ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Οι νικητές και οι χαμένοι της Πανσελήνου στις 14 Ιουνίου 2022.

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Η Πανσέληνος του Ιούνη από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως ένα δύσκολο φαινόμενο, εξ’ αιτίας του εξαπατητικού Τ-τετραγώνου (σκληρός σχηματισμός μεταξύ πολλών πλανητών) του Ηλίου, της Σελήνης και του Ποσειδώνα, όμως καλό είναι να μην να βάψουμε όλα μαύρα, γιατί από το προς μελέτη φαινόμενο πολλοί θα βγουν κερδισμένοι. Ας εξετάσουμε τα βασικότερα σημεία της Πανσελήνου πριν προχωρήσουμε σε πλήρη ανάλυση του κάθε ζωδίου και δεκαημέρου. Δυσκολίες θα βιώσουν κυρίως οι μεταβλητοί του τρίτου δεκαημέρου που πιθανόν να καψουρευτούν τα λάθος άτομα, να εξιδανικεύσουν καταστάσεις και να επενδύσουν χρόνο, ενέργεια, έως και χρήμα σε κάτι που δεν αξίζει τελικά.

  • Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν σκληρή όψη μεταξύ τους σε μεταβλητά ζώδια, άρα αναμένονται εξιδανικεύσεις, υπερβολική αισιοδοξία, εξαπατήσεις, ψέματα και πολλά απρόοπτα κατά το επόμενο διάστημα. Μαζί, όλοι αυτοί, σχηματίζουν έναν από τους δυσκολότερους αστρολογικούς σχηματισμούς με τον ωροσκόπο στην Ελλάδα, τον Μεγάλο Κοσμικό Σταυρό, που δείχνει πολλές αλλαγές, εμπόδια και δυσκολίες σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ο,τι σε άλλες χώρες.
  • Δεν θεωρείται έκλειψη, άρα ως φαινόμενο έχει σχετικά μικρότερη επιρροή, εκτός κι αν υπάρχουν άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το προσωπικό σας ωροσκόπιο και προκαλούν πολύ σημαντικές εξελίξεις.
  • Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στην κυριαρχία τους, δηλαδή υπάρχει προστασία κατά του χειρότερου σεναρίου. Οι πλανήτες είναι: Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Κρόνος, Ποσειδώνας.
  • Λίγες ημέρες μετά την πάροδο της Πανσελήνου (δηλαδή όταν αλλάξει φάση η Σελήνη) είναι καλή περίοδος να κανονίσουμε έναν γάμο ή μία συμφωνία που θέλουμε να κρατήσει καιρό και να έχει επιτυχία, ακριβώς για τον παραπάνω λόγο.
  • Η Σελήνη βρίσκεται εκτός ορίων, άρα οι υπερβολικές αντιδράσεις ή η συναισθηματική φόρτιση χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο, είναι αναμενόμενη.
  • Ο Κρόνος είναι ανάδρομος και συνδυαστικά με το γεγονός πως η Πανσέληνος είναι φαινόμενο που αποκαλύπτει πληροφορίες, μπορεί να αποκαλυφθούν οι εξαπατητικές ενέργειές μας ή των άλλων.
  • Ο Ουρανός και ο Ερμής βρίσκονται σε παραλληλία με τον απλανή Aldebaran που υπόσχεται επιτυχία μέσα από την ειλικρίνεια, εντιμότητα κι αυθεντικότητα. Άρα λαμβάνοντας υπόψιν και τα παραπάνω, οι εξαπατητές θα τιμωρηθούν και οι σκληρά εργαζόμενοι να ανταμειφθούν για τους κόπους τους.

Σε συλλογικό επίπεδο υπάρχουν εξαπατήσεις, όμως πολύς κόσμος ακόμη και που το αντιλαμβάνεται θα προτιμήσει να ‘βολευτεί’ αντί να αντιδράσει, πολλαπλασιάζοντας το κοινωνικό πρόβλημα κοινωνικής χειραγώγησης κι εξαπάτησης. Ήδη το φαινόμενο αυτό γίνεται αντιληπτό στον κόσμο μέσα από πολλά γεγονότα, που δυστυχώς θα απέφευγα να αναφέρω συγκεκριμένα, αφού το φαινόμενο της λογοκρισίας και φίμωσης είναι ακόμη σε ισχύ – ούτως ή άλλως περάσαμε μία δυνατή πολυαστρία στον Υδροχόο στο παρελθόν που εκτόξευσε την πολιτική ορθότητα στα ύψη. Το καλό είναι πως υπάρχει μία προσπάθεια ως προς την κατοχύρωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, όμως σε πολλές περιστάσεις αυτό γίνεται με τρόπο υπερβολικό, υποκειμενικό, φανατισμένο, με αποτέλεσμα να αναλωθούμε σε έναν ‘ιδεολογικό πόλεμο’, παρά να επικεντρωθούμε στο κοινό καλό. Στα πλαίσια κοινωνικής εξαπάτησης, όσοι έχουν κοινωνική ισχύ θα εκμεταλλευτούν τον φανατισμό των μειονοτήτων και θα τον ικανοποιήσουν μόνο για να αποκτήσουν περαιτέρω δημοτικότητα. Ο αλτρουισμός, η συγχώρεση, οι τέχνες, η αγάπη και κατανόηση προς τους άλλους, η πνευματικότητα, η πίστη είτε στον εαυτό μας είτε σε μία ανώτερη δύναμη είναι ενέργειες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το διάστημα για να μετατρέψουμε την εξαπατητική ενέργεια του Ποσειδώνα σε κάτι θετικό.

Τα 12 ζώδια και τα δεκαήμερά τους θα επηρεαστούν ως εξής:

Κριός

Α

Έχετε την τύχη για επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Ο Δίας λειτουργεί από την μία υποστηρικτικά, όμως αυτό δεν αρκεί, πρέπει να υιοθετήσετε μία πιο ενεργητική στάση προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας.

Β

Υπάρχουν μικρές πιέσεις επί των οικονομικών σας, ενώ μαζί τίθεται σε κίνδυνο και η αυτοεκτίμησή σας, αφού ως αποτέλεσμα των ατυχιών και παρεξηγήσεων θα έχετε λίγο άσχημη διάθεση για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Ξαφνικά έξοδα πιθανόν να προκύψουν.

Γ

Παρεξηγήσεις προβλέπονται και για εσάς, ενώ κάποια μυστικά σας μπορεί να φανερωθούν αν δεν προσέξετε και να προκληθούν ακόμη μεγαλύτερες εντάσεις. Προσπαθήστε να έρθετε σε επικοινωνία με όσο λιγότερο κόσμο γίνεται, τουλάχιστον για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Ταύρος

Α

Είναι καλό και ήσυχο διάστημα για εσάς, αφού υπάρχει μία συσσώρευση πλανητών στα υπόλοιπα δύο δεκαήμερα, άρα για εσάς θα είναι σαν να μην υπάρχει καν Πανσέληνος αυτό το διάστημα. Έχετε καλή διάθεση και είστε πολύ αποτελεσματικοί σε ο,τι βάζετε στόχο. Μαζί, έχετε και πολλές κατακτήσεις.

Β

Ευνοείστε για νέα ξεκινήματα και γνωριμίες. Δεν αποκλείεται οι ελεύθεροι να κάνετε μία ουσιαστική γνωριμία και οι δεσμευμένοι να ανανεώσετε τη σχέση σας. Επιπροσθέτως, τα οικονομικά σας είναι σε καλύτερη κατάσταση από ο,τι συνήθως.

Γ

Δεν βάλλεστε ιδιαίτερα, όμως ο Κρόνος λίγο πιέζει από τον 4ο οίκο, εκείνο των οικογενειακών σας. Επεξηγηματικά, επιθυμείτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μπορούν να διαθέσουν τον απαραίτητο χρόνο. Θα έχετε ευκαιρίες γνωριμιών ή αν ψάχνετε εργασία να βρείτε μία νέα.

Δίδυμοι

Α

Είναι θετικό και αρκετά διασκεδαστικό διάστημα και για εσάς. Υποβάλλετε την απαραίτητη προσπάθεια σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει πραγματικά και οι κόποι σας θα αποφέρουν καρπούς κατά το επόμενο διάστημα. Αν σας απασχολούν θέματα υγείας, θα βελτιωθούν.

Β

Για εσάς προβλέπονται κάποιες εντάσεις με οικεία σας πρόσωπα. Καλό είναι να πάρετε τον έλεγχο της διάθεσής σας και των συναισθημάτων σας γιατί μπορεί να προκαλέσετε άθελά σας εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Αν παραμείνετε διπλωματικοί, θα πετύχετε αυτό που θέλετε.

Γ

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας και όχι τόσο στους άλλους, αφού είτε τείνετε να ελκύετε παράξενες καταστάσεις ή άτομα που θα ήθελαν να σας εξαπατήσουν οικονομικά ή αισθηματικά, οπότε πρέπει να αφήσετε για τον επόμενο μήνα όποια συμφωνία ή φλερτ σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, για να έχετε λίγο πιο καθαρή κρίση.

Καρκίνος

Α

Έχετε μικρές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, άρα αν ψάχνετε εργασία, μπορείτε τώρα να τη βρείτε. Το ίδιο ισχύει και για όσους θέλουν να κάνουν κοντινά ταξίδια ή να μετακομίσουν. Είναι μία σχετικά χαλαρή περίοδος που περνάτε σχετικά καλά.

Β

Έχετε εντάσεις στη δουλειά και το σπίτι ή την οικογένειά σας. Συνιστάται να μην πιέσετε υπερβολικά τον εαυτό σας και να μην ‘αυτομαστιγώνεστε’ για όποιο κακό σας έχει βρει ως σήμερα. Δείξτε κατανόηση στον εαυτό σας και καταλάβετε πως στο παρελθόν δεν είχατε τις γνώσεις που έχετε τώρα, άρα είναι λογικό που κάνατε λάθη τα οποία τώρα αναγνωρίζετε.

Γ

Τα εργασιακά σας και η κοινωνική σας εικόνα, σάς απασχολούν αρκετά αυτό το διάστημα. Είναι περίοδος που προτείνεται να καλλιεργήσετε περισσότερο την υπομονή σας, αφού εκτιμώνται καθυστερήσεις κι ακυρώσεις σε πολλά πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Επιπροσθέτως, ξεκαθαρίστε οποιαδήποτε απορία σας πριν υπογράψετε οτιδήποτε, για να μην ξεγελαστείτε.

Λέων

Α

Είναι ευχάριστο διάστημα με πολλές ευκαιρίες, επίλυση προβλημάτων κι εμποδίων και νέων ξεκινημάτων. Αν θέλετε μπορείτε να αρχίσετε μία νέα ασχολία ή να εκπαιδευτείτε πάνω σε κάτι καινούριο και θα δείτε πως θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Β

Είναι λίγο μέτριο προς κακό διάστημα που διακρίνεται από αρκετό στρες κι έλλειψη συγκέντρωσης σε δραστηριότητες που θέλετε να αποπερατώσετε. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε κι επικοινωνείτε με τους άλλους.

Γ

Δεν υπάρχουν μεγάλα γεγονότα αυτό το διάστημα. Ο Κρόνος από απέναντι λίγο σας πιέζει ψυχολογικά, αλλά σε γενικές γραμμές τα καταφέρνετε μια χαρά. Λίγη προσοχή δώστε στα έξοδα που κάνετε για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Παρθένος

Α

Δεν παρατηρούνται πολλά γεγονότα. Μόνο οι γεννημένοι κατά τις πρώτες ημέρες θα έχετε κάποιες καλές εξελίξεις στα εργασιακά/επαγγελματικά/οικονομικά ζητήματα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν επηρεάζεστε σοβαρά από το φαινόμενο αυτό.

Β

Μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε αυτήν την περίοδο και να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Δεν προβλέπονται άλλα συνταρακτικά γεγονότα, όπως συγχρόνως και τίποτα το πολύ αρνητικό, εκτός κι αν αυτό ανατρέπεται από το προσωπικό σας γενέθλιο ωροσκόπιο.

Γ

Εξιδανικεύετε τον κόσμο που γνωρίζετε. Εκμεταλλευτείτε το φυσικό σας ταλέντο που σας χαρίζει αναλυτική και κριτική σκέψη για να εντοπίσετε οτιδήποτε φαίνεται ύποπτο στη συμπεριφορά κάποιου για να προστατευτείτε από τις κακές προθέσεις των άλλων.

Ζυγός

Α

Υπάρχουν ευκαιρίες γνωριμιών. Δεν είναι απαραίτητο να οδηγήσουν σε μία νέα αισθηματική σχέση, βέβαια θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και θα περάσετε πολύ όμορφα.

Β

Παρατηρούνται κάποιες εντάσεις, νεύρα και παρεξηγήσεις επί των σχέσεων, όπως και των επαγγελματικών σας συνεργασιών. Αποφύγετε όσο μπορείτε τα περιττά έξοδα γιατί το τελευταίο διάστημα γίνεστε λίγο σπάταλοι. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε κι αισθηματικές γνωριμίες.

Γ

Στα εργασιακά σας δεν περνάτε καλά. Όλοι σας ζητάνε να προσπαθήσετε όλο και περισσότερο και σας αποδίδουν ευθύνες που δεν σας αντιστοιχούν κανονικά. Βάλετε όρια, επικοινωνήστε ανοικτά και θα επιλύσετε το πρόβλημα.

Σκορπιός

Α

Πρόκειται για μία φάση πολλαπλών ευκαιριών επί των επαγγελματικών σας και της κοινωνικής σας εικόνας/αναγνώρισης. Παράλληλα, η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση κι έχετε αρκετή ενέργεια να ολοκληρώστε πολλά πράγματα όπως τα  θέλατε.

Β

Μικροί τσακωμοί με οικεία άτομα μπορεί να έχετε αυτό το διάστημα, γιατί έχετε πολλή ενέργεια που καταλήγει να μετατρέπεται σε υπερένταση αν δε τη διοχετεύσετε σωστά. Υπάρχει η δυνατότητα αισθηματικής γνωριμίας με καλές προοπτικές.

Γ

Να προσέξετε πολύ τα οικονομικά σας και να μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις, αφού μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα. Σε περίπτωση που στο παρελθόν κάνατε λάθος επενδυτικές κινήσεις ή κακές αγορές, τώρα είναι το διάστημα που θα το καταλάβετε.

Τοξότης

Α

Ο Δίας φέρνει τύχη σε πάρα πολλά θέματα στη ζωή σας. Αν θέλετε να αποκτήσετε παιδάκι, είναι καλό διάστημα να το προσπαθήσετε, αν θέλετε να ερωτευτείτε μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε ώστε να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα άτομα, ενώ αν η σχέση σας περνάει κρίση ή έχει γίνει ανιαρή, μπορείτε να την ανανεώσετε.

Β

Μάλλον θα βιώσετε εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον ή ακυρώσεις που δεν περιμένατε. Επιπλέον, προσέξτε πάρα πολύ σε τι συμφωνείτε, τι λέτε στους άλλους και τι σας λένε. Για εσάς είναι περίοδος παρεξηγήσεων, ψευδαισθήσεων κι εξαπάτησης, άρα αν είχα μία συμβουλή να σας δώσω, αυτή είναι να μην υπογράψετε τίποτα για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Γ

Αιγόκερως

Α

Κάνετε πολύ καλές επιλογές, ιδίως σε αγορές που θα αποδειχθούν στο μετέπειτα καλές ή πωλήσεις που θα σας αποφέρουν τα επιθυμητά κέρδη, εκτός κι αν αυτό ελαττώνεται ή αναιρείται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο, κυρίως αν έχετε προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στις τελευταίες μοίρες των μεταβλητών ζωδίων.

Β

Υπάρχει εύνοια στα αισθηματικά σας και μάλλον πολλοί θα ανανεωθείτε μέσα από μία καινούρια γνωριμία. Αν θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας, είναι καλό διάστημα να το επιδιώξετε.

Γ

Υπάρχει βοήθεια στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μπορείτε να διεκδικήσετε μία αύξηση, να εξελιχθείτε στα εργασιακά σας ή να ξεκινήσετε μία συμφωνία που θα αποδειχθεί καλή για την ανέλιξή σας.

Υδροχόος

Α

Περνάτε ευχάριστα, ασχολείστε με πράγματα που σας ολοκληρώνουν. Αν είστε φοιτητές και η εξεταστική σας δεν έχει ακόμη τελειώσει, τότε εκτιμάται να έχετε μεγάλη επιτυχία αυτές τις ημέρες. Όσοι δεν σπουδάζετε κάτι, αλλά θέλετε να αποκτήσετε νέα γνώση, επιδιώξτε το και θα τα πάτε πολύ καλά.

Β

Υπάρχουν αρκετές πιέσεις στα οικονομικά σας, αλλά και στο σπίτι ή με κάποια οικογενειακά σας πρόσωπα. Να προσέξετε την προσωπική σας περιουσία, αφού μπορεί να συμβούν κάποιες ζημιές μέσα στο σπίτι σας και να αυξηθούν τα έξοδά σας.

Γ

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορείτε να κάνετε αυτό το διάστημα, αν και κατά πολύ αντισυμβατικές. Κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί μπορεί να έχετε κάποια αναπάντεχη απώλεια και να βρεθείτε εκτός ελέγχου.

Ιχθείς

Α

Για εσάς τα οικονομικά κι επαγγελματικά είναι σε καλή κατάσταση και συνάμα η αυτοεκτίμησή σας βελτιώνεται αισθητά. Νιώθετε ότι οι κόποι του παρελθόντος πλέον αποδίδουν καρπούς και όντως έτσι είναι.

Β

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει αμφότερα επανασυνδέσεις αλλά και νέες γνωριμίες. Δεν αφορά μόνο τα αισθηματικά σας, αλλά και φιλικά σας πρόσωπα με τα οποία είχατε χαθεί καιρό πριν, τώρα να επιστρέψουν ή να επιστρέψετε εσείς στη ζωή τους. Απαιτείται καλή διαχείριση των οικονομικών σας.

Γ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της ζόρικης Πανσελήνου, οπότε πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε τυχόν εξαπατήσεις από τρίτους. Οτιδήποτε φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, να είστε σίγουροι πως δεν είναι! Μην εμπιστευτείτε κανέναν για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Αρέσει σε %d bloggers: