ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μένουμε… σπίτι με την Πανσέληνο στις 12 Αυγούστου!

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Δύσκολη σχεδόν από κάθε οπτική φαίνεται η παρούσα Πανσέληνος που ‘βρίσκει’ πολλαπλούς κακεργέτες (Άρη, Κρόνο, Ουρανό) με το σκληρό σχηματισμό του Τ-τετραγώνου και μαζί τους συμμετέχουν οι Σεληνιακοί Δεσμοί. Κοινώς, τα γεγονότα στους περισσότερους θα είναι αρνητικά, ξαφνικά και μοιραία, άρα περιμένω πως και οι εγκόσμιες εξελίξεις θα έχουν μία αντίστοιχη νότα, δυστυχώς, με ρίξεις μεταξύ κρατών, ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια, ατυχήματα, καταστροφές κ.ο.κ.. Τα βασικά στοιχεία του φαινομένου έχουν ως εξής:

  • Η Πανσέληνος στον άξονα Ηλίου – Σελήνης στα ζώδια Λέων – Υδροχόου δείχνει την εμπλοκή προσώπων εξουσίας που ευθύνονται για την μεγάλη ταραχή που βιώνει η ανθρωπότητα.
  • To T-τετράγωνο Κρόνου, Σελήνης – Ήλιου και Ουρανού, Άρη και Βορείου Δεσμού μιλάνε για ατυχή περιστατικά σε όλο τον κόσμο, αλλά και εξεγέρσεις χωρίς επιτυχία.
  • Η οικοθεσία που λαμβάνει χώρα ο σχηματισμός αποκαλύπτει πως ο απώτερος σκοπός των ατυχιών και αντιπαραθέσεων είναι οικονομικός και παρακινείται από ομάδες ανθρώπων (κλίκες).
  • Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να δώσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους του Γ΄ Δεκαημέρου, όμως ίσως να μην είναι τόσο καλές όσο εμφανίζονται, εξ’ αιτίας της αδυναμίας του Άρη.
  • Το τρίγωνο Ερμή – Βορείου Δεσμού μπορεί να δώσει επαγγελματικές, αισθηματικές ή εκπαιδευτικές/ακαδημαϊκές ευκαιρίες σε Παρθένους, Αιγόκερους και δευτερευόντως Ταύρους που γεννήθηκαν μεταξύ 1-9 του μηνός (μοίρες 11-18).
  • Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι θα ‘χάσουν τον εαυτό τους’ μέσα από πολλαπλές δυσκολίες κι ανατροπές, έχοντας τον Πλούτωνα να αντιτίθεται του ωροσκόπου της Πανσελήνου.
  • Οι πολυαστρίες στον Υδροχόο και τον Ταύρο χαρίζουν το ηθικό δίδαγμα πως πρέπει να παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας και να είμαστε ειλικρινείς πάνω από όλα με τον εαυτό μας για να ζήσουμε αξιοπρεπώς κι ευτυχισμένοι. Δυστυχώς στην Ελλάδα μία θέση στο δημόσιο, μία θέση στη Βουλή ή έστω μία ψήφος βρίσκονται πολύ παραπάνω στις προτεραιότητες πολλών, παζαρεύοντας την ελευθερία και τα ιδανικά τους για λίγα παροδικά χρήματα (ή και πολλά, αναλόγως θέσης του καθενός) που μακροχρόνια θα μας στερήσουν ακόμη περισσότερη ελευθερία κι αξιοπρέπεια, ώσπου να σπάσουμε το φαύλο κύκλο. Αυτό θα γίνει μέσα από μία επίπονη διαδικασία που θα μας στερήσει αγαθά κι ενέργειες που θεωρούσαμε ως τώρα δεδομένα. Το κακό είναι πως συνεχώς λέμε ‘δεν υπάρχει πιο κάτω, φτάσαμε πάτο’, προκαλώντας το σύμπαν να μας αποδείξει πως κάνουμε λάθος.
  • Τα πρώτα δεκαήμερα δεν επηρεάζονται τόσο, ενώ κάποιοι θα διαβάσουν κι ευχάριστες εξελίξεις!

Συγκεκριμένα για τα 12 ζώδια έχουμε:

Κριός

Α

Είναι καλό το αστρολογικό τοπίο για εσάς και ευνοεί στα αισθηματικά σας. Διακρίνεστε από αισιοδοξία και τύχη. Ένα ταξίδι ή μία συνεργασία στο εξωτερικό δεν αποκλείονται.

Β

Επουλώνετε τραύματα του παρελθόντος και ορθοποδείτε σιγά σιγά. Προσέξτε μην τυχόν προκύψουν αναπάντεχα έξοδα. Η Πανσέληνος αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με παρέες, συλλόγους ή κοντινούς σας φίλους.

Γ

Η Πανσέληνος ρίχνει φως σε θέματα φίλων ή ομάδων ανθρώπων (σύλλογοι κ.α.). Αν εργάζεστε σε πολύ μεγάλη εταιρία προσέξτε τι πληροφορίες δίνετε στους συναδέλφους σας γιατί μπορεί να δεχθείτε πισώπλατα χτυπήματα.

Ταύρος

Α

Η οικογενειακή σας κατάσταση αποτελεί το α και το ω αυτό το διάστημα και σας στηρίζουν. Περάστε χρόνο μαζί τους και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Β

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει αυτή η περίοδος, κατά την οποία δυσκολεύεστε στα εργασιακά, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζονται και νέες ευκαιρίες. Μία νέα αισθηματική γνωριμία δεν αποκλείεται.

Γ

Πολλές απογοητεύσεις και ανατροπές δίνει η Πανσέληνος σε εσάς και καλό θα είναι να παραμείνετε αποκολλημένοι από τις επιθυμίες ή εμμονές σας σχετικά με το οτιδήποτε.  Όλα θα γίνουν στον καιρό τους, αυτός όμως δεν είναι σίγουρα τώρα!

Δίδυμοι

Α

Είναι ένα αδιάφορο διάστημα για εσάς. Οι μοναδικές εξελίξεις που δύναται να φέρει η Πανσέληνος σε εσάς είναι το να περάσετε χρόνο με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Ευνοούνται οι γνωριμίες μέσα από τα social media.

Β

Η οικογενειακή ζωή σας έχει βελτιωθεί, παρ’ όλα αυτά πολλοί εξακολουθείτε και νιώθετε μοναξιά ή τείνετε να κάνετε αρνητικές σκέψεις. Δεν εκτιμώνται σημαντικά γεγονότα από την Πανσέληνο για εσάς.

Γ

O τρόπος που σκέφτεστε γίνεται πιο ‘βαρύς’ και κάνετε αρκετές αρνητικές σκέψεις. Αν κάνετε κάποιο σεμινάριο, αυτό το διάστημα η μελέτη σας θα σημειώσει πρόοδο.

Καρκίνος

Α

Οικονομική βοήθεια κι επιστροφή παλαιότερων συμφωνιών και συναδέλφων έχετε αυτό το διάστημα. Η Πανσέληνος δεν σας φέρνει μεγάλα γεγονότα κατά τ’ άλλα.

Β

Σε αντίθεση με το Α’, το Β’ δεκαήμερο έχει αρκετές δυσκολίες στη δουλειά του με εξαίρεση εκείνους που ασκούν επαγγέλματα θεραπευτικά ή ενεργειακά, οι οποίοι επωφελούνται.

Γ

Εμφανίζονται ευκαιρίες καριέρας και συνεργασιών. Φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να συμβάλλουν σε αυτό, όμως κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί κάποιες ευκαιρίες δεν είναι τόσο καλές όσο φαίνονται.

Λέων

Α

Είστε από τους τυχερούς της Πανσελήνου με εύνοια στα αισθηματικά και τα οικονομικά. Συγχρόνως, μπορεί να έχετε νέα από το εξωτερικό ή να επανασυνδεθείτε με συγγενικά πρόσωπα.

Β

Ως πρωταγωνιστές της Πανσελήνου, νιώθετε πίεση από παντού και κάνετε αρνητικές σκέψεις. Πολλές ανατροπές μπορεί να έρθουν στις επαγγελματικές συνεργασίες ή το γάμο σας.

Γ

Πιέζεστε και εσείς, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Αν η εργασία που κάνετε δεν σας εκφράζει πια, ο Ουρανός μέσα από σκληρές ανατροπές θα σας αναγκάσει να την αλλάξετε.

Παρθένος

Α

Ένα κυριολεκτικά αδιάφορο διάστημα είναι για εσάς που θα περάσει χωρίς σημαντικά γεγονότα. Υπάρχει παρασκηνιακή δράση και ίσως ξεκινήσει μία κρυφή σχέση.

Β

Κοινωνικοποιείστε, γνωρίζετε κόσμο και πολλοί υπογράφετε νέα συμβόλαια. Ευκαιρίες σχετικές με το εξωτερικό ή την τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας και καλά θα κάνετε να τις εκμεταλλευτείτε!

Γ

Έχετε τον Ποσειδώνα που σας κάνει να εξιδανικεύετε καταστάσεις, όμως κατά τ’ άλλα δεν είναι δύσκολα τα πράγματα για εσάς. Είστε σχετικά ανεπηρέαστοι.

Ζυγός

Α

Ενδιαφέρουσες επανασυνδέσεις από παλαιότερες σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες πιθανόν να έχετε αυτό το διάστημα. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες.

Β

Αξιολογήστε σωστά τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά γιατί το αστρολογικό τοπίο θα σας φέρει ή κάτι πολύ κακό ή κάτι που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας.

Γ

Ευνοείστε στα επαγγελματικά, όμως μέσα από σκληρή προσπάθεια και προσωπική δουλειά. Οι φοβίες που νιώθετε για την οικονομική σας κατάσταση αποτελούν την κινητήρια δύναμή σας να επιτύχετε επαγγελματικά.

Σκορπιός

Α

Είστε καλά, παίρνετε χρήματα και περνάτε ευχάριστα στο εργασιακό περιβάλλον σας, από όπου δύναται να προκύψει και μία αισθηματική γνωριμία ή σχέση.

Β

Ρίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες προμηνύει η Πανσέληνος. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που συναναστρέφεστε με τους άλλους και αν βλέπετε πως κάτι δεν κυλάει, αφήστε το να φύγει… θα σας έρθει κάτι καλύτερο αργότερα.

Γ

Πίεση νιώθετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον κι ενδεχομένως να υπάρξουν μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι, των οποίων η επιδιόρθωση να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Α

Με τον κυβερνήτη του ωροσκοπίου σας (Δία) στον 9ο οίκο και την Αφροδίτη στον 5ο, μη φοβάστε! Θα διασκεδάσετε, θα ταξιδέψετε, θα γνωρίσετε άτομα και αν θέλετε να γίνετε γονείς, είναι άριστο διάστημα!

Β

Κλείνετε παλιές υποθέσεις, όμως οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ακόμη. Προσέξτε τις εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα, καθώς και την υγεία σας – μην κάνετε παραπάνω από όσα μπορείτε.

Γ

Το ίδιο ισχύει και για εσάς: πιέσεις από συγγενείς, εντάσεις, υποχρεώσεις και κλεισίματα παλαιών υποθέσεων. Αν κάποιο συμβόλαιο έρχεται στο τέλος του, μπορεί να μην ανανεωθεί ή να μεταβληθούν οι όροι του.

Αιγόκερως

Α

Επανασυνδέεστε με συγγενικά πρόσωπα ή επιστρέφετε στο πατρικό σας. Δεν αποκλείεται να φιλοξενήσετε προσωρινά κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Λαμβάνετε χρήματα από τρίτους.

Β

Τα αισθηματικά ή τα παιδιά σας αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή σας και διαδραματίζονται εκεί τα γεγονότα. Προσέξτε την υγεία των παιδιών σας και τον τρόπο που τους μιλάτε. Αν κάνετε κάποια γνωριμία ίσως να μην έχει διάρκεια.

Γ

Αντίθετα, εσάς σάς ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά και οικονομικά και παρά τις ανατροπές, έχετε και νέες ευκαιρίες που μέσα από σκληρή εργασία θα αποδειχθούν καλές. Προσοχή στις επενδύσεις.

Υδροχόος

Α

Είστε σχετικά καλά, παρόλο που κάνετε άσχημα σενάρια στο μυαλό σας. Ο Δίας μπορεί να σας φέρει κοντά σε ανθρώπους που θα σας ανεβάσουν και υποστηρίξουν. Μην απομονώνεστε.

Β

Ανατροπές έχετε ως πρωταγωνιστές της Πανσελήνου με τον περίγυρό σας: σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες, κοινωνική εικόνα. Αν εργάζεστε κάπου που δεν υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης, ίσως το σύμπαν σας οδηγήσει σε ένα νέο περιβάλλον.

Γ

Τα όνειρά σας είναι παγωμένα αυτό το διάστημα και νιώθετε πως δεν προοδεύετε με τον τρόπο που επιθυμείτε. Κάνετε υπομονή κι εργαστείτε, γιατί θα αμειφθείτε πολύ αργότερα.

Ιχθείς

Α

Επικοινωνείτε με αρκετό κόσμο. Συνιστάται η διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σας, διότι κατά τους επόμενους μήνες θα έχετε βοήθεια στην επαγγελματική ανέλιξή σας.

Β

Η πολυαστρία στον Ταύρο δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε και στο τι λέτε στους άλλους, λόγω παρεξηγήσεων και ατυχημάτων που μπορεί να δώσει.

Γ

Και για εσάς απαιτείτε προσοχή, όχι μόνο στο τι λέτε και πώς οδηγείτε, αλλά επίσης υπάρχει η πιθανότητα να εξαπατηθείτε από άλλους με ή χωρίς την πρόθεσή τους. Αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας και βάλετε όρια.

Αρέσει σε %d bloggers: