ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αστρολογική Ατζέντα Αυγούστου 2022

Καλώς ήρθατε στον φλογερό μήνα Αύγουστο!

Απο τη Ράνια Μαρκέλλη

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Μπαίνει σχετικά αισιόδοξα με το τρίγωνο Ηλίου- Δία να υπόσχεται θετικές αλλαγές. Παράλληλα βέβαια κουβαλά και την επιρροή της τριπλής συνόδου του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο,  που ευτυχώς γρήγορα εξασθενεί, με τις συνέπειες τους όμως να είναι αισθητές. Η σύνοδος τους στη ζωδιακή περιοχή του Ταύρου έχει επηρεάσει οτιδήποτε αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Ταύρου. Τα οικονομικά και οι βασικές ανάγκες της ζωής και η διατήρηση της υλικής μας ασφάλειας έχουν επηρεαστεί σημαντικά. Η παρουσία του Άρη σε αυτό το πλανητικό σκηνικό ωθεί σε μεγαλύτερη αστάθεια και πιέζει για να υπερβεί κάθε όριο που μπορεί να οδηγήσει στην αλλαγή. Η Πανσέληνος στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου στις 11 Αυγούστου, τροφοδοτεί μεν τις επαναστατικές διαθέσεις αλλά με σύμμαχο τον Κρόνο ζητά σύνεση και υπευθυνότητα, για προσωπικά και  κοινωνικά θέματα. Παράλληλα και  η Αφροδίτη περνά στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, και τα πάθη φουντώνουν. Ο Άρης στις 20 Αυγούστου μπαίνει στους πολυμήχανους Διδύμους κάνοντας τη δράση μας πιο χαλαρή και ευέλικτη. Το πέρασμα του Ήλιου στην εποχή της Παρθένου μας υποκινεί να τακτοποιήσουμε και να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας ή να υπηρετήσουμε περισσότερο τις ανάγκες των άλλων. Και ο μήνας κλείνει, στις 27 Αυγούστου, μη τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και μας κινητοποιεί να αναζητήσουμε πρακτικούς τρόπους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.

Πλανητικά Γεγονότα  Αύγουστος  – 2022

Ερμής:   Στις 4-Αυγούστου ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο έως 26 Αυγούστου. Για τις επόμενες εβδομάδες η επικοινωνία ενισχύεται και επικεντρώνεται σε πιο πρακτικά και οργανωμένα ενδιαφέροντα. Οι απαιτήσεις μας στην επικοινωνία είναι αυξημένες και ο αναλυτικός και ευπροσάρμοστος τρόπος σκέψης  μας βοηθά να προσαρμοστούμε πιο εύκολα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της καθημερινής ζωής. Μπορούμε να ασχοληθούμε με θεραπευτικές τεχνικές και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας, να καθαρίσουμε το πνεύμα και το σώμα.

26- Αυγούστου: Ο Ερμής μπαίνει στο Ζυγό έως 29/10. Το διάστημα αυτό θα έχει μια αναδρομή, γεγονός που παρατείνει την διάρκεια του. Η επικοινωνία για το επόμενο διάστημα γίνεται με τακτ και διπλωματία. Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς μπορούν καλύτερα αυτό το διάστημα να επικοινωνήσουν και να ασχοληθούν με γραφειοκρατικές υποθέσεις.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής.

 • 12.8: Ερμής στην Παρθένο εξάγωνο  Λίλιθ
 • 15.8: Ερμής τρίγωνο Βόρειος Δεσμός
 • 16.8: Ερμής τρίγωνο Ουρανός
 • 21.8: Ερμής αντίθεση Ποσειδώνας
 • 23.8: Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας

Αφροδίτη: 11- Αυγούστου, εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2022 και οι σχέσεις μας γίνονται πιο παθιασμένες και συνδεδεμένες με τα συναισθήματα μας. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συνδέεται με τον έρωτα, τα οικονομικά και τις αξίες. Ο Λέοντας είναι το ζώδιο που ωθεί την Αφροδίτη να εκφραστεί με μια δόση υπερβολής και να γίνει ιδιαίτερα δοτική στους άλλους. Έμφαση δίνεται στην διασκέδαση και στην ψυχαγωγία, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο να κερδίσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η διέλευση του Αφροδίτης από τον Λέοντα ενεργοποιεί περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και δίνει ευκαιρίες και διευκολύνσεις σε Κριούς – Λέοντες,  Τοξότες .

 Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη.

 • 2.8: Αφροδίτη στον Καρκίνο εξάγωνο Βόρειος Δεσμός
 • 2.8: Αφροδίτη εξάγωνο  Ουρανός
 • 3.8: Αφροδίτη εξάγωνο Άρης
 • 7.8: Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας
 • 9.8: Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας
 • 18.8: Αφροδίτη στον Λέοντα τρίγωνο Δίας
 • 24.8: Αφροδίτη τρίγωνο Χείρωνας
 • 27.8: Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός
 • 28.8: Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος

Άρης: 20-Αυγούστου, εισέρχεται στο ζώδιο Διδύμων και θα παραμείνει για 7 μήνες, αφού θα γίνει και ανάδρομος μέσα στο φθινόπωρο.  Όταν ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, υπάρχει μια πνευματική υπερδραστηριότητα. Λειτουργούμε πιο ευέλικτα, γινόμαστε πολυμήχανοι και επινοητικοί για να βρούμε τρόπους να δράσουμε και γινόμαστε πιο ευέλικτοι και χαλαροί στην λήψη αποφάσεων. Ταυτόχρονα το άγχος και η νευρικότητα μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν.  Η εγρήγορση μας είναι περισσότερο διανοητική και λιγότερο αποφασιστική στο να δράσουμε, ενώ υπάρχει μια έντονη τάση ανησυχίας και ευερέθιστης συμπεριφοράς με μειωμένη δυνατότητα στο να είμαστε επικεντρωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης.

 • 2.8 : Άρης στον Ταύρο σύνοδος Ουρανός
 • 7.8 : Άρης τετράγωνο Κρόνος
 • 12.8: Αρης εξάγωνο Ποσειδώνας
 • 15.8: Άρης τρίγωνο Πλούτωνας

Ήλιος: 22-Αυγούστου. Χρόνια Πολλά στους αναλυτικούς Παρθένους! Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει μέχρι την 22.09.22 και θα ευνοήσει τα ζώδια της γης και τα ζώδια του νερού.  Το πέρασμα του Ηλίου στην Παρθένο μας καλεί να συγκροτηθούμε και να σκεφτούμε σιγά σιγά και τις υποχρεώσεις μας! Είναι μια περίοδος που μπορούμε να ασχοληθούμε με οργάνωση και εκκρεμότητες,

τακτοποίηση στο χώρο του σπιτιού και νέες προσαρμογές στις καθημερινές μας συνήθειες. Μπορούμε να εστιάσουμε την προσοχή μας στην προσωπική μας αυτοβελτίωση και την σωματική μας βελτίωση με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος.

 • 8.8: Ήλιος στο Λέοντα τρίγωνο  Χείρωνας
 • 10.8: Ήλιος τετράγωνο Βόρειος Δεσμός
 • 11.8: Ήλιος τετράγωνο Ουρανός
 • 14.8: Ήλιος αντίθεση Κρόνος
 • 27.8: Ήλιος στην Παρθένο τετράγωνο Άρης

Ουρανός : Στις 24 Αυγούστου ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος στην 18°41 του Ταύρου και είναι το διάστημα που μπορούμε να  αναθεωρήσουμε, να επεξεργαστούμε και να ξαναδούμε με διαφορετική ματιά τις αλλαγές που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην προσωπική μας ζωή αλλά και στην κοινωνία.

*Επηρεάζει και ενεργοποιεί κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) από την 18η ως την 25η μοίρα.

Επιπλέον…

 • Ο Δίας θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από την 08 °41 Κριού έως  06°56 Κριού.
 • Ο Κρόνος θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από την 22° 53 Υδροχόου έως 20°40.
 • Ο Ουρανός θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 18°41 του Ταύρου έως την 18°41 και από 24.8 γίνεται ανάδρομος.
 • Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από την 25° 08 Ιχθύων έως 24 °28.
 • Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από την 27° 03 Αιγόκερω έως 26° 27.

Φεγγάρια Αυγούστου 2022

Πανσέληνος: 11 Αυγούστου 2022, 04:35 π.μ ώρα Ελλάδος, στην 19° 21′ Υδροχόου.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου –Λέοντα και ενεργοποιεί την επιθυμία μας για προσωπική ελευθερία και επαναστατικότητα. Σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο,  δηλώνει δοκιμασίες, αναταράξεις και σημαντικές πιέσεις. Τα καταπιεσμένα συναισθήματα με δυσκολία μπορούν να ελεγχθούν και υπό το φως της Πανσελήνου μπορούν να εκτιναχθούν με πιο εκρηκτικό τρόπο. Η ενέργεια της Πανσελήνου μας εμπνέει να αγκαλιάσουμε την μοναδικότητας μας και να έχουμε πίστη στον εαυτό μας.

Το Μήνυμα: Πιστεύω στον εαυτό μου και τη μοναδικότητα μου αλλά, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων χωρίς να  επικεντρώνομαι μόνο στον εαυτό μου μπορεί να λάβω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο

Νέα Σελήνη: 27 Αυγούστου 2022, 11:16 π.μ ώρα Ελλάδος, στην 04 ° 03 ′ Παρθένου.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στη ζωδιακή περιοχή της Παρθένου ενώ συμμετέχει ενεργά με μια προκλητική όψη ο Άρης από τους Διδύμους. Ένας νέος κύκλος ξεκινά με ισχυρή πρόκληση για ανασύνταξη στην καθημερινή μας ζωή. Η Νέα Σελήνη υπόσχεται ευκαιρίες να κατανοήσουμε πως λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας και πως ξοδεύουμε την  παραγωγική μας ενέργεια. Ευκαιρία να επεξεργαστούμε και να οργανώσουμε την εργασία μας και να αξιολογήσουμε την κάθε μας κίνηση με μεγάλη λεπτομέρεια. Νέες ευκαιρίες εργασίας, αλλά και πολλή δουλειά για να πετύχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Επιπλέον μας προκαλεί να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία μας ή να επιδιώξουμε συνθήκες καλύτερες συνθήκες που μας φέρνουν ευεξία.

Να θυμάμαι: Να αξιοποιήσω τη πρακτική μου πλευρά και να δομήσω τα νέα μου σχέδια με καθαρή σκέψη  και οξυδέρκεια σύμφωνα με τις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής, χωρίς να αποσπάται το ενδιαφέρον μου και η προσοχή μου από το στόχο.

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, που έχουν γεννηθεί στο 1ο  δεκαήμερο.

Μηνιαία Άστρο-περπατήματα και σημαντικές όψεις.

1- Αυγούστου: *Ο Άρης  18° 43’ Ταύρου σύνοδος με Ουρανό. Η ημέρα έχει ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές στα σχέδια σας, προκλητικές συμπεριφορές  και έντονες τάσης ανεξαρτησίας. Η σύνοδος αυτή δυναμιτίζει απρόβλεπτες εξελίξεις που ανατρέπουν κάποια σταθερά ως τώρα δεδομένα. Η βιασύνη θέλει προσοχή γιατί φέρνει τσακωμούς και ατυχήματα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο, κοντά την 18η μοίρα.

*Ο Ήλιος  08° 42’ Λέοντα τρίγωνο με Δία στον Κριό.

Γρήγορες και βοηθητικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία σε σημαντικούς στόχους. Θετική ενέργεια και αισιοδοξία και εύνοια της τύχης σε νέες προοπτικές.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

2-Αυγουστου:  *Η Αφροδίτη  18° 43’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο.

Ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν και θα αποκτήσετε νέες διαφορετικές εμπειρίες. Διευκολύνονται οικονομικές υποθέσεις και θα δούμε να εξελίσσονται θετικά. Ένα απρόσμενο οικονομικό δώρο μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

*Η Αφροδίτη  19° 24 Καρκίνου εξάγωνο με Άρη στον  Ταύρο.

Διευκολύνονται υποθέσεις αισθηματικές και ερωτικές διεκδικήσεις και φλερτ και εξελίσσονται σε συναρπαστικές στιγμές και ερωτικές περιπέτειες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

7 – Αυγούστου:  *Η Αφροδίτη 25° 01΄ Καρκίνου σε τρίγωνο με  Ποσειδώνα  στους Ιχθύες.

Μια όψη που δίνει  ρομαντισμό και μεγάλες προσδοκίες σε ερωτικές σχέσεις. Ο ρομαντισμός και η εξιδανίκευση είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών . Ευχάριστες στιγμές μέσα από ενασχόληση με την τέχνη ή με καλλιτεχνικές επιλογές που προσφέρουν ευχάριστη διέξοδο.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

*Ο Άρης 22° 25′ Ταύρου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Σήμερα αρκετές πιέσεις και αδιέξοδα δημιουργούνται που θα περιορίσουν την ενέργεια μας και θα μπλοκάρουν την δράση μας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

9 – Αυγούστου: Η Αφροδίτη 26° 53΄ Καρκίνου σε αντίθεση με  Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η έκφραση των συναισθημάτων γίνεται με ένταση  και πάθος, ενώ σημαντικά ξεκαθαρίσματα  μπορεί να δώσουν οριστικές ρήξεις και προβλήματα.  Ίντριγκες και παρασκηνιακές δραστηριότητες και ερωτικά πάθη βρίσκονται σε έξαρση.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο  δεκαήμερο.

11- Αυγούστου:  *Ο Ήλιος 18° 51 Λέοντα σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο.

Μια μέρα με εκκεντρικές συμπεριφορές και απρόοπτες εξελίξεις και δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα σας. Ο Ουρανός πιέζει για ακραίες αλλαγές.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο  δεκαήμερο

12- Αυγούστου:  *Ο Άρης 24° 57′ Ταύρου εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Μια μέρα ιδανική για θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες που μπορούν να μας αποσυμφορήσουν από κουραστικές και τοξικές καταστάσεις. Η μέρα μας παρακινεί να εκφράσουμε έμπρακτα την αγάπη μας και να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο  δεκαήμερο

14-Αυγούστου: *Ο Ήλιος 21° 54 Λέοντα σε αντίθεση με Κρόνο στον Υδροχόο.

Μια αρκετά έντονη  μέρα με αρκετά εμπόδια και περιορισμούς που απαιτεί προσεκτικούς και κατάλληλους χειρισμούς για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις. Αυξημένες υποχρεώσεις και κούραση.

 *Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του  Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο  δεκαήμερο.

15 – Αυγούστου:*Αρης  26° 45 Ταύρου αντίθεση  με Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μια μέρα που είναι πιο εύκολο να κινηθούμε σε καταστάσεις που απαιτούν ακρίβεια και μπορούν να αποφέρουν μεταμορφωτικές εμπειρίες. Τα κίνητρα μας αποκτούν ένταση και πάθος αλλά, ωστόσο απαιτείται προσοχή για να μην εμπλακούμε σε παράνομες καταστάσεις και επικίνδυνες δραστηριότητες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού και Σταθερού

σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

16 – Αυγούστου: Ερμής 18° 53 Παρθένου  τρίγωνο  με Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα μπορεί να λάβουμε απρόσμενες ειδήσεις ή να έχουμε απρόβλεπτες συναντήσεις που θα μας βοηθήσουν να επιλύσουμε με ιδιαίτερα ευφυή τρόπο θέματα που μας απασχολούν. Χαρούμενα μηνύματα και ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα μοτίβα και να βρούμε εύκολα διεξόδους για την αλλαγή.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

18 – Αυγούστου: Αφροδίτη 08° 02 Λέοντα τρίγωνο με Δία στον Κριό. Μια εξαιρετική ημέρα για ανάπτυξη και καλοπέραση.  Ο ενθουσιασμός και το κέφι για καλοπέραση είναι στο φόρτε τους ενώ και οι ευκαιρίες για τυχερές γνωριμίες είναι αρκετές. Εύνοια της τύχης στα οικονομικά.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

21-Αυγούστου: Ο Ερμής 24° 44 Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα στους  Ιχθύες. Σήμερα οι παρανοήσεις και τα λάθη έχουν την τιμητική τους. Προσοχή στην αφηρημάδα και σε σημαντικές παραλείψεις που μπορεί να σας μπερδέψουν σε παρεξηγήσεις. Τάσεις φυγής και διάθεση να δραπετεύουμε από την πραγματικότητα με την φαντασία να δημιουργεί και κάποια σύγχυση.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο  δεκαήμερο

22-Αυγούστου: *Ο Ερμής 26° 36 Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Έντονη παρατηρητικότητα και βαθιά διερεύνηση με κάθε λεπτομέρεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας. Η δύναμη της σκέψης μπορεί να βοηθήσει να βρεθούν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα και να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο  δεκαήμερο

27 – Αυγούστου: *Η Αφροδίτη 18° 55’ Λέοντα  τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Είναι μια μέρα με αντιφατικές συμπεριφορές και επαφές με περίεργα πρόσωπα. Κάποιες εμφανίσεις με έντονο εκκεντρικό στοιχείο μπορεί να μην έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και ξαφνικές γνωριμίες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

* Ο Ήλιος 03° 57 Παρθένου τετράγωνο με Άρη στους Διδύμους. Αυτή η όψη μας δίνει πείσμα και εγωιστική συμπεριφορά που μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και προσωπική εξάντληση, ενώ πυροδοτούνται τσακωμοί και νευρικότητα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

28-Αυγούστου: *Η Αφροδίτη 20° 52 Λέοντα αντίθεση με Κρόνο στον Υδροχόο .Η δημοτικότητα περιορίζεται και επιβάλλεται να επικρατήσει η λογική σε ερωτικές σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες . Ισχυρές πιέσεις σε οικονομικά και ερωτικά , απογοήτευση και αίσθημα μοναξιάς.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη – Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

*Να έχετε ένα όμορφο και χαλαρωτικό Αύγουστο!*

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli

https://asteroskonis.webnode.gr/

Αρέσει σε %d bloggers: