ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πολλαπλές Ευκαιρίες με την Πανσέληνο στις 18 Μαρτίου 2022

Πολλαπλές Ευκαιρίες με την Πανσέληνο στις 18 Μαρτίου 2022. Πως θα μας επηρεάσουν οι επόμενες 14 μέρες.

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Επιτέλους έχουμε και κάποια καλά νέα, μετά τα τόσα απανωτά πλανητικά χτυπήματα το τελευταίο διάστημα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, σηματοδοτεί πολλά καλά γεγονότα για πολλές ζωδιακές ομάδες και όπως φαίνεται παρακάτω από τον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου έτσι όπως θα σχηματιστεί στην Ελλάδα, φαίνεται πως ο ωροσκόπος βρίσκεται σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό, που δείχνει αρκετά μοιραία γεγονότα που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. Το αρνητικό είναι πως οι τελευταίες μοίρες του Ταύρου φιλοξενούν κακεργέτες απλανείς που προσδίδουν μία πιο δύσκολη χροιά σε κάποια γεγονότα και καλούνται κυρίως οι σταθεροί του τελευταίου πενθημέρου (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) να προσέξουν την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Γενικότερα τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων δεν αναμένεται  να επηρεαστούν από την Πανσέληνο αυτή, με εξαίρεση τους σταθερούς λόγω του Άρη στον Υδροχόο που τους κινητοποιεί να δράσουν. Πρωταγωνιστές είναι οι μεταβλητοί του τελευταίου πενθημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).

Οι ευκαιρίες φαίνονται από τον μεγάλο σχηματισμό του ‘Χαρταετού’ στον παρακάτω αστρολογικό χάρτη, όπου συμμετέχει ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Πλούτωνας, ο Βόρειος Δεσμός και ο ωροσκόπος. Η φύση των πλανητών και σημείων που φτιάχνουν το σχηματισμό, παραπέμπουν περισσότερο σε επαγγελματικές και κοινωνικές ευκαιρίες, χωρίς αυτό να αποκλείει και τη δυνατότητα γνωριμιών για συγκεκριμένες ζωδιακές ομάδες. Παράλληλα σχηματίζεται και ο ‘Χαρταετός 8ης Αρμονικής’ που προμηνύει πως παρά τις ευκαιρίες, θα επικρατεί μία εσωτερική πικρία, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, λαμβάνοντας υπόψιν την εποχή και τις καταστάσεις που βιώνει η ανθρωπότητα το 2022…

Συγκεκριμένα για τα 12 ζώδια και τα 3 δεκαήμερα του καθενός έχουμε:

Κριός

Α

Είστε από τις ζωδιακές ομάδες που περνάνε ένα πιο ήρεμο διάστημα από τους υπόλοιπους. Το θετικό με τον Άρη στον Υδροχόο και τον 11ο οίκο σας είναι πως δραστηριοποιείστε και ασχολείστε με πράγματα που σας ανεβάζουν.  Το ίδιο και ο κόσμος με τον οποίο περνάτε το χρόνο σας. Καλό είναι να προσέξετε τα οικονομικά σας και να μην κάνετε σπατάλες.

Β

Είστε αρκετά ευνοημένοι στον τομέα των αισθηματικών. Είτε κάποια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, είτε κάποια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική. Τα τετράγωνα του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να σας φέρουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα από εκεί που δεν το περιμένατε.

Γ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον 6ο οίκο σας, τον οίκο της καθημερινότητας, της ρουτίνας και της υγείας. Αν έχετε κατοικίδιο ζωάκι προσέξτε το λίγο παραπάνω και αφιερώστε του χρόνο. Αν σχεδιάζατε να πάτε για κάποια ιατρική εξέταση, είναι καλό διάστημα. Φαίνεται να επιθυμείτε να κάνετε πράγματα για τη δουλειά σας και αυτό απορροφά πολύτιμη ενέργεια από εσάς.

Ταύρος

Α

Κατά το γενικότερο πλαίσιο της περιόδου αυτής διακρίνεστε από αυξημένη ενέργεια και αντοχές που προς το παρόν διοχετεύετε για την περαιτέρω επαγγελματική και κοινωνική σας ανάπτυξη. Δε βιώνετε μεγάλες πιέσεις όμως.

Β

Θα έλεγα ότι ξεκινάει ένα πολύ καλό διάστημα για εσάς. Τα δύσκολα από την πίεση του Κρόνου έχουν πλέον υποχωρήσει και παρά τον Ουρανό στο δεκαήμερό σας, η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας, σάς φέρνει αμφότερα γνωριμίες και καλές επαγγελματικές και κοινωνικές εξελίξεις.

Γ

Ο τομέας των ερωτικών φαίνεται πως απασχολεί και εσάς αυτόν τον καιρό, αφού η Πανσέληνος ολοκληρώνεται στον 5ο οίκο σας. Συνειδητοποιήσεις, λοιπόν, φέρνει αυτή η Πανσέληνος πάνω στα ζητήματα αυτού του οίκου: παιδιά, ερωτικά ή δημιουργικές δραστηριότητες που σας αρέσουν. Ανάλογα με το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο, ένα από τα παραπάνω θα τονιστεί περισσότερο.

Δίδυμοι

Α

Ως πρώτο δεκαήμερο, η Πανσέληνος δεν αποτελεί επιρροή για εσάς. Πιθανόν απλώς να έχετε μία παραπάνω όρεξη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας είτε μαθαίνοντας κάτι καινούριο, είτε ταξιδεύοντας, είτε κάνοντας μία γενική ενδοσκόπηση.

Β

Σας απασχολούν αυτόν τον καιρό τα επαγγελματικά σας και η εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε τι λένε ή σε τι συμφωνείτε, προκειμένου να μη βρεθείτε σε αδιέξοδα στο μέλλον.

Γ

Ούτε για εσάς αναμένονται γεγονότα από την Πανσέληνο του Μαρτίου, όμως η διάθεσή σας θα  είναι σε καλή κατάσταση, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται σε φιλικό ζώδιο με το δικό σας. Προσοχή δώστε στα θέματα των οικονομικών σας, ώστε να μην προκύψουν αναπάντεχα έξοδα.

Καρκίνος

Α

Ο Άρης στον 8ο οίκο αυξάνει ιδιαίτερα τη λίμπιντό σας, παρ’ όλα αυτά αν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων, συνιστάται να το κάνετε προσεκτικά. Δεν είστε από τα δεκαήμερα που επηρεάζονται ιδιαίτερα από την Πανσέληνο, άρα τις εξελίξεις της περιόδου θα τις δείτε κυρίως από το μηνιαίο ωροσκόπιο.

Β

Ο μήνας αυτός γενικότερα έχει καλές εξελίξεις για εσάς, πάντως η Πανσέληνος δε φαίνεται να σας ‘δίνει’ κι άλλα. Είναι καλή περίοδος να ταξιδέψετε, να μάθετε καινούρια πράγματα και μαζί, η λίμπιντό σας κατά το διάστημα της Πανσελήνου είναι αισθητά αυξημένη. Πολλοί θα επωφεληθείτε από οικονομικά τρίτων.

Γ

Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου της Παρθένου και στον 3ο οίκο σας, που συσχετίζεται με συγγενικά πρόσωπα, μετακινήσεις και λήψη νέας γνώσης και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε αυτά τα πεδία. Το προσωπικό σας ωροσκόπιο, αναλόγως πώς είναι δομημένο, θα δώσει παραπάνω έμφαση σε ένα από αυτά.

Λέων

Α

Ήρεμο διάστημα είναι σε γενικές γραμμές, απλώς έχετε κάποιες μικρές εντάσεις με σχέσεις ή συνεργασίες, που είναι διαχειρίσιμες. Δεν προκαλούνται κάποια σοβαρά γεγονότα ή αποκαλύψεις από την παρούσα Πανσέληνο του Μάρτη.

Β

Ο Ουρανός πιέζει έως ότου παρατήσει το Β’ δεκαήμερο του Ταύρου, παρ’ όλα αυτά η Πανσέληνος δεν σας φέρνει περισσότερες εξελίξεις. Η πίεση του Κρόνου σταμάτησε, όμως τα απρόοπτα στη ζωή σας, εξ αιτίας του Ουρανού είναι πιθανά, συνεπώς οπλιστείτε με υπομονή και θάρρος.

Γ

Η Πανσέληνος στο 2ο οίκο σας φέρνει  πολλές ευκαιρίες επί των οικονομικών, καθώς και τονώνει αισθητά το ηθικό σας. Η συγκέντρωση σε ‘θηλυκά’ ζώδια δείχνει πως τις ευκαιρίες τις φτιάχνετε κυρίως εσείς και δεν περιμένετε κάτι έτοιμο από τους άλλους.

Παρθένος

Α

Λόγω της οργανωτικής φύσεως του ζωδίου της Παρθένου, ο Άρης στον 6ο οίκο, σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια στην καθημερινότητά σας προκειμένου να τελειώσετε κάποιες δουλειές. Η Πανσέληνος δεν προκαλεί γεγονότα στο παρόν δεκαήμερο.

Β

Είναι και για εσάς ένα χαλαρό διάστημα κοντά στο διάστημα της Πανσελήνου, και μάλιστα η Αφροδίτη στον 6ο οίκο φτιάχνει κατά πολύ τη διάθεσή σας, ώστε να μπορέσετε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων σε οτιδήποτε κάνετε στην καθημερινότητά σας.

Γ

Ως πρωταγωνιστές της Πανσελήνου, κυρίως οι γεννημένοι προς το 2ο πενθήμερο του δεκαημέρου  (τελευταίες 5 ημέρες του ζωδίου) θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο δημιουργικοί και να αφιερώσετε χρόνο σε ο,τι είναι πραγματικά ωφέλιμο για εσάς.

Ζυγός

Α

Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και με αυξημένη λίμπιντο αυτό το διάστημα. Κοινωνικοποιηθείτε αν επιθυμείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, γιατί υπάρχει μία εύνοια κατά τη διάρκεια του μήνα. Δεν ανήκετε στις ζωδιακές ομάδες που επηρεάζονται από το φαινόμενο της Πανσελήνου τον Μάρτιο.

Β

Ζείτε μία έντονη καθημερινότητα και καλό είναι να δείτε τι έχει περισσότερη σημασία για εσάς, ώστε να οργανώσετε το χρόνο σας πιο εποικοδομητικά. Στον τομέα των ερωτικών σας παρατηρούνται καλές εξελίξεις και νιώθετε πολύ δημιουργικοί.

Γ

Η Πανσέληνός αυτή για εσάς παίζει έναν πιο ‘υπόγειο’, κρυφό, αλλά και πνευματικό ρόλο. Γενικά, ο,τι κι αν γίνει αυτές τις μέρες, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να αποβάλλετε οτιδήποτε αρνητικό από πάνω σας και να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Είναι διάστημα εσωτερικής ενδυνάμωσης.

Σκορπιός

Α

Οι πιέσεις έχουν σταματήσει από σχεδόν όλους τους τομείς. Αυτό το δίαστημα μπορεί να μη σας φέρνει εξελίξεις η Πανσέληνος, όμως το γενικότερο κλίμα στην προσωπική σας ζωή φαίνεται να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.

Β

Οι εξελίξεις του μήνα κυρίως αφορούν την προσωπική σας ζωή. Παρά το ότι δεν έχετε εξελίξεις λόγω της Πανσελήνου, οι ξαφνικές γνωριμίες, έρωτες και ευχάριστες εξελίξεις είναι μέρος του ‘προγράμματος’, χάρη στις γενικότερες διελεύσεις.

Γ

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο οίκο σας. Προφανώς και αποσπούν κατά πολύ την προσοχή κι ενέργειά σας οι φίλοι σας, τα χόμπι και γενικά κοιτάτε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Τα νέα από φίλους ή σχετικά με φιλικά σας πρόσωπα δεν εκλείπουν.

Τοξότης

Α

Είναι καλές ημέρες να μετακινηθείτε, να πάτε κάποιο μικρό ταξιδάκι αναψυχής ή να μάθετε καινούρια πράγματα που σας ενδιαφέρουν και ευχαριστούν. Δεν είστε από τους πρωταγωνιστές της Πανσελήνου, οπότε αντιμετωπίστε το φαινόμενο/ημέρα χαλαρά.

Β

Με μία μεγάλη πολυαστρία στον 4ο οίκο, φαίνεται πως ασχολείστε πολύ με το σπίτι και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, γεγονός που σας βγαίνει εν τέλει σε καλό. Αν υπάρχουν ζητήματα του παρελθόντος που σας ‘βαραίνουν’ μπορείτε να βρείτε κάποια δημιουργική ασχολία που θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα να τα ξεπεράσετε.

Γ

Εξελίξεις, συνειδητοποιήσεις και νέα που συσχετίζονται με τα επαγγελματικά, εργασιακά και την ευρύτερη κοινωνική σας εικόνα αναμένονται με την Πανσέληνο. Μεγάλη προσοχή δώστε σε περίπτωση που κάτι αφορά τα επαγγελματικά σας και δε θέλετε να αποκαλυφθεί, αφού όπως τείνω να λέω, η Πανσέληνος ‘ρίχνει φως’ στον τομέα όπου ‘πέφτει’.

Αιγόκερως

Α

Πολλή ήσυχη και για εσάς η Πανσέληνος αυτή. Η μοναδική εξέλιξη που μπορεί να παρατηρηθεί είναι κάποια μικρά έξοδα που θα αλλάξουν ελαφρώς τον προϋπολογισμό σας (εφόσον κάνετε).

Β

Είναι διάστημα όπου ανακτάτε το χαμένο σας θάρρος και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μεγάλη προσοχή δώστε σε οτιδήποτε υπογράψετε, αφού ο Ερμής, παρά τη σύνοδό του με το Δία, δεν είναι καθόλου βοηθητικός. Προσέξτε επίσης τον τρόπο που επικοινωνείτε, γιατί οι παρεξηγήσεις είναι συχνότερες από ο,τι συνήθως.

Γ

Αφού έχετε την Πανσέληνο στον 9ο οίκο σας, η προσοχή σας θα πέσει σε πράγματα που συσχετίζονται με αυτόν: σπουδές, νοοτροπία, ταξίδια. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον Πλούτωνα που βρίσκεται ‘πάνω σας’ και να διεκδικήσετε κάποια ευκαιρία καριέρας από το εξωτερικό.

Υδροχόος

Α

Είστε ιδιαίτερα δραστήριοι. Αν προσφάτως ξεκινήσατε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής ή κάποια επαγγελματική ενέργεια, καλό είναι να μη τη διακόψετε, αφού μπορεί να αποκτήσει καλή ροή, χάρη στην αυξημένη ενέργειά σας.

Β

Υπάρχει πίεση και κάποιες απότομες εξελίξεις στα οικογενειακά σας ή σε θέματα οικίας, λόγω του Ουρανού στο δικό σας δεκαήμερο. Παράλληλα, παρατηρείται και μία πολυαστρία στους Ιχθείς που στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά σας. Είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δε συνιστώνται οι ριψοκίνδυνες ή βεβιασμένες κινήσεις, αφού ο Ερμής στους Ιχθείς δε δρα βοηθητικά.

Γ

Ιχθείς

Α

Εσωτερική παραμένει η έντασή σας με τον Άρη στον Υδροχόο, όμως κατά τ’ άλλα δεν εκτιμώνται κάποιες σημαντικές εξελίξεις για εσάς από την Πανσέληνο του Μάρτη. Σύντομα ο Άρης θα προχωρήσει σε δεκαήμερο και θα ηρεμήσετε από πολλά πράγματα.

Β

Παρόλο που δεν είστε πρωταγωνιστές της Πανσελήνου, η πολυαστρία στον Ιχθύ στο δεκαήμερό σας, σάς δίνει ούτως ή άλλως θετικές  εξελίξεις, όμως καλό είναι να παρατηρήσετε τις καταστάσεις γύρω σας αντικειμενικά, ώστε να μην παρεξηγήσετε κόσμο ή παρεξηγήσουν οι άλλοι αυτά που λέτε εσείς.

Γ Η Πανσέληνος αυτή δίνει έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ποσειδώνας είναι ‘πάνω σας’ και συγχρόνως η Σελήνη ‘απέναντί σας’, άρα αν θέλετε να υπογράψετε κάποια συμφωνία, προτιμήστε να το κάνετε λίγες μέρες μετά το φαινόμενο αυτό. Προσοχή στο τι λέτε και τι σας λένε, γιατί ο Ποσειδώνας προκαλεί τάσεις ‘εξιδανίκευσης’ και καταλαβαίνετε όσα σας λένε μέσα από ένα δικό σας, υποκειμενικό ‘φίλτρο’

Αρέσει σε %d bloggers: