ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο   30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 – Τα 12 ζώδία

‘’Ανα Στάσιμων  δεσμών …το ανάγνωσμα’’

Από την Σοφία Σέμελη

Η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα  Ηλιακή  Έκλειψη που λαμβάνει χώρα στην 10^.28 Ταύρου   30 Απρίλη ώρα Ελλάδας 10^.29` είναι η πρώτη έκλειψη της χρονιάς  στον Άξονα Ταύρου Σκορπιού που  δίνει μας  την κοσμική ώθηση  για αλλαγές . Μέσα από αυτόν τον  ξεχωριστό  μηχανισμό  που διαθέτει  το Σύμπαν και καταφέρνει να  μας βγάζει κάθε φορά  από την στασιμότητα   και τα λιμνάζοντα ύδατα της ύπαρξης οδηγώντας  σε μια νέα  ατραπό συνείδησης και εξέλιξης.

Μια σπουδαία στιγμή για  να γίνουμε καλλίτεροι παρατηρητές της ζωής μας, να  συντονιστούμε με ό, τι ταιριάζει περισσότερο στην συχνότητα μας και να δρομολογήσουμε   αποφάσεις και  νέα ξεκινήματα που υπόσχεται  εξάλλου κάθε Ηλιακή έκλειψη αν ιδωθεί απ’ την άποψη μιας Νέας Σελήνης, σε αντίθεση με τις Σεληνιακές  που αντιστοιχούν σε Πανσέληνο και  οδηγούν σε κορύφωση γεγονότων αλλά και  το κλείσιμο κύκλων.

Η Έκλειψη   ανήκει στην σειρά  Saros 119 ή 6 North με   μητρική  την έκλειψη στις 15 Μαΐου  850 μ.Χ. και την τελευταία  το 2094, που μας δηλώνουν ότι βρισκόμαστε στην εκπνοή  του κύκλου, με την  επόμενη να αναμένεται τον Μάιο του 2040. Ένας εκλειπτικός κύκλος   που φιλοξένησε και την  έκλειψη  του  1914 σηματοδοτώντας μεγάλες αλλαγές για την ανθρωπότητα, αφού συνέπεσε  με την αρχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 Η  παρούσα έκλειψη είναι μερική, μικρής διάρκειας, ορατή από Νοτιοδυτική Αμερική, Ειρηνικό ωκεανό  και Ανταρκτική και ανήκει στην  οικογένεια Εκλείψεων που  φέρνει στο προσκήνιο θέματα που συνδέουν τα άτομα  με πατρικές μορφές  αλλά και  φορείς  εξουσίας. Αντιπροσωπεύοντας συνήθως μια περίοδο όπου χρειάζεται  να αναλάβουμε ευθύνες για εμάς και για τους άλλους και να αποδεχθούμε δεσμεύσεις   που μπορεί να οφείλονται σε  ασθένεια  ή στην   αναξιοπιστία  των άλλων.

 Θεωρείται πάντως  εποικοδομητική και με  θετική χροιά   κυρίως γιατί είναι μια έκλειψη  Βορείου Δεσμού, δηλώνοντας  ότι τα άτομα είναι υποσυνείδητα συνδεδεμένα με τον ανώτερο εαυτό τους και συντονισμένα  με τον  σκοπό, την αποστολή τους και το μονοπάτι της  εξέλιξής τους.

Στα πλαίσια του Μετωνικού κύκλου η τελευταία  Έκλειψη συνέβη 19 Απριλίου 2004  για αυτό και πολλοί μπορούν να βρουν αντιστοιχίες στα θέματα που τότε προέκυψαν ενώ αυτή την φορά  άμεσα επηρεάζονται  όσοι έχουν  πλανήτες και σημαντικά σημεία του χάρτη  +- 2 μοίρες στην 10^  των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού( Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) ενώ είναι θετικά διακείμενη  και για τα ζώδια του νερού των τελευταίων ημερών. Παράλληλα η ίδια η έκλειψη προοδεύει στις 8 Νοεμβρίου σε  Σεληνιακή  στην 16^ Ταύρου και σε στενή  σύνοδο με Ουρανό, οπότε και   φέρνει την ολοκλήρωση και  το αποτέλεσμα από ό ,τι τώρα δρομολογείται.

Και βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η 10^ Ταύρου είναι η μοίρα που   ο Ουρανός έκανε  συνολικά 3 περάσματα   Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο του 2020,   εν συνεχεία Απρίλιο -Μάιο 2021 ύστερα από την αναδρομή του, αλλά και  Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2022 ολοκληρώνοντας την διέλευση από το σημείο.

 Μια περιοχή  ιδιαίτερα  ενεργοποιημένη στον χάρτη  το προηγούμενο διάστημα, που έφερε αναπάντεχες αλλαγές στις συνθήκες  ζωής και στην ενέργεια μας  και επανέρχεται με την έκλειψη για να μας ευθυγραμμίσει  με  αυτό στο οποίο έχουμε εξελιχθεί  και να μας κάνει να βάλουμε τον σπόρο και  να δώσουμε σχήμα και μορφή στο καινούριο. Ακόμη και αν αυτό φαίνεται αρχικά άβολο καθώς ο Ταύρος συμβολίζει την σιγουριά, την ασφάλεια, την σταθερότητα, τις αξίες μας  και όλα αυτά  στα οποία στηρίζουμε την επιβίωση μας και δύσκολα μεταβάλλουμε.

 Ο Ουρανός ωστόσο εδώ ευθυγραμμισμένος  με την Έκλειψη φέρνει για όσους επηρεάζονται αφύπνιση και απελευθέρωση  από τις παραδεδομένες ζώνες ασφάλειας και την ικανότητα  να λειτουργήσουν διαφορετικά με προκλήσεις και απρόβλεπτα  γεγονότα που ανατρέπουν βασικές δομές της ζωής   και αποτελούν την συνέχεια στις αλλαγές που προετοίμασε. Αλλαγές και αναθεωρήσεις  που  αφορούν σε συλλογικό επίπεδο στα οικονομικά, στην αξία των αγαθών, στην χρήση της ενέργειας και των πρώτων υλών, στην τροφή, στην κατανάλωση αλλά στην  σχέση μας  συνολικότερα με τον πλανήτη.

Η έκλειψη πραγματοποιείται με την Σελήνη στην θέση έξαρσης,  σε όριο Ερμή και στον  δεκανό της, ενώ πριν συναντήσει τον Ήλιο σχηματίζει μισό τετράγωνο με Ποσεδώνα μεταφέροντας την ενέργεια του στον Άρη με τον οποίο σχηματίζει στην συνέχεια εξάγωνο.

Κυβερνήτης της έκλειψης η Αφροδίτη στην απόλυτη   μοίρα έξαρσης των  Ιχθύων 27^, σε ακριβείας σύνοδο με τον ευεργέτη Δία και σε σχηματισμό τριγώνου ‘’μικρού ταλέντου΄’ με  Πλούτωνα και Ερμή, μας  ευλογεί με υπέροχες ευκαιρίες για θετικές αλλαγές , αφθονία και ευδαιμονία υλική, πνευματική και συναισθηματική. Μια ενέργεια επεκτατική και μεταμορφωτική που φέρνει στον δρόμο μας νέες συνδέσεις, καλές προθέσεις  και  υλοποίηση επιθυμιών ενώ και σε συμπόρευση με  Ποσειδώνα δημιουργεί ιδανικές  συνθήκες για δημιουργία, πνεύμα  συνεργασίας και αλληλεγγύης, θεραπεία, μεγαλεπήβολα όνειρα και ανανέωση της ελπίδας μας. Αρκεί να προσέξουμε την τάση  προς εξιδανίκευση, υπεραισιοδοξία, κατάχρηση  και  παραπλάνηση,  που μπορεί να είναι και η υπονομευτική πλευρά  των όψεων.

Μια έκλειψη που προδιαγράφεται εκτός των άλλων ερωτική αφού βρίσκεται σε  σύνοδο και με τον αστεροειδή Eros , αναζωπυρώνοντας το πάθος, την επιθυμία, την ακατανίκητη έλξη, την δύναμη της ερωτικής και ζωτικής ενέργειας.

Με την  πολυαστρία  στους Ιχθείς, να παραμένει   ο φωτοδότης μας  κι  ένα μεγάλο πνευματικό μάθημα, που δίνει την δυνατότητα  να υπερβούμε την ύλη και την ατομικότητα,  να εκτιμήσουμε  την ομορφιά της ζωής, να ανακαλύψουμε και να μοιραστούμε  τα δημιουργικά μας χαρίσματα, να τιμήσουμε το πνεύμα και την οικουμενική αγάπη. Ενώ επιπλέον  μας  υποδεικνύει  μέσα από τις αναιρετικές μοίρες, ότι κάτι παράλληλα ολοκληρώνεται που  ίσως έρχεται και  με την μορφή μιας αναγκαστικής  απώλειας.

 Με  τον Άρη πάντως  στους Ιχθείς να συνδέεται εποικοδομητικά με την έκλειψη, φαίνεται πως  η θέληση και η κινητοποίηση μας  είναι κυρίως  πνευματική, καθώς ο πλανήτης  εδώ αφήνεται στην ροή και αντιλαμβάνεται  μέσω  της διαίσθησης αυτό που  πρέπει να κάνει, ακόμη και όταν δεν υπάρχουν λογικές εξηγήσεις. Επιπλέον  μέσα από την  υποστήριξη που λαμβάνει από  τον Ουρανό  μας δίνει το timing  και την ετοιμότητα   να κινηθούμε σε κάτι καινούριο που μπορεί αρχικά να μοιάζει επαναστατικό και να μας εκπλήσσει, ωστόσο μας βοηθά να αναπτυχθούμε.

Παράλληλα η Νέα Σελήνη σε μισό τετράγωνο με Δία, Αφροδίτη και Ποσειδώνα προαναγγέλλει διαψεύσεις και πιθανές  απογοητεύσεις, υπερβολική σπατάλη,  διασκορπισμό της ενέργειας και μεγαλύτερη προσπάθεια για την επίτευξη στόχων.

Έτσι ίσως χρειάζεται τώρα να προσπαθήσουμε  περισσότερο για να  αξιοποιήσουμε  τις ευκαιρίες που οδηγούν σε  υλική και συναισθηματική ευημερία  και η ανάγκη για προστασία  και ψυχική πληρότητα να παραμένουν  ένα  ζητούμενο.

Ειδικότερα το μισό  τετράγωνο του Ήλιου με Ποσειδώνα μπορεί να δείξει κινδύνους από το υγρό στοιχείο, ατυχήματα και μολύνσεις, ανάγκη για καλλιτεχνική και πνευματική δημιουργία ή τάσεις για   δραπέτευση και  επιρρέπεια σε εθισμούς.

Από την άλλη η δυσμενής γωνία  της Σελήνης με τον Ποσειδώνα  επιφέρει σύγχυση, ψυχολογικές διαταραχές,  ψευδαισθήσεις,  παραπλάνηση και  χειραγώγηση  λαών,   ενώ το μισό τετράγωνο  με Αφροδίτη υποδηλώνει πιθανές  ερωτικές απογοητεύσεις λόγω έλλειψης ανταπόκρισης,  αυταπάτες, δυσκολίες σε θέματα μητρότητας  ή στις σχέσεις με τις γυναίκες.

Οι  μεσοδιαστηματικές εικόνες της έκλειψης διαμορφώνονται ως εξής:

Τα  Φώτα στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα/ Β.Δ. προϊδεάζουν  για επιβολή δύναμης  ή αναζήτηση ενίσχυσης από τους άλλους, για  δυνατές σχέσεις με προοπτικές εξέλιξης,   ενώσεις και συμμαχίες μεγάλης επιρροής και αναγνώρισης. Ειδικότερα η συμμετοχή της Σελήνης μπορεί να δείξει την ένταση, την αβεβαιότητα και το τραύμα  στην ψυχολογία των λαών και προσπάθειες χειραγώγησής τους.

Τα Φώτα στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα σε έναν ατυχή και σκληρό άξονα προμηνύουν καταστροφή, βία, περιορισμό, θάνατο, σκληρή προσπάθεια και δύσκολες συνθήκες  επιβίωσης.

Τα Φώτα στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Ποσειδώνα σε άξονα ιδεαλισμού  φέρνουν ρομαντισμό,  εξιδανίκευση του έρωτα, πλατωνικές ή κρυφές σχέσεις, θεραπεία μέσω της αγάπης, πνευματικότητα, έμπνευση , καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση, καλαισθησία,  ενδιαφέρον για μυστικισμό. Ενώ  σε αρνητική εκδήλωση παραπέμπουν σε   παραπλάνηση , αυταπάτες, ερωτική απογοήτευση, συναισθηματική σύγχυση, εθισμούς και τάσεις φυγής.

Τα Φώτα στο μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα συνδέονται με ιδεαλισμό, αφθονία φιλανθρωπία, συμπόνια, γενναιοδωρία, αλτρουισμό ονειροπόληση, φαντασία, ενόραση, υψηλή διαίσθηση, επέκταση συνείδησης, πνευματική αναγέννηση και στην αρνητική με κερδοσκοπία, εξαπάτηση, αποπροσανατολισμό, ψευδαισθήσεις, παραποίηση της αλήθειας.

Ο Βόρειος δεσμός στο μεσοδιάστημα Ερμή/Ουρανού , άξονας  οξυδέρκειας  και  ενόρασης,  προοιωνίζει αλλαγές, καινοτομία και εκσυγχρονισμό στα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, νέα επιστημονικά επιτεύγματα και ανταλλαγή νεωτεριστικών ιδεών στις κοινότητες, εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, ενώ σε κατώτερες εκδηλώσεις οδηγεί σε  επικοινωνιακά ολισθήματα, νευρική υπερένταση  και   προπαγανδιστικές τάσεις.

Ακόμη η Νέα Σελήνη  σε παραλληλία με Κρόνο και  το τετράγωνό του  με τον Άξονα των Δεσμών να  παραμένει, περιγράφουν μια καρμική πρόκληση στην   πορεία της  εξέλιξης. Δοκιμασίες και εμπόδια  στην πρόοδο μας  διαφορετικά  για τον καθένα, που  δείχνουν   την ανάγκη να αναθεωρήσουμε μελλοντικά σχέδια, να αναλάβουμε ευθύνες και δεσμεύσεις προκειμένου να τα ξεπεράσουμε. Ένα έργο που  μπορεί τώρα να μοιάζει σισύφειο όμως χρειάζεται να ολοκληρώσουμε, με υπομονή  ακόμη και αν φέρνει αποξένωση, διλήμματα, απογοήτευση ή ακύρωση.

Η συμμετοχή εδώ  και της Εστία Vesta  σε σύνοδο με  τον Κρόνο  και τον αστεροειδή Ίκαρο, δείχνει ότι οι  επιλογές μας θα πρέπει να είναι  δίκαιες και συνετές για να διατηρήσουμε  την ασφάλεια, την  αρμονία και  την  ισορροπία που θέλουμε, να φτιάξουμε   νέες δομές,  να ανοίξουμε τα φτερά μας όπως ο Ίκαρος και να πετάξουμε! Δοκιμάζοντας αυτή την φορά να σπάσουμε  τα δεσμά  του κάρμα που μας κρατούν φυλακισμένους, επειδή  ίσως επιλέξαμε  να το πιστεύουμε.

 Όπως στην ιστορία με τον ‘’αλυσοδεμένο ελέφαντα’’ (του Χόρχε Μπουκάι) που δεν επιχειρούσε να αποδράσει όχι επειδή δεν είχε την δύναμη να το κάνει αλλά γιατί   είχε  πειστεί  ότι  δεν μπορούσε  να τα  καταφέρει.

Και ο μοναδικός τρόπος για να μάθουμε αν μπορούμε να τα καταφέρουμε, είναι να προσπαθήσουμε ξανά και με όλη μας την ψυχή!

Ας ελπίσουμε ότι η έκλειψη θα   φέρει νέα επίπεδα εμπιστοσύνης  στον ευατό,   φώτιση, κουράγιο και τόλμη,  για  να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να βγούμε στο τέλος νικητές και πιο δυνατοί.

Η επιρροή της Έκλειψης στα 12 ζώδια

Σταθερός Σταυρός

Ταύρος

Νέοι στόχοι και αποφάσεις, αλλαγές στην προσωπική ταυτότητα, στις φιλοδοξίες  ακόμη  και στην εμφάνιση, αναμένονται ειδικά για όσους έχουν γενέθλια την ημέρα αυτή καθώς επηρεάζεται  η ηλιακή τους επιστροφή. Τα  Φώτα ενισχύουν την προσωπική τους δύναμη και επιρροή, καθώς  και την ανάγκη για ανεξαρτησία και  αυτοφροντίδα.  Οι συνθήκες τους ωθούν να ανακαλύψουν νέες πτυχές της ύπαρξής τους, να αναγεννηθούν  και να δώσουν  μια νέα κατεύθυνση στη  ζωή τους.

Σκορπιός

Τα άτομα που θα μπουν αυτό το διάστημα  στην ζωή τους ανήκουν στο πεπρωμένο τους και πρόκειται να διαδραματίσουν  σημαντικό ρόλο  για την εξέλιξή τους. Σύντροφοι και συνεργάτες, ασκούν ιδιαίτερη επιρροή, τους ανοίγουν νέους δρόμους και  τους αφυπνίζουν. Παράλληλα υπάρχει έντονη επιθυμία να ανανεώσουν σχέσεις και συμβόλαια και  να προχωρήσουν σε ένα άλλο επίπεδο μέσω γάμου ή επισημοποίησης. Ωστόσο όσες από τις σχέσεις  δεν ακολουθήσουν τον δρόμο της ανανέωσης και της ανεξαρτησίας που επιζητά ο Ουρανός  ενδέχεται  και  να τελειώσουν.

Λέων

Η θέση τους στον κόσμο, η κοινωνική εικόνα και η καριέρα αλλάζουν ακόμη και αν αυτό τους δυσκολεύει με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο και τον τετραγωνισμό που δέχονται από Ουρανό. Πιθανά σενάρια η αλλαγή τρόπου και τόπου εργασίας, αντικειμένου, συνεργατών  η απώλεια μιας δουλειάς ή ενός συμβολαίου. Αν αποδεχθούν τα νέα δεδομένα και αγκαλιάσουν τις αλλαγές  πρόκειται να οδηγηθούν σε σημαντική πρόοδο και να αναβαθμιστούν μακροπρόθεσμα.

Υδροχόος 

Οι αλλαγές λαμβάνουν χώρα στην οικογένεια και τις ρίζες τους και συντρέχουν συνθήκες που τους αναγκάζουν να αναθεωρήσουν τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένεια τους. Είναι πιθανό   μέλη να έρχονται ή  να  αποχωρούν για διαφορετικούς λόγους από την οικογένεια ή ίδιοι να αποφασίζουν  την ανακαίνιση,  την αγοροπωλησία  ακινήτου, μετακόμιση ή αλλαγή του τόπου διαμονής τους. Γενικά υπάρχει η τάση απελευθέρωσης απ’ το παρελθόν και  ό, τι τους δέσμευε εσωτερικά  οπότε αν αποδεχθούν  την ανάγκη  ανανέωσης σε αυτόν τον τομέα πρόκειται και  να   ωφεληθούν.

Μεταβλητός Σταυρός

Δίδυμοι

Οι αλλαγές και η αφύπνιση στον μεγάλο ωκεανό του ασυνειδήτου και στον πνευματικό τους κόσμο , τους κάνει να δουν τον κόσμο και την ύπαρξη με άλλα μάτια, στο πλαίσιο  μια μεγαλύτερης εικόνας που τους δίνει έμπνευση και πλούσιες εσωτερικές εμπειρίες. Η φαντασία και η διαίσθηση ενεργοποιούνται και τους βοηθούν να ακολουθήσουν νέους πνευματικούς δρόμους ή ακόμη και να θεραπευτούν σε ένα βαθύτερο ψυχολογικό επίπεδο. Χρειάζεται να είναι ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της υγείας τους  και σε τυχόν  καταστροφικά μοτίβα   και να μη διστάσουν να αναζητήσουν βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη  στην περίπτωση που αισθανθούν την ανάγκη.

Τοξότης

Ένα νέο νόημα και σκοπός αναζητείται από τους Τοξότες  στην δουλειά, την προσφορά και την υπηρεσία απέναντι στους άλλους, την καθημερινότητα και τις ρουτίνες της γι αυτό και οι αλλαγές είναι προ των πυλών.   Ο τομέας της εργασίας ανανεώνεται από επιλογή ή από εξωτερικές συνθήκες ενώ  ενδέχεται  να τους απασχολήσουν θέματα που αφορούν στο σώμα και την υγεία τους, όπου θα χρειαστεί να αλλάξουν συνήθειες, να αποφύγουν ρίσκα και να αναζητήσουν  βοήθεια  αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Παρθένος

Νέες εμπειρίες, γνώσεις, πνευματικοί δάσκαλοι και ταξίδια αλλάζουν την κοσμοαντίληψη και την φιλοσοφία τους και  λαμβάνουν υποστήριξη ή και έμπνευση  από άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Μια πολύ καλή στιγμή για μακροπρόθεσμα σχέδια, πνευματική ανάπτυξη, αυτοβελτίωση και ενίσχυση της πίστης τους. Θετική επίσης  έκβαση μπορεί  να έχουν  σε θέματα που συνδέονται με ανώτερη εκπαίδευση και τις νομικές υποθέσεις τους.

Ιχθείς

Με την πολυαστρία στον 1ο οίκο τους  διανύουν μια περίοδο όπου  νιώθουν ιδιαίτερα κινητοποιημένοι αναγεννημένοι και με αυξημένη διαίσθηση. Παράλληλα τους δίνεται τώρα η  ευκαιρία να αλλάξουν τρόπο σκέψης και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες  μέσα από μάθηση, νέες πληροφορίες, εμπειρίες και προσλαμβάνουσες, ενώ ευνοείται ιδιαίτερα η ενασχόληση τους με διδασκαλία ,συγγραφή, εμπόριο, social media. Επιπλέον  αυξάνονται σημαντικά οι επαφές, οι μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια, ενώ ανανεώνουν   και εκσυγχρονίζουν  τα μέσα επικοινωνίας τους. Θετικές  νέα και βελτίωση στις σχέσεις με τους οικείους, αδέλφια, συγγενείς και  το άμεσο περιβάλλον τους.

Παρορμητικός Σταυρός

Κριός

Αυτό που αλλάζει είναι όχι μόνο η αυτοεκτίμηση αλλά και ο τομέας των οικονομικών τους. Η έκλειψη  ενισχύει την αυτοπεποίθηση και  την αίσθηση αυταξίας τους, κάτι που επηρεάζει θετικά  όλους τους τομείς της ζωής τους. Είναι ενδεχόμενο  να προκύπτει μια νέα πηγή εισοδήματος, αύξηση στο υπάρχον εισόδημα  ή και αναπόφευκτες απώλειες που θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν την σχέση τους με τα χρήματα και τα αποκτήματα.

Ζυγός

Απροσδόκητα κέρδη, αλλαγές και ανάγκη για διευθέτηση σε οικονομικά αποθέματα και επενδύσεις που μοιράζονται με συντρόφους, συνεργάτες καθώς και χρήματα που προέρχονται από εξωτερικές πηγές  ασφάλειες, δάνεια, χρήματα δημοσίου, κληρονομιές. Παράλληλα η ερωτική τους ζωή εμπλουτίζεται με νέες εμπειρίες  ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν επιπλέον  κι ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στις σχέσεις τους και να κλείνουν   καρμικά  συμβόλαια. Η ενέργεια τους υποστηρίζει και λειτουργεί ιδιαίτερα θεραπευτικά.

Καρκίνος

Η έκλειψη τονίζει την ανάγκη προσφοράς και εργασίας για το συλλογικό  και έτσι ενισχύεται η θέση τους σε ομάδες, οργανισμούς και δίκτυα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα ή ανθρωπιστική δράση. Θα έχουν  επομένως την ευκαιρία  να ενδυναμώσουν   τις  κοινωνικές τους σχέσεις και να κάνουν νέες, όπως  επίσης και να αυξήσουν  τα κέρδη που προέρχονται από την καριέρα ή την επιχείρηση  τους. Η καταλυτική παρουσία του Ουρανού φέρνει  ανατροπές και ρήγματα σε συμμαχίες και  στις σχέσεις με τις ομάδες, όπου χρειάζεται  να γίνουν αναθεωρήσεις  και αναπροσαρμογές.

 Αιγόκερος

Νέα δημιουργικά εγχειρήματα, έμπνευση, καλλιτεχνική έκφραση, έρωτας, αναπαραγωγή και παιδιά  είναι μερικά από τα  κεφάλαια που ενεργοποιούνται στο πιο δημιουργικό κομμάτι του ωροσκοπίου τους. Και πάντα με την ανατρεπτική πινελιά που βάζει ο Ουρανός  και   αναπάντεχες εκπλήξεις, που μπορεί να βγάζουν από την κανονική ροή, υπόσχονται  ωστόσο  να τους  φέρουν έναν   αέρα  ανανέωσης και  εξέλιξης.

Αρέσει σε %d bloggers: