ΛΟΙΠΑ

Δίπλωμα Αστρολογίας στο Ινστιτούτο

Μία νέα χρονιά ξεκινάει και το Μεσογειακό και Βαλκανικό Ινστιτούτο ανοίγει τις πόρτες του για μία ακόμη φορά για μαθήματα αστρολογίας

Το βασικό δίπλωμα αστρολογίας εμπεριέχει τη γνώση του γενέθλιου , πρόβλεψης, συναστρίας, εργαστηρίων και διόρθωσης ώρας. Μέσα στο βασικό δίπλωμά υπάρχουν δωρεάν ώρες ενισχυτικής και εκπαίδευσης απο κορυφαίους αστρολόγους του εξωτερικού. Το πρόγραμμα για το δίπλωμα Αστρολογίας είναι το μοναδικό με εγγύηση εργασίας με το τέλος του κύκλου. Οταν τελειώσετε μία δουλειά σας περιμένει με το δίπλωμα σας.

Στο βασικό δίπλωμα (1ο έτος) ο μαθητής αναγνωρίζει και ξέρει να διαβάζει εναν γενέθλιο ερμηνεύοντας τη συμπεριφορά ενός ατόμου αλλά και μπορεί να δει την γενέθλια υπόσχεση του. Η γενέθλια υπόσχεση ειναι η δυναμική του χάρτη για να μπορεί κάποιος να ξέρει αριθμό παιδιών, πιθανότητα γάμου, οικονομική κατάσταση στη ζωή του ατόμου και άλλα. Στο 1ο έτος ο μαθητής δεν μαθαίνει απλά τις πλανητικές θέσεις, μαθαίνει τη μαγική τεχνική της σύνθεσης! Μαθαίνει να συνθέτει διαφορετικές πληροφορίες και να μπορεί να βγάζει ένα αποτέλεσμα!

Με το πέρας του 1ου έτους ο μαθητής αρχίζει να μαθαίνει τεχνικές πρόβλεψης. Ειναι το μοναδικό δίπλωμα στην Ελλάδα που μαθαίνει στους μαθητές μοντέρνες και παραδοσιακές μεθόδους καθότι η παραδοσιακή και η μοντέρνα αστρολογία απαντούν σε διαφορετικές ερωτήσεις που πρέπει ένας επαγγελματίας αστρολόγος να γνωρίζει. Στο 2ο έτος δε μένουμε σε βασικές τεχνικές που έχουν κακοποιηθεί απο την ημιμάθεια όπως οι διελεύσεις, πρόοδοι, τόξα και επιστροφές αλλά ο μαθητής αναγνωρίζει πολύ περισσότερες τεχνικές ελαχιστοποιόντας το περιθώριο λάθους στη πρόβλεψη. Εδώ το άτομο μαζί με τους τρεις μήνες Συναστρίας αποκτά το δίπλωμα αστρολογίας.

Στο 3ο έτος ο μαθητής αν θέλει συνεχίζει και μπαίνει στα εργαστήρια ολοκληρώνοντας με πρακτική τον κύκλο σπουδών του κάνοντας σημαντικές αλλαγές στο τρόπο σκέψης του γιατί μαθαίνει με πρακτικό τρόπο να απαντά σε πραγματικά ερωτήματα. Η συναστρία ειναι πολύ σημαντική γιατί ένα μεγάλο πλαίσιο ερωτημάτων σε ραντεβού που ειναι για τις σχέσεις απαντάτε σε αυτό το κύκλο.

Ο μαθητής δίνει εξετάσεις για το δίπλωμα και πρέπει να παραδώσει μία εργασία 4.000 λέξεων που σχετίζετε με ένα θέμα που τον ενδιαφέρει και σχετίζετε με την αστρολογία. Αν κάποιος δε θέλει να δώσει εξετάσεις λαμβάνει τη βεβαίωση σπουδών αλλά όχι το δίπλωμα.

Στο κύκλο εκτός απο τα παραπάνω γίνονται μαθήματα δωρεάν ψυχολογίας, αλλά και μαθήματα Ιστορίας της Αστρολογίας και Αστρονομίας.

Το πρόγραμμα έχει ΕΓΓΥΗΣΗ ημερομηνίας λήξης του κύκλου σας στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές και χωρίς κρυφά μαθήματα και κύκλους που προστίθεντε στο τέλος χωρίς ο μαθητής να ξέρει πότε πραγματικά θα τελειώσει!

Το κυριότερο πλεονέκτημα του κύκλου ειναι οτι στο δίπλωμα παραδίδονται μαθήματα διόρθωσης ώρας μίας τεχνικής απαιτητικής αλλά πολύ χρήσιμης όταν μεγάλο μέρος του πλυθυσμού όπως στην Ελλάδα και στη Κύπρο δεν γνωρίζει την ακριβή ωρα γέννησης του!

Τα μαθήματα γίνονται είτε απο τα γραφεία της σχολής Ήρωος Μάτση 17 Άλιμος 2 λεπτά απο το μετρό του Αλίμου είτε μέσα απο το Internet με ειδική πλαφόρμα. Είτε απο κοντά είτε απο Internet το μάθημα γράφεται για να μπορείτε να το έχετε διαθέσιμο για επανάληψη!

Όλοι οι κύκλοι έχουν τις σημειώσεις τους και προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση σε 38.000 βιβλία και πάνω απο 1.120.000 άρθρα!!!

Μεγάλο πλεονέκτημα του Κύκλου ειναι και η δωρεάν εκπαίδευση σε διάφορα προγράμματα αστρολογίας έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να τα χρησημοποιήσει σωστά.

Τα μαθήματα γίνονται κυρίως απο τον Χρήστο Άρχο που η εμπειρία και οι γνώσεις του και το βιογραφικό του ειναι εγγύηση για το αποτέλεσμα!

Απο τον κύκλο σπουδών 2022 – 2023 και μετά διάφοροι επίσης μικροί κύκλοι εκπαίδευσης απο κορυφαίους Έλληνες και ξένους αστρολόγους ολοκληρώνουν το πλαίσιο της εκπαίδευσης έτσι ώστε ο μαθητής να είναι έτοιμος να δράσει. Το δίπλωμα ειναι αναγνωρίσιμο στο εξωτερικό απο διεθνείς συλλόγους και οι γνώσεις που θα αποκτήσετε εγγυούνται την επιτυχία σας στο χώρο.

Η εκπαίδευση τέλος στην επιχειρηματικότητα βοηθά τον μαθητή να μπορεί οταν τελειώσει το δίπλωμά του πως θα κινηθεί ως επαγγελματίας στη συνέχεια!

Μην καταναλώσετε το χρόνο σας και τα χρήματα σας σε ελλειπείς γνώσεις και επιλογές σε ανθρώπους που σας αντιμετωπίζουν ως αριθμό. Η αστρολογία ειναι λειτούργημα και μπορεί να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ζήσει κάποιος απο αυτή χωρίς να τη κακοποιεί και στο Ινστιτούτο ξέρουμε να προσφέρουμε ποιοτική αστρολογία με ανθρώπινο πρόσωπο.

Στείλτε μήνυμα στα astromedibalkan@mail.com – carchos@outlook.com ή καλέστε μας ή στείλτε SMS στο 690 6690 286 και θα σας καλέσουμε πίσω!

απο τις 12/9 μπορείτε να καλείτε και στη γραμματεία στο 211 01 29 488 απο τις 12:00 – 18:00 απο Δευτέρα ως Παρασκευή.

Αρέσει σε %d bloggers: