ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου 2023: Μια Ελπίδα Γεννιέται!

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/1, στις 10.53 το βράδυ στην 1ο Υδροχόου.

Από τη Βίρνα Κουτράκου

Ο Υδροχόος είναι το 11ο ζώδιο του Ζωδιακού Κύκλου,  κ το τελευταίο Σταθερό. Για όσους ζούμε στο βόρειο ημισφαίριο σηματοδοτεί την καρδιά του χειμώνα. Ως ζώδιο της Αέρινης τριπλότητας είναι ζεστό κ υγρό, Απεικονίζεται με έναν άνθρωπο (είναι ζώδιο «ανθρώπινο», όπως λέμε) που κρατάει μία υδρία κ ρίχνει νερό. 

Σύμφωνα με τον αρχαιοελληνικό κ ρωμαϊκό μύθο του Ζωδίου, σχετίζεται με τον Γανυμήδη, που τον απήγαγε ο Ζευς με την μορφή αετού κ τον μετέφερε στον Όλυμπο για να γίνει ο οινοχόος των Θεών, αλλά σχετίζεται κ με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα κ της Πύρρας (που διασώθηκαν χάρη στη λάρνακα που είχαν την ευφυία κ την τεχνογνωσία να κατασκευάσουν).
Σύμφωνα με τον Αιγυπτιακό μύθο είναι ο Θεός του Νείλου που προκαλεί την χειμερινή πλημμύρα του ποταμού, ενώ σύμφωνα με τους Βαβυλωνίους, όπως μας λέει η πινακίδα MUL.APIN, ονομάζεται «ο Μέγας» (the great one) και είναι ο Θεός Εα (το Ακκαδικό κ Βαβυλωνιακό όνομα του Ένκι) , Θεός του νερού που έφερνε τις πλημμύρες των δύο ποταμών. 

Στην κλασική αστρολογία Κυβερνήτης του Ζωδίου αυτού είναι ο Κρόνος. Μετά την ανακάλυψη του πλανήτη Ουρανού (1781) όμως η διακυβέρνηση του ζωδίου αποδόθηκε στον Ουρανό. Από τους 3 σύγχρονους, υπερβατικούς πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας), η αντιστοίχιση του Ουρανού είναι η πλέον «αδύναμη». Αρκεί να σκεφτούμε ότι ο άξονας περιστροφής του πλανήτη αυτού είναι σχεδόν οριζόντιος, δλδ περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο κάνοντας… κυβιστήσεις (δλδ τούμπες) για να πάρουμε μία ιδέα το πόσο παράξενος είναι. Και όπως είπε κ ο μεγάλος Δάσκαλος της Αστρολογίας Rob Hand «Βάλαμε τον πλέον ασταθή κ απρόβλεπτο πλανήτη να κυβερνάει ένα σταθερό ζώδιο!».

Για μένα δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο Κρόνος από τον Ουρανό, δεδομένου ότι ο καθένας «δανείζεται» ιδιότητες από τον άλλον. Και ο Κρόνος μπορεί  να γίνει εφευρετικός, προοδευτικός κ φυσικά εξαιρετικά απρόσωπος, αλλά κ ο Ουρανός μπορεί να γίνει συστημικός, καταπιεστικός κ φοβικός. Ειδικά στο ζώδιο του Υδροχόου, που ανήκει στην αέρινη τριπλότητα την οποία κυβερνάει ο Κρόνος (μαζί με τον Ερμή κ τον Δία) που η ενέργεια είναι πιο διανοητική, αφηρημένη κ εγκεφαλική, ο Κρόνος θα βγάλει αυτές τις ιδιότητες.

Το ζώδιο λοιπόν του Υδροχόου χαρακτηρίζεται από ανεξαρτησία, ευφυία, ευρηματικότητα, εφευρετικότητα,  πρωτοτυπία, ανεξαρτησία, περιέργεια,  ανθρωπισμό, συγκρατημένη φιλικότητα κ κοινωνικότητα, ανεξαρτησία, ιδεαλισμό, μεταρρυθμιστικό πνεύμα, οργάνωση κ συμμετοχή σε ομάδες (των οποίων φυσικά εκείνος ηγείται) και… ανεξαρτησία! (έχει γραφεί 4 φορές ακριβώς για να κατανοήσουμε πόσο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι αυτό).

Ταυτόχρονα όμως εμφανίζει και εκκεντρικότητα, επαναστατική διάθεση χωρίς αιτία κ πρόκληση, ακρότητα, σκληρότητα, διανοητική ακαμψία, σκλήρυνση και εμμονή, ξεροκεφαλιά δηλαδή, δοκησισοφία, μία μόνιμη κατάσταση αντιλογίας, καθώς κ τη άποψη ότι γνωρίζει τι είναι καλό για τους άλλους κ τι πρέπει να κάνουν. Το αν γνωρίζει τι είναι καλό για τον εαυτό του δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε… 

Αυτές όλες τις ιδιότητες του Υδροχόου φέρει εγγενώς η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου που γίνεται στις 10.53 το βράδυ του Σαββάτου 21/1 στην 1ο και για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στις 6ο Ζυγού:

Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης από κατοικία είναι ο Κρόνος, ενώ κυβερνήτης ορίου, αλλά κ τριπλότητας (δεδομένου ότι είναι νυχτερινός χάρτης) είναι ο Ερμής (και να οι εγκεφαλικές ενέργειες που προαναφέραμε) κ κυβερνήτρια προσώπου είναι η Αφροδίτη. Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στο 25 τροπικό αραβικό μέγαρο, το οποίο κυβερνάει ο Άρης, ονομάζεται «το τυχερό αστέρι των κρυμμένων πραγμάτων» κ θεωρείται πολύ υποβοηθητικό εάν κάποιος είναι άρρωστος κ χρειάζεται να πάρει φάρμακα.

Το γεγονός ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο δικό του ζώδιο τον Υδροχόο, σε πολύ κλειστή σύνοδο με την Αφροδίτη, και ο Ερμής βρίσκεται στο άλλο ζώδιο του Κρόνου, στον Αιγόκερω, και οι 3 δλδ κυβερνήτες της Νέας αυτής Σελήνης είναι σε ζώδια του Κρόνου, την καθιστά εξαιρετικά Κρόνια: Είναι καλό να σκεφτούμε κ να ερευνήσουμε προσεκτικά τι είναι αυτό στο οποίο θέλουμε να συγκεντρώσουμε τις προσπάθειες μας κ να μην ενεργήσουμε βιαστικά γιατί  ό,τι ξεκινήσουμε να χτίζουμε, θα έχει διάρκεια! Επίσης, θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι ο Κρόνος, ειδικά σε νυχτερινό χάρτη όπως είναι αυτός εδώ, είναι μία ενέργεια περιοριστική κ αντιθετική, άρα χρειάζεται να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα, έχοντας σχεδιάσει εναλλακτικούς τρόπους δράσης.

Η Σελήνη έρχεται από σύνοδο με τον Πλούτωνα, η επίδραση του οποίου εξακολουθεί κ επί της Νέας Σελήνης, γιατί μπορεί να είναι στον Αιγόκερω, είναι όμως σε πολύ κοντινή απόσταση, μέσα σε 3 μοίρες: αυτό θέτει θέματα δύναμης σε όλα τα επίπεδα. Όσοι έχουν κάποιες ενεργοποιήσεις στο χάρτη τους θα το αισθανθούν ως ενδυνάμωση της θέλησης τους, σε κοινωνικό όμως επίπεδο είναι καλό να ετοιμαστούμε για παιγνίδια εξουσίας. 

Η πρώτη όψη που κάνει η Σελήνη αφήνοντας τον Ήλιο είναι εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό: και πάλι, επειδή είναι μικρή η διαφορά  μοιρών, ο Δίας χρωματίζει με την ενέργεια του αυτήν τη Νέα Σελήνη, προσδίδοντας ενθουσιασμό, αισιοδοξία, γενναιοδωρία, αυτοπεποίθηση, αλλά κ βιασύνη κ απερισκεψία, δεδομένου ότι βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, πράγμα που ενισχύεται από το ότι η Σελήνη είναι γρήγορη (δεδομένου ότι είναι κ πολύ κοντά στην Γη). Είναι η καλύτερη «προίκα» κ η καλύτερη προστασία που μπορεί να παρέχει ο μέγας Ευεργέτης Δίας στην πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου. 

Η δεύτερη όψη που κάνει η Σελήνη αφήνοντας τον Ήλιο είναι τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων,  έχει ορθοδρομήσει πριν λίγες μέρες κ προσπαθεί ακόμα να βρει τον βηματισμό του: η ενέργεια γίνεται πιο «αιχμηρή», πιο επιθετική κ πιο ισχυρή, αποκτά νεύρο κ επιταχύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία κ τις εξελίξεις!

Τέλος, ακριβώς επειδή η Σελήνη είναι εξαιρετικά γρήγορη (κινείται με ταχύτητα λίγο μεγαλύτερη από 15ο / ημέρα ), προλαβαίνει μέσα στην ημέρα της Νέας Σελήνης να κάνει κ το τετράγωνο με τον Ουρανό: εδώ αλλάζει κ πάλι η ενέργεια κ γίνεται πιο ανατρεπτική, πιο σοκαριστική, πιο διασπαστική κ λιγότερο συγκεντρωμένη, ταυτόχρονα όμως προσφέρει μεγαλύτερη διαύγεια ώστε να δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη καθαρότητα κ γιατί  όχι, κ από μία καινούργια οπτική γωνία! 

Ας δούμε τώρα τον ίδιο τον χάρτη της Νέας Σελήνης: κατ’ αρχήν βλέπουμε ότι δεν υπάρχει διασπορά των πλανητών σε όλο τον χάρτη, αλλά είναι κ οι 10 πλανήτες της αστρολογίας μαζεμένοι σε ένα διάστημα 150ο , κ για την Ελλάδα, μόνον στο δυτικό ημισφαίριο: αυτό από μόνο του μας δείχνει μία έλλειψη κινήτρων κ έναν ετεροκαθορισμό, ταυτόχρονα όμως λέει ότι θα μας προσφερθούν κ ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε. Ακόμα περισσότερο, μας προτρέπει να αποκτήσουμε προσωπική έκφραση κ να βρούμε την δική μας ταυτότητα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι είναι στο δεύτερο (βορειοδυτικό) τεταρτημόριο του Χάρτη.

Στη συνέχεια, παρατηρούμε ότι έχουμε 5 ουράνια σώματα σε σταθερά ζώδια (Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη, Κρόνο, Ουρανό). Η τόση πύκνωση στα σταθερά δείχνει αποφασιστικότητα κ πείσμα κ διάθεση να πάρουμε σοβαρά αυτά που θα αρχίσουμε, αλλά ταυτόχρονα κ μία αδυναμία ευελιξίας ή εκπόνησης ενός εναλλακτικού σχεδίου.

Επίσης, βλέπουμε ότι έχουμε 5 σώματα στον αέρα (Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη, Άρης κ Κρόνος): εδώ οι ιδέες κ η ανταλλαγή τους, ως και η επικοινωνία καθίστανται πρωταρχικής σημασίας. Λόγω κ των σταθερών όμως, επικρατεί η ισχυρογνωμοσύνη, οπότε σε περίπτωση διαφωνίας, αναγκαστικά  θα υπάρξει πόλωση δεδομένου ότι κ οι δύο πλευρές θα εμείνουν πεισματικά στις θέσεις τους (κοινώς: αποφύγετε να τσακωθείτε!) 

Αυτές ήταν οι όψεις κ οι ενέργειες της Νέας Σελήνης. Έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε άλλα 2 πράγματα που εξελίσσονται παράλληλα. Λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την σύνοδό της με τον Κρόνο, η οποία είναι κ παραλληλία, άρα ενισχύεται σημαντικά (είναι μία όψη που φέρνει μεν «γείωση» στα σχέδια μας, αλλά ταυτόχρονα αισθανόμαστε συναισθηματική μοναξιά κ οικονομικά δεν δίνει τις καλύτερες διεξόδους) , κ αν θέλουμε να τους παρατηρήσουμε, μπορούμε να τους δούμε στον δυτικό ορίζοντα μετά την δύση του Ηλίου, αλλά για μία ώρα (περίπου) μόνον, Δεν θα είναι μόνον σε σύνοδο ως προς το ζωδιακό μήκος, αλλά λόγω της παραλληλίας θα τους δούμε να βρίσκονται κ στο ίδιο ύψος.

Την επόμενη μέρα από την Νέα Σελήνη ο Ουρανός γυρίζει ορθόδρομος κ έτσι για ένα χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 2 μηνών θα έχουμε όλους τους πλανήτες ορθόδρομους.

Το τρίτο  πολύ ενδιαφέρον φαινόμενο είναι η επίσκεψη του κομήτη Ε3 ZTF μετά από 50.000 χρόνια περίπου! Θα είναι ορατός όλες αυτές τις νύχτες  κ θα φτάσει στο μέγιστο σημείο της φωτεινότητας του την 1η Φεβρουαρίου, κ μπορούμε να τον δούμε μπροστά από τον αστερισμό της Καμηλοπαρδάλης.

Για την χώρα η Νέα αυτή Σελήνη γίνεται στον 4ο οίκο της που είναι το ίδιο το θεμέλιο μιας χώρας κ ο λαός. Είναι η Γη κ ως ακίνητη περιουσία, εκτάσεις κ οικίες και οι καλλιεργήσιμες γαίες, αλλά κ ό,τι υπάρχει μέσα σε αυτή (μεταλλεία, ορυχεία κλπ). Επίσης αντιπροσωπεύει την αντιπολίτευση. Εκεί λοιπόν θα περιμένουμε τις επιδράσεις αυτής της Νέας Σελήνης.  Θεωρώ ότι θα χρειαστεί αρκετή προσοχή για το τι αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι υπάρχει αντισκιά του Ποσειδώνα επάνω τον Ωροσκόπο.

Ας δούμε τώρα ποιους θα επηρεάσει περισσότερο κ τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο:

Κοιτάξτε πού βρίσκεται η 1ο Υδροχόου στον χάρτη σας, σε ποιον Οίκο είναι κ εκεί θα δεχθείτε τις ενέργειες που περιγράψαμε. Όσοι δεν ξέρετε τον χάρτη σας, μπορείτε να τον βγάλετε εδώ https://christosarchos.gr/astrologikos-chartis/

Γενικά, την μεγαλύτερη επίδραση θα την δεχτείτε όσοι έχετε Ωροσκόπο, Ήλιο ή Σελήνη (ή και προσωπικούς πλανήτες) κατ’ αρχήν στις πρώτες μοίρες των Σταθερών κ στη συνέχεια στις πρώτες μοίρες των ζωδίων.

Κριοί (και ωροσκόποι Κριοί):

Κυρίως οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο θα θέσετε στόχους πάνω στους οποίους θα δουλέψετε με ενθουσιασμό για να τους υλοποιήσετε. Μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε ανοίγματα σε φίλους κ κοινωνικές ομάδες για μεγαλύτερη δραστηριοποίηση. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, ειδικά το 5ου πενθήμερο, μην εκπλαγείτε από μία συναισθηματική παγωμάρα που θα επικρατήσει για λίγες μέρες.

Ταύροι (κ ωροσκόποι Ταύροι):  Κυρίως οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο θα έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε θέματα καριέρας. Επειδή ο 10ος είναι γωνιακός οίκος, ευκαιρίες σε θέματα καριέρας κ κοινωνικής προβολής θα δοθούν σε όλους. Οι γεννημένοι στο 5ο πενθήμερο στο ζωδίου θα πρέπει να δείξετε σοβαρότητα στα θέματα της καριέρας σας κ του κοινωνικού σας προφίλ κ ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες για να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα σας.

Δίδυμοι (κ οι ωροσκόποι Δίδυμοι): Κυρίως οι του 1ου πενθημέρου θα έχετε ευκαιρίες για προγραμματισμό και οργάνωση ταξιδιών. Επίσης μπορείτε άνετα να σχεδιάσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πανεπιστημιακό, ή σεμιναριακό κ να το προχωρήσετε το επόμενο διάστημα. Οι γεννημένοι στο 5ο πενθήμερο προσέξτε αν ταξιδεύετε τα έξοδα σας, ενώ αν βρίσκεστε σε διαδικασία εξετάσεων εκπαιδευτικού προγράμματος, δείξτε την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Καρκίνοι (κ οι ωροσκόποι Καρκίνοι): Για εσάς, (κ πάλι κυρίως για τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο) οι ευκαιρίες θα έρθουν σε θέματα οφειλών προς τρίτους: Αν έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς με την εφορία, ή με τράπεζες, δάνεια κλπ., τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να μπείτε σε ένα πρόγραμμα αποπληρωμής, γνωρίζοντας όμως ότι θα πιεστείτε (και κυρίως οι του 5ου πενθημέρου). Επίσης θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε ερωτικές γνωριμίες, απλά  μην περιμένετε έκφραση συναισθημάτων, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα. 

Λέοντες (κ οι ωροσκόποι Λέοντες): Σε εσάς ενεργοποιείτε ο 7ος οίκος σας, των σημαντικών άλλων της ζωής σας, κ στις σχέσεις κ στις συνεργασίες. Μετά από όλη την ταλαιπωρία που δεχτήκατε από το παρατεταμένο τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού κ τις εκλείψεις, είναι ευκαιρία να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με το έτερον ήμισυ σας. Η συναισθηματική εγγύτητα δεν θα επιτευχθεί ακόμα, αλλά  τουλάχιστον θα έχετε αρκετό ενθουσιασμό κ καλή διάθεση ώστε να αντιμετωπίσετε τα οποία θέματα έχουν προκύψει. Το ίδιο ισχύει κ για συνεργασίες που είχαν μείνει πίσω κ είχαν ατονήσει.

Παρθένοι (κ οι ωροσκόποι Παρθένοι): Και ο κυβερνήτης σας ορθοδρόμησε κ σε τάξη βάζετε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας (κυρίως οι του πρώτου πενθημέρου). Η σχέση σας με τους συναδέλφους σας στη δουλειά σας βελτιώνεται και η καθημερινότητα σας ηρεμεί. Θα χρειαστείτε μόνο λίγη προσοχή, να δείτε αν πρέπει να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις στη δουλειά, καθώς κ όσοι έχετε κατοικίδια ζωάκια (κυρίως οι γεννημένοι στο 5ο πενθήμερο) , μπορεί τις πρώτες μέρες να χρειαστούν έξτρα φροντίδα κ ίσως καμιά επίσκεψη στον γιατρό τους.  

Ζυγοί (κ οι ωροσκόποι Ζυγοί): με την Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σας αισθάνεστε τη χαρά της Ζωής (κυρίως οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο): Θέλετε να βγείτε να φλερτάρετε κ να ερωτευτείτε, σας έχει κυριεύσει ενθουσιασμός κ δεν κρατιέστε. Χρειάζεται όμως σοβαρότητα κ μέτρο, οπότε προσπαθήστε να μην παρασύρεστε.  Μην σας κάνει εντύπωση αν το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον σας είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Όσοι έχετε παιδιά θα μπορέσετε να περάσετε παραγωγικό χρόνο μαζί τους. Τέλος, όσοι δραστηριοποιείστε στον επιχειρηματικό τομέα, κ ειδικά οι γεννημένοι το 5ο πενθήμερο, προσέξτε θέματα ρευστότητας κ θυμηθείτε πως αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για άνοιγμα.

Σκορπιοί (κ οι ωροσκόποι Σκορπιοί): Ξεκινάει μία περίοδος χάριτος στο σπίτι σας κ στα οικογενειακά σας θέματα. Η αλήθεια είναι ότι έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ κ από τις εκλείψεις κ από τα παρατεταμένα τετράγωνα Κρόνου/Ουρανού που τα εισπράξατε στο σπίτι σας κ στις σοβαρές σχέσεις σας. Τώρα είναι μία ευκαιρία να πέσουν οι τόνοι, να επουλωθούν οι πληγές κ να υπάρξει σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Οι γεννημένοι στο τέλος του 3ου πενθημέρου, κάντε λίγο υπομονή κ θα ηρεμήσετε κ εσείς, ενώ οι γεννημένοι στο 5ο πενθήμερο προσέξετε για έξοδα μέσα στο σπίτι σας που θα σας κάνουν να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας κ θα οδηγήσουν κ σε συναισθηματική ψυχρότητα.

Τοξότες (κ οι ωροσκόποι Τοξότες): με τον κυβερνήτη σας τον Δία στον Κριό, στον 5ο οίκο σας αισθάνεστε δημιουργικοί κ χαρούμενοι. Η Νέα Σελήνη θα σας κινητοποιήσει (κυρίως στους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο) σε θέματα αδερφών κ κοντινών συγγενών αλλά κ κοντινών μετακινήσεων κ εκδρομών. Έχετε καλή πιθανότητα να κάνετε μία γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας κοντινής απόδρασης. Επίσης μπορείτε κ να βελτιώσετε σχέσεις με κοντινούς συγγενείς που είχαν διαταραχθεί. Οι γεννημένοι το 5ο πενθήμερο θα χρειαστεί λίγο να προσέξετε τα έξοδα σας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, καθώς κ τις διαδικτυακές αγορές σας.

Αιγόκεροι (κ οι ωροσκόποι Αιγόκεροι): Ξεκινάτε να σκέπτεστε πιο μεσοπρόθεσμες οικονομικές επενδύσεις (κυρίως οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο) μετά την έστω κ μικρή βελτίωση που είδατε στα οικονομικά σας το τελευταίο διάστημα. Η βελτίωση αυτή θα γίνει πιο μόνιμη μετά τον Μάρτιο, αλλά προς το παρόν έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τις επόμενες οικονομικές σας κινήσεις, ειδικά τώρα που ξέρετε ότι έχετε την υποστήριξη του σπιτιού κ της οικογενείας σας. Οι γεννημένοι το 5ο πενθήμερο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μία έλλειψη ρευστότητας που ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ.

Υδροχόοι (κ οι ωροσκόποι Υδροχόοι): Έχετε ταλαιπωρηθεί κ εσείς, όπως όλοι οι σταθεροί, ήρθε λοιπόν η ώρα να σας δώσει το Σύμπαν το έναυσμα για να κάνετε μία καινούργια αρχή. Αυτή η καινούργια αρχή αφορά εσάς τους ίδιους κ το άμεσο περιβάλλον σας. Ο Δίας έρχεται αρωγός από τον 3ο οίκο σας  κ σας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια κ ώθηση για να ξεκινήσετε. Οι ενέργειες που θα κάνετε τώρα θα δώσουν τα πρώτα αποτελέσματα μετά τον Μάρτιο κ εκεί θα μπορέσετε να κάνετε ό,τι διορθωτική κίνηση  χρειάζεται. Οι γεννημένοι το 5ο πενθήμερο θα αντιμετωπίσετε μία κατάσταση δυσθυμίας η οποία όμως δεν θα διαρκέσει πολύ.

Ιχθύες (κ οι ωροσκόποι Ιχθύες):  Η Νέα Σελήνη φωτίζει τα βάθη του Ασυνειδήτου σας, με το οποίο εσείς έχετε ούτως ή άλλως καλή σχέση κ σας καλεί  (κυρίως τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο) να καταδυθείτε σε αυτά για να λύσετε τα θέματα που έχετε απωθήσει κ να βρείτε τις απαντήσεις που θέλετε για να λύσετε τα προβλήματα κ την έμπνευση που χρειάζεστε για να αναμορφώσετε τη ζωή σας. Οι γεννημένοι κατά το 5ο πενθήμερο μπορεί να αντιμετωπίσετε για λίγες μέρες κάποιες αϋπνίες κ ένα γενικό αίσθημα ανικανοποίητου.

Αρέσει σε %d bloggers: