ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αναλυτικές προβλέψεις Ιούνιος 2022

Σημαντικός μήνας ο Ιούνιος με σημαντικές εξελίξεις! Τα 12 ζώδια θα έχουν αλλαγές πολυεπίπεδες.

Κριός

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Κατά την πρώτη εβδομάδα ο Άρης βρίσκεται ακόμη στο δεκαήμερό σας και είστε σε εγρήγορση. Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Άρη σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, θαρραλέους, ενώ μπορεί να γνωρίσετε πρόσωπα και να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Η Νέα Σελήνη κατά τα τέλη του μήνα θα φέρει νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο (πχ μετακόμιση, ανακαίνιση, νέο χόμπι κ.λπ) και θα περάσετε ευχάριστα με οικογενειακά πρόσωπα. Πρόκειται για έναν ευχάριστο μήνα για τα αισθηματικά σας που πιθανόν κάποια φιλία ή κάποια γνωριμία από φίλους/κοινούς γνωστούς σας να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό.

2ο Δεκαήμερο

Τονωμένη εκτιμάται να είναι η διάθεσή σας κατά τον Ιούνιο, ενώ θα κάνετε μία γενικότερη ενδοσκόπηση της ψυχολογικής και συναισθηματικής σας κατάστασης με θετικό αντίκτυπο. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό αστρολογικό δρώμενο που να σας επηρεάζει,  πέρα από το εξάγωνο Ηλίου-Χείρωνα, επομένως θα είναι ένας ήσυχος μήνας χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις. Έχετε πάντως αρκετά αποθέματα ενέργειας, χάρη στον  Άρη στο δικό σας δεκαήμερο.

3ο Δεκαήμερο

Σχηματίζεται το τρίτο τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα κατά την πρώτη εβδομάδα που σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να προσδώσει αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων και τάση για εμβάθυνση στην πηγή των προβλημάτων σας, ώστε να μπορέσετε να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Η Πανσέληνος, επιπροσθέτως, ολοκληρώνεται στον 9ο οίκο σας, άρα αρχίζετε να φιλοσοφείτε περισσότερο, ενώ παράλληλα υπάρχουν ευκαιρίες ταξιδιών, νέα γνώσης ή επέκτασης πάνω σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα αυξάνει τη λίμπιντό σας και τις πιθανότητες να γνωρίσετε έναν πολύ ελκυστικό άνθρωπο.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη γίνεται σε τετράγωνο με το Δία, ο οποίος βρίσκεται σε σύνοδο με το δικό σας δεκαήμερο, άρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο και να ψάξετε για νέες ευκαιρίες, οικονομικές συμφωνίες ή να κάνετε το εργασιακό σας περιβάλλον πιο δημιουργικό, καινοτόμο και αποδοτικό. Παράλληλα υπάρχουν αστρολογικοί δείκτες από όπου φαίνεται πως η εξωστρέφειά σας αυξάνεται και μαζί και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες κι έχετε όλη την καλή διάθεση κι ενέργεια να προσπαθήσετε και να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας.

2ο Δεκαήμερο

Ήσυχος μπορεί να είναι για τα προσωπικά σας ο μήνας, κατά τ’ άλλα βέβαια τα εργασιακά σας παίρνουν τα πάνω τους. Η καθημερινότητά σας είναι δραστήρια,  όμως κατά τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για τυχόν ατυχήματα. Αν το επάγγελμά σας συσχετίζεται με τη θεραπεία οποιουδήποτε είδους (πχ ψυχολογία, ιατρική, εναλλακτική θεραπεία κ.λπ), τότε θα δείτε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

3ο Δεκαήμερο

Εμφανίζονται ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Αρχικά έχετε το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και κατά τα τέλη του μήνα σας επισκέπτεται και ο Άρης ο οποίος βρίσκει με βοηθητική όψη τον  Κρόνο και κάνετε γνωριμίες με άτομα που συμβάλλουν στην προσωπική εξέλιξή σας. Συνάμα, το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα προσφέρει οικονομική βοήθεια ή ευκαιρίες αύξησης εσόδων. Η Πανσέληνος, πέρα από επέκταση σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να μπουστάρει και τα επαγγελματικά σας. Τυχόν ευκαιρίες από το εξωτερικό δεν είναι απίθανες.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Καλή περίοδος σε γενικές γραμμές, επικοινωνιακή, με πιο πολύ εξωστρέφεια και πιο πολύ αυτοπεποίθηση. Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου θα είναι, παρά τις εκλείψεις, αρκετά ευχάριστες γιατί θα έχετε την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ήλιο σας και αυτό μόνο καλές υποσχέσεις σας δίνει, σίγουρα θα σας ευνοήσει αυτή η διέλευση. Το γενικότερο, βέβαια, κλίμα θα σας επηρεάσει, είναι μια περίοδος που όλοι στο περιβάλλον μας και στις σχέσεις μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κάποια χρονίζοντα θέματα, να δείξουμε πιο πολύ υπευθυνότητα και να μην αφήνουμε τα συναισθήματα να μας παρασύρουν, ειδικά σε στενές σχέσεις να είμαστε υπομονετικοί.

Επαγγελματικά

Εύνοια και σ΄ αυτόν τον τομέα από την Αφροδίτη, η οποία έρχεται να σας βοηθήσει, βιαστείτε να επωφεληθείτε γιατί θα διανύσει πολύ γρήγορα το γήινο από τα ζώδια που κυβερνάει. Είναι καιρός για σκέψη, για ψύχραιμη και λογική στάση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, και αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση καλύτερα αυτό να γίνει μετά τα μέσα του μήνα, μην χάσετε ωστόσο την εύνοια της τύχης. Γενικότερα θα μπορέσετε να καταφέρετε στόχους, μην παρασύρεστε όμως από παρορμητικά συναισθήματα. Να έχετε «τεντωμένα»  τ΄ αυτιά σας όταν συναναστρέφεστε με άλλους, γιατί μπορεί να πάρετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες, αλλά μην πιστεύετε σε όλα όσα ακούτε.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Ξαφνική τύχη και ξαφνικοί έρωτες, ειδικά για όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα ή είναι γεννημένοι γύρω στις 6 του Μάη. Σας επηρεάζουν και σας οι εκλείψεις στο ζώδιο σας και έχετε επιδράσεις από το περιβάλλον σας που σας προβληματίζουν ή σας στενοχωρούν, και υπάρχει πιθανότητα εντάσεων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και «εξεγέρσεων», αλλά σας δίνεται η δυνατότητα να περάσετε ωραία, να χαρείτε με φίλους, να ανανεωθείτε και να φτιάξετε τη διάθεση σας. Ίσως έχετε μια τάση για αγορές πολυδάπανες ή για πολύ φαγητό, θα μπείτε στον πειρασμό να αποκτήσετε όμορφα πράγματα και θα ασχοληθείτε με την εμφάνισης σας, είναι μια καλή περίοδος για ανανέωση γενικά και μια μικρή εγκράτεια αν δείξετε, θα είναι ένας χαρούμενος μήνας.

Επαγγελματικά

Θετικό διάστημα για οικονομικά και επαγγελματικά θέματα,  σας δίνονται δυνατότητες δράσης στον οικονομικό τομέα, και ξαφνικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Προσοχή χρειάζεται σε συμφωνίες και σε συζητήσεις, πάντως έχετε τη δυνατότητα να χειριστείτε σωστά και με εξυπνάδα τα θέματα που θα προκύψουν. Υπάρχει η δυνατότητα νέων επαγγελματικών ευκαιριών και πιθανότητα για νέα συνεργασία ή μια παράλληλη απασχόληση. Ευνοούνται οι επαγγελματικές μετακινήσεις ή ταξίδια, οι συχητήσεις και μια καλύτερη δικτύωση στον ευρύτερο επαγγελματικό σας περίγυρο.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Θα  είναι ένας καλός μήνας σε γενικές γραμμές, που θα φέρει αναβάθμιση σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά όχι χωρίς τη δική σας προσπάθεια, χωρίς να φορτωθείτε περισσότερες ευθύνες και χωρίς δυσκολίες. Ειδικά η 25η μοίρα και αυτόν τον μήνα θα έχει αρκετά γεγονότα, μιας και ο Κρόνος αναδρομεί ακριβώς εκεί, ενεργοποιώντας και την έκλειψη των γενεθλίων σας, ενώ και ο Ποσειδώνας κάνει την αναδρομή του στην ίδια μοίρα. Έχετε σύμμαχο σας πάντως την Αφροδίτη, η οποία είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη με το ζώδιο σας. Η αναδρομή του Ερμή τερματίζεται στην 26η μοίρα και ο γοργοπόδαρος Θεός αφού τα είδε όλα στον δύσκολο απλανή Αλγκόλ, έρχεται στα «ίσια» του και αλλάζει τροχιά φέρνοντας μια νέα, πιο αισιόδοξη προοπτική στο πως βλέπετε τον κόσμο γύρω σας.  Ευκαιρίες στον έρωτα θα υπάρξουν.

Επαγγελματικά

Περισσότερες ευθύνες και πιο καλές επαγγελματικές προοπτικές σας υπόσχεται ο Ιούνιος, χρειάζεται να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, μέχρι τα μέσα του μήνα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε θέματα που σας απασχόλησαν και στο παρελθόν, έχετε την ευκαιρία να βρείτε νέες πιο δημιουργικές λύσεις. Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη υπευθυνότητα αυτόν τον μήνα και να μην παρασυρθείτε από υπεραισιοδοξια, πάντως προβλέπεται κάποια βελτίωση στα οικονομικά σας, ενώ ευκαιρίες παρουσιάζονται και στα επαγγελματικά σας, αν δείξετε και μια διάθεση προσαρμογής και ρεαλισμού.

Δίδυμος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου τις πρώτες μέρες του μήνα θα δώσετε πολύ μεγάλη έμφαση σε επαφές συζητήσεις , είτε με φίλους σας γνωστούς σας είτε στον επαγγελματικό σας περιβάλλον θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή είτε για να ολοκληρώσετε κάποια σημαντική διευθέτηση είτε για να θέσετε σε κίνηση ένα project που καιρό τώρα θέλατε να ξεκινήσετε. Από τα μέσα του Ιουνίου, ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον, σας βοηθά σημαντικά ώστε να επικοινωνήσετε και να καταφέρετε να ‘ρθείτε πιο κοντά στους επαγγελματικού σας στόχους. Καλή περίοδος για να στείλετε βιογραφικά, όσοι αναζητάτε εργασία.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Ιούνιος είναι ένας ενδιαφέρον μήνας για εσάς τους Διδύμους του Α’ δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται τις πρώτες μέρες του μήνα να έχετε πολλές συναντήσεις και εξόδους με φίλους και από εκεί να συναντήσετε και τον έρωτα . Για τους δεσμευμένους είναι κατάλληλη περίοδος να βγουν και να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Ο Δίας και ο Άρης στο Κριό σας δίνουν τα κατάλληλα φόντα, ώστε έξυπνα να δημιουργήσετε τις τέλειες εξόδους για το ταίρι σας, ή να ‘ρθείτε πιο κοντα στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Στο τέλος του μήνα κοντά, μπαίνει και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και στο δικό σας δεκαήμερο κάνοντας ακαταμάχητους.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο θα απασχοληθεί πέρα από τα τρέχοντα οικονομικά του θέματα θα πρέπει να κοιτάξει και πως ακριβώς θα διαχειριστεί καλύτερα θέματα με έξοδα που θα προκύψουν από τρίτους. Γενικά πρόκειται για έναν καλό μήνα, όπου από τα μέσα και ύστερα θα μπορέσετε με την παρουσία του Άρη στο Κριό να κάνει εξάγωνο με το δικό σας δεκαήμερο, να προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε επιτυχώς διάφορα ζητήματα που σας απασχολούσαν επι των εργασιακών. Προς το τέλος του μήνα, ο Ερμής περνάει στο δικό σας δεκαήμερο και στο δικό σας ζώδιο, και εγγυάται για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη σε ένα οικονομικό σας θέμα.   

Αισθηματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων, τώρα τον Ιούνιο, θα μπορέσει να ανακτήσει χαμένο έδαφος, από τον προηγούμενο μήνα. Είναι μια ήρεμη περίοδος στα συναισθηματικά σας, και φυσικά το εξάγωνο του Άρη από το Κριό στο δικό σας δεκαήμερο από τα μέσα και μετά, θα μπορέσετε να βρείτε τη κατάλληλη ψυχική δύναμη να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή αντίστοιχα όσοι βρίσκεστε σε σχέση να την αναθερμάνετε μέσα από μια σειρά ωραίων ραντεβού. Θα νιώσετε την επιρροή του Άρη ειδικά στις 15 του μήνα που θα είναι ακριβώς πάνω στο δικό σας δεκαήμερο.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Για το Γ’ Δεκαήμερο ο μήνας εξακολουθεί να είναι λίγο ζόρικος καθώς θα υπάρχει αυτή η θολή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας λόγω του Ποσειδώνα, Δία, στο γενέθλιο σας 10 οίκο. Προς το τέλος του μήνα, ευτυχώς, η παρουσία του Άρη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο σας, πράγμα που σημαίνει πρακτικά, ότι θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποιες επαφές με άτομα ενδεχομένως και από το εξωτερικό ή σε σχέση με κάποια συμβόλαια που θέλετε να προγραμματίσετε και να υπογράψετε.

Αισθηματικά

Ήσυχος ο μήνας για την αισθηματική ζωή των Διδύμων του Γ’ δεκαήμερου. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος δεν έχει καμία σημαντική διέλευση από το δικό σας δεκαήμερο, ώστε να σας επηρεάζει. Μπορείτε να κανονίσετε ωραίες δραστηριότητες με το ταίρι σας και όσοι είστε αδέσμευτοι μπορείτε άφοβα να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου η καριέρα σας απασχολεί πολύ. Είστε ορμητικοί, δημιουργικοί, θέλετε να επεκταθείτε, και τα καταφέρνετε με σκληρή δουλειά. Σας απασχολούν τα οικονομικά και από τις 20/6 θα έχετε αποτελέσματα από την εργασία σας. Στις 21/6 ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας και θα σας φωτίσει, θα φανεί η δράση σας και θα έχετε αποτελέσματα στην προσπάθειά σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

2ο Δεκαήμερο

Σας απασχολούν τα οικονομικά και προσπαθείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας. Βάζετε στόχους, επικοινωνείτε με ομάδες και προωθείτε την δουλειά σας. Ίσως κάποια ξαφνικά έξοδα να σας ταράξουν, αλλά έχετε ορμή να δημιουργήσετε και να εργαστείτε και τα ξεπερνάτε όλα με τον καλύτερο τρόπο.

3ο Δεκαήμερο

Με την ορθοδρόμηση του Ερμή βγαίνουν στο προσκήνιο θέματα που σας απασχόλησαν, εντάθηκαν με την τελευταία έκλειψη του Μαίου και πρέπει να επιλύσετε. Επανεξετάζετε τη σχέση με τους συνεργάτες σας και επιλύετε οικονομικά θέματα που σας απασχόλησαν. Οφειλές από τρίτους ή προς τρίτους πρέπει να μπουν σε τάξη, να τις καταγράψετε και με καθαρό μυαλό να τις διεκπεραιώσετε. Καλλιτεχνικά και δημιουργικά σχέδια ευνοούνται και αφού τα επεξεργαστείτε καλά, κοινοποιείστε τα και θα έχετε επιτυχία.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, διασκεδάζετε με φίλους και παρέες, είστε αγαπητοί και έχετε ξαφνικές γνωριμίες. Έχετε λαμπερή προσωπικότητα και φαίνεται αυτό στους άλλους. Προς το τέλος του μήνα έχετε πολλές ευκαιρίες για εκδρομές και ταξίδια. Από τις 21/6 που θα μπει ο Ήλιος στο ζώδιό σας, θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και οι γνωριμίες και οι διασκεδάσεις θα γεμίσουν χαρά την ψυχή σας.

2ο Δεκαήμερο

Διασκεδάσεις, μετακινήσεις, επικοινωνίες με φίλους θα γεμίσουν τις ημέρες σας. Θα έχετε νέες γνωριμίες, κάποιες θα τις κρατήσετε κρυφές μέχρι να δείτε πώς θα εξελιχθούν. Ξαφνικές γνωριμίες για τους αδέσμευτους θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, που θα σας ξεφνιάσει με τον ερωτισμό του.

3ο Δεκαήμερο

Η σχέση με τον σύντροφό σας σας έχει απασχολήσει αρκετά. Θέματα σπιτιού και παιδιών θέλετε να τα ξανασκεφτείτε και να τα βάλετε σε σειρά. Η διασκέδαση με φίλους θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε νέες γνωριμίες. Δεν θα λείψουν οι παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας, που θα σα αναζωογονήσουν. Αισθάνεστε όμορφοι και δυνατοί και έχετε την αποδοχή από τους άλλους.

Λέων

Απο την Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Σε καλή κατάσταση είναι τα αισθηματικά σας και η γενικότερη ψυχολογία σας. Υπεύθυνη για αυτό είναι η πολυαστρία στον Κριό που σας ευνοεί, ενώ παράλληλα ο Ερμής παίρνει ‘τα πάνω του’ και ξαναορθοδρομεί από το τέλος της πρώτης εβδομάδας κι έπειτα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους γύρω σας. Μαζί, μπορεί η Νέα Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο, δηλαδή το φυσικό σας 12ο οίκο, που δεν θεωρείται από τους τυχερότερους, όμως ο Δίας της δίνει μία πολύ θετική νότα, συνεπώς η διάθεσή σας παραμένει προστατευμένη και είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τα κρυφά σας ταλέντα ή να επαναφέρετε μία παρελθοντική κατάσταση που σας άρεσε (πχ, επανασύνδεση με φίλους).

2ο Δεκαήμερο

Πολύ ενδιαφέρουσα παραμένει η καθημερινότητά σας, αφού οι αρχές του μήνα με τον Ήλιο στους Διδύμους αυξάνουν την εξωστρέφειά σας. Θα υπάρξουν, επίσης και ξαφνικές θετικές εξελίξεις και γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, όμως προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας κατά το δεύτερο μισό του μήνα όπου μάλλον θα έχετε ξαφνικά νέα. Κατά τα μέσα Ιουνίου πρέπει να προσέξετε πώς οδηγείτε ή τι λέτε, αφού είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Ο μήνας κλείνει καλά με καλά νέα και πάλι. Κατά τα τέλη του μήνα, αν θέλετε, είναι καλό διάστημα για την έναρξη ψυχοθεραπείας ή την ενασχόλησή σας με διάφορους τύπους εναλλακτικής θεραπείας, χάρη στο εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα.

3ο Δεκαήμερο

Τα Λιοντάρια του 3ου ζορίζεστε αρκετά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μάλιστα όσες δεν έχουν γερά θεμέλια πολύ πιθανόν να λήξουν στο άμεσο μέλλον. Είναι εποχή ‘ξεσκαρταρίσματος’ για εσάς και θα απομακρυνθείτε από πολλά άτομα των οποίων η παρέα σας δυσαρεστούσε. Σχετικά με το βοηθητικό εξάγωνο Άρη-Κρόνου κατά τα τέλη του μήνα, πέρα από απομακρύνσεις, να περιμένετε και νέες γνωριμίες. Η Πανσέληνος εκτιμάται πως θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας, αφού διαδραματίζεται στον 5ο οίκο, των ερωτικών, παιδιών και δημιουργικότητας και ξοδεύετε την ενέργειά σας σε πράγματα που σας ανεβάζουν. Αν έχετε κρυφούς/ές θαυμαστές/ριες, κατά τα μέσα του μήνα θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη πολλοί συλλέγετε πληροφορίες και σχεδιάζετε το πώς θα κινηθείτε στα επαγγελματικά σας κατά το επόμενο διάστημα. Αν θέλετε να σπουδάσετε, να εργαστείτε στο εξωτερικό ή να συνεργαστείτε με επαγγελματίες από άλλη χώρα, τώρα είναι καλό διάστημα να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε κι έπειτα να προχωρήσετε κάνοντας τις σωστές επιλογές. Κατά τα μέσα του μήνα ο Ερμής, πια ορθόδρομος, σχηματίζει εξάγωνο με το Δία και όλα όσα σχεδιάσετε την πρώτη εβδομάδα, αποδεικνύεται πως θα σας βγουν σε καλό. Τέλη του μήνα, η Νέα Σελήνη σας χαρίζει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα ή αλλαγές, έστω και παρασκηνιακά. Τα παραπάνω ισχύουν κυρίως για το δεύτερο πενθήμερο του δεκαημέρου, ενώ οι γεννημένοι τις πρώτες 5 ημέρες του δεκαημέρου δεν θα έχουν τόσο σημαντικές εξελίξεις.

2ο Δεκαήμερο

Στα επαγγελματικά σας παρατηρείται αρκετή τύχη, από αρκετούς παράγοντες. Η Αφροδίτη καλυτερεύει τα οικονομικά σας και σας ωθεί να διεκδικήσετε νέες ευκαιρίες επί του τομέα και κατά τα μέσα του μήνα συναντά τον Ουρανό που μπορεί να σας φέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένατε. Ο Ήλιος επίσης βοηθά στο να γνωρίσετε νέο κόσμο ή να πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες για την περαιτέρω επαγγελματική σας ανέλιξη, όμως καλό είναι κατά τα τέλη του μήνα να συγκρατηθείτε και να μην δώσετε σημασία στα κουτσομπολιά που πιθανόν να ακούσετε. Τέλος, ευχάριστα νέα μπορείτε να περιμένετε και κατά το κλείσιμο του μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Ταύρο πλέον ορθοδρομεί και θα ‘δει’ με τρίγωνο τον Πλούτωνα, γεγονός πολύ θετικό για τις οικονομικές σας συμφωνίες και την επανεμφάνιση παλαιότερων ευκαιριών. Αν κάνετε ελεύθερο επάγγελμα ή είστε καλλιτέχνες, γραφίστες ή οτιδήποτε απαιτεί μεγάλη δημιουργικότητα, τολμήστε να καινοτομήσετε σε κάτι από αυτά που προσφέρετε (προϊόν/υπηρεσία) και θα σας βγει σε καλό. Θεωρώ πως είναι ένας πολύ καλός μήνας για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας και πρέπει να εργαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε για να αποκομίσετε όσο περισσότερα είναι δυνατόν.

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Θα είναι καλός μήνας για τα αισθηματικά σας, υπάρχουν δυνατότητες και για μια νέα σχέση ή επαναθέρμανση παλιών σχέσεων και γνωριμιών. Πιθανότητα και για γνωριμίες από απόσταση. Καλό θα είναι να κρατηθείτε προσγειωμένοι, να αναζητήσετε κάτι πιο σταθερό και «βιώσιμο» στις σχέσεις σας, αποφύγετε ωστόσο την υπερανάλυση, και να ανοίξετε όσο μπορείτε σε νέες φρέσκες ιδέες και σε νέες ασχολίες. Αν έχετε τη δυνατότητα διακοπών ή ενός ταξιδιού θα ήταν καλή συγκυρία να το κάνετε, μετά τις 4 του μήνα. Καλός μήνας για να επικοινωνήσετε με φίλους, να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας, να χαλαρώσετε ή ν΄ ασχοληθείτε  με την βελτίωση της υγεία σας.

Επαγγελματικά

Μπορείτε να επιτύχετε σε θέματα καριέρας ή να αλλάξετε εργασία να υπάρχει μια τέτοια πρόταση, πάντως θα είναι καλός μήνας σε αυτόν τον τομέα, βέβαια μην παρασυρθείτε από υπεραισιοδοξία ή από το κυνήγι μιας μεγάλης ευκαιρίας. Ελέγξτε μια τάση για σπατάλες και επικεντρωθείτε στους στόχους σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και τη δημιουργικότητά σας με παραγωγικό τρόπο. Είναι μια καλή συγκυρία για να επεκτείνετε τις γνώσεις και να αναβαθμιστείτε επαγγελματικά, επενδύοντας  χρόνο σε σεμινάρια, απόκτηση τίτλων και σε επαγγελματική επιμόρφωση.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Ενδιαφέρουσα εποχή και ευνοϊκή, σα να σας «ηλεκτρίζουν» οι καταστάσεις, σα να θέλετε να ζήσετε μια περιπέτεια, να κάνετε μια απόδραση, μια «σκανδαλιά». Ευκαιρίες θα σας δοθούν και για σχέσεις και επανασυνδέσεις. Όσοι είστε σε σχέση θα έχετε διάθεση ν΄ ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφο σας, με την μεταξύ σας αλληλεπίδραση αλλά και με συγγενείς και με την στενότερη οικογένεια σας. Θα θελήσετε πάντως να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να τη βελτιώσετε προς το καλύτερο.

Επαγγελματικά

Μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα αυτόν τον μήνα, να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα λάμψουν σαν διάττοντες αστέρες και θα πρέπει να είστε εκεί για να τις «αρπάξετε». Ευνοούνται χρηματοοικονομικά θέματα, αλλά με μια έκλειψη να έχει επηρεάσει αυτόν τον τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Μετακινήσεις και αλλαγές στα εργασιακά είναι πιθανές και για το δικό σας δεκαήμερο. Πιθανά να έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα και περισσότερες ευθύνες, αλλά αυτό εγγυάται και μια μικρή βελτίωση στα οικονομικά σας.

3ο  Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Υπάρχει η πιθανότητα και για σχέση αλλά και για χωρισμό από σχέση, και για επιστροφή σε παλιούς αγαπημένους, όλα είναι πιθανά μιας και δέχεστε αρκετές επιρροές, οι περισσότερες θετικές. Μια τάση για «μελόδραμα» και για να μεγαλοποιείτε καταστάσεις είναι επίσης πιθανή. Ενδέχεται να σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα, που θα απορροφήσουν αρκετό από τον χρόνο σας. Πάντως, υπάρχει η δυνατότητα για έναν καλό μήνα, δημιουργικό, με κάποιες μόνο στιγμές μελαγχολίας που θα ξεπεράσετε αν αυξήσετε την πίστη σας στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας.

Επαγγελματικά

Αρκετά φορτωμένος αυτός ο μήνας, αν κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας μπορεί να σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Σε τυχόν δυσκολίες θα πρέπει να φερθείτε με αβρότητα «βασιλική» και να μην υποκύψετε σε εντάσεις ή να εμπλακείτε σε παρασκηνιακά θέματα. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να λάμψετε, να προβάλετε θετικά τον εαυτό σας και να δείξετε την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας, και τελικά πόσο ικανοί και χρήσιμοι είστε.

Ζυγός

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για τους Ζυγούς του Ά δεκαημέρου, είναι ένας μήνας όπου θα εστιάσετε κυρίως σε θέματα αυτοπροβολής σας. Θα θελήσετε να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, χρειάζεται ειδικά την πρώτη βδομάδα του μήνα, να δείξετε μια κάποια συγκράτηση, καθώς η σύνοδος του Άρη και του Δία στον ζώδιο του Κριού στο πρώτο δεκαήμερο, θα σας οδηγήσουν σε κάποια υπερβολή και ίσως να χάσετε και το δίκιο σας, αν θελήσετε να πάρετε παραπάνω από όσα σας επέτρεψαν. Μετά τις 15 του μήνα, θα ηρεμήσετε κάπως και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αισθηματικά

Ένας μήνας που θα σας αφυπνήσει με την ταυτόχρονη είσοδο του Άρη και του Δία στο φυσικό σας 7 οίκο. Ενας μήνας όπου ειδικά την πρώτη εβδομάδα θα έχετε μια συνεχή βοήθεια και εύνοια στο συναισθηματικό κομμάτι κυρίως. Φυσικά ευνοούνται μέγιστα και προτίστως όσοι είναι αδέσμευτοι καθώς υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για έναρξη σχέσεων μέσω νέων γνωριμιών, αλλά και όσοι είναι σε σχέση, μπορούν άνετα να εκμεταλευτούν τη περίοδο για να έρθουν πιο κοντά στο ταίρι τους.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Ενας καλός μήνα, όπου από τα μέσα και ύστερα θα μπορέσετε με την παρουσία του Άρη στο Κριό να είναι απέναντι σας, να προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε επιτυχώς διάφορα ζητήματα που σας απασχολούσαν επι των εργασιακών. Προς το τέλος του μήνα, ο Ερμής περνάει στο δικό σας δεκαήμερο και ζώδιο του Διδύμων το οποίο κάνει τρίγωνο με το δικό σας ζώδιο, σας εγγυάται  για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη σε ένα οικονομικό σας θέμα.  

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαήμερο του Ζυγού, θα περάσει ένα μήνα γεμάτο δράση. Με τον Άρη στον Κριό στο φυσικό σας 7ο οίκο σας ωθεί να κάνετε πράγματα με το ταίρι σας, να ενεργοποιηθείτε σαν ζευγάρι και ισως να μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να λύσετε κάποια θέματα που ενδεχομένως να σας απασχολούσαν το τελευταίο καιρό αλλά δεν είχατε τη τόλμη να τα συζητήσετε . Οι ελεύθεροι από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία να «ξεκουνηθούν» και να πλησιάσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου μπορούν να εκμεταλευτούν τη περίοδο για να διεκδικήσουν κάποια θέματα στο χώρο εργασίας τους. Καλή περίοδος για όσους δεν έχουν εργασία, να στείλουν βιογραφικά και να ενεργοποιήσουν γνωριμίες που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να βρουν δουλειά. Μια μικρή προσοχή να μην ωραιόποιείτε ότι ακουτε στο χώρο της δουλειάς σας.

Αισθηματικά

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τα μέσα και μετά του μήνα ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη  ενέργεια του Άρη στο Κριο, στο φυσικό τους 7ο οίκο και να τη διοχετεύσουν σε πιο εποικοδομητικά πράγματα, όπως το προγραμματισμό ενός κοντινού ταξιδιού ή κάποιας ασχολίας που θα απασχολήσει δημουργικά εσάς και το ταίρι σας. Ο Κρόνος  παραμένει στο δικό σας δεκαήμερο στον Υδροχόο, σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε τώρα να βάλετε τις σωστές βάσεις στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να σταματήσετε να είστε πολύ αυστηροί με όσες γνωριμίες κάνετε και να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το φλερτ και τι στιγμή.

Σκορπιός

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου εργάζεστε πολύ, έχετε οικονομικές απολαβές, τακτοποιείτε με ευκολία υποχρεώσεις προς τρίτους. Βάζετε στόχους για νέες συνεργασίες μέσω διαδικτύου ίσως και με άτομα από το εξωτερικό. Η καριέρα σας έχει άνοδο και είστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοσή σας στην εργασία σας. Έχετε ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που επιζητούσατε από παλιά.

2ο Δεκαήμερο

Ασχολείστε με την εργασία σας με επιτυχία και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οικονομικά προς τρίτους που αφορούν την εργασία σας πρέπει να τακτοποιηθούν. Ξαφνικά έσοδα ή και έξοδα αντιμετωπίζονται από κοινού με τους συνεργάτες σας. Προς το τέλος του μήνα ασχολείστε με το διαδίκτυο και με επαφές από το εξωτερικό.

3ο Δεκαήμερο

Επαναπροσδιορίζετε και αλλάζετε ριζικά τους στόχους σας, οικονομικά προς τρίτους και βάζετε τάξη στον τρόπο που σκέφτεστε και κινείστε. Έχετε στον μυαλό σας πολλά ευφάνταστα σχέδια και θέλετε να τα οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο. Ανησυχείτε για την επιτυχία τους αλλά με την βοήθεια των συνεργατών σας πετυχαίνετε να τα επικοινωνήσετε και να έχετε οφέλη στην δουλειά σας. Με στρατηγική, οργάνωση και δράση θα έχετε επιτυχίες.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, είστε πολύ ερωτικοί και φαίνεται στους άλλους. Είναι πιθανές νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή με άτομα από το εξωτερικό. Γίνεστε πολύ επικοινωνιακοί και γεμίζετε την καθημερινότητά σας με πολλές μετακινήσεις. Άτομα από την δουλειά σας ή από χώρους που κινείστε καθημερινά θα σας πλησιάσουν ερωτικά, ίσως παλιοί φίλοι και γνωστοί που χτύπησαν πάλι την πόρτα σας.

2ο Δεκαήμερο

 Σας απασχολεί η καθημερινότητα με τον σύντροφό σας. Βρίσκετε, με επιτυχία, τρόπους να την ομορφύνετε. Οι αδέσμευτοι ασχολείστε με πολλά πράγματα, έχετε πολλές μετακινήσεις και επικοινωνίες και θα σας απασχολήσει μιά νέα ξαφνική γνωριμία. Όσοι έχετε παιδιά κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον τους.

3ο Δεκαήμερο

Αποβάλλετε φοβίες που σας ταλαιπωρούσαν και επαναπροσδιορίζετε τις σχέσεις σας φιλικές και ερωτικές. Νέες γνωριμίες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εξετάσετε πολύ για το αν θα προχωρήσετε σε κάτι σοβαρό. Αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας και προσπαθείτε να βλέπετε καθαρά τους άλλους για να μην απογοητευτείτε. Οι δεσμευμένοι βάζετε τάξη στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Σας απασχολούν τα παιδιά σας, αλλά με αγάπη μπορείτε να τα έχετε πολύ καλή σχέση μαζί τους.

Τοξότης

Απο την Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Για τα ερωτικά σας είναι άριστο διάστημα και θα παραμείνει για αρκετό καιρό, πια με το Δία στον Κριό. Νέοι έρωτες, ωραίες στιγμές, γενικότερη τύχη, καθώς και δυνατότητα απόκτησης παιδιών υπόσχεται αυτή η θέση. Έχετε αυξημένη λίμπιντο και γενικότερα διακατέχεστε από πολλή ενέργεια που τη χρησιμοποιείτε εποικοδομητικά με ο,τι καταπιάνεστε. Επιπλέον, κατά τα τέλη του μήνα πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε μία νέα σχέση με έναν άνθρωπο που σας γεμίζει. Κατά τα τέλη του μήνα η Νέα Σελήνη προσφέρει ακόμη περισσότερη εύνοια στα ερωτικά ή αν έχετε κάποια οικονομικά/κληρονομικά, θα βρείτε διέξοδο.

2ο Δεκαήμερο

Στρέφετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας, όμως ο Ιούνιος αναμένεται να φέρει καβγαδάκια με το έτερων ήμισυ αν είστε σε σχέση ή αν φλερτάρετε δεν αποκλείεται ένας από τους δύο να υπαναχωρήσει. Το τέλος του μήνα είναι πολύ πιο ευνοϊκο για τα αισθηματικά σας, οπότε αν στοχεύετε να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, προτείνετε το πρώτο ραντεβού εκείνο το διάστημα, παρά στις αρχές ή τα μέσα του Ιουνίου.

3ο Δεκαήμερο

Η υγεία σας φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 4ο οίκο σας ακόμη, επομένως καλό θα είναι να μην μπλέκετε οικογενειακά σας πρόσωπα με ζητήματα που σας αφορούν άμεσα, γιατί θα σας μπλέξουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε. Πάντως, αν αξιολογήσετε λογικά τον κόσμο που σας προσεγγίζει ερωτικά, χωρίς να αγνοείτε τα ‘red flags’ (ύποπτες συμπεριφορές), θα έχετε καλές ευκαιρίες επί των αισθηματικών σας.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ευνοείστε από παντού. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και αυτό συμβάλλει θετικά στην υγεία και την ψυχολογία σας, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο συνεχούς βελτίωσης της διάθεσής σας και της εργασιακής σας αποδοτικότητας. Τα οικονομικά σας, ακόμη κι αν δεν εργάζεστε, είναι σε καλή κατάσταση, αφού λαμβάνετε βοήθεια και από τρίτους. Αν ψάχνετε για νέα δουλειά, υπάρχει βοήθεια, όμως αυτός ο μήνας υπόσχεται περισσότερα με την αύξηση της αποδοτικότητας και δημιουργικότητάς σας στο παρών εργασιακό περιβάλλον.

2ο Δεκαήμερο

Οι επαγγελματικές συνεργασίες είναι πιθανές αυτό τον μήνα, καθώς και αρκετές αλλαγές στα εργασιακά σας. Αυτό θα εξαρτηθεί από το προσωπικό σας ωροσκόπιο και γενικότερα μπορεί να συσχετίζονται με απλές αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε έως και ολικές αλλαγές εργασιακού περιβάλλοντος. Θα συνιστούσα να παραμείνετε συντηρητικοί στα εργασιακά σας, γιατί οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα αναγνωριστούν – μπορείτε να τις παρουσιάσετε αργότερα.

3ο Δεκαήμερο

Είναι το τελευταίο καθοριστικό διάστημα για ζητήματα καθημερινότητας κι εργασίας, διότι οι Δεσμοί της Σελήνης εγκαταλείπουν σιγά – σιγά τον 6ο οίκο σας. Κατά τα μέσα του μήνα με την Πανσέληνο επαναξιολογείτε τους συνεργάτες σας, ενώ βγαίνουν αρκετές πληροφορίες στην επιφάνεια σχετικά με τον τομέα αυτόν. Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου στο τέλος του μήνα αυξάνει τη στρατηγική σκέψη σας και βγαίνετε από αδιέξοδα.

Αιγόκερος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Δεν θα είναι αδιάφορος μήνας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, γενικά ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα για το ζώδιο σας αυτόν τον μήνα, αλλά ειδικά για το δεκαήμερο σας. Μην υπερβάλλετε όμως, είτε στο φαγητό, είτε στις αγορές, είτε στον έρωτα, γιατί θα έχετε μια τέτοια τάση. Αποφύγετε διενέξεις και καβγάδες, θα είναι μια δοκιμασία που μπορείτε να την υπερβείτε, μιας και έχετε και θετικές διελεύσεις. Πολλά και τα καθημερινά θέματα που θα πρέπει να διευθετήσετε. Γενικότερα είναι μήνας που θα βρίσκεστε συνεχώς σε δραστηριότητα και ίσως και σε ένταση.

Επαγγελματικά

Μπορείτε να ξεκινήσετε αυτό που έχετε στο νου σας επαγγελματικά εδώ και πολύ καιρό, τα μικροεμπόδια δεν θα ανακόψουν τον ενθουσιασμό που σας διακατέχει. Ευνοούνται τα επιχειρηματικά σχέδια και οι επαγγελματικές ενάρξεις. Προσεκτικά βήματα αλλά όχι άτολμα είναι αυτό που συνιστάται για το δεκαήμερο σας. Οικονομικά έχετε τη δυνατότητα να θέσετε βάσεις για κάτι μακροπρόθεσμο, που θα σας αποδώσει στο μέλλον την τωρινή σας προσπάθεια.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Αισθηματικά μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας ενδιαφέρων μήνας, με εκπλήξεις, και ίσως  ο Ιούνιος να σας χαρίσει μια νέα παθιασμένη σχέση. Αν δεν σας δελεάζει αυτή η προοπτική μπορείτε να ασχοληθείτε με το σπίτι και την καθημερινότητα, δίνοντας τους μια πιο χαρούμενη νότα, ενώ θα ήταν καλό να φροντίσετε και την υγεία και ευεξία σας. Χαλαρώστε και αφήστε τυχόν εντάσεις να «γλιστρήσουν» από πάνω σας και ειδικά στον οικογενειακό σας περίγυρο δείξτε περισσότερη κατανόηση και υπομονή.

Επαγγελματικά

Εργασία και χαρά αυτόν τον μήνα, πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μικροεντάσεις στη δουλειά. Κάτι νέο μπορεί να φέρει ο Άρης, που αν δεν σας παρασύρει σε κάτι παράτολμο, μπορεί να σας δώσει αυτήν την ώθηση που χρειαζόσασταν για να πάτε ένα βήμα παραπέρα στην καριέρα σας. Δείξτε συνέπεια και καταπολεμήστε τα πολλά άγχη ενώ  κάποιες οικονομικές δυσκολίες που ενδέχεται να υπάρξουν θα μπορέσετε να τις καλύψετε ικανοποιητικά, αν δείξετε αυτοσυγκράτηση.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Πολύ η δραστηριότητα στο δικό σας δεκαήμερο, και πολλές ευνοϊκές όψεις για σχέσεις αγάπης και πάθους, ειδικά για τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου. Αδράξτε τις καλές διελεύσεις, λίγη προσοχή στις 19/6, στο τετράγωνο της Αφροδίτης, με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο. Η σοβαρότητα σας ενδέχεται να σας «προδώσει» αυτόν τον μήνα καθώς θα είστε περισσότερο παρορμητικοί απ΄ ότι συνήθως και θα τολμήσετε να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε περισσότερο. Οικογενειακά θέματα, περιπέτειες και εντάσεις δεν θα λείψουν, κρατήστε τα μυστικά σας καλά φυλαγμένα.

Επαγγελματικά

Κάντε προσεκτικές κινήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί το πέρασμα του Άρη από τον Κριό, δώστε όμως την ευκαιρία στον εαυτό σας να δράσει όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη. Επαγγελματικά αναπροσανατολίζεστε, αργά αλλά σταθερά, διεκδικείτε κάτι καλύτερο. Ενδέχεται αυτός ο μήνας και οι πρώτες μέρες του Ιουλίου να είναι το κατάλληλο διάστημα για αν ξεκινήσετε νέα εργασία. Αλλαγές στις συνθήκες εργασίας είναι πιθανές.

Υδροχόος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α δεκαημέρου, o Άρης και ο Δίας στο Κριό στο φυσικό σας 3ο οίκο θα σας κάνει να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με κάποια συμβολαιογραφική πράξη ή ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποια μικρά ταξίδια επαγγελματικής φύσης. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο Ταύρο στο δικό σας δεκαήμερο για τουλάχιστον τις 2 πρώτες εβδομάδες του μήνα, θα σας στρέψει τη προσοχή σας σε ένα οικογενειακό-οικονομικό θέμα το οποίο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.  Σε γενικές γραμμές είναι ένας καλός και ουδέτερος μήνας που θα μπορείτε να φτάσετε και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Αισθηματικά

Είναι ένας μήνας που το δικό σας δεκαήμερο δεν επηρεάζεται πλανητικά. Με αυτό σαν δεδομένο, μπορούμε να πούμε ότι μπορείτε άφοβα να  δημιουργήσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ήρεμος θα είναι και ο μήνας για όσους δεν έχουν σχέση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούν να φλερτάρουν ή να δεχθούν φλερτ. Ίσα ίσα μπορεί να ξεκινήσει μια όμορφη γνωριμία με ωραία κατάληξη.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων και αυτό με τη σειρά του για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα απασχοληθεί με τα οικονομικά του και τρόπους να βρει και νέες πηγές εισοδημάτων.  Ο Ουρανός στο Ταύρο δημιουργεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα, θα σας κρατήσει στις επάλξεις καθώς θα δημιουργούνται ξαφνικά μικροθεματάκια ίσως κάποια έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει, ή ακόμα να γίνουν κάποιες ανακοινώσεις στη δουλειά και να σας έρθουν έσοδα από εκει που δεν το περιμένατε.

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων θα έχει έναν πολύ ενδιαφέροντα μήνα από αισθηματικής άποψης. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού ίσως σας φέρει έμπνευση και σας κάνει πιο ρομαντικούς και έτσι να καταφέρετε να εκπλήξετε το ταίρι σας, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη σχέση σας. Όσο  τώρα αφορά τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται από το πουθενά να ερωτεθούν παράφορα. Απολαύστε το.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου θα εστιάσουν αναμφίβολα σε θέματα οικονομικής διαχείρισης στα οποία από τα μέσα του μήνα και ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα και μετά θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις συναλλαγές σας αλλά και στο τι συμφωνείτε. Καλύτερα να βάλετε και κάποιον τρίτο μάτι να τσεκάρει αυτά τα θέματα για να είστε σίγουροι. Ο Κρόνος στο δικό σας δεκαήμερο σας προστατεύει και σας βοηθά σημαντικά σε θέματα αυτοπροβολής σας.

Αισθηματικά

Υδροχόοι του Γ΄δεκαημέρου , περνάτε ήρεμη φάση στην αισθηματική σας ζωή χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Μπορείτε εύκολα να περάσετε και να σχεδιάσετε μικρά ταξίδια και ρομαντικά ραντεβού με το ταίρι σας. Ο μήνας αποκτά ενδιαφέρουν για τους αδέσμευτους του ζωδιακού προς το τέλος του μήνα μιας και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα κάνουν εξάγωνο στο δικό σας δεκαήμερο και θα σας βοηθήσουν σημαντικά να φλερτάρετε αυτόν/αυτήν που σας ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε και πολλές ερωτικές επιτυχίες.  

Ιχθείς

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου η επικοινωνία με τους συνεργάτες και συναδέρφους γίνεται πολύ καλύτερη. Θέλετε να ομορφύνετε τον χώρο που εργάζεστε και περνάτε πολλές ώρες ημερησίως. Η εργασία και η καριέρα σας είναι σημαντική και προσπαθείτε για το καλύτερο και έρχονται ευκαιρίες για να το πετύχετε. Τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια ευνοούνται. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα αναγνωριστεί και θα αποδώσει έσοδα.

2ο Δεκαήμερο

Ξαφνικά γεγονότα σας αγχώνουν και προτιμάτε να κλείνεστε στον εαυτό σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλάτε με τους συναδέρφους, να αναλάβετε ευθύνες για να ασχολείστε συνεχώς με δραστηριότητες. Είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε. Χρησιμοποιείστε το καλλιτεχνικό ταλέντο σας και στην εργασία σας και θα έχετε την αποδοχή των άλλων. Μην αμελήσετε υποχρεώσεις προς τρίτους ή συμβόλαια που πρέπει να γίνουν.

3ο Δεκαήμερο

Ο Ιούνιος είναι έντονος μήνας για το δεκαήμερό σας. Πολλές επικοινωνίες , μετακινήσεις, γνωριμίες με κόσμο. Βγάζετε το άγχος και τις τοξικές σκέψεις από μέσα σας. Σας ευνοούν γνωριμίες και επαφές με ομάδες, βάζετε στόχους και τους πετυχαίνετε, κάνετε νέες κερδοφόρες συνεργασίες. Υλοποιείτε τις σκέψεις σας για την καλύτερη οργάνωση της δουλειάς σας. Κάποιες υποχρεώσεις προς τρίτους σας πιέζουν, αλλά τις τακτοποιείτε. Έχετε την δυνατότητα για επιτυχία και οικονομικό όφελος. Προσοχή όμως στις απάτες και στα ουτοπικά όνειρα.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια. Επικοινωνείτε πολύ με τον σύντροφό σας για τα θέματα του σπιτιού. Βρίσκετε ευνοϊκές λύσεις και ανεβαίνετε στα μάτια του συντρόφου σας. Τα παιδιά απασχολούν πολύ χρόνο από την καθημερινότητά σας, αλλά η αγάπη σας γι’ αυτά τα φέρνει περισσότερο κοντά σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχουν μία σημαντική γνωριμία που θα τους ανεβάσει κοινωνικά και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή τους.

2ο Δεκαήμερο

Έχετε ξαφνικές γνωριμίες σε μετακινήσεις, εκδρομές, ταξίδια. Μπορεί να επανελθει ένα πρόσωπο από τα παλιά, που είχε μείνει απωθημένο, ριζωμένο βαθειά στην καρδιά σας. Οι δεσμευμένοι διασκεδάζετε σε εκδρομές που διοργανώνετε ξαφνικά και το απολαμβάνετε με το ταίρι σας. Βγάζετε όλη την κακή ενέργεια από μέσα σας και ξαλαφρώνετε.

3ο Δεκαήμερο

Ο Ιούνιος είναι έντονος μήνας για το δεκαήμερό σας. Πολλές επικοινωνίες , μετακινήσεις, γνωριμίες με κόσμο. Βγάζετε το άγχος και τις τοξικές σκέψεις από μέσα σας. Διασκεδάζετε με φίλους, περνάτε όμορφα με το ταίρι σας, οι αδέσμευτοι κάνετε νέες γνωριμίες. Η καθημερινότητα είναι γεμάτη, κινείστε συνεχώς, γνωρίζετε νέο κόσμο. Αποβάλλετε την εσωστρέφεια γιατί μόνο σε κακό σας βγαίνει. Η Αφροδίτη σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, υπόσχεται παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας ή παθιασμένες νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Προσοχή, να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, γιατί δεν υπάρχουν «πρίγκιπες σε λευκά άλογα». Αποφύγετε τις υπερβολές.

Αρέσει σε %d bloggers: