ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Προβλέψεις Τριμήνου!

Το φετινό  καλοκαίρι θα ευνοήσει αρκετά όλα τα ζώδια τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα και θα βοηθήσει ακόμα κι αυτούς που έχουν περάσει λίγο πιο δύσκολα το τελευταίο διάστημα, να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με το σύντροφο τους.

Απο την Ειρήνη Αθανασίου

 Παράλληλα  είναι γεμάτο από ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για όσους αυτή τη στιγμή είναι μόνοι τους.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο:

Κριός

Αγαπητοί κριοί, με τον Άρη και το Δία στο ζώδιο σας, ο Ιούνιος για εσάς είναι μια περίοδος που διεκδικείτε δυναμικά τα θέλω σας, κάποιες φορές μάλιστα σε υψηλούς τόνους. Καθώς «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» φροντίστε να εκφράσετε με τέτοιο τρόπο τα παράπονα σας ώστε να μην χάσετε το δίκιο σας. Πολλοί από εσάς θα θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα εάν βρίσκεται σε σχέση, ενώ εάν είστε ελεύθεροι είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε νέες γνωριμίες. Ο Ήλιος βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο των διδύμων και σας βοηθάει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, να βγείτε έξω και να περάσετε καλά με φίλους. Η Αφροδίτη από τον ταύρο μέχρι τις 22 του μήνα  τονώνει την αυτοπεποίθηση και σας προετοιμάζει για το διάστημα από 23 Ιουνίου έως και 17 Ιουλίου περίπου όπου η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα φέρει νέες γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης  σε κάτι πιο σταθερό. Από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου έχουμε μια συσσώρευση πλανητών στον καρκίνο, τον τέταρτο φυσικό σας οίκο που σας κάνει πιο εσωστρεφείς και έχετε την τάση να απομονωθείτε και να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Στις  23 Ιουλίου ο Ήλιος θα περάσει στον πέμπτο φυσικό σας οίκο, τον λέοντα και στις 11 Αυγούστου τον ακολουθεί η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο που θα μείνει έως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Είναι το καλύτερο διάστημα για εσάς καθώς η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη, οι γνωριμίες και τον ενδιαφέρον που προσελκύετε σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι ή δημιουργείτε μια νέα σχέση οι ελεύθεροι. 

Ταύρος

Για τους αγαπημένους ταύρους που έχουν δει να έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή τους, το καλοκαίρι ξεκινά με τον κυβερνήτη τους την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο τους μέχρι και τις 23 Ιουνίου και να ευνοεί αρκετά τους γεννημένους το πρώτο και αρχές δευτέρου δεκαημέρου να βάλουν νέες βάσεις στις σχέσεις τους αλλά και τους ελεύθερους για μια νέα γνωριμία. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο στις 11/06 που η σύνοδος Αφροδίτης –Ουρανού μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και τάσεις φυγής! Από 21/06 έως 22/07 ο Ήλιος θα βρίσκεται στον καρκίνο που για εσάς αντιπροσωπεύει τον τρίτο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε φίλους που σας υποστηρίζουν και σας συμβουλεύουν και ότι με συζήτηση με το σύντροφό σας μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν. Για τους ελεύθερους η εύνοια θα εκδηλωθεί με αύξηση της κοινωνικής σας ζωής και με ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία. Το κλίμα γίνεται πιο ερωτικό και ενδιαφέρον μεταξύ 17/07 και 11/08 όταν η Αφροδίτη θα διελαύνει τον καρκίνο αν και οι γεννημένοι τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου πρέπει να περιμένουν κάποιες ανατροπές ή και δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση τους μεταξύ 1,7 και 28 Αυγούστου λόγω των δύσκολων όψεων που δέχονται.  Για τα υπόλοιπα δεκαήμερα η εύνοια συνεχίζεται μέχρι και το τέλος Αυγούστου  με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο της παρθένου στον τομέα των ερωτικών σας, προσφέροντάς σας όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Δίδυμος

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που τις πρώτες μέρες σας βρίσκει με μια τάση εσωστρέφειας, καθώς έχουμε τον κυβερνήτη σας τον Ερμή αλλά και την Αφροδίτη, να κινούνται στο δωδέκατο φυσικό σας οίκο τον ταύρο και έτσι έχετε μια τάση να απομονωθείτε ή να περιορίσετε τις επαφές σας μόνο στο στενό φιλικό κύκλο.  Από τις 13 του μήνα όμως με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο σας θέλετε και πάλι να βγείτε έξω, να ανοίξετε τον κύκλο σας και να περάσετε όμορφα είτε με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι είτε με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο καθώς δέχεστε τα ευνοϊκά εξάγωνα του Άρη και του Δία από τον Κριό που βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο σας. Την τάση αυτή έρχεται να ενισχύσει η Αφροδίτη που στις 23 του μήνα εισέρχεται κι αυτή στους διδύμους και ευνοεί σταδιακά όλα τα δεκαήμερα έως τις 18 Ιουλίου που αλλάζει ζώδιο. Μικρή προσοχή για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου καθώς είναι πιθανόν να έχετε μια επιστροφή από το παρελθόν που μπορεί να σας χαροποιήσει, όμως το τετράγωνο που δέχεστε από Ποσειδώνα δείχνει ότι πρέπει να ελέγξετε καλά τις προθέσεις του ατόμου που σας προσεγγίζει.  Από τις 23 Ιουλίου ο Ήλιος θα κινείται  στον λέοντα, τον τρίτο φυσικό σας οίκο, και στις 12 Αυγούστου τον ακολουθεί η Αφροδίτη. Αυτή η επιρροή θα διαρκέσει ως και το τέλος Αυγούστου και είναι ένα καλό διάστημα  για να κανονίσετε μια εκδρομή ή τις διακοπές σας. Σε συνεργασία με τον Δία που συνεχίζει να βρίσκεται στον κριό και τον ενδέκατο οίκο σας, είναι ένα πολύ καλό διάστημα όπου μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες καθώς η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Οι πιο ευνοημένοι του ζωδίου είναι όσοι έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο και τους ερωτικούς πλανήτες, δηλαδή Άρη και Αφροδίτη, στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς δέχονται πιο έντονα την ευεργετική επιρροή του Διά.

Καρκίνος

Το καλοκαιράκι ξεκινάει για εσάς με το ευνοϊκό εξάγωνο που δέχεστε από την Αφροδίτη που  κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του ταύρου μέσα στον ενδέκατο οίκο σας. Αυτό σας δημιουργεί τη διάθεση να βγείτε περισσότερο έξω, να περάσετε καλά με φίλους, η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και σας βοηθάει να νιώσετε πιο αγαπητοί και ερωτικοί και κάπως έτσι κερδίζετε τις εντυπώσεις στο αντίθετο φύλο και ο Ιούνιος σας βρίσκει με έναν νέο έρωτα. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 20 Ιουνίου καθώς μπορούν να δημιουργηθούν σοβαρές προστριβές με το ταίρι σας λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου με τον Ήλιο στο ζώδιο σας τονίζεται η ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας και από τις 18 Ιουλίου που υποδέχεστε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας εως τις 11 Αυγούστου είναι  πολύ καλό διάστημα που προσφέρει ευκαιρίες για ρομαντικές στιγμές και γνωριμίες μέσα από παρέες. Σε αυτό λειτουργεί επιβοηθητικά ο  Άρης που μπαίνει στον ταύρο στις 6 Ιουλίου και παραμένει έως τις 20 Αυγούστου. Προσοχή χρειάζεται για τους γεννημένους στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου τις ημέρες γύρω από τις 7 Αυγούστου, καθώς το τετράγωνο Άρη- Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει κάποιες συγκρούσεις ή να φέρει απογοητεύσεις.

Λέων

Τα λιονταράκια από τους πρωταγωνιστές της περιόδου λόγω των επιρροών που δέχονται, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και στις αρχές του δευτέρου, δηλαδή εκείνους που έχουν τον Ήλιο, ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες μέχρι την 13η μοίρα περίπου του ζωδίου τους. Για εσάς έχουν περάσει πια τα δύσκολα και οι μήνες που ακολουθούν σας υπόσχονται όμορφες στιγμές παρέα με φίλους που σας υποστηρίζουν, κοινωνικές εξόδους και νέες γνωριμίες.  Μέχρι και το τέλος Αυγούστου θα γίνει μια παρέλαση πλανητών από τους Διδύμους και τον ενδέκατο οίκο σας, ενώ από τις 11 Αυγούστου υποδέχεστε και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Είναι ένα διάστημα που βοηθάει  να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, βλέπεται τις κατακτήσεις να αυξάνονται και τονώνεται η ερωτική σας διάθεση. Η δεύτερη κατηγορία αφορά τους γεννημένους στα μέσα μέχρι το τέλος του ζωδίου τους.  Οι ελεύθεροι από εσάς θα δεχτείτε τις ευνοϊκές επιρροές των πλανητών μέσα από τον ενδέκατο οίκο σας, που σημαίνει ότι θα δείτε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν, έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα  και να κάνετε νέες γνωριμίες, μόνο που η περίοδος δεν ευνοεί για κάτι σταθερό λόγω των δύσκολων όψεων που δέχεστε από Κρόνο και Ουρανό. Οι δεσμευμένοι βρίσκεται σε μια φάση  με υποχρεωτικά ξεκαθαρίσματα που πρέπει να κάνετε στις προσωπικές σχέσεις. Προσοχή χρειάζονται οι ημερομηνίες κοντά στις 11 και 20 Ιουνίου, 2,7 και 26 Αυγούστου. Τα διαστήματα αυτά φαίνεται να έχει εξαντληθεί η υπομονή σας και να θέλετε να τα αλλάξετε όλα. Επίσης δεν αποκλείεται για κάποιους από εσάς να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε σε δραστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

Παρθένος

Αγαπητοί παρθένοι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κυλάει όμορφα για εσάς με τα ευνοϊκά τρίγωνα που δέχεστε από την Αφροδίτη στον ταύρο που θα ευνοήσει σταδιακά όλα τα δεκαήμερα μέχρι τις 22 Ιουνίου που θα αλλάξει ζώδιο. Ειδικά οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου θα κάνουν μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία κοντά στις 21 Ιουνίου. Από τις 22/06 και έως τις 10 Αυγούστου θα έχουμε τον Ήλιο και διαδοχικά τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου και τον ενδέκατο φυσικό σας οίκο. Και από 06 Ιουλίου έως και τις 20 Αυγούστου θα δέχεστε τα ευνοϊκά τρίγωνα του Άρη από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια πάρα πολύ καλή και έντονα ερωτική περίοδος για εσάς όπου οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναζωογονήσετε την σχέση σας και οι ελεύθεροι θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες να κάνετε μια νέα ρομαντική γνωριμία. Η εύνοια συνεχίζεται μέχρι το τέλος περίπου του Αυγούστου όπου ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας βοηθά να γίνεται πιο εξωστρεφείς και να διεκδικήσετε τα θέλω σας στον ερωτικό τομέα.

Ζυγός

Ο Ιούνιος ξεκινάει πολύ όμορφα για εσάς με τον Ήλιο να σας κάνει τρίγωνα από το ζώδιο των διδύμων και τον Δία να βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων που θα ευνοήσει πολύ το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθύες τον Οκτώβρη.  Παρέα με τον Δία όμως βρίσκεται και ο Άρης και εως τις 4 Ιουλίου που θα επηρεάζει το ζώδιο σας θα φέρει κάποιες προστριβές με το έτερον σας ήμισυ. Από τις 13 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου ο Ερμής θα κινείτε στο ζώδιο των διδύμων και θα βοηθήσει πολύ ώστε οι όποιες συγκρούσεις δημιουργηθούν, να επιλυθούν μέσω της συζήτησης. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι γεννημένοι τις τελευταίες τρεις ημέρες του ζωδίου σας κοντά στην 1 Ιουλίου λόγω του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα, ώστε να μην οδηγηθούν οι καταστάσεις στα άκρα εφόσον δεν το επιθυμείτε. Η Αφροδίτη ακολουθώντας την πορεία της στους Διδύμους από 23 Ιουνίου ως 17 Ιουλίου βοηθάει να αντιστραφεί το κλίμα που είχε δημιουργηθεί λόγω του Άρη και σας υπόσχεται πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος  μπαίνει στον λέοντα και τον ενδέκατο οίκο σας και στις 11 Αυγούστου θα έχετε  και την Αφροδίτη εκεί μέχρι το τέλος Αυγούστου. Είναι το πιο ευνοϊκό διάστημα για εσάς καθώς  η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη, θα κάνετε νέες γνωριμίες, δέχεστε φιλοφρονήσεις από θαυμαστές και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει.  

Σκορπιός

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σας βρίσκει με την Αφροδίτη απέναντί σας, στον τομέα των σχέσεων και θα ευνοήσει σταδιακά όλα τα δεκαήμερα να περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους εφόσον είναι δεσμευμένοι ή θα δώσει την ευκαιρία για ευχάριστες νέες γνωριμίες στους ελεύθερους. Ανατρεπτικές καταστάσεις θα ζήσουν οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καθώς η Αφροδίτη υπό την επιρροή του Ουρανού στις 11 Ιουνίου ταράζει τα νερά και σας βρίσκει αποφασισμένους να λήξετε μια σχέση που δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε οι δεσμευμένοι αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους. Προσοχή χρειάζεται και στις 20 Ιουνίου για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο καθώς η Αφροδίτη θα είναι υπό την επιρροή τετραγώνου με τον Κρόνο και σας καλεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Έτσι για εσάς που έχετε δημιουργήσει σχέσεις με γερά θεμέλια μπορεί να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα σε μια επισημοποίηση. Αν ωστόσο βρίσκεστε σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί και τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί,  είναι πιθανό εκείνο το διάστημα να πάρετε την απόφαση να την λήξετε οριστικά. Ομαλά κυλάει το διάστημα ως τις 5 Ιουλίου όπου ο Άρης έρχεται απέναντι σας στον Ταύρο και μέχρι τις 20 Αυγούστου δημιουργεί αναταραχές και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Ευτυχώς την ίδια μέρα και ως τις 19 Ιουλίου μπαίνει ο Ερμής στον Καρκίνο και  με τα βοηθητικά εξάγωνα που θα σχηματίσει με τον Άρη και το τρίγωνο με το ζώδιο σας βοηθάει μέσω της συζήτησης να εξομαλυνθούν κάποιες διαφωνίες. Προσοχή για τους γεννημένους τέλη δευτέρου-αρχές τρίτου δεκαημέρου κοντά στην 1η ,7η και 28η Αυγούστου λόγω των δύσκολων όψεων που δέχεστε και μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις στη σχέση σας. Μεγαλύτερη εύνοια δέχεστε από τις 18 Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου περίπου που η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του καρκίνου. Αυτό βοηθάει να αναζωπυρωθεί η ερωτική φλόγα με το ταίρι σας ενώ για τους ελεύθερους επιφυλάσσει νέες ερωτικές γνωριμίες . Ερωτικά κλείνει για εσάς το καλοκαίρι με τον Ήλιο να μπαίνει στην Παρθένο και τον ενδέκατο οίκο σας στις 23 Αυγούστου δίνοντας ευκαιρίες για φλερτ.

Τοξότης

Από τους πιο ευνοημένους θα είστε αυτό το καλοκαίρι οι τοξότες καθώς όλο τον Ιούνιο θα έχετε τον Άρη και τον Δία στον πέμπτο φυσικό σας οίκο, τον Κριό. Οι πιο ευνοημένοι είναι οι τοξότες και όσοι έχουν ωροσκόπο, Αφροδίτη και Άρη στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς θα δέχονται σταθερά τα θετικά τρίγωνα του Δία, όμως ο Άρης θα διανύσει σταδιακά και τα τρία δεκαήμερα μέσα στον Ιούνιο  και δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο! Είναι ένα διάστημα που βοηθά να ξυπνήσει το πάθος στις υπάρχουσες σχέσεις αλλά δίνει και ευκαιρίες για φλερτ και κατακτήσεις στους ελεύθερους. Από τις 13 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο των διδύμων, στον έβδομο οίκο σας και βοηθά να υπάρχει αρμονική επικοινωνία με το ταίρι σας και από τις 23 Ιουνίου ως 17 Ιουλίου εισέρχεται και η Αφροδίτη στους διδύμους που τονίζει το ερωτικό κλίμα που ήδη υπάρχει. Συγχρόνως από 21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου ο Ήλιος που θα βρίσκεται στον καρκίνο και τον όγδοο οίκο σας, αυξάνει τη λίμπιντο. Από τις 22 Ιουλίου ο Ήλιος θα κινείτε στον λέοντα σε θέση τριγώνου προς το ζώδιο σας και στις 11 Αυγούστου θα τον ακολουθήσει η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέχρι το τέλος του μήνα. Ακόμα ένα συν για εσάς λοιπόν αφού τονώνει την αυτοπεποίθηση σας καθώς γοητεύετε τους γύρω σας. Προσοχή χρειάζεται από τις 20 Αυγούστου  και μετά ειδικά για το πρώτο δεκαήμερο, καθώς ο Άρης θα μπει στους δίδυμους  που σημαίνει ότι κάποια συννεφάκια αρχίζουν να εμφανίζονται στη σχέση σας  και να χαλάνε την όμορφη ατμόσφαιρα που είχατε συνηθίσει.

Αιγόκερος

Ο Ιούνιος σας βρίσκει με την Αφροδίτη να κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του ταύρου, μέσα στον πέμπτο οίκο σας που σχετίζεται τόσο με τις ερωτικές σχέσεις όσο και με την ευκαιρία για απόκτηση απογόνων για όσους το επιθυμούν. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευνοϊκή επιρροή που διαρκεί ως τις 22 Ιουνίου περίπου είτε για να βγείτε έξω, να περάσετε όμορφα και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας οι ελεύθεροι είτε να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση οι δεσμευμένοι και εάν το επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα παιδάκι. Προσοχή χρειάζεται για τους γεννημένους μετά τις 14 Ιανουαρίου, καθώς το διάστημα γύρω από τις 20 Ιουνίου μπορούν να δημιουργηθούν σοβαρές προστριβές με το ταίρι σας λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο και επειδή ακόμη σας ταλαιπωρεί ο Πλούτωνας, ίσως πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας. Από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου περίπου, που ο Ήλιος θα κινείται στον έβδομο οίκο σας στον καρκίνο,  αφιερώνετε αρκετό χρόνο στο να περάσετε καλά με το ταίρι σας και για τους ελεύθερους ο ήλιος στον τομέα τον σχέσεων έρχεται και λειτουργεί σαν ένας προβολέας   που σας φωτίζει και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Σ’ αυτό βοηθάει και ο Άρης που από τις 5 Ιουλίου έως και τις 20 περίπου Αυγούστου στον ταύρο θα κινείται στον τομέα των ερωτικών σας, αυξάνοντας την ερωτική διάθεση. Προσοχή χρειάζεται για τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου καθώς το διάστημα από 1η ως 7η Αυγούστου η σύνοδος Άρη-Ουρανού και στη συνέχεια το τετράγωνο Άρη -Κρόνου προκαλεί κάποιες συγκρούσεις με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Οι πιο ευνοημένοι από την ομάδα των σταθερών ζωδίων θα είστε αυτό το καλοκαίρι αφού θα γίνει μια παρέλαση πλανητών από το ζώδιο των Διδύμων και τον πέμπτο οίκο σας, που αφοράς στα ερωτικά σας. Αυτό θα δώσει σε όλα τα δεκαήμερα ευκαιρίες να περάσουν καλά με το ταίρι τους και να αναθερμάνουν τη σχέση τους όσον αφορά τους δεσμευμένους, αλλά και οι ελεύθεροι βλέπουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν και έχουν ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης σε κάτι σταθερό. Αναλυτικά λοιπόν, μέχρι τις 20 Ιουνίου θα έχουμε τον Ήλιο στον πέμπτο οίκο σας να ευνοεί σταδιακά όλα τα δεκαήμερα, ενώ από τις 13/06 ως 05/07 έχουμε και τον Ερμή στους Διδύμους ενώ ο Άρης από τον Κριό ως τις 5 Ιουλίου, μέσα από στον τρίτο οίκο σας δείχνει έντονη κοινωνική ζωή και ευχάριστες στιγμές με φίλους και νέες γνωριμίες. Το κλίμα γίνεται πιο ερωτικό με τη διέλευση  της Αφροδίτης το διάστημα 23/06 ως 17/07 μέσα από τον τομέα των ερωτικών σας. Μεταξύ 22/07 και 22/08 έχουμε τον Ήλιο να κινείται στον Λέοντα και να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας που σημαίνει ότι οι γνωριμίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα εξελίσσονται σε πιο σταθερές σχέσεις. Την τάση αυτή έρχεται να ενισχύσει η Αφροδίτη που από τις 11/08 έως το τέλος του μήνα θα βρίσκεται κι αυτή απέναντι σας.  Ενώ ο μήνας κλείνει με την είσοδο του Άρη στις 20/08 στον πέμπτο οίκο σας . Είναι ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι που θα προσφέρει την εύνοια του σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου είτε για να περάσουν καλά με το ταίρι τους είτε  για να συναντήσουν τον επόμενο μεγάλο έρωτα. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις ημερομηνίες 11/06 και 01/08 για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, 20/06, 07/08 και 28/08 για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο καθώς εκείνες τις μέρες μπορεί να προκύψουν έντονες προστριβές και τάσης φυγής από μια σχέση λόγω των δύσκολων όψεων που δέχεστε.

Ιχθύες

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σας βρίσκει με αυξημένη αυτοπεποίθηση λόγω των Δία –Άρη που διελαύνουν το δεύτερο οίκο σας και την Αφροδίτη από τον Ταύρο στον τρίτο οίκο  να αυξάνει την κοινωνικότητα σας καθώς έχετε την τάση να κυκλοφορήσετε περισσότερο. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους ειδικά του τρίτου δεκαημέρου λόγω του εξαγώνου της Αφροδίτης-Ποσειδώνα κοντά στις 20 Ιουνίου. Από  21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και τον πέμπτο φυσικό σας οίκο που αφορά των τομέα των ερωτικών σχέσεων και το κλίμα γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον. Κάνετε νέες γνωριμίες ή περνάτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας οι δεσμευμένοι. Η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο ερωτική το διάστημα  από 18/07 έως 11/08 όπου και η Αφροδίτη μπαίνοντας στον καρκίνο θα ευνοήσει μέσω τριγώνου το ζώδιο σας και θα δώσει την ευκαιρία σε όσους έχουν μείνει μόνοι ή μόνες να κάνουν μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Σ’ αυτό βοηθάει και η παρουσία του Άρη στον Ταύρο όλο το διάστημα μεταξύ 5/07 ως 20/08 με τα αρμονικά εξάγωνα που θα κάνει με την Αφροδίτη και το ζώδιο σας. Από τις 4/08 μέχρι και το τέλος περίπου του μήνα ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο και τον έβδομο οίκο σας και δίνετε περισσότερη σημασία στην επικοινωνία και στο να γνωρίσετε καλύτερα τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

Αρέσει σε %d bloggers: