ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αναλυτικές Προβλέψεις Απρίλιος 2022

Σημαντικός ο μήνας Απρίλιος φέρνει στο κόσμο σημαντικές αλλαγές, ποια ζώδια θα μπορέσουν να διαχειριστούν τις μεγάλες πιέσεις.

Κριός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ήρεμος προβλέπεται αυτός ο μήνας, χωρίς μεγάλα γεγονότα. Οι καλές ημερομηνίες για τα αισθηματικά και γενικότερα τα προσωπικά σας είναι μεταξύ 5 ως 17 του μηνός με την Αφροδίτη η οποία επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από μία πολύ καλή θέση. Θα ευνοηθείτε κυρίως σε ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο και δευτερευόντως σε υλικό, ενώ αν σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος, είναι καλό διάστημα για να το προσεγγίσετε. Γνωριμίες παρασκηνιακές ή άλλες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν δε θα λείψουν από την καθημερινότητά σας. Λίγη προσοχή δώστε όσοι είστε γεννημένοι κατά το δεύτερο μισό του 10ημέρου (Β’ πενθήμερο) σε τυχόν ξαφνικά γεγονότα και κρίσεις,  λόγω της έκλειψης στις 30 Απριλίου.

2ο Δεκαήμερο

Ενδιαφέρον έχει για εσάς αυτός ο μήνας με αρκετούς πλανήτες να συγκεντρώνονται στο δικό σας δεκαήμερο. Μεταξύ 2 ως 7 του μηνός έχετε τον Ερμή, οπότε είναι καλό διάστημα για διαπραγματεύσεις και επικοινωνία με άτομα που χρειάζεται γρήγορη σκέψη και πρωτοβουλία και συγχρόνως από 2 ως 10 Απριλίου ο Ήλιος σας υποστηρίζει,  δίνοντάς σας την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και χάρη ώστε να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε πάνω σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει κι ευχαριστεί. Ο Ουρανός συνεχίζει και πιέζει, όμως το θετικό είναι ότι συναντά με καλή όψη την Αφροδίτη και τον Ερμή στις 17 του μήνα και μπορεί να σας φέρει αρκετά θετικά γεγονότα που θα τονώσουν την ψυχολογίας σας. Τα γεγονότα αυτά μπορεί να είναι από το να ακούσετε καλά νέα ως και να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα και θα εξαρτηθούν από το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο.

3ο Δεκαήμερο

Και για εσάς αναμένονται αρκετές εξελίξεις, αλλά και συνειδητοποιήσεις και νέα, αφού η Πανσέληνος ενεργοποιείται στο δικό σας δεκαήμερο στις 16 Απριλίου και στον 6ο οίκο, άρα καλό θα είναι να προσέξετε την υγεία και τη σωματική σας κατάσταση αυτό το διάστημα και να αποφύγετε τις υπερβολές. 23 ως και το τέλος του μήνα η Αφροδίτη υποστηρίζει το δικό σας δεκαήμερο και μάλιστα 25 και 26 του μηνός είναι πολύ καλές ημερομηνίες για να προσεγγίσετε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να περάσετε όμορφα  με τους δικούς σας ανθρώπους.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ούτε στα επαγγελματικά σας αναμένονται συνταρακτικά γεγονότα τον Απρίλιο. Μεταξύ 10-15 του μηνός καλό είναι να προσέξετε λίγο τι ξοδεύετε, ενώ στις 30 του μήνα η έκλειψη συμβαίνει στο 2ο οίκο σας, δηλαδή τον οίκο που αφορά τα οικονομικά, τα υλικά αγαθά και την αυτοεκτίμησή μας, οπότε συνιστάται να προσέξετε από τώρα τις κινήσεις σας προκειμένου να  μη βρεθείτε προ απροόπτων ή σημαντικών κρίσεων. Καλές ημερομηνίες να δράσετε κρυφά, εφόσον το χρειάζεστε, είναι μεταξύ 15 ως και τέλη του μήνα.

2ο Δεκαήμερο

Καλές ημέρες για κλείσιμο συμφωνιών είναι η πρώτη εβδομάδα και μεταξύ 16 και 21 του μηνός, με μία επιφύλαξη στις 17. Γενικότερα, βέβαια, επειδή είναι και ο Ουρανός που πιέζει, κυρίως στα οικονομικά, καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και να μην κάνετε μεγάλες οικονομικές σπατάλες ή ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Ο Ήλιος δρα επίσης βοηθητικά για εσάς τις πρώτες 10 ημέρες του Απρίλη, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προωθήσετε και προβάλετε καλύτερα αυτό που κάνετε στα εργασιακά σας, είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε ως εργαζόμενοι σε κάποιον τομέα.

3ο Δεκαήμερο

Πλέον με το Βόρειο Δεσμό στον 2ο οίκο σας και μαζί τον Πλούτωνα στον 10ο είναι ένα άψογο διάστημα που δεν πρέπει με τίποτα να αφήσετε ανεκμετάλλευτο στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Ακόμη κι αν βρίσκεστε υπό κρίση δεν πρέπει να τα παρατήσετε ή απογοητευτείτε, αφού καμιά φορά η ‘καταστροφή’ είναι στοιχείο Πλουτώνιο και αποσκοπεί στην απομάκρυνση δραστηριοτήτων,  προσώπων ή άλλων καταστάσεων που τυχόν να παρεμποδίζουν την μακροπρόθεσμη εξέλιξή σας στον τομέα των επαγγελματικών. Η Πανσέληνος στις 16 του μηνός θα συμβεί στον 6ο οίκο σας και θα αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα σχετικά με την καθημερινότητά σας και τον τρόπο που ζείτε. Πέρα από τις ευκαιρίες που πιθανόν στο επόμενο διάστημα να έχετε, είστε ταυτόχρονα και αρκετά κοινωνικοί, γεγονός που δρα προς όφελός σας.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Χρόνια πολλά στους ταύρους του πρώτου δεκαημέρου που γιορτάζουν τα γενέθλια τους αυτόν τον μήνα. Δεν έχουν σημαντικές διελεύσεις, εκτός κι αν ο ήλιος τους βρίσκεται στην 9η μοίρα, οπότε επηρεάζονται από την έκλειψη της 30ης Απριλίου. Γενικότερα , η ψυχολογική σας διάθεση θα έχει τις ανοιξιάτικες διακυμάνσεις του καιρού, δεν θα αποφύγετε κάποιες τάσεις μελαγχολίας, αλλά γενικά θα είναι ένας ήρεμος μήνας που μπορείτε να ασχοληθείτε με διάβασμα, με βόλτες στην εξοχή και με ενδοσκόπηση. Αποφύγετε να μπείτε σε καταστάσεις μυστικοπάθειας και απομόνωσης. Οι γεννημένοι στις 29-30 Απριλίου θα επηρεαστούν έντονα από την ηλιακή έκλειψη, η οποία δεν είναι από τις δύσκολες εκλείψεις και αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα βγείτε ενδυναμωμένοι.

Επαγγελματικά

Δεν προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας εκτός κι να έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του Απριλίου. Είναι μήνας που δεν πρέπει να αφεθείτε σε ανυπόστατες φήμες ενώ καλό θα είναι να προσέχετε για τυχόν κουτσομπολιά και κακόβουλα σχόλια στο περιβάλλον εργασίας σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποια νέα που θα σας δυσαρεστήσουν όπως για παράνομες δοσοληψίες κλπ. Για όσους έχουν γενέθλια στις 28-30 Απριλίου και υπόκεινται στην επιρροή της ηλιακής έκλειψης οι εξελίξεις θα είναι πιο ενδιαφέρουσες, θα έχουν επαγγελματικές προκλήσεις που θα τους πιέσουν αλλά θα τους αποφέρουν κέρδος και δύναμη.

2ο  Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Οι Ταύροι με ήλιο στην 10η μοίρα θα ζήσουν μια ηλιακή έκλειψη την ημέρα των φετινών γενεθλίων τους, που σύμφωνα με κάποιους αστρολόγους είναι η «προίκα» τους μέχρι τα μεθεπόμενα γενέθλια τους. Γι’ αυτό να περιμένετε εξελίξεις στα αισθηματικά σας προς το τέλος του Απριλίου αλλά και τον Μάιο, μιας και η έκλειψη γίνεται στη μοίρα έξαρσης της Αφροδίτης. Η έκλειψη θα επηρεάσει και όσους έχουν γεννηθεί στη 1 και στις 2 Μαΐου και είναι μια καλή συγκυρία για νέες σχέσεις ή για «παράδοση» σε ήδη υπάρχουσες, μιας και η Αφροδίτη τα «δίνει όλα»  στη σύνοδο με τον Δία, μια Αφροδίτη στο πιο αλτρουιστικό ζώδιο. Προσοχή μην πέσετε θύματα του συντρόφου ή του φιλικού περίγυρου. Ο Ουρανός θα επηρεάσει όσους έχουν γενέθλια 3-5 Μαΐου και αναπάντεχα θέματα στις σχέσεις σας, ακόμη και χωρισμούς αλλά και ξαφνικές και έντονες ερωτικές γνωριμίες θα πρέπει να τις περιμένετε.

Επαγγελματικά

Αν είστε Ταύροι των αρχών του β’ δεκαήμερου η έκλειψη στο τέλος του μήνα θα σας επηρεάσει αυξάνοντας τις εργασιακές σας ευθύνες και θα σας δώσει νέες αναβαθμισμένες αρμοδιότητες στα επαγγελματικά σας, ενώ θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν ην καριέρα σας. Προσοχή σε κινήσεις παρασκηνίου στον εργασιακό σας χώρο και γενικά μην εμπιστεύεστε εύκολα αυτήν την περίοδο. Η Αφροδίτης και ο Δίας είναι δυνατοί και υπέροχοι αυτόν τον μήνα και ενώνουν τις δυνάμεις τους χαρίζοντας αφθονία και γοητεία στα ζώδια του νερού και της γης. Θα επηρεαστεί η 13η-15η μοίρα από την διέλευση του Ουρανού, που ίσως φέρει και κάποιες εντάσεις και προβλήματα στις συνεργασίες.

3ο  Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Πολύ δραστήριο και αυτό το δεκαήμερο του Ταύρου, που δέχεται πολλές πλανητικές επιρροές. Σας επηρεάζει και σας η έκλειψη, ειδικά όσους έχουν γενέθλια στις 13 Μαΐου, είναι μια έκλειψη με πολλές ευκαιρίες στα αισθηματικά σας, μια έκλειψη που μπορεί να φέρει ερωτισμό αλλά και εξαπάτηση από συντρόφους και φίλους και συγκρούσεις, ειδικά με άτομα σημαντικά στη ζωή μας όπως οι γονείς και οι σύντροφοι. Δυσκολίες στην ερωτική και οικογενειακή ζωή θα φέρει η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 5 Απριλίου, η οποία θα επηρεάσει και πάλι την 22η μοίρα και όσους είναι γεννημένοι 12-14 Μαΐου. Προσοχή και στην υγεία σας και στην υγεία των δικών σας. Όλο το δεκαήμερο, πάντως,  θα έχει αισθηματικές ευκαιρίες και ρομαντική διάθεση μιας και η Αφροδίτη  στα καλύτερα της σας επηρεάζει θετικά και κάνει συνόδους με Δία και Ποσειδώνα. Ωστόσο, πιθανά θα νιώσουν εντάσεις και πάθη όσοι έχουν ήλιο στην 28η μοίρα, δηλαδή οι γεννημένοι στις 18-19 Μάϊου, μιας και ο «βαρύς» αυτός πλανήτης θα κάνει στάση για αναδρομή σε αυτήν την μοίρα, η οποία θα ζήσει κρίσεις αλλά και στιγμές μεγαλείου για τα επόμενα 2 χρόνια περίπου.

Επαγγελματικά

Είναι μια έντονη περίοδος για το τρίτο δεκαήμερο τόσο ο Απρίλης όσο και ο Μάης. Και εσείς μπορεί να ζήσετε παρασκήνιο στη  δουλειά σας, ένα παρασκήνιο ωστόσο, που δεν θα μείνει για πολύ κρυφό, μιας και ο Ερμής μπαίνει ταχέως στο ζώδιο σας ενώ ο Πλούτωνας θα τετραγωνίσει το πέρασμα του ήλιου από τις τελευταίες μοίρες του Κριού.  Έχετε το νου σας για ευκαιρίες, μιας και δέχεστε μια καλή διέλευση από τους ευεργέτες του ζωδιακού, και μην αρνηθείτε τυχόν αυξημένες ευθύνες, εφόσον βέβαια σας αναλογούν. Προσέξτε για συγκρούσεις ειδικά με πρόσωπα εξουσίας και μην αφήνετε εκκρεμότητες, κυρίως οικονομικές, να συσσωρεύονται, γιατί θα ζήσετε μια δύσκολη έκλειψη τον Μάιο. Γενικά αποφύγετε τις εντάσεις και τους καυγάδες, ειδικά στις 5 του Απριλίου και ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Μαΐου. Οπλιστείτε με δύναμη και προετοιμαστείτε για δυσκολίες και ευθύνες, προσωπικά και επαγγελματικά, και δείξτε προσοχή και υπομονή τους επόμενους μήνες.

Δίδυμος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου τις πρώτες μέρες του μήνα θα δώσετε πολύ μεγάλη έμφαση σε επαφές συζητήσεις , είτε με φίλους σας γνωστούς σας είτε στον επαγγελματικό σας περιβάλλον θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή είτε για να ολοκληρώσετε κάποια σημαντική διευθέτηση είτε για να θέσετε σε κίνηση ένα projectπου καιρό τώρα θέλατε να ξεκινήσετε.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Απρίλιος είναι ενας ήρεμος μήνας για εσάς τους Διδύμους του Α’ δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται τις πρώτες μέρες του μήνα να έχετε πολλές συναντήσεις και εξόδους με φίλους και από εκει να συναντήσετε και τον έρωτα . Για τους δεσμευμένους είναι κατάλληλη περίοδος να βγουν και να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων αυτό το μήνα θα πρέπει ειδικά από τις 15 του μήνα, με την είσοδο του Άρη στους Ιχθείς, να προσέχει αρκετά στον επαγγελματικό χώρο και τις σχέσεις του με άτομα εξουσίας από την δουλειά. Ενδέχεται να υπάρχει ένας εκνευρισμός από άτομα του επαγγελματικού σας χώρου ή να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με άτομα εξουσίας από τη δουλειά σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και στη διαχείρηση των οικονομικών σας.

Αισθηματικά

2ο Δεκαήμερο

Οι Διδύμοι του Β΄δεκαημέρου,  ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες μικροεντάσεις στη σχέση τους οι οποίες θα προέρχονται από μια γενικότερη αίσθηση ότι δεν έχετε τρόπο να επικοινωνήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Ο Άρης και η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα μείνουν το μεγαλύτερο διάστημα στο δεκαήμερό σας, οπότε κάντε υπομονή . Όσοι είναι ελεύθεροι θα πρέπει να προσέξουν τι γνωριμίες κάνουν γιατί ενδέχεται να πέσετε πάνω σε μεγάλα κουνάβια. Μην ανοιχτείτε πολύ.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Για το Γ’ Δεκαήμερο ο μήνας είναι επι το πλείστον θα είναι λίγο ζόρικοςκαθώς θα υπάρχει αυτή η θολή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας λόγω του Ποσειδώνα, Δία, στο γενέθλιο σας 10 οίκο. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οικονομικά και ειδικά διαχείρισης γιατί ενδέχεται να πέσετε θυματα εξαπάτησης.

Αισθηματικά

Περίεργος ο μήνας για την αισθηματική ζωή των Διδύμων του Γ’ δεκαήμερου. Προς το τέλος αφού η πολυαστρία στους Ιχθείς σας παρουσιάζει μια ιδανική εικόνα για να έναν υποψήφιο σύντροφο, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγμτα. Προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε στο ταίρι σας εσείς που βρίσκεστε σε σχέση γιατι από τις 24 του μήνα θα υπάρχουν έντονα θέματα στην μεταξύ σας επικοινωνία και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και παραξηγήσεις.

Καρκίνος

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου θα ξεκινήσετε νέα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας, θα έχετε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις για την πραγματοποίησή τους. Ένα μακρινό ταξίδι με τον συνεργάτη ή σπουδές που θέλετε να κάνετε για την δουλειά σας, θα έχουν την στήριξη από την οικογένεια ή τον συνεργάτη σας. Έχετε καλή επικοινωνία με τον συνεργάτη σας και μικρά ταξίδια θα βελτιώσουν την εργασία σας. Από τα μέσα του μήνα επικεντρώνεστε στις σπουδές σας ή σε μεταπτυχιακά που μπορεί να κάνετε. Από το τέλος του μήνα γίνεστε πιό εσωστρεφείς και η έκλειψη στις 30/4 επηρεάζει εσάς των 2 τελευταίων ημερών και επαναπροσδιορίζεται θέματα ηθικών και προσωπικών αξιών.

2ο Δεκαήμερο

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα θα βοηθήσουν τα οικονομικά και την καριέρα σας και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Έχετε πολλές επικοινωνίες και επαφές και προβάλλετε τα σχέδιά σας στους άλλους για την ανάπτυξη της καριέρας σας. Στα μέσα του μήνα θα έχετε νέες σχέσεις και γνωριμίες ίσως από τον χώρο εργασίας και οι δεσμευμένοι θα προγραμματίσετε ένα μεγάλο ταξίδι. Η έκλειψη στις 30/4 θα θα επηρεάσει τα οικονομικά σας και θα βάλετε την καριέρα σας σε νέα πλαίσια προς όφελός σας.

3ο Δεκαήμερο

Ο Απρίλιος είναι πολύ δραστήριος μήνας για εσάς. Έχετε υποχρεώσεις προς τρίτους και θέλετε να τις βάλετε σε τάξη και να τις προγραμματίσετε, για να ηρεμήσετε το άγχος σας. Σας αγχώνει η καριέρα σας και κάποιες μετακινήσεις που θα προκύψουν. Η οικογένεια και οι φίλοι σας, σας βοηθούν στα σχέδια και στους στόχους σας, στην καθημερινότητα και στην εργασία σας. Αποφύγετε τις εμμονές για επιτυχία στα σχέδιά σας, γιατί μόνο κακό θα σας κάνουν. Έχετε πολλά όνειρα και με στρατηγική και οργάνωση θα πετύχετε. Οργανώστε με πρόγραμμα και τάξη τις μετακινήσεις και συναντήσεις και θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία στην καριέρα και στην εργασία σας.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, νέες γνωριμίες και επαφές αλλάζουν την εικόνα σας και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας ή μιά γνωριμία από το διαδίκτυο ή το εξωτερικό, θα έχει σταθερές βάσεις και προοπτική. Κάνετε εκδρομές και περνάτε ωραία. Από τα μέσα του μήνα επικοινωνείτε πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προς το τέλος του μήνα κλείνεστε λίγο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε για τον εαυτό σας και τις προοπτικές σας. Η έκλειψη ίσως αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο ζωής σας και τον πώς σκέφτεστε για το μέλλον σας.

2ο Δεκαήμερο

Αλλάζετε τα πιστεύω σας και φαίνεστε πιό δυνατοί τονώνοντας την σχέση σας. Επικοινωνείτε στον σύντροφο τις ενδόμυχες σκέψεις σας. Στα μέσα του μήνα θα έχετε ξαφνικές γνωριμίες, ταξίδια με τον σύντροφό σας ή θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Η έκλειψη στις 30/4 θα σας βάλει στην διαδικασία να αλλάξετε τον εαυτό σας και τα πιστεύω σας και αυτό θα είναι προς όφελός σας.

3ο Δεκαήμερο

Αισθάνεστε πίεση και ίσως βγουν κάποιες φοβίες στην σχέση σας. Μην φοβάστε να μιλήσετε ξεκάθαρα με το ταίρι σας ή με νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνετε. Διασκεδάστε με φίλους και μην είστε χειριστικοί στους άλλους. Δεχτείτε την βοήθεια που σας προσφέρουν για την οργάνωση της καθημερινότητάς σας. Θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και κοινωνική δικτύωση και θα περάσετε ονειρεμένα με τον σύντροφό σας. Η επικοινωνία με την σχέση σας και εκδρομές θα σας απελευθερώσουν, θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας και θα περάσετε παραμυθένιες στιγμές.

Λέων

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Άρης και η Αφροδίτη αυτό το μήνα διελαύνουν από τον 8ο οίκο σας.  Αυτό είναι θετικό για τα ερωτικά σας, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε παιδιά, είναι αρκετά καλό διάστημα. Σε γενικές γραμμές τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων δεν έχουν πολλά γεγονότα, μέσα στα οποία βρίσκεστε κι εσείς, όμως εξαίρεση αποτελούν οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του δεκαημέρου, γιατί η έκλειψη τους επηρεάζει. Για εσάς, θα γίνει στον 10ο οίκο, που αφορά κυρίως, βέβαια, τα επαγγελματικά και όχι τόσο τα αισθηματικά σας.

2ο Δεκαήμερο

Υπάρχουν αρκετοί πλανήτες στον 9ο οίκο σας από τις αρχές κιόλας του μήνα, επομένως θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες, καλή διάθεση, θετική σκέψη και μάλιστα, είναι ευνοϊκός μήνας για να αποδράσετε από πράγματα που σας βαραίνουν. Μαζί, είναι καλό διάστημα για να αποκτήσετε απογόνους, έχοντας και την Αφροδίτη να σας υποστηρίζει κατά τα μέσα του μήνα. Οι καλύτερες ημέρες για τα αισθηματικά σας είναι μεταξύ 13-23 του μηνός.

3ο Δεκαήμερο

Πολύ σημαντικό είναι αυτό το διάστημα για εσάς με πολλούς πλανήτες να επηρεάζουν και το δικό σας δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σας καλεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε σχετικά με τις σχέσεις και συνεργασίες στις 16 Απριλίου, αφού πρώτα ο Άρης εγκαταλείψει τον 7ο οίκο σας, δηλαδή αυτόν που συσχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις, όπου μάλλον θα παρατηρηθούν κάποιες εντάσεις.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Στα επαγγελματικά δεν φαίνεται να έχετε μεγάλες ευκαιρίες ή προβλήματα αυτό το διάστημα, όμως έχετε οικονομική βοήθεια από τρίτους και θετικές εξελίξεις σε θέματα κληρονομικών ή σε οτιδήποτε αφορά χρήματα τρίτων. Γενικότερα τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση και μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι γεννημένοι κατά τις τελευταίες ημέρες του δεκαημέρου (Β’ πενθήμερο) που θα έχουν ευκαιρίες και ξαφνικά γεγονότα επί των επαγγελματικών τους, διότι θα επηρεαστούν από την έκλειψη στις 30 Απριλίου. Ξαφνικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και νέα ξεκινήματα μπορεί να σας εμφανιστούν εκείνο το διάστημα.

2ο Δεκαήμερο

Όπως στα αισθηματικά, έτσι και στα επαγγελματικά έχετε αρκετές εξελίξεις. Στις αρχές του μήνα καλό είναι να  μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας, ακόμη κι αν σας προκαλεί ο περίγυρός σας. Τυχόν ευκαιρίες καριέρας στο εξωτερικό, δεν αποκλείονται, ενώ είναι πάρα πολύ καλή περίοδος για τους επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης. Από τα μέσα του μήνα κι έπειτα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και γίνεστε πολύ πιο διπλωματικοί στο χώρο εργασίας. Ο Ουρανός εξακολουθεί να πιέζει λίγο στα επαγγελματικά, αλλά δεν προβλέπεται να ενεργοποιήσει κάποιο σοβαρό γεγονός αυτό τον μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Είναι πολύ καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας και θα διαρκέσει για αρκετούς μήνες ακόμη αυτή η θετική επιρροή. Έχετε το Βόρειο Δεσμό ακόμη στο 10ο ηλιακό σας οίκο, που είναι υπεύθυνος για την εξέλιξή μας και φέρνει γεγονότα καθοριστικά για το μέλλον μας. Παράλληλα, έχετε τον Πλούτωνα στον 6ο οίκο, που από την μία είναι βοηθητικός στην επαγγελματική/εργασιακή άνοδο, από την άλλη πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, ώστε να μην πάθετε υπερκόπωση. Μαζί, ο Ποσειδώνας στον 8ο φέρνει εύνοια σε θέματα κληρονομιάς. Η Πανσέληνος στις 16 του μηνός θα γίνει στον 3ο οίκο σας, συνεπώς θα αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, βασισμένοι σε όσα έχετε ζήσει και δει ως τώρα.

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Μαζί με τους ιχθύες είστε οι πιο ευνοημένοι από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της έξαρσης της και από τις 5 μέχρι τις 15 Απριλίου θα σας επηρεάσει θετικά, αρκεί να μην σας παρασύρει με τα «πέπλα» της και τα πολλά καπρίτσια της. Γενικά θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας, δεν θα λείψουν βέβαια και οι προκλήσεις στις σχέσεις, οι διχογνωμίες και τα διπλά παιχνίδια. Πάντως, θα έχετε πολλά θετικά νέα και καλές γνωριμίες. Θα σας απασχολήσουν και θέματα οικογένειας και γονέων, αν παρουσιαστούν θέματα υγείας υπάρχει το ενδεχόμενο για λάθος διαγνώσεις. Ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό ή έστω μακρινές αποδράσεις που θα σας βγάλουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Καλή εποχή για αναζωογόνηση και για να ξεκινήσετε προγράμματα αισθητικής και ομορφιάς, γενικά για να ανανεωθείτε, αρκεί να μην παρασυρθείτε από πολλά έξοδα.

Επαγγελματικά

Το πρώτο δεκαπενθήμερο ενδείκνυται για νέες συμφωνίες, νέα επαγγελματικά βήματα και νέες συνεργασίες, θα σας γίνουν προτάσεις, κοιτάξτε απλά να υπάρχει και το κατάλληλο υπόβαθρο και δώστε σημασία στα ψιλά γράμματα, ώστε να μην παρασυρθείτε σε λάθος οικονομικές κινήσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δραστηριοποιηθείτε έντονα αυτόν τον μήνα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών σας και γενικότερα σε ότι έχει σχέση με συναλλαγές και συμφωνίες, με πελάτες και με θέματα που άπτονται της εφαρμογής του νόμου. Αν διατηρήσετε καθαρή σκέψη θα είναι ένας εποικοδομητικός μήνας που μπορεί να σας αποφέρει και σημαντικά οικονομικά οφέλη.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Υπάρχουν πολλές ευνοϊκές διελεύσεις και για σας, ειδικά μετά τις 15  του μήνα. Η πολυαστρία στον Ταύρο και η έκλειψη της 30ης Απριλίου ευνοεί όσους είναι γεννημένοι στις αρχές Σεπτεμβρίου ή έχουν ωροσκόπο κοντά στη 10η μοίρα της Παρθένου, αλλά προσέξτε μήπως νιώσετε κάποια ένταση αυτές τις ημέρες ή μήπως βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για το σύντροφο σας ή για μια καινούργια σχέση που μπορεί να σας παρουσιαστεί. Προσέχετε και τις μετακινήσεις σας την ημέρα της έκλειψης.  Οι σχέσεις με εξωτερικό ευνοούνται και για σας αυτήν την περίοδο, η ανάγκη για ν΄ απολαύσετε τις χαρές της ζωής θα είναι έντονη και μπορεί να παρασυρθείτε σε έξοδα, αλλά σίγουρα θα απολαύσετε κάθε σπατάλη. Γενικά θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος, που αν μη τι άλλο θα σας δώσει πολλές νέες γνωριμίες, ειδικά με νεαρότερα άτομα.

Επαγγελματικά

Ευνοϊκό διάστημα για ελεύθερους επαγγελματίες και για όσους έχουν σχέση με εξωτερικό ή τουρισμό. Θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά θέματα αυτόν τον μήνα και θα νιώσετε να σας πιέζουν υποχρεώσεις και δάνεια, ωστόσο, θα αυξηθούν και οικονομικές απολαβές σας, αρκεί να είστε προσεκτικοί και συνετοί στη διαχείριση και βέβαιά στις επιλογές σας. Ευνοούνται οι συμφωνίες, ειδικά με εξωτερικό, οι συνεργασίες, οι επενδύσεις στον τομέα της ομορφιάς και της υγείας. Βέβαια, χρειάζεται προσοχή στις «πλάνες» και στις απάτες αυτήν την περίοδο και επίσης να δίνετε μεγάλη προσοχή σε ότι υπογράφετε. Ωστόσο, με ανοιχτό μυαλό και με διάθεση συνεργασίας, και κυρίως ετοιμότητα όταν παρουσιαστούν ευκαιρίες, θα βγείτε κερδισμένοι από τις διελεύσεις αυτού του μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Αν προς το τέλος του μήνα δείτε βεγγαλικά ν΄ ανάβουν στον ουρανό, να ξέρετε ότι είναι η πολυαστρία στον ιχθύ που σας άγγιξε, αυτή η ονειρική συνεύρεση των δυο αγαθοποιών του ζωδιακού στην αγκαλιά του πλανερού, φευγαλέου και μυστικιστή Ποσειδώνα, μια μαγική συγκυρία που θα σας επηρεάσει βαθιά μιας και γίνεται στον οίκο των σχέσεων σας. Πολλές οι δυνατότητες και άπειρη η φαντασία, απολαύστε όσο μπορείτε περισσότερο αυτές τις στιγμές, αφήστε τη φαντασία σας για λίγο να έλθει στην εξουσία, όπως μας προτρέπουν τα συνθήματα στους τοίχους. Είτε ερωτικά, είτε πνευματικά, είτε με διαλογισμό και προσευχή, είτε καλλιτεχνικά, είτε με παρέα είτε μόνοι σας με έμπνευση τον ίδιο τον εαυτό σας. Πολύ ευνοϊκό διάστημα για σχέσεις, βοηθάει και ο ταύρος, πιο πρακτικός αλλά φιλήδονος και αυτός, θα γειώσει το όνειρο!

Επαγγελματικά

Πολύ ευνοϊκή η περίοδος για επιχειρηματικά άλματα, για επενδύσεις σε τουρισμό και για νέες συνεργασίες. Εποικοδομητικό και για όσους έχουν σχέσεις εξαρτημένης εργασίας, είναι μια στιγμή που μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για αλλαγή εργασίας, για περισσότερα χρήματα και για αναβάθμιση της θέσης τους στην ιεραρχία. Χρειάζεται προσοχή βέβαια γιατί ίσως μια υπερ-αισιοδοξία που μπορεί να συνεπάγεται επιπόλαιες κινήσεις να δώσει λάθος αποτελέσματα. Δεν θα είναι κάθε πρόταση που θα δεχθείτε έντιμη, ούτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί αληθινή, ωστόσο οι προοπτικές είναι καλές, τα οικονομικά σας ευνοούνται και όντως κάποιες από τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν θα είναι καλές.

Ζυγός

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για τους Ζυγούς του Ά δεκαημέρου, είναι ένας μήνας όπου θα εστιάσετε κυρίως σε θέματα διαχείρισης οικονομικών ζητημάτων καθώς με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς στο φυσικό σας 6ο οίκο, θα προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μέσα στο μήνα. Δεν αποκλείετε να σας ερθουν ξαφνικά χρήματα από εκει που δεν το περιμένατε, από τρίτους, οποτε καλό είναι να τα διαχειριστείτε και έξυπνα.

Αισθηματικά

Ήρεμος σχετικά ο μήνας για τα αισθηματικά των Ζυγών του Α΄δεκαημέρου καθώς ο η πολυαστρία στον Κριό δεν σας επηρεάζει τόσο αυτό το μήνα όσο σας ενεργοποίησε στα τέλη του προηγούμενου. Είναι ευκαιρία λοιπόν, αυτό το μήνα όσοι είστε με κάποιο σύντροφο να βγείτε έξω και να δημιουργήσετε όμορφες στιγμές ή όσοι δεν είστε με καποιον αυτό το καιρό, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο θα απασχοληθεί πέρα από τα τρέχοντα οικονομικά του θέματα θα πρέπει να κοιτάξει και πως ακριβώς θα διαχειριστεί καλύτερα θέματα με έξοδα που θα προκύψουν από τρίτους.Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπροβολή σας, και διάφορες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε ώστε να διεκδικήσετε επιτυχώς πράγματα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαήμερο του Ζυγού,θα περάσει ένα μήνα γεμάτο δράση. Η πολυαστρία στον Κριό στο φυσικό σας 7ο οίκο σας ωθεί να κάνετε πράγματα με το ταίρι σας, να ενεργοποιηθείτε σαν ζευγάρι και ισως να μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να λύσετε κάποια θέματα που ενδεχομένως να σας απασχολούσαν το τελευταίο καιρό αλλά δεν είχατε τη τόλμη να τα συζητήσετε . Οι ελεύθεροι από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία να «ξεκουνηθούν» και να πλησιάσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου μπορούν να εκμεταλευτούν τη περίοδο για να διεκδικήσουν κάποια θέματα στο χώρο εργασίας τους. Ειδικά από τα μέσα του μήνα και έπειτα το εξάγωνο που σχηματίζετε μεταξύ Αφροδίτης-Ουρανού ίσως σας δώσει τη λύση σε ένα οικονομικό αδιέξοδο που σας ταλαιπωρούσε. Καλή περίοδος για όσους δεν έχουν εργασία, να στείλουν βιογραφικά και να ενεργοποιήσουν γνωριμίες που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να βρουν δουλειά.

Αισθηματικά

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου με την πολυαστρία στο Κριό θα πρέπει να προσέχουν τις μικροεντάσεις με το ταίρι τους και να εκμεταλλευτούν τη  ενέργεια που επικρατεί σε πιο εποικοδομητικά πράγματα, όπως το προγραμματισμό ενός κοντινού ταξιδιού ή κάποιας ασχολίας που θα απασχολήσει δημουργικά εσάς και το ταίρι σας. Ο Κρόνος  παραμένει στο δικό σας δεκαήμερο στον Υδροχόο, σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε τώρα να βάλετε τις σωστές βάσεις στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να σταματήσετε να είστε πολύ αυστηροί με όσες γνωριμίες κάνετε και να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το φλερτ και τι στιγμή.

Σκορπιός

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου νέες δουλειές, μετακινήσεις και επικοινωνίες αλλάζουν την καθημερινότητά σας. Ίσως ξεκινήσετε ένα έργο που ήταν καιρό στο μυαλό σας, πιθανώς και με κάποιον συνέταιρο, ή αφορά ένα καλλιτεχνικό σχέδιο. Θα έχετε πολλές συναντήσεις με επαγγελματικές ομάδες, θα διαφημίσετε το έργο σας σε κόσμο και θα έχετε έσοδα. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, ίσως και να πρέπει να συζητήσετε διακανονισμό για την τακτοποίησή τους. Η έκλειψη 30/4 επηρεάζει εσάς των δύο τελευταίων ημερών του δεκαημέρου, και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας σχετικά με την προβολή της δουλειάς σας στο εξωτερικό και στο διαδίκτυο.

2ο Δεκαήμερο

Ασχολείστε πολύ με την εργασία σας, με επαφές με πελάτες και με συναδέρφους σας. Θα έχετε ξαφνικές επαφές, επαγγελματικές γνωριμίες και ευκαιρίες να γνωρίσουν την δουλειά σας. Η έκλειψη της 30/4 μπορεί να φέρει ξαφνικές συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό ή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

3ο Δεκαήμερο

Στις αρχές του μήνα έχετε πιέσεις στην δουλειά σας. Οργανώνετε την σκέψη σας, τις επικοινωνίες και τα δημιουργικά σχέδιά σας. Έχετε ευκαιρίες να δράσετε και να αλλάξετε πολλά πράγματα που σας κρατούσαν πίσω. Τακτοποιείτε οικονομικές υποχρεώσεις που σας δυσκόλευαν. Έχετε ευκαιρίες γνωριμιών και εποικοινωνιών με νέους πελάτες για να προωθήσετε το έργο σας και να αποκομίσετε έσοδα. Λίγο προσοχή στις υπερβολές και τις αυταπάτες. Ο λόγος σας είναι μεστός και με καλά αποτελέσματα.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, νέες υποχρεώσεις ίσως επιβαρύνουν την καθημερινότητά σας. Είστε πολύ ερωτικοί και κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις. Επικοινωνείτε πολύ με τον σύντροφό σας και κάνετε εκδρομές. Οι αδέσμευτοι ίσως προχωρήσετε πιό σοβαρά μιά σχέση που έχετε. Είναι ερωτικός μήνας για εσάς και ίσως κάποιοι αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

2ο Δεκαήμερο

Μοιράζετε τις δουλειές με την σχέση σας και περνάτε χρόνο μαζί. Έχετε πολλές ξαφνικές επικοινωνίες και ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Ξαφνικά ταξίδια και εκδρομές, διασκέδαση με φίλους, με τα παιδιά σας όσοι έχετε και περνάτε όμορφα. Με την έκλειψη 30/4 βρίσκεστε περισσότερο με το σύντροφό σας στο σπίτι και ίσως αποφασίσετε και μιά αλλαγή σπιτιού.

3ο Δεκαήμερο

Οι υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας σας πιέζουν πολύ. Μπορείτε να τα βάλετε όλα σε μιά σειρά και να τα οργανώσετε. Μπορεί να αυξηθούν τα οικονομικά του συντρόφου σας και να ανακουφιστείτε αρκετά. Αποφύγετε τις εμμονές και ελεγκτικές συμπεριφορές στον σύντροφο και στα παιδιά σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε μιά ονειρική σχέση σε παρέα με φίλους. Προσέχετε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην τα βλέπετε όλα τέλεια, για να μην απογοητευτείτε.

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ήσυχο διάστημα και για εσάς, όπου προτιμάτε να περνάτε χρόνο στο σπίτι μαζί με άτομα με τα οποία νιώθετε άνετα. Από τα μέσα του μήνα κι έπειτα μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στο σπίτι ή με κάποιο γονέα σας, επομένως καλό είναι να προσέχετε τι λέτε και πώς εκφράζεστε,  όπως και να μην παίρνετε τοις μετρητοίς ο,τι σας λένε. Η έκλειψη στις 30 Απριλίου συμβαίνει στον 6ο οίκο σας, οπότε πιθανόν να σας απασχολήσουν κάποιες κακές σας συνήθειες ή να αλλάξετε κάτι από την καθημερινότητά σας.

2ο Δεκαήμερο

Αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά ευχάριστος για εσάς, χάρη στους πλανήτες που διελαύνουν από τον 5ο οίκο σας. Κατά τις πρώτες 5 ημέρες έχετε τον Ερμή, ο οποίος αυξάνει τη δημιουργικότητά σας και βοηθά σε νέες γνωριμίες και παράλληλα ο Ήλιος από την αρχή ως και τις 9 του μήνα, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας. Οι γυναίκες μπορούν και προσελκύουν άνδρες του ενδιαφέροντός τους ευκολότερα, λόγω της φύσης του Ήλιου. Από τα μέσα του μήνα κι έπειτα έχετε και αυξημένη λίμπιντο,  αφού επισκέπτεται η Αφροδίτη τον 8ο οίκο σας. Η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Ουρανό στις 18 του μήνα, άρα γύρω από εκείνη την ημερομηνία είναι πολύ πιθανή κάποια ερωτική εξέλιξη.

3ο Δεκαήμερο

Πολύ κοινωνικοί, δυναμικοί κι επικοινωνιακοί γίνεστε με τον Άρη στο Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου που σας κάνει πιο δραστήριους ως και τις 14 του μήνα. Η Πανσέληνος στις 16 του μηνός θα γίνει στον 11ο οίκο σας, άρα φαίνεται σαν να σας απασχολούν κάποια θέματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή, κυρίως σχετικά με φίλους ή κάποιο φλερτ. Δώστε αρκετή προσοχή όμως,  αφού ο Ποσειδώνας ακόμη σας επηρεάζει και είναι η κρίση σας αρκετά θολωμένη. Συνιστάται να μην επιτρέψετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για εσάς.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Η έκλειψη που γίνεται στο τέλος του μήνα στον 6ο οίκο σας, πέρα από την καθημερινότητα, αφορά και τις εργασιακές σας συνθήκες που αναμένεται να μεταβληθούν αυτό το διάστημα. Σε γενικές γραμμές, όμως, δεν προβλέπονται πολύ κρίσιμα γεγονότα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Είναι ένα αρκετά χαλαρό διάστημα. Προσέξτε μην μεταφέρετε τις εντάσεις του σπιτιού στα εργασιακά σας ή αντίστροφα.

2ο Δεκαήμερο

Είστε πολύ δημιουργικοί και τυχεροί αυτό το διάστημα, επομένως καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε και στον τομέα των εργασιακών σας. Ο Ουρανός βρίσκεται ακόμη στο 2ο οίκο σας, συνεπώς συνιστάται να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις στα οικονομικά σας. Γενικότερα στα επαγγελματικά/εργασιακά σας δεν αναμένονται ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα, απλώς χρειάζεται μία σχετική προσοχή επί των οικονομικών σας.

3ο Δεκαήμερο

Ο Πλούτωνας είναι ακόμη στο δεκαήμερό σας στον Αιγόκερω και μάλιστα θα συναντήσει τον Ερμή κατά τα τέλη του μήνα, με αποτέλεσμα να έχετε πολύ δυναμικές και στρατηγικές ιδέες σχετικά με την ανέλιξη της καριέρας σας και την αύξηση των εσόδων σας. Όπως στα προσωπικά, έτσι και στα επαγγελματικά, είναι μία απαγορευτική περίοδος στο να επιτρέψετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για εσάς, άρα οφείλετε να αναλάβετε μόνοι σας τις ευθύνες σας. Ο Βόρειος Δεσμός στον 6ο οίκο σας και μαζί ο Άρης στον 11ο όχι μόνο βελτιώνουν την καθημερινότητά σας, αλλά φέρνουν ανθρώπους στη ζωή σας που θα σας ωθήσουν να εξελιχθείτε προς το καλύτερο.

Αιγόκερως

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Γενικά θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας, είναι μήνας που θα χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις να τεστάρετε την υπομονή σας και απλά να περιμένετε χωρίς να μπορείτε να κάνετε κάτι. Θα έχετε όμως και θετικές συγκυρίες, τυχερά διαστήματα και ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες, εάν το επιθυμείτε. Βέβαια θα πρέπει να φτιάξετε και λίγο τις συνθήκες για κάτι νέο στη ζωή σας, να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, να αναβαθμίσετε την αυτοεκτίμηση σας και να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας. Δέχεστε σύντομες αλλά καλές διελεύσεις, που θα σας βοηθήσουν σε αυτήν την «παλινόρθωση» ηθικού που μάλλον είναι λίγο πεσμένο τον τελευταίο καιρό.

Επαγγελματικά

Θα υπάρξουν βραχυπρόθεσμες, μικρές αλλά καλές ευκαιρίες αυτόν τον μήνα, που θα σας ευνοήσουν οικονομικά και εργασιακά. Δυσκολίες ενδέχεται να προκύψουν για όσους σκόπευαν ένα επαγγελματικό άλμα. Γενικά μπορείτε να «νοικοκυρέψετε» και να ισοσταθμίσετε έσοδα-έξοδα και να είστε έτοιμοι και για μια μικρή βελτίωση. Χρειάζεται να δείξετε υπομονή και να μην προβείτε σε βιαστικές και παρορμητικές ενέργειες, αλλά να εξετάσετε με καθαρό μυαλό και ώριμη σκέψη ότι αφορά εργασία και κυρίως οικονομικά. Βέβαια, ο φλεγματικός Κρόνος είναι κυβερνήτης σας και δεν φημίζεστε για απρονοησία, ωστόσο, ίσως κάποια πράγματα να γλιστράνε «κάτω από το χαλί» αυτήν την περίοδο και να μην τα αντιλαμβάνεστε εγκαίρως.  

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Καλό διάστημα ειδικά για όσους είναι γεννημένοι 31/12 με 1/1. Μετά τις 15 Απρίλη θα έρθουν τα ωραία για το δεκαήμερο σας, θα βιώνετε πραγματικά μια άνοιξη που θα σας παρασέρνει και μελισσάκια θα βουίζουν στ’ αυτιά σας, με άλλα λόγια θα φτιάξει κατά πολύ η διάθεση σας και θα νιώσετε πιο ανανεωμένοι και αισιόδοξοι. Θα σας απασχολήσουν και σας θέματα οικογενειακά με αδέλφια και γονείς ίσως, σε αυτόν τον τομέα δεν αποκλείονται δυσκολίες και προβλήματα, αλλά και θέματα σπιτιού ίσως να σας «ζορίσουν». Κατά τ΄ άλλα, θα έχετε διάθεση για μικρές βόλτες και συναναστροφές και επαφές με καινούργια άτομα. Όσοι ενδιαφέρεστε για μια νέα γνωριμία μπορείτε να το τολμήσετε, θα έχετε ευκαιρίες για ωραίες συντροφιές και εύνοια από τ΄ άστρα για μια ωραία σχέση.

Επαγγελματικά

Κρατηθείτε αυτό το διάστημα μέχρι τουλάχιστον τις 11 του Απρίλη γιατί θα έχετε προκλήσεις στα επαγγελματικά σας και στα προσωπικά σας και ίσως κάνετε παράτολμα πράγματα. Χρειάζεται προσοχή και σε κάθε τύπου έγγραφα αυτόν τον μήνα. Οι αρχικές μοίρες του δεκαημέρου επηρεάζεστε από την έκλειψη που αν και είναι ευνοϊκή για σας δεν παύει να χρειάζεται να προσέχετε στις αποφάσεις σας, ειδικά γύρω στις 30 Απριλίου. Η έκλειψη συνδέεται και με ευκαιρίες για νέες αρμοδιότητες και για μια καλύτερη θέση στην εργασία σας. Αρκεί να χειριστείτε με κομψό τρόπο σχέσεις με προϊσταμένους και γενικά με αρχές και με νομικά πρόσωπα. Οικονομικά δεν θα είναι ένα αδιάφορο διάστημα και σίγουρα μπορείτε να περιμένετε μια αύξηση των εισοδημάτων σας αυτόν τον μήνα, που άλλωστε είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για τα ζώδια της γης και του νερού.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Έχετε και σεις αρκετές ενδιαφέρουσες διελεύσεις, κυρίως η 22η μοίρα και η 28η θα ζήσουν προκλήσεις αυτό το διάστημα, ενώ ειδικά για την 28η τα επόμενα δυο περίπου χρόνια θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μιας και ο Πλούτωνας θα έχει την τιμητική του σε αυτήν τη μοίρα. Για τον Πλούτωνα λέγεται ότι είναι ο πλανήτης των μεγάλων μετασχηματισμών, αν και ακούγεται κάπως βαρύγδουπο αληθεύει σε μεγάλο βαθμό, και ετοιμαστείτε για ριζικές αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωής σας,  ιδιαίτερα στα προσωπικά σας αν έχετε ωροσκόπο σε αυτήν την μοίρα. Ο Απρίλης πάντως θα σας φέρει και καλά και κάποιες δυσκολίες σε οικογενειακά θέματα. Τα ερωτικά πάντως ευνοούνται και οι αισθηματικές σχέσεις θα ανθίσουν σαν τα ρόδα του Απρίλη. Καλή περίοδος για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να περάσετε όμορφα.

Επαγγελματικά

Όπως και στα αισθηματικά, έτσι και στα επαγγελματικά θα ζήσετε «πλουτώνιες» καταστάσεις όσοι έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο στην 28 μοίρα, και όταν λέμε πλουτώνιες εννοούμε καταστάσεις που μπορεί να νιώσετε ότι βρίσκεστε στον κάτω κόσμο κάποιες φορές, αλλά παράλληλα μπορούν να σας ανεβάσουν στα ύψη αν δείξετε δύναμη και αντοχή. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια εξέχουσα άνοδο στην εργασίας σας τα επόμενα δυο χρόνια ή μια απροσδόκητη αύξηση των εσόδων σας. Ο Πλούτωνας είναι γενναιόδωρος με όσους έχουν υπομονή και αντοχή. Αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη διέλευση που προς το τέλος του μήνα, θ΄ αρχίσει να δείχνει τα χαρακτηριστικά της και θα σας αναγκάσει να  ανα-προσανατολίσετε  στους στόχους σας. Όσον αφορά σε αυτόν τον μήνα θα έχετε κάποιες δυσκολίες στην εργασία σας αλλά γενικά είναι ευνοϊκός για τα οικονομικά σας ενώ προσοχή χρειάζεται να μην παρασυρθείτε από αγαθές αλλά πλανερές προθέσεις, χωρίς  ωστόσο να χάσετε τη θετική στάση και την αισιοδοξία σας.

Υδροχόος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α δεκαημέρου, με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνάνε στο ζώδιο των Ιχθύων, σας στρέφουν τη προσοχή στην τρέχουσα κατάσταση των οικονομικών σας και θα σας φέρουν ζητήματα, ειδικά ο Άρης, που σχετίζονται ακριβώς με αυτόν τον τομέα. Στο τέλος του μήνα η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τους Υδροχόους που είναι στις 8,9 και 10ο του δικού σας δεκαημέρου και ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα ξαφνικό ζήτημα οικονομικής φύσης μέσα από το σπίτι και την οικογένειά σας.

Αισθηματικά

Είναι ένας μήνας που το δικό σας δεκαήμερο δεν επηρεάζεται πλανητικά. Με αυτό σαν δεδομένο, μπορούμε να πούμε ότι μπορείτε άφοβα να  δημιουργήσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ήρεμος θα είναι και ο μήνας για όσους δεν έχουν σχέση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορουν να φλερτάρουν ή να δεχθούν φλερτ. Ίσα ίσα μπορεί να ξεκινήσει μια όμορφη γνωριμία με ωραία κατάληξη.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων και αυτό με τη σειρά του για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα απασχοληθεί με τα οικονομικά του και τρόπους να βρει και νέες πηγές εισοδημάτων. Ο Ουρανός στο Ταύρο δημιουργεί εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς από τα μέσα του μήνα , οπότε ίσως ανακουφιστείτε και κάπως ηρεμήσετε. Προσοχή με την έκλειψη την ηλιακή την προτελευταία ημέρα του μήνα καθώς θα επηρεάσει εσάς των πρώτων ημερών του δικού σας δεκαημέρου με ξαφνικά θέματα οικονομικών που προέρχονται όμως από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων θα έχει έναν πολύ ενδιαφέροντα μήνα από αισθηματικής άποψης. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως σας φέρει έμπνευση και σας κάνει πιο ρομαντικούς και έτσι να καταφέρετε να εκπλήξετε το ταίρι σας, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη σχέση σας. Όσο  τώρα αφορά τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται από το πουθενά να ερωτεθούν παράφορα. Απολαύστε το.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου θα εστιάσουν αναμφίβολα σε θέματα οικονομικής διαχείρισης στα οποία από τα μέσα του μήνα και ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα και μετά θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις συναλλαγές σας αλλά και στο τι συμφωνείτε. Καλύτερα να βάλετε και κάποιον τρίτο μάτι να τσεκάρει αυτά τα θέματα για να είστε σίγουροι.

Αισθηματικά

Υδροχόοι του Γ΄δεκαημέρου , περνάτε ήρεμη φάση στην αισθηματική σας ζωή χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Μπορείτε εύκολα να περάσετε και να σχεδιάσετε μικρά ταξίδια και ρομαντικά ραντεβού με το ταίρι σας. Ο μήνας αποκτά ενδιαφέρουν για τους αδέσμευτους του ζωδιακού προς το τέλος του μήνα μιας και η Αφροδίτη με τον Ερμή θα κάνουν εξάγωνο στο δικό σας δεκαήμερο και θα σας βοηθήσουν σημαντικά να φλερτάρετε αυτόν/αυτήν που σας ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε και πολλές ερωτικές επιτυχίες.

Ιχθείς

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου αρχές του μήνα θα έχετε κάποια έσοδα από την εργασία σας. Εύνοια στην υπογραφή συμβολαίων και διακανονισμών για οικονομικές υποχρεώσεις που ίσως έχετε. Θα έχετε επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις για την εργασία σας. Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και συνεργασίες με το εξωτερικό. Στο τέλος του μήνα η έκλειψη επηρεάζει εσάς των δύο τελευταίων ημερών του δεκαημέρου σας και μπορεί να έχετε κάποια έξοδα για την πραγματοποίηση ενός δημιουργικού σχεδίου στην δουλειά σας.

2ο Δεκαήμερο

Σας απασχολούν οικονομικά που αφορούν την οικογένεια, αλλά βοηθά η εργασία σας για την επίλυσή τους. Έχετε ξαφνικές επαφές και επικοινωνίες, ευνοϊκούς διακανονισμούς και συμβόλαια, που τονώνουν την εργασία σας και τα έσοδά σας. Θα παρουσιαστούν ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες και έσοδα που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε πολλές υποχρεώσεις.

3ο Δεκαήμερο

Αισθάνεστε πίεση από οικονομικά βάρη. Μπορείτε να διαπραγματευθείτε και να επιτύχετε την επίλυσή τους. Μπορεί να έχετε την βοήθεια της οικογένειας ή φίλων. Θα έχετε δυσκολία επικοινωνίας και συνεννόησης με τους συνεργάτες σας αλλά με στρατηγική και οργάνωση μπορείτε να την ξεπεράσετε. Επικοινωνείτε με επιτυχία τα δημιουργικά σας σχέδια, έχετε την αποδοχή και η καριέρα σας έχει άνοδο. Οι καλλιτέχνες θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Νέες συνεργασίες θα σας αποφέρουν έσοδα.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, νέες γνωριμίες τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας κάνει πολύ ερωτικούς. Ίσως κάνετε μιά γνωριμία σε μετακίνηση και οι δεσμευμένοι θα κάνετε εκδρομές με τον σύντροφό σας. Περνάτε όμορφα και αισθάνεστε ότι σας αγαπούν. Από τα μέσα του μήνα ασχολείστε με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Ίσως κάποιοι αποφασίσετε να συγκατοικήσετε.

2ο Δεκαήμερο

Μοιράζεστε την καθημερινότητα με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε κάποιο άτομο από τον χώρο εργασίας σας. Ερωτικές επικοινωνίες, ξαφνικές συναντήσεις, ξαφνικές σχέσεις θα σας χαροποιήσουν. Μπορεί κάποια άτομα που ήταν στο μυαλό σας να σας πλησιάσουν και να αναπτυχθεί μιά νέα σχέση. Η έκλειψη επηρεάζει εσάς των δύο πρώτων ημερών ευνοϊκά.

3ο Δεκαήμερο

Τις πρώτες ημέρες του Απριλίου αισθάνεστε ψυχολογική πίεση και χρειάζεστε την στήριξη του συντρόφου σας. Δέχεστε αγάπη, η διάθεσή σας φτιάχνει, η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μιά νέα γνωριμία που θα ανεβάσει την κοινωνική σας εικόνα. Ερωτικές ευκαιρίες και επικοινωνίες, εμμονές αλλά και το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πιθανή γνωριμία και με άτομο με διαφορά ηλικίας ή από απόσταση. Πολλές μετακινήσεις, έρωτας, διασκέδαση, μηνύματα, εκδρομές, αλλά προσοχή στην αυταπάτη. Να βλέπετε τις καταστάσεις στο μέτρο που είναι, χωρίς υπερβολές και ωραιοποιήσεις. Θα τα απολαύσετε περισσότερο στην πραγματική τους διάσταση.

Αρέσει σε %d bloggers: