ΛΟΙΠΑ

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 7 Μαρτίου: Εμπόδια, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες για αυτά τα ζώδια.

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Η Πανσέληνος στην Παρθένο που ολοκληρώνεται στις 7 Μαρτίου προκαλεί εμπόδια, όμως και ξαφνικές ευκαιρίες για αρκετά ζώδια. Θα χρειαστεί και πάλι λίγη ακόμη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνούμε κι οδηγούμε, διότι οι παρεξηγήσεις και τα μικροατυχήματα χτυπούν κόκκινο ως και τις 21 Μαρτίου. Καλό είναι να διπλο- και τριπλο- διαβάζουμε τα νέα συμβόλαια, πριν τα υπογράψουμε. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα Β’ δεκαήμερα αυτή την περίοδο.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της Πανσελήνου έχουν ως εξής:

  • Άρης εκτός ορίων: φέρει πολλές εντάσεις και παρεξηγήσεις κυρίως στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του Γ’ δεκαημέρου.
  • Τα ‘φώτα’ (Σελήνη και Ήλιος) σχηματίζουν αρμονική όψη με τον Ουρανό. Αυτό χαρίζει αρκετές ευκαιρίες, μετά από αρκετή προσπάθεια, στα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι Αιγόκεροι), αλλά και στα μεταβλητά ζώδια του Β’ δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς).
  • Οι δύο πλανήτες που συμβολίζουν την εξουσία, τη χειραγώγηση μαζών και το πολύ χρήμα, ετοιμάζονται να αλλάξουν ζώδιο. Αυτοί είναι ο Κρόνος κι ο Πλούτωνας. Το στοιχείο αυτό προκαλεί γεγονότα που θα ωθήσουν σε μόνιμες κοινωνικές αλλαγές ή αλλαγές ηγετών σε πολλές χώρες του κόσμου. Μία ώρα αργότερα, ο Κρόνος εισέρχεται πια στους Ιχθείς, σφραγίζοντας τις νέες αλλαγές που πρόκειται να παρατηρηθούν κοινωνικά. Για αυτές, μπορείτε να συμβουλευτείτε το σχετικό άρθρο για τον Κρόνο στους Ιχθείς.
  • Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται σε σύνοδο: αυτό θα φέρει μεγάλες ευκαιρίες πάσης φύσεως στα παρορμητικά ζώδια του Β’ δεκαημέρου (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι).

Διαβάστε παρακάτω για λεπτομερείς προβλέψεις ανά ζώδιο.

Κριός. Αν ανήκετε στο Α’ δεκαήμερο, πιθανότατα να βρίσκεστε σε φάση που σκέφτεστε τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να βγάλετε ένα έξτρα εισόδημα. Η ευκαιρία θα εμφανιστεί μετά από πολλή προσπάθεια. Σχετικά με το Β’ δεκαήμερο, η Πανσέληνος λαμβάνει χώρο στο 6ο Ηλιακό σας οίκο. Κάποιοι συναντάτε εμπόδια στα εργασιακά ή την καθημερινότητά σας και δεν πρέπει να υποκύψετε σε περιττά έξοδα. Τα αισθηματικά σας είναι ευνοημένα και η τύχη είναι με το μέρος σας σε τυχόν γνωριμίες από το εργασιακό περιβάλλον. Όσον αφορά το Γ’ δεκαήμερο,  λίγο λίγο υποχωρούν κάποιες δυσκολίες στο σπίτι και την καριέρα. Να θυμάστε να οδηγείτε πολύ προσεκτικά.

Ταύρος. Αν είστε γεννημένοι το Α’ δεκαήμερο, παρόλο που η Πανσέληνος σας αφήνει άθικτους, θα παρατηρήσετε ότι η ζωή σας ανακατευθύνεται για καλό σε κάθε τομέα. Οι Γεννημένοι το Β’ δεκαήμερο έχουν μία σχετικά τυχερή περίοδο. Θα παρατηρήσετε ξαφνικές ανατροπές στα αισθηματικά ή με άλλες διαπροσωπικές σας σχέσεις που εν τέλει βγαίνουν σε καλό. Όσον αφορά το Γ΄ δεκαήμερο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε τυχόν ξαφνικά έξοδα. Η συμβουλή μου είναι να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και θα ανακτήσετε τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας. Κάποιες δυσκολίες στο σπίτι υποχωρούν για τα καλά και βλέπετε από εδώ και στο εξής τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Δίδυμοι. Οι Δίδυμοι του Α’ δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε μην προκαλέσετε ασυνεννοησίες στα εργασιακά σας. Αυτό το διάστημα είτε λέτε κάτι και σας παρεξηγούν, είτε καταλαβαίνετε διαφορετικά πράγματα από αυτά που σας λένε. Καλό θα είναι να γίνετε και πιο προσεκτικοί οδηγοί. Σχετικά με το Β’ δεκαήμερο, δεν αποκλείεται να ακούσετε κάποια καλά νέα από οικογενειακό σας πρόσωπο ή μία αποκάλυψη που δεν περιμένατε. Αν κάποια αγοραπωλησία σπιτιού είναι ήδη δρομολογημένη, εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί κατά την περίοδο της Πανσελήνου. Οι γεννημένοι το Γ’ δεκαήμερο θα χρειαστεί να προσέχετε κι εσείς τι λέτε στους άλλους και πώς οδηγείτε. Αν πρόκειται να πάτε ταξίδι ή να υπογράψετε συμβόλαιο, να είστε προσεκτικοί ή αν γίνεται να το μεταθέσετε για αργότερα, θα ήταν βοηθητικό.

Καρκίνος. Είστε Καρκίνοι του Α’δεκαημέρου; Τότε πιθανόν να είναι ένα διάστημα που κάνετε γνωριμίες ζωής. Τέτοιες γνωριμίες δεν είναι απαραίτητα ερωτικές (όμως, δεν αποκλείεται κιόλας), αλλά είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές. Αυτά τα άτομα θα σας υποστηρίξουν αργότερα. Οι γεννημένοι το Β’ δεκαήμερο δώστε βάση στα επαγγελματικά σας, αφού υπάρχει μεγάλη εύνοια. Μπορείτε με επιτυχία να κάνετε κάποια ξεκινήματα που περιμένατε. Αν ψάχνετε ταίρι, μπορείτε διακριτικά, να κάνετε γνωριμίες μέσα από την εργασία σας. Αν ανήκετε στο Γ΄ δεκαήμερο, είστε από εκείνους που αποβάλλουν τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή τους. Διαφορετικά, μαθαίνετε πώς να τους διαχειρίζεστε για να μην σας επηρεάζουν. Πρόκειται για ένα θετικά μεταβατικό διαστημα.

Λέων. Οι Λέοντες του Α’ δεκαημέρου ανακατευθύνεστε σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως. Σκέφτεστε αν κάνατε τα σωστά βήματα, καθώς και τι άλλο θα μπορούσατε επιπλέον να καταφέρετε τώρα. Προσοχή στα οικονομικά σας αν εξαρτάστε από τρίτους ή αν έχετε συνεργασίες. Οι Λέοντες που ανήκουν στο Β’ δεκαήμερο ίσως να έχετε κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως, όμως μετά από πολύ κόπο και ψάξιμο, θα μπορέσετε να βρείτε καλές διεξόδους. Είναι καλό διάστημα για τα αισθηματικά σας και οι γνωριμίες μέσω εργασίας ή αν είστε φοιτητές μέσω της σχολής σας, ευνοούνται. Το Γ’ δεκαήμερο των Λεόντων, προσέξτε μην μαλώσετε με φίλους, το ταίρι ή κάποιον συνάδελφό σας. Να ξέρετε ότι διανύετε μία τελική ευθεία εμποδίων και θα δείτε τη ζωή σας το επόμενο διάστημα να βελτιώνεται από κάθε πλευρά.

Παρθένος. Εφόσον είστε Παρθένοι του Α’ δεκαημέρου, αυτό το διάστημα ίσως νιώθετε ότι εξαρτάστε από άλλους ή ότι δεν σας εκτιμούν και σας εκμεταλλεύονται. Οι περισσότεροι δεν είστε μαθημένοι σε αυτό, όμως καλείστε να βάλετε ξεκάθαρα όρια και να διεκδικήσετε ο,τι αξίζετε. Οι Παρθένοι του Β’ δεκαημέρου ως πρωταγωνιστές της Πανσελήνου, κάνετε γερό ξεκαθάρισμα όσον αφορά το τι αξίζει στη ζωή σας. Μπορεί να προκύψει κάποια ξαφνική επιτυχία πάνω σε κάτι που προσπαθούσατε καιρό. Το Γ’ δεκαήμερο καλό θα είναι να παραμείνετε διακριτικοί στη δουλειά σας, για να μην έχετε παρεξηγήσεις ή πισώπλατα χτυπήματα. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας και μην δίνετε πληροφορίες που αργότερα ίσως χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Ζυγός. Το Α’ δεκαήμερο αν μοιράζεστε τα οικονομικά σας με τρίτους, μέσα από καλή διαχείριση μπορείτε να δείτε βελτίωση. Αν υπάρχει κληρονομικό ζήτημα που σας απασχολεί, θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να προχωρήσει επιτυχώς. Το Β’ δεκαήμερο έχει αποκαλύψεις μυστικών. Δικά σας ή των άλλων. Ευνοείστε στα αισθηματικά, ενώ κάποιοι κρυφοί έρωτες δεν αποκλείονται. Το Γ’ δεκαήμερο βιώνει μία τελική ευθεία δυσκολιών στα προσωπικά του. Αυτό συμβαίνει επειδή μαθαίνετε να μην επηρεάζεστε από χειριστικούς ανθρώπους ή να τους απομακρύνετε γενικότερα από την καθημερινότητά σας. Κάποιες εμμονές που είχατε ή κάποιο συγγενικό, μα χειριστικό άτομο, παύουν να έχουν δύναμη επάνω σας.

Σκορπιός. Όσοι Σκορπιοί ανήκετε στο Α’ δεκαήμερο ενδεχομένως να νιώθετε πως η ζωή σας ανακατευθύνεται σε πολλούς τομείς. Επιπροσθέτως, μέσα από κάποιο ταξίδι μπορεί να προκύψει και μία γνωριμία, όμως αμφίβολης ποιότητας. Εκείνοι που ανήκετε στο Β’ δεκαήμερο του ζωδίου, μαθαίνετε πράγματα από φίλους ή μαζεύετε πληροφορίες που αργότερα θα σας φανούν χρήσιμες. Πολύ πιθανός είναι κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μία σχέση που θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα. Το Γ’ δεκαήμερο έχετε αυξημένη λίμπιντο και είναι καλή περίοδος απόκτησης παιδιού – εφόσον το επιθυμείτε. Προσοχή στις σπατάλες, αφού μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Σε γενικές γραμμές, ξεπερνάτε εμπόδια και προγραμματίζετε τα βήματά σας για ένα καλύτερο αύριο.

Τοξότης. Από το Α’ δεκαήμερο, αρκετοί θα έχετε μία επαγγελματική ευκαιρία μέσα από κάποια συνεργασία ή το ταίρι σας μπορεί να συμβάλλει στην περαιτέρω επιτυχία σας. Εκτιμώνται για τους ελεύθερους κάποιες γνωριμίες μέσα από τη δουλειά, όμως πιθανόν να μην είναι καλής ποιότητας. Θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε, γιατί μελλοντικά ίσως να είναι άβολο και για τις δύο μεριές. Το Β’ δεκαήμερο έχει αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις στα εργασιακά του ή σχετικά με αυτά. Δεν αποκλείεται κάποιοι να αλλάξετε εργασία ή τον τρόπο που προβάλλεστε ως επαγγελματίες. Το Γ’ δεκαήμερο περνά κάποια οικονομικά θέματα αυτές τις μέρες και μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με το ταίρι τους. Εκτιμώνται, επίσης, γενικότερες παρεξηγήσεις και μικροατυχήματα – οπότε να είστε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι για να τα αποφύγετε.

Αιγόκεροι. Το Α’ δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να παρεξηγείτε αυτά που σας λένε και να παρεξηγείτε εσείς τους άλλους, δημιουργώντας εντάσεις από το πουθενά. Βέβαια, οι γονείς ή όσοι ψάχνουν ταίρι πρόκειται να έχουν καλές εξελίξεις σε θέματα αισθηματικών ή με τα παιδιά τους. Το Β΄ δεκαήμερο δεν αποκλείεται να έχει μία αισθηματική γνωριμία από το πουθενά ή ένα κεραυνοβόλο έρωτα. Παρατηρείται έμπνευση για όσους τη χρειάζονται για να διαφύγουν από κάποια εμπόδια. Εκτός αυτού, ένα ταξίδι ή συνεργασία στο εξωτερικό ή ακαδημαϊκή επιτυχία είναι πιθανά. Το Γ’ δεκαήμερο έχετε κάποιες εμμονές που υποχωρούν ολοένα και περισσότερο. Μαζί, η αυτοεκτίμησή σας μετά τις 21 του μηνός θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μερικές φοβίες για τα επαγγελματικά σας αντιμετωπίζονται επιτυχώς.

Υδροχός. Στρέφετε το Α’ δεκαήμερο την προσοχή σας στα οικογενειακά ή την κατάσταση του σπιτιού σας. Είτε το ανανεώνετε, είτε βελτιώνετε τη σχέση σας με τους γονείς σας ή το ταίρι σας. Μερικοί λαμβάνετε την απόφαση να μετακομίσετε. Το Β’ δεκαήμερο αντιμετωπίζετε κάποιες φοβίες που έχετε με επιτυχία. Αρκετοί που ζορίζεστε με χρήματα τρίτων ή κληρονομικά, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις μέσα από αρκετή ενημέρωση και προσπάθεια. Όσον αφορά το Γ’ δεκαήμερο, έχετε αυξημένη λίμπιντο και είστε περισσότερο ευνοημένοι στα προσωπικά κι αισθηματικά, παρά τα επαγγελματικά. Μία φιλία που έχετε μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ή κάποιο άτομο που σας προσεγγίζει φιλικά θα εκδηλώσει το ξεχωριστό του ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας.

Ιχθείς. Οι γεννημένοι το Α’ δεκαήμερο δώστε λίγη παραπάνω προσοχή στη δική σας συμπεριφορά και θα δείτε ότι σιγά – σιγά θα αλλάζει κι εκείνη των γύρω σας. Ίσως έχετε κάποιες συνήθειες που ενοχλούν τους άλλους, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Αν ανήκετε στο Β’ δεκαήμερο, μία γνωριμία που ήδη έχετε μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Αυτό θα εξαρτηθεί από το μονοπάτι εσείς επιλέξατε στη ζωή σας, καθώς και το αν είστε ήδη δεσμευμένοι ή όχι. Γενικώς είναι διάστημα που λαμβάνετε νέα από τρίτους κι εξελίσσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τέλος, το Γ’ δεκαήμερο, αν κάνετε κάποιο δημιουργικό επάγγελμα, τότε είναι ακόμη μία καλή περίοδος να το εξελίξετε. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις καταστάσεων ή ανθρώπων που γνωρίζετε: μάθετε να πιστεύετε στις δικές σας δυνάμεις!

Αρέσει σε %d bloggers: