ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Φθινόπωρο 2022 – Όλες οι εξελίξεις για τα 12 ζώδια για τον έρωτα, χρήμα, εργασία. Ανα δεκαήμερα!

Απο την Ειρήνη Αθανασίου

Από την αρχαιότητα οι αστρολόγοι θεωρούσαν την αλλαγή των εποχών ως φυσικά ορόσημα κατά της διάρκεια τους έτους. Έδιναν σημαντικές πληροφορίες για το τι θα επακολουθήσει στο άμεσο μέλλον και πιο συγκεκριμένα για μια περίοδο τριών μηνών, καθώς αυτή ήταν η διάρκεια επιρροής των ηλιοστασίων και των ισημεριών.

Θα ξεκινήσουμε την ανάλυση μας με βάση την φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται στις 23 Σεπτεμβρίου με τον ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο του ζυγού και θα μελετήσουμε πως θα μας επηρεάσει το πλανητικό σκηνικό έως το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου.

Το σημαντικότερο σε έναν τέτοιο χάρτη είναι οι όψεις που σχηματίζει ο ήλιος με τους υπόλοιπους πλανήτες και τους δεσμούς.

Παρατηρούμε λοιπόν τον ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Δία. Είναι μια όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή για Κριούς και Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου καθώς φέρνει δεύτερες ευκαιρίες να επιλυθούν θέματα αισθηματικά αλλά και να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικές προτάσεις που σας είχαν γίνει κάποιους μήνες νωρίτερα και ίσως δεν είχατε αξιολογήσει σωστά. Οι επόμενοι που θα ευνοηθούν από αυτήν την όψη είναι Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζεται με το ζώδιο σας, σας δίνει δύναμη για δράση ώστε να κυνηγήσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας.  Ακολουθούν οι Δίδυμοι και Τοξότες  του πρώτου δεκαημέρου, για τους οποίους υπόσχεται εύνοια στα ερωτικά τους ζητήματα αλλά είναι και μια καλή περίοδος να αποκτήσουν ένα παιδάκι όσοι το επιθυμούν. Επίσης πολύ καλή περίοδος για όσους από εσάς ασχολείστε επαγγελματικά ή μη με κάποια μορφή τέχνης, όπως ο χορός, το τραγούδι, η ηθοποιία. Υδροχόοι και Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, ευνοείται η κοινωνική σας ζωή, περνάτε καλά με φίλους και κάνετε νέες γνωριμίες. Θετική περίοδος για να οργανώσετε ένα ταξιδάκι εντός ή εκτός Ελλάδος. Ευνοούνται επίσης  θέματα σπουδών και ό,τι έχει να κάνει με εξωτερικό, είτε αφορά σπουδές, είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Ακολουθεί το τετράγωνο του Κρόνου-Ουρανού ο οποίος είναι σε ανοιχτή σύνοδο με τον βόρειο δεσμό. Αφορά κυρίως τα σταθερά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Δυστυχώς εσείς ταλαιπωρήστε για λίγο καιρό ακόμη είτε με καθυστερήσεις και εμπόδια είτε με αναπάντεχες αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σας όπως καριέρα και οικογένεια.

Συνεχίζοντας έχουμε το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο και αφορά Διδύμους –Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου και ακολούθως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα του ιδίου δεκαημέρου. Το τρίγωνο αυτό δίνει δύναμη και ευκαιρίες να επιτύχετε τους ρεαλιστικούς στόχους που έχετε θέσει το τρίμηνο που ακολουθεί.

Ολοκληρώνοντας τις κύριες όψεις του χάρτη της ισημερίας, βλέπουμε την αντίθεση ανάμεσα σε Αφροδίτη-Ποσειδώνα, που για άλλη μια φορά κρούει τον κώδωνα σε Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, για πιθανές εξαπατήσεις και λάθος εκτιμήσεις για ανθρώπους και καταστάσεις .

Ας δούμε όμως πως θα επηρεαστεί αναλυτικά το κάθε ζώδιο για το διάστημα που ακολουθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου εως 21 Δεκεμβρίου.

Κριός 21/03-20/04

πρώτο δεκαήμερο

Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου με 15 Οκτωβρίου καθώς οι ευνοϊκές όψεις που δέχεστε δημιουργούν νέες ευκαιρίες γνωριμιών στα ερωτικά αλλά και οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφα με το ταίρι τους. Η οικογενειακή σας ζωή κυλάει όμορφα αυτό το διάστημα. Παρουσιάζονται επαγγελματικές ευκαιρίες για συνεργασίες. Πρόσωπα κύρους σας προσέχουν και η δουλειά σας εκτιμάται. Ο Ερμής σας δίνει έμπνευση και νέες ιδέες αλλά μπορεί και να γνωρίσετε έναν πολύτιμο συνεργάτη. Προσοχή χρειάζεται μήπως λόγω της καλής σας διάθεσης σπαταλήσετε κάποια παραπάνω χρήματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Στις 25/10 η έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να φέρει μια νέα παθιασμένη γνωριμία. Επίσης σχετίζεται με οικονομικά τρίτων, όπως κληρονομιές και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Η έκλειψη στις 8/11, που σας επηρεάζει για τις επόμενες δυο εβδομάδες, προειδοποιεί  για ξαφνικά έξοδα αλλά και απογοητεύσεις από πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Επίσης καλό θα είναι να έχετε αποφύγει να εμπλέξετε τρίτους με τα οικονομικά σας. Στις 24/11 έχουμε μια υπέροχη νέα σελήνη, ενδεικτική του μήνα που ακολουθεί. Γίνεται στο φιλικό ζώδιο του τοξότη και συμμετέχει η Αφροδίτη. Ευνοούνται θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις αλλά και τα ταξίδια. Πολύ ερωτικός μήνας επίσης για εσάς κι ας οδεύουμε στην καρδιά του χειμώνα. Ένας σύντροφος το ίδιο ενθουσιώδης με εσάς είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας, ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Στις 8/12 έχουμε την είσοδο του Ερμή στον αιγόκερω και ξεκινάει μια έντονη περίοδος με την κοινωνική σας ζωή να είναι στο φόρτε της και οι επαφές που κάνετε μάλιστα μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμες όσον αφορά την κοινωνική σας ανέλιξη.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εσείς φαίνεται ότι έχετε αφοσιωθεί στους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι αρχές Οκτωβρίου.  Οι επαγγελματικές προσπάθειες σας έχουν αντίκρισμα,  ευνοούνται οι συνεργασίες και πρόσωπα κύρους είναι στο πλευρό σας. Προσοχή στις μετακινήσεις χρειάζεται στις 12/10. Στις 8/10 εισέρχεται και η Αφροδίτη απέναντί σας, χαρίζοντας ευχάριστες και αρμονικές στιγμές με το ταίρι σας και την οικογένεια σας. Για τους αδέσμευτους θα φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία. Οι εκλείψεις στις 25/10 και 8/11 έρχονται να υπενθυμίσουν ότι χρειάζεται προσοχή στον οικονομικό τομέα, αφού το τετράγωνο  Κρόνου/Ουρανού που σας επηρεάζει έως και τα μέσα Νοεμβρίου, μπορεί να φέρει απρόσμενα έξοδα ή κάποιοι δικοί σας άνθρωποι να έχουν ανάγκη από την οικονομική σας υποστήριξη. Στις 22/11 έχουμε την είσοδο του ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του τοξότη και είναι η αρχή μιας πολύ ευχάριστης περιόδου. Στις 28/11 το τρίγωνο Άρη/Κρόνου δηλώνει ότι επανεξετάζετε κάποιες συμφωνίες, ενώ είναι πιθανό να ξαναβρεθείτε με άτομα που είχατε χάσει επαφή για κάποιο διάστημα. Η πανσέληνος της 8ης Δεκεμβρίου είναι ευνοϊκή αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι το επόμενο διάστημα. Επίσης δείχνει την υποστήριξη που λαμβάνεται από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τρίτο δεκαήμερο

Το τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 26/9 βοηθά να υπάρχει καλό κλίμα στον εργασιακό χώρο καθώς ο φόρτος είναι μεγάλος, ενώ δίνει ευκαιρίες σε όσους αναζητούν εργασία. Στις 7/10, έχετε νέες ιδέες για να επιλύσετε θέματα πρακτικά και γραφειοκρατικά. Στις 20/10 έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης/Ήλιου στον έβδομο οίκο σας.. Είναι μια πολύ δυνατή όψη που θα σας ακολουθήσει για πολύ καιρό. Στο ερωτικό κομμάτι, σας υπόσχεται μια πολύ σημαντική νέα γνωριμία που θα σας αλλάξει την ζωή. Βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και κοινωνικής ανέλιξης μέσω συνεργασιών ή κάποιας προαγωγής  ή ακόμη μέσω και ενός γάμου. Στις 27/10 ευνοούνται οι υπογραφές συμβολαίων και οι νέες συνεργασίες. Το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου οι εύνοια που δέχεστε αφορά τον οικονομικό τομέα, τόσο τον δικό σας αλλά και του συντρόφου σας. Στις 19/11 το τετράγωνο  Άρη/Ποσειδώνα, δηλώνει ότι χρειάζεται προσοχή στα «ψηλά» γράμματα αν έχετε να υπογράψετε μια συμφωνία. Επίσης προσοχή στις μετακινήσεις. Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, χρειάζεται προσοχή σε ό,τι σχετίζετε με υπογραφές συμβολαίων, θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις. Καλό είναι να μην κοινοποιήσετε τα όποια σχέδια σας ακόμη. Από τις 9/12 και μετά, ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό, είτε πρόκειται για σπουδές, είτε για επαγγελματικούς λόγους. Στα ερωτικά σας επίσης δέχεστε εύνοια.

Ταύρος  21/04-20/05

Πρώτο δεκαήμερο

Ξεκινώντας από τις 23 και έως τις 29/9, φαίνεται ότι κύριο μέλημα σας είναι η επίλυση καθημερινών και πρακτικών προβλημάτων, είτε αφορούν την εργασία σας είτε άτομα του άμεσου συγγενικού σας περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια έξοδα και καλό θα ήταν να κρατήσετε κρυφά κάποια σχέδια που κάνετε για το μέλλον αλλά και να είστε επιφυλακτικοί σχετικά με ό,τι ακούτε. Καλή περίοδος για να φροντίσετε την φυσική σας κατάσταση. Μεταξύ  11 με 14/10 ο Ερμής θα κινείται στον 6ο οίκο σας σε αντίθεση με το Δία, που σημαίνει ότι μπορεί να φτάσουν σε εσάς κάποιες πληροφορίες που δεν γνωρίζατε. Η έκλειψη στις 25/10 σχετίζετε με τους σημαντικούς «άλλους» στη ζωή σας. Μπορεί λοιπόν να βιώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση ή συνεργασία και ταυτόχρονα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στο μήνα που ακολουθεί. Στην έκλειψη συμμετέχει και η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας. Αν μπορέσετε να ελέγξετε την τάση σας να προσκολλήστε σε αυτά που ήδη γνωρίζετε και και να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας, θα μπορέσετε να δεχτείτε πιο εύκολα αυτό που σας επιφυλάσσει το μέλλον. Από τις 22/11 το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον οικονομικό τομέα Το διάστημα που ευνοήστε για να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις και να πάρετε ανάσα όσον αφορά τα οικονομικά σας, είναι μεταξύ 8 με 18/12.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εσείς βρίσκεστε στην κορυφή των εξελίξεων και σίγουρα δεν θα βαρεθείτε το φετινό φθινόπωρο. Εκμεταλλευτείτε τις ημερομηνίες κοντά στις 23/9 όπου το τρίγωνο Άρη/Κρόνου, μπορεί να δώσει κάποια γόνιμα αποτελέσματα για όσους σκέφτονται μια νέα επιχειρηματική κίνηση.  Επίσης θετικές οι ημέρες κοντά στις 12, 14 και 23/10 καθώς ευνοήστε να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε προβλήματα που σας απασχολούν  σχετικά με τα εργασιακά σας ζητήματα.. Στις 25/10 και στις 8/11 πραγματοποιούνται δυο εκλείψεις στον άξονα 1ου-7ου σας, ενώ συμμετέχει και ο Κρόνος από τον 10ο οίκο. Δυστυχώς τα μηνύματα των εκλείψεων είναι πολύ σκληρά και θα σας απασχολήσουν από τέλη Οκτωβρίου έως τέλη Νοεμβρίου. Είναι πιθανό άλλοι να αποφασίσετε να τερματίσετε μια σχέση ή έναν δυσλειτουργικό γάμο και άλλοι μια συνεργασία ή επαγγελματική σχέση που έχει τελματώσει και σας έχει κουράσει. Πολύ σημαντικό να προσέχετε την υγεία σας όλο αυτό το διάστημα και να αποφεύγετε την νευρικότητα όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε μηχανήματα. Στις 4/12 ο Κρόνος σας εγκαταλείπει οριστικά και από τις 14/12 και μετά σταδιακά βλέπετε βελτίωση τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον συναισθηματικό.

Τρίτο δεκαήμερο

Εσείς πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ημέρες κοντά στις 26/9. Μπορείτε να περιμένετε κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Επιτυχή έκβαση σε νομικές διαφορές που σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Θετικό για θέματα σπουδών, ενώ δεν αποκλείεται και μια ερωτική γνωριμία με άτομο από το εξωτερικό. Με το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα στις 07/10  θα δείτε τους πρώτους καρπούς από τις οικονομικές και επαγγελματικές συζητήσεις που είχατε ξεκινήσει κάποιες ήμερες νωρίτερα.  Στις 20/10 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ήλιο  υπόσχεται θετικές επαγγελματικές και οικονομικές  εξελίξεις, ιδιαίτερα αν σχετίζονται  με το εξωτερικό. Δεν πρέπει να ξεχνάτε όμως ότι το διάστημα που οι πλανήτες κινούνται στον 6ο οίκο σας, 12 με 30/10, θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση. Πολύ θετικός μήνας για εσάς ο Νοέμβριος ως τις 21 . Μια νέα συνεργασία μπορεί να προκύψει. Η ερωτική σας ζωή αναζωογονείται και παράλληλα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας στηρίζουν και πιστεύουν σε εσάς. Ένας σημαντικός στόχος σας φαίνεται να πραγματοποιείται. Προσοχή μόνο στις 19/11. Μην εμπλέξετε τρίτους με τα οικονομικά σας και αποφύγετε τις οικονομικές επενδύσεις. Την ίδια σύνεση στα οικονομικά σας πρέπει να δείξετε και το πρώτο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου. Παράλληλα μια πολύ παθιασμένη γνωριμία  που θα σας ανανεώσει, μπορεί να προκύψει αρχές του μήνα.

Δίδυμοι  21/05-21/06

Πρώτο δεκαήμερο

Με πολύ ευχάριστες όψεις ξεκινά για εσάς το φθινόπωρο. Αρχικά με την αντίθεση ήλιου/Δία στις 23/9 και στην συνέχεια την αντίθεση Αφροδίτης/Δία στις 29/9. Είναι όψεις που τονώνουν την ερωτική σας ζωή και δίνουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους. Παίρνετε υποστήριξη από φίλους και συνεργάτες για να πετύχετε τους στόχους σας και συγχρόνως αναγνωρίζονται οι κόποι σας στον επαγγελματικό τομέα. Η εύνοια συνεχίζεται με την αντίθεση Ερμή/Δία στις 11/10 που φέρνει έμπνευση και νέες ιδέες. Πολύ θετική περίοδος επίσης για όσους σχεδιάζουν μια επιχειρηματική κίνηση και όσους ασχολούνται επαγγελματικά με κάποια μορφή τέχνης.  Στις 25/10 έχουμε μια νέα σελήνη-έκλειψη, στο ζώδιο του σκορπιού και τον 6ο οίκο σας. Κάποιες ανακατατάξεις μπορεί να συμβούν στον εργασιακό σας χώρο που μάλλον δεν θα τις καλοδεχτείτε στην αρχή ενώ προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε υγεία και φυσική κατάσταση για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Στις 24/11 έχουμε μια πολύ ευνοϊκή νέα σελήνη που θα σας επηρεάζει μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου.  Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να αναζωογονήσουν τη σχέση τους, ενώ για τους  αδέσμευτους ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, ενώ και τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

Δεύτερο δεκαήμερο

Αρκετά δραστήριους σας βρίσκει η έναρξη του φθινοπώρου. Το διάστημα έως 14/10, σας ευνοεί  να εκπληρώσετε τους στόχους για τους οποίους έχετε καταβάλλει προσπάθειες το προηγούμενο διάστημα. Ευνοείστε σε θέματα σπουδών, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό αλλά χρειάζεται και προσοχή σε λάθη λόγω βιασύνης καθώς ο Άρης σας κάνει λίγο πιο νευρικούς απ’ ότι συνήθως. Στις 25/10 και στις 8/11 θα πραγματοποιηθούν δύο εκλείψεις στον άξονα 6ου -12ου οίκου σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να δείξετε προσοχή στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση το διάστημα από τέλη Οκτωβρίου έως τα μέσα περίπου Νοεμβρίου. Πιθανά  εμπόδια μπορεί να εμφανιστούν αν έχετε οικονομικές ή επαγγελματικές συνδιαλλαγές με το εξωτερικό, και καθυστερήσεις σε νομικές υποθέσεις. Μπορεί επίσης να αποκαλυφθούν κάποια παρασκηνιακά θέματα που δεν γνωρίζατε. Το θετικό είναι ότι όλο αυτό το διάστημα θα έχετε δίπλα σας άτομα που μπορούν να σας υποστηρίξουν και συναισθηματικά αλλά και τις γνώσεις τους πάνω στα ζητήματα που σας απασχολούν. Προσοχή χρειάζεται στις 19/11 καθώς λόγω Άρη γίνεστε κάπως εριστικοί και μπορεί να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις είτε με το ταίρι είτε τους συνεργάτες σας. Το κλίμα βελτιώνεται κατά πολύ από τις 22/11 και μετά. Την 01/12  υπάρχει μια όψη πάθους που σας επηρεάζει και όπως καταλαβαίνεται τονώνει την ερωτική σας ζωή. Η πανσέληνος στις 8/12 που θα σας επηρεάζει περίπου ως τα Χριστούγεννα έχει ανάμεικτες επιρροές. Ευνοεί τα ερωτικά σας, χωρίς όμως να λείπουν οι συγκρούσεις. Ευνοείστε επίσης στον οικονομικό τομέα, αλλά οι απαιτήσεις της καθημερινότητας φέρνουν αυξημένα έξοδα.

Τρίτο δεκαήμερο

Εσείς σίγουρα έχετε κουραστεί να ακούτε ότι πρέπει να προσέχετε λόγω της επιρροής του Ποσειδώνα. Όμως και πάλι η επιρροή του καθορίζει το κλίμα μεταξύ  23/9 με 12/10. Κρατήστε λοιπόν μικρό καλάθι για τις ρομαντικές γνωριμίες που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε τυχόν εξαπατήσεις προερχόμενες από τον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι πιθανές και μικροβλάβες στο χώρο του σπιτιού.  Οι ημέρες κοντά στις 17 με 19/10 είναι αρκετά πιο βοηθητικές για να επιλύσετε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Στις 20/10 θα έχετε τον ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σας. Είναι μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Μια πολύ παθιασμένη ερωτική γνωριμία μπορεί να προκύψει εκείνες τις μέρες. Ευνοεί επίσης νέες επιχειρηματικές κινήσεις για όσους το σκέφτονται αλλά και τα τυχερά παιχνίδια. Το διάστημα 23/10 με 21/11 είναι περίοδος ανασύνταξης. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση και μην το παρακάνετε με τη δουλειά. Από 28/10 ως 20/12 ο Δίας επιστρέφει στο δικό σας δεκαήμερο και ευνοεί τα επαγγελματικά σας με εξαίρεση το πρώτο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου που είναι αρκετά πιεστικό για εσάς. Μπορεί να κάνετε κάποιες λανθασμένες εκτιμήσεις στα επαγγελματικά σας και πιθανόν να απογοητευθείτε από κάποια πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

Καρκίνος  22/06-22/07

Πρώτο δεκαήμερο

Πολύ ευνοϊκό το διάστημα μεταξύ 23/9 μέχρι 28/10 που ο Δίας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ειδικότερα έως τις 12/10 ευνοήστε σε θέματα καριέρας, αλλά και η οικογενειακή σας ζωή είναι καλή.  Ευνοούνται επίσης θέματα ακινήτων, όπως αν αναζητάτε να ενοικιάσετε/πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Κοντά στις 12/10 δέχεστε ευχάριστα νέα και έρχονται σε εσάς πληροφορίες για κάποιο παρασκήνιο που εκτυλίσσονταν το προηγούμενο διάστημα. Αν είστε εσείς που θέλετε να κρατήσετε μυστικά τα σχέδια σας, τότε χρειάζεται προσοχή ώστε να μην αποκαλυφθούν. Η έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται στον 5ο οίκο σας και σχετίζεται με ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που έχετε στα σκαριά αλλά και την απόκτηση ενός απογόνου. Η σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου σας φέρνει κάποιες παραπάνω ευθύνες και υποχρεώσεις που αφορούν τα παιδιά. Επίσης σας προκαλεί  ανασφάλειες σχετικά με τις προθέσεις κάποιων ατόμων από τον περίγυρο σας και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Η νέα σελήνη στις 24/11 σας καλεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά με σκοπό να φροντίσετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Από τις 10/12 και καθώς προχωράμε προς τα Χριστούγεννα, υπάρχει εύνοια στον ερωτικό τομέα, μπορεί ακόμη και να επισημοποιήσετε μια σχέση. Πολύ ευνοϊκή περίοδος και για τα επαγγελματικά.

Δεύτερο δεκαήμερο

Για εσάς τα τέλη Σεπτεμβρίου φέρνουν και το τέλος μιας δύσκολης περιόδου που σας είχε ταλαιπωρήσει. Ωστόσο καλό θα είναι να δείξετε προσοχή σε θέματα υγείας και να αποφύγετε να καταπονήσετε τον οργανισμό σας εφόσον είναι εφικτό. Θετικό είναι το διάστημα μεταξύ 11 εως 22/10 και μπορείτε να επιλύσετε τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν με πιο συμφέροντα για εσάς αποτελέσματα. Οι εκλείψεις στις 25/10 και 8/11 έχουν ανάμεικτες επιρροές για εσάς. Ευνοούν την απόκτηση απογόνων αλλά φέρνουν και παραπάνω υποχρεώσεις που σχετίζονται με τα παιδάκια σας. Απρόσμενα έξοδα μπορεί να προκύψουν το διάστημα που ακολουθεί ως τα μέσα Νοεμβρίου, ενώ καλό είναι να αποφύγετε να εμπλέξετε τα οικονομικά σας με τρίτους, καθώς κινδυνεύετε να χάσετε και τα χρήματα και τους φίλους. Η πανσέληνος στις 8/12 θα φέρει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σας. Είναι πιθανή η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που καλό θα είναι να αξιολογήσετε αν αξίζει να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Πολύ πιο ευνοϊκό το διάστημα από τις 14/12 και μετά. Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη και ευνοήστε στα ερωτικά ζητήματα.

Τρίτο δεκαήμερο

Με τη σύνοδο Ερμή/Αφροδίτης  στις 26/9, φίλοι και συνεργάτες μπορεί να σας βοηθήσουν να επιλύσετε πρακτικά προβλήματα ενώ είναι καλό διάστημα αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι. Πιθανόν ένα θέμα που σας έχει απασχολήσει στο παρελθόν να έρθει και πάλι στην επιφάνεια, ενώ δεν αποκλείονται και οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Μην βιαστείτε να δράσετε καθώς το τρίγωνο του Ερμή/Πλούτωνα στις 07/10, δείχνει ότι  έχετε το χρόνο να αξιολογήσετε τις καταστάσεις που θα προκύψουν για να πάρετε σωστές αποφάσεις. Στις 12/10 έχουμε το τετράγωνο  Άρη/Ποσειδώνα που δηλώνει ότι κάποια θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, εκτυλίσσονται στο παρασκήνιο, ενώ αν κάνετε κάποια γνωριμία εκείνο το διάστημα, καλό είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι. Στις 20/10 η σύνοδος Αφροδίτης/Ήλιου, μπορεί να φέρει την επισημοποίηση μιας σχέσης, αλλά και μια πολύ σημαντική επαγγελματική συνεργασία που θα δώσει οικονομικά οφέλη. Πολύ ευνοϊκό και το διάστημα που ακολουθεί, έως τις 21/11. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη. Δέχεστε εύνοια στον ερωτικό τομέα και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ανάσα θα πάρετε και στον οικονομικό τομέα. Δείξτε προσοχή στις 19/11 για πιθανές παρασκηνιακές κινήσεις που προέρχονται από τον επαγγελματικό σας χώρο. Τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου 22/11 με 21/12, είστε επικεντρωμένοι στην εργασία και στο να καλύψετε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Δώστε προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Λέων  23/07-23/08

Πρώτο δεκαήμερο

Με πολλές υποσχέσεις ξεκινάει το φθινόπωρο για εσάς. Από τις 23/9 έως 18/10 ο ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα σας ευνοούν με τα εξάγωνα που θα κάνουν προς το ζώδιο σας μέσα από τον Ζυγό και τον τρίτο οίκο σας ενώ και ο Δίας θα ενισχύει μέσω τριγώνου από τον Κριό. Είναι ένα διάστημα που θα δείτε τις προσωπικές σας σχέσεις να βελτιώνονται, θα πάρετε μεγάλη ανάσα στον οικονομικό τομέα ενώ ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, τα ταξίδια και οι υπογραφές συμβολαίων. Στις 25/10 πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη του φθινοπώρου, στο ζώδιο του σκορπιού και η επιρροή της θα σας ακολουθεί για τον επόμενο μήνα.  Σχετίζετε με την οικογένεια και τα πολύ δικά σας πρόσωπα αλλά την καριέρα σας. Ένα καινούριο ξεκίνημα είναι πιθανό να επιχειρήσετε αυτό το διάστημα, αφού κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, αν και στην αρχή θα σας φαίνεται βουνό. Στις 24/11 μια πολλά υποσχόμενη νέα σελήνη δίνει τον τόνο για το διάστημα που ακολουθεί ως τα Χριστούγεννα.. Ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή και τις νέες γνωριμίες, ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν να αναζωογονήσουν τη σχέση τους. Πολύ ευνοϊκό διάστημα και για όσους επιθυμούν την απόκτηση ενός παιδιού.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μεταξύ 23 με 30/09 όπου ο Άρης θα είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Λειτουργεί βοηθητικά ώστε με συζήτηση και ρεαλισμό να εξομαλυνθούν πιθανά προβλήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Μεταξύ 3 με 15/10 η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη και μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, νέες επαγγελματικές επαφές, να οργανώσετε ένα ταξιδάκι ενώ και τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται. Στις  εκλείψεις στις 25/10 και 8/11 συμμετέχει το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού που θα απασχολεί το δικό σας δεκαήμερο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου περίπου. Με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας, είναι μια περίοδος που είτε ο σύντροφός είτε οι συνεργάτες σας, ζητούν πολλά από εσάς. Πιθανόν να αποφασίσετε να τερματίσετε μια σχέση ή μια συνεργασία το επόμενο διάστημα. Ενώ και στις μετακινήσεις χρειάζεται προσοχή 6 με 7/11.  Το κλίμα αλλάζει κατά πολύ από τις 28/11 και καθώς προχωράμε προς τα Χριστούγεννα. Οι όψεις που δέχεστε, δηλώνουν ότι χρησιμοποιώντας τη λογική αλλά και τη γλύκα σας, μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Η κατάσταση στο σπίτι εξομαλύνεται και έχετε νέες ιδέες για το πώς να βελτιωθεί η κατάσταση στα επαγγελματικά σας. Φίλοι βρίσκονται δίπλα σας και σας στηρίζουν, ενώ και ερωτική σας ζωή βελτιώνεται.

Τρίτο δεκαήμερο

Προσοχή στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να επιδείξετε τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη. Αποφύγετε να δανείσετε και να δανειστείτε. Ωστόσο οι  ευνοϊκές όψεις μεταξύ 26/9 με 7/10, βοηθούν να βρείτε λύσεις ή να βελτιώσετε πολύ τα οικονομικά σας. Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα  στις 12/10, προειδοποιεί ότι μπορεί να νιώσετε εξαπατημένοι από δικά σας πρόσωπα. Προσοχή χρειάζεται επίσης στο χειρισμό νομικών υποθέσεων. Το κλίμα αλλάζει μετά τις 17/10, όπου βελτιώνεται η κατάσταση στο σπίτι, ενώ αυξάνεται η κοινωνική σας ζωή. Στις 20/10 η σύνοδος ήλιου/Αφροδίτης υπόσχεται άνοδο, ερωτικές γνωριμίες και οικονομική ευημερία. Ευνοεί επίσης τα συμβόλαια, τις μετακομίσεις και τα ταξίδια. Το διάστημα που ακολουθεί μεταξύ 23/10 με 21/11, είναι περίοδος ανασύνταξης δυνάμεων. Περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και απολαμβάνετε τη συντροφιά των οικείων σας. Υπάρχει εύνοια σε θέματα ακινήτων, όπως αν σχεδιάζετε να πουλήσετε /αγοράσετε κάποιο χώρο. Από 22/11 ως 21/12, το κλίμα είναι πολύ ευνοϊκό για την ερωτική σας ζωή. Θετική περίοδος και για εκείνους που επιθυμούν την απόκτηση ενός παιδιού. Ο Κρόνος από τις 4/12 θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο και φέρνει παραπάνω ευθύνες και υποχρεώσεις. Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσει, σας βοηθούν να επιτύχετε τους νέους σας στόχους. Προσοχή χρειάζεται στην διαχείριση των οικονομικών σας για να αποφύγετε τις σπατάλες, και στα «ψηλά γράμματα» αν πρέπει να προχωρήσετε στην υπογραφή μιας συμφωνίας.  

Παρθένος  24/08-23/09

Πρώτο δεκαήμερο

Πολύ θετικά τα μηνύματα για εσάς μεταξύ 23/9 με 12/10. Εύνοια και εξέλιξη μπορείτε να περιμένετε στον ερωτικό τομέα αλλά και τα οικονομικά σας θα δείτε να βελτιώνονται.  Καλή περίοδος για να διευθετήσετε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων, όπως δάνεια ή κληρονομικά. Η έκλειψη στις  25/10 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σας. Ευνοεί την πνευματική εργασία και την συγγραφή όμως χρειάζεται προσοχή με το μεταφορικό σας μέσο, ενώ μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο. Η έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου δεν σας επηρεάζει άμεσα. Επειδή συμμετέχει ο Κρόνος όμως που κινείται στον 6ο οίκο σας, καλό είναι να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, ενώ άτομα του περιβάλλοντός σας, μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σας. Στις 24/11 έχουμε μια ελπιδοφόρα νέα σελήνη που δηλώνει ότι κάποιοι στόχοι σας εκπληρώνονται. Εκείνο το διάστημα μπορεί να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα για να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού. Από τις 8/12 και καθώς θα πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, σας περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, ενώ θα δείτε βελτίωση και στα οικονομικά σας.

Δεύτερο δεκαήμερο

Πολύ δραστήριους σας βρίσκει το φετινό φθινόπωρο με τον Άρη να βρίσκεται στον 10ο φυσικό σας οίκο που σχετίζεται με θέματα καριέρας. Επειδή όμως όλες οι διελεύσεις λειτουργούν αξονικά, σημαίνει ότι επηρεάζεται και ο τομέας του σπιτιού. Τρέχετε κυριολεκτικά να προλάβετε τις υποχρεώσεις που προκύπτουν σε καριέρα και οικογένεια. Ευτυχώς έως τις 30/09 ο Άρης θα είναι σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο και βοηθάει να βρίσκετε πρακτικές λύσεις. Εύνοια στα οικονομικά για το διάστημα 12 με 23/10. Η έκλειψη της στις 25/10  στο ζώδιο του σκορπιού, δηλώνει για σας μια πιθανή ρήξη με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Η επόμενη έκλειψη στις 8/11, φέρνει ανατροπές στην καθημερινότητα που θα επηρεάσουν και την εργασία σας, ενώ μπορεί άτομα του περιβάλλοντος σας να χρειαστούν τη βοήθειά σας. Η κατάσταση βελτιώνεται μετά τις 17/12. Υπάρχει εύνοια στον τομέα της εργασίας ενώ και η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ καλύτερη.

Τρίτο δεκαήμερο

Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο Ποσειδώνας και οι αντιθέσεις που θα κάνει με Ερμή-Αφροδίτη την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε τόσο στις αισθηματικές σχέσεις αλλά και στη διαχείριση των οικονομικών σας. Πιθανές παρεξηγήσεις επίσης με άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντός. Στις 7/10 το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα, τονώνει την ερωτική σας ζωή, ενώ ευνοεί και την απόκτηση απογόνων. Στις 12/10 έχουμε το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει κάποιες ρίξεις είτε σε συναισθηματικές σχέσεις είτε σε κάποια συνεργασία. Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις. Τα μηνύματα επίσης ή κάποια νέα που περιμένετε καθυστερούν. Βελτίωση θα δείτε στα οικονομικά 15 με 23/10. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο μεταξύ 23/10 με 21/11. Είναι πολύ καλύτερο διάστημα για τα ερωτικά σας και ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Θετικό επίσης για την κοινωνική σας ζωή που αυξάνεται. Εύνοια υπάρχει και στον τομέα των συνεργασιών και τις υπογραφές συμβολαίων. Εξαίρεση η 19/11 που πρέπει να την αποφύγετε αν έχετε να κάνετε κάποια συμφωνία, ενώ προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις. Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου  μεταξύ 22/11 με 21/12 είναι λίγο πιο βεβαρυμμένος όσον αφορά τις επιρροές που δέχεστε. Υπάρχει μια τάση υπεραισιοδοξίας, όμως χρειάζεται προσοχή καθώς η διάθεση των άλλων απέναντί σας είναι απατηλή. Πιθανόν να απογοητευθείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας ή κάποιων κοντινών σας προσώπων. Πολλές υποχρεώσεις και στο σπίτι, είτε γιατί θα πρέπει να επιλύσετε πρακτικά προβλήματα, είτε γιατί πρόσωπα της οικογένειας σας θα έχουν ανάγκη τη στήριξή σας.

Ζυγός  24/09-23/10

Πρώτο δεκαήμερο

Από τους πολύ ευνοημένους της εποχής που ξεκινάει καθώς οι επιρροές που δέχεστε μέχρι 12/10, ευνοούν την προσωπική σας ζωή και τον τομέα των σχέσεων. Επίσης μια νέα συνεργασία μπορεί να προκύψει, ενώ και οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και περνάτε ευχάριστες στιγμές. Προσοχή στις τάσεις σπατάλης που μπορεί να έχετε. Στις 25/10 η έκλειψη στο ζώδιο του σκορπιού και το δεύτερο οίκο σας, μπορεί να φέρει κάποια έκτακτα έξοδα και το ίδιο ακριβώς μήνυμα έχει και η επόμενη στις 8/11 που δηλώνει ότι τα έξοδα μπορεί να γίνουν για να ευχαριστήσετε τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 24/11 έχουμε μια νέα σελήνη στον τρίτο οίκο σας, που σημαίνει ότι για το μήνα που ακολουθεί ευνοείται η κοινωνική σας ζωή, οι μετακινήσεις και τα ταξίδια. Πολλές επαφές επίσης με νέα πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Δεύτερο δεκαήμερο

Πολύ ευνοϊκό το διάστημα από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι 22 Οκτωβρίου. Ευνοείται η σταθεροποίηση σχέσεων ενώ και στα οικονομικά σας θα δείτε βελτίωση. Στην  έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου συμμετέχει το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού που θα σας επηρεάζει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και μπορεί να φέρει κάποια απρόσμενα έξοδα. Καλό θα ήταν να έχετε φροντίσει να κάνετε καλή οικονομική διαχείριση και να μην αναμείξετε άλλους με τα οικονομικά σας. Η νέα σελήνη στις 24/11 λειτουργεί αναζωογονητικά για την ερωτική σας ζωή. Και η πανσέληνος στις 8/12 εξίσου ευνοϊκή για τα ερωτικά σας. Επίσης τονώνει την κοινωνική σας ζωή και περνάτε ευχάριστες στιγμές με φίλους. Ευνοήστε αν θέλετε να οργανώσετε ένα ταξιδάκι εκείνο το διάστημα, ενώ είναι πιθανή και η επιστροφή προσώπων από το παρελθόν.

Τρίτο δεκαήμερο

Τις  τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη ένα παρασκήνιο εκτυλίσσεται πίσω από την πλάτη σας και θα αντιληφτείτε περί τίνος πρόκειται μετά τις 29/9 που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σας κάνοντας ευνοϊκές όψεις. Προσοχή πρέπει να δείξετε και στη φυσική σας κατάσταση. Στις 12/10 το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Κάποια προβλήματα στο χώρο της εργασίας μπορεί να εμφανιστούν, ενώ χρειάζεται προσοχή και σε λανθασμένους χειρισμούς στον οικονομικό τομέα. Στις  20/10  έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης/ηλίου. Μια  πολλά υποσχόμενα όψη που μπορεί να φέρει επισημοποίηση σχέσεων, επαγγελματική καθιέρωση και βελτίωση των οικονομικών σας. Ήσυχα κυλάει το επόμενο διάστημα μέχρι 18/11.  Προτεραιότητα σας είναι να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και δέχεστε αρκετή εύνοια ώστε να το πετύχετε. Από τις 4/12 ο Κρόνος επισκέπτεται το δικό σας δεκαήμερο, ευνοώντας τη συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας σταθερότητα και ουσιαστικές σχέσεις.  Το επόμενο διάστημα έως 21/12, ευνοήστε να έχετε κάποιες επιτυχίες στον τομέα της εργασίας. Παράλληλα όμως μπορεί να έχετε και παραπάνω υποχρεώσεις καθώς κοντινά σας πρόσωπα, μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σας. Προσοχή χρειάζεται και σε πάσης φύσεως  εργασίες που σχετίζονται με έγγραφα, συμφωνίες, αλλά και οι μετακινήσεις.

Σκορπιός  24/10-22/11

Πρώτο δεκαήμερο

Εσείς βρίσκεστε σε μια εσωστρεφή περίοδο, από τα τέλη Σεπτέμβρη και για μεγάλο μέρος του Οκτώβρη. Σχεδιάζετε αλλαγή πορείας όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, κάνετε κάποιες επαφές και συζητήσεις που δεν νιώθετε έτοιμοι να κοινοποιήσετε και ταυτόχρονα σας απασχολεί να τονώσετε τον οικονομικό τομέα. Στις 25/10 πραγματοποιείται μια νέα σελήνη – έκλειψη στον ωροσκόπο σας και καθορίζει το κλίμα του μήνα που ακολουθεί.  Η λέξη έκλειψη σημαίνει ότι κάτι εκ-λείπει, πρέπει να το αφήσετε πίσω σας,  να τιθασεύετε τις τάσεις προσκόλλησης στο παρελθόν είτε αφορούν μια συνήθεια όπως η δουλειά που κάνετε είτε αφορούν ένα πρόσωπο που για εσάς ήταν σημαντικό για πολύ καιρό. Αν το πετύχετε αυτό, η έκλειψη σας υπόσχεται ένα καινούριο ξεκίνημα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η νέα σελήνη στις 24/11 σας βρίσκει πολύ πιο αισιόδοξους για το μέλλον. Στο μήνα που ακολουθεί είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα φέρει θετικό πρόσημο στον οικονομικό τομέα. Το κλίμα βελτιώνεται περισσότερο από τις 7/12 και καθώς προχωράμε προς τα Χριστούγεννα. Η κοινωνική σας ζωή αυξάνεται, ευνοούνται τα ταξίδια και οι μικρές αποδράσεις, ενώ και μια ερωτική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του φιλικού σας κύκλου.

Δεύτερο δεκαήμερο

Σε  εσάς δεν θα λείψουν οι ανατροπές το φετινό φθινόπωρο. Από το χάρτη της ισημερίας στις 23/9 αλλά και τις δυο εκλείψεις που πραγματοποιούνται στις 25/10 και 8/11,βλέπουμε ότι ο Κρόνος βρίσκετε σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και την επιρροή θα την νιώθετε έντονη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Το μήνυμα της όψης είναι, ότι σχέσεις οι οποίες δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια πρόκειται να διακοπούν ξαφνικά και να ακολουθηθούν από μετακομίσεις και ολοκληρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, επίσης μπορεί να αποφασίσετε  να διακόψετε κάποια συνεργασία και να αναζητήσετε κάτι που να σας ταιριάζει περισσότερο. Ωστόσο επειδή ο Ουρανός έχει νευρική φύση ως πλανήτης, καλό θα ήταν να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να μην λειτουργήσετε σπασμωδικά. Από τις 24/11 σταδιακά το κλίμα αλλάζει. Το πέρασμα του ήλιου στον τοξότη σας βοηθά να αντιμετωπίσετε πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις και σας αναπτερώνει το ηθικό. Στις 4/12 ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το δικό σας δεκαήμερο, ενώ από τις 14/12 και μετά αυξάνεται η κοινωνική σας ζωή, κάνετε νέες γνωριμίες και μπορείτε να περιμένετε ενίσχυση στα οικονομικά σας.

Τρίτο δεκαήμερο

Αρκετά ερωτικό το διάστημα μεταξύ 23 με 30/9,  ενώ και η κοινωνική σας ζωή είναι καλή και έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα. Το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα στις 7/10, δείχνει ότι εκείνο το διάστημα μπορείτε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ μπορείτε να διαπραγματευτείτε καλύτερα οικονομικά θέματα τρίτων, όπως δάνεια/εφορεία. Στις 12/10 το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα μας μιλάει για μια παθιασμένη γνωριμία που όμως δεν θα κοινοποιήσετε στο περιβάλλον σας. Στις 20/10 έχουμε τη σύνοδο ήλιου/Αφροδίτης, που για κάποιους θα εκδηλωθεί ως νέα συνεργασία ή μια πολύ σημαντική απόφαση για τα επαγγελματικά σας που δεν θα κοινοποιήσετε άμεσα. Ενώ για άλλους πιθανόν αφορά την έναρξη μιας σχέσης που αρχικά θα μείνει στο παρασκήνιο. Το επόμενο διάστημα μέχρι τις 21/11 σας ευνοεί με πολλούς τρόπους. Ευνοείται πολύ η ερωτική σας ζωή αλλά και ο τομέας των οικονομικών. Στις 4/12 ο Κρόνος εισέρχεται στο δικό σας δεκαήμερο και αυξάνει τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Παράλληλα όμως σας προστατεύει από κακοτοπιές και τάσεις σπατάλης που θα έχετε, ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου.

Τοξότης  23/11-21/12

Πρώτο δεκαήμερο

Πολύ ευνοϊκό το διάστημα μεταξύ 23/9 έως 28/10. Οι όψεις που σχηματίζει ο Δίας τονώνουν την ερωτική σας ζωή με νέες γνωριμίες. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια. Μπορείτε να περιμένετε θετικά νέα από νομικές υποθέσεις, ενώ και οι φίλοι είναι στο πλευρό σας. Στις 25/10 έχουμε την πρώτη έκλειψη του φθινοπώρου στον 12ο οίκο σας που δηλώνει ότι χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας. Από την άλλη κι εσείς οι ίδιοι φαίνεται σαν να προετοιμάζετε μια αλλαγή στη ζωή σας, αλλά δεν κοινοποιείτε τα σχέδια σας προς το παρόν. Η έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, όμως επειδή και στις δυο εκλείψεις λειτουργεί το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις αλλά και στην εκφορά του λόγου για να μην προκληθούν ρίξεις με κοντινά σας πρόσωπα. Η νέα σελήνη στις 24/11 που σας επηρεάζει μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου, είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς. Τονώνει την ερωτική σας ζωή ενώ έχει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Πολύ θετική επίσης και για τα οικονομικά σας, καθώς θα δείτε βελτίωση και σε αυτόν τον τομέα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ανάμεικτες οι επιρροές για εσάς με τον Άρη να κινείται στον έβδομο οίκο σας έως την 01/10 και να προκαλεί εντάσεις με το σύντροφο αλλά και τους συνεργάτες σας. Ωστόσο θα βρίσκεται σε ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο, που σημαίνει ότι με ψυχραιμία και τα κατάλληλα επιχειρήματα μπορείτε να επιλύσετε τις διαφορές σας. Στις  12/10 υπάρχει εύνοια σε θέματα σπουδών. Επίσης μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού που θα σας απασχολεί έως τα μέσα Νοεμβρίου και είναι ενεργό και στην έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου αλλά και στη επόμενη της 8ης Νοεμβρίου, θα φέρει κάποιες ανατροπές στο χώρο της εργασίας που θα σας κουράσουν. Μια μετακόμιση είναι επίσης πιθανή, ενώ προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις και το μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιείτε. Στις 22/11 ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και ξεκινά ένα πολύ πιο ευχάριστο διάστημα. Προσοχή χρειάζεται στις 29/11 για πιθανές συγκρούσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας. Την 1/12 έχετε την αντίθεση Αφροδίτης/Άρη να σας επηρεάζει. Μια όψη πάθους που τονώνει την ερωτική σας ζωή.  Η πανσέληνος της 8ης Δεκεμβρίου θα φέρει κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια για τις επόμενες μέρες. Οι θετικές όψεις που δέχεστε όμως, δείχνουν ότι αρκεί μια συζήτηση για να λυθούν τυχόν παρανοήσεις. Ευνοείται ο τομέας των ερωτικών σας και οι μικρές αποδράσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Για εσάς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24/9 δηλώνει ότι πρέπει να προσέξετε την υγεία σας ενώ είναι πιθανό να νιώσετε απογοητευμένοι από την συμπεριφορά κοντινών σας προσώπων. Το διάστημα μεταξύ 26/9 με 7/10,  ευνοήστε ώστε να βρείτε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα στις 12/10 προκαλεί κάποιες συγκρούσεις με πολύ κοντινά σας πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε και προβλήματα από ξαφνικές βλάβες στο χώρο του σπιτιού. Κοντά στις 19/10 το κλίμα βελτιώνεται, ευνοώντας την ερωτική σας ζωή. Ευνοούνται επίσης θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, είτε πρόκειται για σπουδές είτε για επαγγελματικούς λόγους. Στις 20/10 η σύνοδος ήλιου/Αφροδίτης, μπορεί να φέρει μια πολύ συμφέρουσα οικονομική πρόταση, ενώ ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια. Το διάστημα μεταξύ 23/10 με 21/11 γίνεστε πιο εσωστρεφείς. Περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τα οικεία σας πρόσωπα. Πιθανόν να εκδηλώσετε κάποιες ανασφάλειες σχετικά με το μέλλον της προσωπικής σας ζωής ή να κάνετε δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις που έχετε πάρει στα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε αυτές τις σκέψεις να σας κυριεύσουν. Το επόμενο διάστημα από 22/11 με 21/12 τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Έχετε ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες, που όμως θα είναι εφήμερες. Ο Κρόνος θα επηρεάζει πλέον το δικό σας δεκαήμερο και απαιτεί να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας.

Αιγόκερως  22/12-20/01

Πρώτο δεκαήμερο

Πολύ ευνοϊκό το διάστημα μεταξύ 23/9 έως 12/10 όπου οι ευνοϊκές για εσάς όψεις του Δία σχετίζονται με την καριέρα και την κοινωνική προβολή. Ωστόσο πέραν των επαγγελματικών σας, ευνοείστε και στα αισθηματικά ζητήματα. Προσοχή χρειάζεται στη διαχείριση των οικονομικών καθώς λόγω της πολύ καλής διάθεσης που θα έχετε, πιθανόν να οδηγηθείτε σε σπατάλες. Βέβαια η εύνοια συνεχίζετε μέχρι τις 28/10 όπου ο Δίας θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στην οικογενειακή σας ζωή. Η έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σας και είναι πολύ ευνοϊκή αν επιχειρήσετε ένα νέο ξεκίνημα από κοινού με άλλους. Ευνοείται η δράση μέσα σε ομάδες, ενώ δηλώνει και την επίτευξη στόχων. Η έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, ωστόσο επειδή το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού επηρεάζει τα οικονομικά σας, πιθανόν θα φέρει απρόσμενα έξοδα το διάστημα που ακολουθεί. Στις 24/11 έχουμε μια νέα σελήνη που πραγματοποιείται σε ένα πολύ εσωστρεφή τομέα του ωροσκοπίου σας. μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας σχέσης που δεν θέλετε να κοινοποιήσετε ή να συζητάτε για μια νέα συνεργασία. Ό,τι κι αν είναι περιμένετε για να πάρετε τις αποφάσεις σας μετά τις 8/12 όπου έχουμε σταδιακή  μετακίνηση πλανητών στο δικό σας ζώδιο. Μπορείτε να περιμένετε εύνοια τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό και να χειριστείτε τις καταστάσεις προς δικό σας όφελος καθώς προχωράμε προς τα Χριστούγεννα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θετικά τα μηνύματα και για εσάς καθώς το τρίγωνο Άρη/Κρόνου στις 28/9, βοηθά να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν ενώ κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία, βρίσκετε τον τρόπο να τα επιλύσετε. Στα μέσα Οκτωβρίου, περίπου 12 με 22/10, οι ευνοϊκές όψεις του Κρόνου με τους πλανήτες από τον ζυγό, ευνοούν την επαγγελματική σταθεροποίηση και αναγνώριση σας, ενώ ωφελείται και το πορτοφόλι σας. Η έκλειψη στις 25/10 δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού όμως που είναι σε ισχύ και  θα σας απασχολεί έως τα μέσα Νοέμβρη, δηλώνει ότι πιθανόν θα κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα για τα παιδιά ή τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Από 25/11 μέχρι 23/12, σας περιμένουν κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητα και καλό είναι να προσέχετε τη φυσική σας κατάσταση όσο ο Άρης επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ωστόσο σταδιακά η κατάσταση βελτιώνεται από τις 14/12 και μετά όπου η τύχη σας ευνοεί στον ερωτικό τομέα, ενώ και στα οικονομικά σας θα δείτε βελτίωση.

Τρίτο δεκαήμερο

Αρκετή δουλειά  και υποχρεώσεις σας επιφυλάσσει το διάστημα 26/9 με 7/10 καθώς αυτήν την περίοδο προτεραιότητα σας είναι η επαγγελματική σας ανάπτυξη. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, ιδιαίτερα κοντά στις 12/10.  Κάτι πολύ θετικό μπορείτε να περιμένετε κοντά στις 20/10 με τη σύνοδο ήλιου/Αφροδίτης. Είναι μια όψη που θα σας επηρεάσει για αρκετό διάστημα και βοηθά στην αναγνώριση και καθιέρωση στον επαγγελματικό τομέα. Ευνοεί ωστόσο και την προσωπική σας ζωή, οπότε πολλοί μπορεί να αποφασίσετε μια επισημοποίηση εκείνο το διάστημα. Η οικονομική σας κατάσταση επίσης βελτιώνεται. Πολύ ευνοϊκό και το διάστημα από 23/10 ως 21/11. Η κοινωνική σας ζωή αυξάνετε και υπάρχουν ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες. Ευνοείτε ο τομέα της εργασίας  και νέες συμφωνίες-συνεργασίες. Το επόμενο διάστημα μέχρι τις 21/12, είναι κάπως πιο δύσκολο. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση και αποφύγετε να συνάψετε συμφωνίες. Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις.

Υδροχόος  21/01-19/02

Πρώτο δεκαήμερο

Και εσείς από τους πολύ ευνοημένους της εποχής ειδικά  μεταξύ 26/9 και 12/10. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται,  ενώ υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους. Η κοινωνική σας ζωή επίσης είναι έντονη και περνάτε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Αναμένεται βελτίωση στα οικονομικά σας αλλά και περισσότερα έξοδα λόγω της καλής διάθεσης και αισιοδοξίας που σας διακατέχει. Η έκλειψη στις 25/10 πραγματοποιείται στον 10ο οίκο σας. Ένα νέο ξεκίνημα σας περιμένει στα επαγγελματικά σας, αν και στην αρχή μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο. Η νέα σελήνη στις 24/11 που καθορίζει το κλίμα για τον επόμενο μήνα μέχρι 21/12, δείχνει ότι έχετε ανθρώπους στο πλευρό σας να σας στηρίζουν. Ευνοεί την πραγματοποίηση ενός σημαντικού στόχου. Πολύ θετική επίσης για την συναισθηματική σας ζωή.

Δεύτερο δεκαήμερο

Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μεταξύ 23 με 30/9 όπου ο Άρης από τους Διδύμους θα είναι σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο . Είναι μια όψη που «ξυπνά» τη δημιουργική σας δύναμη και βοηθά να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που έχουν τελματώσει. Στα μέσα του Οκτώβρη, περίπου 12 με 14/10,δε θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιες προστριβές με κοντινά σας πρόσωπα, δέχεστε όμως και ευνοϊκές όψεις οι οποίες βοηθούν να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σας και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Το δύσκολο διάστημα εκτείνεται μεταξύ 25/10 και 8/11. Τότε πραγματοποιούνται οι δυο εκλείψεις του φθινοπώρου και το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, είναι ενεργό και στις δύο. Είναι η περίοδος που θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε από ό,τι σας περιορίζει και δεν επιδέχεται βελτίωσης, είτε αφορά σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα είτε ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν σας επιτρέπει να αναπτυχθείτε. Το κλίμα βελτιώνεται σταδιακά από τις 22/11 και μετά. Η πανσέληνος στις 8/12 λειτουργεί πολύ βοηθητικά για εσάς σε σχέση με τα επαγγελματικά. Ταυτόχρονα ευνοήστε πολύ στον ερωτικό τομέα, ενώ είναι καλή περίοδος αν επιθυμείτε την απόκτηση ενός παιδιού.

Τρίτο δεκαήμερο

Μια εσωστρεφής περίοδος για εσάς μεταξύ 23/9 με 12/10, που περισσότερο ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να αλλάξετε και ποιες διορθωτικές κινήσεις πρέπει να γίνουν τόσο σε θέματα καριέρας αλλά και σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων. Προσοχή  χρειάζεται να δείξετε στην διαχείριση των οικονομικών σας και να μην αναμείξετε τρίτους στις υποθέσεις σας. Οι  ημέρες γύρω από τις 20/10 σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας, ενώ δέχεστε εύνοια στο συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Πολύ ευνοϊκός μήνας για εσάς ο Νοέμβριος μέχρι τις 21. Βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο για την οικογενειακή σας ζωή και τα οικονομικά σας βελτιώνονται.  Εκμεταλλευτείτε την εύνοια που υπάρχει για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και είναι καλό διάστημα για νέες συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 19/11  σε τάσεις για σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσετε και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου αποφύγετε να εμπλέξετε τα οικονομικά σας με τρίτους.

Ιχθύς  20/02-20/03

Πρώτο δεκαήμερο

Για εσάς οι ευνοϊκές όψεις του Δία, επηρεάζουν τον οίκο που σχετίζετε με τα οικονομικά σας και μπορείτε να περιμένετε βελτίωση το διάστημα μεταξύ 23/9 με 12/10. Η έκλειψη στις 25/10 πραγματοποιείται σε ένα θετικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Ευνοούνται θέματα σπουδών, τα ταξίδια και ό,τι σχετίζετε με το εξωτερικό είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για εκπαίδευση. Αν σας απασχολεί κάποια νομική υπόθεση που έχει καθυστερήσει, θα έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις στο μήνα που ακολουθεί. Η επόμενη νέα σελήνη στις 24/11 που σας επηρεάζει μέχρι 23/12, θα φέρει κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Είναι πολύ ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας ενώ ευνοούνται και τα νέα ξεκινήματα, αν επιδιώκετε κάποια αλλαγή στην καριέρα σας. Από τις 7/12 και μετά ξεκινάει μια πολύ θετική περίοδος για την κοινωνική και την ερωτική σας ζωή με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Δεύτερο δεκαήμερο

Με τον Άρη να σας επηρεάζει έως 30/9, κύριο μέλημα σας είναι να επιλύσετε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του σπιτιού και με τα κοντινά σας πρόσωπα. Το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη δίνεται προτεραιότητα στο πώς να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Επίσης σας προβληματίζουν κάποιες καταστάσεις που προέρχονται από το χώρο της εργασίας, ενώ είναι καλό να δώσετε προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το τετράγωνο του Κρόνου/Ουρανού που θα είναι σε ισχύ στην έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου αλλά και στην επόμενη της 8ης Νοεμβρίου, φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες. Πιθανές προστριβές με φιλικά σας πρόσωπα. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε εκείνο το διάστημα, καλό θα είναι να έχετε οργανωθεί για όλα τα ενδεχόμενα, καθώς πιθανές αναποδιές θα σας αναγκάσουν να τροποποιήσετε τα σχέδια σας, ενώ προσοχή χρειάζονται γενικά οι μετακινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της επιρροής έως τα μέσα Νοεμβρίου. Από τις 25/11 και για τον επόμενο μήνα, ο Άρης επιστρέφει ανάδρομος στο δικό σας δεκαήμερο και επιστρέφουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ως ακίνητο. Για παράδειγμα μπορεί να αποφασίσετε μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Την 1/12 η αντίθεση Αφροδίτης/Άρη ευνοεί την ερωτική σας ζωή. Ταυτόχρονα δηλώνει ότι την περίοδο που ακολουθεί θα έχετε κάποια παραπάνω έξοδα. Από τις 14/12 και μετά αυξάνεται η κοινωνική σας ζωή και περνάτε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.

Τρίτο δεκαήμερο

Για εσάς το φθινόπωρο ξεκινά με επιρροή από Ποσειδώνα και συγκεκριμένα, τις αντιθέσεις που κάνει με Αφροδίτη-Ερμή  μεταξύ  24 με 30/9.  Προσοχή χρειάζεται στο πως διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας και ποιους και πόσο τους εμπιστεύεστε. Αν είναι απαραίτητο να υπογράψετε κάποια συμφωνία περιμένετε μέχρι τις 7/10, που ο Ερμής ορθόδρομος πια, βοηθά να επιτύχετε πιο συμφέροντα για εσάς αποτελέσματα. Στις 12/10 έχουμε το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα που μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα προβλήματα στο χώρο του σπιτιού, ενώ προσοχή χρειάζεται και η φυσική σας κατάσταση. Στις 20/10 έχουμε τη σύνοδο ήλιου/Αφροδίτης, που μπορεί να φέρει μια μεγάλη ανάσα στα οικονομικά σας μέσω μιας συνεργασίας ή εκμετάλλευσης κάποιας κληρονομιάς. Πολύ θετικό και το επόμενο διάστημα έως 21/11. Υπάρχει εύνοια σε θέματα σπουδών και  τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Θετικό διάστημα και για τα συναισθηματικά. Ο Δεκέμβριος είναι πιο δύσκολος μήνας για εσάς, ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο. Αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στη σχέση με το σύντροφο σας. Επίσης είστε αρκετά προβληματισμένοι για κάποιες καταστάσεις που προέρχονται από το χώρο της εργασίας ενώ και τα έξοδα είναι αυξημένα αυτήν την περίοδο.    

email επικοινωνίας

eiriniathanasiou217@gmail.com

Αρέσει σε %d bloggers: