλείψει για τα καλά το δεκαήμερό σας και πλέον παίρνετε πολύ σημαντική ανάσα. Σταματούν οι αναποδιές στη ζωή σας και πλέον σκέφτεστε τρόπους να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και να τα καταφέρετε στην καριέρα σας. Επιπλέον, ο Χείρωνας στον δικό σας 12ο οίκο είναι ιδανικός για να καλλιεργήσετε έναν καλύτερο τρόπο σκέψης μέσω της ψυχανάλυσης ή άλλων εναλλακτικών θεραπειών.

2ο Δεκαήμερο

Βιώνετε αρκετές ανατροπές στη ζωή σας και αυτό σας έχει αναστατώσει αρκετά. Το καλό είναι ότι ο Κρόνος δε σχηματίζει πλέον τετράγωνο με τον Ουρανό, άρα μεγάλο μέρος της πίεσης έχει αποχωρήσει οριστικά από τη ζωή σας. Η παρούσα Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει νέες γνωριμίες, καλά νέα, έρωτες, επαγγελματικές ευκαιρίες, δημιουργικότητα και τύχη. Το τι ακριβώς θα συμβεί με λεπτομέρειες, εξαρτάται και από το δικό σας γενέθλιο ωροσκόπιο.

3ο Δεκαήμερο

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο γενέθλιο 4ο οίκο σας, άρα το σπίτι, η οικογένεια, ακόμη και ζητήματα πατρίδας θα σας απασχολήσουν. Δεν αποκλείεται να μάθετε πράγματα που δε γνωρίζατε, αφού η φύση του φαινομένου είναι συχνά αποκαλυπτική. Επίσης, οι δεσμοί βρίσκονται στο δεκαήμερό σας, δείχνοντας πως αναμένονται ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα από εδώ και στο εξής.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο

Ο Ερμής, κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας είναι σε αρκετά καλή θέση και στον οίκο των σπουδών, των ταξιδιών και της φιλοσοφίας. Προφανώς και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον διάστημα για εσάς. Οι γεννημένοι κατά την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου δεν αποκλείεται να έχετε και επαγγελματικές ευκαιρίες.

2ο Δεκαήμερο

Κι εσείς έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες, κυρίως όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες 2 ημέρες του δεκαημέρου. Οι παρασκηνιακές συζητήσεις περί εργασίας δεν αποκλείονται ακόμη και με προτάσεις από το εξωτερικό. Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη συμβαίνει στον 8ο οίκο σας και παραμένετε πολύ ενεργοί σεξουαλικά, όμως θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ την υγεία σας. Αν διεκδικείτε χρήματα ή κληρονομιές, είναι η κατάλληλη περίοδος να τα διεκδικήσετε.

3ο Δεκαήμερο

Όσων το επάγγελμα είναι ‘Ποσειδώνιο’ δηλαδή συσχετίζεται με τη θάλασσα, την πνευματικότητα ή τη δημιουργικότητα, έχετε ένα καλό διάστημα στην καριέρα σας. Όσοι δεν ασχολείστε με αυτά τα πεδία, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επαγγελματικές επιλογές σας και τα συμβόλαια που υπογράφετε. Ξεκινά για εσάς μία πιο εσωτερική και πνευματική περίοδος σιγά-σιγά με τους Σεληνιακούς Δεσμούς στο 12ο οίκο σας.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο

Είναι διάστημα που στρέφεστε μέσα σας, αναλύετε τα συναισθήματά σας και παρελθοντικές εμπειρίες. Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε επιτυχώς κάποιους φόβους σας. Κατά τ’ άλλα μία νέα ασχολία ή επαγγελματική ευκαιρία από το εξωτερικό, κυρίως για τους γεννημένους την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου.

2ο Δεκαήμερο

Δεν θα βαρεθείτε αυτό το μήνα, γιατί σας φέρνει πολύ θετικές εξελίξεις στα οικονομικά κι ερωτικά η Πανσέληνος και μαζί έχετε τον Ουρανό στον 11ο σε θετική όψη με το Δία. Πολλή τύχη, θετικές ανατροπές, έρωτες που μπορούν να εξελιχθούν σε σχέση, αλλά μάλλον και εντάσεις εντός αυτής, χωρίς κάποιο σοβαρό αρνητικό αποτέλεσμα.

3ο Δεκαήμερο

Στο 2ο οίκο σας ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου και πιθανότατα να φέρει κάποιες κρίσεις επί της αυτοεκτίμησής σας ή κάποια θέματα να έρθουν στον προσκήνιο σχετικά με τα οικονομικά σας. Το θετικό είναι πως από εδώ και στο εξής για αρκετό χρονικό διάστημα αναμένεται να αυξηθεί η κοινωνικότητά σας και να γνωρίσετε νέους φίλους ώστε να νιώσετε πολύ καλύτερα.

Λέων

1ο Δεκαήμερο

Τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα εξαρτώνται ή επηρεάζονται από τρίτους. Μέσα από την απόκτηση νέας γνώσης και ταξιδιών μπορείτε να διευρύνετε το μυαλό σας, προκειμένου να ‘κατεβάσει’ καινούριες ιδέες και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Η παρούσα Πανσέληνος δεν εκτιμάται να είναι ιδιαίτερα δραματική πάντως.

2ο Δεκαήμερο

Η καθημερινότητά σας είναι βεβαρημένη, αλλά συγχρόνως βρίσκετε χρόνο να ασχοληθείτε και με χόμπι που σας γεμίζουν. Υπάρχουν ευκαιρίες εργασίας, αλλά γενικότερα νιώθετε πως οι άλλοι απαιτούν πάρα πολλά από εσάς, χωρίς απαραίτητα να εκτιμούν την προσπάθεια που καταβάλλετε για να τα επιτύχετε.

3ο Δεκαήμερο

Πρωταγωνιστές της Πανσελήνου αυτού του μήνα βρίσκεστε με πολυάριθμες συνειδητοποιήσεις για τον εαυτό σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πολύ πιθανόν να θέλετε να εκφράσετε τον εαυτό σας και αυτό θα συμβεί κατά τις ακόλουθες ημέρες, όταν ο Ερμής έρθει απέναντί σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα έχετε μία κλήση προς τις αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο

Είστε απορροφημένοι από την καθημερινότητά σας, διάφορες υποχρεώσεις σας κ.λπ και αυτό σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν αναμένονται ιδιαίτερα γεγονότα, με την εξαίρεση τους γεννημένους την τελευταία μέρα του δεκαημέρου, που αισθάνονται αρκετά καλύτερα και ευνοούνται από συνεργασίες ή σχέσεις.

2ο Δεκαήμερο

Αρκετά ερωτική περίοδος και για εσάς. Πέρα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αυξημένη λίμπιντο, δεν αποκλείεται να βρείτε τρόπους να βγάλετε χρήματα χρησιμοποιώντας κάποια από τα ταλέντα σας, ανεξαρτήτως από το αν εργάζεστε για κάποιον ή όχι. Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες επίσης υπάρχουν ‘στο τραπέζι’ και όσοι θέλετε να εργαστείτε στο εξωτερικό, είστε ευνοημένοι να ψάξετε για νέες ευκαιρίες.

3ο Δεκαήμερο

Ο Ποσειδώνας από ‘απέναντι’ συνεχίζει και σας πιέζει, άρα πρέπει να αξιολογείτε επαρκώς τις προθέσεις των άλλων και να μην αγνοήσετε σε καμία περίπτωση οτιδήποτε σας φαίνεται ύποπτο. Συνάμα, ο Πλούτωνας από τον 5ο οίκο μεγεθύνει τις εντάσεις στα ερωτικά σας ή αν είστε γονείς, με τα παιδιά σας. Καλό είναι να εξετάσετε το κατά πόσο εσείς φέρεστε κτητικά και αυταρχικά.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο

Απομένει ελάχιστος καιρός ακόμη που ο Χείρωνας θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το να ξεκινήσετε και κρατήσετε υγιείς τις σχέσεις σας με τους άλλους, είναι ακόμη καιρός να δουλέψετε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Πάντως ο Ερμής στον 5ο οίκο, σας φέρνει καλά νέα και γίνεστε πιο εξωστρεφείς.

2ο Δεκαήμερο

Παίρνετε στα σοβαρά τα ερωτικά σας και μπορείτε να γνωρίσετε και ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα νιώσετε καλά. Μάλιστα οι γνωριμίες αυτές μπορούν να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα υπάρχει και στα οικονομικά σας μία σχετική βοήθεια η οποία μπορεί να προέρχεται και από οικογενειακά σας πρόσωπα.

3ο Δεκαήμερο

Ευκαιρίες γνωριμιών, καλοπέρασης και κοινωνικοποίησης δείχνει η Πανσέληνος στον 11ο οίκο σας και είναι σχετικά θετική και πνευματώδης. Να προσέχετε την υγεία σας αυτό το διάστημα, αφού ο Ποσειδώνας θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη στον 6ο οίκο σας. Αν νιώθετε μεγαλύτερη ανάγκη για ξεκούραση, μην είστε αυστηροί από τον εαυτό σας και κοιμηθείτε λίγο παραπάνω.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο

Προτιμάτε να συζητάτε για ζητήματα που σας απασχολούν με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, γιατί νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Ως Πανσέληνος δε σηματοδοτεί ιδιαίτερα γεγονότα για εσάς, εκτός κι αν αυτό ανατρέπεται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του δεκαημέρου είναι αισθητά οι πιο τυχεροί του 1ου δεκαημέρου και μπορούν να έχουν και θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά.

2ο Δεκαήμερο

Το πρώτο πενθήμερο του δεκαημέρου μπορεί κι αυτό να έχει εξελίξεις στα αισθηματικά. Λίγη υπομονή να κάνετε, μόνο, γιατί ο Κρόνος εξακολουθεί και σας πιέζει με την μορφή οικογενειακών ή θεμάτων σπιτιού και σας φαίνεται πως όλοι έχουν γίνει ιδιαίτερα απαιτητικοί. Είναι καλή περίοδος για μετακομίσεις ή ενάρξεις νέων δραστηριοτήτων.

3ο Δεκαήμερο

Η Πανσέληνος αυτή στρέφει την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας κυρίως και νιώθετε ότι αξίζετε περισσότερα από όσα έχετε αυτή τη στιγμή. Συγχρόνως, αυτό μπορεί να φέρει και κάποιες εντάσεις με οικογενειακά σας πρόσωπα, καθώς και να θολώσει την κρίση σας σχετικά με τα ερωτικά σας. Πάντως είναι μία πολύ δημιουργική περίοδος.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα για εσάς ενώ από την μία δεν είναι δύσκολο και δε σηματοδοτούνται νέα γεγονότα από την Πανσέληνο του Φλεβάρη, όμως καλείστε να είστε ισορροπημένοι, κυρίως με τις ερωτικές επιλογές σας. Παρά το ήσυχο διάστημα, ο Ερμής από τον Υδροχόο σας ευνοεί να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει ή να πάτε κάποιο κοντινό, εγχώριο ταξίδι.

2ο Δεκαήμερο

Αρκετά καλό διάστημα για εσάς και ισορροπημένο, πέρα από κάποιες εναλλαγές που έχετε στην καθημερινότητά σας. Υπάρχει εύνοια και καλή διάθεση ήδη από το σπίτι, οικονομική βοήθεια, ενώ κι εσείς είστε πρόθυμοι να ενεργήσετε σωστά ώστε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Έχετε ευκαιρίες στα εργασιακά και τα αισθηματικά.

3ο Δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον 9ο οίκο βρίσκεται για εσάς και έρχονται στο προσκήνιο θέματα σπουδών, εξωτερικού, ακόμη και της ίδιας της κοσμοθεωρίας σας. Είναι σχετικά καλό διάστημα, όμως καλό είναι να προσέξετε τυχόν βεβιασμένες ή κακώς αξιολογημένες κινήσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Αν χρειάζεστε έμπνευση για κάτι, με αυτή την Πανσέληνο θα την έχετε.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο

Ελαφρώς ζορίζεστε αυτό το διάστημα και γίνεστε αρκετά σκεπτικοί για τα πάντα. Είναι ευνοϊκή περίοδος να αντιμετωπίσετε τυχόν τραύματα ψυχικά που προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Συγχρόνως, ο Ερμής στον 2ο οίκο σας, είτε προκαλεί σκαμπανεβάσματα στην αυτοεκτίμησή σας, είτε προκαλεί ανασφάλειες επί των οικονομικών σας.

2ο Δεκαήμερο

Είστε από τους πιο δραστήριους αυτό το διάστημα, με την Αφροδίτη και τον Άρη να σας ‘συνοδεύουν’. Κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, ευνοείστε στα αισθηματικά, έχετε αυξημένη λίμπιντο, ενώ η έναρξη μίας ενδιαφέρουσας δραστηριότητας δεν αποκλείεται. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.

3ο Δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας είναι ‘επάνω’ σας, ενώ παράλληλα η Πανσέληνος ολοκληρώνεται στον 8ο οίκο σας. Θα είναι μία περίοδος βαθιάς ενδοσκόπησης που θα βγει σε καλό. Είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε στα επαγγελματικά, οικονομικά, αλλά και στα αισθηματικά. Δώστε αρκετή προσοχή στις κρίσεις ζήλιας από ή προς το πρόσωπό σας.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο

Χρησιμοποιείτε το μυαλό σας που κατεβάζει ένα σωρό ιδέες για να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Γίνεστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και γενικότερα ευνοημένοι σχεδόν σε όλους τους τομείς, είτε αφορούν τα αισθηματικά σας, είτε τα επαγγελματικά/οικονομικά. Η εύνοια αυτή προκύπτει από τη δική σας προσπάθεια και όχι κάποιον εξωτερικό παράγοντα.

2ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος σας πιέζει και ‘κατεβάζει’ τη διάθεση. Είναι ευνοϊκό διάστημα να αυξήσετε τα έσοδά σας, όμως ο Ουρανός στον 4ο οίκο σας, δείχνει ότι τα οικογενειακά σας, σάς αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι της προσοχής κι ενέργειάς σας, αφού εκεί παρατηρούνται κάποιες ανατροπές και πιέσεις.

3ο Δεκαήμερο

Οι διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο, ιδίως όσων είναι γεννημένοι κατά το δεύτερο μισό του δεκαημέρου. Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι ενεργοποιημένος με τον Πλούτωνα στο 12ο οίκο σας, όμως μαζί έχετε και τη δυνατότητα να ‘σκανάρετε’ τις προθέσεις των άλλων και να προστατευτείτε.

Ιχθύς

1ο Δεκαήμερο

Πέρα από τη φύση του ζωδίου σας, αυτό το διάστημα θα είναι λίγο μοναχικό. Προσέξτε μη γίνετε θύμα τυχόν αρνητικών σκέψεων και θεωρείστε το παρόν ως ευκαιρία ηρεμίας και πνευματικής καλλιέργειας. Οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου διακρίνονται από τύχη, καλή διάθεση και εύνοια σε πολλαπλούς τομείς.

2ο Δεκαήμερο

Είναι τυχερό κι ευνοϊκό διάστημα για εσάς. Είστε πολύ κοινωνικοί, ενώ δεν αποκλείεται κάποια φιλική σχέση που έχετε να εξελιχθεί σε ερωτική. Έχετε αυξημένη λίμπιντο και γενικά είστε αρκετά δραστήριοι. Ο Κρόνος στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, συγχρόνως, σας ωριμάζει και μπορείτε να διαχειρίζεστε πολύ καλύτερα οποιαδήποτε ευκαιρία σας παρουσιάζεται.

3ο Δεκαήμερο

Η Πανσέληνος γίνεται στον 6ο οίκο σας, άρα αναμένεται να σας απασχολήσουν ζητήματα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας. Είναι ιδανικό διάστημα να κάνετε τσεκ-απ και γενικότερα οφείλετε να προσέχετε το σώμα σας και να το ‘ακούτε’. Αν χρειάζεστε ξεκούραση, μην το αναβάλλετε για αργότερα.

Αρέσει σε %d bloggers: