ΛΟΙΠΑ

Αναλυτικές προβλέψεις Αύγουστος 2022: Επικίνδυνες ισορροπίες

Σημαντικές ανακατατάξεις έχει ο Αύγουστος για όλα τα ζώδια!

Κριός

Απο Την Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Πιθανές είναι οι επανασυνδέσεις, είτε με προσωπικές είτε με επαγγελματικές σχέσεις ή συνεργασίες που θα συμβάλλουν στην οικονομική πρόοδό σας ή στο να νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. Δέχεστε στήριξη από οικογενειακά πρόσωπα, επίσης και νιώθετε πολύ δυνατοί και ικανοί. Πολύ καλή περίοδος, που σας συνιστώ να μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Η απόκτηση απογόνων είναι πιο εύκολη αυτό το διάστημα.

2ο Δεκαήμερο

Ενώ κάνετε νέες γνωριμίες και υπάρχει η δυνατότητα ενός νέου έρωτα, η οικογένειά σας νιώθετε πως σας πιέζει και υπάρχει η περίπτωση να προκληθούν κάποια αναπάντεχα έξοδα λόγω αυτής. Η αυτοπεποίθησή σας είναι μία πάνω μία κάτω και απαιτείται μεγάλη εσωτερική δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις ανατροπές που βιώνετε. Οι γεννημένοι 10 ως 15 Απριλίου διανύετε ένα πιο χαλαρό διάστημα χωρίς ανατροπές ή σημαντικές εξελίξεις.

3ο Δεκαήμερο

Είναι λίγο πιεστικός ο Αύγουστος για εσάς, όμως οι ελεύθεροι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εφόσον πολλοί τομείς στη ζωή σας συναντούν πολλαπλές και αναπάντεχες προκλήσεις, ίσως να αδυνατείτε να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής. Μακροπρόθεσμα θα καταλάβετε πως δεν αξίζει να μεταφέρετε το άγχος από έναν τομέα σε έναν άλλον, γιατί έτσι δεν απολαμβάνετε τα ‘ενεργειακά δώρα’ που σας χαρίζουν τα άστρα κάθε στιγμή.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Συναντώνται πολλαπλές ευκαιρίες κι επιτυχίες επί των επαγγελματικών σας θεμάτων από τις αρχές κιόλας του μήνα, ιδίως οι γεννημένοι κατά το δεύτερο μισό του δεκαημέρου. Συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, όμως οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου έχετε ένα πιο χαλαρό διάστημα. Επιπλέον, γίνεστε πιο δημιουργικοί στην εργασία σας.

2ο Δεκαήμερο

Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά. Αποβάλλετε πολύ άγχος και φεύγουν σιγά σιγά ευθύνες από επάνω σας. Πολλοί κλείνετε κάποιες παλιές υποθέσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε την ελευθερία να επιλέξετε κάτι νέο. Θα χρειαστεί να κάνετε άριστη διαχείριση στα οικονομικά σας, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

3ο Δεκαήμερο

Θεωρείται μήνας πολύ αγχωτικός, απογοητευτικός και γεμάτος προκλήσεις στα οικονομικά σας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για εσάς, προκειμένου να προστατευτείτε από εξαπατήσεις και μεγάλες οικονομικές απώλειες. Πολύ πιθανόν να έχετε και κάποιες οικονομικές απώλειες λόγω μικροατυχημάτων εντός της οικίας σας.

Ταύρος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Ο Αύγουστος σίγουρα θα σας βγάλει από τα προγραμματισμένα σας σχέδια, όχι μόνο γιατί είναι ο μήνας των διακοπών αλλά και γιατί με μια νέα σελήνη να σας επηρεάζει θα θελήσετε να κάνετε νέα σχέδια, θα ονειρευτείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και έχετε και ευκαιρίες για να τα πραγματοποιήσετε. Είναι μήνας δραστήριος στον ερωτικό τομέα και επίσης προσφέρεται για επισημοποίηση σχέσεων για γάμο, παιδιά, οικογένεια. Ο μήνας αυτό μπορεί να σας υποσχεθεί μια βαθιά αλλαγή και πολλές κοινωνικές επαφές, σίγουρα μια αλλαγή από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Επαγγελματικά

Καλός μήνας για νέες βάσεις στα εργασιακά σας, νέα σχέδια και περισσότερη ορμή και αγώνας για άνοδο και επιτυχία. Γίνεστε ακόμη πιο φιλόδοξοι και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να υλοποιήσετε τους στόχους σας ή για να βάλετε νέες βάσεις σε εργασιακές σχέσεις και στους στόχους σας για περισσότερα χρήματα ή μια καλύτερη θέση ή επιμόρφωση, όποια και να είναι η επαγγελματική σας φιλοδοξία. Χρειάζονται προσεκτικά βήματα, αρκετή δουλειά  και ένα πιο διπλωματικό «προφίλ»  ώστε οι φιλοδοξίες σας να εκπληρωθούν, κατά τον μέγιστο τρόπο.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Μπορεί να εξελιχθεί θετικά, αλλά στην αρχή του θα είναι ένας διαφορετικός μήνας, ειδικά για όσους βρίσκονται κοντά στην 18η μοίρα, δηλαδή τους γεννημένους γύρω στις 7 με 10 Μαΐου, οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια απρόοπτα, μιας και ο Άρης θα εκτονώσει την ενέργεια του Ουρανού και μαζί τους  και ο Βόρειος δεσμός ο οποίος θα δώσει μια πιο κοινωνική και εκτεταμένη διάσταση σε αυτήν τη σύνοδο. Η συνάντηση αυτών των δυο «εκρηκτικών» πλανητών μπορεί να δώσει γεγονότα ξαφνικά, ευχάριστα ή και το αντίθετο, είναι σαν δυο πολύ αυθόρμητοι άνθρωποι που θα εκφραστούν ακαριαία, πιθανά έντονα και σίγουρα με μοναδικό τρόπο, γι’ αυτό είναι καλύτερο εσείς να έχετε υπομονή, άλλωστε η Αφροδίτη σας δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση και χαρά, οικογενειακές στιγμές και χαλάρωση, αφού σας κλείνει το «μάτι» με ένα ευεργετικό εξάγωνο.

Επαγγελματικά

Ο Άρης μπορεί να βοηθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια, σίγουρα σας δίνει περισσότερη ορμή και φιλοδοξία να πετύχετε, ωστόσο, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, αλλά παράλληλα δείξτε και τόλμη μαζί με προνοητικότητα. Και στον εργασιακό τομέα θα έχετε τα απρόοπτα σας, ειδικά εσείς στην 18η μοίρα όπως γράψαμε και παραπάνω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι εκπλήξεις δε θα μπορούσαν να είναι και ευχάριστες, θα υπάρξουν πάντως και δυσκολίες αλλά και το ενδεχόμενο κάποιας ξαφνικής ευκαιρίας που θα προωθήσει τους στόχους σας.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Γενικά ο μήνας θα κυλήσει στο πλαίσιο υποχρεώσεων και ενός προγράμματος που έχει ήδη δρομολογηθεί, για τους περισσότερους από σας. Το τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου εξακολουθεί να αντιμετωπίζει εμπόδια και δυσκολίες αλλά σίγουρα έχει μάθει πια να αγωνίζεται και να νικάει. Οι αλλαγές θα συνεχιστούν για κάποιους αργά, για άλλους πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, ίσως δώσουν ένα τέλος σε πράγματα που τους ταλαιπωρούν και τους αγχώνουν στον τομέα των σχέσεων, με περισσότερο ρεαλισμό κάποιοι, ενώ και η φαντασία θα πάρει την εξουσία για άλλους, μιας και το δεκαήμερο σας επηρεάζεται από τα «πάντα-όλα», με προεξάρχοντάς Άρη, Κρόνο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα πλήξετε!

Επαγγελματικά

Με τέτοιο πλανητικό συνωστισμό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε εξελίξεις και στα εργασιακά, εξελίξεις που είτε θα είναι άμεσες, είτε θα πρόκειται για βαθιές τομές που θα κάνετε προκειμένου να εξυπηρετήσετε τις μελλοντικές φιλοδοξίες σας. Κάτι μέσα στον Αύγουστο θα θυμίσει γεγονότα από την έκλειψη του Μαΐου, μιας και ο Άρης ενεργοποιεί ξανά αυτές τις μοίρες, σας φέρνει ενώπιον και πάλι ευθυνών αλλά και ρεαλιστικών επιλογών που πρέπει να κάνετε προκειμένου να μην προδώσετε όνειρα και επιθυμίες που χρόνια έχετε μέσα στην καρδιά σας.

Δίδυμος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου θα έχετε έναν ήσυχο μήνα στα επαγγελματικά σας, καθώς δεν εμφανίζονται σημαντικές όψεις που μπορεί να σας επηρεάσουν. Είναι μια καλή περίοδος να δραστηριοποιηθείτε και να δικτυωθείτε κατάλληλα ώστε οι προσπάθειες σας να αποδώσουν καρπούς αργότερα το Φθινόπωρο. Την περίοδο αυτή είναι γεγονός ότι κυρίως θα σας απασχολήσουν έξοδα που θα προκύψουν από τις μετακινήσεις σας. Ο Άρης στο τέλος Αυγούστου μπαίνει στο δικό σας ζώδιο, οπότε εάν γυρνάτε εκείνες τις μέρες από άδεια, θα γυρίσετε ανανεωμένοι!

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Σε γενικές γραμμές οι Δίδυμοι του Α΄Δεκαημέρου θα μπορέσουν να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι τους, όσοι είναι σε σχέση και οσοι είναι ελεύθεροι θα μπορέσουν επιτέλους να αναλάβουν δράση και να επιδοθούν στο αγαπημένο τους, παιχνίδι, το φλέρτ. Ο Δίας στο Κριό παραμένει  στο δικό σας δεκαήμερο και ευνοεί τις γνωριμίες και μάλιστα με το τρίγωνο που θα κάνει με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, δεν αποκλείεται αυτή η γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιώδες. Οι δεσμευμένοι θα δουν προς το τέλος του μήνα τη σχέση τους να ανανεώνεται σημαντικά.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι του Β’ δεκαημέρου θα πρέπει καθόλα τη διάρκεια του μήνα να είναι αρκετά προσεκτικοί με τα έξοδα τους. Ο Ουρανός στο Ταύρο απέναντι από τον φυσικό σας 6ο οίκο, σας καλεί να επιδείξετε σύνεση και να ξοδέψετε έξυπνα και όχι αλόγιστα. Στα μέσα του μήνα, ο Ερμής στη Παρθένο απέναντι από το φυσικό σας 10ο οίκο, ίσως νιώσετε να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες κατανόησης, με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο, αν δουλεύετε αυτή τη περίοδο. Πέρα από αυτό, είναι μια περίοδος που θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε ενέργεια για τη νέα σεζόν που ξεκινάει. Εκμεταλλευτείτε το τέλος του μήνα, ώστε να ξεσκονίσετε την ατζέντα με τις επαφές σας, να κοιτάξετε αγγελίες σε εταιρείες που σας ενδιαφέρουν επαγγελματικά και μη διστάσετε να στείλετε εμαιλ για μια συνάντηση από το Φθινόπωρο.   

Αισθηματικά

2ο Δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι του Β’ δεκαημέρου αυτό το μήνα, θα περάσουν μια φάση που θα πρέπει να κάνουν έναν εσωτερικό απολογισμό. Είναι ευκαιρία όσοι είστε ελεύθεροι, να δουλέψετε καλύτερα με τον εαυτό σας, ώστε αν στα μέσα του μήνα προκύψει κάτι, να είστε στη καλύτερη δυνατή φόρμα. Η παρουσία του Χείρωνα στο Κριό και ταυτόχρονα το πέρασμα του Ερμή στη Παρθένο στο δικό σας δεκαήμερο, ενδεχομένως να σας κάνει πιο εσωστρεφής . Όσοι είστε με κάποιον, ή είστε παντρεμένοι, δώστε προσοχή σε μικρο-παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν και δείτε πως μπορείτε μαζί να διορθώσετε τα κακός κείμενα.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Η προσοχή για τους Διδύμους του Γ’ δεκαημέρου, θα πρέπει να είναι στραμμένη στα οικονομικά και στα επαγγελματικά τους ενώ στη πραγματικότητα, έχουν εστιάσει στο πως να περάσουν καλά και να χαλαρώσουν. Έχετε μια πολύ ωραία ευκαιρία επαγγελματικής φύσεως με την Αφροδίτη να κάνει τρίγωνο με το Ποσειδώνα.  Ο Ερμής στο φυσικό σας 4ο οίκο, απέναντι από τον φυσικό σας 10ο σας μιλάει για κάποια θέματα εργασίας τα οποία δεν είστε ακόμα σε θέση να επικοινωνήσετε.  Είναι σημαντικό αυτή τη περίοδο να μπορείτε να έχετε αυξημένη τη κρίση σας καθώς ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να είναι στο δικό σας δεκαήμερο, οπότε ενδέχεται να σας πλησιάσουν με μια φανταστική προσφορά για αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος ή να δείτε μια αγγελία που να φαίνεται εκπληκτική, αλλά πρέπει να διπλοτσεκάρετε αν όντως ισχύει αυτό, πριν προχωρήσετε.

Αισθηματικά

Ήσυχος ο μήνας για την αισθηματική ζωή των Διδύμων του Γ’ δεκαήμερου. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ο οποίος δεν έχει καμία σημαντική διέλευση από το δικό σας δεκαήμερο, ώστε να σας επηρεάζει. Μπορείτε να κανονίσετε ωραίες δραστηριότητες με το ταίρι σας και όσοι είστε αδέσμευτοι μπορείτε άφοβα να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου ασχολείστε με τα οικονομικά σας , την εργασία σας και την άνοδο της καριέρας σας. Επανεξετάζετε τα σχέδιά σας και θέλετε να καταξιωθείτε εργασιακά. Οι πρωτοβουλίες που παίρνετε έχουν αποτέλεσμα και ηθικό και οικονομικό. Έχετε νέες γνωριμίες και μετακινήσεις, νέες συμφωνίες, που θα είναι προσοδοφόρες. Στο τέλος του μήνα θα αντιμετωπίσετε μία εργασιακή πρόκληση, που θα πρέπει να επιλύσετε αποτελεσματικά, με σωστές και μελετημένες κινήσεις.

2ο Δεκαήμερο

Ξαφνικές εντάσεις με τους συναδέρφους στην εργασία σας, πισώπλατα χτυπήματα, οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους που μπορεί να αφορούν την οικογένεια, θα φέρουν διαπληκτισμούς. Θα έχετε και ξαφνικές ευκαιρίες και επαφές για νέες συνεργασίες. Επενδύσεις που θα παρουσιαστούν σαν ευκαιρία θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ καλά. Νέα συμβόλαια, νέοι συνεργάτες, στόχοι που εξελίσσονται πολύ καλά, θα σας κινητοποιήσουν. Προσέξτε μην αμελήσετε χρέη, λογαριασμούς, ΕΝΦΙΑ, οικονομικές υποχρεώσεις προς το δημόσιο, που σας πιέζουν, αλλά πρέπει να τακτοποιήσετε. 

3ο Δεκαήμερο

Ευννοούνται οι επικοινωνίες με επαγγελματικές ομάδες και συλλόγους, η προβολή της εργασίας σας μέσω διαδικτύου ή στο εξωτερικό. Αν κάνετε ανώτατες σπουδές, θα έχετε επιτυχημένες εξετάσεις, ίσως και μεταπτυχιακό που θέλετε να κάνετε και θα ευννοήσει την εργασία σας. Θα έχετε πίεση στην καριέρα σας και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπαιρεώσετε. Η βοήθεια έρχεται από την εκπλήρωση των στόχων που έχετε βάλει και με την βοήθεια των συνεργατών σας. Ίσως να πρέπει να συζητήσετε με τους συνεταίρους σας την επέκταση εργασιών στο εξωτερικό ή να έχετε ευνοϊκή απόφαση από δικαστική διαμάχη. Έχετε πολλές ιδέες για την επέκταση της καριέρας σας και τις κοινοποιείτε. Νέα συμβόλαια και συμφωνίες θα φέρουν έσοδα, με προσεκτικές και στρατηγικές κινήσεις.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Η αυτοεκτίμησή σας είναι ανεβασμένη, η εικόνα σας προς τους άλλους είναι πολύ καλή. Έχετε νέες γνωριμίες και επαφές, ίσως σε φιλικές παρέες. Οι σχέσεις με τα αδέρφια σας είναι επίσης καλές και μπορεί να πάτε μαζί τους διακοπές. Μία νέα γνωριμία θα είναι παθιασμένη, με καλή επικοινωνία, με πολλές μετακινήσεις και εκδρομές. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο στις διακοπές. Προς το τέλος του μήνα θα αντιμετωπίσετε κάποιους ενδόμυχους φόβους, που είναι όμως μόνο στο μυαλό σας και δεν χρειάζεται να σας ρίξουν την ψυχολογία.                                                                                                                                                          

2ο Δεκαήμερο

Εντάσεις με φίλους, με τον σύντροφό σας, ίσως μικροατυχήματα ή βλάβες στο μεταφορικό σας μέσο να σας χαλάσουν την διάθεση και να πιεστείτε πολύ, ψυχολογικά και οικονομικά. Νέες ξαφνικές γνωριμίες, επικοινωνίες με γνωστούς, θα φτιάξουν λίγο την διάθεσή σας. Οι καταστάσεις γενικά είναι ανάμεικτες. Και πίεση και καυγάδες και χωρισμοί, αλλά και νέες σχέσεις, όλα ξαφνικά.

3ο Δεκαήμερο

Καλείτε φίλους στο σπίτι, διασκεδάζετε και γνωρίζετε καινούρια άτομα. Μπορεί να κάνετε μιά παθιασμένη γνωριμία, που να είναι ονειρική. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αυτήν την γνωριμία με σύνεση, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους, για να μην “πέσετε από τα σύννεφα” στο τέλος. Αποφύγετε τις εμμονικές συμπεριφορές προς το ταίρι σας γιατί θα κουραστεί και θα περάσετε περίοδο μοναξιάς.

Λέων

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Είστε από τους τυχερούς του μήνα, συνεπώς αυτό επηρεάζει και τη γενέθλια χρονιά σας με πολλαπλές επιτυχίες, οι οποίες θα καθοριστούν από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Κατά τις αρχές του μήνα επωφελείστε αστρολογικά με καινούριες γνωριμίες, διασκέδαση, ταξίδια και πολύ θετική διάθεση.

2ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι 2 ως 6 Αυγούστου είστε σε μία σχετικά ήρεμη κατάσταση με μικρές και θετικές εξελίξεις. Έχετε καλή διάθεση και κοινωνικοποιείστε. Κατά τα τέλη του μήνα μπορείτε να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι γεννημένοι μετά τις 6 πιέζονται πολύ και μπορεί να χωρίσουν αν δεν προσέξουν. Μη συμπαρασύρετε το εργασιακό άγχος στα προσωπικά σας και αν μία σχέση είναι κακή ποιοτικά, θα πρέπει να το παραδεχτείτε και να προχωρήσετε.

3ο Δεκαήμερο

Αρκετές ακυρώσεις, αποστασιοποιήσεις, απογοητεύσεις παρατηρούνται κατά τον Αύγουστο για εσάς. Προσοχή μεγάλη δώστε στη σχέση σας, αφού ενδέχεται μία συναισθηματική αποστασιοποίηση, ρήξη ή και χωρισμός, ιδίως για όσους είναι γεννημένοι ως τις 18 Αυγούστου. Οι υπόλοιποι είστε σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Αν κάνετε αισθηματική γνωριμία, οι πιθανότητες μακροημέρευσης είναι λίγες.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Έχετε επίσης πολλές επιτυχίες στα οικονομικά κι επαγγελματικά σας. Στις αρχές του μήνα παίρνετε χρήματα που σας χρωστούν ή ανακαλύπτετε νέες πηγές εσόδων. Κατά τα μέσα του μήνα μπορείτε να κάνετε μία παραπάνω έρευνα πάνω στα εργασιακά σας, αφού πιθανότατα να έχετε μία νέα εξέλιξη. Τέλος, κατά την τελευταία εβδομάδα, καλό είναι να κρατηθείτε και να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα, γιατί η θετική σας διάθεση κι αισιοδοξία θα σας δώσει τέτοιες τάσεις.

2ο Δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά των γεννημένων μετά τις 6 Αυγούστου είναι δύσκολα με αρκετές οικονομικές ανατροπές και απογοητεύσεις, συνεπώς καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε οικονομίες στην άκρη για παν ενδεχόμενο. Οι γεννημένοι πριν τις 6 έχουν ένα χαλαρότερο διάστημα με μικρές αλλά καλές εξελίξεις.

3ο Δεκαήμερο

Όσοι είστε γεννημένοι ως τις 18 Αυγούστου να κρατήσετε μικρό καλάθι κατά τον Αύγουστο, αφού εκτιμώνται ανατροπές, απογοητεύσεις, ενώ πολλοί άλλα θα σας λένε και άλλα θα εννοούν. Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας και κάνετε υπομονή. Όσοι Λέοντες γεννηθήκατε μετά τις 18 να περιμένετε κάποιες νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, βέβαια, θα πρέπει κι εσείς να αφήσετε χρήματα στην άκρη, διότι κατά τα τέλη του μήνα μπορεί να έχετε απρόβλεπτα έξοδα.

Παρθένος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο  Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Οι διακοπές σας χτυπούν την πόρτα και σεις το σκέφτεστε ακόμη; Καλός μήνας για μια απόδραση, μακρινή η κοντινή, δεν σας επηρεάζουν έντονα οι πλανητικές διελεύσεις και έτσι μπορούμε να πούμε ότι θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε όσοι μπορείτε. Ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με όποιον τρόπο μπορείτε ή να μιλήσετε με φίλους και να ξεδώσετε λιγάκι, ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κάνει μια ευεργετική  διέλευση από το ζώδιο σας και αυτό θα σας γεμίσει με φρέσκες ιδέες, με ανάγκη να επικοινωνήσετε και σίγουρα θα πάρετε και κάποιες αποφάσεις σε θέματα απλά και καθημερινά, ίσως ένα νέο χόμπι, ίσως να το ρίξετε στο διάβασμα, ή στις βόλτες.

Επαγγελματικά

Ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, ή να αξιολογήσετε λίγο τις δεξιότητες σας και να πάρετε αποφάσεις για βελτίωση των επαγγελματικών σας εφοδίων, να επικοινωνήσετε με συναδέλφους, να βάλετε σε τάξη στα κοινωνικά σας δίκτυα ή στους φακέλους σας στη δουλειά, να κάνετε μια έρευνα αγοράς γύρω από θέματα επαγγελματικά, να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και γενικά θέματα που αφορούν στην φήμη που έχει το ζώδιο σας για τις εξαιρετικές του ικανότητες στην τάξη και στην αναλυτική προσέγγιση κάθε ζητήματος που προκύπτει.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Επηρεάζονται πιο έντονα οι τελευταίες μοίρες του δεκαημέρου, δηλαδή οι γεννημένοι 10 με 12 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί σε μετακινήσεις και ταξίδια, γιατί μπορεί να μην έρθουν τα πράγματα όπως τα είχαν σχεδιάσει. Ίσως να έχετε πιο έντονη διάθεση για σπορ και αποδράσεις, αλλά χρειάζεται να μην κάνετε υπερβολές. Γενικά ο μήνας προσφέρεται για διασκέδαση και γλυκά καλοκαιρινά βράδια,  ενώ θα σας απασχολήσουν και ζητήματα σχέσεων. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε νευρικότητα και ανησυχία, αλλά δεν είναι κάτι που δε θα μπορέσετε να ελέγξετε.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σας σχέδια είναι πολλά και ο μήνας είναι ευνοϊκός για να ξεκαθαρίσετε ποιες είναι οι προτεραιότητες σας και να προχωρήσετε τα πιο σημαντικά από αυτά. Πιθανή είναι κάποια μικρή μετακίνηση λόγω δουλειάς ή αλλαγή σε κάποια καθήκοντα. Στα οικονομικά  καλό είναι να είστε προσεκτικοί. Συνεργασίες και νομικά θέματα είναι μέσα στο πλαίσιο των ενδιαφερόντων σας αυτόν τον μήνα και εξετάστε τυχόν υποθέσεις σας με τράπεζες ή με δημόσιο, χωρίς να προβείτε σε επιπόλαιες κινήσεις.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Ένας ήσυχος μήνας για τα αισθηματικά σας, μιας και δεν δείχνετε διατεθειμένοι να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, παρ’ ότι στα προσωπικά σας πολλά θέματα δείχνουν να κολλάνε και αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι. Πάντως στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές και καλές οικογενειακές στιγμές. Ο Αύγουστος σας παρακινεί για να κάνετε κάποιο ταξίδι ή διακοπές και καλό είναι όσοι μπορείτε να τα απολαύσετε μαζί με φίλους ή να ζήσετε κάποιες πιο ρομαντικές στιγμές. Προσέχετε θέματα υγείας και  δείτε με κριτικό πνεύμα τις σχέσεις σας και τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν.

Επαγγελματικά

Χρειάζεται κάποια προσοχή στις συνεργασίες σας και στους συνεργάτες σας, και στα οικονομικά σας αυτόν τον μήνα, ο οποίος όμως γενικά δεν θα είναι δύσκολος, ίσως όμως να είναι λίγο ανιαρός σε επίπεδο υποχρεώσεων. Βάλτε κάποια περισσότερη διάθεση κοινωνικότητας σε επίπεδο εργασίας και δημιουργήστε προϋποθέσεις για να αναδείξετε την αξία σας. Επαφές με προϊσταμένους και άτομα κύρους και αξιοποίηση πόρων  και προσόντων είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα.

Ζυγός

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για τους Ζυγούς του Ά δεκαημέρου, είναι ένας μήνας ήρεμος.  Tώρα τον Αύγουστο θα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα, να κάνετε έναν μίνι απολογισμό και να οργανώσετε καλύτερα μέσα στο μυαλό σας πως πρέπει να κινηθείτε. Μπορείτε να συμβουλευτείτε φίλους που θέλουν να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας και δώσετε λύση σε κάτι που σας απασχολούσε. Ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σας οπότε έχετε εύνοια σε θέματα αυτοπροβολής.

Αισθηματικά

Για τους Ζυγούς του Α’ δεκαημέρου, ο Δίας εξακολουθεί να είναι απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού, σας βοηθάει σημαντικά στο προβάλετε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας. Ο μήνας Άυγουστος είναι σε γενικές γραμμές ένας ήρεμος μήνας για εσάς, ειδικά για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Ειδικά για τους Ζυγους που είναι σε σχέση, τώρα το καλοκαίρι θα έχετε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ακόμα και να βάλετε νέα θεμέλια στην σχέση σας. Λιγο πριν το τέλος του μήνα, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας, «λύνοντας» σας τη γλώσσα και δίνοντας σας τρόπο να εκφράσετε κατάλληλα αυτά που θέλετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του Β’ δεκαημέρου επιτέλους θα πάρουν μια μεγάλη ανάσα, καθώς ο προηγούμενος μήνας, ειδικά για τα επαγγελματικά σας, είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα απαιτητικός. Εκμεταλλευτείτε αυτό το μήνα προκειμένου να ανασυγκροτηθείτε, να δείτε τι πήγε καλά, τι πρέπει να αλλάξει με την έναρξη της νέας σεζόν το Φθινόπωρο. Με τη βοήθεια του Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού απέναντί σας, θα μπορέσετε να βρείτε τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας, ώστε να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες.

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαήμερο του Ζυγού θα βιώσει κάποιες μικρές δυσκολίες στα αισθηματικά του αυτό το μήνα.  Ο Ουρανός στον Ταύρο, στο φυσικό σας 8ο οίκο σε τετράγωνο με το Κρόνο στο φυσικό σας 5Ο οίκο, που κυβερνάει τα ερωτικά σας, προμηνύει συναισθηματικές μπόρες. Οπότε, υπομονή, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επενδύσετε στον εαυτό σας και να δείτε που μπορείτε να βελτιωθείτε. Προσοχή στους εκνευρισμούς, θα φέρουν ρίξεις. Κοιτάξτε να βάλετε δυνατά θεμέλια στις υπάρχουσες σχέσεις. Οι αδέσμευτοι, μετά το πέρασμα αυτής της περιόδου, θα δουν ότι έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αυτογνωσία και θα ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και τι αποζητούν από το μελλοντικό τους ταίρι.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

To Γ’ δεκαήμερο του ζωδίου του Ζυγού, θα κληθεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του πάνω σε ένα επαγγελματικό θέμα και να πάρει την ευθύνη που του αναλογεί. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα έξοδα που θα προκύψουν . Με την παρουσία της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Καρκίνου, τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα, στη φυσικό σας δέκατο οίκο να σχηματίζει αντίθεση με το Πλούτωνα και όψη τετραγώνου με τον Ήλιο σας, θα ήταν πιο σοφό, να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, ειδικά απέναντι σε άτομα κυριαρχίας.  Την πίεση μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε προκειμένου να κλείσετε υποθέσεις και να βάλετε τις βάσεις για κάτι καινούργιο και πιο δημιουργικό.

Αισθηματικά

Οι Ζυγοί του Γ’ δεκαημέρου θα πρέπει να είναι προσεχτικοί από τα μέσα και μετά του μήνα ώστε να μπορέσουν να μην έρθουν σε ρίξεις με το σύντροφό τους. Η παρουσία του Άρη στο Ταύρο στο δικό σας Δεκαήμερο από τα μέσα ειδικά, θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση πίεσης και ίσως σας δημιουργηθεί τώρα και μια τάση να αλλάξετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Ο Κρόνος  παραμένει στο δικό σας Δεκαήμερο στον Υδροχόο, σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε τώρα να βάλετε τις σωστές βάσεις στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να σταματήσετε να είστε πολύ αυστηροί με όσες γνωριμίες κάνετε και να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το φλερτ και τι στιγμή.

Σκορπιός

Από την Άννα Τοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας. Έχετε εύνοια στην εργασία σας και στην ανάπυτξη τωνα δημιουργικών σχεδίων σας και θα έχουν καλό οικονομικό αποτέλεσμα. Νέοι στόχοι και οικονομικές ευκαιρίες αλλά και υποχρεώσεις προς τρίτους που δεν πρέπει να αμελήσετε να τακτοποιήσετε. Οικονομικοί στόχοι που είχατε, θα επανέλθουν και θα εργαστείτε για να τους πετύχετε. Προς το τέλος του μήνα θα αγχωθείτε από δυσκολίες που μπορεί να έχετε με συνεταίρους και συνεργάτες.

2ο Δεκαήμερο

Ξαφνικά προβλήματα με τον συνεργάτη σας και μικροατυχήματα στην δουλειά σας, θα προκαλέσουν νεύρα και σκληρά λόγια. Θα έχετε βοήθεια από το εξωτερικό, ίσως κάποιο εξάρτημα που χρειάζεστε για τις μηχανές σας, κάποια συμφωνία που περιμένετε να γίνει ή κάποια νέα εργασία που θέλετε να ξεκινήσετε. Πιέζεται πολύ η φήμη και η καριέρα σας. Έχετε βοήθεια από επαγγελματικούς συλλόγους και ομάδες, αλλά και οικονομικές απώλειες και έξοδα.

3ο Δεκαήμερο

Τα δημιουργικά σας σχέδια σε σχέση με το εξωτερικό, ή με ανώτατες σπουδές θα στεφθούν με επιτυχία. Κάποιες διαφωνίες από τους συνεταίρους και συνεργάτες θα σας προβληματίσουν, αλλά θα υπερασπιστείτε με πάθος τα σχέδιά σας. Θα πιεστείτε αρκετά αλλά θα έχετε τα έσοδα που θέλετε και θα έχετε την αποδοχή των συνεργατών σας. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς σε ότι λέτε, και θα έχετε επιτυχία στις επικοινωνίες σας.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Λάμπετε και φαίνεται πολύ έντονα αυτό στους άλλους. Η καθημερινότητα και η εργασία σας τονίζει έντονα την προσωπικότητά σας. Νέες γνωριμίες σε φιλικές παρέες, στις διακοπές, σε εκδρομές, θα σας κάνουν χαρούμενους και φωτεινούς. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία, θα φέρουν μιά παθιασμένη γνωριμία, που μπορεί να γίνει ξαφνικά σαν αστραπή, αλλά και να τελειώσει ξαφνικά, ωστόσο εσείς θα την απολαύσετε. Στο τέλος του μήνα μία δυσκολία με τον σύντροφό σας θα σας αγχώσει, αλλά κρατείστε τα λόγια σας για άλλη στιγμή. Σκεφτείτε πρώτα καλά, πριν ξεστομίσετε βαριές κουβέντες, που θα είναι καλύτερα να τις αποφύγετε.

2ο Δεκαήμερο

Θα έχετε πολύ δύσκολες στιγμές με τον σύντροφό σας. Ατυχήματα και βλάβες στο σπίτι, στην καθημερινότητα, έντονα λόγια στην οικογένεια. Ένα δικαστήριο ή κάτι που περιμένετε από το εξωτερικό θα έχει θετική έκβαση. Σχέσεις που είχαν βαλτώσει θα τελειώσουν ξαφνικά. Ωστόσο δεν αποκλείονται και νέες γνωριμίες. Γενικότερα, υπάρχει πίεση στο σπίτι και ξαφνικά έξοδα και στιγμές χαλάρωσης αλλά όχι με κάτι σταθερό.

3ο Δεκαήμερο

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον σύντροφό σας θα αποδειχθεί φανταστικό. Ίσως πιεστείτε λίγο οικονομικά, αλλά θα σας χαλαρώσει και θα περάσετε υπέροχα. Παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας ή μια νέα παθιασμένη γνωριμία, θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Προσέχετε μόνο τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα ωραία λόγια είτε προς εσάς είτε από εσάς. Προς το τέλος του μήνα θα θέλετε να μείνετε μόνοι στο σπίτι και να αναπολείτε τις όμορφες στιγμές του μήνα.

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Κάνετε νέα κι ενδιαφέροντα ξεκινήματα. Διακρίνεστε από θετική διάθεση, ενώ σε κάποια νομικά θέματα, τα πράγματα πηγαίνουν ευνοϊκά προς το πρόσωπό σας. Η λίμπιντό σας είναι ανεβασμένη και έχετε ευκαιρίες για μία αντίστοιχη γνωριμία. Όσοι προσπαθείτε να τεκνοποιήσετε μπορείτε να το κάνετε τώρα. Μαζί, πολλοί πηγαίνετε διακοπές και τις απολαμβάνετε, όμως ξοδεύετε και πολλά χρήματα.

2ο Δεκαήμερο

Το ενδεχόμενο κάποιων επανασυνδέσεων υπάρχει. Επιπροσθέτως υπάρχει και η δυνατότητα να ανανεωθείτε και να προσπεράσετε άτομα που έδειχναν κάτι πολύ διαφορετικό και κάλπικο και να συνεχίσετε στρέφοντας την προσοχή σας σε καλύτερα πράγματα στη ζωή σας.

3ο Δεκαήμερο

Έχετε λίγες εντάσεις με μερικά συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ ο Ποσειδώνας πιέζει πολλούς από εσάς, με αποτέλεσμα να νιώθετε πίεση από τα οικογενειακά σας πρόσωπα, καθώς  πολλοί τείνουν να λαμβάνουν αποφάσεις εκ μέρους σας, δίχως να σας ρωτούν. Προσέξτε τον τρόπο που οδηγείτε και μιλάτε, ενώ θα πρέπει μαζί να είστε προσεκτικοί στις υποσχέσεις που σας δίνουν οι άλλοι, αφού ενδέχεται είτε να αλλάξουν γνώμη, είτε να σας αποκρύπτουν μέρος της αλήθειας.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Πέρα από την ξεκούραση από πολλαπλές ευθύνες που έχετε, σας παρουσιάζονται και καινούριες ευκαιρίες. Ακόμη και ευκαιρίες καριέρας από το εξωτερικό μπορείτε να έχετε κάνοντας την κατάλληλη έρευνα πάνω στο αντικείμενο εργασία σας. Αν η εργασία σας βασίζεται σε συμβόλαια ή εμπόριο, τότε θα τα πάτε περίφημα.

2ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι κατά το πρώτο μισό του δεκαημέρου (ως 5 του μηνός) περνάτε ήπια τον Αύγουστο στα εργασιακά σας με πολύ μικρές εξελίξεις. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και θέληση, αφού πολλά μοιραία γεγονότα θα σας φέρουν σε μία νέα κατεύθυνση μέσα από δυσκολίες. Το αποτέλεσμα μπορεί να συσχετίζεται με κάποια οικονομικά προβλήματα που θα εμφανιστούν ή μία ολοκληρωτική αλλαγή.

3ο Δεκαήμερο

Αυτός ο μήνας υπόσχεται νέες προοπτικές ως προς την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων. Αν αξιολογήσετε προσεκτικά τις συνεργασίες σας και τον επαγγελματικό σας περίγυρο, τότε θα κατορθώσετε να εντοπίσετε και να εκμεταλλευτείτε όποιες ευκαιρίες σας παρουσιάζονται. Οι καλλιτέχνες, οι φαρμακοποιοί ή οι επαγγελματίες στον ενεργειακό τομέα θα έχετε επιτυχίες.

Αιγόκερος

Από την Καλλιόπη Τσικνάκη

1ο  Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Πιο πολύ θα σας απασχολήσουν οικογενειακά και οικονομικά θέματα αυτόν τον μήνα, ίσως νιώσετε να έρχονται στην επιφάνεια κάποιοι φόβοι, κάποια πιο βαθιά ανικανοποίητα που σας απασχολούν θα βγουν στην επιφάνεια, ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανησυχίες και άγχη αλλά γενικά δεν δέχεστε άσχημες διελεύσεις, προσέξτε λίγο παραπάνω θέματα υγείας και όλα θα πάνε καλά.   Έχετε εύνοια σε θέματα σχέσεων,  ειδικά τις πρώτες ημέρες του μήνα και δυνατότητα για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

Επαγγελματικά

Παρόμοια και δω τα τεκταινόμενα του μήνα, μικρές επιρροές δέχεστε, ευνοούνται οι συνεργασίες και οι κοινωνικές σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας, δεν υπάρχει κάτι στο ηλιακό σας ωροσκόπιο που να εμποδίζει να υλοποιήσετε στόχους και να προωθήστε σχέδια. Οι συναλλαγές χρειάζονται προσοχή, ειδικά αυτές με μεγάλους οργανισμούς, τράπεζες κλπ, αν πάρετε τις σωστές αποφάσεις μπορεί να είναι ένας εποικοδομητικός μήνας.

2ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Πιο πολύ επηρεάζονται οι τελευταίες μοίρες, από τη σύνοδο Ουρανού-Άρη-Βόρειου Δεσμού, είναι σε καλή γωνία με τον ήλιος σας, αυτό σας δίνει προστασία αλλά χρειάζεται και πάλι κάποια προσοχή, σε μετακινήσεις και ταξίδια κυρίως, αλλά και σε θέματα υγείας. Ο κεραυνοβόλος έρωτας θεωρείται μια πιθανή εξέλιξη όπου «ανακατεύεται» ο Ουρανός και ίσως να είναι ο μήνας των ερώτων για σας. Θέματα με παιδιά και εργασία είναι πιθανό να σας απασχολήσουν επίσης.

Επαγγελματικά

Οι γεννημένοι γύρω στις 8-10 Γενάρη θα έχουν κάποιες εξελίξεις αυτόν τον μήνα, είτε επιχειρηματικά, είτε σε θέματα εργασίας, αποφύγετε εντάσεις και νευρικές κινήσεις, και βάλτε από τώρα τις βάσεις για μια σωστή οικονομική διαχείριση και αν μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα ακόμη καλύτερα γιατί ενδέχεται αργότερα να σας χρειαστούν, για απρόοπτα έξοδα, που δεν θα τα έχετε υπολογίσει. Αν χρειαστεί να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση ζυγίστε καλά τα υπέρ και τα κατά.

3ο Δεκαήμερο

Αισθηματικά

Αντικρουόμενα συναισθήματα αυτόν τον μήνα και κάποιοι παλιοί φόβοι που θα βγουν στην επιφάνεια, έχετε όμως τα περισσεύματα δύναμης να προχωρήσετε πέρα από αυτά και να φτιάξετε μια όμορφη κατάσταση για σας και την οικογένεια σας. Επίσης ευνοούνται τα ταξίδια και οι διακοπές, γι’ αυτό βρείτε λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε. Αν σας ενδιαφέρει ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή θα έχετε τη δυνατότητα αυτόν τον μήνα να το πράξετε. Η οικογένεια είναι γενικά στις πρώτες προτεραιότητες σας.

Επαγγελματικά

Αν εργάζεστε  και δεν έχετε την ευκαιρία για διακοπές εκμεταλλευτείτε τις διελεύσεις για να βάλετε νέους στόχους και εγκαταλείψτε παλιά σχέδια που δε σας προχωράνε, μην κλυδωνίζεστε και μην μοιράζεστε ανάμεσα σε διάφορες ασχολίες που δεν σας προσφέρουν κάτι. Δώστε και σεις προσοχή στον οικονομικό τομέα, κάντε μια «εξυγίανση» στο πορτοφόλι σας και ένα πιο καλό προγραμματισμό σε δαπάνες και έξοδα, σε βάθος χρόνου. Κατά τα άλλα, παραγωγικό και χρήσιμο μήνα να έχετε, βάλτε λίγη περισσότερη δράση και τόλμη στη ζωή σας και όλα θα σας έρθουν όπως τα θέλετε.

Υδροχόος

Από την Βάλια Παγίδα

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Για  εσάς τους Υδροχόους του Α δεκαημέρου, σε γενικές γραμμές, παίρνετε μια ανάσα, μπορείτε να κάνετε διάφορα πλάνα, οικονομικής -επαγγελματικής φύσης. Από τα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη στο Λέοντα, σας εφιστά τη προσοχή σας στις σχέσεις σας και με το τρίγωνο που πραγματοποιείται με τον Δία στο Κριό στο φυσικό σας 3ο οίκο, δεν αποκλείεται κάποιες επαφές επαγγελματικής υφής, να γίνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Όσοι δε, δεν έχουν δουλειά αυτή τη περίοδο είναι κατάλληλη περίοδος να βρείτε την επόμενη επαγγελματική σας ευκαιρία μέσα από αυτή την όψη.  Εκμεταλλευτείτε το διάστημα για να κλείσετε ολες τις εκκρεμότητες σας και μαζέψτε μπαταρίες για τη νέα σεζόν!

Αισθηματικά

Οι Υδροχόοι του Α’ δεκαημέρου, από τις 15 Αυγούστου και μέχρι τις 22 περίπου θα έχετε την Αφροδίτη στο δικό σας δεκαήμερο, απέναντί σας, να σας κάνει ακαταμάχητους και να προκαλεί πάθη. Οι δεσμευμένοι του ζωδιακού, θα περάσουν ευχάριστες στιγμές με το ταίρι τους με ένα τόνο πιο ρομαντικό.  Από την άλλη μεριά, οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες, και γιατί όχι να προχωρήσουν στη δημιουργία μιας νέας σχέσης.

Επαγγελματικά

2ο Δεκαήμερο

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα απασχοληθεί με τα οικονομικά του και τρόπους να βρει και νέες πηγές εισοδημάτων.  Ο Ουρανός στο Ταύρο θα σας κρατήσει στις επάλξεις καθώς θα δημιουργούνται ξαφνικά μικροθεματάκια ίσως κάποια έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει, ή ακόμα να γίνουν κάποιες ανακοινώσεις στη δουλειά και να σας έρθουν έσοδα από εναλλακτικές πηγές. Ο Ερμής στο φυσικό σας 8 οίκο, σχηματίζει στα μέσα του μήνα τρίγωνο με τον Ουρανό, πράγμα που σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μια ανάσα και να διευθετήσετε με μεγαλύτερη ευκολία μια οικονομική εκκρεμότητα που σας απασχολούσε.

Αισθηματικά

Το Β΄δεκαημερο των Υδροχόων  θα περάσει έναν μήνα ο οποίος σε γενικές γραμμές θα είναι ήσυχος μιας και δε σχηματίζονται σημαντικές όψεις για το τομέα τον οποίο συζητάμε. Κανονίστε ανενόχλητοι τις διακοπές σας με το ταίρι σας και φροντίστε να περάσετε μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι του δεκαημέρου, θα έχουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και φλερτ προς το τέλος του μήνα, καθώς η Αφροδίτη περνά στο δικό σας δεκαήμερο και σας βοηθάει να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό.

Επαγγελματικά

3ο Δεκαήμερο

Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου θα περάσουν ένα μήνα με αναταράξεις όσο αφορά τα επαγγελματικά τους. Ο Κρόνος στο δικό σας Δεκαήμερο σας προστατεύει και σας βοηθά σημαντικά σε θέματα αυτοπροβολής σας.  Από την άλλη, ο Ήλιος στις 15, θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με το Κρόνο και παράλληλα ο Άρης στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου θα κάνει το κλίμα για τα οικονομικά σας εκρηκτικό. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μέσω τις διπλωματικής οδού να βρείτε νέες εναλλακτικές λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Δεν είναι καλή περίοδος για όσους ψάχνουν δουλειά. Υπομονή από το Σεπτέμβρη.

Αισθηματικά

Το Γ΄ Δεκαήμερο των Υδροχόων θα έχει έναν ήρεμο ήσυχο μήνα στα αισθηματικά του. Καμία όψη δεν σχηματίζεται που να επηρεάζει τα θέματα που εξετάζουμε. Τώρα τον Αύγουστο μπορείτε να καθίσετε μαζί με το ταίρι σας και να σχεδιάσετε μαζι τις διακοπές σας απολαμβάνοντας τη παρέα ο ένας του άλλου. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, ίσως βρουν κάτι αρχές του μήνα με τον Άρη απέναντί από τον φυσικό σας 10ο οίκο,  να σας τσιγκλάει για την πιθανή έναρξης μιας γνωριμίας η οποία μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό από ότι παρουσιάζεται αρχικά.

Ιχθείς

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Η εργασία και η καθημερινότητά σας είναι πολύ γεμάτη και έχετε και οικονομικά έσοδα από την δουλειά σας. Έχετε πολλές επαφές για νέες συνεργασίες και τα οικονομικά σας έχουν την βοήθεια των δύο ευεργετών πλανητών, της Αφροδίτης με του Δία, που βλέπονται με την ευνοϊκή όψη του τριγώνου. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να επιλύσετε κάποια προβλήματα με συμβόλαια ή επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες.

2ο Δεκαήμερο

Πολύ προσοχή στις εντάσεις, στους καυγάδες, προσέχετε τι θα πείτε, πιθανά  μικροατυχήματα, βλάβες στο μεταφορικό μέσο. Πιέζεστε ψυχολογικά και έχετε λογομαχίες στα ξαφνικά, από το πουθενά. Οι επαφές με τους συναδέρφους είναι έντονες, και οι οικονομικές υποχρεώσεις σας πιέζουν. Ευννοούνται τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας σχέδια και μπορεί να σας φέρουν έσοδα.

3ο Δεκαήμερο

Αφήστε ελεύθερο τον καλλιτεχνικό και δημιουργικό εαυτό σας και θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα. Πείτε στους συνεργάτες σας τους φόβους και τις ανησυχίες σας και θα σας βοηθήσουν. Θα κάνετε πολλές μετακινήσεις, ταξιδάκια, συναντήσεις, νέες συμφωνίες και θα αποδώσουν έσοδα. Κάποιες φορές πιέζεστε, αλλά έχετε αρκετή δύναμη να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις της δουλειάς σας. Προσέξτε τα ωράρια εργασίας και να κανονίσετε διακοπές για να ξεκουραστείτε.

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι πολύ καλή, επιλύεται γρήγορα όλα τα πρακτικά θέματα και οργανώνετε τις διακοπές σας. Μία νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Ασχολείστε με το σπίτι σας και στο τέλος του μήνα θα πρέπει να επιλύσετε κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σας και προβλήματα της καθημερινότητας.

2ο Δεκαήμερο

Λογομαχίες με το ταίρι σας, με φίλους, οικονομικές διαφορές με αδέρφια, θα είναι πολύ πιεστικά. Η καθημερινότητα είναι αφόρητη, ξαφνικά προβλήματα στο σπίτι, αναβολές σε ταξίδια. Έχετε νέες ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες, παθιασμένες, δεν λείπει το πάθος και η ένταση στις σχέσεις σας και περνάτε όμορφα με τα παιδιά σας, όσοι έχετε. Κρατείστε την ψυχραιμία σας, όλα αντιμετωπίζονται και όπως ξαφνικά έρχονται, έτσι ξαφνικά φεύγουν.

3ο Δεκαήμερο

Περνάτε παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σας, του εκμυστηρεύεστε τις ανησυχίες και τους φόβους σας και ζείτε σαν σε όνειρο. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε μιά έντονη γνωριμία, γεμάτη πάθος και ένταση. Θα κάνετε εκδρομές, ταξίδια, θα περάσετε όμορφα. Ίσως πιεστείτε σε κάποια θέματα σπιτιού. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στους άλλους και να απαιτείτε κι από αυτούς το ίδιο.

Αρέσει σε %d bloggers: