ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Φεβρουάριος 2023 – αναλυτικά ανά δεκαήμερα.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Φεβρουάριος 2023

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουάριος 2023. Σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023, συνεχίζονται καιαυτόν τον μήνα οι ξαφνικές εντάσεις και δυσκολίες για το δεύτερο δεκαήμεροτων σταθερών. Η πανσέληνος της 5ηςΦεβρουαρίου θα «δείξει τα δόντια της»για τις μοίρες 13 έως 17του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, και Υδροχόου.Η ΝέαΣελήνη της 20ηςΦεβρουαρίου θα είναι ευχάριστη για το πρώτο δεκαήμερο τωνμεταβλητών(Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων), αλλά η πίεση γιατοδεύτερο δεκαήμερο των σταθερών θα συνεχιστεί μέχρι τέλοςΜαΐου που θαπροχωρήσει ο Ουρανός στο τρίτο δεκαήμερο των σταθερών. Θα υπάρξουν καιερωτικές συναντήσεις και σχέσεις για τους μεταβλητούςτων αρχών τουπρώτου δεκαημέρου, αλλά και καλλιτεχνικότητα και δημιουργικότητα για τοτρίτο δεκαήμερων των μεταβλητών. Θα έρθουν και οικονομικέςκαι,επενδυτικές ευκαιρίες,αλλά και ελεγκτικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές.Προσοχή σε νεύρα και μικροατυχήματα (δεύτερο δεκαήμερο Ταύρων,Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων), αλλά και σε απάτες και αυταπάτες (τρίτοδεκαήμερο Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων)

Κριός

Από την Χριστίνα Στεργίου

Γενικά:

Ως οι πρώτοι του ζωδιακού πάντα θέλετε ναστέκεστε στα πόδιασας και το καταφέρνετε.Όλα τα δεκαήμερα φαίνεται να είστε ενεργοποιημένα αυτό τον μήνα, αφού υπάρχουναρκετοί πλανήτες μοιρασμένοι σε κάθεδεκαήμερο. Βέβαια, η επιρροή τους θα είναιδιαφορετική, συνεπώς ο εκάστοτε δεκανός θα ‘χαράξει’ το δικό του δρόμο. Δείτε παρακάτω πώς.

1ο Δεκαήμερο:

Είστε, ίσως, οι τυχερότεροι αυτής της περιόδου, αφού ο Δίας μετά την ορθοδρομή του απότους Ιχθείς σας επισκέπτεται για τρίτη διαδοχική φορά, κάνοντας την εύνοιά του πιοδυνατή.Υπάρχει μία ανάμειξη παρασκηνιακής, αλλά κι εμφανούς ενεργοποίησης αμφότερα στα προσωπικά κι επαγγελματικά σας, ενώ θεωρώ πως είναι ‘αμαρτία’ να μην εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν, πάλι, δεν νιώθετε να έρχονται, μπορείτε με επιτυχία να τις δημιουργήσετε από μόνοι σας: μιλήστε με κόσμο, κάνετε γνωριμίες και διασκεδάστε–τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου. Η Νέα Σελήνη κατά τοδεύτερο μισό του μήνα θα εντείνει την παρασκηνιακή σας δράση, κυρίωςγια τουςγεννημένουςως τις 24 Απριλίου.

2ο Δεκαήμερο:

Ο μήνας ξεκινά με εντάσεις, αφού η Πανσέληνος θα σας προκαλέσει κάποιες αναπάντεχεςταραχές σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είτε κάποια συναισθηματική απογοήτευσημπορεί να σας κάνει να χάσετε την πίστη στον εαυτό σας, είτε κάποια ριψοκίνδυνη επένδυση να μη σας βγει τόσο καλή όσο αρχικά νομίζατε. Ωστόσο, είναι μήνας κοινωνικοποίησης και θα έχετε ανθρώπους να σας στηρίξουν. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα χρειαστεί να προσέξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, οδηγείτε ή τι σας λένε, αφού το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού δύναται να προκαλέσει παγίωση, εχθρότητες, παρεξηγήσεις ή ατυχήματα. Αυτό πιθανόν να είναι αποτέλεσμα της όρεξής σας να προλάβετε τα πάντα,αλλά να θυμάστε: η ημέρα έχει μόνο 24 ώρες!…

3ο Δεκαήμερο:

Θεωρώ ότι είναι ένας μήνας όπου επικεντρώνεστε στην κοινωνική σας εικόνα, το πώς θα επιτύχετε περισσότερα στα εργασιακά σας και πώς θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο οποιονδήποτε διαθέσιμο πόρο διαθέτετε. Η συμβουλή μου για όσο ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο για εσάς, είναι να περάσετε περισσότερο χρόνο με ανθρώπους που έχουν επιτύχει περισσότερα από εσάς ή είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ώστε να μάθετε κάτι καινούριο που θα αξιοποιήσετε αργότερα.Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, γιατί όχι, μπορείτε να προσευχηθείτε για την επιτυχία που επιθυμείτε–ευνοεί σε τέτοια θέματα

Ταύρος

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Γενικά:

Ποικίλες καταστάσεις και συμπεριφορές για εσάς αγαπημένοι Ταύροι. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εντάσεις κυρίως και τα ξεσπάσματα, όπως επίσης και κάποιες βοηθητικές όψεις που θα ευνοήσουν αρκετούς από εσάς στα αισθηματικά σας αλλά και στις οικονομικές σας επιδιώξεις. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Κάποιος κύκλος θα πρέπει να τελειώσει ή να αλλάξει και κάποιος καινούριος να ξεκινήσει. Κάποιοι από εσάς θα βιώσετε έντονες καταστάσεις και σίγουρα ξέρετε ήδη ποιοι είστε , αφού δεν θα είναι η πρώτη φορά. Κάποιοι θα μείνετε χαλαροί στην ζεστασιά του οικιακού σας περιβάλλοντος αλλά και τη σιγουριά της εργασίας σας, σχεδιάζοντας τα επόμενα σχέδια σας.

1ο δεκαήμερο

Ταυράκια του Α’ δεκαημέρου, ήρεμα θα κυλήσει ο μήνας για εσάς, μετά από τις περιπέτειες του προηγούμενου διαστήματος. Κυρίως προς το τέλος του μήνα, όπου η Σελήνη θα μπει στο δικό σας δεκαήμερο, στις 24 Φεβρουαρίου και θα σχηματίσει την πολύ βοηθητική όψη εξάγωνου με τον Ήλιο στην 5η μοίρα των Ταύρων και Ιχθύων. Αισθηματική στήριξη από τον σύντροφό σας στα δικά σας τολμήματα, ευκαιρίες, για να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση ή να ξεκινήσετεκάποια καινούρια όσοι είστε ελεύθεροι. Βοήθεια θα υπάρξει και από φιλικά σας πρόσωπα, για θέματα εργασιακά και θα έχετε γενικότερα την ευκολία να πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Δεν θα λείψει η διασκέδαση και η καλή παρέα. Μικρά θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν ξεπερνιούνται με ιδιαίτερη ευκολία.

2ο δεκαήμερο

Ταλαιπωρημένοι Ταύροι του Β’ δεκαημέρου, θα πρέπει να κάνετε υπομονή για λίγο καιρό ακόμη. Ο Ουρανός παραμένει προς το παρόν στο δεκαήμερό σας, φέρνοντας στα όριά σας, πολλούς από εσάς. Δεν θα λείψουν οι ξαφνικές δυσκολίες και αναστατώσεις στα αισθηματικά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε νατερματίσετε τις σχέσεις ή το γάμο σας και κάποιοι άλλοι θα βιώσετε ίσως ακραίες εντάσεις, οι οποίες είτε θα θρέψουν μια κακή ψυχολογική κατάσταση, είτε θα σας κάνουν εντονότερη την ανάγκη που νιώθετε για να φωνάξετε “φτου ξελεφτερία!”. Επειδή όμως πάντα θα υπάρχει και η γνωστή μας φράση συν Αθηνά και χείρα κίνει, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από το ζώδιο έξαρσής της θα σχηματίσει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Ουρανό, όπου ξαφνικά κέρδη αλλά και ερωτικές επιτυχίες μπορεί να φανούν στον ορίζοντα από εκεί που κυριολεκτικά δεν το περιμένετε! Οπλιστείτε με υπομονή! Εξάλλου το πείσμα που σας διακατέχει μπορεί πολλές φορές να αποβεί σωτήριο! Λειτουργήστε το θετικά!

3ο δεκαήμερο

Ποικίλος μήνας ο Φεβρουάριος για το δικό σας δεκαήμερο. Αισθηματικές εντάσεις είναι πιθανές οι οποίες μπορεί να νιώσετε ότι σας ταλαιπωρούν αλλά να είστε σίγουροι ότι έχετε την ικανότητα να τις διαχειριστείτε και θα περάσουν σύντομα!Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν από γυναίκες στο περιβάλλον σας και ευνοείστε ειδικά όσοι από εσάς , έχετε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το γυναικείο φύλο. Διώξτε το άγχος και την ανασφάλεια και δείτε την θετική πλευρά. Εμπνεύσεις και βοήθειες αλλά και νέες γνωριμίες μέσα από ομάδες, σας ανοίγουν την πόρτα για νέες φιλίες αλλά και καριέρα. Μην χάσετε τις ευκαιρίες!

Δίδυμος

Από την Βάλια Παγίδα

Γενικά:

Ο Φεβρουάριος για εσάς τους Διδύμους θα είναι ένας μήνας ο οποίοςθα σας απασχολήσει κυρίως με θέματα οικονομικά αλλά και κοινωνικήςφύσεως. Ο Άρης πλέονορθόδρομος αλλά ακόμα στο ζώδιο σας, σας δίνει τηναπαραίτητη ενέργεια ώστε να προωθήσετε διάφορες υποθέσεις σας. Δώστεπροσοχήστις αρχές του μήνα-συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου-,καθώς τοτετράγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Άρη, ενδεχομένως ναπροκαλέσει διάφορες εντάσεις τόσο σε διαπροσωπικό όσο και σεεπαγγελματικό επίπεδο.

1ο δεκαήμερο

Ο Φεβρουάριος για εσάς τους γεννημένους Διδύμους του Α ́δεκαημέρου, προβλέπεται σχετικά ήρεμος. Άλλωστε τη μεγάλη ταραχή εσείς τη ζήσατε κατά τις τελευταίες μέρες της ανάδρομης πορείας του Άρη στοζώδιο σας. Τώρα, ο Άρης θα κάτσει μονάχα μια μέρα στο δικό σας δεκαήμερο, ενώ οι όποιες μικροεντάσεις στα αισθηματικά σας που μπορεί να προκύψουν με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων στο φυσικό σας 10ο γενέθλιο οίκο, θα κρατήσουν και αυτές παρα μόνο λίγες μέρες στις αρχές του μήνα. Στη συνέχεια στο τέλος του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στο Κριό και στο δικό σας δεκαήμερο ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί και αυτή η γνωριμία που είχε μείνει στάσιμη και να λυθεί ίσως και μια παρεξήγηση, ειδικά με τη σύνοδο Δία εκεί λίγο πριν την εκπνοή του μήνα, θα δώσετε ρέστα! Ο Κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα μπορέσει να σας βοηθήσει“τρέξετε”θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές ή με κάποιο συμβολαιογραφικό θέμα. Ιδιαίτερα ευνοϊκό θα είναι τοεξάγωνο μεταξύ Ερμή/Δία στις 15 του μήνα αν θέλετε να το εκμεταλλευτείτεγια να προωθήσετε μια ιδέα που μπορεί να σας επωφελήσει οικονομικά.

2ο δεκαήμερο

Οι Δίδυμοι του Β ́ δεκαημέρου θα περάσετε ένα μήνα με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά σας θέματα κυρίως. Ο Άρης έχει ναι μεν θα ορθοδρομήσει αλλά θα περάσει πλέον το μεγαλύτερο του κομμάτι στο δικόσ ας δεκαήμερο, ειδικά στις αρχές του μήνα και κατ’ επέκταση θα σας ενεργοποιήσει ιδιαιτέρως. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων στο φυσικό σας 10ο γενέθλιο οίκο, ίσως στις αρχές του μήνα να προκύψουν κάποιες μικροεντάσεις με τοσύντροφό σας ή κάποια παρεξήγηση με ανώτερο σας. Ο Κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, με το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει με τον Άρη από τις 19 έως και τις 23 του μήνα, θα σας ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιριών το οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας διάφορα θέματα κυρίως επαγγελματικής φύσης.

3ο δεκαήμερο

Σε γενικές γραμμές για εσάς του Γ’ δεκαημέρου, μπορούμε να πούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα κυλήσει ήρεμα. Το hardcore σας το αφήνει για το τέλος, για να μη μείνετε παραπονεμένοι! Συγκεκριμένα, στις 15 του μήνα, η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο στο φυσικό σας 10 γενέθλιο, δημιουργώντας έτσι ένα θολό τοπίο όσο αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αν υπάρχει ενδεχόμενο να υπογράψετε κάτι εκείνη τη περίοδο για να μη παραπλανηθείτε και οδηγηθείτε σε χασούρα. Από την άλλη, αυτή η όψη σας επηρεάζει και στα συναισθηματικά, κάνοντας σας να μην έχετε σωστή κρίση και να ωραιοποιείτε καταστάσεις και άτομα τα οποία ενδεχομένως να μην έχουν τις αγνότερες προθέσεις! Ευτυχώς, ο κυβερνήτης σας από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου, έστω και στο παραπέντε (ήτοι τελευταίες μέρες του μήνα) θα σας ευνοήσει ώστε νακαταφέρετε να προωθήσετε κατάλληλα μια ιδέα σας ή να επικοινωνήσετε ένα αίτημα που σας απασχολούσε καιρό.

Καρκίνος

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Γενικά:

Οι Καρκίνοι τον Φεβρουάριο θα ευνοηθείτε σε θέματα που αφορούνεξωτερικό,ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια και συμφωνίες. Θααισθάνεστεμίαταραχή και πίεση, αλλά με σωστό προγραμματισμό θα πετύχετετους στόχουςσας.

1ο Δεκαήμερο:

Έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση και κινητικότητα για να πετύχετε στην δουλειά σας .Έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα μέσα από φιλικές συναναστροφές, που θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας, αλλά και ίσως να κάνετε μιά αισθηματική γνωριμία. Επεκτείνεστε στην καριέρα σας, οργανώνετε και προγραμματίζετε όσα είχατε στο μυαλό σας και κάνετε τις ανάλογες επικοινωνίες και επαφές για να το πετύχετε. Προσελκύετε ερωτικούς συντρόφους και ανεβαίνει η κοινωνική σας εικόνα και η αυτοπεποίθησή σας. Οι σπουδαστές θα έχετε επιτυχία στις σπουδές σας. Τα έσοδα από την εργασία σας θα αυξηθούν προς το τέλοςτου μήνα.

2ο Δεκαήμερο:

Θα πιεστείτε από ξαφνικές οικονομικές δυσκολίες και οφειλέςπρος τρίτους, αλλά θα τα καταφέρετε. Πιθανά δικαστήρια που εκκρεμούν θα έχουν θετική έκβαση. Κάποιες συγκρούσεις με την οικογένεια ή τα παιδιά θα σας αγχώσουν και πιθανώς να ειπωθούν και βαριές κουβέντες. Κρατείστε την ψυχραιμία σας για είναι λόγια «του αέρα». Σύντομα θα ξεχαστούν. Ένα ταξίδι ή μία ξαφνική εκδρομή θα σας ευχαριστούσε ιδιαίτερα. Η οικογένειά σας και ο σύντροφός σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Δεν θα λείψουν κι οι παθιασμένες στιγμές με τον έρωτά σας.

3ο Δεκαήμερο:

Έχετε ευκαιρίες για ταξίδια, εκδρομές που θα σας χαλαρώσουν, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες, ίσως και διαδικτυακές. Το πείσμα, ο έλεγχος και η ζήλια προς τον σύντροφό σας δεν σας κάνει καλό και σας στενοχωρεί χωρίς λόγο. Αντίθετα, κανονίστε να κάνετε κάτι οι δυό σας και θα περάσετε ονειρεμένα και θα ζήσετε στιγμές πάθους. Όσοι κάνετε νέεςγνωριμίες, προσέχετε τα «μεγάλα λόγια». Αγχώνεστε με τα οικονομικά και τιςοφειλές τις δικές σας και του συντρόφου σας, αλλά με σωστή διαχείριση θα τα καταφέρετε. Βρείτε χρόνο σε εσάς και την οικογένειά σας για να βρεθείτε όλοι μαζί στο σπίτι και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

Λέων

Από την Χριστίνα Στεργίου

Γενικά:

Το πρώτο δεκαήμερο διανύει ένα διάστημα όχι μόνο χαλαρό, αλλά και με πολλές ευκαιρίες επέκτασης σε ζητήματα που τον ενδιαφέρουν. Τα άλλα δύο συναντούν κάποιες δυσκολίες. Αυτές οι διαφορές που προκαλούνται από δεκαήμερο σε δεκαήμερο είναι και λόγος που θεωρώ απαραίτητο οι ζωδιακές προβλέψεις να χωρίζονται σε τρία δεκαήμερα.

1ο Δεκαήμερο:

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλή κατάσταση τον μήνα Φεβρουάριο. Ο Δίας στον Κριό και στο πρώτο δεκαήμερο, για τρίτη πλέον φορά, έρχεται να κλειδώσει τις ευκαιρίες που προετοίμαζε για εσάς. Αυτές θα είναι φύσεως 9ου οίκου: επέκταση, σπουδές, ταξίδια, συνεργασία στο εξωτερικό, εκπλήρωση ονείρων ή κάποια ευνοϊκή δικαστική απόφαση. Παράλληλα, οι Σεληνιακοί Δεσμοί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού αγγίζουν το δεκαήμερό σας και ανοίγετε νέα κεφάλαια επί των επαγγελματικών σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν νέες ευκαιρίες, ενώ συνάμα γνωρίζετε ανθρώπους που θα συμβάλλουν στην περεταίρω εξέλιξή σας.

2ο Δεκαήμερο:

Ο μήνας ξεκινάει με εντάσεις και ανατροπές, εξαιτίας της Πανσελήνου που σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες περνούν κρίση και τα εργασιακά σας διακρίνονται από ατυχίες. Πολύ πιθανόν να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας κι πιθανότατα να έχετε και δίκιο, όμως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για διαπραγματεύσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ελαφρώς πιο ευνοϊκό για τα οικονομικά και τα ερωτικά σας, όμως και πάλι οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία εξακολουθούν να υπάρχουν.

3ο Δεκαήμερο:

Δεν σας επηρεάζει ούτε η Νέα Σελήνη, ούτε η Πανσέληνος, κάνοντας το συγκεκριμένο μήνα να μοιάζει αδιάφορος, χωρίς σοβαρά γεγονότα. Χαρείτε αυτό το διάστημα και χαλαρώστε. Βέβαια, η πίεση που προκαλεί ο Κρόνος απέναντί σας είναι αισθητή: νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν και πως δεν αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειές σας. Από την άλλη δεν έμεινε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι ο Κρόνος να αλλάξει ζώδιο, επομένως, υπομονή! Αν θέλετε να μετακομίσετε, προτιμήστε το δεύτερο μισό του μήνα.

Παρθένος

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Γενικά:

Αγαπητοί Παρθένοι, θετικά κι αρνητικά θα είναι και για εσάς τα γεγονότα του μήνα, που θα βρεθείτε αντιμέτωποι. Κάποιοι από εσάς θα κρατηθείτε ήρεμοι και κάποιοι άλλοι ίσως να έχετε διαπληκτισμούς για οικογενειακά ή και αισθηματικά θέματα. Θα υπάρξουν όμως και οι τομείς της ζωής σας που ευνοούνται και σε αυτούς θα βρείτε “καταφύγιο” από τις αναστατώσεις σας. Τίποτα όμως δεν διαρκεί για πάντα, κι εσείς πέρα για πέρα ρεαλιστές μπορείτε να αποφύγετε παγίδες της καθημερινότητας και να ξεπεράσετε απογοητεύσεις, γνωρίζοντας πως η ζωή έχει κι άλλο, έχει και παρακάτω!

1ο δεκαήμερο:

Η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σας και στο δικό σας δεκαήμερο στις 6 του μήνα. Συναισθηματική ανυπομονησία, για ανθρώπους που μπορεί να θέλετε να σμίξετε, αλλά και γκρίνια. Αποφύγετε αυτές τις συμπεριφορές γιατί κουράζουν και σίγουρα δεν θα βγείτε κερδισμένοι. Επαγγελματικά, μιας και είστε το κατεξοχήν ζώδιο των πρακτικών εφαρμογών, θα μπορέσετε να επιδοθείτε στις επαγγελματικές σας ανάγκες, ειδικά αφού πολλοί από εσάς, αρέσκονται πραγματικά να βρίσκονται σε εργασιακό οίστρο. Εξάλλου οι πνευματικές σας ικανότητες είναι υψηλές. Είστε άνθρωποι του μέτρου στην καθημερινότητά σας , χρησιμοποιείστε το λοιπόν σαν το δικό σας εργαλείο σε επαγγελματική και αισθηματική ζωή για τον τρέχων μήνα.

2ο δεκαήμερο:

Αισθηματικές προκλήσεις και δυσκολίες , εντάσεις και έντονες φιλονικίες με το ταίρι σας. Νιώθετε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση στα αισθηματικά σας και είστε έτοιμοι για καβγά. Πρέπει να ηρεμήσετε και να αφήσετε την ένταση να καταλαγιάσει. Θα δείτε ότι στο τέλος θα μπορέσετε να τα καταφέρετε με μια ειρηνική λύση, κι ότι είναι πολύ ευκολότερο ένα καλό τέλος στα προβλήματα που αντιμετωπίζεται. Ξαφνικές ερωτικές επιτυχίες είναι πολύ πιθανές! Άλλωστε πολλοί από εσάς θα νιώσετε ότι θέλετε να απελευθερωθείτε και να πάτε γι’ άλλες πολιτείες! Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποιες πιέσεις αλλά θα έρθουν και λύσεις! Ξαφνικά κέρδη αλλά και βοήθεια από γυναίκες της οικογένειας. Εξάλλου με το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού στο δικό σας δεκαήμερο, οι ξαφνικές συνεργασίες αλλά και τα επαγγελματικά ή ερωτικά ταξίδια είναι πιθανά!

3ο δεκαήμερο:

Άνοδος των οικονομικών σας μπορεί να έρθει , ειδικά όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με γυναίκες. Επίσης η δημιουργική φαντασία που σας δίνει το τρίγωνο Σελήνης Ερμή , μπορεί να αξιοποιηθεί για την άνοδό σας, οικονομικά και εργασιακά. Όσοι δεν εργάζεστε ίσως λάβετε κάποια βοήθεια από τη μητέρα σας ή γυναίκες του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσοχή όμως σε πιθανές οικονομικές εξαπατήσεις από συνεργάτες ή προτάσεις που δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Έντονα συναισθήματα σε παιχνίδια κυριαρχίας με το ταίρι σας, φυλά για εσάς ο μήνας αυτός. Δεν θα είναι κάτι δυσάρεστο, απλά μην το παρακάνετε! Ισχυρή διαίσθηση του τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Δύσκολα θα ξεγελαστείτε, αλλά εύκολα θα παρασυρθείτε. Δώστε προσοχή στον ψυχισμό σας για να είστε καλά!

Ζυγός

Από τη Βάλια Παγίδα

Γενικά:

Το Φεβρουάριο οι περισσότεροι από εσάς, θα ασχοληθείτε με το ταίρι σας, ή αν δεν είσαστε σε κάποια σχέση, με κάποιο τρόπο θα φροντίσετε να έχετε κάτι να απασχοληθείτε τις ελεύθερες ώρες σας. Κάτι ο Δίας στο Κριό απέναντί σας, κάτι ο Ερμής στον Υδροχόο να κάνει τα ωραία του τρίγωνα μετον Άρη στους Διδύμους, κάτι γίνεται καλό αυτό το μήνα!

1ο δεκαήμερο:

Ίσως νιώσετε αυτό το μήνα ότι κανείς δεν μένει ασυγκίνητος με το που μπαίνετε μέσα σε ένα χώρο. Δεν έχει να κάνει το φυσικό σας σεξαπίλ, αλλά ο Δίας στο Κριό στο γενέθλιο σας 7ο οίκο, ο οποίος σας κάνειγοητευτικούς και ακαταμάχητους για τους απέναντί σας. Είναι μια πολύ καλή περίοδος ειδικά για τους αδέσμευτους, καθώς δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και να σας ξεσηκώσει. Προς τα τέλη του μήνα, η σύνοδος Αφροδίτη-Δία υπόσχεται όχι μόνο ρομαντικές στιγμές αλλά και ευκαιρίες επι των οικονομικών σας θεμάτων. Μεαυτή την όψη ευνοούνται ανοίγματα αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες.

2ο δεκαήμερο:

Είναι ένας μήνας με ποικιλία για εσάς τους Ζυγούς του Β ́δεκαημέρου. Από τη μία η παρουσία της Αφροδίτης στο γενέθλιο 6ο οίκο σας, σας φέρνει θέματα καθημερινότητας στην επιφάνεια και θα πρέπει στα μέσα του μήνα να προσέχετε για να μην έχετε κάποια έξοδα τα οποία δεν είχατε ακριβώς υπολογίσει. Από την άλλη, το τέλος του μήνα, υπόσχεται για εσάς πολύ ωραίες ρομαντικές στιγμές, ειδικά για τους αδέσμευτους καθώς το τρίγωνο μεταξύ Ερμή από τοζώδιο του Υδροχόου και του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, ενισχύουν το φλερτ και ευνοούν όσους έψαχναν να βρουν τα κατάλληλα λόγια ώστε να εκφραστούν.

2ο δεκαήμερο:

Ο Φεβρουάριος για εσάς τους γεννημένους του Γ ́ δεκαημέρου θα ξεκινήσει με κάποιες εντάσεις, οι οποίες θα προέλθουν λόγω κάποιας σύγκρουσης που θα δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι. Προσέχετε να μη μεταφέρετετα προσωπικά σας θέματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και να μη δημιουργείτε εντυπώσεις. Κατά τ’ άλλα, προς τα μέσα του μήνα ρομαντισμός αλλά και παραπλάνηση λέει το μενού με την Αφροδίτη να κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων με αποτέλεσμα να τα βλέπετε όλα ροζ! Λέμε ναι στις ωραίες στιγμές με το ταίρι σας αλλά προσοχή μη πέσετε πάνω σε κάνα κουνάβι και τρέχετε μετά να μαζέψετε τα κομμάτια σας! Με αυτή την όψη μη ξεχνάμε ότι επηρεάζεται και ο χώρος εργασίας σας οπότε δώστε λίγο παραπάνω έμφαση στη λεπτομέρεια πριν υπογράψετε κάτι ή πάρετε πάνω σας την ευθύνη για κάτι ίσως αμφίβολο ή και ζημιογόνο. Τέλος, κλείνουμε με μια ευχάριστη νότα και να πούμε ότι αυτό το μήνα, ο Κρόνος στον Υδροχόο στο δικό σας γενέθλιο 5ο οίκο στο δικό σας δεκαήμερο θα σας κάνει να δείτε πιο σοβαρά μια υφιστάμενη σχέση.

Σκορπιός

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Γενικά:

Οι Σκορπιοί θα έχετε ένα ερωτικό μήνα που ωστόσο ευνοεί και τις καλλιτεχνικές και αισθητικές δημιουργίες. Η καθημερινότητα θα είναι πιεστική και καλό θα είναι να βρίσκετε λίγο χρόνο να ξεκουράζεστε. Μπορεί να έχετε ταραχές στο σπίτι ή ξαφνικές βλάβες, αλλά δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

1ο Δεκαήμερο:

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε παθιασμένες σχέσεις και γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε το πάθος με τον σύντροφό σας. Έχετε πολλή δουλειά, με αυξημένα και τα έσοδα από αυτήν. Κάποιες εντάσεις με τους συναδέρφους και τους συνεργάτες, θα σας εκνευρίσουν, δείτε το όμως εποικοδομητικά για την ανάπτυξη της εργασίας σας. Τα σχέδια και οι συνεργασίες που σχεδιάζατε, να τα βάλετε σε εφαρμογή και θα αποδώσουν θετικά. Έξοδοι και διασκεδάσεις θα σας φτιάξουν πολύ την διάθεση.

2ο Δεκαήμερο:

Θα σας απασχολήσουν θέματα στο σπίτι ή βλάβες που θα αντιμετωπίσετε με την βοήθεια του συντρόφου σας. Ο έρωτας και το πάθος και ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες θα σας απασχολήσουν αυτό τον μήνα και ίσως κάποιες σχέσεις τις κρατήσετε κρυφές. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες θα περάσουν μία ξαφνική κρίση, αλλά θα βοηθήσουν στο να δράσετε από κοινού για το καλό της δουλειά σας.

3ο Δεκαήμερο:

Έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε άτομα, ίσως σε ταξίδι, που θα εξελιχθούν σε ονειρεμένη σχέση. Θα έχετε ξαφνικές γνωριμίες σε παρέες και ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας. Θα ζήσετε το όνειρο αλλά να κρατάτε μικρό καλάθι σε όλα όσα ακούτε, για να μην εξελιχθεί το όνειρο σε εφιάλτη. Οργανώνετε συμφωνίες και συμβόλαια, αισθάνεστε πίεση για να τα οργανώσετε σωστά, αλλά θα έχετε επιτυχία και έσοδα. Το πάθος θα είναι κυρίαρχο αυτόν τον μήνα, πράγμα που σας εξιτάρει πολύ.

Τοξότης

Από την Χριστίνα Στεργίου

Γενικά:

Οι προβλέψεις Φεβρουαρίου για τους Τοξότες είναι σε γενικά πλαίσια καλές, με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα για όλα τα δεκαήμερα. Κάποιοι θα έχετε μερικές ανατροπές, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, όμως μην το βάλετε κάτω! Αυτό το διάστημα κάποιοι κάνετε χώρο για τις ευκαιρίες που σας επιφυλάσσουν οι ερχόμενοι μήνες.

1ο Δεκαήμερο:

Τα αισθηματικά σας είναι σε άριστη κατάσταση τον μήνα Φεβρουάριο! Είναι θετικός μήνας και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Περάστε όμορφα με το ταίρι σας ή βγείτε με ανθρώπους που σας ανεβάζουν κι ενδεχομένως να γνωρίσετε το μελλοντικό σας ταίρι, οι ελεύθεροι. Αν ασκείτε δημιουργικό επάγγελμα, θα έχετε πολλή έμπνευση και θα διαπρέψετε. Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, οι 2πρώτες ημέρες του Φλεβάρη ή από τις 10 του μηνός και μετά θεωρώ πως είναι οι ιδανικότερες.

2οΔεκαήμερο:

Η Πανσέληνος στις 5 Φεβρουαρίου έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε, μέσα απόδιάφορες μικροανατροπές στην καθημερινότητά σας. Παράλληλα, κάποιοι μπορεί να ταξιδέψετε για λόγους εργασίας ή να μάθετε κάτι καινούριο στη δουλειά σας. Οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου διανύετε την ‘τελική ευθεία’ του Άρη από απέναντί σας. Κοινώς, έχετε κάποιες τελευταίες εντάσεις που από το τέλος του μήνα κι έπειτα θα αρχίσουν να‘σβήνουν’. Αυτό το διάστημα πιθανόν να λειτουργεί ως μάθημα για εσάς: δεν είναισημαντικό να έχουμε δίκιο, αλλά να είμαστε ευτυχισμένοι! Αν κρίνετε ότι κάποια λογομαχία δεν θα έχει κάποιο κέρδος για εσάς, προτείνω να την αποφύγετε.

3ο Δεκαήμερο:

Οι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία κατά το Φεβρουάριο. Συνιστώ να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, αφού ο Ποσειδώνας ακόμη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, επομένως να αποφύγετε ανθρώπους που άλλα ισχυρίζονται και άλλα πράττουν. Ο Ερμής στο Σκορπιό κι ο Κρόνοςστον Υδροχόο, σας κάνουν να νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν οι άλλοι, με αποτέλεσμανα κλείνεστε στον εαυτό σας. Αυτός ο μήνας για εσάς δεν προσφέρει αρνητικά γεγονότα, άρα μην επιτρέψετε στις σκέψεις σας να χαλάσουν τη διάθεσή σας και χαρείτε αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Γενικά:

Ο μήνας αυτός θα κυλήσει για εσάς καλά αγαπημένοι Αιγόκεροι. Σίγουρα κάποιοι θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά θα έχετε και πολλές ευκαιρίες για πραγμάτωση στόχων. Είτε είναι θέματα της προσωπικής σας ζωής , ή των επαγγελματικών σας σχεδίων , σίγουρα θα τα καταφέρετε και στο τέλος θα είστε αρκετά επιτυχημένοι! Δώστε σημασία και στην ερωτική σας ζωή κι όχι μόνο στα οικονομικά σας!

1ο δεκαήμερο:

Χωρίς ιδιαίτερες θετικές ή αρνητικές καταστάσεις, έως περίπου τα μέσα του μήνα για εσάς ο Φεβρουάριος. Στις 16 του μήνα η Σελήνη επισκέπτεται το δικό σας ζώδιο και δυστυχώς δυσκολεύει την έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο“σφιγμένοι” με τον σύντροφό σας στις προσωπικές σας στιγμές. Αφεθείτε και μάθετέ να απολαμβάνετε την αγάπη που οι άλλοι έχουν να σας προσφέρουν. Τα οικονομικά σας μπορούν να δουν άνοδο με λίγη δουλίτσα και από εσάς. Εξάλλου αρωγοί στο δικό σας δεκαήμερο είναι οι γυναίκες. Συγγενείς, συνεργάτες ή πελάτισσες με τη βοήθειά τους θα αυξηθούν τα υλικά σαςαγαθά. Μην υποτιμήσετε την χείρα βοηθείας. Εργατικοί και προσηλωμένοι καθώς είστε μπορείτε να καταφέρετε πολλά!

2ο δεκαήμερο:

Παρότι δεν εκφράζεστε πάντα τόσο εύκολα , αυτό τον μήνα και κυρίως από τις 17 και μετά , θα υπάρξει όντως μια ροή πολύ θετική για τα αισθηματικά σας. Ερωτικά θα νιώσετε την ανάγκη να απογειωθείτε! Και αυτό θα μπορεί να συμβεί αν αφεθείτε! Μην κάνετε πίσω λοιπόν! Τα οικονομικά σας μπορεί να ανέβουν , για όσους από εσάς ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά δρώμενα , αλλά και για κάποιους που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στα τυχερά παιχνίδια , όπου ξαφνικά κέρδη μπορεί να γεμίσουν την δική σας τσέπη. Λίγη όμως προσοχή γιατί κάποιες μικρές απώλειες λόγω λάθος επιλογών, είναι δυνατόν να υπάρξουν.

3ο δεκαήμερο:

Το δικό σας δεκαήμερο θα είναι αυτό με τα περισσότερα γεγονότα για το μήνα Φεβρουάριο. Μην ανησυχείτε , πολλές οι θετικές όψεις για εσάς. Αισθηματικές ευκαιρίες, για σχέσεις που μπορεί να προκύψουν, αλλά και για όσους είστε δεσμευμένοι , θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε περισσότερη ποιότητα στην προσωπική σας ζωή. Η δύναμη της πειθούς για εσάς θα είναι έντονη και θα μπορέσετε να κατακτήσετε τα νοητικά κομμάτια του συντρόφου σας, έτσι ώστε να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Σας περιμένουν όμορφες μέρες για τα ερωτικά σας! Λίγη προσοχή μόνο να δώσετε στον τρόπο που εκφράζεστε. Μην γίνεστε τραχείς και επικριτικοί. Το ίδιο καλές θα είναι και οι ευκαιρίες στα οικονομικά σας! Με εξαίρεση βέβαια κάποια γεγονότα όπου γύρω στις 10 του μήνα μπορεί να σας δυσκολέψουν κάπως. Μην αφεθείτε όμως στο αρνητικό που έχει πραγματικά μικρή διάρκεια. Από τις 17 του μήνα και μετά, οι καταστάσεις βελτιώνονται και δρέπετε τους καρπούς των προσπαθειών σας αλλά και των ευκαιριών που διαφαίνονται για εσάς!

Υδροχόος

Από την Βάλια Παγίδα

Γενικά:

Ένας πολύ ευχάριστος μήνας για εσάς τους Υδροχόους ο μήνας Φεβρουάριος, καθώς θα σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων και θα καταφέρετε να φέρετε σημαντικά πράγματα εις πέρας. Είναι ο μήνας γενεθλίων σας ούτως η άλλως και το σύμπαν σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε!

1ο δεκαήμερο:

Για εσάς τους γεννημένους Υδροχόους του Α ́δεκαημέρου, ο Ερμής μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο στις 11 του μήνα, χαρίζοντάς σας, την οξυδέρκεια αλλά και την ικανότητα να σκέφτεστε out of the box πουλένε και στο χωριό μου. Αυτός ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει άλλωστε να έρθετε και πιο κοντά στην επίλυση θεμάτων που ενδεχομένως να είχαν μείνει μπλοκαρισμένα λόγω ανάδρομου Ερμή τόσο καιρό.Όσο αφορά τα αισθηματικά σας, στα μέσα του μήνα, ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Δία στο Κριό, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το φλερτ και δίνοντας σας την ευκαιρία να προσεγγίσετε με έξυπνο τρόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να διοργανώσετε ωραίες εξορμήσεις είτε διακοπές είτε και απλές βόλτες στο κέντρο αλλά με τη δική σας πινελιά με το σύντροφό σας.

2ο δεκαήμερο:

Είναι γεγονός ότι αυτός ο μήνας, θα είναι ένας άκρως επικοινωνιακός μήνας για εσάς τους Υδροχόουςτου Β ́δεκαημέρου. Μπορεί ο Ουρανός από τον Ταύρο να εξακολουθεί να σας“συγχύζει”αλλά από την άλλη, η όψη εξαγώνου που δημιουργεί με την Αφροδίτη στο ζώδιοτων Ιχθύων στις 9-10 του μήνα, δημιουργεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να διευρύνετε τους οικονομικούς σας πόρους είτε μέσω μιας συνεργασίας είτε από καλή δουλειά από πλευρά σας. Αν θέλουμε να μιλήσουμε και λίγο για τα θέματα καρδιάς αυτό το μήνα, το τρίγωνο Ερμή Άρη κοντά στις 20 του μήνα θα σας δώσει το θάρρος που σας λείπει ώστε να εκφράσετε-ανδεν μπορούσατε μέχρι τώρα-τα πραγματικά σας αισθήματα ως προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, θα σαςδώσει και μια έξτρα δόση αυτοπεποίθησης είτε είστε σε σχέση είτε όχι.

3ο δεκαήμερο:

Σχετικά ήρεμος ο Φεβρουάριος για το δικό σας δεκαήμερο αγαπητοί Υδροχόοι του Γ ́δεκαημέρου. Έχετε δυο καλά νέα για εσάς. Το πρώτο καλό νέο είναι ότι μπορεί ο Ερμής στον Υδροχόο να απλώνει τις ευεργετικές του ιδιότητες στο δικό σας δεκαήμερο προς το τέλος του μήνα αλλά τις συνδυάζει με σύνοδο στο Κρόνο στο δικό σας δεκαήμερο και στο δικό σας ζώδιο. Με άλλα λόγια αποκτάτε μια έξτρα ώθηση στην αυτοπροβολή σας και μπορείτε εύκολα να λύσετε και διάφορά επαγγελματικά θέματα τα οποία χρήζανε μιας καλύτερης επικοινωνιακής τακτικής. Στα αισθηματικά σας δεν υπάρχουν όψεις είτε θετικές είτε αρνητικές που να επηρεάζουν άμεσα το δικό σας δεκαήμερο για αυτό το μήνα, οπότε μπορείτε να απολαύσετε στιγμές με το ταίρι σας είτε να βγείτε και να γνωρίσετε νέο κόσμο. Ο Ερμής άλλωστε όπως είπαμε και στην αρχή θα σας μετατρέψει σε απίθανουςατακαδόρους!

Ιχθείς

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Γενικά:

Αισθάνεστε πιεσμένοι και αγχωμένοι με την καθημερινότητα και την υγεία σας. Αυτό θα τελειώσει σύντομα και θα βγάλετε το άγχος σας στην επιφάνεια για να το λύσετε. Τα οικονομικά σας αυξάνονται, προσοχή όμως στις σπατάλες, στις υπερβολές, στην πλάνη και στην εξαπάτηση, είτε αφορά χρήματα, είτε συναισθήματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τονίζει την καλλιτεχνία, την δημιουργικότητα, την καλαισθησία, τον ερωτισμό, την ομορφιά

1ο Δεκαήμερο:

Έχετε επικοινωνία με τα αδέρφια, συγγενείς, ίσως σας απασχολήσει ένα ξαφνικό θέμα με κληρονομικά που σας άγχωνε και σας ταλαιπωρούσε. Σκέφτεστε πολύ την σχέση με τον σύντροφό σας και τα θέματατου σπιτιού. Έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τα έξοδα της οικογένειας. Σας απασχολεί η καθημερινότητα και η υγεία σας, αλλά το μόνοπου χρειάζεστε είναι ξεκούραση. Κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σας δεν είναι κάτι σοβαρό και προς το τέλος του μήνα θα έχετε την δυνατότητα να ικανοποιήσετε όλες τις υποχρεώσεις της δουλειάς σας.

2ο Δεκαήμερο:

Έχετε πολύ άγχος για την δουλειά σας. Ίσως να σας απασχολεί η υγεία ενός αδερφού ή αδερφής. Οικονομικά προβλήματα του σπιτιού σας πιέζουν. Θα έχετε ξαφνική οικονομική βοήθεια και θα ηρεμήσετε. Κάποια ξαφνική γνωριμία σας απασχολεί, αλλά με σωστή επικοινωνία θα δείτε πως θα προχωρήσει ανέλπιστα καλά. Η σχέσημε τον σύντροφό σας περνά κρίση λόγω των οικονομικών προβλημάτων, αλλά θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε και θαέρθει πάλι το πάθος στην σχέση σας.

3ο Δεκαήμερο:

Αποφύγετε ελεγκτικές συμπεριφορές και επικεντρώστε το πείσμα σας στην καλλιτεχνικότητα και την δημιουργικότητα στην δουλειά σας. Έχετε έμπνευση και οργανώνετε την εργασία σας και πετυχαίνετε οικονομικές ευκαιρίες. Συγκεντρώνεστε με φίλους στο σπίτι και διασκεδάζετε πολύ με τον σύντροφό σας. Προσοχή μόνο στις υπερβολές στα έξοδα. Ζήστε τον έρωτά σας και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν μία έντονη γνωριμία με πολύ πάθος.

Αρέσει σε %d bloggers: